Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.
Learn More
Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post. Learn More
x
mawarashid's  Instagram Profile

MAWAR RASHID

@mawarashid

Add to circle
  • Grid
  • List
  • Columns
  • Small
  • Medium
  • Large
- . . . Guys ! First time CEO @moodrepublik create this PRIVATE & PRIVACY talk . Mawar & Raf pun join ! Let's ! . _ ADAKAH ANDA ADA MASALAH : . . 👉 STOCK berlambak, bertambun, tapi takde pelanggan, last last anda yg makan dan pakai produk sendiri, atau dibiar mereput di bawah katil . . 👉 ANDA buat LAUNCHING / EVENT tapi takde org datang , krik krik & sepi ! . . 👉 DAH LAMA bertahun tahun buat bisnes, tapi mcm takde hala tuju, duit tu yg dapat, duit banyak tu jugak yg keluar . . 👉 ADA IDEA yg bagus dan meletop tapi tak tahu macammana nk start, takde modal, nk buat loan takde connection dengan Bank atau nama tak clear / blacklisted . . 👉 LABUR duit beribu ribu tapi sales hausss, LEBUR duit ! . . 👉 PENING fikir apa channel marketing yg sesuai, mcamana nk tarik dan buat beratus ribu hingga berjuta org nampak BRAND produk anda ! . . . Bayangkan apa akan jadi terhadap diri, keluarga dan bisnes anda andai SEMUA masalah yg anda hadapi ni tak dpt nk diselesaikan !. . TAHUKAH ANDA 1. Sebenarnya buat bisnes ni tak perlu modal , dan tak perlu pon nk pinjam duit bank , ah long & mak long ! 2. Anda boleh jadi JUTAWAN tanpa perlu ada produk sendiri ! 3. Tak perlu ada kedai dan outlet banyak banyak yg akhirnya anda menangis bila kos overhead menimbun 4. IDEA adalah paling mahal dan boleh jadikan anda JUTAWAN sekelip mata ! . "THE MASTERMIND" 1.0 - INTIMATE BUSINESS SHARING SESSION 28th Feb 2018/ 10am - 10pm Vanue : PAVILION RESIDENCES, KUALA LUMPUR Registration Fees : RM4,997, di sebabkan anda 20 whatsapp TERAWAL, harga menjadi RM2,997 (Breakfast, lunch, tea break, dinner included) _ Speaker 👇🏻 @kimiiskandarismail - CEO Mood Republik @carlsamsudin - CEO Bella ammara @hazwanjasman - Former CEO Tudung Ruffle @yusri_ismail - COO Mood Republik _ THE MASTERMIND 1.0, bakal membantu anda mendapatkan modal, memperbetulkan kembali cara & strategi bagaimana anda pasarkan produk/servis/ mentsunamikan Event, seterusnya berjaya meroketkan jualan dari biasa-biasa ke tahap yang LUAR BIASA!!! - TERHAD utk 20 ORG TERAWAL SAJA ! . . FAST ACTION FAST RESULT 🔥
- . . . Guys ! First time CEO @moodrepublik create this PRIVATE & PRIVACY talk . Mawar & Raf pun join ! Let's ! . _ ADAKAH ANDA ADA MASALAH : . . 👉 STOCK berlambak, bertambun, tapi takde pelanggan, last last anda yg makan dan pakai produk sendiri, atau dibiar mereput di bawah katil . . 👉 ANDA buat LAUNCHING / EVENT tapi takde org datang , krik krik & sepi ! . . 👉 DAH LAMA bertahun tahun buat bisnes, tapi mcm takde hala tuju, duit tu yg dapat, duit banyak tu jugak yg keluar . . 👉 ADA IDEA yg bagus dan meletop tapi tak tahu macammana nk start, takde modal, nk buat loan takde connection dengan Bank atau nama tak clear / blacklisted . . 👉 LABUR duit beribu ribu tapi sales hausss, LEBUR duit ! . . 👉 PENING fikir apa channel marketing yg sesuai, mcamana nk tarik dan buat beratus ribu hingga berjuta org nampak BRAND produk anda ! . . . Bayangkan apa akan jadi terhadap diri, keluarga dan bisnes anda andai SEMUA masalah yg anda hadapi ni tak dpt nk diselesaikan !. . TAHUKAH ANDA 1. Sebenarnya buat bisnes ni tak perlu modal , dan tak perlu pon nk pinjam duit bank , ah long & mak long ! 2. Anda boleh jadi JUTAWAN tanpa perlu ada produk sendiri ! 3. Tak perlu ada kedai dan outlet banyak banyak yg akhirnya anda menangis bila kos overhead menimbun 4. IDEA adalah paling mahal dan boleh jadikan anda JUTAWAN sekelip mata ! . "THE MASTERMIND" 1.0 - INTIMATE BUSINESS SHARING SESSION 28th Feb 2018/ 10am - 10pm Vanue : PAVILION RESIDENCES, KUALA LUMPUR Registration Fees : RM4,997, di sebabkan anda 20 whatsapp TERAWAL, harga menjadi RM2,997 (Breakfast, lunch, tea break, dinner included) _ Speaker 👇🏻 @kimiiskandarismail - CEO Mood Republik @carlsamsudin - CEO Bella ammara @hazwanjasman - Former CEO Tudung Ruffle @yusri_ismail - COO Mood Republik _ THE MASTERMIND 1.0, bakal membantu anda mendapatkan modal, memperbetulkan kembali cara & strategi bagaimana anda pasarkan produk/servis/ mentsunamikan Event, seterusnya berjaya meroketkan jualan dari biasa-biasa ke tahap yang LUAR BIASA!!! - TERHAD utk 20 ORG TERAWAL SAJA ! . . FAST ACTION FAST RESULT 🔥
- . . . Guys ! First time CEO @moodrepublik create this PRIVATE & PRIVACY talk . Mawar & Raf pun join ! Let's ! . _ ADAKAH ANDA ADA MASALAH : . . 👉 STOCK berlambak, bertambun, tapi takde pelanggan, last last anda yg makan dan pakai produk sendiri, atau dibiar mereput di bawah katil . . 👉 ANDA buat LAUNCHING / EVENT tapi takde org datang , krik krik & sepi ! . . 👉 DAH LAMA bertahun tahun buat bisnes, tapi mcm takde hala tuju, duit tu yg dapat, duit banyak tu jugak yg keluar . . 👉 ADA IDEA yg bagus dan meletop tapi tak tahu macammana nk start, takde modal, nk buat loan takde connection dengan Bank atau nama tak clear / blacklisted . . 👉 LABUR duit beribu ribu tapi sales hausss, LEBUR duit ! . . 👉 PENING fikir apa channel marketing yg sesuai, mcamana nk tarik dan buat beratus ribu hingga berjuta org nampak BRAND produk anda ! . . . Bayangkan apa akan jadi terhadap diri, keluarga dan bisnes anda andai SEMUA masalah yg anda hadapi ni tak dpt nk diselesaikan !. . TAHUKAH ANDA 1. Sebenarnya buat bisnes ni tak perlu modal , dan tak perlu pon nk pinjam duit bank , ah long & mak long ! 2. Anda boleh jadi JUTAWAN tanpa perlu ada produk sendiri ! 3. Tak perlu ada kedai dan outlet banyak banyak yg akhirnya anda menangis bila kos overhead menimbun 4. IDEA adalah paling mahal dan boleh jadikan anda JUTAWAN sekelip mata ! . "THE MASTERMIND" 1.0 - INTIMATE BUSINESS SHARING SESSION 28th Feb 2018/ 10am - 10pm Vanue : PAVILION RESIDENCES, KUALA LUMPUR Registration Fees : RM4,997, di sebabkan anda 20 whatsapp TERAWAL, harga menjadi RM2,997 (Breakfast, lunch, tea break, dinner included) _ Speaker 👇🏻 @kimiiskandarismail - CEO Mood Republik @carlsamsudin - CEO Bella ammara @hazwanjasman - Former CEO Tudung Ruffle @yusri_ismail - COO Mood Republik _ THE MASTERMIND 1.0, bakal membantu anda mendapatkan modal, memperbetulkan kembali cara & strategi bagaimana anda pasarkan produk/servis/ mentsunamikan Event, seterusnya berjaya meroketkan jualan dari biasa-biasa ke tahap yang LUAR BIASA!!! - TERHAD utk 20 ORG TERAWAL SAJA ! . . FAST ACTION FAST RESULT 🔥
- Bapa mertuaku.. Luluh hati ini bila terkenangkan mu, walaupun kita tak pernah bertemu. Terasa seperti bapak sentiasa berada di sisi kami, lindungi kami. Setiap belaian, kasihmu, didikanmu, ku dapat rasakan dari bidadarimu (Ibu) dan perwira2 (anak2) mu. Kasih sayang dari menantumu ini, tak dapat digambarkan kepada sesiapa. Kasih yang muncul walaupun tidak pernah bertemu. Kerana ku tahu bapak lah yang paling terbaik untuk kami semua. Banyak yang Mawar dengar tentang bapak dan secara tak langsung Mawar jadi kenal dan syg bapak.. semoga tenang disana bapak. Semoga Bapak ditempatkan dengan org2 beriman. Bapak dan arwah papa Mawar sentiasa dalam setiap doa Mawar.
- Bapa mertuaku.. Luluh hati ini bila terkenangkan mu, walaupun kita tak pernah bertemu. Terasa seperti bapak sentiasa berada di sisi kami, lindungi kami. Setiap belaian, kasihmu, didikanmu, ku dapat rasakan dari bidadarimu (Ibu) dan perwira2 (anak2) mu. Kasih sayang dari menantumu ini, tak dapat digambarkan kepada sesiapa. Kasih yang muncul walaupun tidak pernah bertemu. Kerana ku tahu bapak lah yang paling terbaik untuk kami semua. Banyak yang Mawar dengar tentang bapak dan secara tak langsung Mawar jadi kenal dan syg bapak.. semoga tenang disana bapak. Semoga Bapak ditempatkan dengan org2 beriman. Bapak dan arwah papa Mawar sentiasa dalam setiap doa Mawar.
- Bapa mertuaku.. Luluh hati ini bila terkenangkan mu, walaupun kita tak pernah bertemu. Terasa seperti bapak sentiasa berada di sisi kami, lindungi kami. Setiap belaian, kasihmu, didikanmu, ku dapat rasakan dari bidadarimu (Ibu) dan perwira2 (anak2) mu. Kasih sayang dari menantumu ini, tak dapat digambarkan kepada sesiapa. Kasih yang muncul walaupun tidak pernah bertemu. Kerana ku tahu bapak lah yang paling terbaik untuk kami semua. Banyak yang Mawar dengar tentang bapak dan secara tak langsung Mawar jadi kenal dan syg bapak.. semoga tenang disana bapak. Semoga Bapak ditempatkan dengan org2 beriman. Bapak dan arwah papa Mawar sentiasa dalam setiap doa Mawar.
- Alhamdulillah, terima kasih sgt2 @norhafizahsaad dengan adanya konsep AlQuran ‘tracking’ ini. Memudahkan Mekwa dan orang ramai untuk mengetahui terjemahan setiap ayat-ayat Al-Quran disamping dapat mengkhatamkan Al-Quran dengan cepat dan teratur. ☪CARA CARA MEMBACA ALQURAN TRACKING☪ 1⃣atas ➡KHATAM TRACKING 2⃣tepi ➡NOTA KELEBIHAN SURAH & DOA dalam Alquran KHATAM TRACKING ✳Bermula dari SUBUH, 1st tracking di sebelah kanan. Sampailah nampak tracking seterusnya di sebelah kiri dan STOP untuk hari pertama subuh. begitulah seterusnya untuk Zohor, Asar, Maghrib dan Isyak. ✳sekiranya boleh ikuti khatam Alquran step by step, InshaAllah boleh khatam Alquran 16-20 hari. ✳Nota-nota ada dilekatkan pada setiap surah yang berkenaan ❤KELEBIHAN TAFSIR ALQURAN❤ AlQuran dengan tafsir ini mempunyai 3 kelebihan iaitu : 1) Dilengkapi dengan doa dan ruqyah. Ia ditanda di bahagian sisi AlQuran 2) Khatam tracking dibahagian atas AlQuran membantu kita untuk khatam alquran dalam sebulan 3) Wangi, disembur dengan wangian minyak attar dari dubai ✅setiap mukasurat yang bertanda mempunyai nota, ayat mana yang perlu dibaca, kegunaannya, dan jika perlu, ayat tambahan atau amalan tambahan bersama ayat itu ✅sticker dibahagian atas disusun berlainan warna.. Warna pertama menandakan hari (bermula dengan hari pertama untuk sticker nombor 1) dan waktu solat subuh, diikuti dengan sticker warna berikutnya untuk waktu-waktu solat seterusnya (Zohor, Asar, Maghrib dan Isyak). ✅ boleh dibaca sebelum atau selepas waktu solat atau kedua2nya sekali.. Ikut kehendak peribadi.. ➡urutan ini diulang 30 kali utk 30 hari ➡tracking boleh diubah ikut kesesuaian, contohnya bagi wanita yang ingin khatam dalam masa 15hari, kerana berhadas, boleh baca 2 penanda setiap waktu solat #tafsiralquran #datinnorhafizahsaad #projecttafsiralquranbertanda #kalammullah #alquran #tajwid #malaysia #singapore #dubai #brunei #instagood #muslim #viral #hambaallah #sahamakhirat
- Alhamdulillah, terima kasih sgt2 @norhafizahsaad dengan adanya konsep AlQuran ‘tracking’ ini. Memudahkan Mekwa dan orang ramai untuk mengetahui terjemahan setiap ayat-ayat Al-Quran disamping dapat mengkhatamkan Al-Quran dengan cepat dan teratur. ☪CARA CARA MEMBACA ALQURAN TRACKING☪ 1⃣atas ➡KHATAM TRACKING 2⃣tepi ➡NOTA KELEBIHAN SURAH & DOA dalam Alquran KHATAM TRACKING ✳Bermula dari SUBUH, 1st tracking di sebelah kanan. Sampailah nampak tracking seterusnya di sebelah kiri dan STOP untuk hari pertama subuh. begitulah seterusnya untuk Zohor, Asar, Maghrib dan Isyak. ✳sekiranya boleh ikuti khatam Alquran step by step, InshaAllah boleh khatam Alquran 16-20 hari. ✳Nota-nota ada dilekatkan pada setiap surah yang berkenaan ❤KELEBIHAN TAFSIR ALQURAN❤ AlQuran dengan tafsir ini mempunyai 3 kelebihan iaitu : 1) Dilengkapi dengan doa dan ruqyah. Ia ditanda di bahagian sisi AlQuran 2) Khatam tracking dibahagian atas AlQuran membantu kita untuk khatam alquran dalam sebulan 3) Wangi, disembur dengan wangian minyak attar dari dubai ✅setiap mukasurat yang bertanda mempunyai nota, ayat mana yang perlu dibaca, kegunaannya, dan jika perlu, ayat tambahan atau amalan tambahan bersama ayat itu ✅sticker dibahagian atas disusun berlainan warna.. Warna pertama menandakan hari (bermula dengan hari pertama untuk sticker nombor 1) dan waktu solat subuh, diikuti dengan sticker warna berikutnya untuk waktu-waktu solat seterusnya (Zohor, Asar, Maghrib dan Isyak). ✅ boleh dibaca sebelum atau selepas waktu solat atau kedua2nya sekali.. Ikut kehendak peribadi.. ➡urutan ini diulang 30 kali utk 30 hari ➡tracking boleh diubah ikut kesesuaian, contohnya bagi wanita yang ingin khatam dalam masa 15hari, kerana berhadas, boleh baca 2 penanda setiap waktu solat #tafsiralquran #datinnorhafizahsaad #projecttafsiralquranbertanda #kalammullah #alquran #tajwid #malaysia #singapore #dubai #brunei #instagood #muslim #viral #hambaallah #sahamakhirat
- Alhamdulillah, terima kasih sgt2 @norhafizahsaad dengan adanya konsep AlQuran ‘tracking’ ini. Memudahkan Mekwa dan orang ramai untuk mengetahui terjemahan setiap ayat-ayat Al-Quran disamping dapat mengkhatamkan Al-Quran dengan cepat dan teratur. ☪CARA CARA MEMBACA ALQURAN TRACKING☪ 1⃣atas ➡KHATAM TRACKING 2⃣tepi ➡NOTA KELEBIHAN SURAH & DOA dalam Alquran KHATAM TRACKING ✳Bermula dari SUBUH, 1st tracking di sebelah kanan. Sampailah nampak tracking seterusnya di sebelah kiri dan STOP untuk hari pertama subuh. begitulah seterusnya untuk Zohor, Asar, Maghrib dan Isyak. ✳sekiranya boleh ikuti khatam Alquran step by step, InshaAllah boleh khatam Alquran 16-20 hari. ✳Nota-nota ada dilekatkan pada setiap surah yang berkenaan ❤KELEBIHAN TAFSIR ALQURAN❤ AlQuran dengan tafsir ini mempunyai 3 kelebihan iaitu : 1) Dilengkapi dengan doa dan ruqyah. Ia ditanda di bahagian sisi AlQuran 2) Khatam tracking dibahagian atas AlQuran membantu kita untuk khatam alquran dalam sebulan 3) Wangi, disembur dengan wangian minyak attar dari dubai ✅setiap mukasurat yang bertanda mempunyai nota, ayat mana yang perlu dibaca, kegunaannya, dan jika perlu, ayat tambahan atau amalan tambahan bersama ayat itu ✅sticker dibahagian atas disusun berlainan warna.. Warna pertama menandakan hari (bermula dengan hari pertama untuk sticker nombor 1) dan waktu solat subuh, diikuti dengan sticker warna berikutnya untuk waktu-waktu solat seterusnya (Zohor, Asar, Maghrib dan Isyak). ✅ boleh dibaca sebelum atau selepas waktu solat atau kedua2nya sekali.. Ikut kehendak peribadi.. ➡urutan ini diulang 30 kali utk 30 hari ➡tracking boleh diubah ikut kesesuaian, contohnya bagi wanita yang ingin khatam dalam masa 15hari, kerana berhadas, boleh baca 2 penanda setiap waktu solat #tafsiralquran #datinnorhafizahsaad #projecttafsiralquranbertanda #kalammullah #alquran #tajwid #malaysia #singapore #dubai #brunei #instagood #muslim #viral #hambaallah #sahamakhirat

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.