Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.
Learn More
Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post. Learn More
x
Photos and video with hashtag #labtested

#labtested

  • 61.5K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
  • Grid
  • List
  • Columns
- Dah ada set basic? . Dah guna set basic kakmora jamin, memang kulit dah bertambah sihat, berseri dan lebih cantik . . Tapi, jangan terlepas pandang untuk gunakan krim spf setiap hari. Jika takda krim spf, boleh guna Serum Foundation Elysian Cosmetic ni . . Ramai sangat sangat yang terlepas pandang tentang kepentingan penggunaan krim spf ni. Dalam serum foundation Elysian ni dah lengkap drngan SPF25 yang boleh lindung kulit dari uva dan uvb. ❤️ . . Secara tak langsung kulit terlindung dari jeragat, kulit kusam, burn dan penuaan. Ingat, akar jeragat/freckles ni memang dah sedia kala ada dalam kulit ni.. Cuma kita kena halang dengan krim spf untuk mengelakkan dia tumbuh dengan lebih jelas dan pantas . . Ingat, nak elak jeragat.. Guna Serum Foundation Elysian Cosmetic bersama dengan SET BASIC. Membantu memudarkan jeragat dan menghalang jeragat tumbuh. 👍 #labtested #bebasbahankimiaberbahaya #produkkecantikandenganstandardantarabangsa #enhanceyourbeauty
- Dah ada set basic? . Dah guna set basic kakmora jamin, memang kulit dah bertambah sihat, berseri dan lebih cantik . . Tapi, jangan terlepas pandang untuk gunakan krim spf setiap hari. Jika takda krim spf, boleh guna Serum Foundation Elysian Cosmetic ni . . Ramai sangat sangat yang terlepas pandang tentang kepentingan penggunaan krim spf ni. Dalam serum foundation Elysian ni dah lengkap drngan SPF25 yang boleh lindung kulit dari uva dan uvb. ❤️ . . Secara tak langsung kulit terlindung dari jeragat, kulit kusam, burn dan penuaan. Ingat, akar jeragat/freckles ni memang dah sedia kala ada dalam kulit ni.. Cuma kita kena halang dengan krim spf untuk mengelakkan dia tumbuh dengan lebih jelas dan pantas . . Ingat, nak elak jeragat.. Guna Serum Foundation Elysian Cosmetic bersama dengan SET BASIC. Membantu memudarkan jeragat dan menghalang jeragat tumbuh. 👍 #labtested #bebasbahankimiaberbahaya #produkkecantikandenganstandardantarabangsa #enhanceyourbeauty
- Dah ada set basic? . Dah guna set basic kakmora jamin, memang kulit dah bertambah sihat, berseri dan lebih cantik . . Tapi, jangan terlepas pandang untuk gunakan krim spf setiap hari. Jika takda krim spf, boleh guna Serum Foundation Elysian Cosmetic ni . . Ramai sangat sangat yang terlepas pandang tentang kepentingan penggunaan krim spf ni. Dalam serum foundation Elysian ni dah lengkap drngan SPF25 yang boleh lindung kulit dari uva dan uvb. ❤️ . . Secara tak langsung kulit terlindung dari jeragat, kulit kusam, burn dan penuaan. Ingat, akar jeragat/freckles ni memang dah sedia kala ada dalam kulit ni.. Cuma kita kena halang dengan krim spf untuk mengelakkan dia tumbuh dengan lebih jelas dan pantas . . Ingat, nak elak jeragat.. Guna Serum Foundation Elysian Cosmetic bersama dengan SET BASIC. Membantu memudarkan jeragat dan menghalang jeragat tumbuh. 👍 #labtested #bebasbahankimiaberbahaya #produkkecantikandenganstandardantarabangsa #enhanceyourbeauty
- RAMAI TAK PERCAYA CHARMS FOUNDATION TAHAN SETAHUN! . Uolllss boleh baca testimoni, tak pun boleh beli & cuba sendiri. Tekstur yg compact dan berat 20gm mmg tak diragui tahan lama. Jimat duit uollss! . Nak flawless walaupun berpeluh? Parut pudar dlm masa yg sama? Wajib pakai Charms Foundation! RM59 exc postage. . Whatsapp tiqa laju2 jom.. tiqa nk bagi FREE SAMPLE STARGLOW nii 😘 ☎ www.wasap.my/60164971293/naksample ☎ www.wasap.my/60164971293/naksample ☎ www.wasap.my/60164971293/naksample . . #charms #charmsnewyearnewme #charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #makmalracunnegara #malindoaward #charmsterbaik #halalbeauty #halalexport #halalproduct #makeupskincare #foundationterbaik #serumdara #serumterbaik #laserscrub #scrubputih #pilputihjepun #treaplus #whiteningpills #naturalwhiteningpills #sabunbuahtin #homemade #naturalproduct #soapforeczema #verifyhalal #semaksebelumsebar
- RAMAI TAK PERCAYA CHARMS FOUNDATION TAHAN SETAHUN! . Uolllss boleh baca testimoni, tak pun boleh beli & cuba sendiri. Tekstur yg compact dan berat 20gm mmg tak diragui tahan lama. Jimat duit uollss! . Nak flawless walaupun berpeluh? Parut pudar dlm masa yg sama? Wajib pakai Charms Foundation! RM59 exc postage. . Whatsapp tiqa laju2 jom.. tiqa nk bagi FREE SAMPLE STARGLOW nii 😘 ☎ www.wasap.my/60164971293/naksample ☎ www.wasap.my/60164971293/naksample ☎ www.wasap.my/60164971293/naksample . . #charms #charmsnewyearnewme #charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #makmalracunnegara #malindoaward #charmsterbaik #halalbeauty #halalexport #halalproduct #makeupskincare #foundationterbaik #serumdara #serumterbaik #laserscrub #scrubputih #pilputihjepun #treaplus #whiteningpills #naturalwhiteningpills #sabunbuahtin #homemade #naturalproduct #soapforeczema #verifyhalal #semaksebelumsebar
- RAMAI TAK PERCAYA CHARMS FOUNDATION TAHAN SETAHUN! . Uolllss boleh baca testimoni, tak pun boleh beli & cuba sendiri. Tekstur yg compact dan berat 20gm mmg tak diragui tahan lama. Jimat duit uollss! . Nak flawless walaupun berpeluh? Parut pudar dlm masa yg sama? Wajib pakai Charms Foundation! RM59 exc postage. . Whatsapp tiqa laju2 jom.. tiqa nk bagi FREE SAMPLE STARGLOW nii 😘 ☎ www.wasap.my/60164971293/naksample ☎ www.wasap.my/60164971293/naksample ☎ www.wasap.my/60164971293/naksample . . #charms #charmsnewyearnewme #charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #makmalracunnegara #malindoaward #charmsterbaik #halalbeauty #halalexport #halalproduct #makeupskincare #foundationterbaik #serumdara #serumterbaik #laserscrub #scrubputih #pilputihjepun #treaplus #whiteningpills #naturalwhiteningpills #sabunbuahtin #homemade #naturalproduct #soapforeczema #verifyhalal #semaksebelumsebar
- . . Ramai yang dah guna #setbasic kulit wajah jadi bertambah sihat, berseri dan lebih cantik. . Tapi ramai terlepas pandang untuk lindungi kulit dengan krim yang ada SPF setiap hari. . Mana nak dapatkan Krim SPF Elysian??? Uolls boleh dapatkan secara berasingan atau dari #rubyskincareseries 😉😊 . Kalau takde krim spf Elysian boleh jugak gantikan dengan #serumfoundation ye uolls...sebab Foundation Elysian juga ada SPF25 yang juga boleh lindungi kulit dari UVA dan UVB. . Secara tak langsung kulit terlindung dari #jeragat , #kulitkusam , burn dan penuaan. . INGAT!!! Akar jeragat/freckles ni memang dah sedia kala ada dalam kulit kita... Cuma kita kena halang dengan krim yang ada SPF untuk mengelakkan dia tumbuh dengan lebih jelas dan pantas. . Jom Uolls..kita elak jeragat dengan guna SET BASIC bersama SERUM Foundation. Ia memudarkan jeragat dan menghalang jeragat tumbuh. . Whatsapp hakak sekarang ❗❗❗👇 www.wasap.my/60177559694 www.wasap.my/60177559694 www.wasap.my/60177559694 . #labtested #bebasbahankimia #teamzira #produkselamat #codpasirgudangarea #elysianjohor #elysianjohorbahru
- . . Ramai yang dah guna #setbasic kulit wajah jadi bertambah sihat, berseri dan lebih cantik. . Tapi ramai terlepas pandang untuk lindungi kulit dengan krim yang ada SPF setiap hari. . Mana nak dapatkan Krim SPF Elysian??? Uolls boleh dapatkan secara berasingan atau dari #rubyskincareseries 😉😊 . Kalau takde krim spf Elysian boleh jugak gantikan dengan #serumfoundation ye uolls...sebab Foundation Elysian juga ada SPF25 yang juga boleh lindungi kulit dari UVA dan UVB. . Secara tak langsung kulit terlindung dari #jeragat , #kulitkusam , burn dan penuaan. . INGAT!!! Akar jeragat/freckles ni memang dah sedia kala ada dalam kulit kita... Cuma kita kena halang dengan krim yang ada SPF untuk mengelakkan dia tumbuh dengan lebih jelas dan pantas. . Jom Uolls..kita elak jeragat dengan guna SET BASIC bersama SERUM Foundation. Ia memudarkan jeragat dan menghalang jeragat tumbuh. . Whatsapp hakak sekarang ❗❗❗👇 www.wasap.my/60177559694 www.wasap.my/60177559694 www.wasap.my/60177559694 . #labtested #bebasbahankimia #teamzira #produkselamat #codpasirgudangarea #elysianjohor #elysianjohorbahru
- . . Ramai yang dah guna #setbasic kulit wajah jadi bertambah sihat, berseri dan lebih cantik. . Tapi ramai terlepas pandang untuk lindungi kulit dengan krim yang ada SPF setiap hari. . Mana nak dapatkan Krim SPF Elysian??? Uolls boleh dapatkan secara berasingan atau dari #rubyskincareseries 😉😊 . Kalau takde krim spf Elysian boleh jugak gantikan dengan #serumfoundation ye uolls...sebab Foundation Elysian juga ada SPF25 yang juga boleh lindungi kulit dari UVA dan UVB. . Secara tak langsung kulit terlindung dari #jeragat , #kulitkusam , burn dan penuaan. . INGAT!!! Akar jeragat/freckles ni memang dah sedia kala ada dalam kulit kita... Cuma kita kena halang dengan krim yang ada SPF untuk mengelakkan dia tumbuh dengan lebih jelas dan pantas. . Jom Uolls..kita elak jeragat dengan guna SET BASIC bersama SERUM Foundation. Ia memudarkan jeragat dan menghalang jeragat tumbuh. . Whatsapp hakak sekarang ❗❗❗👇 www.wasap.my/60177559694 www.wasap.my/60177559694 www.wasap.my/60177559694 . #labtested #bebasbahankimia #teamzira #produkselamat #codpasirgudangarea #elysianjohor #elysianjohorbahru
- [ FUNGSI KAISYA SERUM ] . Uolls pernah nampak telur rebus baru dikupas tak? Itulah hasilnya lps pakai KAISYA SERUM ni.. Pakai2 terus KULIT LICIN serta merta.. . KAISYA SERUM diperkaya dgn khasiat LIDAH BUAYA dan VIT C serta VIT E yg sgt baik utk kulit org ASIA mcm kita2.. . Apa fungsi KAISYA SERUM NI? . ✔Kulit tampak lbh BERCAHAYA slps memakainya dan memakai Charms Foundation. ✔Membantu MEMUDAR parut & cela hitam atau merah ✔Membantu MENGAWAL MINYAK LEBIHAN yg akan menyebabkan jerawat ✔Membantu menjadikan FOUNDATION Glow sampai ke malam ✔Membantu MENGECILKAN PORI2 yg akan memburukkan hasil make up. ✔Menjadikan Make up tahan lebih lama ✔Membantu MEMUDARKAN JERAGAT secara perlahan2 . Mai pm Kak Ien untuk selit order 😉 Stok fresh2 lagii ni!! Klik je sini 👇 📲 www.wasap.my/60173466393 📲 www.wasap.my/60173466393 📲 www.wasap.my/60173466393 . AGENT & DROPSHIP DIALU-ALUKAN DI SELURUH NEGERI . #charmsmalaysia #charmsselangor #charmsklang #charmsshahalam #charmsipoh #halalproduct #trustedseller #misiviralcharms #solekdanrawat #raiseyourlife #teamcharmsglowanis #charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #kkmapproved #makmalracunnegara #malindoaward #charmsterbaik #halalbeauty #makeupskincare #foundationterbaik #serumterbaik #laserscrub #scrubterbaik #pilputihjepun #naturalwhiteningpills #sabunbuahtin #naturalproduct #soapforeczema
- [ FUNGSI KAISYA SERUM ] . Uolls pernah nampak telur rebus baru dikupas tak? Itulah hasilnya lps pakai KAISYA SERUM ni.. Pakai2 terus KULIT LICIN serta merta.. . KAISYA SERUM diperkaya dgn khasiat LIDAH BUAYA dan VIT C serta VIT E yg sgt baik utk kulit org ASIA mcm kita2.. . Apa fungsi KAISYA SERUM NI? . ✔Kulit tampak lbh BERCAHAYA slps memakainya dan memakai Charms Foundation. ✔Membantu MEMUDAR parut & cela hitam atau merah ✔Membantu MENGAWAL MINYAK LEBIHAN yg akan menyebabkan jerawat ✔Membantu menjadikan FOUNDATION Glow sampai ke malam ✔Membantu MENGECILKAN PORI2 yg akan memburukkan hasil make up. ✔Menjadikan Make up tahan lebih lama ✔Membantu MEMUDARKAN JERAGAT secara perlahan2 . Mai pm Kak Ien untuk selit order 😉 Stok fresh2 lagii ni!! Klik je sini 👇 📲 www.wasap.my/60173466393 📲 www.wasap.my/60173466393 📲 www.wasap.my/60173466393 . AGENT & DROPSHIP DIALU-ALUKAN DI SELURUH NEGERI . #charmsmalaysia #charmsselangor #charmsklang #charmsshahalam #charmsipoh #halalproduct #trustedseller #misiviralcharms #solekdanrawat #raiseyourlife #teamcharmsglowanis #charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #kkmapproved #makmalracunnegara #malindoaward #charmsterbaik #halalbeauty #makeupskincare #foundationterbaik #serumterbaik #laserscrub #scrubterbaik #pilputihjepun #naturalwhiteningpills #sabunbuahtin #naturalproduct #soapforeczema
- [ FUNGSI KAISYA SERUM ] . Uolls pernah nampak telur rebus baru dikupas tak? Itulah hasilnya lps pakai KAISYA SERUM ni.. Pakai2 terus KULIT LICIN serta merta.. . KAISYA SERUM diperkaya dgn khasiat LIDAH BUAYA dan VIT C serta VIT E yg sgt baik utk kulit org ASIA mcm kita2.. . Apa fungsi KAISYA SERUM NI? . ✔Kulit tampak lbh BERCAHAYA slps memakainya dan memakai Charms Foundation. ✔Membantu MEMUDAR parut & cela hitam atau merah ✔Membantu MENGAWAL MINYAK LEBIHAN yg akan menyebabkan jerawat ✔Membantu menjadikan FOUNDATION Glow sampai ke malam ✔Membantu MENGECILKAN PORI2 yg akan memburukkan hasil make up. ✔Menjadikan Make up tahan lebih lama ✔Membantu MEMUDARKAN JERAGAT secara perlahan2 . Mai pm Kak Ien untuk selit order 😉 Stok fresh2 lagii ni!! Klik je sini 👇 📲 www.wasap.my/60173466393 📲 www.wasap.my/60173466393 📲 www.wasap.my/60173466393 . AGENT & DROPSHIP DIALU-ALUKAN DI SELURUH NEGERI . #charmsmalaysia #charmsselangor #charmsklang #charmsshahalam #charmsipoh #halalproduct #trustedseller #misiviralcharms #solekdanrawat #raiseyourlife #teamcharmsglowanis #charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #kkmapproved #makmalracunnegara #malindoaward #charmsterbaik #halalbeauty #makeupskincare #foundationterbaik #serumterbaik #laserscrub #scrubterbaik #pilputihjepun #naturalwhiteningpills #sabunbuahtin #naturalproduct #soapforeczema
- http://snackautisme.blogspot.co.id/2017/10/digest-right-suplemen-enzim.html?m=0 DIGEST RIGHT, Suplemen Enzim Komprehensif untuk Anak 90 Kapsul Harga Rp855.000 Berat pengiriman 3,2 ons Ingredients : Proprietary Enzyme Blend Amylase, Protease(Provides Dipeptidylpeptidase IV(DPP IV), Exopeptidase, Endopeptidase, and PeptidePeptidohydrolase activity), Lactase, Cellulase, Lipase, Sucrase (Invertase), Phytase, Maltase (Malt Diastase) Dosis : Ambil 1 atau 2 kapsul pada setiap makanan atau makanan ringan, atau seperti yang direkomendasikan oleh dokter terkait. Jika diinginkan, kapsul dapat dibuka dan isinya dicampur ke dalam makanan dingin.  Konsumsilah segera  setelah kapsul dibuka/diambil dari wadahnya, dan jangan dikonsumsi bersamaan pada saat minum obat DigestRight  adalah suplemen enzim komprehensif yang diformulasikan untuk anak-anak, dan mendukung perkembangan kesehatan serta fungsi mental pada anak-anak. DigestRight telah diformulasikan dengan kombinasi ramuan yang dirancang untuk meningkatkan pencernaan optimal dari keseluruhan makanan. DigestRight adalah suplemen enzim berbasis mikrobiologis yang komprehensif untuk anak-anak.  DigestRight menjadikan pencernaan optimal dari berbagai asupan makanan yang sudah dikonsumsi.  Enzim dalam DigestRight bersifat asam-stabil dan dapat bertahan terhadap keasaman lambung tanpa memerlukan lapisan enterik. PERINGATAN : Jangan kunyah kapsul. Jangan gunakan jika gastritis, ulkus peptik atau saat sakit maag.  Saat mencampur isi kapsul dalam makanan, hindari kontak dengan mata dan menghirup serbuknya.  Perubahan konsistensi makanan bisa terjadi bila dicampur dengan isi kapsul. Catatan : Jika hamil, menyusui, atau minum obat, konsultasikan dengan ahli kesehatan sebelum menggunakan. Disarankan hanya bagi anak usia 5th ke atas, dan penggunaan harus sesuai dengan saran dokter terkait Pengiriman dari Surabaya Untuk pemesanan, silahkan SMS /WA 0856.484.900.85, Line 0813.3393.4814, BBM PIN 5F8D735F (tidak melayani panggilan telp) Terima kasih #DigestRight #Enzymes #SoyFree #DairyFree #WheatFree #CornFree #CaseinFree #GlutenFree #LabTested #SupplemenAutis #EnzimAnakAutis #SupplemenAnakAutis #Autis #CFGFSF #GlutenFreeShop
- http://snackautisme.blogspot.co.id/2017/10/digest-right-suplemen-enzim.html?m=0 DIGEST RIGHT, Suplemen Enzim Komprehensif untuk Anak 90 Kapsul Harga Rp855.000 Berat pengiriman 3,2 ons Ingredients : Proprietary Enzyme Blend Amylase, Protease(Provides Dipeptidylpeptidase IV(DPP IV), Exopeptidase, Endopeptidase, and PeptidePeptidohydrolase activity), Lactase, Cellulase, Lipase, Sucrase (Invertase), Phytase, Maltase (Malt Diastase) Dosis : Ambil 1 atau 2 kapsul pada setiap makanan atau makanan ringan, atau seperti yang direkomendasikan oleh dokter terkait. Jika diinginkan, kapsul dapat dibuka dan isinya dicampur ke dalam makanan dingin.  Konsumsilah segera  setelah kapsul dibuka/diambil dari wadahnya, dan jangan dikonsumsi bersamaan pada saat minum obat DigestRight  adalah suplemen enzim komprehensif yang diformulasikan untuk anak-anak, dan mendukung perkembangan kesehatan serta fungsi mental pada anak-anak. DigestRight telah diformulasikan dengan kombinasi ramuan yang dirancang untuk meningkatkan pencernaan optimal dari keseluruhan makanan. DigestRight adalah suplemen enzim berbasis mikrobiologis yang komprehensif untuk anak-anak.  DigestRight menjadikan pencernaan optimal dari berbagai asupan makanan yang sudah dikonsumsi.  Enzim dalam DigestRight bersifat asam-stabil dan dapat bertahan terhadap keasaman lambung tanpa memerlukan lapisan enterik. PERINGATAN : Jangan kunyah kapsul. Jangan gunakan jika gastritis, ulkus peptik atau saat sakit maag.  Saat mencampur isi kapsul dalam makanan, hindari kontak dengan mata dan menghirup serbuknya.  Perubahan konsistensi makanan bisa terjadi bila dicampur dengan isi kapsul. Catatan : Jika hamil, menyusui, atau minum obat, konsultasikan dengan ahli kesehatan sebelum menggunakan. Disarankan hanya bagi anak usia 5th ke atas, dan penggunaan harus sesuai dengan saran dokter terkait Pengiriman dari Surabaya Untuk pemesanan, silahkan SMS /WA 0856.484.900.85, Line 0813.3393.4814, BBM PIN 5F8D735F (tidak melayani panggilan telp) Terima kasih #DigestRight #Enzymes #SoyFree #DairyFree #WheatFree #CornFree #CaseinFree #GlutenFree #LabTested #SupplemenAutis #EnzimAnakAutis #SupplemenAnakAutis #Autis #CFGFSF #GlutenFreeShop
- http://snackautisme.blogspot.co.id/2017/10/digest-right-suplemen-enzim.html?m=0 DIGEST RIGHT, Suplemen Enzim Komprehensif untuk Anak 90 Kapsul Harga Rp855.000 Berat pengiriman 3,2 ons Ingredients : Proprietary Enzyme Blend Amylase, Protease(Provides Dipeptidylpeptidase IV(DPP IV), Exopeptidase, Endopeptidase, and PeptidePeptidohydrolase activity), Lactase, Cellulase, Lipase, Sucrase (Invertase), Phytase, Maltase (Malt Diastase) Dosis : Ambil 1 atau 2 kapsul pada setiap makanan atau makanan ringan, atau seperti yang direkomendasikan oleh dokter terkait. Jika diinginkan, kapsul dapat dibuka dan isinya dicampur ke dalam makanan dingin.  Konsumsilah segera  setelah kapsul dibuka/diambil dari wadahnya, dan jangan dikonsumsi bersamaan pada saat minum obat DigestRight  adalah suplemen enzim komprehensif yang diformulasikan untuk anak-anak, dan mendukung perkembangan kesehatan serta fungsi mental pada anak-anak. DigestRight telah diformulasikan dengan kombinasi ramuan yang dirancang untuk meningkatkan pencernaan optimal dari keseluruhan makanan. DigestRight adalah suplemen enzim berbasis mikrobiologis yang komprehensif untuk anak-anak.  DigestRight menjadikan pencernaan optimal dari berbagai asupan makanan yang sudah dikonsumsi.  Enzim dalam DigestRight bersifat asam-stabil dan dapat bertahan terhadap keasaman lambung tanpa memerlukan lapisan enterik. PERINGATAN : Jangan kunyah kapsul. Jangan gunakan jika gastritis, ulkus peptik atau saat sakit maag.  Saat mencampur isi kapsul dalam makanan, hindari kontak dengan mata dan menghirup serbuknya.  Perubahan konsistensi makanan bisa terjadi bila dicampur dengan isi kapsul. Catatan : Jika hamil, menyusui, atau minum obat, konsultasikan dengan ahli kesehatan sebelum menggunakan. Disarankan hanya bagi anak usia 5th ke atas, dan penggunaan harus sesuai dengan saran dokter terkait Pengiriman dari Surabaya Untuk pemesanan, silahkan SMS /WA 0856.484.900.85, Line 0813.3393.4814, BBM PIN 5F8D735F (tidak melayani panggilan telp) Terima kasih #DigestRight #Enzymes #SoyFree #DairyFree #WheatFree #CornFree #CaseinFree #GlutenFree #LabTested #SupplemenAutis #EnzimAnakAutis #SupplemenAnakAutis #Autis #CFGFSF #GlutenFreeShop
- JT told @playboy in 2011 that he loved smoking weed because it helped him to “stop thinking so much”. . . “Sometimes I have a brain that needs to be turned off. Some people are just better high." . . . #WeLoveOurMembers #weekend #Cannabis #Wellness #Mindfulness #cannabiscommunity #420 #cannabissubscriptionbox #tokebox #hightimes #instagood #maryjane #marijuana #yvr #shoplocal #Indica #Sativa #marijuana #highlife #highsociety #vancouver #420 #ganja #legalize #lifestyle #love #labtested #FuckCancer #FuckPTSD #sundayfunday #justintimberlake #picoftheday
- JT told @playboy in 2011 that he loved smoking weed because it helped him to “stop thinking so much”. . . “Sometimes I have a brain that needs to be turned off. Some people are just better high." . . . #WeLoveOurMembers #weekend #Cannabis #Wellness #Mindfulness #cannabiscommunity #420 #cannabissubscriptionbox #tokebox #hightimes #instagood #maryjane #marijuana #yvr #shoplocal #Indica #Sativa #marijuana #highlife #highsociety #vancouver #420 #ganja #legalize #lifestyle #love #labtested #FuckCancer #FuckPTSD #sundayfunday #justintimberlake #picoftheday
- JT told @playboy in 2011 that he loved smoking weed because it helped him to “stop thinking so much”. . . “Sometimes I have a brain that needs to be turned off. Some people are just better high." . . . #WeLoveOurMembers #weekend #Cannabis #Wellness #Mindfulness #cannabiscommunity #420 #cannabissubscriptionbox #tokebox #hightimes #instagood #maryjane #marijuana #yvr #shoplocal #Indica #Sativa #marijuana #highlife #highsociety #vancouver #420 #ganja #legalize #lifestyle #love #labtested #FuckCancer #FuckPTSD #sundayfunday #justintimberlake #picoftheday
- TANYA KAWAN MACAM MANA KULIT SUNBURN MAKIN CERAH DAN CANTIK. . Mau tak excited bila tengok kulit kawan yang lama gelap sebab sunburn makin cantik. Mesti uolls pun nak tau kan guna apa? . Guna Elysian Booster Serum je dik..Kulit bukan je makin cantik. Makin cerah tona kulit sekata.😃 . Suka tak? Tahan 2 bulan even botol kecil. Kecil-kecil cili api tau.😄 . Nak dapatkan Elysian Booster Serum gak ke?😊 Boleh je. . Klik @bgojeswithelysian lepas tu klik je link whatsapp kat BIO sis tu. Senang je..😉 . 🚘🚘COD area Port Dickson, Bandar Sri Sendayan, Seremban 2 and Seremban 3.
- TANYA KAWAN MACAM MANA KULIT SUNBURN MAKIN CERAH DAN CANTIK. . Mau tak excited bila tengok kulit kawan yang lama gelap sebab sunburn makin cantik. Mesti uolls pun nak tau kan guna apa? . Guna Elysian Booster Serum je dik..Kulit bukan je makin cantik. Makin cerah tona kulit sekata.😃 . Suka tak? Tahan 2 bulan even botol kecil. Kecil-kecil cili api tau.😄 . Nak dapatkan Elysian Booster Serum gak ke?😊 Boleh je. . Klik @bgojeswithelysian lepas tu klik je link whatsapp kat BIO sis tu. Senang je..😉 . 🚘🚘COD area Port Dickson, Bandar Sri Sendayan, Seremban 2 and Seremban 3.
- TANYA KAWAN MACAM MANA KULIT SUNBURN MAKIN CERAH DAN CANTIK. . Mau tak excited bila tengok kulit kawan yang lama gelap sebab sunburn makin cantik. Mesti uolls pun nak tau kan guna apa? . Guna Elysian Booster Serum je dik..Kulit bukan je makin cantik. Makin cerah tona kulit sekata.😃 . Suka tak? Tahan 2 bulan even botol kecil. Kecil-kecil cili api tau.😄 . Nak dapatkan Elysian Booster Serum gak ke?😊 Boleh je. . Klik @bgojeswithelysian lepas tu klik je link whatsapp kat BIO sis tu. Senang je..😉 . 🚘🚘COD area Port Dickson, Bandar Sri Sendayan, Seremban 2 and Seremban 3.
- [ INFO PRODUK ]- Uolls nk tau tk ? Foundation Charms ni bukan sahaja makeup tau 😱malah ianya turut merawat kulit wajah kita 😍 cuba uolls bayangkan selalu pakai bermakna byklah khasiat yg kulit kita dpt kn 🤔 . Bahan2 dlm Foundation Charms ni kaya dgn pelbagai khasiat dan vitamin yg baik utk kulit n paling pnting 100% natural 👻✅ . ❌❌Tiada Mercury ❌❌Tiada Hydroquoine ❌❌ Halal JAKIM . TAHAN 6 HINGGA 9 BULAN tau ! SETAHUN PN ADA 😱 JIMAT BERBULAN DAN BERBALOI ! TAK PAYAH PAKAI BEDAK pun tkpa wehh !! Ha jimat sangt 😘 . #i solekdanrawat #charms #charmsfoundation #charmsmalaysia #starglow #serum #laserscrub #treaplus #serumterbaik #meletop #viral #tvalhijrah #kekasihpaksarela #nasilemakkopio #nlko #tv3 #tv9 #astro #dia #whi #nona#natural #putrajaya #sayajual #charmsviral #halaljakim #labtested #charmsterbaik #makeupskincare #foundationterbaik
- [ INFO PRODUK ]- Uolls nk tau tk ? Foundation Charms ni bukan sahaja makeup tau 😱malah ianya turut merawat kulit wajah kita 😍 cuba uolls bayangkan selalu pakai bermakna byklah khasiat yg kulit kita dpt kn 🤔 . Bahan2 dlm Foundation Charms ni kaya dgn pelbagai khasiat dan vitamin yg baik utk kulit n paling pnting 100% natural 👻✅ . ❌❌Tiada Mercury ❌❌Tiada Hydroquoine ❌❌ Halal JAKIM . TAHAN 6 HINGGA 9 BULAN tau ! SETAHUN PN ADA 😱 JIMAT BERBULAN DAN BERBALOI ! TAK PAYAH PAKAI BEDAK pun tkpa wehh !! Ha jimat sangt 😘 . #i solekdanrawat #charms #charmsfoundation #charmsmalaysia #starglow #serum #laserscrub #treaplus #serumterbaik #meletop #viral #tvalhijrah #kekasihpaksarela #nasilemakkopio #nlko #tv3 #tv9 #astro #dia #whi #nona #natural #putrajaya #sayajual #charmsviral #halaljakim #labtested #charmsterbaik #makeupskincare #foundationterbaik
- [ INFO PRODUK ]- Uolls nk tau tk ? Foundation Charms ni bukan sahaja makeup tau 😱malah ianya turut merawat kulit wajah kita 😍 cuba uolls bayangkan selalu pakai bermakna byklah khasiat yg kulit kita dpt kn 🤔 . Bahan2 dlm Foundation Charms ni kaya dgn pelbagai khasiat dan vitamin yg baik utk kulit n paling pnting 100% natural 👻✅ . ❌❌Tiada Mercury ❌❌Tiada Hydroquoine ❌❌ Halal JAKIM . TAHAN 6 HINGGA 9 BULAN tau ! SETAHUN PN ADA 😱 JIMAT BERBULAN DAN BERBALOI ! TAK PAYAH PAKAI BEDAK pun tkpa wehh !! Ha jimat sangt 😘 . #i solekdanrawat #charms #charmsfoundation #charmsmalaysia #starglow #serum #laserscrub #treaplus #serumterbaik #meletop #viral #tvalhijrah #kekasihpaksarela #nasilemakkopio #nlko #tv3 #tv9 #astro #dia #whi #nona#natural #putrajaya #sayajual #charmsviral #halaljakim #labtested #charmsterbaik #makeupskincare #foundationterbaik
- Dah ada set basic? . Dah guna set basic insyaallah kulit makin bertambah sihat, berseri dan lebih cantik. . Tapi, jangan terlepas pandang untuk gunakan krim spf setiap hari. Jika takda krim spf, boleh guna Serum Foundation Elysian Cosmetic ni. . Ramai sangat sangat yang terlepas pandang tentang kepentingan penggunaan krim spf ni. Dalam serum foundation Elysian ni dah lengkap dengan SPF25 yang boleh lindung kulit dari uva dan uvb. ❤️ . Secara tak langsung kulit terlindung dari jeragat, kulit kusam, burn dan penuaan. Ingat, akar jeragat/freckles ni memang dah sedia kala ada dalam kulit ni.. Cuma kita kena halang dengan krim spf untuk mengelakkan dia tumbuh dengan lebih jelas dan pantas. . Ingat, nak elak jeragat.. Guna Serum Foundation Elysian Cosmetic bersama dengan SET BASIC. Membantu memudarkan jeragat dan menghalang jeragat tumbuh. 👍 . #labtested #bebasbahankimiaberbahaya #produkkecantikandenganstandardantarabangsa #enhanceyourbeauty
- Dah ada set basic? . Dah guna set basic insyaallah kulit makin bertambah sihat, berseri dan lebih cantik. . Tapi, jangan terlepas pandang untuk gunakan krim spf setiap hari. Jika takda krim spf, boleh guna Serum Foundation Elysian Cosmetic ni. . Ramai sangat sangat yang terlepas pandang tentang kepentingan penggunaan krim spf ni. Dalam serum foundation Elysian ni dah lengkap dengan SPF25 yang boleh lindung kulit dari uva dan uvb. ❤️ . Secara tak langsung kulit terlindung dari jeragat, kulit kusam, burn dan penuaan. Ingat, akar jeragat/freckles ni memang dah sedia kala ada dalam kulit ni.. Cuma kita kena halang dengan krim spf untuk mengelakkan dia tumbuh dengan lebih jelas dan pantas. . Ingat, nak elak jeragat.. Guna Serum Foundation Elysian Cosmetic bersama dengan SET BASIC. Membantu memudarkan jeragat dan menghalang jeragat tumbuh. 👍 . #labtested #bebasbahankimiaberbahaya #produkkecantikandenganstandardantarabangsa #enhanceyourbeauty
- Dah ada set basic? . Dah guna set basic insyaallah kulit makin bertambah sihat, berseri dan lebih cantik. . Tapi, jangan terlepas pandang untuk gunakan krim spf setiap hari. Jika takda krim spf, boleh guna Serum Foundation Elysian Cosmetic ni. . Ramai sangat sangat yang terlepas pandang tentang kepentingan penggunaan krim spf ni. Dalam serum foundation Elysian ni dah lengkap dengan SPF25 yang boleh lindung kulit dari uva dan uvb. ❤️ . Secara tak langsung kulit terlindung dari jeragat, kulit kusam, burn dan penuaan. Ingat, akar jeragat/freckles ni memang dah sedia kala ada dalam kulit ni.. Cuma kita kena halang dengan krim spf untuk mengelakkan dia tumbuh dengan lebih jelas dan pantas. . Ingat, nak elak jeragat.. Guna Serum Foundation Elysian Cosmetic bersama dengan SET BASIC. Membantu memudarkan jeragat dan menghalang jeragat tumbuh. 👍 . #labtested #bebasbahankimiaberbahaya #produkkecantikandenganstandardantarabangsa #enhanceyourbeauty
- 👑🌲🍋 Private Reserve 🍋🌲👑 #Rosin Batch: RSCR-933 7️⃣1️⃣.8️⃣0️⃣% Total THC 5️⃣.6️⃣2️⃣0️⃣% Total Terpene Concentration #GoldLabel⚜️ #CuredRosin🍂 #SmallBatch👨‍🍳 #PesticideFree😷 @_SCLabs Tested📊 #CleanMeds💯 #TerpsOnTerps💦 #xtractology#bho#solventfree#dabbersdaily#weedstagram#liveresin#nugrun#labtested#terpsonterps#wax#thc#highlife#prop215#mmj#topshelf#shatter#highsociety#errl#clarity#terps#bhomb#wfayo#bitxhimhigh
- 👑🌲🍋 Private Reserve 🍋🌲👑 #Rosin Batch: RSCR-933 7️⃣1️⃣.8️⃣0️⃣% Total THC 5️⃣.6️⃣2️⃣0️⃣% Total Terpene Concentration #GoldLabel ⚜️ #CuredRosin 🍂 #SmallBatch 👨‍🍳 #PesticideFree 😷 @_SCLabs Tested📊 #CleanMeds 💯 #TerpsOnTerps 💦 #xtractology #bh #solventfree #dabbersdail #weedstagram #liveresi #nugrun #labteste #terpsonterps #wa #thc #highlif #prop215 #mm #topshelf #shatte #highsociety #err #clarity #terp #bhomb #wfay #bitxhimhigh
- 👑🌲🍋 Private Reserve 🍋🌲👑 #Rosin Batch: RSCR-933 7️⃣1️⃣.8️⃣0️⃣% Total THC 5️⃣.6️⃣2️⃣0️⃣% Total Terpene Concentration #GoldLabel⚜️ #CuredRosin🍂 #SmallBatch👨‍🍳 #PesticideFree😷 @_SCLabs Tested📊 #CleanMeds💯 #TerpsOnTerps💦 #xtractology#bho#solventfree#dabbersdaily#weedstagram#liveresin#nugrun#labtested#terpsonterps#wax#thc#highlife#prop215#mmj#topshelf#shatter#highsociety#errl#clarity#terps#bhomb#wfayo#bitxhimhigh
- ยอดขายดีอันดับหนึ่งที่ทั้งคุณแม่และเบบี๋ติดใจ Evoli Baby Soft Cream ครีมทาผิวหน้าและผิวกาย เพื่อผิวนุ่มๆ ชุ่มชื่นให้กับเบบี๋ พร้อมกลิ่นอ่อนๆจากส่วนผสมปราศจากน้ำหอม และผ่านการทดสอบการแพ้และการระเคืองค่ะ 🤗💙 . สนใจรายละเอียด line: @evolibrand (มี@ด้านหน้าค่ะ) #evoli #evolibrand #softcream #babycream #pure #gentle #madewithlove #LabTested #อ่อนโยน #ครีมสำหรับเด็ก #ผิวนุ่ม #ชุ่มชื่น
- ยอดขายดีอันดับหนึ่งที่ทั้งคุณแม่และเบบี๋ติดใจ Evoli Baby Soft Cream ครีมทาผิวหน้าและผิวกาย เพื่อผิวนุ่มๆ ชุ่มชื่นให้กับเบบี๋ พร้อมกลิ่นอ่อนๆจากส่วนผสมปราศจากน้ำหอม และผ่านการทดสอบการแพ้และการระเคืองค่ะ 🤗💙 . สนใจรายละเอียด line: @evolibrand (มี@ด้านหน้าค่ะ) #evoli #evolibrand #softcream #babycream #pure #gentle #madewithlove #LabTested #อ่อนโยน #ครีมสำหรับเด็ก #ผิวนุ่ม #ชุ่มชื่น
- ยอดขายดีอันดับหนึ่งที่ทั้งคุณแม่และเบบี๋ติดใจ Evoli Baby Soft Cream ครีมทาผิวหน้าและผิวกาย เพื่อผิวนุ่มๆ ชุ่มชื่นให้กับเบบี๋ พร้อมกลิ่นอ่อนๆจากส่วนผสมปราศจากน้ำหอม และผ่านการทดสอบการแพ้และการระเคืองค่ะ 🤗💙 . สนใจรายละเอียด line: @evolibrand (มี@ด้านหน้าค่ะ) #evoli #evolibrand #softcream #babycream #pure #gentle #madewithlove #LabTested #อ่อนโยน #ครีมสำหรับเด็ก #ผิวนุ่ม #ชุ่มชื่น
- Dah ada set basic? . Dah guna set basic kakmora jamin, memang kulit dah bertambah sihat, berseri dan lebih cantik . . Tapi, jangan terlepas pandang untuk gunakan krim spf setiap hari. Jika takda krim spf, boleh guna Serum Foundation Elysian Cosmetic ni . . Ramai sangat sangat yang terlepas pandang tentang kepentingan penggunaan krim spf ni. Dalam serum foundation Elysian ni dah lengkap drngan SPF25 yang boleh lindung kulit dari uva dan uvb. ❤️ . . Secara tak langsung kulit terlindung dari jeragat, kulit kusam, burn dan penuaan. Ingat, akar jeragat/freckles ni memang dah sedia kala ada dalam kulit ni.. Cuma kita kena halang dengan krim spf untuk mengelakkan dia tumbuh dengan lebih jelas dan pantas . . Ingat, nak elak jeragat.. Guna Serum Foundation Elysian Cosmetic bersama dengan SET BASIC. Membantu memudarkan jeragat dan menghalang jeragat tumbuh. 👍 #labtested #bebasbahankimiaberbahaya #produkkecantikandenganstandardantarabangsa #enhanceyourbeauty
- Dah ada set basic? . Dah guna set basic kakmora jamin, memang kulit dah bertambah sihat, berseri dan lebih cantik . . Tapi, jangan terlepas pandang untuk gunakan krim spf setiap hari. Jika takda krim spf, boleh guna Serum Foundation Elysian Cosmetic ni . . Ramai sangat sangat yang terlepas pandang tentang kepentingan penggunaan krim spf ni. Dalam serum foundation Elysian ni dah lengkap drngan SPF25 yang boleh lindung kulit dari uva dan uvb. ❤️ . . Secara tak langsung kulit terlindung dari jeragat, kulit kusam, burn dan penuaan. Ingat, akar jeragat/freckles ni memang dah sedia kala ada dalam kulit ni.. Cuma kita kena halang dengan krim spf untuk mengelakkan dia tumbuh dengan lebih jelas dan pantas . . Ingat, nak elak jeragat.. Guna Serum Foundation Elysian Cosmetic bersama dengan SET BASIC. Membantu memudarkan jeragat dan menghalang jeragat tumbuh. 👍 #labtested #bebasbahankimiaberbahaya #produkkecantikandenganstandardantarabangsa #enhanceyourbeauty
- Dah ada set basic? . Dah guna set basic kakmora jamin, memang kulit dah bertambah sihat, berseri dan lebih cantik . . Tapi, jangan terlepas pandang untuk gunakan krim spf setiap hari. Jika takda krim spf, boleh guna Serum Foundation Elysian Cosmetic ni . . Ramai sangat sangat yang terlepas pandang tentang kepentingan penggunaan krim spf ni. Dalam serum foundation Elysian ni dah lengkap drngan SPF25 yang boleh lindung kulit dari uva dan uvb. ❤️ . . Secara tak langsung kulit terlindung dari jeragat, kulit kusam, burn dan penuaan. Ingat, akar jeragat/freckles ni memang dah sedia kala ada dalam kulit ni.. Cuma kita kena halang dengan krim spf untuk mengelakkan dia tumbuh dengan lebih jelas dan pantas . . Ingat, nak elak jeragat.. Guna Serum Foundation Elysian Cosmetic bersama dengan SET BASIC. Membantu memudarkan jeragat dan menghalang jeragat tumbuh. 👍 #labtested #bebasbahankimiaberbahaya #produkkecantikandenganstandardantarabangsa #enhanceyourbeauty
- #Repost @milkywayextracts (@get_repost) ・・・ GIVEAWAY CONTEST! We will be selecting 3 winners. To enter: 1. Like this picture. 2. Comment three friends who should also enter the contest. 3. Repost this picture with the hashtag #MilkyWayExtracts and tag @milkywayextracts First place 🥇wins a gram cartridge of their choice and a variable voltage battery. Second place 🥈 wins a half gram cartridge of their choice and a variable voltage battery. Third place 🥉 wins a half gram cartridge of their choosing. We will randomly select a winner on February 19th! And post it to our page. If you win you have 24hrs to claim your prize in the dms or by email. Canadian residents only! #milkywaytheonlyway #dabs #distillate #vape #vapecartridge #hightimes #canadianterps #cloudsovercanada #cleanmeds #labtested #cannabiscommunity #cannabis #milkyway #milkywayextracts #extracts #weed #710 #canadiankush #ethanolextract
- #Repost @milkywayextracts @get_repost ) ・・・ GIVEAWAY CONTEST! We will be selecting 3 winners. To enter: 1. Like this picture. 2. Comment three friends who should also enter the contest. 3. Repost this picture with the hashtag #MilkyWayExtracts and tag @milkywayextracts First place 🥇wins a gram cartridge of their choice and a variable voltage battery. Second place 🥈 wins a half gram cartridge of their choice and a variable voltage battery. Third place 🥉 wins a half gram cartridge of their choosing. We will randomly select a winner on February 19th! And post it to our page. If you win you have 24hrs to claim your prize in the dms or by email. Canadian residents only! #milkywaytheonlyway #dabs #distillate #vape #vapecartridge #hightimes #canadianterps #cloudsovercanada #cleanmeds #labtested #cannabiscommunity #cannabis #milkyway #milkywayextracts #extracts #weed #710 #canadiankush #ethanolextract
- #Repost @milkywayextracts (@get_repost) ・・・ GIVEAWAY CONTEST! We will be selecting 3 winners. To enter: 1. Like this picture. 2. Comment three friends who should also enter the contest. 3. Repost this picture with the hashtag #MilkyWayExtracts and tag @milkywayextracts First place 🥇wins a gram cartridge of their choice and a variable voltage battery. Second place 🥈 wins a half gram cartridge of their choice and a variable voltage battery. Third place 🥉 wins a half gram cartridge of their choosing. We will randomly select a winner on February 19th! And post it to our page. If you win you have 24hrs to claim your prize in the dms or by email. Canadian residents only! #milkywaytheonlyway #dabs #distillate #vape #vapecartridge #hightimes #canadianterps #cloudsovercanada #cleanmeds #labtested #cannabiscommunity #cannabis #milkyway #milkywayextracts #extracts #weed #710 #canadiankush #ethanolextract

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.