Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.
Learn More
Photos and video with hashtag #pinkish

#pinkish

  • 156.4K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
  • Grid
  • List
  • Columns
- KULIT KURANG BERMINYAK . Wow baru pakai 1 malam je jerawat yg ade kat dahi n pipi dah mula kecut. Pastu kulit pun dah kurang berminyak. . . Alhamdulillah kakna tumpang hepi sebab ramai yang bg feedback positif lepas guna sabun ni. Kalau nak tau sabun ni guna formula baru tau😍😍☺ . LAMISA White Secret Soap new! Virgin Coconut Oil + Pearl Powder, improved Formula😍 . Kebaikan sabun Ni . -Untuk merawat kulit kering. -Memutihkan kulit. -Mengecilkan Liang pori. -Melicinkan kulit muka nampak lebih bersih dan berseri-Seri gittewww . 1 unit RM29 2 unit RM49 . KakNa nak bagitau yang sabun ni semua peringkat umur bole pakai tau. 20-an ke 30-an ke 40-an ke semua boleh. So klo ade yang nak hadiahkan sabun ni kat mak2 kita pun boleh sangat. . . Nk try bole PM tepi naa☺☺ . #LAMISA2017 #ResultMatters #LamisaHQ #LamisaBeauty #scruborganik #scrub #scrubmuka #facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #pearlpowder #virgincoconutoil #lawakhambar #nakbebel
- KULIT KURANG BERMINYAK . Wow baru pakai 1 malam je jerawat yg ade kat dahi n pipi dah mula kecut. Pastu kulit pun dah kurang berminyak. . . Alhamdulillah kakna tumpang hepi sebab ramai yang bg feedback positif lepas guna sabun ni. Kalau nak tau sabun ni guna formula baru tau😍😍☺ . LAMISA White Secret Soap new! Virgin Coconut Oil + Pearl Powder, improved Formula😍 . Kebaikan sabun Ni . -Untuk merawat kulit kering. -Memutihkan kulit. -Mengecilkan Liang pori. -Melicinkan kulit muka nampak lebih bersih dan berseri-Seri gittewww . 1 unit RM29 2 unit RM49 . KakNa nak bagitau yang sabun ni semua peringkat umur bole pakai tau. 20-an ke 30-an ke 40-an ke semua boleh. So klo ade yang nak hadiahkan sabun ni kat mak2 kita pun boleh sangat. . . Nk try bole PM tepi naa☺☺ . #LAMISA2017 #ResultMatters #LamisaHQ #LamisaBeauty #scruborganik #scrub #scrubmuka #facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #pearlpowder #virgincoconutoil #lawakhambar #nakbebel
- KULIT KURANG BERMINYAK . Wow baru pakai 1 malam je jerawat yg ade kat dahi n pipi dah mula kecut. Pastu kulit pun dah kurang berminyak. . . Alhamdulillah kakna tumpang hepi sebab ramai yang bg feedback positif lepas guna sabun ni. Kalau nak tau sabun ni guna formula baru tau😍😍☺ . LAMISA White Secret Soap new! Virgin Coconut Oil + Pearl Powder, improved Formula😍 . Kebaikan sabun Ni . -Untuk merawat kulit kering. -Memutihkan kulit. -Mengecilkan Liang pori. -Melicinkan kulit muka nampak lebih bersih dan berseri-Seri gittewww . 1 unit RM29 2 unit RM49 . KakNa nak bagitau yang sabun ni semua peringkat umur bole pakai tau. 20-an ke 30-an ke 40-an ke semua boleh. So klo ade yang nak hadiahkan sabun ni kat mak2 kita pun boleh sangat. . . Nk try bole PM tepi naa☺☺ . #LAMISA2017 #ResultMatters #LamisaHQ #LamisaBeauty #scruborganik #scrub #scrubmuka #facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #pearlpowder #virgincoconutoil #lawakhambar #nakbebel
- KULIT KURANG BERMINYAK . Wow baru pakai 1 malam je jerawat yg ade kat dahi n pipi dah mula kecut. Pastu kulit pun dah kurang berminyak. . . Alhamdulillah kakna tumpang hepi sebab ramai yang bg feedback positif lepas guna sabun ni. Kalau nak tau sabun ni guna formula baru tau😍😍☺ . LAMISA White Secret Soap new! Virgin Coconut Oil + Pearl Powder, improved Formula😍 . Kebaikan sabun Ni . -Untuk merawat kulit kering. -Memutihkan kulit. -Mengecilkan Liang pori. -Melicinkan kulit muka nampak lebih bersih dan berseri-Seri gittewww . 1 unit RM29 2 unit RM49 . KakNa nak bagitau yang sabun ni semua peringkat umur bole pakai tau. 20-an ke 30-an ke 40-an ke semua boleh. So klo ade yang nak hadiahkan sabun ni kat mak2 kita pun boleh sangat. . . Nk try bole PM tepi naa☺☺ . #LAMISA2017 #ResultMatters #LamisaHQ #LamisaBeauty #scruborganik #scrub #scrubmuka #facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #pearlpowder #virgincoconutoil #lawakhambar #nakbebel
- KULIT KURANG BERMINYAK . Wow baru pakai 1 malam je jerawat yg ade kat dahi n pipi dah mula kecut. Pastu kulit pun dah kurang berminyak. . . Alhamdulillah kakna tumpang hepi sebab ramai yang bg feedback positif lepas guna sabun ni. Kalau nak tau sabun ni guna formula baru tau😍😍☺ . LAMISA White Secret Soap new! Virgin Coconut Oil + Pearl Powder, improved Formula😍 . Kebaikan sabun Ni . -Untuk merawat kulit kering. -Memutihkan kulit. -Mengecilkan Liang pori. -Melicinkan kulit muka nampak lebih bersih dan berseri-Seri gittewww . 1 unit RM29 2 unit RM49 . KakNa nak bagitau yang sabun ni semua peringkat umur bole pakai tau. 20-an ke 30-an ke 40-an ke semua boleh. So klo ade yang nak hadiahkan sabun ni kat mak2 kita pun boleh sangat. . . Nk try bole PM tepi naa☺☺ . #LAMISA2017 #ResultMatters #LamisaHQ #LamisaBeauty #scruborganik #scrub #scrubmuka #facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #pearlpowder #virgincoconutoil #lawakhambar #nakbebel
- KULIT KURANG BERMINYAK . Wow baru pakai 1 malam je jerawat yg ade kat dahi n pipi dah mula kecut. Pastu kulit pun dah kurang berminyak. . . Alhamdulillah kakna tumpang hepi sebab ramai yang bg feedback positif lepas guna sabun ni. Kalau nak tau sabun ni guna formula baru tau😍😍☺ . LAMISA White Secret Soap new! Virgin Coconut Oil + Pearl Powder, improved Formula😍 . Kebaikan sabun Ni . -Untuk merawat kulit kering. -Memutihkan kulit. -Mengecilkan Liang pori. -Melicinkan kulit muka nampak lebih bersih dan berseri-Seri gittewww . 1 unit RM29 2 unit RM49 . KakNa nak bagitau yang sabun ni semua peringkat umur bole pakai tau. 20-an ke 30-an ke 40-an ke semua boleh. So klo ade yang nak hadiahkan sabun ni kat mak2 kita pun boleh sangat. . . Nk try bole PM tepi naa☺☺ . #LAMISA2017 #ResultMatters #LamisaHQ #LamisaBeauty #scruborganik #scrub #scrubmuka #facescrub #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat #pearlpowder #virgincoconutoil #lawakhambar #nakbebel
- Biar gambar berbicara..sis tak nak banyak cakap hari ni.. Hehe 🤗😘 . P/s: jom cantik, putih dan kulit sihat... 🙆🙆🙆 . #clearwhitezbeauty #trustedsellerandseriousbuyersonly #cantikputihgebu #diperbuatdaripadamotherpearl #selamatdigunakan #cantikluardandalam #clearwhitezskinbooster #putihgebumerahjambu #lagiputihdaripadaputih😘 #cantikluarcantikdalam #clearskinzezpertskincare #kesanseawal4hari #kulitputih #bebasjerawat #skincare #tiadabahankimia #bijimutiaraasli #kulitgebuputih #glowing #pinkish
- Biar gambar berbicara..sis tak nak banyak cakap hari ni.. Hehe 🤗😘 . P/s: jom cantik, putih dan kulit sihat... 🙆🙆🙆 . #clearwhitezbeauty #trustedsellerandseriousbuyersonly #cantikputihgebu #diperbuatdaripadamotherpearl #selamatdigunakan #cantikluardandalam #clearwhitezskinbooster #putihgebumerahjambu #lagiputihdaripadaputih😘 #cantikluarcantikdalam #clearskinzezpertskincare #kesanseawal4hari #kulitputih #bebasjerawat #skincare #tiadabahankimia #bijimutiaraasli #kulitgebuputih #glowing #pinkish
- SIAPA CAKAP KALAU SIBUKK TAKBOLEH CANTIK? Mase bergerak pantas jee. Celik je mata, siapkan sarapan, siapkan anak ke sekolah, sampaikan pergi kerja dengan kulit muka kusam mahsammm mencuka. Tak ada masa betul nak tepek tepek makeup. . . Sampaikan kadang kadang tu kawan tegur, muka Akma dengan muka pesakit lebih kurang. Naik segan Akma dibuat nye. Kalau boleh, rasa nak menyuruk bawah katil pesakit je. Tak pun ganti tempat pesakit tu jer. . . Hidup Akma berubah seriang ria rama rama yang bebas beterbangan di taman bunga apabila cuba WD. Kawan Akma yang kenalkan dengan produk ni. Dengan info yang padat, cara penggunaan pun mudah terus Akma tertarik dan merisik terus. . . Dengan diformulasikan dari Bio Teknologi NANO kesan penyerapan sehingga 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit. Sapu pulak di bahagian nadi, memang ngammm la kesannya. Alhamdulillah, sejak amalkan WD ni, kulit makin cerah sekata. . . Happy naw Akma sekarang, walaupun pagi pagi busy dengan anak, buat sarapan bagai, Akma still boleh cantik pergi kerja. Kadang tu terlupa juga nak mencalit WD, tapi masa drive pun Akma boleh mencalit. . . Kawan pun tegur muka Akma berseri seri bagai sinaran mentari di pagi hari. Chewahh. Malu kita. Jom rasai perubahan dengan WD. Lepas ni tak payah fening fening dah, tak ada masa nak tepek tepek make up, sebab dengan WD kecantikan akan terserlah dari dalam. rm75 free postage whatsapp +60103836597 #sayajualsayapakai #sayajual #womendesiree #bazaarpaknil #igshop #igers #krimkecantikan #krimhormon #sayajual #calitcalitcantik #karnivalmega #kualalumpur #kusam #kering #pinkish #glowing
- SIAPA CAKAP KALAU SIBUKK TAKBOLEH CANTIK? Mase bergerak pantas jee. Celik je mata, siapkan sarapan, siapkan anak ke sekolah, sampaikan pergi kerja dengan kulit muka kusam mahsammm mencuka. Tak ada masa betul nak tepek tepek makeup. . . Sampaikan kadang kadang tu kawan tegur, muka Akma dengan muka pesakit lebih kurang. Naik segan Akma dibuat nye. Kalau boleh, rasa nak menyuruk bawah katil pesakit je. Tak pun ganti tempat pesakit tu jer. . . Hidup Akma berubah seriang ria rama rama yang bebas beterbangan di taman bunga apabila cuba WD. Kawan Akma yang kenalkan dengan produk ni. Dengan info yang padat, cara penggunaan pun mudah terus Akma tertarik dan merisik terus. . . Dengan diformulasikan dari Bio Teknologi NANO kesan penyerapan sehingga 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit. Sapu pulak di bahagian nadi, memang ngammm la kesannya. Alhamdulillah, sejak amalkan WD ni, kulit makin cerah sekata. . . Happy naw Akma sekarang, walaupun pagi pagi busy dengan anak, buat sarapan bagai, Akma still boleh cantik pergi kerja. Kadang tu terlupa juga nak mencalit WD, tapi masa drive pun Akma boleh mencalit. . . Kawan pun tegur muka Akma berseri seri bagai sinaran mentari di pagi hari. Chewahh. Malu kita. Jom rasai perubahan dengan WD. Lepas ni tak payah fening fening dah, tak ada masa nak tepek tepek make up, sebab dengan WD kecantikan akan terserlah dari dalam. rm75 free postage whatsapp +60103836597 #sayajualsayapakai #sayajual #womendesiree #bazaarpaknil #igshop #igers #krimkecantikan #krimhormon #sayajual #calitcalitcantik #karnivalmega #kualalumpur #kusam #kering #pinkish #glowing
- SIAPA CAKAP KALAU SIBUKK TAKBOLEH CANTIK? Mase bergerak pantas jee. Celik je mata, siapkan sarapan, siapkan anak ke sekolah, sampaikan pergi kerja dengan kulit muka kusam mahsammm mencuka. Tak ada masa betul nak tepek tepek makeup. . . Sampaikan kadang kadang tu kawan tegur, muka Akma dengan muka pesakit lebih kurang. Naik segan Akma dibuat nye. Kalau boleh, rasa nak menyuruk bawah katil pesakit je. Tak pun ganti tempat pesakit tu jer. . . Hidup Akma berubah seriang ria rama rama yang bebas beterbangan di taman bunga apabila cuba WD. Kawan Akma yang kenalkan dengan produk ni. Dengan info yang padat, cara penggunaan pun mudah terus Akma tertarik dan merisik terus. . . Dengan diformulasikan dari Bio Teknologi NANO kesan penyerapan sehingga 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit. Sapu pulak di bahagian nadi, memang ngammm la kesannya. Alhamdulillah, sejak amalkan WD ni, kulit makin cerah sekata. . . Happy naw Akma sekarang, walaupun pagi pagi busy dengan anak, buat sarapan bagai, Akma still boleh cantik pergi kerja. Kadang tu terlupa juga nak mencalit WD, tapi masa drive pun Akma boleh mencalit. . . Kawan pun tegur muka Akma berseri seri bagai sinaran mentari di pagi hari. Chewahh. Malu kita. Jom rasai perubahan dengan WD. Lepas ni tak payah fening fening dah, tak ada masa nak tepek tepek make up, sebab dengan WD kecantikan akan terserlah dari dalam. rm75 free postage whatsapp +60103836597 #sayajualsayapakai #sayajual #womendesiree #bazaarpaknil #igshop #igers #krimkecantikan #krimhormon #sayajual #calitcalitcantik #karnivalmega #kualalumpur #kusam #kering #pinkish #glowing
- NI DIPANGGIL TESTIMONI JAHAT! 😭😭 TESTIMONI KEJAM! TESTIMONI BUAT SAKIT JANTUNG!! 😑😑 Dia kata MENYESAL!! Menyesal xcuba dari dulu. Bila dah consume tercantik pulak. 😊😊 Skrg dah jatuh cintaaa dgn bw ✌🏻 Terima kasih buat kakak hampir jerit dlm pejabat pos. Terima kasih utk saspen terbaik ni ❤️❤️❤️ --------------------------------------------------------------- Whatsapp "BW" ke 01133147259 now! . Dapatkan OFFER dari HQ- whatsapp 01133147259☺☺ . #boosterwhitening #booster #whitening #pinkish #putih #putihgebu #cantikjelita #cantik #parut #paruthilang #jerawat #jerawathilang #skincare #perlaking #perlashine #safieyilias #cerah #glowing #skincare #dropship #stokis #agent
- NI DIPANGGIL TESTIMONI JAHAT! 😭😭 TESTIMONI KEJAM! TESTIMONI BUAT SAKIT JANTUNG!! 😑😑 Dia kata MENYESAL!! Menyesal xcuba dari dulu. Bila dah consume tercantik pulak. 😊😊 Skrg dah jatuh cintaaa dgn bw ✌🏻 Terima kasih buat kakak hampir jerit dlm pejabat pos. Terima kasih utk saspen terbaik ni ❤️❤️❤️ --------------------------------------------------------------- Whatsapp "BW" ke 01133147259 now! . Dapatkan OFFER dari HQ- whatsapp 01133147259☺☺ . #boosterwhitening #booster #whitening #pinkish #putih #putihgebu #cantikjelita #cantik #parut #paruthilang #jerawat #jerawathilang #skincare #perlaking #perlashine #safieyilias #cerah #glowing #skincare #dropship #stokis #agent
- NI DIPANGGIL TESTIMONI JAHAT! 😭😭 TESTIMONI KEJAM! TESTIMONI BUAT SAKIT JANTUNG!! 😑😑 Dia kata MENYESAL!! Menyesal xcuba dari dulu. Bila dah consume tercantik pulak. 😊😊 Skrg dah jatuh cintaaa dgn bw ✌🏻 Terima kasih buat kakak hampir jerit dlm pejabat pos. Terima kasih utk saspen terbaik ni ❤️❤️❤️ --------------------------------------------------------------- Whatsapp "BW" ke 01133147259 now! . Dapatkan OFFER dari HQ- whatsapp 01133147259☺☺ . #boosterwhitening #booster #whitening #pinkish #putih #putihgebu #cantikjelita #cantik #parut #paruthilang #jerawat #jerawathilang #skincare #perlaking #perlashine #safieyilias #cerah #glowing #skincare #dropship #stokis #agent
- NI DIPANGGIL TESTIMONI JAHAT! 😭😭 TESTIMONI KEJAM! TESTIMONI BUAT SAKIT JANTUNG!! 😑😑 Dia kata MENYESAL!! Menyesal xcuba dari dulu. Bila dah consume tercantik pulak. 😊😊 Skrg dah jatuh cintaaa dgn bw ✌🏻 Terima kasih buat kakak hampir jerit dlm pejabat pos. Terima kasih utk saspen terbaik ni ❤️❤️❤️ --------------------------------------------------------------- Whatsapp "BW" ke 01133147259 now! . Dapatkan OFFER dari HQ- whatsapp 01133147259☺☺ . #boosterwhitening #booster #whitening #pinkish #putih #putihgebu #cantikjelita #cantik #parut #paruthilang #jerawat #jerawathilang #skincare #perlaking #perlashine #safieyilias #cerah #glowing #skincare #dropship #stokis #agent
- NI DIPANGGIL TESTIMONI JAHAT! 😭😭 TESTIMONI KEJAM! TESTIMONI BUAT SAKIT JANTUNG!! 😑😑 Dia kata MENYESAL!! Menyesal xcuba dari dulu. Bila dah consume tercantik pulak. 😊😊 Skrg dah jatuh cintaaa dgn bw ✌🏻 Terima kasih buat kakak hampir jerit dlm pejabat pos. Terima kasih utk saspen terbaik ni ❤️❤️❤️ --------------------------------------------------------------- Whatsapp "BW" ke 01133147259 now! . Dapatkan OFFER dari HQ- whatsapp 01133147259☺☺ . #boosterwhitening #booster #whitening #pinkish #putih #putihgebu #cantikjelita #cantik #parut #paruthilang #jerawat #jerawathilang #skincare #perlaking #perlashine #safieyilias #cerah #glowing #skincare #dropship #stokis #agent
- NI DIPANGGIL TESTIMONI JAHAT! 😭😭 TESTIMONI KEJAM! TESTIMONI BUAT SAKIT JANTUNG!! 😑😑 Dia kata MENYESAL!! Menyesal xcuba dari dulu. Bila dah consume tercantik pulak. 😊😊 Skrg dah jatuh cintaaa dgn bw ✌🏻 Terima kasih buat kakak hampir jerit dlm pejabat pos. Terima kasih utk saspen terbaik ni ❤️❤️❤️ --------------------------------------------------------------- Whatsapp "BW" ke 01133147259 now! . Dapatkan OFFER dari HQ- whatsapp 01133147259☺☺ . #boosterwhitening #booster #whitening #pinkish #putih #putihgebu #cantikjelita #cantik #parut #paruthilang #jerawat #jerawathilang #skincare #perlaking #perlashine #safieyilias #cerah #glowing #skincare #dropship #stokis #agent
- NI DIPANGGIL TESTIMONI JAHAT! 😭😭 TESTIMONI KEJAM! TESTIMONI BUAT SAKIT JANTUNG!! 😑😑 Dia kata MENYESAL!! Menyesal xcuba dari dulu. Bila dah consume tercantik pulak. 😊😊 Skrg dah jatuh cintaaa dgn bw ✌🏻 Terima kasih buat kakak hampir jerit dlm pejabat pos. Terima kasih utk saspen terbaik ni ❤️❤️❤️ --------------------------------------------------------------- Whatsapp "BW" ke 01133147259 now! . Dapatkan OFFER dari HQ- whatsapp 01133147259☺☺ . #boosterwhitening #booster #whitening #pinkish #putih #putihgebu #cantikjelita #cantik #parut #paruthilang #jerawat #jerawathilang #skincare #perlaking #perlashine #safieyilias #cerah #glowing #skincare #dropship #stokis #agent
- NI DIPANGGIL TESTIMONI JAHAT! 😭😭 TESTIMONI KEJAM! TESTIMONI BUAT SAKIT JANTUNG!! 😑😑 Dia kata MENYESAL!! Menyesal xcuba dari dulu. Bila dah consume tercantik pulak. 😊😊 Skrg dah jatuh cintaaa dgn bw ✌🏻 Terima kasih buat kakak hampir jerit dlm pejabat pos. Terima kasih utk saspen terbaik ni ❤️❤️❤️ --------------------------------------------------------------- Whatsapp "BW" ke 01133147259 now! . Dapatkan OFFER dari HQ- whatsapp 01133147259☺☺ . #boosterwhitening #booster #whitening #pinkish #putih #putihgebu #cantikjelita #cantik #parut #paruthilang #jerawat #jerawathilang #skincare #perlaking #perlashine #safieyilias #cerah #glowing #skincare #dropship #stokis #agent
- NI DIPANGGIL TESTIMONI JAHAT! 😭😭 TESTIMONI KEJAM! TESTIMONI BUAT SAKIT JANTUNG!! 😑😑 Dia kata MENYESAL!! Menyesal xcuba dari dulu. Bila dah consume tercantik pulak. 😊😊 Skrg dah jatuh cintaaa dgn bw ✌🏻 Terima kasih buat kakak hampir jerit dlm pejabat pos. Terima kasih utk saspen terbaik ni ❤️❤️❤️ --------------------------------------------------------------- Whatsapp "BW" ke 01133147259 now! . Dapatkan OFFER dari HQ- whatsapp 01133147259☺☺ . #boosterwhitening #booster #whitening #pinkish #putih #putihgebu #cantikjelita #cantik #parut #paruthilang #jerawat #jerawathilang #skincare #perlaking #perlashine #safieyilias #cerah #glowing #skincare #dropship #stokis #agent

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.