Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.
Learn More
Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post. Learn More
x
Photos and video with hashtag #pkns

#pkns

  • 27.6K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
  • Grid
  • List
  • Columns
- #championsleague #ucl #hightlights_kaptenbolasepak Perlawanan Champions League awal pagi ini. Keputusan penuh : FT : Sevilla 0-0 Manchester United .. .. .. .. .. (Gambar dan caption di sponsor IG @kaptenjersey . Nak jersi murah pelbagai jenis gred folow @kaptenjersey ) #TransformingFootballMalaysia #malaysiasuperleague2018 #jdt #pahang #kedah #terengganu #perak #n9 #kualalumpur #pkns #pknp #kelantan #melakaunited #selangor #ultrasmlaya #bosjohor #jdt #jdtfamily #harimauselatan #bangsajohor #ligasupermalaysia #kaptenbolasepak #terer
- #championsleague #ucl #hightlights_kaptenbolasepak Perlawanan Champions League awal pagi ini. Keputusan penuh : FT : Sevilla 0-0 Manchester United .. .. .. .. .. (Gambar dan caption di sponsor IG @kaptenjersey . Nak jersi murah pelbagai jenis gred folow @kaptenjersey ) #TransformingFootballMalaysia #malaysiasuperleague2018 #jdt #pahang #kedah #terengganu #perak #n9 #kualalumpur #pkns #pknp #kelantan #melakaunited #selangor #ultrasmlaya #bosjohor #jdt #jdtfamily #harimauselatan #bangsajohor #ligasupermalaysia #kaptenbolasepak #terer
- #championsleague #ucl #hightlights_kaptenbolasepak Perlawanan Champions League awal pagi ini. Keputusan penuh : FT : Sevilla 0-0 Manchester United .. .. .. .. .. (Gambar dan caption di sponsor IG @kaptenjersey . Nak jersi murah pelbagai jenis gred folow @kaptenjersey ) #TransformingFootballMalaysia #malaysiasuperleague2018 #jdt #pahang #kedah #terengganu #perak #n9 #kualalumpur #pkns #pknp #kelantan #melakaunited #selangor #ultrasmlaya #bosjohor #jdt #jdtfamily #harimauselatan #bangsajohor #ligasupermalaysia #kaptenbolasepak #terer
- CLEOPATRA SHAWL ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’๐Ÿ‘‘ Available in limited pieces uolss. . . Lekaihla tunggu apa lagi tu?? Satgi gigit jari la kalau habis.... Banyak lagi kaler yang gegojess. Nanti CikLa haplod naaa.. . . . Jom singgah butik KERUDUNG HARLINA, @ Jameela Street Level 3, Sacc Mall Shah Alam. . . 10.30-9.30pm Online order boleh klik link dekat Bio weols ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ . . . #assalamualaikum #saccmall #pkns #shahalam #selangor #shopping #muslimahwear #jubah #abaya #dubai #exclusivedesign #kerudungharlina #fashiondesinger #intsagood #instalike #insta #hijabista #hijabstyle #ootd #cantik #comel #shawl #sweet #bawal #umrah #haji
- CLEOPATRA SHAWL ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’๐Ÿ‘‘ Available in limited pieces uolss. . . Lekaihla tunggu apa lagi tu?? Satgi gigit jari la kalau habis.... Banyak lagi kaler yang gegojess. Nanti CikLa haplod naaa.. . . . Jom singgah butik KERUDUNG HARLINA, @ Jameela Street Level 3, Sacc Mall Shah Alam. . . 10.30-9.30pm Online order boleh klik link dekat Bio weols ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ . . . #assalamualaikum #saccmall #pkns #shahalam #selangor #shopping #muslimahwear #jubah #abaya #dubai #exclusivedesign #kerudungharlina #fashiondesinger #intsagood #instalike #insta #hijabista #hijabstyle #ootd #cantik #comel #shawl #sweet #bawal #umrah #haji
- CLEOPATRA SHAWL ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’๐Ÿ‘‘ Available in limited pieces uolss. . . Lekaihla tunggu apa lagi tu?? Satgi gigit jari la kalau habis.... Banyak lagi kaler yang gegojess. Nanti CikLa haplod naaa.. . . . Jom singgah butik KERUDUNG HARLINA, @ Jameela Street Level 3, Sacc Mall Shah Alam. . . 10.30-9.30pm Online order boleh klik link dekat Bio weols ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ . . . #assalamualaikum #saccmall #pkns #shahalam #selangor #shopping #muslimahwear #jubah #abaya #dubai #exclusivedesign #kerudungharlina #fashiondesinger #intsagood #instalike #insta #hijabista #hijabstyle #ootd #cantik #comel #shawl #sweet #bawal #umrah #haji
- Facial Gebu V-Shape value for money terus ke lokasi andaโ€ผ --------------------------------------------- ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi malas nak keluar rumah ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi takde masa nak ke spa ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi kos terlalu mahal ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tahan sakit sebab cungkil-cungkil / pedih ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tau tempat mana yang bagus dan berkesan ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi anak-anak takde sapa nak jaga . . #HOMEFACIAL by #mizabeautyfacial , akan beri penyelesaian untuk anda... . Semua masalah diatas akan selesai! . ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ kami menyediakan service mobile facial ke lokasi anda rumah / pejabat ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝmenggunakan produk penjagaan kulit istimewa daripada jepun (๐Ÿ™…๐Ÿปberwarna, ๐Ÿ™…๐Ÿปbahan kimia, organik, ๐Ÿ™…๐ŸปSLS, selamat) ๐Ÿ‘‰๐ŸฝSPECIAL TREATMENT untuk V - Shape kan muka anda! Mampu membuat pipi pau menjadi v shape,pejal & anjal . MENARIK kan? BERMINAT? . Macam mane dengan harga? . Kalau guna mesin / peranti ni di spa untuk FACE LIFTING Selalunye kos ratusan ringgit untuk 1 sesi. . Inilah pilihan yang tepat dengan memilih service kami. . Normal price : RM 100 - RM 350 . Tapi kini PROMOSI ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Pm untuk promosi terkini mesti tak percaya price kita ๐Ÿ˜ฑ Rest & relax destress sambil gosok-gosok muka jadi cantik. Happy...Hilang stress DM 0172526509 cepat untuk booking tarikh . Pastinya berbaloi๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ™‚๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . #EternalBeauty #HomeFacialSpa #promo #nakcantik #kecantikan #homefacialspa #pkns #beautyproduct #vshaping #facelifting #nomoredoublechin #nomoreblackheads #nomorewrinkles #mobilespa
- Facial Gebu V-Shape value for money terus ke lokasi andaโ€ผ --------------------------------------------- ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi malas nak keluar rumah ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi takde masa nak ke spa ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi kos terlalu mahal ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tahan sakit sebab cungkil-cungkil / pedih ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tau tempat mana yang bagus dan berkesan ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi anak-anak takde sapa nak jaga . . #HOMEFACIAL by #mizabeautyfacial , akan beri penyelesaian untuk anda... . Semua masalah diatas akan selesai! . ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ kami menyediakan service mobile facial ke lokasi anda rumah / pejabat ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝmenggunakan produk penjagaan kulit istimewa daripada jepun (๐Ÿ™…๐Ÿปberwarna, ๐Ÿ™…๐Ÿปbahan kimia, organik, ๐Ÿ™…๐ŸปSLS, selamat) ๐Ÿ‘‰๐ŸฝSPECIAL TREATMENT untuk V - Shape kan muka anda! Mampu membuat pipi pau menjadi v shape,pejal & anjal . MENARIK kan? BERMINAT? . Macam mane dengan harga? . Kalau guna mesin / peranti ni di spa untuk FACE LIFTING Selalunye kos ratusan ringgit untuk 1 sesi. . Inilah pilihan yang tepat dengan memilih service kami. . Normal price : RM 100 - RM 350 . Tapi kini PROMOSI ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Pm untuk promosi terkini mesti tak percaya price kita ๐Ÿ˜ฑ Rest & relax destress sambil gosok-gosok muka jadi cantik. Happy...Hilang stress DM 0172526509 cepat untuk booking tarikh . Pastinya berbaloi๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ™‚๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . #EternalBeauty #HomeFacialSpa #promo #nakcantik #kecantikan #homefacialspa #pkns #beautyproduct #vshaping #facelifting #nomoredoublechin #nomoreblackheads #nomorewrinkles #mobilespa
- Facial Gebu V-Shape value for money terus ke lokasi andaโ€ผ --------------------------------------------- ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi malas nak keluar rumah ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi takde masa nak ke spa ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi kos terlalu mahal ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tahan sakit sebab cungkil-cungkil / pedih ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tau tempat mana yang bagus dan berkesan ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi anak-anak takde sapa nak jaga . . #HOMEFACIAL by #mizabeautyfacial , akan beri penyelesaian untuk anda... . Semua masalah diatas akan selesai! . ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ kami menyediakan service mobile facial ke lokasi anda rumah / pejabat ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝmenggunakan produk penjagaan kulit istimewa daripada jepun (๐Ÿ™…๐Ÿปberwarna, ๐Ÿ™…๐Ÿปbahan kimia, organik, ๐Ÿ™…๐ŸปSLS, selamat) ๐Ÿ‘‰๐ŸฝSPECIAL TREATMENT untuk V - Shape kan muka anda! Mampu membuat pipi pau menjadi v shape,pejal & anjal . MENARIK kan? BERMINAT? . Macam mane dengan harga? . Kalau guna mesin / peranti ni di spa untuk FACE LIFTING Selalunye kos ratusan ringgit untuk 1 sesi. . Inilah pilihan yang tepat dengan memilih service kami. . Normal price : RM 100 - RM 350 . Tapi kini PROMOSI ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Pm untuk promosi terkini mesti tak percaya price kita ๐Ÿ˜ฑ Rest & relax destress sambil gosok-gosok muka jadi cantik. Happy...Hilang stress DM 0172526509 cepat untuk booking tarikh . Pastinya berbaloi๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ™‚๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . #EternalBeauty #HomeFacialSpa #promo #nakcantik #kecantikan #homefacialspa #pkns #beautyproduct #vshaping #facelifting #nomoredoublechin #nomoreblackheads #nomorewrinkles #mobilespa
- Facial Gebu V-Shape value for money terus ke lokasi andaโ€ผ --------------------------------------------- ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi malas nak keluar rumah ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi takde masa nak ke spa ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi kos terlalu mahal ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tahan sakit sebab cungkil-cungkil / pedih ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tau tempat mana yang bagus dan berkesan ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi anak-anak takde sapa nak jaga . . #HOMEFACIAL by #mizabeautyfacial , akan beri penyelesaian untuk anda... . Semua masalah diatas akan selesai! . ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ kami menyediakan service mobile facial ke lokasi anda rumah / pejabat ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝmenggunakan produk penjagaan kulit istimewa daripada jepun (๐Ÿ™…๐Ÿปberwarna, ๐Ÿ™…๐Ÿปbahan kimia, organik, ๐Ÿ™…๐ŸปSLS, selamat) ๐Ÿ‘‰๐ŸฝSPECIAL TREATMENT untuk V - Shape kan muka anda! Mampu membuat pipi pau menjadi v shape,pejal & anjal . MENARIK kan? BERMINAT? . Macam mane dengan harga? . Kalau guna mesin / peranti ni di spa untuk FACE LIFTING Selalunye kos ratusan ringgit untuk 1 sesi. . Inilah pilihan yang tepat dengan memilih service kami. . Normal price : RM 100 - RM 350 . Tapi kini PROMOSI ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Pm untuk promosi terkini mesti tak percaya price kita ๐Ÿ˜ฑ Rest & relax destress sambil gosok-gosok muka jadi cantik. Happy...Hilang stress DM 0172526509 cepat untuk booking tarikh . Pastinya berbaloi๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ™‚๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . #EternalBeauty #HomeFacialSpa #promo #nakcantik #kecantikan #homefacialspa #pkns #beautyproduct #vshaping #facelifting #nomoredoublechin #nomoreblackheads #nomorewrinkles #mobilespa
- Facial Gebu V-Shape value for money terus ke lokasi andaโ€ผ --------------------------------------------- ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi malas nak keluar rumah ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi takde masa nak ke spa ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi kos terlalu mahal ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tahan sakit sebab cungkil-cungkil / pedih ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tau tempat mana yang bagus dan berkesan ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi anak-anak takde sapa nak jaga . . #HOMEFACIAL by #mizabeautyfacial , akan beri penyelesaian untuk anda... . Semua masalah diatas akan selesai! . ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ kami menyediakan service mobile facial ke lokasi anda rumah / pejabat ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝmenggunakan produk penjagaan kulit istimewa daripada jepun (๐Ÿ™…๐Ÿปberwarna, ๐Ÿ™…๐Ÿปbahan kimia, organik, ๐Ÿ™…๐ŸปSLS, selamat) ๐Ÿ‘‰๐ŸฝSPECIAL TREATMENT untuk V - Shape kan muka anda! Mampu membuat pipi pau menjadi v shape,pejal & anjal . MENARIK kan? BERMINAT? . Macam mane dengan harga? . Kalau guna mesin / peranti ni di spa untuk FACE LIFTING Selalunye kos ratusan ringgit untuk 1 sesi. . Inilah pilihan yang tepat dengan memilih service kami. . Normal price : RM 100 - RM 350 . Tapi kini PROMOSI ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Pm untuk promosi terkini mesti tak percaya price kita ๐Ÿ˜ฑ Rest & relax destress sambil gosok-gosok muka jadi cantik. Happy...Hilang stress DM 0172526509 cepat untuk booking tarikh . Pastinya berbaloi๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ™‚๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . #EternalBeauty #HomeFacialSpa #promo #nakcantik #kecantikan #homefacialspa #pkns #beautyproduct #vshaping #facelifting #nomoredoublechin #nomoreblackheads #nomorewrinkles #mobilespa
- Facial Gebu V-Shape value for money terus ke lokasi andaโ€ผ --------------------------------------------- ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi malas nak keluar rumah ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi takde masa nak ke spa ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi kos terlalu mahal ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tahan sakit sebab cungkil-cungkil / pedih ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tau tempat mana yang bagus dan berkesan ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi anak-anak takde sapa nak jaga . . #HOMEFACIAL by #mizabeautyfacial , akan beri penyelesaian untuk anda... . Semua masalah diatas akan selesai! . ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ kami menyediakan service mobile facial ke lokasi anda rumah / pejabat ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝmenggunakan produk penjagaan kulit istimewa daripada jepun (๐Ÿ™…๐Ÿปberwarna, ๐Ÿ™…๐Ÿปbahan kimia, organik, ๐Ÿ™…๐ŸปSLS, selamat) ๐Ÿ‘‰๐ŸฝSPECIAL TREATMENT untuk V - Shape kan muka anda! Mampu membuat pipi pau menjadi v shape,pejal & anjal . MENARIK kan? BERMINAT? . Macam mane dengan harga? . Kalau guna mesin / peranti ni di spa untuk FACE LIFTING Selalunye kos ratusan ringgit untuk 1 sesi. . Inilah pilihan yang tepat dengan memilih service kami. . Normal price : RM 100 - RM 350 . Tapi kini PROMOSI ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Pm untuk promosi terkini mesti tak percaya price kita ๐Ÿ˜ฑ Rest & relax destress sambil gosok-gosok muka jadi cantik. Happy...Hilang stress DM 0172526509 cepat untuk booking tarikh . Pastinya berbaloi๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ™‚๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . #EternalBeauty #HomeFacialSpa #promo #nakcantik #kecantikan #homefacialspa #pkns #beautyproduct #vshaping #facelifting #nomoredoublechin #nomoreblackheads #nomorewrinkles #mobilespa
- Facial Gebu V-Shape value for money terus ke lokasi andaโ€ผ --------------------------------------------- ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi malas nak keluar rumah ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi takde masa nak ke spa ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi kos terlalu mahal ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tahan sakit sebab cungkil-cungkil / pedih ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tau tempat mana yang bagus dan berkesan ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi anak-anak takde sapa nak jaga . . #HOMEFACIAL by #mizabeautyfacial , akan beri penyelesaian untuk anda... . Semua masalah diatas akan selesai! . ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ kami menyediakan service mobile facial ke lokasi anda rumah / pejabat ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝmenggunakan produk penjagaan kulit istimewa daripada jepun (๐Ÿ™…๐Ÿปberwarna, ๐Ÿ™…๐Ÿปbahan kimia, organik, ๐Ÿ™…๐ŸปSLS, selamat) ๐Ÿ‘‰๐ŸฝSPECIAL TREATMENT untuk V - Shape kan muka anda! Mampu membuat pipi pau menjadi v shape,pejal & anjal . MENARIK kan? BERMINAT? . Macam mane dengan harga? . Kalau guna mesin / peranti ni di spa untuk FACE LIFTING Selalunye kos ratusan ringgit untuk 1 sesi. . Inilah pilihan yang tepat dengan memilih service kami. . Normal price : RM 100 - RM 350 . Tapi kini PROMOSI ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Pm untuk promosi terkini mesti tak percaya price kita ๐Ÿ˜ฑ Rest & relax destress sambil gosok-gosok muka jadi cantik. Happy...Hilang stress DM 0172526509 cepat untuk booking tarikh . Pastinya berbaloi๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ™‚๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . #EternalBeauty #HomeFacialSpa #promo #nakcantik #kecantikan #homefacialspa #pkns #beautyproduct #vshaping #facelifting #nomoredoublechin #nomoreblackheads #nomorewrinkles #mobilespa
- Facial Gebu V-Shape value for money terus ke lokasi andaโ€ผ --------------------------------------------- ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi malas nak keluar rumah ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi takde masa nak ke spa ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi kos terlalu mahal ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tahan sakit sebab cungkil-cungkil / pedih ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tau tempat mana yang bagus dan berkesan ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi anak-anak takde sapa nak jaga . . #HOMEFACIAL by #mizabeautyfacial , akan beri penyelesaian untuk anda... . Semua masalah diatas akan selesai! . ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ kami menyediakan service mobile facial ke lokasi anda rumah / pejabat ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝmenggunakan produk penjagaan kulit istimewa daripada jepun (๐Ÿ™…๐Ÿปberwarna, ๐Ÿ™…๐Ÿปbahan kimia, organik, ๐Ÿ™…๐ŸปSLS, selamat) ๐Ÿ‘‰๐ŸฝSPECIAL TREATMENT untuk V - Shape kan muka anda! Mampu membuat pipi pau menjadi v shape,pejal & anjal . MENARIK kan? BERMINAT? . Macam mane dengan harga? . Kalau guna mesin / peranti ni di spa untuk FACE LIFTING Selalunye kos ratusan ringgit untuk 1 sesi. . Inilah pilihan yang tepat dengan memilih service kami. . Normal price : RM 100 - RM 350 . Tapi kini PROMOSI ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Pm untuk promosi terkini mesti tak percaya price kita ๐Ÿ˜ฑ Rest & relax destress sambil gosok-gosok muka jadi cantik. Happy...Hilang stress DM 0172526509 cepat untuk booking tarikh . Pastinya berbaloi๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ™‚๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . #EternalBeauty #HomeFacialSpa #promo #nakcantik #kecantikan #homefacialspa #pkns #beautyproduct #vshaping #facelifting #nomoredoublechin #nomoreblackheads #nomorewrinkles #mobilespa
- Facial Gebu V-Shape value for money terus ke lokasi andaโ€ผ --------------------------------------------- ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi malas nak keluar rumah ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi takde masa nak ke spa ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi kos terlalu mahal ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tahan sakit sebab cungkil-cungkil / pedih ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi tak tau tempat mana yang bagus dan berkesan ๐Ÿ’†๐Ÿฝnak facial tapi anak-anak takde sapa nak jaga . . #HOMEFACIAL by #mizabeautyfacial , akan beri penyelesaian untuk anda... . Semua masalah diatas akan selesai! . ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ kami menyediakan service mobile facial ke lokasi anda rumah / pejabat ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝmenggunakan produk penjagaan kulit istimewa daripada jepun (๐Ÿ™…๐Ÿปberwarna, ๐Ÿ™…๐Ÿปbahan kimia, organik, ๐Ÿ™…๐ŸปSLS, selamat) ๐Ÿ‘‰๐ŸฝSPECIAL TREATMENT untuk V - Shape kan muka anda! Mampu membuat pipi pau menjadi v shape,pejal & anjal . MENARIK kan? BERMINAT? . Macam mane dengan harga? . Kalau guna mesin / peranti ni di spa untuk FACE LIFTING Selalunye kos ratusan ringgit untuk 1 sesi. . Inilah pilihan yang tepat dengan memilih service kami. . Normal price : RM 100 - RM 350 . Tapi kini PROMOSI ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Pm untuk promosi terkini mesti tak percaya price kita ๐Ÿ˜ฑ Rest & relax destress sambil gosok-gosok muka jadi cantik. Happy...Hilang stress DM 0172526509 cepat untuk booking tarikh . Pastinya berbaloi๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ™‚๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . #EternalBeauty #HomeFacialSpa #promo #nakcantik #kecantikan #homefacialspa #pkns #beautyproduct #vshaping #facelifting #nomoredoublechin #nomoreblackheads #nomorewrinkles #mobilespa
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato' Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akademi@gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato& #39; Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akadem @gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato' Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akademi@gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato' Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akademi@gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato& #39; Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akadem @gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato' Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akademi@gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato' Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akademi@gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato& #39; Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akadem @gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato' Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akademi@gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato' Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akademi@gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato& #39; Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akadem @gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato' Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akademi@gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato' Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akademi@gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato& #39; Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akadem @gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato' Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akademi@gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato' Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akademi@gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato& #39; Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akadem @gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- Program Raikan Anggota Kumpulan Pelaksana - Siri 5. Bersama dengan Ustaz Dato' Dr. Mohd Izhar Ariff @drizharariff dan Tuan Haji Shamsul Ghau Ghau @paksu_shamsul_ghaughau Pada hari Khamis 8 Mac 2018, Jam 2.30 - 4.50 ptg. Bertempat di Dewan Aster, Ibu Pejabat PKNS, Seksyen 14, Shah Alam. . Dengan kupasan tajuk "Memukau Hati Pelanggan" . Penyertaan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk tempahan : +603-5524 5365 / 6365 | Phone: +6016-414 3094 (Shegy) Email : shegy.akademi@gmail.com. . AKADEMI PKNS Web : www.akademipkns.edu.my Email: info.akademipkns.edu.my Tel : +603-5524 5365 / 7365 Fax : +603-5524 7365 - www.facebook.com/AkademiPKNS.edu - www.instagram.com/AkademiPKNS - https://www.youtube.com/channel/UC0zGIsGr0zqPRXJIaJIrCew . #AkademiPKNS #Akademi #PKNS #PRAP #ProgramRaikanAnggotaPelaksana #Siri5 2018
- #championsleague #ucl #hightlights_kaptenbolasepak Perlawanan Champions League awal pagi ini. Keputusan penuh : FT : Sevilla 0-0 Manchester United FT : Shakhtar Donetsk 2-1 AS Roma .. .. .. .. .. (Gambar dan caption di sponsor IG @kaptenjersey . Nak jersi murah pelbagai jenis gred folow @kaptenjersey ) #TransformingFootballMalaysia #malaysiasuperleague2018 #jdt #pahang #kedah #terengganu #perak #n9 #kualalumpur #pkns #pknp #kelantan #melakaunited #selangor #ultrasmlaya #bosjohor #jdt #jdtfamily #harimauselatan #bangsajohor #ligasupermalaysia #kaptenbolasepak #terer
- #championsleague #ucl #hightlights_kaptenbolasepak Perlawanan Champions League awal pagi ini. Keputusan penuh : FT : Sevilla 0-0 Manchester United FT : Shakhtar Donetsk 2-1 AS Roma .. .. .. .. .. (Gambar dan caption di sponsor IG @kaptenjersey . Nak jersi murah pelbagai jenis gred folow @kaptenjersey ) #TransformingFootballMalaysia #malaysiasuperleague2018 #jdt #pahang #kedah #terengganu #perak #n9 #kualalumpur #pkns #pknp #kelantan #melakaunited #selangor #ultrasmlaya #bosjohor #jdt #jdtfamily #harimauselatan #bangsajohor #ligasupermalaysia #kaptenbolasepak #terer
- #championsleague #ucl #hightlights_kaptenbolasepak Perlawanan Champions League awal pagi ini. Keputusan penuh : FT : Sevilla 0-0 Manchester United FT : Shakhtar Donetsk 2-1 AS Roma .. .. .. .. .. (Gambar dan caption di sponsor IG @kaptenjersey . Nak jersi murah pelbagai jenis gred folow @kaptenjersey ) #TransformingFootballMalaysia #malaysiasuperleague2018 #jdt #pahang #kedah #terengganu #perak #n9 #kualalumpur #pkns #pknp #kelantan #melakaunited #selangor #ultrasmlaya #bosjohor #jdt #jdtfamily #harimauselatan #bangsajohor #ligasupermalaysia #kaptenbolasepak #terer

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramโ„ข logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.