Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.
Learn More
dd.beautyshoppe's  Instagram Profile

IFLAWLESS●SUPERTONER●SUNSCREEN

@dd.beautyshoppe

Add to circle
  • Grid
  • List
  • Columns
  • Small
  • Medium
  • Large
- 🌼NATURAL ADVANCED BASE🌼 (Aqua Based Foundation) . Code: Lumiere (Light to Medium skintone) . ✅Foundation berasaskan air ✅Sgt ringan dan tak pekat ✅Hasil makeup yg natural dan tak tebal ✅Mudah disapu ✅Mudah di blend ✅Muka lembab sepanjang hari ✅Bole dijadikan makeup primer ✅Sgt sesuai utk kegunaan harian ✅Tidak menyumbatkan pori2 ✅Wudhuk Friendly (sgt mudah dicuci) . Sebotol 15ml Rm69 exc postage . Whatsapp link di bio ❤ . . . #nabiflawless #iflawless #minyakargan #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #arganoil #iflawlessbanting #iflawlesskl #iflawlesscheras #iflawlessputrajaya #iflawlessdengkil #iflawlesscyberjaya #iflawlesssepang #minyakarganemasbanting #minyakarganemaskl #iflawlesstestimoni #skincare #beauty #foundation #naturaladvanvedbase
- 🌼NATURAL ADVANCED BASE🌼 (Aqua Based Foundation) . Code: Lumiere (Light to Medium skintone) . ✅Foundation berasaskan air ✅Sgt ringan dan tak pekat ✅Hasil makeup yg natural dan tak tebal ✅Mudah disapu ✅Mudah di blend ✅Muka lembab sepanjang hari ✅Bole dijadikan makeup primer ✅Sgt sesuai utk kegunaan harian ✅Tidak menyumbatkan pori2 ✅Wudhuk Friendly (sgt mudah dicuci) . Sebotol 15ml Rm69 exc postage . Whatsapp link di bio ❤ . . . #nabiflawless #iflawless #minyakargan #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #arganoil #iflawlessbanting #iflawlesskl #iflawlesscheras #iflawlessputrajaya #iflawlessdengkil #iflawlesscyberjaya #iflawlesssepang #minyakarganemasbanting #minyakarganemaskl #iflawlesstestimoni #skincare #beauty #foundation #naturaladvanvedbase
- 🌼NATURAL ADVANCED BASE🌼 (Aqua Based Foundation) . Code: Lumiere (Light to Medium skintone) . ✅Foundation berasaskan air ✅Sgt ringan dan tak pekat ✅Hasil makeup yg natural dan tak tebal ✅Mudah disapu ✅Mudah di blend ✅Muka lembab sepanjang hari ✅Bole dijadikan makeup primer ✅Sgt sesuai utk kegunaan harian ✅Tidak menyumbatkan pori2 ✅Wudhuk Friendly (sgt mudah dicuci) . Sebotol 15ml Rm69 exc postage . Whatsapp link di bio ❤ . . . #nabiflawless #iflawless #minyakargan #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #arganoil #iflawlessbanting #iflawlesskl #iflawlesscheras #iflawlessputrajaya #iflawlessdengkil #iflawlesscyberjaya #iflawlesssepang #minyakarganemasbanting #minyakarganemaskl #iflawlesstestimoni #skincare #beauty #foundation #naturaladvanvedbase
- 🌼NATURAL ADVANCED BASE🌼 (Aqua Based Foundation) Code: Fonce (Medium to Dark skin tone) . ✅Foundation berasaskan air ✅Sgt ringan dan tak pekat ✅Hasil makeup yg natural dan tak tebal ✅Mudah disapu ✅Mudah di blend ✅Muka lembab sepanjang hari ✅Bole dijadikan makeup primer ✅Sgt sesuai utk kegunaan harian ✅Tidak menyumbatkan pori2 ✅Wudhuk Friendly (sgt mudah dicuci) Sebotol 15ml Rm69 exc postage Whatsapp link di bio ❤ . . . #nabiflawless #iflawless #minyakargan #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #arganoil #iflawlessbanting #iflawlesskl #iflawlesscheras #iflawlessputrajaya #iflawlessdengkil #iflawlesscyberjaya #iflawlesssepang #minyakarganemasbanting #minyakarganemaskl #iflawlesstestimoni #skincare #beauty #foundation #naturaladvanvedbase
- 🌼NATURAL ADVANCED BASE🌼 (Aqua Based Foundation) Code: Fonce (Medium to Dark skin tone) . ✅Foundation berasaskan air ✅Sgt ringan dan tak pekat ✅Hasil makeup yg natural dan tak tebal ✅Mudah disapu ✅Mudah di blend ✅Muka lembab sepanjang hari ✅Bole dijadikan makeup primer ✅Sgt sesuai utk kegunaan harian ✅Tidak menyumbatkan pori2 ✅Wudhuk Friendly (sgt mudah dicuci) Sebotol 15ml Rm69 exc postage Whatsapp link di bio ❤ . . . #nabiflawless #iflawless #minyakargan #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #arganoil #iflawlessbanting #iflawlesskl #iflawlesscheras #iflawlessputrajaya #iflawlessdengkil #iflawlesscyberjaya #iflawlesssepang #minyakarganemasbanting #minyakarganemaskl #iflawlesstestimoni #skincare #beauty #foundation #naturaladvanvedbase
- 🌼NATURAL ADVANCED BASE🌼 (Aqua Based Foundation) Code: Fonce (Medium to Dark skin tone) . ✅Foundation berasaskan air ✅Sgt ringan dan tak pekat ✅Hasil makeup yg natural dan tak tebal ✅Mudah disapu ✅Mudah di blend ✅Muka lembab sepanjang hari ✅Bole dijadikan makeup primer ✅Sgt sesuai utk kegunaan harian ✅Tidak menyumbatkan pori2 ✅Wudhuk Friendly (sgt mudah dicuci) Sebotol 15ml Rm69 exc postage Whatsapp link di bio ❤ . . . #nabiflawless #iflawless #minyakargan #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #arganoil #iflawlessbanting #iflawlesskl #iflawlesscheras #iflawlessputrajaya #iflawlessdengkil #iflawlesscyberjaya #iflawlesssepang #minyakarganemasbanting #minyakarganemaskl #iflawlesstestimoni #skincare #beauty #foundation #naturaladvanvedbase
- Sibuk dengan aktiviti harian? ○ But still don't forget about your skin okay ladies. ○ Use our #supersunscreen ada SPF 50. SPF 50 means you can stay under the sun 50 times longer. Dengan menggunakan sunscreen ni, dapat mengelakkan kulit berkedut, pigmentasi, masalah kulit kusam dan lain2. Yes of course lah sekarang tak ada lagi, tapi effect dia akan nampak bila kita dah berusia nanti tau. ○ Bile dah balik rumah tu, gunakan #supertoner untuk tanggalkan daki dan kotoran2 yang melekat pada wajah kita waktu di luar tadi. And kulit pun akan rasa soft and wangi sgt bila guna #supertoner. Siapa yang dah pernah pakai tu tahu lah mcm mane rase dia kan. 😉 ○ ○ ○ #nadre #nadrebeauty #supertoner #supersunscreen #sunblock #sunscreen #spf50 #nadrebanting #nadrecheras #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #beautyskin #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual
- Sibuk dengan aktiviti harian? ○ But still don't forget about your skin okay ladies. ○ Use our #supersunscreen ada SPF 50. SPF 50 means you can stay under the sun 50 times longer. Dengan menggunakan sunscreen ni, dapat mengelakkan kulit berkedut, pigmentasi, masalah kulit kusam dan lain2. Yes of course lah sekarang tak ada lagi, tapi effect dia akan nampak bila kita dah berusia nanti tau. ○ Bile dah balik rumah tu, gunakan #supertoner untuk tanggalkan daki dan kotoran2 yang melekat pada wajah kita waktu di luar tadi. And kulit pun akan rasa soft and wangi sgt bila guna #supertoner. Siapa yang dah pernah pakai tu tahu lah mcm mane rase dia kan. 😉 ○ ○ ○ #nadre #nadrebeauty #supertoner #supersunscreen #sunblock #sunscreen #spf50 #nadrebanting #nadrecheras #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #beautyskin #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual
- Sibuk dengan aktiviti harian? ○ But still don't forget about your skin okay ladies. ○ Use our #supersunscreen ada SPF 50. SPF 50 means you can stay under the sun 50 times longer. Dengan menggunakan sunscreen ni, dapat mengelakkan kulit berkedut, pigmentasi, masalah kulit kusam dan lain2. Yes of course lah sekarang tak ada lagi, tapi effect dia akan nampak bila kita dah berusia nanti tau. ○ Bile dah balik rumah tu, gunakan #supertoner untuk tanggalkan daki dan kotoran2 yang melekat pada wajah kita waktu di luar tadi. And kulit pun akan rasa soft and wangi sgt bila guna #supertoner. Siapa yang dah pernah pakai tu tahu lah mcm mane rase dia kan. 😉 ○ ○ ○ #nadre #nadrebeauty #supertoner #supersunscreen #sunblock #sunscreen #spf50 #nadrebanting #nadrecheras #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #beautyskin #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual
- Good Morning! 🔅 . Okay nak bgtau kat kawan2 kite yg dah nak masuk umur 30 an ni kan.. tercari2 produk yg anti aging?? IFLAWLESS la yg terbaik! . Mengandungi kepingan EMAS original 24K yg membantu: ✔ melembabkan kulit ✔ menganjalkan kulit ✔ mengatasi kedutan di muka ✔ memudarkan jeragat ✔ memberikan kesan glowing semulajadi di wajah . Sebab ape tau, combination argan oil dan gold flakes 24k tu memamg sgt superb utk atasi kedutan di muka. Texture minyak yg sgt ringan, mudah menyerap, dan tidak BERMINYAK. . Best! Jom try. 😊
- Good Morning! 🔅 . Okay nak bgtau kat kawan2 kite yg dah nak masuk umur 30 an ni kan.. tercari2 produk yg anti aging?? IFLAWLESS la yg terbaik! . Mengandungi kepingan EMAS original 24K yg membantu: ✔ melembabkan kulit ✔ menganjalkan kulit ✔ mengatasi kedutan di muka ✔ memudarkan jeragat ✔ memberikan kesan glowing semulajadi di wajah . Sebab ape tau, combination argan oil dan gold flakes 24k tu memamg sgt superb utk atasi kedutan di muka. Texture minyak yg sgt ringan, mudah menyerap, dan tidak BERMINYAK. . Best! Jom try. 😊
- Good Morning! 🔅 . Okay nak bgtau kat kawan2 kite yg dah nak masuk umur 30 an ni kan.. tercari2 produk yg anti aging?? IFLAWLESS la yg terbaik! . Mengandungi kepingan EMAS original 24K yg membantu: ✔ melembabkan kulit ✔ menganjalkan kulit ✔ mengatasi kedutan di muka ✔ memudarkan jeragat ✔ memberikan kesan glowing semulajadi di wajah . Sebab ape tau, combination argan oil dan gold flakes 24k tu memamg sgt superb utk atasi kedutan di muka. Texture minyak yg sgt ringan, mudah menyerap, dan tidak BERMINYAK. . Best! Jom try. 😊
- "LEPAS BLEND MUKA TERUS JADI FLAWLESS" Combination Minyak Argan Emas dan Natural Advance Base dari iFlawless yg sgt berkualiti tinggi. Cepat je serap kat muka & yang paling penting foundation tak bercapuk. Sesuai sangat2 pada yang nak makeup natural look. MAE akan buat muka sentiasa lembab dan glowing dan NAB pula sgt ringan dekat muka, natural dan rasa macam tak pakai foundation langsung! MAE ada essential oil yg buat kite tenang dan gembira. NAB pula bila sapu kt muka sejuk je rasanya, bau pun wangi. Nak ke nak sangat?? . Whatsapp 0133649644 utk order ❤ . . #nabiflawless #iflawless #minyakargan #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #arganoil #iflawlessbanting #iflawlesskl #iflawlesscheras #iflawlessputrajaya #iflawlessdengkil #iflawlesscyberjaya #iflawlesssepang #minyakarganemasbanting #minyakarganemaskl #iflawlesstestimoni #skincare #beauty #foundation #naturaladvanvedbase - #regrann - #regrann
- "LEPAS BLEND MUKA TERUS JADI FLAWLESS" Combination Minyak Argan Emas dan Natural Advance Base dari iFlawless yg sgt berkualiti tinggi. Cepat je serap kat muka & yang paling penting foundation tak bercapuk. Sesuai sangat2 pada yang nak makeup natural look. MAE akan buat muka sentiasa lembab dan glowing dan NAB pula sgt ringan dekat muka, natural dan rasa macam tak pakai foundation langsung! MAE ada essential oil yg buat kite tenang dan gembira. NAB pula bila sapu kt muka sejuk je rasanya, bau pun wangi. Nak ke nak sangat?? . Whatsapp 0133649644 utk order ❤ . . #nabiflawless #iflawless #minyakargan #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #arganoil #iflawlessbanting #iflawlesskl #iflawlesscheras #iflawlessputrajaya #iflawlessdengkil #iflawlesscyberjaya #iflawlesssepang #minyakarganemasbanting #minyakarganemaskl #iflawlesstestimoni #skincare #beauty #foundation #naturaladvanvedbase - #regrann - #regrann
- "LEPAS BLEND MUKA TERUS JADI FLAWLESS" Combination Minyak Argan Emas dan Natural Advance Base dari iFlawless yg sgt berkualiti tinggi. Cepat je serap kat muka & yang paling penting foundation tak bercapuk. Sesuai sangat2 pada yang nak makeup natural look. MAE akan buat muka sentiasa lembab dan glowing dan NAB pula sgt ringan dekat muka, natural dan rasa macam tak pakai foundation langsung! MAE ada essential oil yg buat kite tenang dan gembira. NAB pula bila sapu kt muka sejuk je rasanya, bau pun wangi. Nak ke nak sangat?? . Whatsapp 0133649644 utk order ❤ . . #nabiflawless #iflawless #minyakargan #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #arganoil #iflawlessbanting #iflawlesskl #iflawlesscheras #iflawlessputrajaya #iflawlessdengkil #iflawlesscyberjaya #iflawlesssepang #minyakarganemasbanting #minyakarganemaskl #iflawlesstestimoni #skincare #beauty #foundation #naturaladvanvedbase - #regrann - #regrann
- Kalau korang rase jeles tgk kulit org lain flawless, rase tak confident sebab masalah jerawat yg teruk, dah habis beratus2 nak hilangkan parut jerawat tp masih tak berjaya, kulit muke kering bersisik atau berminyak, nampak berusia dari umur sebenar, masalah bibir kering mengelupas dan berdarah?? . Jgn risau... Iflawless memang the best solution yg korang cari. Dalam 1 botol ni je bole settle kan semua masalah korang tu tau. . Sebotol 15ml, Rm65 Hanya 2 titis setiap pg dan mlm, tahan sehingga 2 bulan dan lebih. Murah, jimat dan berbaloi!!
- Kalau korang rase jeles tgk kulit org lain flawless, rase tak confident sebab masalah jerawat yg teruk, dah habis beratus2 nak hilangkan parut jerawat tp masih tak berjaya, kulit muke kering bersisik atau berminyak, nampak berusia dari umur sebenar, masalah bibir kering mengelupas dan berdarah?? . Jgn risau... Iflawless memang the best solution yg korang cari. Dalam 1 botol ni je bole settle kan semua masalah korang tu tau. . Sebotol 15ml, Rm65 Hanya 2 titis setiap pg dan mlm, tahan sehingga 2 bulan dan lebih. Murah, jimat dan berbaloi!!
- Kalau korang rase jeles tgk kulit org lain flawless, rase tak confident sebab masalah jerawat yg teruk, dah habis beratus2 nak hilangkan parut jerawat tp masih tak berjaya, kulit muke kering bersisik atau berminyak, nampak berusia dari umur sebenar, masalah bibir kering mengelupas dan berdarah?? . Jgn risau... Iflawless memang the best solution yg korang cari. Dalam 1 botol ni je bole settle kan semua masalah korang tu tau. . Sebotol 15ml, Rm65 Hanya 2 titis setiap pg dan mlm, tahan sehingga 2 bulan dan lebih. Murah, jimat dan berbaloi!!
- Do you know that TONER is the most important thing in your daily skincare? Senang cite, kalau tak pakai toner, memang mcm rugi sgt la pakai yg lain2 tu, effect akn kurang.. Sebab TONER yg paling penting. Bila cuci muka, Segala kotor2 di liang pori kita akan dikeluarkan. Jadi lepas tu kita kena tutup balik liang pori kita dgn benda baik which is TONER. It will act as a base for our skincare routine, benda paling pertama tu la yg penting tau. Ibarat kalau tak de asas, semua yg kita bina tu x menjadi kan? So girls, dont forget to use your TONER everytime after you wash your face okay! 😊 Jom guna SUPER TONER Rm60 Whatsapp link in bio.
- Do you know that TONER is the most important thing in your daily skincare? Senang cite, kalau tak pakai toner, memang mcm rugi sgt la pakai yg lain2 tu, effect akn kurang.. Sebab TONER yg paling penting. Bila cuci muka, Segala kotor2 di liang pori kita akan dikeluarkan. Jadi lepas tu kita kena tutup balik liang pori kita dgn benda baik which is TONER. It will act as a base for our skincare routine, benda paling pertama tu la yg penting tau. Ibarat kalau tak de asas, semua yg kita bina tu x menjadi kan? So girls, dont forget to use your TONER everytime after you wash your face okay! 😊 Jom guna SUPER TONER Rm60 Whatsapp link in bio.
- Do you know that TONER is the most important thing in your daily skincare? Senang cite, kalau tak pakai toner, memang mcm rugi sgt la pakai yg lain2 tu, effect akn kurang.. Sebab TONER yg paling penting. Bila cuci muka, Segala kotor2 di liang pori kita akan dikeluarkan. Jadi lepas tu kita kena tutup balik liang pori kita dgn benda baik which is TONER. It will act as a base for our skincare routine, benda paling pertama tu la yg penting tau. Ibarat kalau tak de asas, semua yg kita bina tu x menjadi kan? So girls, dont forget to use your TONER everytime after you wash your face okay! 😊 Jom guna SUPER TONER Rm60 Whatsapp link in bio.
- ✨No 1 BEST toner in town✨ . Super Toner ni bole mix dgn other skincare products..sebab ia adalah dr natural based so tak de masalah kalau kite pakai dgn cleanser atau moisturiser jenama lain pun, ia sgt serasi. So far, memang tak de ape2 side effect, tak de makin naik rash ke atau jd breakout, memang tak de. Malah, ia buat muka jadi lembab dan refresh. Kalau ade jerawat, memang jerawat kecut dan parut jerawat pun cepat pudar dlm beberapa hari je tau. . This toner memang awesome!! 😄 . . So ladies, grab yours, now! Whatsapp link in bio ❤ . . . #nadre #nadrebeauty #supertoner #supersunscreen #sunblock #sunscreen #spf50 #nadrebanting #nadrecheras #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #beautyskin #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual #ddbeautyshoppe
- ✨No 1 BEST toner in town✨ . Super Toner ni bole mix dgn other skincare products..sebab ia adalah dr natural based so tak de masalah kalau kite pakai dgn cleanser atau moisturiser jenama lain pun, ia sgt serasi. So far, memang tak de ape2 side effect, tak de makin naik rash ke atau jd breakout, memang tak de. Malah, ia buat muka jadi lembab dan refresh. Kalau ade jerawat, memang jerawat kecut dan parut jerawat pun cepat pudar dlm beberapa hari je tau. . This toner memang awesome!! 😄 . . So ladies, grab yours, now! Whatsapp link in bio ❤ . . . #nadre #nadrebeauty #supertoner #supersunscreen #sunblock #sunscreen #spf50 #nadrebanting #nadrecheras #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #beautyskin #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual #ddbeautyshoppe
- ✨No 1 BEST toner in town✨ . Super Toner ni bole mix dgn other skincare products..sebab ia adalah dr natural based so tak de masalah kalau kite pakai dgn cleanser atau moisturiser jenama lain pun, ia sgt serasi. So far, memang tak de ape2 side effect, tak de makin naik rash ke atau jd breakout, memang tak de. Malah, ia buat muka jadi lembab dan refresh. Kalau ade jerawat, memang jerawat kecut dan parut jerawat pun cepat pudar dlm beberapa hari je tau. . This toner memang awesome!! 😄 . . So ladies, grab yours, now! Whatsapp link in bio ❤ . . . #nadre #nadrebeauty #supertoner #supersunscreen #sunblock #sunscreen #spf50 #nadrebanting #nadrecheras #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #beautyskin #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual #ddbeautyshoppe
- "saya sayang kulit. taknak pakai pape, takut muka rosak" 😊 . Hmmm 😟 . Kalau sayangkan kulit , MESTI kena pakai apa apa dekat muka. KENAPA ?😱 . 💘Sebab kita sentiasa terdedah kepada matahari 🌞 💘Sebab kita sentiasa terdedah kepada habuk 🍃🌀 💘Sebab kita sentiasa menyentuh muka kita 👎 💘Sebab macam macam sebab 😜 . Jadi kalau sayang kulit muka, Haruslah lindung kulit kita 😘 . Yang bahaya adalah bila kita pakai produk yang tinggi bahan kimia atau terlalu banyak lapisan mekap dan tak cuci dengan betul 😉 . Nak jaga kulit dengan baik? Jom cuba #supertoner 😍 . Super Toner mampu membersihkan muka dari segala kotoran, habuk dan minyak berlebihan yg tak dapat dibersihkan sepenuhnya oleh pencuci muka. Super Toner juga bole guna as makeup remover, dan ia juga mampu mencerahkan kulit yg sunburn! . For more details, bole wasap link di bio. Free guidance and tips awaits you😘 . . . #nadre #nadrebeauty #supertoner #supersunscreen #sunblock #sunscreen #spf50 #nadrebanting #nadrecheras #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #beautyskin #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual #ddbeautyshoppe - #regrann
- "saya sayang kulit. taknak pakai pape, takut muka rosak" 😊 . Hmmm 😟 . Kalau sayangkan kulit , MESTI kena pakai apa apa dekat muka. KENAPA ?😱 . 💘Sebab kita sentiasa terdedah kepada matahari 🌞 💘Sebab kita sentiasa terdedah kepada habuk 🍃🌀 💘Sebab kita sentiasa menyentuh muka kita 👎 💘Sebab macam macam sebab 😜 . Jadi kalau sayang kulit muka, Haruslah lindung kulit kita 😘 . Yang bahaya adalah bila kita pakai produk yang tinggi bahan kimia atau terlalu banyak lapisan mekap dan tak cuci dengan betul 😉 . Nak jaga kulit dengan baik? Jom cuba #supertoner 😍 . Super Toner mampu membersihkan muka dari segala kotoran, habuk dan minyak berlebihan yg tak dapat dibersihkan sepenuhnya oleh pencuci muka. Super Toner juga bole guna as makeup remover, dan ia juga mampu mencerahkan kulit yg sunburn! . For more details, bole wasap link di bio. Free guidance and tips awaits you😘 . . . #nadre #nadrebeauty #supertoner #supersunscreen #sunblock #sunscreen #spf50 #nadrebanting #nadrecheras #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #beautyskin #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual #ddbeautyshoppe - #regrann
- "saya sayang kulit. taknak pakai pape, takut muka rosak" 😊 . Hmmm 😟 . Kalau sayangkan kulit , MESTI kena pakai apa apa dekat muka. KENAPA ?😱 . 💘Sebab kita sentiasa terdedah kepada matahari 🌞 💘Sebab kita sentiasa terdedah kepada habuk 🍃🌀 💘Sebab kita sentiasa menyentuh muka kita 👎 💘Sebab macam macam sebab 😜 . Jadi kalau sayang kulit muka, Haruslah lindung kulit kita 😘 . Yang bahaya adalah bila kita pakai produk yang tinggi bahan kimia atau terlalu banyak lapisan mekap dan tak cuci dengan betul 😉 . Nak jaga kulit dengan baik? Jom cuba #supertoner 😍 . Super Toner mampu membersihkan muka dari segala kotoran, habuk dan minyak berlebihan yg tak dapat dibersihkan sepenuhnya oleh pencuci muka. Super Toner juga bole guna as makeup remover, dan ia juga mampu mencerahkan kulit yg sunburn! . For more details, bole wasap link di bio. Free guidance and tips awaits you😘 . . . #nadre #nadrebeauty #supertoner #supersunscreen #sunblock #sunscreen #spf50 #nadrebanting #nadrecheras #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #beautyskin #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual #ddbeautyshoppe - #regrann
- NATURAL ADVANCED BASE YG BERASASKAN AQUA 'CODE LUMIER' MENJADI PILIHAN WANITA YG INGIN TAMPIL RINGKAS & NATURAL . you all ade masalah untuk makeup harian ke? Tak tahu jalan penyelesaian? Bile makeup rase tebal je dkt muke?? . You all nak cantik, nak makeup tapi tak nak yg merimaskan? Satu-satunye foundation yg berasaskan aqua yg mampu memberi kesan maksima kpd you. . ====================== KELEBIHAN NATURAL ADVANCE BASED ====================== ✅memberikan kelembapan sepanjang hari ✅tidak menyumbatkan liang pori, sangat bagus utk wanita yg mempunyai sensitif skin. Tahukah you, liang pori2 tersumbat yg menyebabkan jerawat ✅Ringan dan rasenye seperti tidak memakai foundation langsung ✅Mudah dibasuh utk you berwudhuk dan mudah utk dipakai semula . Selain tu, Natural Advanced Base juga mengandungi: . ✅EKSTRAK PROPOLIS yg berfungsi merawat jerawat dgn cara mengecutkan jerawat dengan pantas ✅KOLAGEN yang berfungsi menegangkan kulit wajah sebaik shj menyapu Natural Advanced Base diwajah ✅SPF20 yang berfungsi melindungi kulit dr sinaran uv . Tertarik dengan kelebihan Natural Advanced Base (NAB)? . Whatsapp 0133649644 ❤
- NATURAL ADVANCED BASE YG BERASASKAN AQUA 'CODE LUMIER' MENJADI PILIHAN WANITA YG INGIN TAMPIL RINGKAS & NATURAL . you all ade masalah untuk makeup harian ke? Tak tahu jalan penyelesaian? Bile makeup rase tebal je dkt muke?? . You all nak cantik, nak makeup tapi tak nak yg merimaskan? Satu-satunye foundation yg berasaskan aqua yg mampu memberi kesan maksima kpd you. . ====================== KELEBIHAN NATURAL ADVANCE BASED ====================== ✅memberikan kelembapan sepanjang hari ✅tidak menyumbatkan liang pori, sangat bagus utk wanita yg mempunyai sensitif skin. Tahukah you, liang pori2 tersumbat yg menyebabkan jerawat ✅Ringan dan rasenye seperti tidak memakai foundation langsung ✅Mudah dibasuh utk you berwudhuk dan mudah utk dipakai semula . Selain tu, Natural Advanced Base juga mengandungi: . ✅EKSTRAK PROPOLIS yg berfungsi merawat jerawat dgn cara mengecutkan jerawat dengan pantas ✅KOLAGEN yang berfungsi menegangkan kulit wajah sebaik shj menyapu Natural Advanced Base diwajah ✅SPF20 yang berfungsi melindungi kulit dr sinaran uv . Tertarik dengan kelebihan Natural Advanced Base (NAB)? . Whatsapp 0133649644 ❤
- NATURAL ADVANCED BASE YG BERASASKAN AQUA 'CODE LUMIER' MENJADI PILIHAN WANITA YG INGIN TAMPIL RINGKAS & NATURAL . you all ade masalah untuk makeup harian ke? Tak tahu jalan penyelesaian? Bile makeup rase tebal je dkt muke?? . You all nak cantik, nak makeup tapi tak nak yg merimaskan? Satu-satunye foundation yg berasaskan aqua yg mampu memberi kesan maksima kpd you. . ====================== KELEBIHAN NATURAL ADVANCE BASED ====================== ✅memberikan kelembapan sepanjang hari ✅tidak menyumbatkan liang pori, sangat bagus utk wanita yg mempunyai sensitif skin. Tahukah you, liang pori2 tersumbat yg menyebabkan jerawat ✅Ringan dan rasenye seperti tidak memakai foundation langsung ✅Mudah dibasuh utk you berwudhuk dan mudah utk dipakai semula . Selain tu, Natural Advanced Base juga mengandungi: . ✅EKSTRAK PROPOLIS yg berfungsi merawat jerawat dgn cara mengecutkan jerawat dengan pantas ✅KOLAGEN yang berfungsi menegangkan kulit wajah sebaik shj menyapu Natural Advanced Base diwajah ✅SPF20 yang berfungsi melindungi kulit dr sinaran uv . Tertarik dengan kelebihan Natural Advanced Base (NAB)? . Whatsapp 0133649644 ❤
- ℹTakut nak pakai foundation sebab skin jenis sensitif dan mudah naik jerawat? ℹTak confident dan tak selesa nak pakai foundation sebab muka akn jd berminyak? ℹRisau foundation bercapuk dan retak? . 3 masalah yg biasa kite alami ni buat kite tak confident dan akhirnye give up nak pakai makeup. Dgn NATURAL ADVANCED BASE, semua masalah ni settle tau! . ✅NAB tidak menyumbatkan liang pori, mengandungi EKSTRAK PROPOLIS yg boleh merawat dan mengecutkan jerawat. NAB sgt sesuai utk kulit sensitif. ✅NAB adalah aqua based foundation, ia sgt mudah menyerap ke dlm kulit, melembabkan kulit tanpa membuat kulit jd berminyak. ✅NAB mempunyai tekstur yg sgt ringan, tidak pekat dan tebal, sgt mudah utk disapu. Muka glowing dan natural beauty. . . Nak cantik, flawless dan natural? NAB bole bantu..❤
- ℹTakut nak pakai foundation sebab skin jenis sensitif dan mudah naik jerawat? ℹTak confident dan tak selesa nak pakai foundation sebab muka akn jd berminyak? ℹRisau foundation bercapuk dan retak? . 3 masalah yg biasa kite alami ni buat kite tak confident dan akhirnye give up nak pakai makeup. Dgn NATURAL ADVANCED BASE, semua masalah ni settle tau! . ✅NAB tidak menyumbatkan liang pori, mengandungi EKSTRAK PROPOLIS yg boleh merawat dan mengecutkan jerawat. NAB sgt sesuai utk kulit sensitif. ✅NAB adalah aqua based foundation, ia sgt mudah menyerap ke dlm kulit, melembabkan kulit tanpa membuat kulit jd berminyak. ✅NAB mempunyai tekstur yg sgt ringan, tidak pekat dan tebal, sgt mudah utk disapu. Muka glowing dan natural beauty. . . Nak cantik, flawless dan natural? NAB bole bantu..❤
- ℹTakut nak pakai foundation sebab skin jenis sensitif dan mudah naik jerawat? ℹTak confident dan tak selesa nak pakai foundation sebab muka akn jd berminyak? ℹRisau foundation bercapuk dan retak? . 3 masalah yg biasa kite alami ni buat kite tak confident dan akhirnye give up nak pakai makeup. Dgn NATURAL ADVANCED BASE, semua masalah ni settle tau! . ✅NAB tidak menyumbatkan liang pori, mengandungi EKSTRAK PROPOLIS yg boleh merawat dan mengecutkan jerawat. NAB sgt sesuai utk kulit sensitif. ✅NAB adalah aqua based foundation, ia sgt mudah menyerap ke dlm kulit, melembabkan kulit tanpa membuat kulit jd berminyak. ✅NAB mempunyai tekstur yg sgt ringan, tidak pekat dan tebal, sgt mudah utk disapu. Muka glowing dan natural beauty. . . Nak cantik, flawless dan natural? NAB bole bantu..❤
- . ℹ Tak suke makeup yg tebal2 nak pegi kerja? ℹ Rase rimas dgn muke yg bermakeup sepanjang waktu bekerja di ofis? ℹ Tak selesa bile kawan2 tegur "tebalnye ko makeup nak gi kerja"? ℹ Lepas tu terpaksa ambil masa yg lama utk basuh makeup time nak solat & ambil masa yg lama juga nak makeup semula? . . 🌼NATURAL ADVANCED BASE🌼 (Aqua Based Foundation) . Code: Fonce (Medium to Dark skin tone) . ✅Foundation berasaskan air ✅Sgt sesuai utk kulit sensitif dan berjerawat (ekstrak madu lebah utk pulihkan jerawat) ✅Sgt ringan dan tak pekat ✅SPF 20 ✅Hasil makeup yg natural dan tak tebal ✅Mudah disapu ✅Mudah di blend ✅Muka lembab sepanjang hari ✅Sgt sesuai utk kegunaan harian ✅Tidak menyumbatkan pori2 ✅Wudhuk Friendly (sgt mudah dicuci) Sebotol 15ml Rm69 exc postage Whatsapp link di bio ❤
- . ℹ Tak suke makeup yg tebal2 nak pegi kerja? ℹ Rase rimas dgn muke yg bermakeup sepanjang waktu bekerja di ofis? ℹ Tak selesa bile kawan2 tegur "tebalnye ko makeup nak gi kerja"? ℹ Lepas tu terpaksa ambil masa yg lama utk basuh makeup time nak solat & ambil masa yg lama juga nak makeup semula? . . 🌼NATURAL ADVANCED BASE🌼 (Aqua Based Foundation) . Code: Fonce (Medium to Dark skin tone) . ✅Foundation berasaskan air ✅Sgt sesuai utk kulit sensitif dan berjerawat (ekstrak madu lebah utk pulihkan jerawat) ✅Sgt ringan dan tak pekat ✅SPF 20 ✅Hasil makeup yg natural dan tak tebal ✅Mudah disapu ✅Mudah di blend ✅Muka lembab sepanjang hari ✅Sgt sesuai utk kegunaan harian ✅Tidak menyumbatkan pori2 ✅Wudhuk Friendly (sgt mudah dicuci) Sebotol 15ml Rm69 exc postage Whatsapp link di bio ❤
- . ℹ Tak suke makeup yg tebal2 nak pegi kerja? ℹ Rase rimas dgn muke yg bermakeup sepanjang waktu bekerja di ofis? ℹ Tak selesa bile kawan2 tegur "tebalnye ko makeup nak gi kerja"? ℹ Lepas tu terpaksa ambil masa yg lama utk basuh makeup time nak solat & ambil masa yg lama juga nak makeup semula? . . 🌼NATURAL ADVANCED BASE🌼 (Aqua Based Foundation) . Code: Fonce (Medium to Dark skin tone) . ✅Foundation berasaskan air ✅Sgt sesuai utk kulit sensitif dan berjerawat (ekstrak madu lebah utk pulihkan jerawat) ✅Sgt ringan dan tak pekat ✅SPF 20 ✅Hasil makeup yg natural dan tak tebal ✅Mudah disapu ✅Mudah di blend ✅Muka lembab sepanjang hari ✅Sgt sesuai utk kegunaan harian ✅Tidak menyumbatkan pori2 ✅Wudhuk Friendly (sgt mudah dicuci) Sebotol 15ml Rm69 exc postage Whatsapp link di bio ❤
- "I'm a believer in that if you focus on good skincare, you really won't need a lot of makeup..." ~ Demi Moore . . We believe that too.. ❤ . . P/s: sekarang IFLAWLESS dgn formula dan wajah baru! 15x ganda lebih POWER! #nadre #nadreskincare #nadrebeauty #supertoner #supersunscreen #sunblock #spf50 #nadrebanting #nadrecheras #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #beautyskin #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual #iflawless #iflawlessbanting #iflawlesstestimoni #iflawlesskl #minyakarganemasiflawless #nabiflawless
- "I'm a believer in that if you focus on good skincare, you really won't need a lot of makeup..." ~ Demi Moore . . We believe that too.. ❤ . . P/s: sekarang IFLAWLESS dgn formula dan wajah baru! 15x ganda lebih POWER! #nadre #nadreskincare #nadrebeauty #supertoner #supersunscreen #sunblock #spf50 #nadrebanting #nadrecheras #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #beautyskin #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual #iflawless #iflawlessbanting #iflawlesstestimoni #iflawlesskl #minyakarganemasiflawless #nabiflawless
- "I'm a believer in that if you focus on good skincare, you really won't need a lot of makeup..." ~ Demi Moore . . We believe that too.. ❤ . . P/s: sekarang IFLAWLESS dgn formula dan wajah baru! 15x ganda lebih POWER! #nadre #nadreskincare #nadrebeauty #supertoner #supersunscreen #sunblock #spf50 #nadrebanting #nadrecheras #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #beautyskin #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual #iflawless #iflawlessbanting #iflawlesstestimoni #iflawlesskl #minyakarganemasiflawless #nabiflawless
- Our daily skincare routine for flawless glowing skin✨ Nadré Super Toner to remove excess oil and dirts from skin, Nadré Super Sunscreen Spf 50 to protect skin from high UV rays and Minyak Argan Emas Iflawless to moisturise skin and tighten pores. P/s: sekarang IFLAWLESS dgn formula dan wajah baru! 15x ganda lebih POWER! . . . #nadre #nadreskincare #nadrebeauty #supertoner #supersunscreen #sunblock #spf50 #nadrebanting #nadrecheras #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #beautyskin #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual #iflawless #iflawlessbanting #iflawlesstestimoni #iflawlesskl #minyakarganemasiflawless
- Our daily skincare routine for flawless glowing skin✨ Nadré Super Toner to remove excess oil and dirts from skin, Nadré Super Sunscreen Spf 50 to protect skin from high UV rays and Minyak Argan Emas Iflawless to moisturise skin and tighten pores. P/s: sekarang IFLAWLESS dgn formula dan wajah baru! 15x ganda lebih POWER! . . . #nadre #nadreskincare #nadrebeauty #supertoner #supersunscreen #sunblock #spf50 #nadrebanting #nadrecheras #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #beautyskin #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual #iflawless #iflawlessbanting #iflawlesstestimoni #iflawlesskl #minyakarganemasiflawless
- Our daily skincare routine for flawless glowing skin✨ Nadré Super Toner to remove excess oil and dirts from skin, Nadré Super Sunscreen Spf 50 to protect skin from high UV rays and Minyak Argan Emas Iflawless to moisturise skin and tighten pores. P/s: sekarang IFLAWLESS dgn formula dan wajah baru! 15x ganda lebih POWER! . . . #nadre #nadreskincare #nadrebeauty #supertoner #supersunscreen #sunblock #spf50 #nadrebanting #nadrecheras #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #beautyskin #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual #iflawless #iflawlessbanting #iflawlesstestimoni #iflawlesskl #minyakarganemasiflawless

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.