Open menu
Switch to grid Switch to list Go back
Instagram photo by mawarashid - Study againnn. Huwaaa 😭 @fazirafaisal @putramt
- Study againnn. Huwaaa @fazirafaisal @putramt
mawarashid mawarashid
maizatulfarra - maizatulfarra Kat elaf ke nih kak mawar?
saiful_wahab - Saiful Wahab Kak i saw you i kt elaf juga yay you pretty πŸ’πŸ’
tshirt_iam_rm24_freepostage - iam_fahtinizzatie Tshirt i am rm 24, free postage :)
ezzajaafar - ezza jaafar Bila nk study sama ni mawar
fazirafaisal - fazira_faisal Arab belakang tu 😍😍😍
freezeforshort - Hafreez Amminuddin @mawarashid mawar tak payah nak pura2 sangat! πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘Š
Instagram photo by mawarashid - Throwback 2012 with @farahinridzal 😭 rindu gile gile kan ayen. Rindu nk fly like a g6~ I miss my cheermates #cbn #xavier #oneteam #happyfamily #gohard #gohome #hottogo #cheerleaders #flyer
- Throwback 2012 with @farahinridzal rindu gile gile kan ayen. Rindu nk fly like a g6~ I miss my cheermates #cbn #xavier #oneteam #happyfamily #gohard #gohome #hottogo #cheerleaders #flyer
mawarashid mawarashid
farahinridzal - farahinridzal Let us know when. And kalau ada jual tshirt pun simpan kan utk kita org blh? Rindu semua org!! πŸ’• @ninaajamal
schaaemma - SchaaFatty Mawar umur berapa skrg? 19 or 20????? Mudanyaa @mawarashid
ninaajamal - Jazlina Jamal Yeshh will do! Rindu kak farahin and mawar also @farahinridzal x)
putrinatashasyafirah - Putri Natasha Syafirah Jom pergi cheercomp sama2 nak mawar? Rindunyaaaa
raaizz - XAVIER my fav name! Xavier β™‘
liznahara - liznahara RINDUUUUUUUUU 😭😭😭😭
Instagram photo by mawarashid - Assalamualaikum, 25 n 26hb ni jgn lupa dtg beramai2 ke dewan jubli perak. @auramawarlens will be there, with harga promotion itk booth. Jom dpt kan satu lens mawar untuk dptkan aura di hari raya. Hehe , happy shopping!
- Assalamualaikum, 25 n 26hb ni jgn lupa dtg beramai2 ke dewan jubli perak. @auramawarlens will be there, with harga promotion itk booth. Jom dpt kan satu lens mawar untuk dptkan aura di hari raya. Hehe , happy shopping!
mawarashid mawarashid
ftynbeautyz_on9shop - 🌸FTYNBEAUTYZ🌸 @dayangchachot #auramawarlens HERE 😍
derrshop - Derrshop Get your favourite Audi, BMW, Mercedes and many more keychains! Btw, nice pic!
iqbalazhr - Muhammad Iqbal Waalaikumussalam, kenapa cantik sangat? Urm...
hijabbyneena - HijabByNeena Sale! Sale! Crumple shawl RM9 ! Bawal printed RM10 sahaja. Come visit my ig..tumpang iklan ye :)
tuwawanpinky - rokiah jamrud Kak @mawarashid pkul brpo ad sano. Nk g bli nihh
appledrobecollection - Appledrobe Collection Bawal tie dye and preloved item here πŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆ
aryna_nadya - Ryna Hahaha @tuwawanpinky
ryniikefflii - cik riyy β™‘ 26 is my birthday hehe :)
Instagram photo by mawarashid - Study steady
- Study steady
mawarashid mawarashid
syahmielee - syahmielee Mawar u ok..??????
yoomyn - Yasmin J. Hye mawar! I'm from freementlemedia Asia and I sent you an email. Can you please check your mail 😊 tq
sheenahilton - sheena Hooligan @mawarashid rindu nk jumpa . Nak beli len awak . Huhu
akmalraw - #Ψ§ΩƒΩ…Ω„ barai barai πŸ˜‚πŸ˜‚ @mawarashid
elcah - Ehyelcah Get well soon syg
mawarashid - Mawar Rashid @elcah tengqiu bby
Instagram photo by mawarashid - I have been looking for this like forever! Now mawar tak payah nak susah susah balut charger pakai seletip. Hehe. Hidup charger wrapper! @chargerwrapper @chargerwrapper @chargerwrapper
- I have been looking for this like forever! Now mawar tak payah nak susah susah balut charger pakai seletip. Hehe. Hidup charger wrapper! @chargerwrapper @chargerwrapper @chargerwrapper
mawarashid mawarashid
sheyqien66 - Sea-xien Yen Yen @qamarul_akmal cntik kan
fatinadzmisah - FTNADZMSH @azilhasarie see this b
chargerwrapper - Colourful Charger Protection @_fardiana @saifulaidil visit my IG for this COLOURFUL CHARGER WRAPPER. Please do follow the purchasing step posted. 😊
chargerwrapper - Colourful Charger Protection @faisal_ally_omg you can get it here! Sorry, one size only. Usually fit phone charger only. And doesn't shrink when in contact with heat. Unless you burn it. 😊
faisal_ally_omg - Faisal Ally ok noted..ty @chargerwrapper
elcah - Ehyelcah @chargerwrapper nakkk omg
syadaamzahh - Syada Amzah Nakkkkkkkkk jugekkk @chargerwrapper hahahhaha
Instagram photo by mawarashid - Assalamualaikum, dato siti nurhaliza and aaron aziz will be at JAKEL KL this 19 july which is on this saturday!! Pkul 12.30 smpai 2.30 petang. Jgn ketinggalan ye sbb ada sale kaw2. Alang2 nak dkt raya ni. Nanti u guys tak sempat nk shopping rayaa. Night guys! #jakeltextile #jakelaaronaziz
- Assalamualaikum, dato siti nurhaliza and aaron aziz will be at JAKEL KL this 19 july which is on this saturday!! Pkul 12.30 smpai 2.30 petang. Jgn ketinggalan ye sbb ada sale kaw2. Alang2 nak dkt raya ni. Nanti u guys tak sempat nk shopping rayaa. Night guys! #jakeltextile #jakelaaronaziz
mawarashid mawarashid
dopeskeletor - LFAZ Gudluck mawar for your midsem exam esok hahaha @mawarashid
budishahjone - budyshahJone γ…‹γ…‹γ…‹γ…‹γ…‹γ…‹γ…‹γ…‹γ…‹γ…‹γ…‹
adellalola - AdxllπŸ’€ Promote ig here πŸ’šπŸ’›πŸ’™πŸ’œ
gloriousdisaster - Glorious Disaster Hai, we have a lotsaaa new arrival of accessories for aidilfitri. ❀️
chargerwrapper - Colourful Charger Protection SAPO NOK BALUT CHARGER BULEH ORDA KAK SINI OKAYY!? HAHAHA MAWA JANGE BLOCK AKU! MUNG BLOCK AKU KATOK!
eyd_ha - eyd_ha Hai..jum bwat duit rye..modal hnye rm55 je..untung rm20-rm300 dlm sehari..sape yg tana..mudah dan senang..pm me 0149465883
Instagram photo by mawarashid - Mawar paling pantang org yg tak hormat org tua ni. Kita daripada skolah cikgu parents kita ajar untuk hormati org tua. Walaumcm mana pun mawar marah, tak mungkin akan smpai nk tengking pakcik mcm tu. Boleh nmpk, org mcm ni boleh sng2 tengking parents sendiri.  Smpai kemek kan kreta pakcik tu. Ya allah. Trg2 semua org ada buat salah, tak kan lah pakcik tu sengaja. Klau la ada org tengking parents kita mcm ni serious sedih gile. Mawar harap prempuan ni minta maaf yg setimpal dkt pakcik ni. And brubah untuk kebaikan diri sendiri. Maybe kejadian ni ada hikmah utk prempuan ni. Ksian pakcik ni. πŸ˜₯ sama2 kita utk blajar menghormati org tua and org sekeliling. Babye. #luahanhatiygpanas
- Mawar paling pantang org yg tak hormat org tua ni. Kita daripada skolah cikgu parents kita ajar untuk hormati org tua. Walaumcm mana pun mawar marah, tak mungkin akan smpai nk tengking pakcik mcm tu. Boleh nmpk, org mcm ni boleh sng2 tengking parents sendiri. Smpai kemek kan kreta pakcik tu. Ya all...
mawarashid mawarashid
areidnikewerunklo_o - areid streetsoccer Ish ape la masalag pompuan tu @mawarashid
rizoridzuan - rizoridzuan Allah menutup aib orang yang menutup aib saudaranya. Sudah lah tu.
bluecroods - bluecroods Its not about shes wearing tdg but acted that way or what. Maybe she had problems before that thats why she outburst to that uncle. Case already solved stop bashing her
amoi1607 - amoi1607 Sudah-sudahlah tu. Fokus dgn bulan Ramadhan skang ni. Bawak mengucap..
ann_lynn88 - ann lynn Mntk Maaf bkn ikhlas pon..bek x yah..
aqieylaa00 - aqieylaa00 Aikk boleh pulak smpai nak takut kaum dorang mengamuk . Dah kenapa ko ni
realbracesnunu - REAL BRACES NUNU Delete post ni boleh kan @mawarashid She has personally apologized to media and uncle Lim dah. Shouldnt embarrass her more dgn post yg mcmni. Kita kan sesama Melayu, sesama Islam. Takkan nak menjatuhkan bangsa dan agama sendiri. 😊