Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.
Learn More
Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post. Learn More
x
Photos and video with hashtag #pertunangan

#pertunangan

  • 130.6K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
  • Grid
  • List
  • Columns
- Pm/whatsapp : 0111-7923517 FB : Ja Ismail JI :: Engagement Naqqash x Fatin #wedding #weddingday #weddingphotography #photographer #malaywedding #bruneiwedding #portrait #bigday #reception #solemnization #outdoor #postwedding #weddinginspiration #kelantanphotographer #indonesiawedding #lifestylewedding #sweetwedding #photography #instalike #weddingphotoinspiration #justmarried #pesonapengantin #malayweddingguide #pertunangan #jaismailji #insta #instagram #instalove #maternity #pregnancy
- Pm/whatsapp : 0111-7923517 FB : Ja Ismail JI :: Engagement Naqqash x Fatin #wedding #weddingday #weddingphotography #photographer #malaywedding #bruneiwedding #portrait #bigday #reception #solemnization #outdoor #postwedding #weddinginspiration #kelantanphotographer #indonesiawedding #lifestylewedding #sweetwedding #photography #instalike #weddingphotoinspiration #justmarried #pesonapengantin #malayweddingguide #pertunangan #jaismailji #insta #instagram #instalove #maternity #pregnancy
- ๐Ÿค—Aiskrim lembut, gebus gebas... Tak manis sangat.. Biskutnya pon rangup...๐Ÿฆ๐Ÿ˜ ๐ŸŽ‰ ๐Ÿ˜ƒuntuk tempahan sebarang majlis.. hubungi kami segera sebelum jadual kami penuh....๐Ÿ˜Š โ˜Ž *017-2731152* โ˜Ž *018-2920284* wasap.my/6017-2731152 wasap.my/6018-2920284 #wisdomcatsofticecream #softicecream #tempahanmajlis #aiskrimlembut #aiskrim #majlis #birthdays #weddings #farewells #teachersday #harikantin #cukurjambul #pertunangan #party #engagement #gslalmera #icecream #yummy #sedap #aiskrimsedap #softicecream #softicecream๐Ÿฆ #eskrem
- ๐Ÿค—Aiskrim lembut, gebus gebas... Tak manis sangat.. Biskutnya pon rangup...๐Ÿฆ๐Ÿ˜ ๐ŸŽ‰ ๐Ÿ˜ƒuntuk tempahan sebarang majlis.. hubungi kami segera sebelum jadual kami penuh....๐Ÿ˜Š โ˜Ž *017-2731152* โ˜Ž *018-2920284* wasap.my/6017-2731152 wasap.my/6018-2920284 #wisdomcatsofticecream #softicecream #tempahanmajlis #aiskrimlembut #aiskrim #majlis #birthdays #weddings #farewells #teachersday #harikantin #cukurjambul #pertunangan #party #engagement #gslalmera #icecream #yummy #sedap #aiskrimsedap #softicecream #softicecream ๐Ÿฆ #eskrem
- ๐Ÿค—Aiskrim lembut, gebus gebas... Tak manis sangat.. Biskutnya pon rangup...๐Ÿฆ๐Ÿ˜ ๐ŸŽ‰ ๐Ÿ˜ƒuntuk tempahan sebarang majlis.. hubungi kami segera sebelum jadual kami penuh....๐Ÿ˜Š โ˜Ž *017-2731152* โ˜Ž *018-2920284* wasap.my/6017-2731152 wasap.my/6018-2920284 #wisdomcatsofticecream #softicecream #tempahanmajlis #aiskrimlembut #aiskrim #majlis #birthdays #weddings #farewells #teachersday #harikantin #cukurjambul #pertunangan #party #engagement #gslalmera #icecream #yummy #sedap #aiskrimsedap #softicecream #softicecream๐Ÿฆ #eskrem
- Hai semua. Tgh buatpe tu? . mana yg dah tengok atau bercadang nak beli foundation utk bajet seterusnya mai la tengok akak pun ada jual foundation ni tau. Harga tak la mahal mana pun..memang mampu milik! Kalau uolls beli foundation ni boleh tahan hinhga 7 bulan dengan harga bajet 30sen je sehari.. Agak agak uolls bajet tak? Sekarang belanja dan kos sara hidup dah tinggi,tapi uolls masih nak cantik kan dan sekaligus merawat skin.. 20gm boleh tahan 7 bulan penggunaan, kau rasa?๐Ÿ˜ฑ Meh try..foundation bebas paraben dan mercury! Makin peluh makin glowing! Jerawat kecut tanpa dipicit! Yang penting HALAL JAKIM! . Yang nak bertanya2 ttg ๐Ÿ‘†boleh terus klik kt komen na..๐Ÿ˜‰โ†˜๏ธ http://www.wasap.my/601135244042 โ˜Ž +601135244042 โ˜Ž +601135244042 โ˜Ž +601135244042 . . ๐Ÿš—COD: KERAMAT/ SETIAWANGSA/ SETAPAK/SRI RAMPAI/WANGSA MAJU/BANGSAR DAN KAWASAN SEKITARNYA. . ๐Ÿ“ฎPOSTAGE: SELURUH MALAYSIA #charms #charmsfoundationmalaysia #bazaronline #trustedseller #sayajualonline #sayajual #beautiful #ladies #bazarpaknil #halalskincare #malaywedding #hantaran #pertunangan #perkahwinan #muamalaysia #agentcharm #dropshipperwanted #makeup #barangmekap #kosmetik #cleanser #lipmatte #lipcharms #trustedseller #authorisedagent #foundationcharms #foundationkecutjerawat #halaljakim
- Hai semua. Tgh buatpe tu? . mana yg dah tengok atau bercadang nak beli foundation utk bajet seterusnya mai la tengok akak pun ada jual foundation ni tau. Harga tak la mahal mana pun..memang mampu milik! Kalau uolls beli foundation ni boleh tahan hinhga 7 bulan dengan harga bajet 30sen je sehari.. Agak agak uolls bajet tak? Sekarang belanja dan kos sara hidup dah tinggi,tapi uolls masih nak cantik kan dan sekaligus merawat skin.. 20gm boleh tahan 7 bulan penggunaan, kau rasa?๐Ÿ˜ฑ Meh try..foundation bebas paraben dan mercury! Makin peluh makin glowing! Jerawat kecut tanpa dipicit! Yang penting HALAL JAKIM! . Yang nak bertanya2 ttg ๐Ÿ‘†boleh terus klik kt komen na..๐Ÿ˜‰โ†˜๏ธ http://www.wasap.my/601135244042 โ˜Ž +601135244042 โ˜Ž +601135244042 โ˜Ž +601135244042 . . ๐Ÿš—COD: KERAMAT/ SETIAWANGSA/ SETAPAK/SRI RAMPAI/WANGSA MAJU/BANGSAR DAN KAWASAN SEKITARNYA. . ๐Ÿ“ฎPOSTAGE: SELURUH MALAYSIA #charms #charmsfoundationmalaysia #bazaronline #trustedseller #sayajualonline #sayajual #beautiful #ladies #bazarpaknil #halalskincare #malaywedding #hantaran #pertunangan #perkahwinan #muamalaysia #agentcharm #dropshipperwanted #makeup #barangmekap #kosmetik #cleanser #lipmatte #lipcharms #trustedseller #authorisedagent #foundationcharms #foundationkecutjerawat #halaljakim
- Hai semua. Tgh buatpe tu? . mana yg dah tengok atau bercadang nak beli foundation utk bajet seterusnya mai la tengok akak pun ada jual foundation ni tau. Harga tak la mahal mana pun..memang mampu milik! Kalau uolls beli foundation ni boleh tahan hinhga 7 bulan dengan harga bajet 30sen je sehari.. Agak agak uolls bajet tak? Sekarang belanja dan kos sara hidup dah tinggi,tapi uolls masih nak cantik kan dan sekaligus merawat skin.. 20gm boleh tahan 7 bulan penggunaan, kau rasa?๐Ÿ˜ฑ Meh try..foundation bebas paraben dan mercury! Makin peluh makin glowing! Jerawat kecut tanpa dipicit! Yang penting HALAL JAKIM! . Yang nak bertanya2 ttg ๐Ÿ‘†boleh terus klik kt komen na..๐Ÿ˜‰โ†˜๏ธ http://www.wasap.my/601135244042 โ˜Ž +601135244042 โ˜Ž +601135244042 โ˜Ž +601135244042 . . ๐Ÿš—COD: KERAMAT/ SETIAWANGSA/ SETAPAK/SRI RAMPAI/WANGSA MAJU/BANGSAR DAN KAWASAN SEKITARNYA. . ๐Ÿ“ฎPOSTAGE: SELURUH MALAYSIA #charms #charmsfoundationmalaysia #bazaronline #trustedseller #sayajualonline #sayajual #beautiful #ladies #bazarpaknil #halalskincare #malaywedding #hantaran #pertunangan #perkahwinan #muamalaysia #agentcharm #dropshipperwanted #makeup #barangmekap #kosmetik #cleanser #lipmatte #lipcharms #trustedseller #authorisedagent #foundationcharms #foundationkecutjerawat #halaljakim
- PARUT PUDAR SLPS SCRUB. FOUNDATION SERASI WALAUPUN PAKAI BERJAM-JAM!" . . Wooow! 2 item dalam Set Nona Manis ni mmg sentiasa menjadi pujaan ramai. Scrub sgt membantu utk buang kulit mati & foundation Charms pulak 1-1 NYA MAKEUP YANG MAMPU REPAIR masalah kulit berparut & berjerawat. Dah la jimat! Tahan berbulan-bulan. . . Memsu nak bagi FREE SAMPLE KAISYA SERUM dgn setiap pembelian Set Nona Manis. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โ˜Ž Yang nak bertanya2 ttg ๐Ÿ‘†boleh terus klik kt komen na..๐Ÿ˜‰ . http://www.wasap.my/601135244042 โ˜Ž +601135244042 โ˜Ž +601135244042 โ˜Ž +601135244042 . . ๐Ÿš—COD: KERAMAT/ SETIAWANGSA/ SETAPAK/SRI RAMPAI/WANGSA MAJU/BANGSAR DAN KAWASAN SEKITARNYA. . ๐Ÿ“ฎPOSTAGE: SELURUH MALAYSIA . Whatsapp me! #charms #charmsfoundationmalaysia #bazaronline #trustedseller #sayajualonline #sayajual #beautiful #ladies #bazarpaknil #halalskincare #malaywedding #hantaran #pertunangan #perkahwinan #muamalaysia #agentcharm #dropshipperwanted #makeup #barangmekap #kosmetik #cleanser #lipmatte #lipcharms #trustedseller #authorisedagent #treaplus #gebuscerahsatubadan
- PARUT PUDAR SLPS SCRUB. FOUNDATION SERASI WALAUPUN PAKAI BERJAM-JAM!" . . Wooow! 2 item dalam Set Nona Manis ni mmg sentiasa menjadi pujaan ramai. Scrub sgt membantu utk buang kulit mati & foundation Charms pulak 1-1 NYA MAKEUP YANG MAMPU REPAIR masalah kulit berparut & berjerawat. Dah la jimat! Tahan berbulan-bulan. . . Memsu nak bagi FREE SAMPLE KAISYA SERUM dgn setiap pembelian Set Nona Manis. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โ˜Ž Yang nak bertanya2 ttg ๐Ÿ‘†boleh terus klik kt komen na..๐Ÿ˜‰ . http://www.wasap.my/601135244042 โ˜Ž +601135244042 โ˜Ž +601135244042 โ˜Ž +601135244042 . . ๐Ÿš—COD: KERAMAT/ SETIAWANGSA/ SETAPAK/SRI RAMPAI/WANGSA MAJU/BANGSAR DAN KAWASAN SEKITARNYA. . ๐Ÿ“ฎPOSTAGE: SELURUH MALAYSIA . Whatsapp me! #charms #charmsfoundationmalaysia #bazaronline #trustedseller #sayajualonline #sayajual #beautiful #ladies #bazarpaknil #halalskincare #malaywedding #hantaran #pertunangan #perkahwinan #muamalaysia #agentcharm #dropshipperwanted #makeup #barangmekap #kosmetik #cleanser #lipmatte #lipcharms #trustedseller #authorisedagent #treaplus #gebuscerahsatubadan
- PARUT PUDAR SLPS SCRUB. FOUNDATION SERASI WALAUPUN PAKAI BERJAM-JAM!" . . Wooow! 2 item dalam Set Nona Manis ni mmg sentiasa menjadi pujaan ramai. Scrub sgt membantu utk buang kulit mati & foundation Charms pulak 1-1 NYA MAKEUP YANG MAMPU REPAIR masalah kulit berparut & berjerawat. Dah la jimat! Tahan berbulan-bulan. . . Memsu nak bagi FREE SAMPLE KAISYA SERUM dgn setiap pembelian Set Nona Manis. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โ˜Ž Yang nak bertanya2 ttg ๐Ÿ‘†boleh terus klik kt komen na..๐Ÿ˜‰ . http://www.wasap.my/601135244042 โ˜Ž +601135244042 โ˜Ž +601135244042 โ˜Ž +601135244042 . . ๐Ÿš—COD: KERAMAT/ SETIAWANGSA/ SETAPAK/SRI RAMPAI/WANGSA MAJU/BANGSAR DAN KAWASAN SEKITARNYA. . ๐Ÿ“ฎPOSTAGE: SELURUH MALAYSIA . Whatsapp me! #charms #charmsfoundationmalaysia #bazaronline #trustedseller #sayajualonline #sayajual #beautiful #ladies #bazarpaknil #halalskincare #malaywedding #hantaran #pertunangan #perkahwinan #muamalaysia #agentcharm #dropshipperwanted #makeup #barangmekap #kosmetik #cleanser #lipmatte #lipcharms #trustedseller #authorisedagent #treaplus #gebuscerahsatubadan
- Assalamualaikum.. Done๐Ÿ˜„ Tempahan tasbih mini 33biji,99biji atau set yassin+Tasbih boleh terus Whatsapp 0129187727๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ #doorgift#doorgiftkawin#lokalah#pertunangan#akikah#aqiqah#majliscukurjambul#doorgiftmurah#doorgiftrm1#doorgifttunang#cukurjambul#doorgiftbajet#akikahcukurjambul#pelaminmini#doorgiftkahwinmurah#yassinmurah#doorgiftexclusive#tasbihmini#tasbihminimurah#like4like#majlisaqiqah#bajubabymurah#yassinmurah#bazaarpaknil#doorgiftbrunei#buaianberendoi#tasbihmurah#doorgiftmurah#doorgiftmalaysia#doorgiftkawin#baazarpaknil
- Assalamualaikum.. Done๐Ÿ˜„ Tempahan tasbih mini 33biji,99biji atau set yassin+Tasbih boleh terus Whatsapp 0129187727๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ #doorgift #doorgiftkawi #lokalah #pertunanga #akikah #aqiqa #majliscukurjambul #doorgiftmura #doorgiftrm1 #doorgifttunan #cukurjambul #doorgiftbaje #akikahcukurjambul #pelaminmin #doorgiftkahwinmurah #yassinmura #doorgiftexclusive #tasbihmin #tasbihminimurah #like4lik #majlisaqiqah #bajubabymura #yassinmurah #bazaarpakni #doorgiftbrunei #buaianberendo #tasbihmurah #doorgiftmura #doorgiftmalaysia #doorgiftkawi #baazarpaknil
- Assalamualaikum.. Done๐Ÿ˜„ Tempahan tasbih mini 33biji,99biji atau set yassin+Tasbih boleh terus Whatsapp 0129187727๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ #doorgift#doorgiftkawin#lokalah#pertunangan#akikah#aqiqah#majliscukurjambul#doorgiftmurah#doorgiftrm1#doorgifttunang#cukurjambul#doorgiftbajet#akikahcukurjambul#pelaminmini#doorgiftkahwinmurah#yassinmurah#doorgiftexclusive#tasbihmini#tasbihminimurah#like4like#majlisaqiqah#bajubabymurah#yassinmurah#bazaarpaknil#doorgiftbrunei#buaianberendoi#tasbihmurah#doorgiftmurah#doorgiftmalaysia#doorgiftkawin#baazarpaknil
- Assalamualaikum.. Done๐Ÿ˜„ Tempahan tasbih mini 33biji,99biji atau set yassin+Tasbih boleh terus Whatsapp 0129187727๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ #doorgift#doorgiftkawin#lokalah#pertunangan#akikah#aqiqah#majliscukurjambul#doorgiftmurah#doorgiftrm1#doorgifttunang#cukurjambul#doorgiftbajet#akikahcukurjambul#pelaminmini#doorgiftkahwinmurah#yassinmurah#doorgiftexclusive#tasbihmini#tasbihminimurah#like4like#majlisaqiqah#bajubabymurah#yassinmurah#bazaarpaknil#doorgiftbrunei#buaianberendoi#tasbihmurah#doorgiftmurah#doorgiftmalaysia#doorgiftkawin#baazarpaknil
- Assalamualaikum.. Done๐Ÿ˜„ Tempahan tasbih mini 33biji,99biji atau set yassin+Tasbih boleh terus Whatsapp 0129187727๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ #doorgift #doorgiftkawi #lokalah #pertunanga #akikah #aqiqa #majliscukurjambul #doorgiftmura #doorgiftrm1 #doorgifttunan #cukurjambul #doorgiftbaje #akikahcukurjambul #pelaminmin #doorgiftkahwinmurah #yassinmura #doorgiftexclusive #tasbihmin #tasbihminimurah #like4lik #majlisaqiqah #bajubabymura #yassinmurah #bazaarpakni #doorgiftbrunei #buaianberendo #tasbihmurah #doorgiftmura #doorgiftmalaysia #doorgiftkawi #baazarpaknil
- Assalamualaikum.. Done๐Ÿ˜„ Tempahan tasbih mini 33biji,99biji atau set yassin+Tasbih boleh terus Whatsapp 0129187727๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ #doorgift#doorgiftkawin#lokalah#pertunangan#akikah#aqiqah#majliscukurjambul#doorgiftmurah#doorgiftrm1#doorgifttunang#cukurjambul#doorgiftbajet#akikahcukurjambul#pelaminmini#doorgiftkahwinmurah#yassinmurah#doorgiftexclusive#tasbihmini#tasbihminimurah#like4like#majlisaqiqah#bajubabymurah#yassinmurah#bazaarpaknil#doorgiftbrunei#buaianberendoi#tasbihmurah#doorgiftmurah#doorgiftmalaysia#doorgiftkawin#baazarpaknil
- Wedding/Engagement/Potraiture.. Pernikahan Nur Ain & Syawal Page : minstyleo photography Fb : minstyleo Wc : minstyleo88 Booking 4 best price ***012-5630781*** #perkahwinanmelayu #photographeripoh #perak #talent #ipoh #perkahwinan #pertunangan #perak #photographerperak #pakej #pakejperkahwinan #pakejbajet #pernikahan #resepsi #berendoi #malaywedding #photographermelayu #hargamampumilik #malaysiawedding #tamanbotani #botani #simpangpulai #tasek #chemor #manjoi #pengkalan #batugajah #gunungrapat #ipohphotographer
- Wedding/Engagement/Potraiture.. Pernikahan Nur Ain & Syawal Page : minstyleo photography Fb : minstyleo Wc : minstyleo88 Booking 4 best price ***012-5630781*** #perkahwinanmelayu #photographeripoh #perak #talent #ipoh #perkahwinan #pertunangan #perak #photographerperak #pakej #pakejperkahwinan #pakejbajet #pernikahan #resepsi #berendoi #malaywedding #photographermelayu #hargamampumilik #malaysiawedding #tamanbotani #botani #simpangpulai #tasek #chemor #manjoi #pengkalan #batugajah #gunungrapat #ipohphotographer
- Wedding/Engagement/Potraiture.. Pernikahan Nur Ain & Syawal Page : minstyleo photography Fb : minstyleo Wc : minstyleo88 Booking 4 best price ***012-5630781*** #perkahwinanmelayu #photographeripoh #perak #talent #ipoh #perkahwinan #pertunangan #perak #photographerperak #pakej #pakejperkahwinan #pakejbajet #pernikahan #resepsi #berendoi #malaywedding #photographermelayu #hargamampumilik #malaysiawedding #tamanbotani #botani #simpangpulai #tasek #chemor #manjoi #pengkalan #batugajah #gunungrapat #ipohphotographer
- Wedding/Engagement/Potraiture.. Pernikahan Nur Ain & Syawal Page : minstyleo photography Fb : minstyleo Wc : minstyleo88 Booking 4 best price ***012-5630781*** #perkahwinanmelayu #photographeripoh #perak #talent #ipoh #perkahwinan #pertunangan #perak #photographerperak #pakej #pakejperkahwinan #pakejbajet #pernikahan #resepsi #berendoi #malaywedding #photographermelayu #hargamampumilik #malaysiawedding #tamanbotani #botani #simpangpulai #tasek #chemor #manjoi #pengkalan #batugajah #gunungrapat #ipohphotographer
- Wedding/Engagement/Potraiture.. Pernikahan Nur Ain & Syawal Page : minstyleo photography Fb : minstyleo Wc : minstyleo88 Booking 4 best price ***012-5630781*** #perkahwinanmelayu #photographeripoh #perak #talent #ipoh #perkahwinan #pertunangan #perak #photographerperak #pakej #pakejperkahwinan #pakejbajet #pernikahan #resepsi #berendoi #malaywedding #photographermelayu #hargamampumilik #malaysiawedding #tamanbotani #botani #simpangpulai #tasek #chemor #manjoi #pengkalan #batugajah #gunungrapat #ipohphotographer
- Wedding/Engagement/Potraiture.. Pernikahan Nur Ain & Syawal Page : minstyleo photography Fb : minstyleo Wc : minstyleo88 Booking 4 best price ***012-5630781*** #perkahwinanmelayu #photographeripoh #perak #talent #ipoh #perkahwinan #pertunangan #perak #photographerperak #pakej #pakejperkahwinan #pakejbajet #pernikahan #resepsi #berendoi #malaywedding #photographermelayu #hargamampumilik #malaysiawedding #tamanbotani #botani #simpangpulai #tasek #chemor #manjoi #pengkalan #batugajah #gunungrapat #ipohphotographer
- Hisham Azzubayr & Adelya Razali For more details contact โžก๏ธ 0173158978 Available for :- -wedding -convocation -birthday party -aqiqah -maternity -product shoot -any other event.... PM ๐Ÿ‘‰๐Ÿป0173158978 . . . . . . . #malayweddingphotographer #photographer #wedding #nikah #pertunangan #tunang #merisik #kahwin #reception #resepsi #onestepcloser #inspirasiperkahwinan #malaysiawedding #jurugambar #sanding #kahwin #vsco #vscofilm #vscomalaysia #projek_tempatan #ikutcarakita #inspire #awesome #syamirasriq #mastinlabs #weddingdiarieskl #theweddingdiaries #weddingdiaries #syamirasriqphotography
- Hisham Azzubayr & Adelya Razali For more details contact โžก๏ธ 0173158978 Available for :- -wedding -convocation -birthday party -aqiqah -maternity -product shoot -any other event.... PM ๐Ÿ‘‰๐Ÿป0173158978 . . . . . . . #malayweddingphotographer #photographer #wedding #nikah #pertunangan #tunang #merisik #kahwin #reception #resepsi #onestepcloser #inspirasiperkahwinan #malaysiawedding #jurugambar #sanding #kahwin #vsco #vscofilm #vscomalaysia #projek_tempatan #ikutcarakita #inspire #awesome #syamirasriq #mastinlabs #weddingdiarieskl #theweddingdiaries #weddingdiaries #syamirasriqphotography
- Hisham Azzubayr & Adelya Razali For more details contact โžก๏ธ 0173158978 Available for :- -wedding -convocation -birthday party -aqiqah -maternity -product shoot -any other event.... PM ๐Ÿ‘‰๐Ÿป0173158978 . . . . . . . #malayweddingphotographer #photographer #wedding #nikah #pertunangan #tunang #merisik #kahwin #reception #resepsi #onestepcloser #inspirasiperkahwinan #malaysiawedding #jurugambar #sanding #kahwin #vsco #vscofilm #vscomalaysia #projek_tempatan #ikutcarakita #inspire #awesome #syamirasriq #mastinlabs #weddingdiarieskl #theweddingdiaries #weddingdiaries #syamirasriqphotography
- RAHSIA KULIT CANTIK DAN SIHAT! . American Academy of Dermatology (AAD) telah membuat kajian tentang kegunaan Vitamin E dan Vitamin C dalam bidang kecantikan kulit. . VITAMIN E โค๏ธ โœ” Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit โœ” Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu โœ” Menjaga kelembapan kulit โœ” Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel . VITAMIN C โค๏ธ โœ” Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya โœ” Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit โœ” Mencerahkan kulit . . Nak lagi POWER? Tambah dengan ESP atau B Complex. Confirm menangis terharu tengok kulit sendiri. . Nak try SET BUDGET atau SET LENGKAP, boleh ikut kemampuan sendiri. Insyaallah kita akan beri harga dan konsultasi terbaik awak-awak. . You DECIDE. . Whatsapp 01161118343 #sayajualsayamakan #ESPshaklee #setkulitcantikshaklee#vitaminc #vitcshaklee #shakleejb#cantikberseri #shakleeutm #shakleemersing #shakleegelangpatah #shakleelover #jerawat #jeragat #putih #rompersmurah #shaklee #cantik #perkahwinan #pertunangan #cantik #putihkekal #putihberseri #setkurusshaklee #setpantangshaklee #setjeragatshaklee #wedding #setkulitshaklee #shakleesingapore #setslimmingshaklee #kurus #shakleeindonesia
- RAHSIA KULIT CANTIK DAN SIHAT! . American Academy of Dermatology (AAD) telah membuat kajian tentang kegunaan Vitamin E dan Vitamin C dalam bidang kecantikan kulit. . VITAMIN E โค๏ธ โœ” Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit โœ” Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu โœ” Menjaga kelembapan kulit โœ” Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel . VITAMIN C โค๏ธ โœ” Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya โœ” Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit โœ” Mencerahkan kulit . . Nak lagi POWER? Tambah dengan ESP atau B Complex. Confirm menangis terharu tengok kulit sendiri. . Nak try SET BUDGET atau SET LENGKAP, boleh ikut kemampuan sendiri. Insyaallah kita akan beri harga dan konsultasi terbaik awak-awak. . You DECIDE. . Whatsapp 01161118343 #sayajualsayamakan #ESPshaklee #setkulitcantikshaklee #vitaminc #vitcshaklee #shakleejb #cantikberseri #shakleeutm #shakleemersing #shakleegelangpatah #shakleelover #jerawat #jeragat #putih #rompersmurah #shaklee #cantik #perkahwinan #pertunangan #cantik #putihkekal #putihberseri #setkurusshaklee #setpantangshaklee #setjeragatshaklee #wedding #setkulitshaklee #shakleesingapore #setslimmingshaklee #kurus #shakleeindonesia
- RAHSIA KULIT CANTIK DAN SIHAT! . American Academy of Dermatology (AAD) telah membuat kajian tentang kegunaan Vitamin E dan Vitamin C dalam bidang kecantikan kulit. . VITAMIN E โค๏ธ โœ” Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit โœ” Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu โœ” Menjaga kelembapan kulit โœ” Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel . VITAMIN C โค๏ธ โœ” Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya โœ” Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit โœ” Mencerahkan kulit . . Nak lagi POWER? Tambah dengan ESP atau B Complex. Confirm menangis terharu tengok kulit sendiri. . Nak try SET BUDGET atau SET LENGKAP, boleh ikut kemampuan sendiri. Insyaallah kita akan beri harga dan konsultasi terbaik awak-awak. . You DECIDE. . Whatsapp 01161118343 #sayajualsayamakan #ESPshaklee #setkulitcantikshaklee#vitaminc #vitcshaklee #shakleejb#cantikberseri #shakleeutm #shakleemersing #shakleegelangpatah #shakleelover #jerawat #jeragat #putih #rompersmurah #shaklee #cantik #perkahwinan #pertunangan #cantik #putihkekal #putihberseri #setkurusshaklee #setpantangshaklee #setjeragatshaklee #wedding #setkulitshaklee #shakleesingapore #setslimmingshaklee #kurus #shakleeindonesia
- Tempahan dari Suhaily,Doorgift coklat kuaci 200pcs.. โœ”Kuaci disalut coklat โœ”Tahan lama โœ”Tidak mudah cair โœ”min order 50pcs #doorgiftunik #doorgiftseringgit #doorgiftmurah #doorgift #aqiqah #majliscukurjambul #doorgiftcoklatkuaci #pertunangan #doorgiftbajet #doorgiftkahwinmurah #doorgiftbangi #doorgifts #doorgiftvvip #doorgiftbajet #plastikdoorgiftmurah #bazaarpaknil #coklatbajet #chocolatemurah #goodiesmurah #coklatkuaciviral #doorgiftbiskut #coklatkuaci #doorgiftkenduri #doorgiftbirthdayparty #babyshower#doorgiftselangor
- Tempahan dari Suhaily,Doorgift coklat kuaci 200pcs.. โœ”Kuaci disalut coklat โœ”Tahan lama โœ”Tidak mudah cair โœ”min order 50pcs #doorgiftunik #doorgiftseringgit #doorgiftmurah #doorgift #aqiqah #majliscukurjambul #doorgiftcoklatkuaci #pertunangan #doorgiftbajet #doorgiftkahwinmurah #doorgiftbangi #doorgifts #doorgiftvvip #doorgiftbajet #plastikdoorgiftmurah #bazaarpaknil #coklatbajet #chocolatemurah #goodiesmurah #coklatkuaciviral #doorgiftbiskut #coklatkuaci #doorgiftkenduri #doorgiftbirthdayparty #babyshower#doorgiftselangor
- Sumber photo : by @allseasonphoto . Dinar Alifia & Satria Audi Hutama @dinaralifia @satriaaudi Minggu 18 Februari 2018 . @rama_jee @kadir.hairstylist @rinaldyyunardi @rinaldyyunardioffical @verakebaya @cherryjks @sonokembangind @sonokembangsby @sonokembang.enterprise @allseasonphoto @mossphotografie @lemonade_band @vincenmaestro @surabayavipgenset . . #lamaran #pertunangan #engagement #tukarcincin #weddingorganizer #eventorganizer #wosurabaya #eosurabaya #weddingorganizer #eventorganizer
- Sumber photo : by @allseasonphoto . Dinar Alifia & Satria Audi Hutama @dinaralifia @satriaaudi Minggu 18 Februari 2018 . @rama_jee @kadir.hairstylist @rinaldyyunardi @rinaldyyunardioffical @verakebaya @cherryjks @sonokembangind @sonokembangsby @sonokembang.enterprise @allseasonphoto @mossphotografie @lemonade_band @vincenmaestro @surabayavipgenset . . #lamaran #pertunangan #engagement #tukarcincin #weddingorganizer #eventorganizer #wosurabaya #eosurabaya #weddingorganizer #eventorganizer
- Ok nak bagitahu berita best ni ๐Ÿ˜ Sesiapa yg follow dan membeli cincin dipage almenda jewelry ni akan dpt voucher shopee bernilai RM8.. Minimum pembelian RM35 ye baru bole gunakan voucher.. So, ape tunggu lagi.. Cepatยฒ dptkan voucher dlm mase terhad ni.. Valid voucher smpai 28/2 sahaja ye ๐Ÿ˜Š . Pls DM me for the voucher โœŒ . #shopee #voucher #cincin #ring #freevoucher #johorean #perkahwinan #pertunangan #pernikahan #cincinlelaki #cincinperempuan #cincinperak #instagram #instashopping #aimantino #aidajebat #bestfmmalaysia
- Ok nak bagitahu berita best ni ๐Ÿ˜ Sesiapa yg follow dan membeli cincin dipage almenda jewelry ni akan dpt voucher shopee bernilai RM8.. Minimum pembelian RM35 ye baru bole gunakan voucher.. So, ape tunggu lagi.. Cepatยฒ dptkan voucher dlm mase terhad ni.. Valid voucher smpai 28/2 sahaja ye ๐Ÿ˜Š . Pls DM me for the voucher โœŒ . #shopee #voucher #cincin #ring #freevoucher #johorean #perkahwinan #pertunangan #pernikahan #cincinlelaki #cincinperempuan #cincinperak #instagram #instashopping #aimantino #aidajebat #bestfmmalaysia
- Ok nak bagitahu berita best ni ๐Ÿ˜ Sesiapa yg follow dan membeli cincin dipage almenda jewelry ni akan dpt voucher shopee bernilai RM8.. Minimum pembelian RM35 ye baru bole gunakan voucher.. So, ape tunggu lagi.. Cepatยฒ dptkan voucher dlm mase terhad ni.. Valid voucher smpai 28/2 sahaja ye ๐Ÿ˜Š . Pls DM me for the voucher โœŒ . #shopee #voucher #cincin #ring #freevoucher #johorean #perkahwinan #pertunangan #pernikahan #cincinlelaki #cincinperempuan #cincinperak #instagram #instashopping #aimantino #aidajebat #bestfmmalaysia
- Sumber photo : by @allseasonphoto . Dinar Alifia & Satria Audi Hutama @dinaralifia @satriaaudi Minggu 18 Februari 2018 . @rama_jee @kadir.hairstylist @rinaldyyunardi @rinaldyyunardioffical @verakebaya @cherryjks @sonokembangind @sonokembangsby @sonokembang.enterprise @allseasonphoto @mossphotografie @lemonade_band @vincenmaestro @surabayavipgenset . . #lamaran #pertunangan #engagement #tukarcincin #weddingorganizer #eventorganizer #wosurabaya #eosurabaya #weddingorganizer #eventorganizer
- Sumber photo : by @allseasonphoto . Dinar Alifia & Satria Audi Hutama @dinaralifia @satriaaudi Minggu 18 Februari 2018 . @rama_jee @kadir.hairstylist @rinaldyyunardi @rinaldyyunardioffical @verakebaya @cherryjks @sonokembangind @sonokembangsby @sonokembang.enterprise @allseasonphoto @mossphotografie @lemonade_band @vincenmaestro @surabayavipgenset . . #lamaran #pertunangan #engagement #tukarcincin #weddingorganizer #eventorganizer #wosurabaya #eosurabaya #weddingorganizer #eventorganizer
- Sumber photo : by @allseasonphoto . Dinar Alifia & Satria Audi Hutama @dinaralifia @satriaaudi Minggu 18 Februari 2018 . @rama_jee @kadir.hairstylist @rinaldyyunardi @rinaldyyunardioffical @verakebaya @cherryjks @sonokembangind @sonokembangsby @sonokembang.enterprise @allseasonphoto @mossphotografie @lemonade_band @vincenmaestro @surabayavipgenset . . #lamaran #pertunangan #engagement #tukarcincin #weddingorganizer #eventorganizer #wosurabaya #eosurabaya #weddingorganizer #eventorganizer
- Sumber photo : by @allseasonphoto . Dinar Alifia & Satria Audi Hutama @dinaralifia @satriaaudi Minggu 18 Februari 2018 . @rama_jee @kadir.hairstylist @rinaldyyunardi @rinaldyyunardioffical @verakebaya @cherryjks @sonokembangind @sonokembangsby @sonokembang.enterprise @allseasonphoto @mossphotografie @lemonade_band @vincenmaestro @surabayavipgenset . . #lamaran #pertunangan #engagement #tukarcincin #weddingorganizer #eventorganizer #wosurabaya #eosurabaya #weddingorganizer #eventorganizer

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramโ„ข logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.