Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.
Learn More
Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post. Learn More
x
0 of 0
GRATIS ONLINE TRAINING 
Deze week gaf ik twee keer mijn vernieuwde gratis online training 'dé 5 aandachtspunten voor startende zzp-ers in de zorg'. In deze training deel ik belangrijke aandachtspunten, die jou helpen in je opstart als ondernemer in de zorg. 
Er komt veel bij kijken als je wilt starten als zzp-er in de zorg. En met deze aandachtspunten hoop ik jou wat meer helderheid te geven in de wirwar van informatie als het gaat om het starten van je eigen bedrijf. 
Er is nog een mogelijkheid om je in te schrijven. Namelijk voor dinsdag 5 juni om 10:00u. 
Aanmelden kan via link in bio! 
Ken je iemand voor wie dit waardevol zou kunnen zijn? Dan zou ik het fijn vinden als je hem/haar attendeert op dit bericht. 
De training is bedoeld voor zorgverleners die willen starten als zzp-er of net gestart zijn maar nog veel onduidelijkheid of choas ervaren. 
Liefs,
Stephanie

#zorg #verpleegkundige #verpleging #verpleegkunde #ouderenzorg #werkenindezorg #thuiszorg 
#zorgondernemer #ondernemer #ondernemen #vrouwelijkeondernemers #verzorging 
#businesswomen #business #trainer #training #zelfstandige #zzperindezorg
#nursing #coaching #businesscoaching #ondernemerstips #mindset #inspiratie #quotes 
#DROOMbedrijf #DROOMbedrijfindezorg #zelfstandigezorgprofessionals #stephaniehoukes. Taken by stephaniehoukes on Thursday 31. May 2018
GRATIS ONLINE TRAINING Deze week gaf ik twee keer mijn vernieuwde gratis online training 'dé 5 aandachtspunten voor startende zzp-ers in de zorg'. In deze training deel ik belangrijke aandachtspunten, die jou helpen in je opstart als ondernemer in de zorg. Er komt veel bij kijken als je wilt starten als zzp-er in de zorg. En met deze aandachtspunten hoop ik jou wat meer helderheid te geven in de wirwar van informatie als het gaat om het starten van je eigen bedrijf. Er is nog een mogelijkheid om je in te schrijven. Namelijk voor dinsdag 5 juni om 10:00u. Aanmelden kan via link in bio! Ken je iemand voor wie dit waardevol zou kunnen zijn? Dan zou ik het fijn vinden als je hem/haar attendeert op dit bericht. De training is bedoeld voor zorgverleners die willen starten als zzp-er of net gestart zijn maar nog veel onduidelijkheid of choas ervaren. Liefs, Stephanie #zorg #verpleegkundige #verpleging #verpleegkunde #ouderenzorg #werkenindezorg #thuiszorg #zorgondernemer #ondernemer #ondernemen #vrouwelijkeondernemers #verzorging #businesswomen #business #trainer #training #zelfstandige #zzperindezorg #nursing #coaching #businesscoaching #ondernemerstips #mindset #inspiratie #quotes #DROOMbedrijf #DROOMbedrijfindezorg #zelfstandigezorgprofessionals #stephaniehoukes

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.