Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.
Learn More
Photos and video with hashtag #organik

#organik

  • 864.1K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
  • Grid
  • List
  • Columns
- Hai dear. Dah makan tengah hari ke? Okay uolss, so jangan lupa scrub dulu badan time mandi tu sebab apa body scrub temyracle mampu MENGHILANGKAN DAKI, MENGHILANGKAN BAU BADAN dan mampu MENCERAHKAN KULIT. Uolss jangan lupa tau dapatkan sekarang sebelum terlambat. Stock memang cepat habis. Whatssap 0174001324 sekarang!💕☺️ ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #bodyscrubtemyracle #bodyscrub
- Hai dear. Dah makan tengah hari ke? Okay uolss, so jangan lupa scrub dulu badan time mandi tu sebab apa body scrub temyracle mampu MENGHILANGKAN DAKI, MENGHILANGKAN BAU BADAN dan mampu MENCERAHKAN KULIT. Uolss jangan lupa tau dapatkan sekarang sebelum terlambat. Stock memang cepat habis. Whatssap 0174001324 sekarang!💕☺️ ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #bodyscrubtemyracle #bodyscrub
- Hai dear. Dah makan tengah hari ke? Okay uolss, so jangan lupa scrub dulu badan time mandi tu sebab apa body scrub temyracle mampu MENGHILANGKAN DAKI, MENGHILANGKAN BAU BADAN dan mampu MENCERAHKAN KULIT. Uolss jangan lupa tau dapatkan sekarang sebelum terlambat. Stock memang cepat habis. Whatssap 0174001324 sekarang!💕☺️ ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #bodyscrubtemyracle #bodyscrub
- The stages make the "Yummy Almond Cake" 🍪🍞 . 🍴Memakai tepung kelapa🍴 . • Aneka Tepung Naturales Gluten Free: * Tepung Bolu mix, shouffel mix, bolu kukus mix, bakpao (waffle), Brounis mix, cake mix - Rp 27.000 * Tepung CFGF/ Pengganti Terigu (Tep. sagu/ mocaf/ kentang), 350 gr - Rp 23.000 * Tepung Panier (beras), 90 gr - Rp 20.000 * Tepung beras organik putih, 350 gr - Rp 24.000 * Tepung beras organik merah, beras brown, 350 gr - Rp 26.000 * Tepung beras organik hitam, 350 gr - Rp 29.000 * Tepung mocaf all purpose, 200 gr - Rp 29.000 . • Tepung lainnya: * Tep potato starch 200 gr - 30.000 * Tep maizena 200 gr - Rp 15.000 * Tep mocaf 1 kg - Rp 23.000 . •Bebas petisida • GLUTEN FREE • GRATIS RESEP: Tanpa Telur/ memakai telur, untuk membuat makanan: Bak Pau Mix, Souflle Mix, Bolu Mix, Bolu Kukus Mix, Braunies Mix, Cake Mix, bitter balen . • ORDER: WA: 087722052830 (Tidak tlp) DM IG . #makanansehat #food #glutenfree #natural #alami #naturales #sehat #makananenak #organik #diet #cookie #cookies #kue #resep
- The stages make the "Yummy Almond Cake" 🍪🍞 . 🍴Memakai tepung kelapa🍴 . • Aneka Tepung Naturales Gluten Free: * Tepung Bolu mix, shouffel mix, bolu kukus mix, bakpao (waffle), Brounis mix, cake mix - Rp 27.000 * Tepung CFGF/ Pengganti Terigu (Tep. sagu/ mocaf/ kentang), 350 gr - Rp 23.000 * Tepung Panier (beras), 90 gr - Rp 20.000 * Tepung beras organik putih, 350 gr - Rp 24.000 * Tepung beras organik merah, beras brown, 350 gr - Rp 26.000 * Tepung beras organik hitam, 350 gr - Rp 29.000 * Tepung mocaf all purpose, 200 gr - Rp 29.000 . • Tepung lainnya: * Tep potato starch 200 gr - 30.000 * Tep maizena 200 gr - Rp 15.000 * Tep mocaf 1 kg - Rp 23.000 . •Bebas petisida • GLUTEN FREE • GRATIS RESEP: Tanpa Telur/ memakai telur, untuk membuat makanan: Bak Pau Mix, Souflle Mix, Bolu Mix, Bolu Kukus Mix, Braunies Mix, Cake Mix, bitter balen . • ORDER: WA: 087722052830 (Tidak tlp) DM IG . #makanansehat #food #glutenfree #natural #alami #naturales #sehat #makananenak #organik #diet #cookie #cookies #kue #resep
- The stages make the "Yummy Almond Cake" 🍪🍞 . 🍴Memakai tepung kelapa🍴 . • Aneka Tepung Naturales Gluten Free: * Tepung Bolu mix, shouffel mix, bolu kukus mix, bakpao (waffle), Brounis mix, cake mix - Rp 27.000 * Tepung CFGF/ Pengganti Terigu (Tep. sagu/ mocaf/ kentang), 350 gr - Rp 23.000 * Tepung Panier (beras), 90 gr - Rp 20.000 * Tepung beras organik putih, 350 gr - Rp 24.000 * Tepung beras organik merah, beras brown, 350 gr - Rp 26.000 * Tepung beras organik hitam, 350 gr - Rp 29.000 * Tepung mocaf all purpose, 200 gr - Rp 29.000 . • Tepung lainnya: * Tep potato starch 200 gr - 30.000 * Tep maizena 200 gr - Rp 15.000 * Tep mocaf 1 kg - Rp 23.000 . •Bebas petisida • GLUTEN FREE • GRATIS RESEP: Tanpa Telur/ memakai telur, untuk membuat makanan: Bak Pau Mix, Souflle Mix, Bolu Mix, Bolu Kukus Mix, Braunies Mix, Cake Mix, bitter balen . • ORDER: WA: 087722052830 (Tidak tlp) DM IG . #makanansehat #food #glutenfree #natural #alami #naturales #sehat #makananenak #organik #diet #cookie #cookies #kue #resep
- BOLEH KE PAKAI DETOX MASK DALAM MASA YANG LAMA? So jawapannya tidak. Sebab apa tau. Detox mask ni kita bagi serapan max sehingga 30 mins sahaja supaya serapan madu dapat masuk sepenhnya ke dalam kulit dan buat kulit glowing cantik. Secondly, kita tak nak biarkan kunyit terlalu mengering ke atas kulit sehingga menyebabkan zat yang diserap hilang. So kat sini tak bagus kan. So better kalau uolss rajin. After dah berdetox mask boleh pakai sleeping mask. Gitchuu. Barulah kulit lembap macam Korean hehe☺️👍🏻 ~~ Whatssap 0174001324 for fast respons😘 ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle #peachfacescrub #coffeescrubtemyracle
- BOLEH KE PAKAI DETOX MASK DALAM MASA YANG LAMA? So jawapannya tidak. Sebab apa tau. Detox mask ni kita bagi serapan max sehingga 30 mins sahaja supaya serapan madu dapat masuk sepenhnya ke dalam kulit dan buat kulit glowing cantik. Secondly, kita tak nak biarkan kunyit terlalu mengering ke atas kulit sehingga menyebabkan zat yang diserap hilang. So kat sini tak bagus kan. So better kalau uolss rajin. After dah berdetox mask boleh pakai sleeping mask. Gitchuu. Barulah kulit lembap macam Korean hehe☺️👍🏻 ~~ Whatssap 0174001324 for fast respons😘 ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle #peachfacescrub #coffeescrubtemyracle
- BOLEH KE PAKAI DETOX MASK DALAM MASA YANG LAMA? So jawapannya tidak. Sebab apa tau. Detox mask ni kita bagi serapan max sehingga 30 mins sahaja supaya serapan madu dapat masuk sepenhnya ke dalam kulit dan buat kulit glowing cantik. Secondly, kita tak nak biarkan kunyit terlalu mengering ke atas kulit sehingga menyebabkan zat yang diserap hilang. So kat sini tak bagus kan. So better kalau uolss rajin. After dah berdetox mask boleh pakai sleeping mask. Gitchuu. Barulah kulit lembap macam Korean hehe☺️👍🏻 ~~ Whatssap 0174001324 for fast respons😘 ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle #peachfacescrub #coffeescrubtemyracle
- jeragat yang tebal dah semakin pudar.. . Best ke best? . Buatlah pilihan yang tepat!! Komen "nak" kalau suka😘😘 http://www.wasap.my/+60139650436 #minyak #minyakargan #minyakarganemas #minyakarganmurah #minyakarganmalaysia #arganoil #argan #arganoilmurah #masalah #masalahkulit #masalahrambut #masalahrambutrusak #masalahrambutgugur #masalahrambutrontok #masalahkulit #masalahkulitkusam #masalahkulitmuka #masalahkulitkepala #kulit #kulitputih #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jeragat #jeragathilang #jeragatpudar #jeragatdegil #organik #tiadabahankimia
- jeragat yang tebal dah semakin pudar.. . Best ke best? . Buatlah pilihan yang tepat!! Komen "nak" kalau suka😘😘 http://www.wasap.my/+60139650436 #minyak #minyakargan #minyakarganemas #minyakarganmurah #minyakarganmalaysia #arganoil #argan #arganoilmurah #masalah #masalahkulit #masalahrambut #masalahrambutrusak #masalahrambutgugur #masalahrambutrontok #masalahkulit #masalahkulitkusam #masalahkulitmuka #masalahkulitkepala #kulit #kulitputih #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jeragat #jeragathilang #jeragatpudar #jeragatdegil #organik #tiadabahankimia
- . Apa itu Parfum Naturels? Parfum Naturels adalah wangian yang dihasilkan dari bahan semulajadi tanpa menggunakan bahan kimia sintetik merbahaya. Antara bahan asas yang digunakan dalam wangian ini ialah ekstrak madu asli, kasturi, peraman gaharu dan multivitamin tanpa melibatkan kimia sintetik seperti paraben, petrokimia, phthalate, methanol dan sebagainya. #BlackoutJustica #ParfumNaturels #OtherClass #organik #organikperfume #minyakwangi #minyakwangiorganik #minyakwangioriginal #perfume #perfumenatural #perfumeorganik #perfumemalaysia #sihatdanwangi #sihatwangi #wangidansihat #parfumnaturel #blackoutjustica #blackout #justica #aromasemulajadi #naturalfragrance
- . Apa itu Parfum Naturels? Parfum Naturels adalah wangian yang dihasilkan dari bahan semulajadi tanpa menggunakan bahan kimia sintetik merbahaya. Antara bahan asas yang digunakan dalam wangian ini ialah ekstrak madu asli, kasturi, peraman gaharu dan multivitamin tanpa melibatkan kimia sintetik seperti paraben, petrokimia, phthalate, methanol dan sebagainya. #BlackoutJustica #ParfumNaturels #OtherClass #organik #organikperfume #minyakwangi #minyakwangiorganik #minyakwangioriginal #perfume #perfumenatural #perfumeorganik #perfumemalaysia #sihatdanwangi #sihatwangi #wangidansihat #parfumnaturel #blackoutjustica #blackout #justica #aromasemulajadi #naturalfragrance
- . Apa itu Parfum Naturels? Parfum Naturels adalah wangian yang dihasilkan dari bahan semulajadi tanpa menggunakan bahan kimia sintetik merbahaya. Antara bahan asas yang digunakan dalam wangian ini ialah ekstrak madu asli, kasturi, peraman gaharu dan multivitamin tanpa melibatkan kimia sintetik seperti paraben, petrokimia, phthalate, methanol dan sebagainya. #BlackoutJustica #ParfumNaturels #OtherClass #organik #organikperfume #minyakwangi #minyakwangiorganik #minyakwangioriginal #perfume #perfumenatural #perfumeorganik #perfumemalaysia #sihatdanwangi #sihatwangi #wangidansihat #parfumnaturel #blackoutjustica #blackout #justica #aromasemulajadi #naturalfragrance
- Hai Kesayangans, Salam Jumaat. Hari ini admin share sedikit info berkenaan FEDILLIA SPONGE ni ya. Nak share fungsi-fungsi setiap bahagian FEDILLIA SPONGE. Harapnya yang tak tahu akan tahu dan dapat manfaat daripada info ni ya. Love semua. . #BeniciaFoundationSerum #FedilliaGalleryHq #TipsCantikFedillia #TipsKecantikkan #TipsCantikNatural #FedilliaMalaysia #FedilliaBeautyCentre #TipsKecantikkanSemulaJadi #KosmetikOri #SayaJual #SayaJualFoundation #Organik #FoundationSerum #BazaarPakNil #SkinCareMalaysia #JerawatJeragat #FedilliaQuotes
- Hai Kesayangans, Salam Jumaat. Hari ini admin share sedikit info berkenaan FEDILLIA SPONGE ni ya. Nak share fungsi-fungsi setiap bahagian FEDILLIA SPONGE. Harapnya yang tak tahu akan tahu dan dapat manfaat daripada info ni ya. Love semua. . #BeniciaFoundationSerum #FedilliaGalleryHq #TipsCantikFedillia #TipsKecantikkan #TipsCantikNatural #FedilliaMalaysia #FedilliaBeautyCentre #TipsKecantikkanSemulaJadi #KosmetikOri #SayaJual #SayaJualFoundation #Organik #FoundationSerum #BazaarPakNil #SkinCareMalaysia #JerawatJeragat #FedilliaQuotes
- Hai Kesayangans, Salam Jumaat. Hari ini admin share sedikit info berkenaan FEDILLIA SPONGE ni ya. Nak share fungsi-fungsi setiap bahagian FEDILLIA SPONGE. Harapnya yang tak tahu akan tahu dan dapat manfaat daripada info ni ya. Love semua. . #BeniciaFoundationSerum #FedilliaGalleryHq #TipsCantikFedillia #TipsKecantikkan #TipsCantikNatural #FedilliaMalaysia #FedilliaBeautyCentre #TipsKecantikkanSemulaJadi #KosmetikOri #SayaJual #SayaJualFoundation #Organik #FoundationSerum #BazaarPakNil #SkinCareMalaysia #JerawatJeragat #FedilliaQuotes
- . CARA BETUL MENGGUNAKAN FOUNDATION SERUM. . . . Pastikan cuci muka, lap muka dengan kain yang bersih, goncang botol Fedillia, tekan sedikit Foundation Serum dan dab dab ke keseluruhan muka. . Tambahan bedak lain itu pilihan. Tak nak tambah bedak lain pon dah ok sebenarnya. Harap kesayangans semua dapat manfaatnya. . #BeniciaFoundationSerum #FedilliaGalleryHq #TipsCantikFedillia #TipsKecantikkan #TipsCantikNatural #FedilliaMalaysia #FedilliaBeautyCentre #TipsKecantikkanSemulaJadi #KosmetikOri #SayaJual #SayaJualFoundation #Organik #FoundationSerum #BazaarPakNil #SkinCareMalaysia #JerawatJeragat #FedilliaQuotes
- . CARA BETUL MENGGUNAKAN FOUNDATION SERUM. . . . Pastikan cuci muka, lap muka dengan kain yang bersih, goncang botol Fedillia, tekan sedikit Foundation Serum dan dab dab ke keseluruhan muka. . Tambahan bedak lain itu pilihan. Tak nak tambah bedak lain pon dah ok sebenarnya. Harap kesayangans semua dapat manfaatnya. . #BeniciaFoundationSerum #FedilliaGalleryHq #TipsCantikFedillia #TipsKecantikkan #TipsCantikNatural #FedilliaMalaysia #FedilliaBeautyCentre #TipsKecantikkanSemulaJadi #KosmetikOri #SayaJual #SayaJualFoundation #Organik #FoundationSerum #BazaarPakNil #SkinCareMalaysia #JerawatJeragat #FedilliaQuotes
- . CARA BETUL MENGGUNAKAN FOUNDATION SERUM. . . . Pastikan cuci muka, lap muka dengan kain yang bersih, goncang botol Fedillia, tekan sedikit Foundation Serum dan dab dab ke keseluruhan muka. . Tambahan bedak lain itu pilihan. Tak nak tambah bedak lain pon dah ok sebenarnya. Harap kesayangans semua dapat manfaatnya. . #BeniciaFoundationSerum #FedilliaGalleryHq #TipsCantikFedillia #TipsKecantikkan #TipsCantikNatural #FedilliaMalaysia #FedilliaBeautyCentre #TipsKecantikkanSemulaJadi #KosmetikOri #SayaJual #SayaJualFoundation #Organik #FoundationSerum #BazaarPakNil #SkinCareMalaysia #JerawatJeragat #FedilliaQuotes
- Orang lelaki pun nak try pakai Elysian Booster Serum, hasilnya parut parut degil, masalah liang pori besar & lekuk2 kawah bekas jerawat DAH TAKDE 😱😱 sape kata nak skin camni kene guna produk pengelupasan? TAK PERLU . . Hanya guna produk organik selamat dan berkesan pun dapat result camni taw!! 📲011-33074955 . . #elysianbyadneen #elysianboosterserum #elysianserum #elysianbandarbarubangi #elysianselangor #serumelysianbangi #serumorganik #organik #jerawat #sayajual #masalahkulit #alhamdulillah
- Orang lelaki pun nak try pakai Elysian Booster Serum, hasilnya parut parut degil, masalah liang pori besar & lekuk2 kawah bekas jerawat DAH TAKDE 😱😱 sape kata nak skin camni kene guna produk pengelupasan? TAK PERLU . . Hanya guna produk organik selamat dan berkesan pun dapat result camni taw!! 📲011-33074955 . . #elysianbyadneen #elysianboosterserum #elysianserum #elysianbandarbarubangi #elysianselangor #serumelysianbangi #serumorganik #organik #jerawat #sayajual #masalahkulit #alhamdulillah
- Orang lelaki pun nak try pakai Elysian Booster Serum, hasilnya parut parut degil, masalah liang pori besar & lekuk2 kawah bekas jerawat DAH TAKDE 😱😱 sape kata nak skin camni kene guna produk pengelupasan? TAK PERLU . . Hanya guna produk organik selamat dan berkesan pun dapat result camni taw!! 📲011-33074955 . . #elysianbyadneen #elysianboosterserum #elysianserum #elysianbandarbarubangi #elysianselangor #serumelysianbangi #serumorganik #organik #jerawat #sayajual #masalahkulit #alhamdulillah
- BANKITWANGI PRESENT . . . 4 Varian berbeda, tentunya memiliki cita rasa yang menyehatkan. 1. Black Tea #blacktea 2. Green Tea #greentea 3. White Tea #whitetea 4. Jasmine Tea #jasminetea Bankitwangi merupakan produk dari PT.Bukitsari, sebuah perusahaan Organic Tea yang sedang berkembang didalam Negeri maupun Luar Negeri. Sertifikat Internasional yang telah di Aprove meliputi : - Control Union No. Reg. : 807224 - usda Organic - Jas . . . Jadi,gak heran kalau Organic Tea Bankitwangi dari PT.Bukitsari banyak diminati dan dirasakan menfaat kesehatan nya. Tunggu apalagi KeepOrder yuk dan nikmati manfaat cita rasa yg menyehatkan. . . . Take Order : Office : (021) 5900308 Ms. Debby : 081219689864 @ : hasta.kencana.jaya@hotmail.com Website : http://bankitwangi.com/ #organic #organictea #tehorganik #pecintateh #bukitsari #blacktea #greentea #whitetea #jasminetea #organik #sehat #menyehatkan #onlineshop #shop #online #keeporder #2018
- BANKITWANGI PRESENT . . . 4 Varian berbeda, tentunya memiliki cita rasa yang menyehatkan. 1. Black Tea #blacktea 2. Green Tea #greentea 3. White Tea #whitetea 4. Jasmine Tea #jasminetea Bankitwangi merupakan produk dari PT.Bukitsari, sebuah perusahaan Organic Tea yang sedang berkembang didalam Negeri maupun Luar Negeri. Sertifikat Internasional yang telah di Aprove meliputi : - Control Union No. Reg. : 807224 - usda Organic - Jas . . . Jadi,gak heran kalau Organic Tea Bankitwangi dari PT.Bukitsari banyak diminati dan dirasakan menfaat kesehatan nya. Tunggu apalagi KeepOrder yuk dan nikmati manfaat cita rasa yg menyehatkan. . . . Take Order : Office : (021) 5900308 Ms. Debby : 081219689864 @ : hasta.kencana.jay @hotmail.com Website : http://bankitwangi.com/ #organic #organictea #tehorganik #pecintateh #bukitsari #blacktea #greentea #whitetea #jasminetea #organik #sehat #menyehatkan #onlineshop #shop #online #keeporder #2018
- BANKITWANGI PRESENT . . . 4 Varian berbeda, tentunya memiliki cita rasa yang menyehatkan. 1. Black Tea #blacktea 2. Green Tea #greentea 3. White Tea #whitetea 4. Jasmine Tea #jasminetea Bankitwangi merupakan produk dari PT.Bukitsari, sebuah perusahaan Organic Tea yang sedang berkembang didalam Negeri maupun Luar Negeri. Sertifikat Internasional yang telah di Aprove meliputi : - Control Union No. Reg. : 807224 - usda Organic - Jas . . . Jadi,gak heran kalau Organic Tea Bankitwangi dari PT.Bukitsari banyak diminati dan dirasakan menfaat kesehatan nya. Tunggu apalagi KeepOrder yuk dan nikmati manfaat cita rasa yg menyehatkan. . . . Take Order : Office : (021) 5900308 Ms. Debby : 081219689864 @ : hasta.kencana.jaya@hotmail.com Website : http://bankitwangi.com/ #organic #organictea #tehorganik #pecintateh #bukitsari #blacktea #greentea #whitetea #jasminetea #organik #sehat #menyehatkan #onlineshop #shop #online #keeporder #2018
- Cuba perhati gambar sebelum, kiri kanan ada parut jerawat yg tebal & besar kan? Tapi yg gambar selepas tu mana pergi semua parut jerawat tu?? Tu hasilnya penggunaan ELYSIAN BOOSTER SERUM je taw 😱😱 bukan tu je, malah kulit muka makin nampak sihat walaupun tidak make up seperti pic yg sebelumnya 👍🏻 cik nurse nurse balik kerja penat2 pun masih nampak berseri seri kan 😍 . . Lama tak nak nampak kesan camni? Tak lama pun korang, cik nurse ni hanya konsisten sebulan je pakai EBS tu dan BELUM HABIS SEBOTOL LAGI, WOWW! 😱😱 jimat, berbaloi, selamat & berkesan semuanya lengkap dalam 1 botol Elysian Booster Serum 😄 . . Nak hilangkan parut jerawat dengan selamat & berkesan, whatsapp saya 011-33074955😘 . . #elysianbyadneen #elysianboosterserum #elysianbandarbarubangi #elysianserum #jerawat #parutjerawat #parut #alhamdulillah #organik #serumterbaik #sayajualmurah
- Cuba perhati gambar sebelum, kiri kanan ada parut jerawat yg tebal & besar kan? Tapi yg gambar selepas tu mana pergi semua parut jerawat tu?? Tu hasilnya penggunaan ELYSIAN BOOSTER SERUM je taw 😱😱 bukan tu je, malah kulit muka makin nampak sihat walaupun tidak make up seperti pic yg sebelumnya 👍🏻 cik nurse nurse balik kerja penat2 pun masih nampak berseri seri kan 😍 . . Lama tak nak nampak kesan camni? Tak lama pun korang, cik nurse ni hanya konsisten sebulan je pakai EBS tu dan BELUM HABIS SEBOTOL LAGI, WOWW! 😱😱 jimat, berbaloi, selamat & berkesan semuanya lengkap dalam 1 botol Elysian Booster Serum 😄 . . Nak hilangkan parut jerawat dengan selamat & berkesan, whatsapp saya 011-33074955😘 . . #elysianbyadneen #elysianboosterserum #elysianbandarbarubangi #elysianserum #jerawat #parutjerawat #parut #alhamdulillah #organik #serumterbaik #sayajualmurah
- Cuba perhati gambar sebelum, kiri kanan ada parut jerawat yg tebal & besar kan? Tapi yg gambar selepas tu mana pergi semua parut jerawat tu?? Tu hasilnya penggunaan ELYSIAN BOOSTER SERUM je taw 😱😱 bukan tu je, malah kulit muka makin nampak sihat walaupun tidak make up seperti pic yg sebelumnya 👍🏻 cik nurse nurse balik kerja penat2 pun masih nampak berseri seri kan 😍 . . Lama tak nak nampak kesan camni? Tak lama pun korang, cik nurse ni hanya konsisten sebulan je pakai EBS tu dan BELUM HABIS SEBOTOL LAGI, WOWW! 😱😱 jimat, berbaloi, selamat & berkesan semuanya lengkap dalam 1 botol Elysian Booster Serum 😄 . . Nak hilangkan parut jerawat dengan selamat & berkesan, whatsapp saya 011-33074955😘 . . #elysianbyadneen #elysianboosterserum #elysianbandarbarubangi #elysianserum #jerawat #parutjerawat #parut #alhamdulillah #organik #serumterbaik #sayajualmurah
- ✔CITRUS WOOD ✔ - уникальная серия косметических средств, предназначенных для мужчин👨. Серия включает в себя: ✔SHOWER GEL✔ - очищающий и освежающий🍋, основанный на натуральном соке алоэ🌿 и экстракте зеленого чая. ✔КРЕМ ПОСЛЕ Бритья✔ - он успокаивает и заботится, особенно рекомендуется для чувствительной и раздраженной кожи, на основе натуральных ингредиентов, таких как: сок алоэ, масло ши и масло макадамии. ✔ШАМПУНЬ И ДУШЕВЫЙ ГЕЛЬ 2 В 1✔ - новая формула идеальной комбинации укрепляющего шампуня и геля для душа в одном. На основе экстракта из 12 трав и натурального сока алоэ, он питает кожу и волосы. ✔PEELING SOAP✔ - натуральное мыло для мужчин с добавлением пшеничных отрубей,🌾 измельченной ореховой скорлупы🌰 и экстракта зеленого чая🌱. #ялта #подаркидлямужчин #мыло
- ✔CITRUS WOOD ✔ - уникальная серия косметических средств, предназначенных для мужчин👨. Серия включает в себя: ✔SHOWER GEL✔ - очищающий и освежающий🍋, основанный на натуральном соке алоэ🌿 и экстракте зеленого чая. ✔КРЕМ ПОСЛЕ Бритья✔ - он успокаивает и заботится, особенно рекомендуется для чувствительной и раздраженной кожи, на основе натуральных ингредиентов, таких как: сок алоэ, масло ши и масло макадамии. ✔ШАМПУНЬ И ДУШЕВЫЙ ГЕЛЬ 2 В 1✔ - новая формула идеальной комбинации укрепляющего шампуня и геля для душа в одном. На основе экстракта из 12 трав и натурального сока алоэ, он питает кожу и волосы. ✔PEELING SOAP✔ - натуральное мыло для мужчин с добавлением пшеничных отрубей,🌾 измельченной ореховой скорлупы🌰 и экстракта зеленого чая🌱. #ялта #подаркидлямужчин #мыло
- ✔CITRUS WOOD ✔ - уникальная серия косметических средств, предназначенных для мужчин👨. Серия включает в себя: ✔SHOWER GEL✔ - очищающий и освежающий🍋, основанный на натуральном соке алоэ🌿 и экстракте зеленого чая. ✔КРЕМ ПОСЛЕ Бритья✔ - он успокаивает и заботится, особенно рекомендуется для чувствительной и раздраженной кожи, на основе натуральных ингредиентов, таких как: сок алоэ, масло ши и масло макадамии. ✔ШАМПУНЬ И ДУШЕВЫЙ ГЕЛЬ 2 В 1✔ - новая формула идеальной комбинации укрепляющего шампуня и геля для душа в одном. На основе экстракта из 12 трав и натурального сока алоэ, он питает кожу и волосы. ✔PEELING SOAP✔ - натуральное мыло для мужчин с добавлением пшеничных отрубей,🌾 измельченной ореховой скорлупы🌰 и экстракта зеленого чая🌱. #ялта #подаркидлямужчин #мыло
- Assalamualaikom. Good Morning Oilers 🌸 . #younglivingmalaysia #malaysia #younglivingukm #yleo #ylkajang #younglivingbangi #younglivingdamansara #ylbangi #younglivingkajang #younglivingbangi #organik #minyakpati #ukm #younglivingessentialoils #uniten #younglivingsemenyih #younglivingpetalingjaya #younglivingbalakong #younglivingcheras #organikmalaysia #younglivingphilipines #younglivingreadystok #readystockyleo #younglivingkedah #younglivingpahang #younglivingkualalumpur #younglivingkl #younglivingperlis #younglivingcheras #younglivingbangsar #younglivingseremban #ningxiaredmurah
- Assalamualaikom. Good Morning Oilers 🌸 . #younglivingmalaysia #malaysia #younglivingukm #yleo #ylkajang #younglivingbangi #younglivingdamansara #ylbangi #younglivingkajang #younglivingbangi #organik #minyakpati #ukm #younglivingessentialoils #uniten #younglivingsemenyih #younglivingpetalingjaya #younglivingbalakong #younglivingcheras #organikmalaysia #younglivingphilipines #younglivingreadystok #readystockyleo #younglivingkedah #younglivingpahang #younglivingkualalumpur #younglivingkl #younglivingperlis #younglivingcheras #younglivingbangsar #younglivingseremban #ningxiaredmurah
- Hai uolss. Harini dah pakai coffee scrub ke belum? Jangan lupa gunakan coffee scrub untuk buang segala sel kulit mati yang ada pada kulit tu supaya kulit TAK KUSAM dan SEGAR. Haa, caffeine ni banyak kebaikannya and yang paling best aroma nya mampu menenangkan jiwa uolss supaya sentiasa sabar untuk cantik. Gittew hehe. Tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang☺️👍🏻 ~~ PM for fast respons😘 ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle #peachfacescrub #coffeescrubtemyracle
- Hai uolss. Harini dah pakai coffee scrub ke belum? Jangan lupa gunakan coffee scrub untuk buang segala sel kulit mati yang ada pada kulit tu supaya kulit TAK KUSAM dan SEGAR. Haa, caffeine ni banyak kebaikannya and yang paling best aroma nya mampu menenangkan jiwa uolss supaya sentiasa sabar untuk cantik. Gittew hehe. Tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang☺️👍🏻 ~~ PM for fast respons😘 ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle #peachfacescrub #coffeescrubtemyracle
- Hai uolss. Harini dah pakai coffee scrub ke belum? Jangan lupa gunakan coffee scrub untuk buang segala sel kulit mati yang ada pada kulit tu supaya kulit TAK KUSAM dan SEGAR. Haa, caffeine ni banyak kebaikannya and yang paling best aroma nya mampu menenangkan jiwa uolss supaya sentiasa sabar untuk cantik. Gittew hehe. Tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang☺️👍🏻 ~~ PM for fast respons😘 ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle #peachfacescrub #coffeescrubtemyracle
- HAIR CARE YLEO❗️ . Kalau shampoo biasa... memang banyak pilihan kat kedai. Tapi kalau SHAMPOO LAVENDER YLEO... memang bukan biasa ada dia kedai 😏 . Kalau dah cuba segala shampoo kat kedai biasa. Apakata cuba pula SHAMPOO LAVENDER YLEO. . Baru adil dan saksama nak bandingkan antara produk yang mana lebih baik kan 🤓. . Kalau dekat kedai biasa tiada. Tapi.... dengan Nysa ada 😁. Maka carilah Nysa if nak cuba SHAMPOO LAVENDER YLEO ni OK❗️ . Nysa pakai sendiri dah berbulan baru abes tau. Yang penting ❌NO TOXIC INGREDIENTS ❌ sesuai dengan kulit kepala yang sensitif. . Kalau nak cuba. Meh roger Nysa ok! . Nysa 🌹 📩013-3505342 . Nak mudah klik ⬇️ http://nysabruddinyleo.wasap.my/ . Boleh LIKE‼️ FanPage Facebook : Young Living Essential Oils Nysabee https://m.facebook.com/nysayleo/ . #younglivingmalaysia #malaysia #younglivingukm #yleo #ylkajang #younglivingbangi #younglivingdamansara #ylbangi #younglivingkajang #younglivingbangi #organik #minyakpati #ukm #younglivingessentialoils #uniten #younglivingsemenyih #younglivingpetalingjaya #younglivingbalakong #younglivingcheras #organikmalaysia #younglivingphilipines #younglivingreadystok #readystockyleo #younglivingkedah #younglivingpahang #younglivingkualalumpur #younglivingkl #younglivingperlis #younglivingcheras #younglivingbangsar #younglivingseremban #ningxiaredmurah
- HAIR CARE YLEO❗️ . Kalau shampoo biasa... memang banyak pilihan kat kedai. Tapi kalau SHAMPOO LAVENDER YLEO... memang bukan biasa ada dia kedai 😏 . Kalau dah cuba segala shampoo kat kedai biasa. Apakata cuba pula SHAMPOO LAVENDER YLEO. . Baru adil dan saksama nak bandingkan antara produk yang mana lebih baik kan 🤓. . Kalau dekat kedai biasa tiada. Tapi.... dengan Nysa ada 😁. Maka carilah Nysa if nak cuba SHAMPOO LAVENDER YLEO ni OK❗️ . Nysa pakai sendiri dah berbulan baru abes tau. Yang penting ❌NO TOXIC INGREDIENTS ❌ sesuai dengan kulit kepala yang sensitif. . Kalau nak cuba. Meh roger Nysa ok! . Nysa 🌹 📩013-3505342 . Nak mudah klik ⬇️ http://nysabruddinyleo.wasap.my/ . Boleh LIKE‼️ FanPage Facebook : Young Living Essential Oils Nysabee https://m.facebook.com/nysayleo/ . #younglivingmalaysia #malaysia #younglivingukm #yleo #ylkajang #younglivingbangi #younglivingdamansara #ylbangi #younglivingkajang #younglivingbangi #organik #minyakpati #ukm #younglivingessentialoils #uniten #younglivingsemenyih #younglivingpetalingjaya #younglivingbalakong #younglivingcheras #organikmalaysia #younglivingphilipines #younglivingreadystok #readystockyleo #younglivingkedah #younglivingpahang #younglivingkualalumpur #younglivingkl #younglivingperlis #younglivingcheras #younglivingbangsar #younglivingseremban #ningxiaredmurah
- HAIR CARE YLEO❗️ . Kalau shampoo biasa... memang banyak pilihan kat kedai. Tapi kalau SHAMPOO LAVENDER YLEO... memang bukan biasa ada dia kedai 😏 . Kalau dah cuba segala shampoo kat kedai biasa. Apakata cuba pula SHAMPOO LAVENDER YLEO. . Baru adil dan saksama nak bandingkan antara produk yang mana lebih baik kan 🤓. . Kalau dekat kedai biasa tiada. Tapi.... dengan Nysa ada 😁. Maka carilah Nysa if nak cuba SHAMPOO LAVENDER YLEO ni OK❗️ . Nysa pakai sendiri dah berbulan baru abes tau. Yang penting ❌NO TOXIC INGREDIENTS ❌ sesuai dengan kulit kepala yang sensitif. . Kalau nak cuba. Meh roger Nysa ok! . Nysa 🌹 📩013-3505342 . Nak mudah klik ⬇️ http://nysabruddinyleo.wasap.my/ . Boleh LIKE‼️ FanPage Facebook : Young Living Essential Oils Nysabee https://m.facebook.com/nysayleo/ . #younglivingmalaysia #malaysia #younglivingukm #yleo #ylkajang #younglivingbangi #younglivingdamansara #ylbangi #younglivingkajang #younglivingbangi #organik #minyakpati #ukm #younglivingessentialoils #uniten #younglivingsemenyih #younglivingpetalingjaya #younglivingbalakong #younglivingcheras #organikmalaysia #younglivingphilipines #younglivingreadystok #readystockyleo #younglivingkedah #younglivingpahang #younglivingkualalumpur #younglivingkl #younglivingperlis #younglivingcheras #younglivingbangsar #younglivingseremban #ningxiaredmurah
- 🌿 Jamu Godhogan Gangguan Fungsi Hati 🌿 💥 RESEP TERSAINTIFIKASI 💥 Berdasarkan penyebabnya, gangguan fungsi hati dapat bermacam2, yaitu: perlemakan hati, hepatitis (Radang sendi) karena virus, obat, bahkan makanan yg toksik dan sumbatan empedu, pengerasan hati (Sirosis hepatis) kanker hati. Gejala yang mungkin muncul: mual, muntah, nafsu makan menurun, mata dan kulit menjadi kuning, BAK seperti teh, BAB pucat (warna dempul), perut terasa sebah, mudah capek dan pusing. Terkadang tidak menimbulkan gejala spesifik, diketahui dari pemeriksaan lab SGPT dan SGOT. Cara penyiapan: 1. Rebus 1 liter (5 gelas belimbing) air dalam panci kendil/stainless bertutup hingga mendidih. 2. Setelah mendidih, satu kemasan ramuan Jamu dimasukkan ke dalam kendil/panci, kemudian perebusan dilanjutkan selama 15 menit menggunakan api kecil. 3. Kendil/panci diangkat dan didiamkan hingga dingin (suhu ruang) dilanjutkan dengan penyaringan menggunakan saringan teh. Aturan minum: Air rebusan yang diperoleh dibagi menjadi 3 bagian, untuk diminum 3 kali pada hari yang sama yaitu pagi, siang dan malam. PERHATIAN: 1. Tidak bisa digunakan untuk perebusan lebih dari 1X karena kandungan yang dihasilkan sudah pasti berkurang. 2. Tidak dianjurkan untuk Ibu hamil dan menyusui. 3. Ramuan ini menyebabkan sering BAK. 4. Hentikan penggunaan jika alergi, ruam kulit dan BAK berlebihan. 5. Hati2 penggunaan ramuan bersama antibiotik jenis kuinolon (ciprofloxacin, trovaloxacin, norfloxacin) karena terdapat bahan Jombang yg dapat menurunkan efektifitas antibiotik tsb. Price: 💰 Rp. 6500/pouch (1 hari pemakaian) 💰 Rp. 42.000 (7 hari pemakaian) 🌼 MADE BY ORDER 🌼 KONSULTASI DAN ORDER KLIK LINK DI BIO ❤ #jamu #jamuhepatitis #jamugodhogan #jamugodhog #jamukankerhati #simplisia #gout #radangsendi #wedang #jamukering #jamuklaten #jamusolo #kankerhati #hepatitis #herbalife #organik #herbal #kesehatantradisional #jamutradisional #ayurveda #vegan #jampi
- 🌿 Jamu Godhogan Gangguan Fungsi Hati 🌿 💥 RESEP TERSAINTIFIKASI 💥 Berdasarkan penyebabnya, gangguan fungsi hati dapat bermacam2, yaitu: perlemakan hati, hepatitis (Radang sendi) karena virus, obat, bahkan makanan yg toksik dan sumbatan empedu, pengerasan hati (Sirosis hepatis) kanker hati. Gejala yang mungkin muncul: mual, muntah, nafsu makan menurun, mata dan kulit menjadi kuning, BAK seperti teh, BAB pucat (warna dempul), perut terasa sebah, mudah capek dan pusing. Terkadang tidak menimbulkan gejala spesifik, diketahui dari pemeriksaan lab SGPT dan SGOT. Cara penyiapan: 1. Rebus 1 liter (5 gelas belimbing) air dalam panci kendil/stainless bertutup hingga mendidih. 2. Setelah mendidih, satu kemasan ramuan Jamu dimasukkan ke dalam kendil/panci, kemudian perebusan dilanjutkan selama 15 menit menggunakan api kecil. 3. Kendil/panci diangkat dan didiamkan hingga dingin (suhu ruang) dilanjutkan dengan penyaringan menggunakan saringan teh. Aturan minum: Air rebusan yang diperoleh dibagi menjadi 3 bagian, untuk diminum 3 kali pada hari yang sama yaitu pagi, siang dan malam. PERHATIAN: 1. Tidak bisa digunakan untuk perebusan lebih dari 1X karena kandungan yang dihasilkan sudah pasti berkurang. 2. Tidak dianjurkan untuk Ibu hamil dan menyusui. 3. Ramuan ini menyebabkan sering BAK. 4. Hentikan penggunaan jika alergi, ruam kulit dan BAK berlebihan. 5. Hati2 penggunaan ramuan bersama antibiotik jenis kuinolon (ciprofloxacin, trovaloxacin, norfloxacin) karena terdapat bahan Jombang yg dapat menurunkan efektifitas antibiotik tsb. Price: 💰 Rp. 6500/pouch (1 hari pemakaian) 💰 Rp. 42.000 (7 hari pemakaian) 🌼 MADE BY ORDER 🌼 KONSULTASI DAN ORDER KLIK LINK DI BIO ❤ #jamu #jamuhepatitis #jamugodhogan #jamugodhog #jamukankerhati #simplisia #gout #radangsendi #wedang #jamukering #jamuklaten #jamusolo #kankerhati #hepatitis #herbalife #organik #herbal #kesehatantradisional #jamutradisional #ayurveda #vegan #jampi
- 🌿 Jamu Godhogan Gangguan Fungsi Hati 🌿 💥 RESEP TERSAINTIFIKASI 💥 Berdasarkan penyebabnya, gangguan fungsi hati dapat bermacam2, yaitu: perlemakan hati, hepatitis (Radang sendi) karena virus, obat, bahkan makanan yg toksik dan sumbatan empedu, pengerasan hati (Sirosis hepatis) kanker hati. Gejala yang mungkin muncul: mual, muntah, nafsu makan menurun, mata dan kulit menjadi kuning, BAK seperti teh, BAB pucat (warna dempul), perut terasa sebah, mudah capek dan pusing. Terkadang tidak menimbulkan gejala spesifik, diketahui dari pemeriksaan lab SGPT dan SGOT. Cara penyiapan: 1. Rebus 1 liter (5 gelas belimbing) air dalam panci kendil/stainless bertutup hingga mendidih. 2. Setelah mendidih, satu kemasan ramuan Jamu dimasukkan ke dalam kendil/panci, kemudian perebusan dilanjutkan selama 15 menit menggunakan api kecil. 3. Kendil/panci diangkat dan didiamkan hingga dingin (suhu ruang) dilanjutkan dengan penyaringan menggunakan saringan teh. Aturan minum: Air rebusan yang diperoleh dibagi menjadi 3 bagian, untuk diminum 3 kali pada hari yang sama yaitu pagi, siang dan malam. PERHATIAN: 1. Tidak bisa digunakan untuk perebusan lebih dari 1X karena kandungan yang dihasilkan sudah pasti berkurang. 2. Tidak dianjurkan untuk Ibu hamil dan menyusui. 3. Ramuan ini menyebabkan sering BAK. 4. Hentikan penggunaan jika alergi, ruam kulit dan BAK berlebihan. 5. Hati2 penggunaan ramuan bersama antibiotik jenis kuinolon (ciprofloxacin, trovaloxacin, norfloxacin) karena terdapat bahan Jombang yg dapat menurunkan efektifitas antibiotik tsb. Price: 💰 Rp. 6500/pouch (1 hari pemakaian) 💰 Rp. 42.000 (7 hari pemakaian) 🌼 MADE BY ORDER 🌼 KONSULTASI DAN ORDER KLIK LINK DI BIO ❤ #jamu #jamuhepatitis #jamugodhogan #jamugodhog #jamukankerhati #simplisia #gout #radangsendi #wedang #jamukering #jamuklaten #jamusolo #kankerhati #hepatitis #herbalife #organik #herbal #kesehatantradisional #jamutradisional #ayurveda #vegan #jampi
- SKINCARE YANG BAGUS ADALAH SKINCARE YANG BERMULA DENGAN BAHAN SEMULA JADI! Kenapa SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah antara yang terbaik di pasaran? Ini lah sebabnya! SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah skincare yang padat dengan segala bahan semulajadi seperti Susu Kambing, Minyak Zaitun, Aloe Vera yang terkenal dengan khasiatnya dan ia sesuai untuk semua kulit. Sangat sesuai untuk kulit yang tak bermaya, berparut dan berjerawat, semuanya boleh diatasi jika anda konsisten menggunakan setiap hari tanpa was was. Ia mempunyai 4 item dalam set trial ini iaitu COLLAGEN SOAP, MIRACLE WHITENING SPRAY, TREATMENT SERUM & UV CREAM. Antara kelebihan SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA: 👉 Mencerahkan kulit wajah 👉 Melembapkan kulit 👉 Membuang sel sel kulit mati 👉 Merawat jerawat, parut dan jeragat. 👉 Mengecilkan liang pori pada wajah. 👉 Merawat kulit wajah yang berminyak. 👉 Menganjalkan dan menegangkan kulit 👉 Mengurangkan whitehead dan blackhead 👉 Merawat bekas jerawat berlubang 👉 Sesuai untuk semua golongan Cara Penggunaan: Collagen Soap: Cuci 3 kali sehari, gosokkan buih buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit kemudian bilas dengan air. Treatment Serum: Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar. Miracle Whitening Spray: Selepas sapu Treatment Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah dan ratakan ke seluruh permukaan wajah. UV Cream: Selepas menggunakan Treatment Serum dan Whitening Spray, sapu UV Cream ke seluruh permukaan dengan urutan secara memutar. Untuk dptkan keterangan Produk + FREE GUIDE Boleh wasap 011-1024 4249 #serimenantibeauty #kolagen #wangi #jelita #kecantikan #organik #skincareorganik #skincare #cantikmenawan #cantikalami #kulitbersih #kulitmulus #bibir #stokisnurraysabandarseriputra #dropshipdiperlukan #executivepartnerdiperlukan #NurraysaSeniorPartner #ApaSa #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #UsahawanJutawan #bandarbarubangi #bukitmahkota #bandarseriputra #ukm #serdang #kuis #nilai
- SKINCARE YANG BAGUS ADALAH SKINCARE YANG BERMULA DENGAN BAHAN SEMULA JADI! Kenapa SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah antara yang terbaik di pasaran? Ini lah sebabnya! SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah skincare yang padat dengan segala bahan semulajadi seperti Susu Kambing, Minyak Zaitun, Aloe Vera yang terkenal dengan khasiatnya dan ia sesuai untuk semua kulit. Sangat sesuai untuk kulit yang tak bermaya, berparut dan berjerawat, semuanya boleh diatasi jika anda konsisten menggunakan setiap hari tanpa was was. Ia mempunyai 4 item dalam set trial ini iaitu COLLAGEN SOAP, MIRACLE WHITENING SPRAY, TREATMENT SERUM & UV CREAM. Antara kelebihan SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA: 👉 Mencerahkan kulit wajah 👉 Melembapkan kulit 👉 Membuang sel sel kulit mati 👉 Merawat jerawat, parut dan jeragat. 👉 Mengecilkan liang pori pada wajah. 👉 Merawat kulit wajah yang berminyak. 👉 Menganjalkan dan menegangkan kulit 👉 Mengurangkan whitehead dan blackhead 👉 Merawat bekas jerawat berlubang 👉 Sesuai untuk semua golongan Cara Penggunaan: Collagen Soap: Cuci 3 kali sehari, gosokkan buih buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit kemudian bilas dengan air. Treatment Serum: Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar. Miracle Whitening Spray: Selepas sapu Treatment Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah dan ratakan ke seluruh permukaan wajah. UV Cream: Selepas menggunakan Treatment Serum dan Whitening Spray, sapu UV Cream ke seluruh permukaan dengan urutan secara memutar. Untuk dptkan keterangan Produk + FREE GUIDE Boleh wasap 011-1024 4249 #serimenantibeauty #kolagen #wangi #jelita #kecantikan #organik #skincareorganik #skincare #cantikmenawan #cantikalami #kulitbersih #kulitmulus #bibir #stokisnurraysabandarseriputra #dropshipdiperlukan #executivepartnerdiperlukan #NurraysaSeniorPartner #ApaSa #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #UsahawanJutawan #bandarbarubangi #bukitmahkota #bandarseriputra #ukm #serdang #kuis #nilai
- SKINCARE YANG BAGUS ADALAH SKINCARE YANG BERMULA DENGAN BAHAN SEMULA JADI! Kenapa SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah antara yang terbaik di pasaran? Ini lah sebabnya! SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah skincare yang padat dengan segala bahan semulajadi seperti Susu Kambing, Minyak Zaitun, Aloe Vera yang terkenal dengan khasiatnya dan ia sesuai untuk semua kulit. Sangat sesuai untuk kulit yang tak bermaya, berparut dan berjerawat, semuanya boleh diatasi jika anda konsisten menggunakan setiap hari tanpa was was. Ia mempunyai 4 item dalam set trial ini iaitu COLLAGEN SOAP, MIRACLE WHITENING SPRAY, TREATMENT SERUM & UV CREAM. Antara kelebihan SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA: 👉 Mencerahkan kulit wajah 👉 Melembapkan kulit 👉 Membuang sel sel kulit mati 👉 Merawat jerawat, parut dan jeragat. 👉 Mengecilkan liang pori pada wajah. 👉 Merawat kulit wajah yang berminyak. 👉 Menganjalkan dan menegangkan kulit 👉 Mengurangkan whitehead dan blackhead 👉 Merawat bekas jerawat berlubang 👉 Sesuai untuk semua golongan Cara Penggunaan: Collagen Soap: Cuci 3 kali sehari, gosokkan buih buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit kemudian bilas dengan air. Treatment Serum: Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar. Miracle Whitening Spray: Selepas sapu Treatment Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah dan ratakan ke seluruh permukaan wajah. UV Cream: Selepas menggunakan Treatment Serum dan Whitening Spray, sapu UV Cream ke seluruh permukaan dengan urutan secara memutar. Untuk dptkan keterangan Produk + FREE GUIDE Boleh wasap 011-1024 4249 #serimenantibeauty #kolagen #wangi #jelita #kecantikan #organik #skincareorganik #skincare #cantikmenawan #cantikalami #kulitbersih #kulitmulus #bibir #stokisnurraysabandarseriputra #dropshipdiperlukan #executivepartnerdiperlukan #NurraysaSeniorPartner #ApaSa #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #UsahawanJutawan #bandarbarubangi #bukitmahkota #bandarseriputra #ukm #serdang #kuis #nilai
- SKINCARE YANG BAGUS ADALAH SKINCARE YANG BERMULA DENGAN BAHAN SEMULA JADI! Kenapa SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah antara yang terbaik di pasaran? Ini lah sebabnya! SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah skincare yang padat dengan segala bahan semulajadi seperti Susu Kambing, Minyak Zaitun, Aloe Vera yang terkenal dengan khasiatnya dan ia sesuai untuk semua kulit. Sangat sesuai untuk kulit yang tak bermaya, berparut dan berjerawat, semuanya boleh diatasi jika anda konsisten menggunakan setiap hari tanpa was was. Ia mempunyai 4 item dalam set trial ini iaitu COLLAGEN SOAP, MIRACLE WHITENING SPRAY, TREATMENT SERUM & UV CREAM. Antara kelebihan SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA: 👉 Mencerahkan kulit wajah 👉 Melembapkan kulit 👉 Membuang sel sel kulit mati 👉 Merawat jerawat, parut dan jeragat. 👉 Mengecilkan liang pori pada wajah. 👉 Merawat kulit wajah yang berminyak. 👉 Menganjalkan dan menegangkan kulit 👉 Mengurangkan whitehead dan blackhead 👉 Merawat bekas jerawat berlubang 👉 Sesuai untuk semua golongan Cara Penggunaan: Collagen Soap: Cuci 3 kali sehari, gosokkan buih buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit kemudian bilas dengan air. Treatment Serum: Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar. Miracle Whitening Spray: Selepas sapu Treatment Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah dan ratakan ke seluruh permukaan wajah. UV Cream: Selepas menggunakan Treatment Serum dan Whitening Spray, sapu UV Cream ke seluruh permukaan dengan urutan secara memutar. Untuk dptkan keterangan Produk + FREE GUIDE Boleh wasap 011-1024 4249 #serimenantibeauty #kolagen #wangi #jelita #kecantikan #organik #skincareorganik #skincare #cantikmenawan #cantikalami #kulitbersih #kulitmulus #bibir #stokisnurraysabandarseriputra #dropshipdiperlukan #executivepartnerdiperlukan #NurraysaSeniorPartner #ApaSa #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #UsahawanJutawan #bandarbarubangi #bukitmahkota #bandarseriputra #ukm #serdang #kuis #nilai
- SKINCARE YANG BAGUS ADALAH SKINCARE YANG BERMULA DENGAN BAHAN SEMULA JADI! Kenapa SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah antara yang terbaik di pasaran? Ini lah sebabnya! SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah skincare yang padat dengan segala bahan semulajadi seperti Susu Kambing, Minyak Zaitun, Aloe Vera yang terkenal dengan khasiatnya dan ia sesuai untuk semua kulit. Sangat sesuai untuk kulit yang tak bermaya, berparut dan berjerawat, semuanya boleh diatasi jika anda konsisten menggunakan setiap hari tanpa was was. Ia mempunyai 4 item dalam set trial ini iaitu COLLAGEN SOAP, MIRACLE WHITENING SPRAY, TREATMENT SERUM & UV CREAM. Antara kelebihan SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA: 👉 Mencerahkan kulit wajah 👉 Melembapkan kulit 👉 Membuang sel sel kulit mati 👉 Merawat jerawat, parut dan jeragat. 👉 Mengecilkan liang pori pada wajah. 👉 Merawat kulit wajah yang berminyak. 👉 Menganjalkan dan menegangkan kulit 👉 Mengurangkan whitehead dan blackhead 👉 Merawat bekas jerawat berlubang 👉 Sesuai untuk semua golongan Cara Penggunaan: Collagen Soap: Cuci 3 kali sehari, gosokkan buih buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit kemudian bilas dengan air. Treatment Serum: Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar. Miracle Whitening Spray: Selepas sapu Treatment Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah dan ratakan ke seluruh permukaan wajah. UV Cream: Selepas menggunakan Treatment Serum dan Whitening Spray, sapu UV Cream ke seluruh permukaan dengan urutan secara memutar. Untuk dptkan keterangan Produk + FREE GUIDE Boleh wasap 011-1024 4249 #serimenantibeauty #kolagen #wangi #jelita #kecantikan #organik #skincareorganik #skincare #cantikmenawan #cantikalami #kulitbersih #kulitmulus #bibir #stokisnurraysabandarseriputra #dropshipdiperlukan #executivepartnerdiperlukan #NurraysaSeniorPartner #ApaSa #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #UsahawanJutawan #bandarbarubangi #bukitmahkota #bandarseriputra #ukm #serdang #kuis #nilai
- SKINCARE YANG BAGUS ADALAH SKINCARE YANG BERMULA DENGAN BAHAN SEMULA JADI! Kenapa SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah antara yang terbaik di pasaran? Ini lah sebabnya! SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah skincare yang padat dengan segala bahan semulajadi seperti Susu Kambing, Minyak Zaitun, Aloe Vera yang terkenal dengan khasiatnya dan ia sesuai untuk semua kulit. Sangat sesuai untuk kulit yang tak bermaya, berparut dan berjerawat, semuanya boleh diatasi jika anda konsisten menggunakan setiap hari tanpa was was. Ia mempunyai 4 item dalam set trial ini iaitu COLLAGEN SOAP, MIRACLE WHITENING SPRAY, TREATMENT SERUM & UV CREAM. Antara kelebihan SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA: 👉 Mencerahkan kulit wajah 👉 Melembapkan kulit 👉 Membuang sel sel kulit mati 👉 Merawat jerawat, parut dan jeragat. 👉 Mengecilkan liang pori pada wajah. 👉 Merawat kulit wajah yang berminyak. 👉 Menganjalkan dan menegangkan kulit 👉 Mengurangkan whitehead dan blackhead 👉 Merawat bekas jerawat berlubang 👉 Sesuai untuk semua golongan Cara Penggunaan: Collagen Soap: Cuci 3 kali sehari, gosokkan buih buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit kemudian bilas dengan air. Treatment Serum: Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar. Miracle Whitening Spray: Selepas sapu Treatment Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah dan ratakan ke seluruh permukaan wajah. UV Cream: Selepas menggunakan Treatment Serum dan Whitening Spray, sapu UV Cream ke seluruh permukaan dengan urutan secara memutar. Untuk dptkan keterangan Produk + FREE GUIDE Boleh wasap 011-1024 4249 #serimenantibeauty #kolagen #wangi #jelita #kecantikan #organik #skincareorganik #skincare #cantikmenawan #cantikalami #kulitbersih #kulitmulus #bibir #stokisnurraysabandarseriputra #dropshipdiperlukan #executivepartnerdiperlukan #NurraysaSeniorPartner #ApaSa #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #UsahawanJutawan #bandarbarubangi #bukitmahkota #bandarseriputra #ukm #serdang #kuis #nilai
- SKINCARE YANG BAGUS ADALAH SKINCARE YANG BERMULA DENGAN BAHAN SEMULA JADI! Kenapa SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah antara yang terbaik di pasaran? Ini lah sebabnya! SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah skincare yang padat dengan segala bahan semulajadi seperti Susu Kambing, Minyak Zaitun, Aloe Vera yang terkenal dengan khasiatnya dan ia sesuai untuk semua kulit. Sangat sesuai untuk kulit yang tak bermaya, berparut dan berjerawat, semuanya boleh diatasi jika anda konsisten menggunakan setiap hari tanpa was was. Ia mempunyai 4 item dalam set trial ini iaitu COLLAGEN SOAP, MIRACLE WHITENING SPRAY, TREATMENT SERUM & UV CREAM. Antara kelebihan SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA: 👉 Mencerahkan kulit wajah 👉 Melembapkan kulit 👉 Membuang sel sel kulit mati 👉 Merawat jerawat, parut dan jeragat. 👉 Mengecilkan liang pori pada wajah. 👉 Merawat kulit wajah yang berminyak. 👉 Menganjalkan dan menegangkan kulit 👉 Mengurangkan whitehead dan blackhead 👉 Merawat bekas jerawat berlubang 👉 Sesuai untuk semua golongan Cara Penggunaan: Collagen Soap: Cuci 3 kali sehari, gosokkan buih buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit kemudian bilas dengan air. Treatment Serum: Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar. Miracle Whitening Spray: Selepas sapu Treatment Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah dan ratakan ke seluruh permukaan wajah. UV Cream: Selepas menggunakan Treatment Serum dan Whitening Spray, sapu UV Cream ke seluruh permukaan dengan urutan secara memutar. Untuk dptkan keterangan Produk + FREE GUIDE Boleh wasap 011-1024 4249 #serimenantibeauty #kolagen #wangi #jelita #kecantikan #organik #skincareorganik #skincare #cantikmenawan #cantikalami #kulitbersih #kulitmulus #bibir #stokisnurraysabandarseriputra #dropshipdiperlukan #executivepartnerdiperlukan #NurraysaSeniorPartner #ApaSa #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #UsahawanJutawan #bandarbarubangi #bukitmahkota #bandarseriputra #ukm #serdang #kuis #nilai
- SKINCARE YANG BAGUS ADALAH SKINCARE YANG BERMULA DENGAN BAHAN SEMULA JADI! Kenapa SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah antara yang terbaik di pasaran? Ini lah sebabnya! SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah skincare yang padat dengan segala bahan semulajadi seperti Susu Kambing, Minyak Zaitun, Aloe Vera yang terkenal dengan khasiatnya dan ia sesuai untuk semua kulit. Sangat sesuai untuk kulit yang tak bermaya, berparut dan berjerawat, semuanya boleh diatasi jika anda konsisten menggunakan setiap hari tanpa was was. Ia mempunyai 4 item dalam set trial ini iaitu COLLAGEN SOAP, MIRACLE WHITENING SPRAY, TREATMENT SERUM & UV CREAM. Antara kelebihan SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA: 👉 Mencerahkan kulit wajah 👉 Melembapkan kulit 👉 Membuang sel sel kulit mati 👉 Merawat jerawat, parut dan jeragat. 👉 Mengecilkan liang pori pada wajah. 👉 Merawat kulit wajah yang berminyak. 👉 Menganjalkan dan menegangkan kulit 👉 Mengurangkan whitehead dan blackhead 👉 Merawat bekas jerawat berlubang 👉 Sesuai untuk semua golongan Cara Penggunaan: Collagen Soap: Cuci 3 kali sehari, gosokkan buih buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit kemudian bilas dengan air. Treatment Serum: Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar. Miracle Whitening Spray: Selepas sapu Treatment Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah dan ratakan ke seluruh permukaan wajah. UV Cream: Selepas menggunakan Treatment Serum dan Whitening Spray, sapu UV Cream ke seluruh permukaan dengan urutan secara memutar. Untuk dptkan keterangan Produk + FREE GUIDE Boleh wasap 011-1024 4249 #serimenantibeauty #kolagen #wangi #jelita #kecantikan #organik #skincareorganik #skincare #cantikmenawan #cantikalami #kulitbersih #kulitmulus #bibir #stokisnurraysabandarseriputra #dropshipdiperlukan #executivepartnerdiperlukan #NurraysaSeniorPartner #ApaSa #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #UsahawanJutawan #bandarbarubangi #bukitmahkota #bandarseriputra #ukm #serdang #kuis #nilai
- SKINCARE YANG BAGUS ADALAH SKINCARE YANG BERMULA DENGAN BAHAN SEMULA JADI! Kenapa SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah antara yang terbaik di pasaran? Ini lah sebabnya! SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah skincare yang padat dengan segala bahan semulajadi seperti Susu Kambing, Minyak Zaitun, Aloe Vera yang terkenal dengan khasiatnya dan ia sesuai untuk semua kulit. Sangat sesuai untuk kulit yang tak bermaya, berparut dan berjerawat, semuanya boleh diatasi jika anda konsisten menggunakan setiap hari tanpa was was. Ia mempunyai 4 item dalam set trial ini iaitu COLLAGEN SOAP, MIRACLE WHITENING SPRAY, TREATMENT SERUM & UV CREAM. Antara kelebihan SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA: 👉 Mencerahkan kulit wajah 👉 Melembapkan kulit 👉 Membuang sel sel kulit mati 👉 Merawat jerawat, parut dan jeragat. 👉 Mengecilkan liang pori pada wajah. 👉 Merawat kulit wajah yang berminyak. 👉 Menganjalkan dan menegangkan kulit 👉 Mengurangkan whitehead dan blackhead 👉 Merawat bekas jerawat berlubang 👉 Sesuai untuk semua golongan Cara Penggunaan: Collagen Soap: Cuci 3 kali sehari, gosokkan buih buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit kemudian bilas dengan air. Treatment Serum: Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar. Miracle Whitening Spray: Selepas sapu Treatment Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah dan ratakan ke seluruh permukaan wajah. UV Cream: Selepas menggunakan Treatment Serum dan Whitening Spray, sapu UV Cream ke seluruh permukaan dengan urutan secara memutar. Untuk dptkan keterangan Produk + FREE GUIDE Boleh wasap 011-1024 4249 #serimenantibeauty #kolagen #wangi #jelita #kecantikan #organik #skincareorganik #skincare #cantikmenawan #cantikalami #kulitbersih #kulitmulus #bibir #stokisnurraysabandarseriputra #dropshipdiperlukan #executivepartnerdiperlukan #NurraysaSeniorPartner #ApaSa #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #UsahawanJutawan #bandarbarubangi #bukitmahkota #bandarseriputra #ukm #serdang #kuis #nilai

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.