Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.
Learn More
Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post. Learn More
x
Photos and video with hashtag #jom

#jom

  • 202.8K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
  • Grid
  • List
  • Columns
- . [TERKINI K.BATAS] GADIS MANJA CENDOL DAPAT CINCIN. . Perhhh biar betul kak siti gadis manja yang suka cendol dapat cincin? sebab dah sayang mestilah dapat nanti, tips pukau kekasih macamni spe2 pon akn cair,mana tak nya kalau ditambat dengan #cincinemassridelima hati mana tak goyang. . Ber + + 'Manja' lah, kalau asyik di terai dengan tips menambat hati cara kak siti ni. Momen macamni lah yang gadis-gadis cendol manja berbunga-bunga bila di kejutkan dengan hadiah yang dekat dihati si gadis, ibarat sambal belacan dgn ulam atau cendol dengan ais. . Lagi berderu air mata bercampur senyuman kalau si shuben tambat hati isteri dengan #cincinemassridelima bersama cendol hasil buatan air tangan suci shuben.Kak siti rasa tips ni shuben2 boleh cuba untuk menambah manja2 dalam rumah tangga. . ---------------------------- 🏃UTK WALK IN🏃 ---------------------------- 💎KEDAI EMAS SRI DELIMA💎 G-06, Jalan Usahawan 3, Kompleks Dato Kailan, 13200 Kepala Batas, Seberang Perai Utara, Penang. . --------------------- 📦ONLINE📦 -------------------- Whatsapp 📲 019-449 2511 📲 019-421 9845 . ----------------------------------- ⌚WAKTU OPERASI⌚ ----------------------------------- SETIAP HARI Isnin-Ahad 9.30pagi-6.00petang . #sayajual #murah #murah2 #happyshopping #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #trendterkini #jangankecam #cantik2 #terlajaklaris #terbaik #terbaru #terkini #emassridelima #penang #kepalabataspenang #kepalabatas #emas916murah #emas916bajet #emas916online #jom #beli #koleksiemassridelima #catalogemassridelima #kedaiemassridelima #sunshinebertam #emasterkini
- . [TERKINI K.BATAS] GADIS MANJA CENDOL DAPAT CINCIN. . Perhhh biar betul kak siti gadis manja yang suka cendol dapat cincin? sebab dah sayang mestilah dapat nanti, tips pukau kekasih macamni spe2 pon akn cair,mana tak nya kalau ditambat dengan #cincinemassridelima hati mana tak goyang. . Ber + + & #39;Manja & #39; lah, kalau asyik di terai dengan tips menambat hati cara kak siti ni. Momen macamni lah yang gadis-gadis cendol manja berbunga-bunga bila di kejutkan dengan hadiah yang dekat dihati si gadis, ibarat sambal belacan dgn ulam atau cendol dengan ais. . Lagi berderu air mata bercampur senyuman kalau si shuben tambat hati isteri dengan #cincinemassridelima bersama cendol hasil buatan air tangan suci shuben.Kak siti rasa tips ni shuben2 boleh cuba untuk menambah manja2 dalam rumah tangga. . ---------------------------- 🏃UTK WALK IN🏃 ---------------------------- 💎KEDAI EMAS SRI DELIMA💎 G-06, Jalan Usahawan 3, Kompleks Dato Kailan, 13200 Kepala Batas, Seberang Perai Utara, Penang. . --------------------- 📦ONLINE📦 -------------------- Whatsapp 📲 019-449 2511 📲 019-421 9845 . ----------------------------------- ⌚WAKTU OPERASI⌚ ----------------------------------- SETIAP HARI Isnin-Ahad 9.30pagi-6.00petang . #sayajual #murah #murah2 #happyshopping #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #trendterkini #jangankecam #cantik2 #terlajaklaris #terbaik #terbaru #terkini #emassridelima #penang #kepalabataspenang #kepalabatas #emas916murah #emas916bajet #emas916online #jom #beli #koleksiemassridelima #catalogemassridelima #kedaiemassridelima #sunshinebertam #emasterkini
- . [TERKINI K.BATAS] GADIS MANJA CENDOL DAPAT CINCIN. . Perhhh biar betul kak siti gadis manja yang suka cendol dapat cincin? sebab dah sayang mestilah dapat nanti, tips pukau kekasih macamni spe2 pon akn cair,mana tak nya kalau ditambat dengan #cincinemassridelima hati mana tak goyang. . Ber + + 'Manja' lah, kalau asyik di terai dengan tips menambat hati cara kak siti ni. Momen macamni lah yang gadis-gadis cendol manja berbunga-bunga bila di kejutkan dengan hadiah yang dekat dihati si gadis, ibarat sambal belacan dgn ulam atau cendol dengan ais. . Lagi berderu air mata bercampur senyuman kalau si shuben tambat hati isteri dengan #cincinemassridelima bersama cendol hasil buatan air tangan suci shuben.Kak siti rasa tips ni shuben2 boleh cuba untuk menambah manja2 dalam rumah tangga. . ---------------------------- 🏃UTK WALK IN🏃 ---------------------------- 💎KEDAI EMAS SRI DELIMA💎 G-06, Jalan Usahawan 3, Kompleks Dato Kailan, 13200 Kepala Batas, Seberang Perai Utara, Penang. . --------------------- 📦ONLINE📦 -------------------- Whatsapp 📲 019-449 2511 📲 019-421 9845 . ----------------------------------- ⌚WAKTU OPERASI⌚ ----------------------------------- SETIAP HARI Isnin-Ahad 9.30pagi-6.00petang . #sayajual #murah #murah2 #happyshopping #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #trendterkini #jangankecam #cantik2 #terlajaklaris #terbaik #terbaru #terkini #emassridelima #penang #kepalabataspenang #kepalabatas #emas916murah #emas916bajet #emas916online #jom #beli #koleksiemassridelima #catalogemassridelima #kedaiemassridelima #sunshinebertam #emasterkini
- Back Pack Herschel BLACK GREYISH BLACK BROWN BLUE TURQUOISE BLUE JEANS COCO BROWN MAROON STOCK LIMITED Price : RM80 SM / RM85 SS Termasuk POSTAGE👍 Gengggg!!! Spe2 ad masalah barang banyak nak pegang tu 😨😨ni haaa penyelesaiannya 😍😍😍mcm2 bleh ltk harga pon murah 😋. Nak bawak pergi kelas pun sesuai. So, tunggu ap lagi?? Dm laa admin klau berkenan di hati 😁 #sayajualbegmurah #jombelibag #jombelibagmurah #begmurah #begmurahmalysia #trustedseller #jom #sayajual
- Back Pack Herschel BLACK GREYISH BLACK BROWN BLUE TURQUOISE BLUE JEANS COCO BROWN MAROON STOCK LIMITED Price : RM80 SM / RM85 SS Termasuk POSTAGE👍 Gengggg!!! Spe2 ad masalah barang banyak nak pegang tu 😨😨ni haaa penyelesaiannya 😍😍😍mcm2 bleh ltk harga pon murah 😋. Nak bawak pergi kelas pun sesuai. So, tunggu ap lagi?? Dm laa admin klau berkenan di hati 😁 #sayajualbegmurah #jombelibag #jombelibagmurah #begmurah #begmurahmalysia #trustedseller #jom #sayajual
- Back Pack Herschel BLACK GREYISH BLACK BROWN BLUE TURQUOISE BLUE JEANS COCO BROWN MAROON STOCK LIMITED Price : RM80 SM / RM85 SS Termasuk POSTAGE👍 Gengggg!!! Spe2 ad masalah barang banyak nak pegang tu 😨😨ni haaa penyelesaiannya 😍😍😍mcm2 bleh ltk harga pon murah 😋. Nak bawak pergi kelas pun sesuai. So, tunggu ap lagi?? Dm laa admin klau berkenan di hati 😁 #sayajualbegmurah #jombelibag #jombelibagmurah #begmurah #begmurahmalysia #trustedseller #jom #sayajual
- (#A1832 ) #JOM LEPAK PERHENTIAN# =========================== Perhentian Island 3Day 2Night RM239 & RM289 / person!!! 🐳 accommodation 🐳 boat (jetty-island-jetty) 🐳 snorkeling trip - 6 popular point 🐳 friendly guide & equipment ============================ FREE ITEMS 🐳 1hour canoe 🐳 free 2x breakfast 🐳 free t-shirt exclusive "Jom Lepak Perhentian" ================================ Booking minimum 3 person and above (adults) 🐬 Special Gift Shopping Voucher RM10 @ souvenir shop 🐬 40% Discount voucher rental underwater camera (NP RM50/day) ================= ============= CONTEST 📸 Selfie 📹 short video CASH RM 100 for each category every month ( terms and conditions apply) 📲Www.wasap.my/0133869056(fieda) #jomlepakperhentian #pakejmurahpulauperhentian #dnamieleisure
- #A1832 ) #JOM LEPAK PERHENTIAN# =========================== Perhentian Island 3Day 2Night RM239 & RM289 / person!!! 🐳 accommodation 🐳 boat (jetty-island-jetty) 🐳 snorkeling trip - 6 popular point 🐳 friendly guide & equipment ============================ FREE ITEMS 🐳 1hour canoe 🐳 free 2x breakfast 🐳 free t-shirt exclusive "Jom Lepak Perhentian" ================================ Booking minimum 3 person and above (adults) 🐬 Special Gift Shopping Voucher RM10 @ souvenir shop 🐬 40% Discount voucher rental underwater camera (NP RM50/day) ================= ============= CONTEST 📸 Selfie 📹 short video CASH RM 100 for each category every month ( terms and conditions apply) 📲Www.wasap.my/0133869056(fieda) #jomlepakperhentian #pakejmurahpulauperhentian #dnamieleisure
- (#A1832 ) #JOM LEPAK PERHENTIAN# =========================== Perhentian Island 3Day 2Night RM239 & RM289 / person!!! 🐳 accommodation 🐳 boat (jetty-island-jetty) 🐳 snorkeling trip - 6 popular point 🐳 friendly guide & equipment ============================ FREE ITEMS 🐳 1hour canoe 🐳 free 2x breakfast 🐳 free t-shirt exclusive "Jom Lepak Perhentian" ================================ Booking minimum 3 person and above (adults) 🐬 Special Gift Shopping Voucher RM10 @ souvenir shop 🐬 40% Discount voucher rental underwater camera (NP RM50/day) ================= ============= CONTEST 📸 Selfie 📹 short video CASH RM 100 for each category every month ( terms and conditions apply) 📲Www.wasap.my/0133869056(fieda) #jomlepakperhentian #pakejmurahpulauperhentian #dnamieleisure
- DAH TEMPAH KE BELUM❓❓❓ =========== KAMI SUDAH TEMPAH 😊😊😊 . ================================== PAKEJ PULAU PERHENTIAN KECIL 2018 ================================== . Di Buka 1 Mac - Oktober 2018 . Kami tawarkan pakej yg amat2 bajet serta murah dn dpt berbaloi2.. . . Hanya serendah RM275/person utk 3H2M serta service kami di jamin💯 💯💯 . . Kami bgi keistimewaan 🎉🎉⤵⤵⤵⤵ ⏩Penginapan di Cocohut Resort ⭐ Resort baru berserta aircond ⭐ 24 hours elektrik ⏩Boat pergi blk dri k.besut - resort - k.besut ⏩Trip snorkeling 6 check point ⏩Kelengkapan snorkeling & guide . . Kami bgi FREE 🎊🎊⤵⤵⤵⤵ ⏩🆓 Breakfast 2x ☕☕☕ ⏩🆓 Baju T-shirt exclusive "Jom Lepak Perhentian " 👕👕👕 . . PROMOSI TAMAT 28/2/18 ❕❕❕❕❕❕❕ PROMOSI TAMAT 28/2/18 ❕❕❕❕❕❕❕ PROMOSI TAMAT 28/2/18 ❕❕❕❕❕❕❕ . . 📞📲 0199676568 norjaa . . #jomlepakpulauperhentian #percutian #pulauperhentian #visitterengganu #jomlepak #bercuti #bercutibersamakeluarga #sukaneka #percutianmurah #percutianbajet #companydinner #dnamieleisure #A1858 #island #jom #terbaik #cantik #familyday #laut #pantai #pasirpantai #terengganu #jombercuti #dnamieleisure #puashati #murah #bajet #cuticutimalaysia #agentsahdnamie
- DAH TEMPAH KE BELUM❓❓❓ =========== KAMI SUDAH TEMPAH 😊😊😊 . ================================== PAKEJ PULAU PERHENTIAN KECIL 2018 ================================== . Di Buka 1 Mac - Oktober 2018 . Kami tawarkan pakej yg amat2 bajet serta murah dn dpt berbaloi2.. . . Hanya serendah RM275/person utk 3H2M serta service kami di jamin💯 💯💯 . . Kami bgi keistimewaan 🎉🎉⤵⤵⤵⤵ ⏩Penginapan di Cocohut Resort ⭐ Resort baru berserta aircond ⭐ 24 hours elektrik ⏩Boat pergi blk dri k.besut - resort - k.besut ⏩Trip snorkeling 6 check point ⏩Kelengkapan snorkeling & guide . . Kami bgi FREE 🎊🎊⤵⤵⤵⤵ ⏩🆓 Breakfast 2x ☕☕☕ ⏩🆓 Baju T-shirt exclusive "Jom Lepak Perhentian " 👕👕👕 . . PROMOSI TAMAT 28/2/18 ❕❕❕❕❕❕❕ PROMOSI TAMAT 28/2/18 ❕❕❕❕❕❕❕ PROMOSI TAMAT 28/2/18 ❕❕❕❕❕❕❕ . . 📞📲 0199676568 norjaa . . #jomlepakpulauperhentian #percutian #pulauperhentian #visitterengganu #jomlepak #bercuti #bercutibersamakeluarga #sukaneka #percutianmurah #percutianbajet #companydinner #dnamieleisure #A1858 #island #jom #terbaik #cantik #familyday #laut #pantai #pasirpantai #terengganu #jombercuti #dnamieleisure #puashati #murah #bajet #cuticutimalaysia #agentsahdnamie
- DAH TEMPAH KE BELUM❓❓❓ =========== KAMI SUDAH TEMPAH 😊😊😊 . ================================== PAKEJ PULAU PERHENTIAN KECIL 2018 ================================== . Di Buka 1 Mac - Oktober 2018 . Kami tawarkan pakej yg amat2 bajet serta murah dn dpt berbaloi2.. . . Hanya serendah RM275/person utk 3H2M serta service kami di jamin💯 💯💯 . . Kami bgi keistimewaan 🎉🎉⤵⤵⤵⤵ ⏩Penginapan di Cocohut Resort ⭐ Resort baru berserta aircond ⭐ 24 hours elektrik ⏩Boat pergi blk dri k.besut - resort - k.besut ⏩Trip snorkeling 6 check point ⏩Kelengkapan snorkeling & guide . . Kami bgi FREE 🎊🎊⤵⤵⤵⤵ ⏩🆓 Breakfast 2x ☕☕☕ ⏩🆓 Baju T-shirt exclusive "Jom Lepak Perhentian " 👕👕👕 . . PROMOSI TAMAT 28/2/18 ❕❕❕❕❕❕❕ PROMOSI TAMAT 28/2/18 ❕❕❕❕❕❕❕ PROMOSI TAMAT 28/2/18 ❕❕❕❕❕❕❕ . . 📞📲 0199676568 norjaa . . #jomlepakpulauperhentian #percutian #pulauperhentian #visitterengganu #jomlepak #bercuti #bercutibersamakeluarga #sukaneka #percutianmurah #percutianbajet #companydinner #dnamieleisure #A1858 #island #jom #terbaik #cantik #familyday #laut #pantai #pasirpantai #terengganu #jombercuti #dnamieleisure #puashati #murah #bajet #cuticutimalaysia #agentsahdnamie

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.