Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.
Learn More
Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post. Learn More
x
OBS! Vinterkylan ökar risken för kolik och vätskebrist! ❤️ När kylan slår till är det viktigt att din häst får i sig tillräckligt med vätska och gärna ihop med hälsosamma fibrer. Kall och torr luft drar fuktighet från lungorna samt många hästar dricker ogärna större mängder kallt vatten. 
Förebygg att din häst får kolik och vätskebrist genom att på morgonen fylla en hel hink med vatten och blanda ner Pavo SlobberMash. 
Servera helst ljummet och din häst kommer med glädje att suga i sig all vätska på kort tid och vara redo för en dag i hagen. 
Med fördel kan du kombinera Pavo SlobberMash med Pavo SpeediBeet. Pavo SpeediBeet är mycket rik på hälsosamma fibrer (pektin) vilka bidrar till att sänka syranivån i mage och tarmar och din häst är i balans.

Jag har lilla säcken (7kg) på bilden samt 15 kg för 110:-/240:-
Vill ni prova så har jag provpåsar! 
#pavoslobbermash #slobbermash #pavospeedibeet #speedibeet #vinter #häst #hästar #pavo. Taken by elinunghastutbildare on Monday 18. December 2017 using the filter Amaro

OBS! Vinterkylan ökar risken för kolik och vätskebrist! ❤️ När kylan slår till är det viktigt att din häst får i sig tillräckligt med vätska och gärna ihop med hälsosamma fibrer. Kall och torr luft drar fuktighet från lungorna samt många hästar dricker ogärna större mängder kallt vatten. Förebygg att din häst får kolik och vätskebrist genom att på morgonen fylla en hel hink med vatten och blanda ner Pavo SlobberMash. Servera helst ljummet och din häst kommer med glädje att suga i sig all vätska på kort tid och vara redo för en dag i hagen. Med fördel kan du kombinera Pavo SlobberMash med Pavo SpeediBeet. Pavo SpeediBeet är mycket rik på hälsosamma fibrer (pektin) vilka bidrar till att sänka syranivån i mage och tarmar och din häst är i balans. Jag har lilla säcken (7kg) på bilden samt 15 kg för 110:-/240:- Vill ni prova så har jag provpåsar! #pavoslobbermash #slobbermash #pavospeedibeet #speedibeet #vinter #h äst #h ästar #pavo

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.