Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.
Learn More
Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post. Learn More
x
Photos and video with hashtag #fa

#fa

  • 917.4K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
  • Grid
  • List
  • Columns
- . Tak Payah Membazir Beli Make-Up Lagi. ================ . Betul.. akak dah tak payah membazir beli make-up mahal2 lagi pas ni hanya sebab nak nampak cantik dalam gambar. . Semua tu dah tak payah kak. Meh abam nak pecah rahsia. . Dengan kamera berkualiti tinggi dari Huawei Mate 10 ni..sure akak2 nampak flawless je tau.😍😍.. Ha..boleh la akak2 letak gambar yg kebaboom dalam fb & insta hari2. Mesti ramai yg puji.😘 . Tapi mesti akak rasa Hp dengan kamera yg hebat ni mahal kan? 🤔 Tak kak.. Dengan pakej Celcom First Gold Plus ni akak boleh dapat dengan harga yg murah. Original set tau. Bukan tu je..akak pun boleh dapat ; 😍 20GB Weekday + FREE 20GB Weekend Internet. = 40gb tau. 📹 FREE 100GB Super Video Walla. Boleh layan sampai muntah ni. 📞 Unlimited Call ke semua rangkaian. 📲 Unlimited Whatapps + Wechat 🤴🏼Life Style Privileges dengan kontrak 1 tahun. 🖥 Iflix Unlimited Premium. 🛫 Tiket percuma pergi balik dalam Malaysia. ↔ Tebus kelebihan terpilih sekali setiap bulan. . Hanya bayar harga Hp + yuran pendaftaran je dah boleh nak selfie hari2. . Berbaloi kak. Meh la order cepat. Tawaran ni tak lama tau. . Klik link nak bio ye kalau ada soalan. Untuk akak2 nampak cantik, sy sedia membantu. . #celcom #firstplan #goldplus #huawei #mate10 #promosi #chinese #newyear #gong #xi #fa #cai #handphone #original #berbaloi #kamera #cantik #selfie #takpayah #makeup #lagi #belanja #travel #dalam #malaysia
- . Tak Payah Membazir Beli Make-Up Lagi. ================ . Betul.. akak dah tak payah membazir beli make-up mahal2 lagi pas ni hanya sebab nak nampak cantik dalam gambar. . Semua tu dah tak payah kak. Meh abam nak pecah rahsia. . Dengan kamera berkualiti tinggi dari Huawei Mate 10 ni..sure akak2 nampak flawless je tau.😍😍.. Ha..boleh la akak2 letak gambar yg kebaboom dalam fb & insta hari2. Mesti ramai yg puji.😘 . Tapi mesti akak rasa Hp dengan kamera yg hebat ni mahal kan? 🤔 Tak kak.. Dengan pakej Celcom First Gold Plus ni akak boleh dapat dengan harga yg murah. Original set tau. Bukan tu je..akak pun boleh dapat ; 😍 20GB Weekday + FREE 20GB Weekend Internet. = 40gb tau. 📹 FREE 100GB Super Video Walla. Boleh layan sampai muntah ni. 📞 Unlimited Call ke semua rangkaian. 📲 Unlimited Whatapps + Wechat 🤴🏼Life Style Privileges dengan kontrak 1 tahun. 🖥 Iflix Unlimited Premium. 🛫 Tiket percuma pergi balik dalam Malaysia. ↔ Tebus kelebihan terpilih sekali setiap bulan. . Hanya bayar harga Hp + yuran pendaftaran je dah boleh nak selfie hari2. . Berbaloi kak. Meh la order cepat. Tawaran ni tak lama tau. . Klik link nak bio ye kalau ada soalan. Untuk akak2 nampak cantik, sy sedia membantu. . #celcom #firstplan #goldplus #huawei #mate10 #promosi #chinese #newyear #gong #xi #fa #cai #handphone #original #berbaloi #kamera #cantik #selfie #takpayah #makeup #lagi #belanja #travel #dalam #malaysia
- . Tak Payah Membazir Beli Make-Up Lagi. ================ . Betul.. akak dah tak payah membazir beli make-up mahal2 lagi pas ni hanya sebab nak nampak cantik dalam gambar. . Semua tu dah tak payah kak. Meh abam nak pecah rahsia. . Dengan kamera berkualiti tinggi dari Huawei Mate 10 ni..sure akak2 nampak flawless je tau.😍😍.. Ha..boleh la akak2 letak gambar yg kebaboom dalam fb & insta hari2. Mesti ramai yg puji.😘 . Tapi mesti akak rasa Hp dengan kamera yg hebat ni mahal kan? 🤔 Tak kak.. Dengan pakej Celcom First Gold Plus ni akak boleh dapat dengan harga yg murah. Original set tau. Bukan tu je..akak pun boleh dapat ; 😍 20GB Weekday + FREE 20GB Weekend Internet. = 40gb tau. 📹 FREE 100GB Super Video Walla. Boleh layan sampai muntah ni. 📞 Unlimited Call ke semua rangkaian. 📲 Unlimited Whatapps + Wechat 🤴🏼Life Style Privileges dengan kontrak 1 tahun. 🖥 Iflix Unlimited Premium. 🛫 Tiket percuma pergi balik dalam Malaysia. ↔ Tebus kelebihan terpilih sekali setiap bulan. . Hanya bayar harga Hp + yuran pendaftaran je dah boleh nak selfie hari2. . Berbaloi kak. Meh la order cepat. Tawaran ni tak lama tau. . Klik link nak bio ye kalau ada soalan. Untuk akak2 nampak cantik, sy sedia membantu. . #celcom #firstplan #goldplus #huawei #mate10 #promosi #chinese #newyear #gong #xi #fa #cai #handphone #original #berbaloi #kamera #cantik #selfie #takpayah #makeup #lagi #belanja #travel #dalam #malaysia

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.