Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.
Learn More
Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post. Learn More
x
Op naar een nieuw jaar….. 31 december lijkt een magische dag waarop massaal teruggeblikt wordt op het afgelopen jaar. 
Ook is het begin van een nieuw jaar vaak een stimulans om dingen anders te doen. Op het gebied van gezondheid, geluk, werk, zakelijk.... Maar waarom doen we dit vaak maar één keer per jaar? Waarom kan het niet elke dag ‘’nieuw jaar’’ zijn? 
Er zijn misschien wel dingen die beter kunnen, anders moeten of gewoon veranderingen vergen. 
Maar dit kan elke dag, op elk moment. Verandering heeft geen geplande startdatum nodig, hoeft niet voorbereid te worden of gaat niet makkelijker vanaf 1 januari.

Gaat het niet zoals je het graag wilt? Is er iets mis gegaan of heb je het misschien wel helemaal verkloot? Haal diep adem en begin opnieuw! 
Ik weet in ieder geval zeker dat ik geen heel jaar ga wachten! 
Ik wens iedereen een hele mooie jaarwisseling en maak elke dag zo belangrijk als 1 januari! (natuurlijk zonder kater 😉). Liefs 🥂
Stephanie. Taken by stephaniehoukes on Sunday 31. December 2017

Op naar een nieuw jaar….. 31 december lijkt een magische dag waarop massaal teruggeblikt wordt op het afgelopen jaar. Ook is het begin van een nieuw jaar vaak een stimulans om dingen anders te doen. Op het gebied van gezondheid, geluk, werk, zakelijk.... Maar waarom doen we dit vaak maar één keer per jaar? Waarom kan het niet elke dag ‘’nieuw jaar’’ zijn? Er zijn misschien wel dingen die beter kunnen, anders moeten of gewoon veranderingen vergen. Maar dit kan elke dag, op elk moment. Verandering heeft geen geplande startdatum nodig, hoeft niet voorbereid te worden of gaat niet makkelijker vanaf 1 januari. Gaat het niet zoals je het graag wilt? Is er iets mis gegaan of heb je het misschien wel helemaal verkloot? Haal diep adem en begin opnieuw! Ik weet in ieder geval zeker dat ik geen heel jaar ga wachten! Ik wens iedereen een hele mooie jaarwisseling en maak elke dag zo belangrijk als 1 januari! (natuurlijk zonder kater 😉). Liefs 🥂 Stephanie

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.