nas_amarudin's  Instagram Profile

Nas Amarudin

@nas_amarudin

Add to circle
  • Small
  • Medium
  • Large
- Percubaan untuk konon bawak kereta dengan 2 orang budak kecik ni gagallll bila Adzra meraung tak nak duduk car seat. Memang drama sangat sampai muntah-muntah bagai sebab menangis sekuat hati. Bila angkat letak atas riba diam, gelak2. Letak balik nangissss.. Sampai 3 kali berhenti. Depan zoo, shell dan shell lain pulak. . Ingat nak pergi Ampang sebab banyak sangat kerja nak kena buat. Last2, berenti dekat Shell Bukit Antarabangsa, call mak dengan Abah suruh ambik pegang Adzra. Lepas tu setelkan pos dan iring kitorang balik sampai rumah Setapak. . Aduii..sekian drama untuk hari ini. Adzra, Adzra tau tak abah korang siap naik bas tau harini pergi kerja sebab mak kata mak nak bawak kereta. Last2.. Tak berjaya jugak. Sabarrrrr je lah. #MakCubaJadiMacho #tengkuaisyahshahril #tengkuadzrashahril
- Percubaan untuk konon bawak kereta dengan 2 orang budak kecik ni gagallll bila Adzra meraung tak nak duduk car seat. Memang drama sangat sampai muntah-muntah bagai sebab menangis sekuat hati. Bila angkat letak atas riba diam, gelak2. Letak balik nangissss.. Sampai 3 kali berhenti. Depan zoo, shell dan shell lain pulak. . Ingat nak pergi Ampang sebab banyak sangat kerja nak kena buat. Last2, berenti dekat Shell Bukit Antarabangsa, call mak dengan Abah suruh ambik pegang Adzra. Lepas tu setelkan pos dan iring kitorang balik sampai rumah Setapak. . Aduii..sekian drama untuk hari ini. Adzra, Adzra tau tak abah korang siap naik bas tau harini pergi kerja sebab mak kata mak nak bawak kereta. Last2.. Tak berjaya jugak. Sabarrrrr je lah. #MakCubaJadiMacho #tengkuaisyahshahril #tengkuadzrashahril
- Percubaan untuk konon bawak kereta dengan 2 orang budak kecik ni gagallll bila Adzra meraung tak nak duduk car seat. Memang drama sangat sampai muntah-muntah bagai sebab menangis sekuat hati. Bila angkat letak atas riba diam, gelak2. Letak balik nangissss.. Sampai 3 kali berhenti. Depan zoo, shell dan shell lain pulak. . Ingat nak pergi Ampang sebab banyak sangat kerja nak kena buat. Last2, berenti dekat Shell Bukit Antarabangsa, call mak dengan Abah suruh ambik pegang Adzra. Lepas tu setelkan pos dan iring kitorang balik sampai rumah Setapak. . Aduii..sekian drama untuk hari ini. Adzra, Adzra tau tak abah korang siap naik bas tau harini pergi kerja sebab mak kata mak nak bawak kereta. Last2.. Tak berjaya jugak. Sabarrrrr je lah. #MakCubaJadiMacho #tengkuaisyahshahril #tengkuadzrashahril
- Aisyah selalu doa nak pergi hotel tapi dia selalu panggil 'rumah abah'. Kitorang jarang bercuti tapi selalu menyelit kalau abahnya ada meeting/kursus/bengkel dan dapat bilik hotel so time tulah kitorang akan menyelit. . . Kebetulan, ada pulak makmal yang abahnya dapat betul-betul masa tarikh harijadi Aisyah. Memang tak lepaskan peluang ni. Terus nak menyelit jugak join tido hotel. . Happy birthday Kak Aisyah! Lepas ni doa banyak-banyak lagi ok. . Yang bestnya, time ni la nak ajar Aisyah betapa baiknya Allah.. Apa yang dia doakan semuanya Allah bagi. Bagi Aisyah belajar bergantung sepenuhnya dekat Allah. . #tengkuaisyahshahril #4yo #2malamtidohotelfreeyeay!
- Aisyah selalu doa nak pergi hotel tapi dia selalu panggil & #39;rumah abah& #39; . Kitorang jarang bercuti tapi selalu menyelit kalau abahnya ada meeting/kursus/bengkel dan dapat bilik hotel so time tulah kitorang akan menyelit. . . Kebetulan, ada pulak makmal yang abahnya dapat betul-betul masa tarikh harijadi Aisyah. Memang tak lepaskan peluang ni. Terus nak menyelit jugak join tido hotel. . Happy birthday Kak Aisyah! Lepas ni doa banyak-banyak lagi ok. . Yang bestnya, time ni la nak ajar Aisyah betapa baiknya Allah.. Apa yang dia doakan semuanya Allah bagi. Bagi Aisyah belajar bergantung sepenuhnya dekat Allah. . #tengkuaisyahshahril #4yo #2malamtidohotelfreeyeay !
- Aisyah selalu doa nak pergi hotel tapi dia selalu panggil 'rumah abah'. Kitorang jarang bercuti tapi selalu menyelit kalau abahnya ada meeting/kursus/bengkel dan dapat bilik hotel so time tulah kitorang akan menyelit. . . Kebetulan, ada pulak makmal yang abahnya dapat betul-betul masa tarikh harijadi Aisyah. Memang tak lepaskan peluang ni. Terus nak menyelit jugak join tido hotel. . Happy birthday Kak Aisyah! Lepas ni doa banyak-banyak lagi ok. . Yang bestnya, time ni la nak ajar Aisyah betapa baiknya Allah.. Apa yang dia doakan semuanya Allah bagi. Bagi Aisyah belajar bergantung sepenuhnya dekat Allah. . #tengkuaisyahshahril #4yo #2malamtidohotelfreeyeay!

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.