Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.
Learn More
Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post. Learn More
x
Photos and video with hashtag #ilustratorindonesia

#ilustratorindonesia

  • 1.1K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
  • Grid
  • List
  • Columns
- DAY 13 : Your favorite alcoholic beverage and favorite drinking snack • Disclaimer : I do not consume alcoholic beverage. So, I draw my favorite drinking snack aja. Yaaa, bisa ditebak. Saya anak bear brand banget. Dia itu obat segala obat sih buat saya. Mau pilek, bear brand. Migrain, bear brand. Tipes, bear brand. Panas, bear brand. Dingin, bear brand. Stres, bear brand. Lemburan, bear brand. Patah hati, bear brand. Gaktau ini punya ramuan ajaib apa, sembuh aja gitu semua masalah hidup. Tapi tetep aja dia punya efek samping yang bahaya kalau di konsumsi terus menerus. Iya, gak sehat buat dompet. True story 👌🏻 • • • • *yeay, hari ini gambar lunas dua sekaligus. #jogetjoget • • #30Dchallenge #prajana30Dchallenge #prajanafebruarychallenge #drawingchallenge #februaryproject #book #galeriFM #susuberuang #bearbrand #nestle #teambearbrand #susubearbrand #illustration #milk #tayasuisketches #ipadsketch #illustrationoftheday #illustrationdaily #art #drawing #ilustratorindonesia #kendedesproject
- DAY 13 : Your favorite alcoholic beverage and favorite drinking snack • Disclaimer : I do not consume alcoholic beverage. So, I draw my favorite drinking snack aja. Yaaa, bisa ditebak. Saya anak bear brand banget. Dia itu obat segala obat sih buat saya. Mau pilek, bear brand. Migrain, bear brand. Tipes, bear brand. Panas, bear brand. Dingin, bear brand. Stres, bear brand. Lemburan, bear brand. Patah hati, bear brand. Gaktau ini punya ramuan ajaib apa, sembuh aja gitu semua masalah hidup. Tapi tetep aja dia punya efek samping yang bahaya kalau di konsumsi terus menerus. Iya, gak sehat buat dompet. True story 👌🏻 • • • • *yeay, hari ini gambar lunas dua sekaligus. #jogetjoget • • #30Dchallenge #prajana30Dchallenge #prajanafebruarychallenge #drawingchallenge #februaryproject #book #galeriFM #susuberuang #bearbrand #nestle #teambearbrand #susubearbrand #illustration #milk #tayasuisketches #ipadsketch #illustrationoftheday #illustrationdaily #art #drawing #ilustratorindonesia #kendedesproject
- DAY 13 : Your favorite alcoholic beverage and favorite drinking snack • Disclaimer : I do not consume alcoholic beverage. So, I draw my favorite drinking snack aja. Yaaa, bisa ditebak. Saya anak bear brand banget. Dia itu obat segala obat sih buat saya. Mau pilek, bear brand. Migrain, bear brand. Tipes, bear brand. Panas, bear brand. Dingin, bear brand. Stres, bear brand. Lemburan, bear brand. Patah hati, bear brand. Gaktau ini punya ramuan ajaib apa, sembuh aja gitu semua masalah hidup. Tapi tetep aja dia punya efek samping yang bahaya kalau di konsumsi terus menerus. Iya, gak sehat buat dompet. True story 👌🏻 • • • • *yeay, hari ini gambar lunas dua sekaligus. #jogetjoget • • #30Dchallenge #prajana30Dchallenge #prajanafebruarychallenge #drawingchallenge #februaryproject #book #galeriFM #susuberuang #bearbrand #nestle #teambearbrand #susubearbrand #illustration #milk #tayasuisketches #ipadsketch #illustrationoftheday #illustrationdaily #art #drawing #ilustratorindonesia #kendedesproject
- DAY 12 : Something u want to do before die • Once in my life wants to publish a book. My own book. Liven up my random thoughts and illustration of it. Idk wether my ideas are useful or not. But I want to present a thing honestly form my deeeeep heart to my self first. (as a form of my gratitude to God who has given me a chance to live) *Wew, serius amat Mit. Ya begitulah. Memang serius. Ps : But the worriest is, I have a problem with endurance and consistency. For those who know me personally would have known lah ya. *elaaah empreeeeh 😩. Yeah, it's hard dude. Hopefully I can handle it. ✌🏻️ • • #30Dchallenge #prajana30Dchallenge #prajanafebruarychallenge #drawingchallenge #februaryproject #book #galeriFM #author #dream #writeabook #illustration #todobeforedie #tayasuisketches #ipadsketch #illustrationoftheday #illustrationdaily #art #drawing #ilustratorindonesia #kendedesproject
- DAY 12 : Something u want to do before die • Once in my life wants to publish a book. My own book. Liven up my random thoughts and illustration of it. Idk wether my ideas are useful or not. But I want to present a thing honestly form my deeeeep heart to my self first. (as a form of my gratitude to God who has given me a chance to live) *Wew, serius amat Mit. Ya begitulah. Memang serius. Ps : But the worriest is, I have a problem with endurance and consistency. For those who know me personally would have known lah ya. *elaaah empreeeeh 😩. Yeah, it& #39;s hard dude. Hopefully I can handle it. ✌🏻️ • • #30Dchallenge #prajana30Dchallenge #prajanafebruarychallenge #drawingchallenge #februaryproject #book #galeriFM #author #dream #writeabook #illustration #todobeforedie #tayasuisketches #ipadsketch #illustrationoftheday #illustrationdaily #art #drawing #ilustratorindonesia #kendedesproject
- DAY 12 : Something u want to do before die • Once in my life wants to publish a book. My own book. Liven up my random thoughts and illustration of it. Idk wether my ideas are useful or not. But I want to present a thing honestly form my deeeeep heart to my self first. (as a form of my gratitude to God who has given me a chance to live) *Wew, serius amat Mit. Ya begitulah. Memang serius. Ps : But the worriest is, I have a problem with endurance and consistency. For those who know me personally would have known lah ya. *elaaah empreeeeh 😩. Yeah, it's hard dude. Hopefully I can handle it. ✌🏻️ • • #30Dchallenge #prajana30Dchallenge #prajanafebruarychallenge #drawingchallenge #februaryproject #book #galeriFM #author #dream #writeabook #illustration #todobeforedie #tayasuisketches #ipadsketch #illustrationoftheday #illustrationdaily #art #drawing #ilustratorindonesia #kendedesproject
- Okhay! Taping episode 2 tadi pagi di #anantarupastudio bareng CEO Ivan Chen dan Ninoi Kiling tadi pagi. @ivan.s.l.chen adalah seorang pemegang rekor MURI dalam perkembangan AR/VR, game developer, martial artist, stuntman dan Majapahit enthusiast. Sedangkan @ninoikiling adalah seorang ilustrator dan "tale morphologist"--wth is that!?!?! Obrolan Khayal yang seru banget tentang storytelling, struktur naratif "A Hero's Journey" (dan versi femininnya, "A Heroine's Journey), wayang, beladiri Nusantara, fungsi fantasi dalam strategi pemajuan bangsa, dan "alih wahana" warisan budaya Nusantara menjadi kekayaan intelektual yang menyejahterakan rakyat. A collaboration with awesome hubby @andra.fembriarto, @studioamarana, for @catalyst_arts dan @podluck_ Follow us at @okhay.fantasi dan tunggu tanggal mainnya! #podluck #obrolankhayal #okayfantasi #podcast #podcastindonesia #fantasi #fantasiindonesia #worldbuilding #storytelling #indonesiabercerita #indonesiakreatif #indonesiaberkarya #animasiindonesia #filmindonesia #komikindonesia #gameindonesia #ilustratorindonesia #warisannusantara #majapahit #wayang #beladirimiliter #shinkali #silat #hki #kekayaanintelektual
- Okhay! Taping episode 2 tadi pagi di #anantarupastudio bareng CEO Ivan Chen dan Ninoi Kiling tadi pagi. @ivan.s.l.chen adalah seorang pemegang rekor MURI dalam perkembangan AR/VR, game developer, martial artist, stuntman dan Majapahit enthusiast. Sedangkan @ninoikiling adalah seorang ilustrator dan "tale morphologist"--wth is that!?!?! Obrolan Khayal yang seru banget tentang storytelling, struktur naratif "A Hero& #39;s Journey" (dan versi femininnya, "A Heroine& #39;s Journey), wayang, beladiri Nusantara, fungsi fantasi dalam strategi pemajuan bangsa, dan "alih wahana" warisan budaya Nusantara menjadi kekayaan intelektual yang menyejahterakan rakyat. A collaboration with awesome hubby @andra.fembriarto , @studioamarana , for @catalyst_arts dan @podluck_ Follow us at @okhay.fantasi dan tunggu tanggal mainnya! #podluck #obrolankhayal #okayfantasi #podcast #podcastindonesia #fantasi #fantasiindonesia #worldbuilding #storytelling #indonesiabercerita #indonesiakreatif #indonesiaberkarya #animasiindonesia #filmindonesia #komikindonesia #gameindonesia #ilustratorindonesia #warisannusantara #majapahit #wayang #beladirimiliter #shinkali #silat #hki #kekayaanintelektual
- Okhay! Taping episode 2 tadi pagi di #anantarupastudio bareng CEO Ivan Chen dan Ninoi Kiling tadi pagi. @ivan.s.l.chen adalah seorang pemegang rekor MURI dalam perkembangan AR/VR, game developer, martial artist, stuntman dan Majapahit enthusiast. Sedangkan @ninoikiling adalah seorang ilustrator dan "tale morphologist"--wth is that!?!?! Obrolan Khayal yang seru banget tentang storytelling, struktur naratif "A Hero's Journey" (dan versi femininnya, "A Heroine's Journey), wayang, beladiri Nusantara, fungsi fantasi dalam strategi pemajuan bangsa, dan "alih wahana" warisan budaya Nusantara menjadi kekayaan intelektual yang menyejahterakan rakyat. A collaboration with awesome hubby @andra.fembriarto, @studioamarana, for @catalyst_arts dan @podluck_ Follow us at @okhay.fantasi dan tunggu tanggal mainnya! #podluck #obrolankhayal #okayfantasi #podcast #podcastindonesia #fantasi #fantasiindonesia #worldbuilding #storytelling #indonesiabercerita #indonesiakreatif #indonesiaberkarya #animasiindonesia #filmindonesia #komikindonesia #gameindonesia #ilustratorindonesia #warisannusantara #majapahit #wayang #beladirimiliter #shinkali #silat #hki #kekayaanintelektual
- DAY 11 : A significant event in your life that occurred recently God's plans is full of surprises. Tepat tanggal 11 Feb lalu (heu telatt), I do my very first workshop which is things I want to do for a long time. Keseringan ikut workshop pas masih di Jakarta, virusnya jadi nular. Literally Rembang itu kota kecil yg masih minim event. Sempet skeptis kalo event ginian bakalan sepi peminat, (ya emang belum ada pasarnya aja kupikir di sini). But I'm pleased, when I meet the people (my friends or new people) who appreciated and interested in what I do ( a lot of thanks). Till now, I still do not believe on having my own studio just like what I dreamed of yesterday. This become the point of encouragement to start more useful things I can do, in my entire life. • • Thanks Fit! #30Dchallenge #prajana30Dchallenge #prajanafebruarychallenge #drawingchallenge #februaryproject #workshoppertama #galeriFM #workshopFMeps1 #decorandflower #dream #workshopproject #illustration #tayasuisketches #ipadsketch #illustrationoftheday #illustrationdaily #art #drawing #ilustratorindonesia #kendedesproject
- DAY 11 : A significant event in your life that occurred recently God& #39;s plans is full of surprises. Tepat tanggal 11 Feb lalu (heu telatt), I do my very first workshop which is things I want to do for a long time. Keseringan ikut workshop pas masih di Jakarta, virusnya jadi nular. Literally Rembang itu kota kecil yg masih minim event. Sempet skeptis kalo event ginian bakalan sepi peminat, (ya emang belum ada pasarnya aja kupikir di sini). But I& #39;m pleased, when I meet the people (my friends or new people) who appreciated and interested in what I do ( a lot of thanks). Till now, I still do not believe on having my own studio just like what I dreamed of yesterday. This become the point of encouragement to start more useful things I can do, in my entire life. • • Thanks Fit! #30Dchallenge #prajana30Dchallenge #prajanafebruarychallenge #drawingchallenge #februaryproject #workshoppertama #galeriFM #workshopFMeps1 #decorandflower #dream #workshopproject #illustration #tayasuisketches #ipadsketch #illustrationoftheday #illustrationdaily #art #drawing #ilustratorindonesia #kendedesproject
- DAY 11 : A significant event in your life that occurred recently God's plans is full of surprises. Tepat tanggal 11 Feb lalu (heu telatt), I do my very first workshop which is things I want to do for a long time. Keseringan ikut workshop pas masih di Jakarta, virusnya jadi nular. Literally Rembang itu kota kecil yg masih minim event. Sempet skeptis kalo event ginian bakalan sepi peminat, (ya emang belum ada pasarnya aja kupikir di sini). But I'm pleased, when I meet the people (my friends or new people) who appreciated and interested in what I do ( a lot of thanks). Till now, I still do not believe on having my own studio just like what I dreamed of yesterday. This become the point of encouragement to start more useful things I can do, in my entire life. • • Thanks Fit! #30Dchallenge #prajana30Dchallenge #prajanafebruarychallenge #drawingchallenge #februaryproject #workshoppertama #galeriFM #workshopFMeps1 #decorandflower #dream #workshopproject #illustration #tayasuisketches #ipadsketch #illustrationoftheday #illustrationdaily #art #drawing #ilustratorindonesia #kendedesproject

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.