Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.
Learn More
Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post. Learn More
x
Photos and video with hashtag #elysian

#elysian

  • 87.4K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
  • Grid
  • List
  • Columns
- Jom tengok macam mana Elysian Booster Serum bertindak atas kulit anda dan memberikan kesan yang superb pada kulit. . Elysian Booster Serum mengandungi molekul yang halus yang mudahkan penyerapan ke akar kulit.. Perlu diingat.. Hanya molekul serum saja yang dapat menembusi sehingga ke akar kulit tau.. Sebab tu pentingnya serum dalam rutin penjagaan muka. . Bila pakai je Elysian Booster Serum boleh rasa serum terus meresap dan muka rasa tegang dan segar.. . Sedar tak sedar Elysian Booster Serum memulihkan masalah kulit kita dari dalam. Terus jadikan kulit anjal,bersih dan sihat. . 📱jom wasap kak ira utk more info/order 👉🏻 0108844642 #elysian #naturalskincare #cantiksemulajaditanpabahankimia #sayapakaisayajual #nakcantik #elysianjb #elysianjohor #serummuka
- Jom tengok macam mana Elysian Booster Serum bertindak atas kulit anda dan memberikan kesan yang superb pada kulit. . Elysian Booster Serum mengandungi molekul yang halus yang mudahkan penyerapan ke akar kulit.. Perlu diingat.. Hanya molekul serum saja yang dapat menembusi sehingga ke akar kulit tau.. Sebab tu pentingnya serum dalam rutin penjagaan muka. . Bila pakai je Elysian Booster Serum boleh rasa serum terus meresap dan muka rasa tegang dan segar.. . Sedar tak sedar Elysian Booster Serum memulihkan masalah kulit kita dari dalam. Terus jadikan kulit anjal,bersih dan sihat. . 📱jom wasap kak ira utk more info/order 👉🏻 0108844642 #elysian #naturalskincare #cantiksemulajaditanpabahankimia #sayapakaisayajual #nakcantik #elysianjb #elysianjohor #serummuka
- Jom tengok macam mana Elysian Booster Serum bertindak atas kulit anda dan memberikan kesan yang superb pada kulit. . Elysian Booster Serum mengandungi molekul yang halus yang mudahkan penyerapan ke akar kulit.. Perlu diingat.. Hanya molekul serum saja yang dapat menembusi sehingga ke akar kulit tau.. Sebab tu pentingnya serum dalam rutin penjagaan muka. . Bila pakai je Elysian Booster Serum boleh rasa serum terus meresap dan muka rasa tegang dan segar.. . Sedar tak sedar Elysian Booster Serum memulihkan masalah kulit kita dari dalam. Terus jadikan kulit anjal,bersih dan sihat. . 📱jom wasap kak ira utk more info/order 👉🏻 0108844642 #elysian #naturalskincare #cantiksemulajaditanpabahankimia #sayapakaisayajual #nakcantik #elysianjb #elysianjohor #serummuka
- Bila dah pakai serum foundation ni, kulit pun jadi cantik dan smooth je walaupun tak pakai loose powder dan concealer. . Bau nye pun wangi dan weighless sgt. . Sesiapa yang masih belum dapatkan serum foundation ni, jom cepat2 dapatkan satu, tak rugi kalau korang mencuba. Pasti akan suka😍 . Berminat nak cuba? . Whassap akk utk sebarang pertanyaan😉 📞012-2294540  #elysian #elysianboosterserum #elysianboosterserumfeedback #elysianboosterserumagent #elysianmurah #elysianruby #elysianagent #elysiancosmetic #elysianskincare #elysianserum #lafazkankalimahcintamu #mrlondonmslangkawi #lipmattemurah #foundationanticapuk #jerawat #jeragat #parut #eyebag #lipmatte👻 #elysianlipmatte #elysianfoundation #mua #elysiankajang #elysiansemenyih #elysianberanang #elysiannilai #elysianpajam #elysianmantin
- Bila dah pakai serum foundation ni, kulit pun jadi cantik dan smooth je walaupun tak pakai loose powder dan concealer. . Bau nye pun wangi dan weighless sgt. . Sesiapa yang masih belum dapatkan serum foundation ni, jom cepat2 dapatkan satu, tak rugi kalau korang mencuba. Pasti akan suka😍 . Berminat nak cuba? . Whassap akk utk sebarang pertanyaan😉 📞012-2294540  #elysian #elysianboosterserum #elysianboosterserumfeedback #elysianboosterserumagent #elysianmurah #elysianruby #elysianagent #elysiancosmetic #elysianskincare #elysianserum #lafazkankalimahcintamu #mrlondonmslangkawi #lipmattemurah #foundationanticapuk #jerawat #jeragat #parut #eyebag #lipmatte 👻 #elysianlipmatte #elysianfoundation #mua #elysiankajang #elysiansemenyih #elysianberanang #elysiannilai #elysianpajam #elysianmantin
- Bila dah pakai serum foundation ni, kulit pun jadi cantik dan smooth je walaupun tak pakai loose powder dan concealer. . Bau nye pun wangi dan weighless sgt. . Sesiapa yang masih belum dapatkan serum foundation ni, jom cepat2 dapatkan satu, tak rugi kalau korang mencuba. Pasti akan suka😍 . Berminat nak cuba? . Whassap akk utk sebarang pertanyaan😉 📞012-2294540  #elysian #elysianboosterserum #elysianboosterserumfeedback #elysianboosterserumagent #elysianmurah #elysianruby #elysianagent #elysiancosmetic #elysianskincare #elysianserum #lafazkankalimahcintamu #mrlondonmslangkawi #lipmattemurah #foundationanticapuk #jerawat #jeragat #parut #eyebag #lipmatte👻 #elysianlipmatte #elysianfoundation #mua #elysiankajang #elysiansemenyih #elysianberanang #elysiannilai #elysianpajam #elysianmantin
- Dari pagi sampai lah ke petang pakai Serum Foundation ni tetap maintain je uolllsss...Pastu makin nampak glowing😍 . Berminat nak cuba? . Whassap akk utk sebarang pertanyaan😉 📞012-2294540  #elysian #elysianboosterserum #elysianboosterserumfeedback #elysianboosterserumagent #elysianmurah #elysianruby #elysianagent #elysiancosmetic #elysianskincare #elysianserum #lafazkankalimahcintamu #mrlondonmslangkawi #lipmattemurah #foundationanticapuk #jerawat #jeragat #parut #eyebag #lipmatte👻 #elysianlipmatte #elysianfoundation #mua #elysiankajang #elysiansemenyih #elysianberanang #elysiannilai #elysianpajam #elysianmantin
- Dari pagi sampai lah ke petang pakai Serum Foundation ni tetap maintain je uolllsss...Pastu makin nampak glowing😍 . Berminat nak cuba? . Whassap akk utk sebarang pertanyaan😉 📞012-2294540  #elysian #elysianboosterserum #elysianboosterserumfeedback #elysianboosterserumagent #elysianmurah #elysianruby #elysianagent #elysiancosmetic #elysianskincare #elysianserum #lafazkankalimahcintamu #mrlondonmslangkawi #lipmattemurah #foundationanticapuk #jerawat #jeragat #parut #eyebag #lipmatte👻 #elysianlipmatte #elysianfoundation #mua #elysiankajang #elysiansemenyih #elysianberanang #elysiannilai #elysianpajam #elysianmantin
- SERUM FOUNDATION . 1. Ekstrak pudina/peppermint - mencerahkan dan melembapkan kulit, mengecutkan jerawat dan ruam,allergic. Anti bakteria pada kulit, memberikan rasa selesa pada kulit. Menghalang pori pori tersumbat,mengawal minyak berlebihan. . 2. Minyak argan Membuat make up tahan sehingga 12 jam, menganjalkan kulit, melembapkan kulit dan membuat kulit bersinar, memberi perlindungan pada kulit dari radikal bebas (asap,habuk), sesuai untuk kegunaan harian. . 3. Apricot Kernel oil Menjadikan kulit bersinar, melembapkan kulit, merawat kulit dengan vitamin dan mineral. Menghilangkan garis garis halus,menghilangkan parut. . 4. Vit C & E Mencerahkan kulit,melindungi kulit dari sinaran uv,menstabilkan sebum kulit dan mengecutkan jerawat dan memudarkan jeragat. . Berminat? . Whassap akk utk sebarang pertanyaan😉 📞012-2294540  #elysian #elysianboosterserum #elysianboosterserumfeedback #elysianboosterserumagent #elysianmurah #elysianruby #elysianagent #elysiancosmetic #elysianskincare #elysianserum #lafazkankalimahcintamu #mrlondonmslangkawi #lipmattemurah #foundationanticapuk #jerawat #jeragat #parut #eyebag #lipmatte👻 #elysianlipmatte #elysianfoundation #mua #elysiankajang #elysiansemenyih #elysianberanang #elysiannilai #elysianpajam #elysianmantin
- SERUM FOUNDATION . 1. Ekstrak pudina/peppermint - mencerahkan dan melembapkan kulit, mengecutkan jerawat dan ruam,allergic. Anti bakteria pada kulit, memberikan rasa selesa pada kulit. Menghalang pori pori tersumbat,mengawal minyak berlebihan. . 2. Minyak argan Membuat make up tahan sehingga 12 jam, menganjalkan kulit, melembapkan kulit dan membuat kulit bersinar, memberi perlindungan pada kulit dari radikal bebas (asap,habuk), sesuai untuk kegunaan harian. . 3. Apricot Kernel oil Menjadikan kulit bersinar, melembapkan kulit, merawat kulit dengan vitamin dan mineral. Menghilangkan garis garis halus,menghilangkan parut. . 4. Vit C & E Mencerahkan kulit,melindungi kulit dari sinaran uv,menstabilkan sebum kulit dan mengecutkan jerawat dan memudarkan jeragat. . Berminat? . Whassap akk utk sebarang pertanyaan😉 📞012-2294540  #elysian #elysianboosterserum #elysianboosterserumfeedback #elysianboosterserumagent #elysianmurah #elysianruby #elysianagent #elysiancosmetic #elysianskincare #elysianserum #lafazkankalimahcintamu #mrlondonmslangkawi #lipmattemurah #foundationanticapuk #jerawat #jeragat #parut #eyebag #lipmatte 👻 #elysianlipmatte #elysianfoundation #mua #elysiankajang #elysiansemenyih #elysianberanang #elysiannilai #elysianpajam #elysianmantin
- SERUM FOUNDATION . 1. Ekstrak pudina/peppermint - mencerahkan dan melembapkan kulit, mengecutkan jerawat dan ruam,allergic. Anti bakteria pada kulit, memberikan rasa selesa pada kulit. Menghalang pori pori tersumbat,mengawal minyak berlebihan. . 2. Minyak argan Membuat make up tahan sehingga 12 jam, menganjalkan kulit, melembapkan kulit dan membuat kulit bersinar, memberi perlindungan pada kulit dari radikal bebas (asap,habuk), sesuai untuk kegunaan harian. . 3. Apricot Kernel oil Menjadikan kulit bersinar, melembapkan kulit, merawat kulit dengan vitamin dan mineral. Menghilangkan garis garis halus,menghilangkan parut. . 4. Vit C & E Mencerahkan kulit,melindungi kulit dari sinaran uv,menstabilkan sebum kulit dan mengecutkan jerawat dan memudarkan jeragat. . Berminat? . Whassap akk utk sebarang pertanyaan😉 📞012-2294540  #elysian #elysianboosterserum #elysianboosterserumfeedback #elysianboosterserumagent #elysianmurah #elysianruby #elysianagent #elysiancosmetic #elysianskincare #elysianserum #lafazkankalimahcintamu #mrlondonmslangkawi #lipmattemurah #foundationanticapuk #jerawat #jeragat #parut #eyebag #lipmatte👻 #elysianlipmatte #elysianfoundation #mua #elysiankajang #elysiansemenyih #elysianberanang #elysiannilai #elysianpajam #elysianmantin
- Awak nak guna Elysian skincare.. Tapi tak pasti nak mula dengan set yang mana????? . Ada tak masalah macam ni? Rupanya ramai yang intai Elysian ni. Tergoda dengan feedback feedback berjaya setiap hari. Yes. Setiap hari kami terima banyak sangat feedback terbaru. Dan permintaan meningkat.. Yang repeat order setiap bulan pun sangat tinggi. . Untuk yang baru nak cuba.. Boleh cuba dengan SET BASIC terlebih dahulu.. . Apa ada dalam set basic ni? . ✔️DEEP GEL CLEANSER ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM . Kelebihan pencuci muka Deep Gel Cleanser ni adalah mempunyai PH6 yang bersifat natural dan tidak mengeringkan kulit. . Bila guna Deep Gel Cleanser ni, langsung tak berbuih yang banyak. Tetapi cuciannya mendalam dan kulit terasa bersih dan tegang. . Inshaallah kulit kering dan sensitif sangat sesuai untuk gunakan. . Lepas dah cuci muka.. Terus gunakan Booster Serum yang memang BEST SELLER ni. . Bila serum dah meresap.. Terus rasa tegang... Lembap dan glowing.. Garis garis halus mula hilang.. . Bila digunakan setiap hari, memang akan rasai perubahan pada kulit. . So dah tahu dan jelas nak mula dengan set yang mana dulu? . Dm atau Whatsapp 📲📲 0106619475 . . Cod: Batu Pahat, Senggarang, Rengit, UTHM, Parit Raja, Ayer Hitam
- Awak nak guna Elysian skincare.. Tapi tak pasti nak mula dengan set yang mana????? . Ada tak masalah macam ni? Rupanya ramai yang intai Elysian ni. Tergoda dengan feedback feedback berjaya setiap hari. Yes. Setiap hari kami terima banyak sangat feedback terbaru. Dan permintaan meningkat.. Yang repeat order setiap bulan pun sangat tinggi. . Untuk yang baru nak cuba.. Boleh cuba dengan SET BASIC terlebih dahulu.. . Apa ada dalam set basic ni? . ✔️DEEP GEL CLEANSER ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM . Kelebihan pencuci muka Deep Gel Cleanser ni adalah mempunyai PH6 yang bersifat natural dan tidak mengeringkan kulit. . Bila guna Deep Gel Cleanser ni, langsung tak berbuih yang banyak. Tetapi cuciannya mendalam dan kulit terasa bersih dan tegang. . Inshaallah kulit kering dan sensitif sangat sesuai untuk gunakan. . Lepas dah cuci muka.. Terus gunakan Booster Serum yang memang BEST SELLER ni. . Bila serum dah meresap.. Terus rasa tegang... Lembap dan glowing.. Garis garis halus mula hilang.. . Bila digunakan setiap hari, memang akan rasai perubahan pada kulit. . So dah tahu dan jelas nak mula dengan set yang mana dulu? . Dm atau Whatsapp 📲📲 0106619475 . . Cod: Batu Pahat, Senggarang, Rengit, UTHM, Parit Raja, Ayer Hitam
- Awak nak guna Elysian skincare.. Tapi tak pasti nak mula dengan set yang mana????? . Ada tak masalah macam ni? Rupanya ramai yang intai Elysian ni. Tergoda dengan feedback feedback berjaya setiap hari. Yes. Setiap hari kami terima banyak sangat feedback terbaru. Dan permintaan meningkat.. Yang repeat order setiap bulan pun sangat tinggi. . Untuk yang baru nak cuba.. Boleh cuba dengan SET BASIC terlebih dahulu.. . Apa ada dalam set basic ni? . ✔️DEEP GEL CLEANSER ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM . Kelebihan pencuci muka Deep Gel Cleanser ni adalah mempunyai PH6 yang bersifat natural dan tidak mengeringkan kulit. . Bila guna Deep Gel Cleanser ni, langsung tak berbuih yang banyak. Tetapi cuciannya mendalam dan kulit terasa bersih dan tegang. . Inshaallah kulit kering dan sensitif sangat sesuai untuk gunakan. . Lepas dah cuci muka.. Terus gunakan Booster Serum yang memang BEST SELLER ni. . Bila serum dah meresap.. Terus rasa tegang... Lembap dan glowing.. Garis garis halus mula hilang.. . Bila digunakan setiap hari, memang akan rasai perubahan pada kulit. . So dah tahu dan jelas nak mula dengan set yang mana dulu? . Dm atau Whatsapp 📲📲 0106619475 . . Cod: Batu Pahat, Senggarang, Rengit, UTHM, Parit Raja, Ayer Hitam
- fuhhhh, jumpa juga cara nk hilangkan parut / jerawat . bukan senang nak hilang kan parut jerawat. - Kulit Kayu manis - Dermatix - Bio oil hm, macam2 lagi. indah khabar dari rupa. nasib baik jumpa serum elysian. Bila pakai bukan je lembut, malah hilangkan parut. . whatsapp : 010 - 550 5730 . #elysian #aishahazmi #hihoshaa #scar #acne #serum #malaysia #elysianmalaysia #scarserum #parut #hilangparut #skincare #lipmatte #jerawat #bibirhitam #pinkbibir #merawat #putih #aishah #makeup #foundation
- fuhhhh, jumpa juga cara nk hilangkan parut / jerawat . bukan senang nak hilang kan parut jerawat. - Kulit Kayu manis - Dermatix - Bio oil hm, macam2 lagi. indah khabar dari rupa. nasib baik jumpa serum elysian. Bila pakai bukan je lembut, malah hilangkan parut. . whatsapp : 010 - 550 5730 . #elysian #aishahazmi #hihoshaa #scar #acne #serum #malaysia #elysianmalaysia #scarserum #parut #hilangparut #skincare #lipmatte #jerawat #bibirhitam #pinkbibir #merawat #putih #aishah #makeup #foundation
- fuhhhh, jumpa juga cara nk hilangkan parut / jerawat . bukan senang nak hilang kan parut jerawat. - Kulit Kayu manis - Dermatix - Bio oil hm, macam2 lagi. indah khabar dari rupa. nasib baik jumpa serum elysian. Bila pakai bukan je lembut, malah hilangkan parut. . whatsapp : 010 - 550 5730 . #elysian #aishahazmi #hihoshaa #scar #acne #serum #malaysia #elysianmalaysia #scarserum #parut #hilangparut #skincare #lipmatte #jerawat #bibirhitam #pinkbibir #merawat #putih #aishah #makeup #foundation
- fuhhhh, jumpa juga cara nk hilangkan parut / jerawat . bukan senang nak hilang kan parut jerawat. - Kulit Kayu manis - Dermatix - Bio oil hm, macam2 lagi. indah khabar dari rupa. nasib baik jumpa serum elysian. Bila pakai bukan je lembut, malah hilangkan parut. . whatsapp : 010 - 550 5730 . #elysian #aishahazmi #hihoshaa #scar #acne #serum #malaysia #elysianmalaysia #scarserum #parut #hilangparut #skincare #lipmatte #jerawat #bibirhitam #pinkbibir #merawat #putih #aishah #makeup #foundation
- fuhhhh, jumpa juga cara nk hilangkan parut / jerawat . bukan senang nak hilang kan parut jerawat. - Kulit Kayu manis - Dermatix - Bio oil hm, macam2 lagi. indah khabar dari rupa. nasib baik jumpa serum elysian. Bila pakai bukan je lembut, malah hilangkan parut. . whatsapp : 010 - 550 5730 . #elysian #aishahazmi #hihoshaa #scar #acne #serum #malaysia #elysianmalaysia #scarserum #parut #hilangparut #skincare #lipmatte #jerawat #bibirhitam #pinkbibir #merawat #putih #aishah #makeup #foundation
- fuhhhh, jumpa juga cara nk hilangkan parut / jerawat . bukan senang nak hilang kan parut jerawat. - Kulit Kayu manis - Dermatix - Bio oil hm, macam2 lagi. indah khabar dari rupa. nasib baik jumpa serum elysian. Bila pakai bukan je lembut, malah hilangkan parut. . whatsapp : 010 - 550 5730 . #elysian #aishahazmi #hihoshaa #scar #acne #serum #malaysia #elysianmalaysia #scarserum #parut #hilangparut #skincare #lipmatte #jerawat #bibirhitam #pinkbibir #merawat #putih #aishah #makeup #foundation
- Kami bukan je dapat pengiktirafan dari institusi RAHN yang sahkan bahan bahan kami bermutu tinggi dan diimport dari switzerland. Tapi mendapat kelulusan dari KKM. . Tak kira lah produk dari mana pun pastikan ada kelulusan KKM. Ada yang salah anggap tak nak guna produk tempatan. Banyak repacking dan rebranding katanya! Jom pakat pakat beli kat drugstore. Product "SELAMAT" . Tapi lepas beberapa bulan baru tahu produk yang digunakan tu ada PARABEN yang tinggi. Patut kulit jadi sensitive. Ada SLS dalam cleanser. Patut berbuih meriah dan kulit semacam kering je. Serius ini banyak terjadi. . Haaa selamat ke? Jangan over claim produk tempatan buatan Malaysia ni semua repacking dan rebranding tau. Inshaallah masih ada yang betul betul selamat dan bukan repacking/rebranding. Tengok teksture sebelum beli. Dan bezakan. Jadi pengguna yang bijak. . Ingat natural ingat Elysian tau 😘 whatsapp : 010 - 550 5730 ig : @elysian.noraishahazmi . . #elysian #aishahazmi #hihoshaa #scar #acne #serum #malaysia #elysianmalaysia #scarserum #parut #hilangparut #skincare #lipmatte #jerawat #bibirhitam #pinkbibir #merawat #putih #aishah #makeup #foundation
- Kami bukan je dapat pengiktirafan dari institusi RAHN yang sahkan bahan bahan kami bermutu tinggi dan diimport dari switzerland. Tapi mendapat kelulusan dari KKM. . Tak kira lah produk dari mana pun pastikan ada kelulusan KKM. Ada yang salah anggap tak nak guna produk tempatan. Banyak repacking dan rebranding katanya! Jom pakat pakat beli kat drugstore. Product "SELAMAT" . Tapi lepas beberapa bulan baru tahu produk yang digunakan tu ada PARABEN yang tinggi. Patut kulit jadi sensitive. Ada SLS dalam cleanser. Patut berbuih meriah dan kulit semacam kering je. Serius ini banyak terjadi. . Haaa selamat ke? Jangan over claim produk tempatan buatan Malaysia ni semua repacking dan rebranding tau. Inshaallah masih ada yang betul betul selamat dan bukan repacking/rebranding. Tengok teksture sebelum beli. Dan bezakan. Jadi pengguna yang bijak. . Ingat natural ingat Elysian tau 😘 whatsapp : 010 - 550 5730 ig : @elysian.noraishahazmi . . #elysian #aishahazmi #hihoshaa #scar #acne #serum #malaysia #elysianmalaysia #scarserum #parut #hilangparut #skincare #lipmatte #jerawat #bibirhitam #pinkbibir #merawat #putih #aishah #makeup #foundation
- Kami bukan je dapat pengiktirafan dari institusi RAHN yang sahkan bahan bahan kami bermutu tinggi dan diimport dari switzerland. Tapi mendapat kelulusan dari KKM. . Tak kira lah produk dari mana pun pastikan ada kelulusan KKM. Ada yang salah anggap tak nak guna produk tempatan. Banyak repacking dan rebranding katanya! Jom pakat pakat beli kat drugstore. Product "SELAMAT" . Tapi lepas beberapa bulan baru tahu produk yang digunakan tu ada PARABEN yang tinggi. Patut kulit jadi sensitive. Ada SLS dalam cleanser. Patut berbuih meriah dan kulit semacam kering je. Serius ini banyak terjadi. . Haaa selamat ke? Jangan over claim produk tempatan buatan Malaysia ni semua repacking dan rebranding tau. Inshaallah masih ada yang betul betul selamat dan bukan repacking/rebranding. Tengok teksture sebelum beli. Dan bezakan. Jadi pengguna yang bijak. . Ingat natural ingat Elysian tau 😘 whatsapp : 010 - 550 5730 ig : @elysian.noraishahazmi . . #elysian #aishahazmi #hihoshaa #scar #acne #serum #malaysia #elysianmalaysia #scarserum #parut #hilangparut #skincare #lipmatte #jerawat #bibirhitam #pinkbibir #merawat #putih #aishah #makeup #foundation
- Kami bukan je dapat pengiktirafan dari institusi RAHN yang sahkan bahan bahan kami bermutu tinggi dan diimport dari switzerland. Tapi mendapat kelulusan dari KKM. . Tak kira lah produk dari mana pun pastikan ada kelulusan KKM. Ada yang salah anggap tak nak guna produk tempatan. Banyak repacking dan rebranding katanya! Jom pakat pakat beli kat drugstore. Product "SELAMAT" . Tapi lepas beberapa bulan baru tahu produk yang digunakan tu ada PARABEN yang tinggi. Patut kulit jadi sensitive. Ada SLS dalam cleanser. Patut berbuih meriah dan kulit semacam kering je. Serius ini banyak terjadi. . Haaa selamat ke? Jangan over claim produk tempatan buatan Malaysia ni semua repacking dan rebranding tau. Inshaallah masih ada yang betul betul selamat dan bukan repacking/rebranding. Tengok teksture sebelum beli. Dan bezakan. Jadi pengguna yang bijak. . Ingat natural ingat Elysian tau 😘 whatsapp : 010 - 550 5730 ig : @elysian.noraishahazmi . . #elysian #aishahazmi #hihoshaa #scar #acne #serum #malaysia #elysianmalaysia #scarserum #parut #hilangparut #skincare #lipmatte #jerawat #bibirhitam #pinkbibir #merawat #putih #aishah #makeup #foundation
- Kami bukan je dapat pengiktirafan dari institusi RAHN yang sahkan bahan bahan kami bermutu tinggi dan diimport dari switzerland. Tapi mendapat kelulusan dari KKM. . Tak kira lah produk dari mana pun pastikan ada kelulusan KKM. Ada yang salah anggap tak nak guna produk tempatan. Banyak repacking dan rebranding katanya! Jom pakat pakat beli kat drugstore. Product "SELAMAT" . Tapi lepas beberapa bulan baru tahu produk yang digunakan tu ada PARABEN yang tinggi. Patut kulit jadi sensitive. Ada SLS dalam cleanser. Patut berbuih meriah dan kulit semacam kering je. Serius ini banyak terjadi. . Haaa selamat ke? Jangan over claim produk tempatan buatan Malaysia ni semua repacking dan rebranding tau. Inshaallah masih ada yang betul betul selamat dan bukan repacking/rebranding. Tengok teksture sebelum beli. Dan bezakan. Jadi pengguna yang bijak. . Ingat natural ingat Elysian tau 😘 whatsapp : 010 - 550 5730 ig : @elysian.noraishahazmi . . #elysian #aishahazmi #hihoshaa #scar #acne #serum #malaysia #elysianmalaysia #scarserum #parut #hilangparut #skincare #lipmatte #jerawat #bibirhitam #pinkbibir #merawat #putih #aishah #makeup #foundation
- Kami bukan je dapat pengiktirafan dari institusi RAHN yang sahkan bahan bahan kami bermutu tinggi dan diimport dari switzerland. Tapi mendapat kelulusan dari KKM. . Tak kira lah produk dari mana pun pastikan ada kelulusan KKM. Ada yang salah anggap tak nak guna produk tempatan. Banyak repacking dan rebranding katanya! Jom pakat pakat beli kat drugstore. Product "SELAMAT" . Tapi lepas beberapa bulan baru tahu produk yang digunakan tu ada PARABEN yang tinggi. Patut kulit jadi sensitive. Ada SLS dalam cleanser. Patut berbuih meriah dan kulit semacam kering je. Serius ini banyak terjadi. . Haaa selamat ke? Jangan over claim produk tempatan buatan Malaysia ni semua repacking dan rebranding tau. Inshaallah masih ada yang betul betul selamat dan bukan repacking/rebranding. Tengok teksture sebelum beli. Dan bezakan. Jadi pengguna yang bijak. . Ingat natural ingat Elysian tau 😘 whatsapp : 010 - 550 5730 ig : @elysian.noraishahazmi . . #elysian #aishahazmi #hihoshaa #scar #acne #serum #malaysia #elysianmalaysia #scarserum #parut #hilangparut #skincare #lipmatte #jerawat #bibirhitam #pinkbibir #merawat #putih #aishah #makeup #foundation
- mongoliandrunk 今夜はちょっと肌寒いですね。 飲んでからの〆もあるんですよ!八重山そばの平打ち麺を使った油そばです。自家製のタレにお酢をお好みで入れて、まぜまぜして召し上がってください。美味しいですよ☆ 今夜も2時までお待ちしております! #沖縄#石垣島#石垣島バー#ビール#クラフトビール#おしゃれ#美味しい#リゾバ#喝一杯#不來會後悔#時尚#お酒好き#油そば #ishigaki#okinawa#japan#beer#craftbeer#bar#mongoliandrunk#mongoliandrunkishigaki#goldengai#arakicho#cool#scoonerexact#elysian#ballastpoint
- mongoliandrunk 今夜はちょっと肌寒いですね。 飲んでからの〆もあるんですよ!八重山そばの平打ち麺を使った油そばです。自家製のタレにお酢をお好みで入れて、まぜまぜして召し上がってください。美味しいですよ☆ 今夜も2時までお待ちしております! #沖縄#石垣島#石垣島バー#ビール#クラフトビール#おしゃれ#美味しい#リゾバ#喝一杯#不來會後悔#時尚#お酒好き#油そば #ishigaki #okinaw #japan #bee #craftbeer #ba #mongoliandrunk #mongoliandrunkishigak #goldengai #arakich #cool #scoonerexac #elysian #ballastpoint
- mongoliandrunk 今夜はちょっと肌寒いですね。 飲んでからの〆もあるんですよ!八重山そばの平打ち麺を使った油そばです。自家製のタレにお酢をお好みで入れて、まぜまぜして召し上がってください。美味しいですよ☆ 今夜も2時までお待ちしております! #沖縄#石垣島#石垣島バー#ビール#クラフトビール#おしゃれ#美味しい#リゾバ#喝一杯#不來會後悔#時尚#お酒好き#油そば #ishigaki#okinawa#japan#beer#craftbeer#bar#mongoliandrunk#mongoliandrunkishigaki#goldengai#arakicho#cool#scoonerexact#elysian#ballastpoint
- 寒くてまっすぐ帰宅 早く飲みたくて目に付いたビールから🍻 ①ファンクエステート/ビュート☞記憶以上にモルティだ…冬には良いかも😊 ②エリシアン/スペースダストIPA☞相変わらず気持ち悪いジャケデザイン🤣とても久しぶりに飲んだけど、こんなんだったっけ⁈😱 #beer #beergeek #beerporn #beerlover #beerstagram #funkestate #beat #elysian #spacedustipa #conix #ビール #ビール大好き #ビールクズ #ビアスタグラム #クラフトビール
- 寒くてまっすぐ帰宅 早く飲みたくて目に付いたビールから🍻 ①ファンクエステート/ビュート☞記憶以上にモルティだ…冬には良いかも😊 ②エリシアン/スペースダストIPA☞相変わらず気持ち悪いジャケデザイン🤣とても久しぶりに飲んだけど、こんなんだったっけ⁈😱 #beer #beergeek #beerporn #beerlover #beerstagram #funkestate #beat #elysian #spacedustipa #conix #ビール #ビール大好き #ビールクズ #ビアスタグラム #クラフトビール
- 寒くてまっすぐ帰宅 早く飲みたくて目に付いたビールから🍻 ①ファンクエステート/ビュート☞記憶以上にモルティだ…冬には良いかも😊 ②エリシアン/スペースダストIPA☞相変わらず気持ち悪いジャケデザイン🤣とても久しぶりに飲んだけど、こんなんだったっけ⁈😱 #beer #beergeek #beerporn #beerlover #beerstagram #funkestate #beat #elysian #spacedustipa #conix #ビール #ビール大好き #ビールクズ #ビアスタグラム #クラフトビール

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.