Photos and video with hashtag #um

#um

  • 1.7M Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- Siapa lagi nak join preorder Kurta Kahfee ni ?? ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ warna turquoise ni la paling laku keras ๐Ÿ‘ . . Turquoise Kahfee ๐Ÿ‘•๐Ÿ‘• . . Normal price: RM105.00 PREORDER price: RM89.00 โ€ผ๏ธ Material: COTTON OSAKA & THAI SILK COTTON . . Khas untuk Raya Haji korang ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š . . . . #kurta #kurtamelayu #kurtamoden #kurtalawa #kurtamenarik #kurtamurah #kurtaaiaz #unisza #uniszapastitahu #utp #um #upm #ukm #utm #uthm #ump #umt #uum #usm #unimap #uia #uitm #ums #unimas #unikl
- Siapa lagi nak join preorder Kurta Kahfee ni ?? ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ warna turquoise ni la paling laku keras ๐Ÿ‘ . . Turquoise Kahfee ๐Ÿ‘•๐Ÿ‘• . . Normal price: RM105.00 PREORDER price: RM89.00 โ€ผ๏ธ Material: COTTON OSAKA & THAI SILK COTTON . . Khas untuk Raya Haji korang ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š . . . . #kurta #kurtamelayu #kurtamoden #kurtalawa #kurtamenarik #kurtamurah #kurtaaiaz #unisza #uniszapastitahu #utp #um #upm #ukm #utm #uthm #ump #umt #uum #usm #unimap #uia #uitm #ums #unimas #unikl
- Siapa lagi nak join preorder Kurta Kahfee ni ?? ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ warna turquoise ni la paling laku keras ๐Ÿ‘ . . Turquoise Kahfee ๐Ÿ‘•๐Ÿ‘• . . Normal price: RM105.00 PREORDER price: RM89.00 โ€ผ๏ธ Material: COTTON OSAKA & THAI SILK COTTON . . Khas untuk Raya Haji korang ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š . . . . #kurta #kurtamelayu #kurtamoden #kurtalawa #kurtamenarik #kurtamurah #kurtaaiaz #unisza #uniszapastitahu #utp #um #upm #ukm #utm #uthm #ump #umt #uum #usm #unimap #uia #uitm #ums #unimas #unikl
- The most popular set and Hot Selling โ—โ— Sudah semestinya set asyaliee the perfect set ๐Ÿ˜ . . Yg bestnya bc cream ni full coverage and boleh tahan sampai 8 jam tau. Kalau pakai dr pagi, ptg pun masih berseri seri muka tu. Mmg best gilerr. ๐Ÿ˜Š . . Whatsapp utk more detail: Ain ๐Ÿ“ฒ 01125074649 Ain ๐Ÿ“ฒ 01125074649 . . #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamdyxy #dyxybccreamdyxy #bccreamfoundation #foundation #facemistgreentea #makeuptutorial #brush #mua #bazaarpaknil #concealer #lipstik #muamalaysia #makeup #uitm #unimas #um #usm #upm #onlineseller #makeupmurah #teamNaddy #teamFL #teamdyxy
- The most popular set and Hot Selling โ—โ— Sudah semestinya set asyaliee the perfect set ๐Ÿ˜ . . Yg bestnya bc cream ni full coverage and boleh tahan sampai 8 jam tau. Kalau pakai dr pagi, ptg pun masih berseri seri muka tu. Mmg best gilerr. ๐Ÿ˜Š . . Whatsapp utk more detail: Ain ๐Ÿ“ฒ 01125074649 Ain ๐Ÿ“ฒ 01125074649 . . #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamdyxy #dyxybccreamdyxy #bccreamfoundation #foundation #facemistgreentea #makeuptutorial #brush #mua #bazaarpaknil #concealer #lipstik #muamalaysia #makeup #uitm #unimas #um #usm #upm #onlineseller #makeupmurah #teamNaddy #teamFL #teamdyxy
- The most popular set and Hot Selling โ—โ— Sudah semestinya set asyaliee the perfect set ๐Ÿ˜ . . Yg bestnya bc cream ni full coverage and boleh tahan sampai 8 jam tau. Kalau pakai dr pagi, ptg pun masih berseri seri muka tu. Mmg best gilerr. ๐Ÿ˜Š . . Whatsapp utk more detail: Ain ๐Ÿ“ฒ 01125074649 Ain ๐Ÿ“ฒ 01125074649 . . #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamdyxy #dyxybccreamdyxy #bccreamfoundation #foundation #facemistgreentea #makeuptutorial #brush #mua #bazaarpaknil #concealer #lipstik #muamalaysia #makeup #uitm #unimas #um #usm #upm #onlineseller #makeupmurah #teamNaddy #teamFL #teamdyxy
- Set asyaliee uolssss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 3 item yg mmg best sgt sbb dia mampu tlg korang slesaikn mslh korang. Sbb apa? Sbb bc cream tu mampu cover sgala cela pd muka. Mmg full coverage ๐Ÿ˜‰ brush tu mmudahkn kerja korang nk ratakn bc cream tu. Lps tu boleh la spray face mist pd muka. Mmg terasa kesegarannya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Whatsapp 01125074649 for more detail ๐Ÿ˜Š . . #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamdyxy #dyxybccreamdyxy #bccreamfoundation #foundation #facemistgreentea #makeuptutorial #brush #mua #bazaarpaknil #concealer #lipstik #muamalaysia #makeup #uitm #unimas #um #usm #upm #onlineseller #makeupmurah #teamNaddy #teamFL #teamdyxy
- Set asyaliee uolssss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 3 item yg mmg best sgt sbb dia mampu tlg korang slesaikn mslh korang. Sbb apa? Sbb bc cream tu mampu cover sgala cela pd muka. Mmg full coverage ๐Ÿ˜‰ brush tu mmudahkn kerja korang nk ratakn bc cream tu. Lps tu boleh la spray face mist pd muka. Mmg terasa kesegarannya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Whatsapp 01125074649 for more detail ๐Ÿ˜Š . . #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamdyxy #dyxybccreamdyxy #bccreamfoundation #foundation #facemistgreentea #makeuptutorial #brush #mua #bazaarpaknil #concealer #lipstik #muamalaysia #makeup #uitm #unimas #um #usm #upm #onlineseller #makeupmurah #teamNaddy #teamFL #teamdyxy
- Set asyaliee uolssss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 3 item yg mmg best sgt sbb dia mampu tlg korang slesaikn mslh korang. Sbb apa? Sbb bc cream tu mampu cover sgala cela pd muka. Mmg full coverage ๐Ÿ˜‰ brush tu mmudahkn kerja korang nk ratakn bc cream tu. Lps tu boleh la spray face mist pd muka. Mmg terasa kesegarannya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Whatsapp 01125074649 for more detail ๐Ÿ˜Š . . #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamdyxy #dyxybccreamdyxy #bccreamfoundation #foundation #facemistgreentea #makeuptutorial #brush #mua #bazaarpaknil #concealer #lipstik #muamalaysia #makeup #uitm #unimas #um #usm #upm #onlineseller #makeupmurah #teamNaddy #teamFL #teamdyxy
- Tonight! Join me at the best Latin party in Miami๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿwe'll be taking over Mokaรฏ Lounge! ๐ŸŽค๐ŸŽฌ๐ŸŽค You won't want to miss the swimWeek takeoff party! ๐Ÿ‘™ Girls get FREE VIP drinks and entrance with me ALL night! ๐Ÿพ Text /Whatsapp/ Dm me to get a spot on my VIP guestlist ๐Ÿ“‹ ๐Ÿ“ฑ (+1)305-498-9855 ๐Ÿ“ฑ guys RSVP with me for table deals๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ-------------------------------- #e11even #rockwellclub #Mokaimiami #Mokaipromoter #livmiami #storymiami #storypromoter #miamibeach #wallmiami #rockwellmiami #clubstory #rockwellpromoter #southbeachmiami #miamiparties #efmiami #FIU #slsmiami #nikkibeach #mokaiclub #UM #bachelorette #bachelorparty #miaminightlife #southbeachmiami #southbeachclubs #livpromoter #oramiami #oraclub #miamiclubs #miamipromoter
- Tonight! Join me at the best Latin party in Miami๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿwe& #39;ll be taking over Mokaรฏ Lounge! ๐ŸŽค๐ŸŽฌ๐ŸŽค You won& #39;t want to miss the swimWeek takeoff party! ๐Ÿ‘™ Girls get FREE VIP drinks and entrance with me ALL night! ๐Ÿพ Text /Whatsapp/ Dm me to get a spot on my VIP guestlist ๐Ÿ“‹ ๐Ÿ“ฑ (+1)305-498-9855 ๐Ÿ“ฑ guys RSVP with me for table deals๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ-------------------------------- #e11even #rockwellclub #Mokaimiami #Mokaipromoter #livmiami #storymiami #storypromoter #miamibeach #wallmiami #rockwellmiami #clubstory #rockwellpromoter #southbeachmiami #miamiparties #efmiami #FIU #slsmiami #nikkibeach #mokaiclub #UM #bachelorette #bachelorparty #miaminightlife #southbeachmiami #southbeachclubs #livpromoter #oramiami #oraclub #miamiclubs #miamipromoter
- Tonight! Join me at the best Latin party in Miami๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿwe'll be taking over Mokaรฏ Lounge! ๐ŸŽค๐ŸŽฌ๐ŸŽค You won't want to miss the swimWeek takeoff party! ๐Ÿ‘™ Girls get FREE VIP drinks and entrance with me ALL night! ๐Ÿพ Text /Whatsapp/ Dm me to get a spot on my VIP guestlist ๐Ÿ“‹ ๐Ÿ“ฑ (+1)305-498-9855 ๐Ÿ“ฑ guys RSVP with me for table deals๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ-------------------------------- #e11even #rockwellclub #Mokaimiami #Mokaipromoter #livmiami #storymiami #storypromoter #miamibeach #wallmiami #rockwellmiami #clubstory #rockwellpromoter #southbeachmiami #miamiparties #efmiami #FIU #slsmiami #nikkibeach #mokaiclub #UM #bachelorette #bachelorparty #miaminightlife #southbeachmiami #southbeachclubs #livpromoter #oramiami #oraclub #miamiclubs #miamipromoter
- PARUT JERAWAT TERTUTUP๐Ÿ™‰๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ . . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . . โ—Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb . . ๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โœ”bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM โœ”Foundation matte glowing serta merta โœ”Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam โœ”Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela โœ”Ada concealer sebab tuh tak melekit โœ”Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜ . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜ . #bccreamfoundation #bccream#bccreambydyana#dyxygreenteafacemist #makeupartismalaysia #teamfl#foundationmalaysia#dyxycodshahalam#dyxycodpuchong#uitmshahalam#um#uia#bccream#dyxy#dyxybccream#facemistmalaysia#beautywatermalaysia#kangenwater#ddcreammalaysia#cccreammalaysia#bbcreammalaysia#foundationmalaysia#bedakasas#concealermalaysia#mineralpowder#bedakcompact#bedakmineral#bedakpadat#cushionfoundation#bedakcushion#cushionmalaysia#cushionfoundationmalaysia
- PARUT JERAWAT TERTUTUP๐Ÿ™‰๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ . . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . . โ—Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb . . ๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โœ”bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM โœ”Foundation matte glowing serta merta โœ”Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam โœ”Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela โœ”Ada concealer sebab tuh tak melekit โœ”Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜ . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜ . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyan #dyxygreenteafacemist #makeupartismalaysia #teamfl #foundationmalaysi #dyxycodshahalam #dyxycodpuchon #uitmshahalam #u #uia #bccrea #dyxy #dyxybccrea #facemistmalaysia #beautywatermalaysi #kangenwater #ddcreammalaysi #cccreammalaysia #bbcreammalaysi #foundationmalaysia #bedakasa #concealermalaysia #mineralpowde #bedakcompact #bedakminera #bedakpadat #cushionfoundatio #bedakcushion #cushionmalaysi #cushionfoundationmalaysia
- PARUT JERAWAT TERTUTUP๐Ÿ™‰๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ . . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . . โ—Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb . . ๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โœ”bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM โœ”Foundation matte glowing serta merta โœ”Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam โœ”Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela โœ”Ada concealer sebab tuh tak melekit โœ”Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜ . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜ . #bccreamfoundation #bccream#bccreambydyana#dyxygreenteafacemist #makeupartismalaysia #teamfl#foundationmalaysia#dyxycodshahalam#dyxycodpuchong#uitmshahalam#um#uia#bccream#dyxy#dyxybccream#facemistmalaysia#beautywatermalaysia#kangenwater#ddcreammalaysia#cccreammalaysia#bbcreammalaysia#foundationmalaysia#bedakasas#concealermalaysia#mineralpowder#bedakcompact#bedakmineral#bedakpadat#cushionfoundation#bedakcushion#cushionmalaysia#cushionfoundationmalaysia
- Tonight! Join me at the best Latin party in Miami๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿwe'll be taking over Mokaรฏ Lounge! ๐ŸŽค๐ŸŽฌ๐ŸŽค You won't want to miss the swimWeek takeoff party! ๐Ÿ‘™ Girls get free VIP drinks and entrance with me ALL night! ๐Ÿพ Text /Whatsapp/ Dm me to get a spot on my VIP guestlist ๐Ÿ“‹ ------ ๐Ÿ“ฑ (+1)305-498-9855 ๐Ÿ“ฑ *** guys RSVP with me for table deals๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ-------------------------------- #e11even #rockwellclub #Mokaimiami #Mokaipromoter #livmiami #storymiami #storypromoter #miamibeach #wallmiami #rockwellmiami #clubstory #rockwellpromoter #southbeachmiami #miamiparties #efmiami #FIU #slsmiami #nikkibeach #mokaiclub #UM #bachelorette #bachelorparty #miaminightlife #southbeachmiami #southbeachclubs #livpromoter #oramiami #oraclub #miamiclubs #miamipromoter
- Tonight! Join me at the best Latin party in Miami๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿwe& #39;ll be taking over Mokaรฏ Lounge! ๐ŸŽค๐ŸŽฌ๐ŸŽค You won& #39;t want to miss the swimWeek takeoff party! ๐Ÿ‘™ Girls get free VIP drinks and entrance with me ALL night! ๐Ÿพ Text /Whatsapp/ Dm me to get a spot on my VIP guestlist ๐Ÿ“‹ ------ ๐Ÿ“ฑ (+1)305-498-9855 ๐Ÿ“ฑ *** guys RSVP with me for table deals๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ-------------------------------- #e11even #rockwellclub #Mokaimiami #Mokaipromoter #livmiami #storymiami #storypromoter #miamibeach #wallmiami #rockwellmiami #clubstory #rockwellpromoter #southbeachmiami #miamiparties #efmiami #FIU #slsmiami #nikkibeach #mokaiclub #UM #bachelorette #bachelorparty #miaminightlife #southbeachmiami #southbeachclubs #livpromoter #oramiami #oraclub #miamiclubs #miamipromoter
- Tonight! Join me at the best Latin party in Miami๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿwe'll be taking over Mokaรฏ Lounge! ๐ŸŽค๐ŸŽฌ๐ŸŽค You won't want to miss the swimWeek takeoff party! ๐Ÿ‘™ Girls get free VIP drinks and entrance with me ALL night! ๐Ÿพ Text /Whatsapp/ Dm me to get a spot on my VIP guestlist ๐Ÿ“‹ ------ ๐Ÿ“ฑ (+1)305-498-9855 ๐Ÿ“ฑ *** guys RSVP with me for table deals๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ-------------------------------- #e11even #rockwellclub #Mokaimiami #Mokaipromoter #livmiami #storymiami #storypromoter #miamibeach #wallmiami #rockwellmiami #clubstory #rockwellpromoter #southbeachmiami #miamiparties #efmiami #FIU #slsmiami #nikkibeach #mokaiclub #UM #bachelorette #bachelorparty #miaminightlife #southbeachmiami #southbeachclubs #livpromoter #oramiami #oraclub #miamiclubs #miamipromoter
- Kalau nk jimat, blh try set ni utk pmulaan. Lgpun set ni blh tahan 2-3 bulan atau lebih, bgantung pd cara penggunaan ๐Ÿ˜‰ . . Yg best nya bc cream ni, dia blh cover segala cela pada muka tau ๐Ÿ˜ so kalau ada parut2 jerawat ke, smua boleh cover. Bkn tu je, face mist tu blh segarkn muka dan blh mngecutkn jerawat. Byk lagi lah kebaikan lain! ๐Ÿ˜‰ cuba dulu baru tahu. . . Whatsapp 01125074649 for more detail ๐Ÿ˜Š . . #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamdyxy #dyxybccreamdyxy #bccreamfoundation #foundation #facemistgreentea #makeuptutorial #brush #mua #bazaarpaknil #concealer #lipstik #muamalaysia #makeup #uitm #unimas #um #usm #upm #onlineseller #makeupmurah #teamNaddy #teamFL #teamdyxy
- Kalau nk jimat, blh try set ni utk pmulaan. Lgpun set ni blh tahan 2-3 bulan atau lebih, bgantung pd cara penggunaan ๐Ÿ˜‰ . . Yg best nya bc cream ni, dia blh cover segala cela pada muka tau ๐Ÿ˜ so kalau ada parut2 jerawat ke, smua boleh cover. Bkn tu je, face mist tu blh segarkn muka dan blh mngecutkn jerawat. Byk lagi lah kebaikan lain! ๐Ÿ˜‰ cuba dulu baru tahu. . . Whatsapp 01125074649 for more detail ๐Ÿ˜Š . . #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamdyxy #dyxybccreamdyxy #bccreamfoundation #foundation #facemistgreentea #makeuptutorial #brush #mua #bazaarpaknil #concealer #lipstik #muamalaysia #makeup #uitm #unimas #um #usm #upm #onlineseller #makeupmurah #teamNaddy #teamFL #teamdyxy
- Kalau nk jimat, blh try set ni utk pmulaan. Lgpun set ni blh tahan 2-3 bulan atau lebih, bgantung pd cara penggunaan ๐Ÿ˜‰ . . Yg best nya bc cream ni, dia blh cover segala cela pada muka tau ๐Ÿ˜ so kalau ada parut2 jerawat ke, smua boleh cover. Bkn tu je, face mist tu blh segarkn muka dan blh mngecutkn jerawat. Byk lagi lah kebaikan lain! ๐Ÿ˜‰ cuba dulu baru tahu. . . Whatsapp 01125074649 for more detail ๐Ÿ˜Š . . #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamdyxy #dyxybccreamdyxy #bccreamfoundation #foundation #facemistgreentea #makeuptutorial #brush #mua #bazaarpaknil #concealer #lipstik #muamalaysia #makeup #uitm #unimas #um #usm #upm #onlineseller #makeupmurah #teamNaddy #teamFL #teamdyxy
- assalamualaikum sayang sayg semua โ™กโ™ก Nah lagi testimoni dr GORGEOUSLEEM ADVANCED!! Aduhh excited nya i tengok semangat mereka2 yg nak kurus ni tau! Come on guys ! Keep consume GSA sampai uols dapat berat badan idaman uolss okay ! Kepada yg masih ragu ragu terhadap kehebatan GSA ni boleh lah uscha dekat #gorgeousleem , uolls boleh tengok ribuan testimoni hebat dr consumer GSA sebelum ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ JANGAN MAKAN HATI PULAK YE! hiksss .. Mai order magik pill anda hari ini!! โŒNO DIET โŒSUMPAH NO PANTANG MAKAN โŒNO EXERCISE โŒNO SIDE EFFECT Whatsapp ๐Ÿ‘‰0133439890 #sayabolehkurus #akakakaksangat #meletop #jumkurus #janganmengata #fitness #workout #working #lofattah #ilofayou #letsgojes #fafabeautician #2017 #jomtukarsizeS #gorgeousleem #uitm #upm #utm #kptm #kktm #oum #um #teamwarda #surihatimrpilot #wardasayapunya #hsc #viral #kingcoco #bazaarpaknil
- assalamualaikum sayang sayg semua โ™กโ™ก Nah lagi testimoni dr GORGEOUSLEEM ADVANCED!! Aduhh excited nya i tengok semangat mereka2 yg nak kurus ni tau! Come on guys ! Keep consume GSA sampai uols dapat berat badan idaman uolss okay ! Kepada yg masih ragu ragu terhadap kehebatan GSA ni boleh lah uscha dekat #gorgeousleem , uolls boleh tengok ribuan testimoni hebat dr consumer GSA sebelum ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ JANGAN MAKAN HATI PULAK YE! hiksss .. Mai order magik pill anda hari ini!! โŒNO DIET โŒSUMPAH NO PANTANG MAKAN โŒNO EXERCISE โŒNO SIDE EFFECT Whatsapp ๐Ÿ‘‰0133439890 #sayabolehkurus #akakakaksangat #meletop #jumkurus #janganmengata #fitness #workout #working #lofattah #ilofayou #letsgojes #fafabeautician #2017 #jomtukarsizeS #gorgeousleem #uitm #upm #utm #kptm #kktm #oum #um #teamwarda #surihatimrpilot #wardasayapunya #hsc #viral #kingcoco #bazaarpaknil
- assalamualaikum sayang sayg semua โ™กโ™ก Nah lagi testimoni dr GORGEOUSLEEM ADVANCED!! Aduhh excited nya i tengok semangat mereka2 yg nak kurus ni tau! Come on guys ! Keep consume GSA sampai uols dapat berat badan idaman uolss okay ! Kepada yg masih ragu ragu terhadap kehebatan GSA ni boleh lah uscha dekat #gorgeousleem , uolls boleh tengok ribuan testimoni hebat dr consumer GSA sebelum ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ JANGAN MAKAN HATI PULAK YE! hiksss .. Mai order magik pill anda hari ini!! โŒNO DIET โŒSUMPAH NO PANTANG MAKAN โŒNO EXERCISE โŒNO SIDE EFFECT Whatsapp ๐Ÿ‘‰0133439890 #sayabolehkurus #akakakaksangat #meletop #jumkurus #janganmengata #fitness #workout #working #lofattah #ilofayou #letsgojes #fafabeautician #2017 #jomtukarsizeS #gorgeousleem #uitm #upm #utm #kptm #kktm #oum #um #teamwarda #surihatimrpilot #wardasayapunya #hsc #viral #kingcoco #bazaarpaknil

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramโ„ข logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.