Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.
Learn More
Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post. Learn More
x
[KISAH CINTA ECAHABU 4]

Pada 16/10/2009, bakal ibu mertua menelefon kedua ibubapa saya dan merisik melalui telefon sahaja.

Setelah kedua-dua pihak bersetuju, maka bermulalah fasa mencari tarikh untuk majlis pertunangan. Dalam pada itu juga saya mula melihat-lihat gambar bakal tunang. Mahu kenal wajahnya.

Kerap juga saya tenang gambar si dia. Namun tetap tertukar-tukar dengan adiknya yang lain. Wajah mereka kelihatan sama. Mengenali bakal tunang melalui gambar sahaja juga membuatkan saya merasakan wajahnya berubah-ubah. Susah untuk dikenali.

#KisahCintaEcahabu. Taken by ecahabudessert on Thursday 25. June 2015

[KISAH CINTA ECAHABU 4] Pada 16/10/2009, bakal ibu mertua menelefon kedua ibubapa saya dan merisik melalui telefon sahaja. Setelah kedua-dua pihak bersetuju, maka bermulalah fasa mencari tarikh untuk majlis pertunangan. Dalam pada itu juga saya mula melihat-lihat gambar bakal tunang. Mahu kenal wajahnya. Kerap juga saya tenang gambar si dia. Namun tetap tertukar-tukar dengan adiknya yang lain. Wajah mereka kelihatan sama. Mengenali bakal tunang melalui gambar sahaja juga membuatkan saya merasakan wajahnya berubah-ubah. Susah untuk dikenali. #KisahCintaEcahabu

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramâ„¢ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.