mandyschulman's Instagram Profile

Amanda Schulman

@mandyschulman

Add to circle
Instagram photo by mandyschulman - Kräftpremiär!
- Kräftpremiär!
mandyschulman mandyschulman
linamayra1 - Lina Wahldén Var är stolarna ifrån?😍
jackienm - Jackie. Vi om några år @storckenfeldt
linneapetre - @vendelaswederus drömbalkong⭐️
vendelaswederus - Vendela Balkong är vårt nästa mission!! 🙌🏽 @linneapetre
annaojdahl - Anna Öjdahl finaste stolarna, har exakt dem fast på en bakgård lite närmare Vasaparken. @decodreams #sikadesign
annmcarl - Ann Carlsson Terrassvärmare Verona från www.termognosjo.se #termognosjo
gackin - Jacqueline Porje @mandyschulman så sjukt snygg är du!
Instagram photo by mandyschulman - Ganska härligt att vara hemma ändå i Stockholm ändå. Har saknat detta lite grann. Och jag vill bara tacka er för all kärlek jag fått de senaste dagarna. Älskar er till månen och tillbaka. Och by the way, jag har absolut inte bett Schyffert ta bort hans inlägg om mig, som han påstår. Har inte haft någon kontakt med honom över huvud taget. Igår la han ut en skärmdump på en insta-bild jag la ut för några månader sedan, som handlade om en sponsor till fredagspodden. Det skrev jag också tydligt, men när Schyffert lade ut bilden så tog han bort min text där jag informerade om det. Nu har han plötsligt tagit bort hela inlägget - och påstår att jag bett honom om det. Det är alltså inte sant. Schyffert får göra vad han vill. Men han får gärna vara lite mer hederlig. Och sluta hitta på.
- Ganska härligt att vara hemma ändå i Stockholm ändå. Har saknat detta lite grann. Och jag vill bara tacka er för all kärlek jag fått de senaste dagarna. Älskar er till månen och tillbaka. Och by the way, jag har absolut inte bett Schyffert ta bort hans inlägg om mig, som han påstår. Har inte haft nå...
mandyschulman mandyschulman
mrswellmer - @schyffert vad fan håller du på med??! Det här blir ju bara mer och mer patetiskt från din sida!
mrswellmer - @helenat68 😂👏
hello__niina - Niina Hellman Vi är många som backar dig @mandyschulman ❤️ #backamanda nättroll är bara patetiska speciellt när det kommer till vuxna kändisar som är avundsjuka.
1979sev - #backaamanda 💖
johannasavhage - Johanna Sävhage Som du sa i podden Amanda, mycket märkligt att vuxna människor kan uttrycka sig så som de hade skrivit om dig. Men det är du som kan gå med huvudet högt, inte de! Heja dig!
enlinda - enlinda Fast allt ni gör och säger, lägger ut och postar genererar ju spons. Det är ju det ni lever av. Varför dölja det? Alla som likear era inlägg, köper erat vin, era prylar och börjar följa era nya stjärnor bidrar till er inkomst och möjlighet till livet. Va ärliga med det!
Instagram photo by mandyschulman - Älskar er! Men det vet ni redan! Hoppas ni gillar veckans avsnitt! Puss 😘
- Älskar er! Men det vet ni redan! Hoppas ni gillar veckans avsnitt! Puss
mandyschulman mandyschulman
tania57820 - Tatiana Jag blir mörkrädd då jag läser vad vuxna etablerade sk offentliga personer skriver . De borde skämmas .! Mobbning är vad det är . Förlorat respekten för dessa personer . Vet ni ingen levsnded hut !!!
tania57820 - Tatiana Levandes ska de så klart stå
mallan_privato - Malina Ledsen @mandyschulman men blev lite besviken när du kallade de som trodde på när din man Alex kallade Bruce Jenner tönt ointelligenta. Inte säkert//.
ament - Backa varken Amanda eller Schyffert. Backa alla som sliter i lågavlönade yrken och som får detta land att fungera. Och som aldrig har råd att exempelvis åka till Toscana eller ta in på Grand Hotel för att dämpa lite sommarångest. Backa de som inte har flera tusen supporters som villkorslöst älskar allt man skriver, poddar eller postar i sociala medier men som drabbas av betydligt svårare saker än denna konflikt. Det är ni som är hjältarna, inte Amanda eller Schyffert.
sofia_psson - Sofia Pettersson Det ena utesluter väl inte det andra @ament? Det bästa är väl om man har en schysst inställning till alla sina medmänniskor, oavsett lön! Ingen bra och godhjärtad individ förtjänar skit, oavsett om man har råd med en natt på Grand eller inte.
ament - @sofia_psson Försökte bara lyfta debatten lite. Inbringa lite perspektiv. Men visst - debatten handlar om hur man på creddigast sätt ska tjäna pengar som kändis. Amanda tycker en sak och Schyffert en annan. Och detta ska man engagera sig i? Vem är mest godhjärtad och bra av de två? Inte många här VET det då de faktiskt inte känner dessa människor privat. Allt de gör offentligt handlar ju om att vårda deras personliga varumärke. Det är ok. It's all about the money. Önskar bara en lite nyanserad diskussion.
annafpapas - annafpapas Jag tycker ALDRIG det är okej att säga elaka hemska saker om en annan människa och jag tycker det är skamligt att vuxna kvinnor utrycker sig på det sättet om en annan kvinna utan anledning i mina ögon , har tappat all respekt för både Babben Larson och Eva Röse
Instagram photo by mandyschulman - Min lycka nu. Ni anar inte. Nymanglade lakan, roomservice och skräptv. Och så ett långt bad och en god middag på det. Ett dygn i lyx för att imorgon åka tillbaka till vildmarken och årets mattävling!
- Min lycka nu. Ni anar inte. Nymanglade lakan, roomservice och skräptv. Och så ett långt bad och en god middag på det. Ett dygn i lyx för att imorgon åka tillbaka till vildmarken och årets mattävling!
mandyschulman mandyschulman
karinlindroth - Karin Ida Lindroth Lyssnat på senaste podden, kärlek till dig Amanda @mandyschulman
elli._ - #backaamanda ❤️
viktort - Viktor #backamanda!
carolineseverydaydelights - Caroline's Everyday Delights Ni är så kloka och inspirerande! Go for it och strunta i dumma elitistiska påhop. Kram till er båda @mandyschulman och @hannahwidell 💕💕💕💕💕💕💕
m.eldh - Margaretha Eldh Livet som bäst🎈
carolina.hastrand - Carolina Håstrand Ni har alla normala o kloka på er sida! Love ❤️❤️❤️❤️ fortsätt ni hjälper människor.
micaelbindefeld - Micael Bindefeld I LOVE @grandhotelstockholm @mandyschulman
Instagram photo by mandyschulman - Om förra sommarens bästa och viktigaste sommarprat var Simon Kyaga så är @mikaelpersbrandtofficial denna sommarens bästa. Förutom att det inte är ett sommarprat förstås. Men skit i det för att sista avsnittet av IAm är så modigt och viktigt och bra. Nu tar vi ett nästa kliv tycker jag och är stolta över våra psykiska sjukdomar. Heja oss! Och heja Micke!
- Om förra sommarens bästa och viktigaste sommarprat var Simon Kyaga så är @mikaelpersbrandtofficial denna sommarens bästa. Förutom att det inte är ett sommarprat förstås. Men skit i det för att sista avsnittet av IAm är så modigt och viktigt och bra. Nu tar vi ett nästa kliv tycker jag och är stolta ...
mandyschulman mandyschulman
evaaakerstroem - Eva Åkerström Japp @mandyschulman redan lyssnat på den tidigare . Väldigt bra.
anna_reinholdsson - Anna Alltid skönt att höra att man inte är ensam💞
annacadeskog - Tack för att ni pratar om och lyfter detta ämne 🌟❤️
ylvakarlssonarn - Ylva Har just lyssnat igenom de 6 avsnitten. Vilken resa! Fantastiskt att få följa med en bit. Intressant, ledsamt, spännande och även rolig, på ngt vis, åtminstone förmedlade MP humor i sitt berättande...Tack Perfect day.
ksuppsala - ksuppsala Här har ni er viktigaste roll tror jag. Fortsätt så!✨
starjubbe - Jennie Sundahl ⚓️ @malins1979 lyssnartips
desireesoegaard - Desireé Åh heja! Jag älskar att ni lyfter detta ämne! 👏🏼
Instagram photo by mandyschulman - Blir nästan lite kär i mig själv när jag ser drinkbrickan jag gjort till mig och Alex.
- Blir nästan lite kär i mig själv när jag ser drinkbrickan jag gjort till mig och Alex.
mandyschulman mandyschulman
malinlouisej - Malin Johansson @phillipsara 😍💥
phillipsara - Mmm ska göra såhär till oss sen 😘😘😘 @malinlouisej
poolboom.se - Ni inspirerar mig stort sisters!👌💕
arkinata25 - Nathaly Granado 😍... @ada_lofquist
lindawe73 - Linda W Vodka/lime ser det ut som tycker jag, vilket är såå gott! Skål på er☺
Instagram photo by mandyschulman - Kvällspromenad med @sannalundell i lurarna! 😘
- Kvällspromenad med @sannalundell i lurarna!
mandyschulman mandyschulman
kia_live - kia_live Så oerhört bra var hon. 💛
jennierune - Åker till Gotland på tisdag. Vill ses 😘 @mandyschulman
sandratolonen - ♡ Precis lyssnar ikapp era sista poddavsnitt! Hjälpte mig städa ur köket på nolltid! Tack! 💕💕💕
jennie.jarkehed - Kom precis in efter att ha suttit efter att ha suttit och rensat
jennie.jarkehed - Grusgången med Sanna i öronen. Mycket klok kvinna! 👏
cajsaf - Lyssna på dettta sommarprat!! @carolinafock
ememisis - det var så bra det avsnittet
Instagram photo by mandyschulman - Sista podden med sommarkänsla, alltså med låtar. Nästa vecka blir allt som vanligt igen. Och just det, @hannahwidell spår mig i detta avsnitt! Puss på er
- Sista podden med sommarkänsla, alltså med låtar. Nästa vecka blir allt som vanligt igen. Och just det, @hannahwidell spår mig i detta avsnitt! Puss på er
mandyschulman mandyschulman
lis_nic_ - Takk 💕! Den skal jeg høre på på flyet hjem fra London 🇬🇧✈️.
primerini - Sussi Primmer Det är taget 😃✌️😆 Klockrena!! @masof
idamariawallin - Ida Wallin @manneman vill ha på festen!!
janospanos - Jeanette Sahlström Kanske inte den snabbaste löprundan i morse, men den friaste och härligaste egenstunden på länge @mandyschulman. Tack för det, härligaste fredagspodden 😍😘
tjoffsi - Ann-Sofie Kullin Lyssnade på fredagspodden och körde backpass två av mina favvolåtar dyker upp. Gabriellas sång och Från och med du, flög upp för backarna. Tack för superhärlig pod
healthyandfresh_ - Älskar låtarna i era tre senaste poddar, så mycket blandade känslor som kommer fram. Jag har gråtit, tryckt på repeat, skrattat, gått in i mörkret, sträckt på mig, blivit starkare osv. Snälla, kan ni inte lägga alla dessa låtar i en spellista på tex Spotify! Hannah och Amandas nostalgitripp.
hannahavrefras - Hanna J. Vill bara säga till dig och hannah att jag tycker att alla tre poddar med sommarkänsla och musik var väldigt bra! Tyckte om konceptet och det var roligt hur mycket ni fokuserade på låtarna och alla fina minnen till kändes så fina och äkta, kändes verkligen som en riktig inblick i era liv några år tillbaka. Som ett riktigt sommarprat typ, väldigt mysigt. Och hannahs tips med Sonja Aldén låten, så fint <3 tack för de timmarna!
Instagram photo by mandyschulman - Visst syns det på bilden hur glad jag är både av sol och en drink.
- Visst syns det på bilden hur glad jag är både av sol och en drink.
mandyschulman mandyschulman
victorbrodin - @vanessabrodin glasjäveln är ju överallt!!!!!!
rosenlina - Jag sitter med ett glas av erat vin 🍷I Love it!👌
msundler - msundler Ja! Och vilken hy!! Och underbar look!
mikamarton - Kolla hyn!!!! @wilmanilzzon
deniieceo - ♀Deniece Boman Öquist♀ Vill också till Gotland och solen!✨
_robinjohansson - Robin Johansson @oscarogr livets kvinna
oscarogr - @_robinjohansson bara tacka för sig och logga ut från livet
Instagram photo by mandyschulman - Denna grusväg ser kanske inte så mycket ut för världen för er, men för mig betyder den allt. Här bor hela min familj i olika hus och gårdar och det är här vi lever upp! Jag har fått i uppdrag av  @BMWsverige att ge er chansen att vinna en månad med deras underbara nya familjebil, 2- Series Gran Tourer. Perfekt för road trips och familjeutflykter till härliga ställen som typ Gotland! Det enda du behöver göra är att ta en bild på ditt utvalda sommarställe, geotagga platsen, samt tagga #2seriesgrantourer #sommarställen.  Din profil måste vara öppen under tävlingsperioden för att vi ska kunna se ditt bidrag. Kör hårt!
- Denna grusväg ser kanske inte så mycket ut för världen för er, men för mig betyder den allt. Här bor hela min familj i olika hus och gårdar och det är här vi lever upp! Jag har fått i uppdrag av @BMWsverige att ge er chansen att vinna en månad med deras underbara nya familjebil, 2- Series Gran Tour...
mandyschulman mandyschulman
mefeatme - Tove Svensson Heja Amanda! Visste att näthat existerade mot kända personer men inte att de höll på att näthatare varandra! Herregud, denna värld alltså...
lintbay - 🌈💀🐒🌈 GOOO HANNAH O AMANDA!! Skit i alla näthatare och gubbtroll💀 Ni är bäst👍 🌈🌈 @linefilippa
matihen - 'tjejen som hade det najs' Jag hade kanske blivit lite upprörd om du hade gjort smygreklam för BMW, alltså om det inte stod klart och tydligt att det var ett samarbete eller spons. Men detta är ju GLASKLART, inget fuffens och det framstår med all tydlighet att det handlar om en tävling. Det är stor skillnad tycker jag! Hoppas att du inte blev ledsen för detta var fånigt! Fortsätt gärna med samarbeten så länge det framgår tydligt. 👊 #backaamanda
amandaidacecilia - Amanda Borg Sinnerström Det framgår att det är en tävling som BMW arrangerar och att man ska tagga ett sommarställe precis som du gjort, inga konstigheter. Utan sponsorer skulle det ju inte finnas någon fredagspodd!
l.lindqvist - Louise Lindqvist Heja dig Amanda! Bara fortsätt med ditt och Hannahs race! Sticker alltid i folks ögon med framgångsrika kvinnor! Kör hårt!
karinhallqvist - Karin Hallqvist Babben och Schyffert kan dra åt helvete. Heja dig!!
Instagram photo by mandyschulman - Han är speciell min man. Även på badstranden. Snälla hjälp mig att säga till honom att dessa badbyxor inte är någon hit?
- Han är speciell min man. Även på badstranden. Snälla hjälp mig att säga till honom att dessa badbyxor inte är någon hit?
mandyschulman mandyschulman
bremberganna - @fannyohrnell
axel_brannstrom - Känd från Metro Ahahaha @hunkenadam @mathildalblom
mathildalblom - mat Nästa weekend tar vi till göttland? @axel_brannstrom
dagenstriss - Dagenstriss Så fina @mandyschulman ❤️
my_space58 - Säga vad man vill om den dräkten men på nåt sjukt sätt passar han skitbra i den och ser riktigt läcker ut. Är det jag som är sjuk kanske😂😂😂😂
mollishedberg - @jenniieohlsson
Instagram photo by mandyschulman - Som jag älskar denna vy från bastufönstret
- Som jag älskar denna vy från bastufönstret
mandyschulman mandyschulman
tjhoohanna - Johanna Karlsson Ser ut som savannen @mandyschulman 😉
stefan.larsson.714 - Stefan Larsson Jasså han släpper in dig ibland ;-)
josefinesundstrom - josefinesundstrom Och doften av nysågat trä i er bastu! 😘
amanda.wiberg - Amanda känner att jag kan vara den enda under 25 som lyssnar på fredagspodden
mrshultgardh - Ser underbart ut, kommer till Gotland imorgon för första gången och hoppas på ☀️☀️@mandyschulman
amanda.wiberg - Amanda aa okej men den enda under 15 då @amandaferanna
Instagram photo by mandyschulman - Nämen, det blev fredag och fredagspodden! Om den stora kärleks-tesen, att känna sig som världens bästa och att våga vara arg och slåss mot dom stora! Puss på er
- Nämen, det blev fredag och fredagspodden! Om den stora kärleks-tesen, att känna sig som världens bästa och att våga vara arg och slåss mot dom stora! Puss på er
mandyschulman mandyschulman
linneanordman - Linnéa Nordman "bitterhet klär ingen" @nathalienordberg hahahah bitterB
nuggetspatten - Älska Mina Nuggets Pattar HHAAHA @linneanordman ne fyfan
annmarbo - Hanna och Amanda, jag klippte hela vår häck i ösregn sedan tog jag och klippte hela gräsmattan som är jättestor och hela tiden lyssnade jag på er. Väldigt effektivt måste jag säga. Ha en härlig sommar!/Marlene
tildahamberg - Tilda Hamberg I'm the worlds greatest tog mig igenom några av de värsta pluggfaserna. Den är fan guld!!
linneahar - Linnea Hej Amanda! Är en tjugoårig tjej som älskar er podcast, totalt älskar. Det tog slut med min pojkvän för några dagar sedan, ett gemensamt beslut men som ändå gör så ont att jag knappt fungerar och har inte haft lust med någonting. Men igår tog jag mig ändå i kragen gick ut och promenerade och lyssnade på fredagspodden och jag säger bara TACK. Mitt i den här sorgen så kunde jag skratta och gråta och omges av känslan att allt kommer ordna sig. Man har inte listat ut hela sitt liv när man är tjugo, och det är okej! Man kan vara hur olycklig som helst och gråta i dagar på golvet som du berättade om och ändå vara så lyckliga som ni är idag. Så tack!
moamajamagnusson - Moa Magnusson Bästa podden och bisarrt nog är ni som två polare jag blir sjukt glad av att höra. Sjukt roliga smarta ödmjuka och varma. /ert nr1-hsp-queer-fan💗
maijsan - M a r i a Spotify-spellista med alla låtarna kanske vore något? 💖 @mandyschulman @hannahwidell
mimmsan77 - Mimmie\24\träna\sthlm Otroligt bra! Hade en jobbig dag men ni gjorde den bättre. Känner mig gladare. Med musik i ers avsnitt blir det magiskt tack för att ni finns!
Instagram photo by mandyschulman - Har helt glömt bort att berätta att jag är gäst hos @ninacampioni i #vattnetgår! Det var så kul att få berätta allt om mitt favoritämne - mina förlossningar! 💗
- Har helt glömt bort att berätta att jag är gäst hos @ninacampioni i #vattnetgår! Det var så kul att få berätta allt om mitt favoritämne - mina förlossningar!
mandyschulman mandyschulman
annaeklnd - Anna Eklund Hjärtat, Du som är förlossningstokig måste ju lyssna på detta! @petramrosen 💕
bigfootc - Måste lyssna. Har aldrig upplevt annat än snabba förlossningar.
ninacampioni - Nina Campioni ❤️❤️❤️❤️
carolinenolhed - Caroline Please berätta för mig var den svarta lurviga tröjan är ifrån 😍
gerdpalmer - Gerd Palmér Har lyssnat. Har sagt det förut, fantastiskt bra pod @ninacampioni låter gästerna prata till punkt vilket inte hör till vanligheterna i podvärlden.
ninacampioni - Nina Campioni 😘😘 tusen tack igen @gerdpalmer
trendsyy - Trendsy Vilken fin tröja😊
Instagram photo by mandyschulman - Har blivit tokig i tanken på att vi ska ha blåregn över pergolan på uteplatsen. Som att äta middag i paradiset! Men är det någon som vet om det skulle funka och hur??? Var får man tag i det? Och tips om andra vackra växter som klättrar!
- Har blivit tokig i tanken på att vi ska ha blåregn över pergolan på uteplatsen. Som att äta middag i paradiset! Men är det någon som vet om det skulle funka och hur??? Var får man tag i det? Och tips om andra vackra växter som klättrar!
mandyschulman mandyschulman
kbjerde - Karin Bjerde @vicodi you need a pergola for Pinilla
agnesmyhren - Agnes Irja Lovisa Myrén Syrénberså hade jag när jag växte upp, det var såååå mysigt, fast det hänger ju inte. Vinrankor är mysigt också!
becccabeccis - 🌸"Clematis" (lila blommor också) 🍃"Humle" (fina blad, utan blommor, växer väldigt mycket och snabbt i min erfarenhet)
annatheresea - 💎 😍 @hanssonmart
greenstockings - Anna Humle sprider sig snabbt med rotskott i en trädgård om man låter den, fin och snabb men bara grön. Honungsros klättrar, är blekgul och doftar u u underbart! Jag skulle blandat mellan honungsrosen i ett hörn och klematisen summer snow i ett annat.
palmieretoile - palmieretoile Amanda Jag älskar också blåregn Trivs bäst i skyddat läge gärna söderut växtzon 5-6 Men i skyddat läge är den underbar och kan trivas också på Gotland När den väl rotat sig (pH värde på jorden runt 7 ) kan den bli stor och mäktig Lycka till❤️
jennyslondon - Jenny Elovsson Har blåregn på framsidan av mitt hus, är urmysigt men synd att säsongen är så kort. Blommorna blommar ut på bara någon vecka känns det som. (Bor i England och här växer de som ogäs 😂)
Instagram photo by mandyschulman - ☀️🏊
-
mandyschulman mandyschulman
fridajohannal - Frida @emmajemt jag vill hit!!!
patriciahrv - Wow är det verkligen sant haha. Dit åker vi i helgen om det blir varmt? @vaackholt
caloosa04 - Susanne Karlbom För mycket folk @aggieaa vattnet är bättre sen när det är mindre folk
asavaldis - åsa valdis @rikardsdottir åk hit!☺️🏊🏼
tandsyrran56 - Monica Andersson Neeej! Vi vill inte att någon ska hitta hit!
bellis2011 - Lina Dahlqvist Åååå vad man blir sugen @mariapalmer
kryddann - Stoppa Nordkalk och rädda fantastisk natur och Ojnareskogen!
nadjawahlgren - Nadja @viktorerik det är ju hit vi ska😀