Photos and video with hashtag #um

#um

  • 1.8M Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: ✔Vektor ✔Smudge ✔Siluet ✔Original photo . .Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) . . . • Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: ✔Vektor ✔Smudge ✔Siluet ✔Original photo . .Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) . . . • Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: ✔Vektor ✔Smudge ✔Siluet ✔Original photo . .Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) . . . • Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: Vektor Smudge Siluet Original photo Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: Vektor Smudge Siluet Original photo Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: Vektor Smudge Siluet Original photo Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- Jom tengok macam mana nak pakai tudung Evabarika yang gojes ni 😍 . To purchase : kindly whatsapp us at +6013 311 6958 . We ship WORLDWIDE 🌎 Happy shopping, lovelies! 💃❤ #tudungpatches #shawlpatches #patches #EB2627 #UtemMoment #UtemFans #HANZALNA #samtilla #UTP #UM #UUM #ceritakita #bangkitbersama #shawlmurah #UTM #crumpleshawl #shawlcantik #bazaarpaknil #shawlcotton #hipsterHijabista #UUMisthebest #KLFW2017 #KL2017 #UTeM_moment #shawlraya #tutorialhijab #hijabtutorial #tutorialshawl #freepostage
- Jom tengok macam mana nak pakai tudung Evabarika yang gojes ni 😍 . To purchase : kindly whatsapp us at +6013 311 6958 . We ship WORLDWIDE 🌎 Happy shopping, lovelies! 💃❤ #tudungpatches #shawlpatches #patches #EB2627 #UtemMoment #UtemFans #HANZALNA #samtilla #UTP #UM #UUM #ceritakita #bangkitbersama #shawlmurah #UTM #crumpleshawl #shawlcantik #bazaarpaknil #shawlcotton #hipsterHijabista #UUMisthebest #KLFW2017 #KL2017 #UTeM_moment #shawlraya #tutorialhijab #hijabtutorial #tutorialshawl #freepostage
- Jom tengok macam mana nak pakai tudung Evabarika yang gojes ni 😍 . To purchase : kindly whatsapp us at +6013 311 6958 . We ship WORLDWIDE 🌎 Happy shopping, lovelies! 💃❤ #tudungpatches #shawlpatches #patches #EB2627 #UtemMoment #UtemFans #HANZALNA #samtilla #UTP #UM #UUM #ceritakita #bangkitbersama #shawlmurah #UTM #crumpleshawl #shawlcantik #bazaarpaknil #shawlcotton #hipsterHijabista #UUMisthebest #KLFW2017 #KL2017 #UTeM_moment #shawlraya #tutorialhijab #hijabtutorial #tutorialshawl #freepostage
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: Vektor Smudge Siluet Original photo Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: Vektor Smudge Siluet Original photo Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: Vektor Smudge Siluet Original photo Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- LULU SQUARE SCARFS DIAMOND & PLAIN💠 . Ramai yang nantikan koleksi tudung dari Inhanna kan? Tudung bawal yang tak lapuk di telan zaman, simple tapi manis bila digayakan ♥️ . LULU SQUARE SCARFS menggunakan material premium dull satin yang sangat best 👉🏼tak panas 👉🏼tak jarang 👉🏼tak licin 👉🏼mudah dibentuk 👉🏼mudah digosok 👉🏼bidang 45' PROMO PRICE RM39 sahaja 📮RM8 sm/RM10 ss Whatsapp segera utk preorder 📞+60149495586 #hijjablista #TudungByHijjablista #tudungsatinmurah #tudungmurah #bawaldullsatin #bawaldullsatinmurah #bawalmaniktabur #tudungmaniktabur #inhannalovers #ukm #upm #uiam #usm #um
- LULU SQUARE SCARFS DIAMOND & PLAIN💠 . Ramai yang nantikan koleksi tudung dari Inhanna kan? Tudung bawal yang tak lapuk di telan zaman, simple tapi manis bila digayakan ♥️ . LULU SQUARE SCARFS menggunakan material premium dull satin yang sangat best 👉🏼tak panas 👉🏼tak jarang 👉🏼tak licin 👉🏼mudah dibentuk 👉🏼mudah digosok 👉🏼bidang 45& #39; PROMO PRICE RM39 sahaja 📮RM8 sm/RM10 ss Whatsapp segera utk preorder 📞+60149495586 #hijjablista #TudungByHijjablista #tudungsatinmurah #tudungmurah #bawaldullsatin #bawaldullsatinmurah #bawalmaniktabur #tudungmaniktabur #inhannalovers #ukm #upm #uiam #usm #um
- LULU SQUARE SCARFS DIAMOND & PLAIN💠 . Ramai yang nantikan koleksi tudung dari Inhanna kan? Tudung bawal yang tak lapuk di telan zaman, simple tapi manis bila digayakan ♥️ . LULU SQUARE SCARFS menggunakan material premium dull satin yang sangat best 👉🏼tak panas 👉🏼tak jarang 👉🏼tak licin 👉🏼mudah dibentuk 👉🏼mudah digosok 👉🏼bidang 45' PROMO PRICE RM39 sahaja 📮RM8 sm/RM10 ss Whatsapp segera utk preorder 📞+60149495586 #hijjablista #TudungByHijjablista #tudungsatinmurah #tudungmurah #bawaldullsatin #bawaldullsatinmurah #bawalmaniktabur #tudungmaniktabur #inhannalovers #ukm #upm #uiam #usm #um
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: Vektor Smudge Siluet Original photo Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: Vektor Smudge Siluet Original photo Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: Vektor Smudge Siluet Original photo Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- LULU SQUARE SCARFS PLAIN💠 . Ramai yang nantikan koleksi tudung dari Inhanna kan? Tudung bawal yang tak lapuk di telan zaman, simple tapi manis bila digayakan ♥️ . LULU SQUARE SCARFS menggunakan material premium dull satin yang sangat best 👉🏼tak panas 👉🏼tak jarang 👉🏼tak licin 👉🏼mudah dibentuk 👉🏼mudah digosok 👉🏼bidang 45' PROMO PRICE RM39 sahaja 📮RM8 sm/RM10 ss Whatsapp segera utk preorder 📞+60149495586 #hijjablista #TudungByHijjablista #tudungsatinmurah #tudungmurah #bawaldullsatin #bawaldullsatinmurah #bawalmaniktabur #tudungmaniktabur #inhannalovers #ukm #upm #uiam #usm #um
- LULU SQUARE SCARFS PLAIN💠 . Ramai yang nantikan koleksi tudung dari Inhanna kan? Tudung bawal yang tak lapuk di telan zaman, simple tapi manis bila digayakan ♥️ . LULU SQUARE SCARFS menggunakan material premium dull satin yang sangat best 👉🏼tak panas 👉🏼tak jarang 👉🏼tak licin 👉🏼mudah dibentuk 👉🏼mudah digosok 👉🏼bidang 45& #39; PROMO PRICE RM39 sahaja 📮RM8 sm/RM10 ss Whatsapp segera utk preorder 📞+60149495586 #hijjablista #TudungByHijjablista #tudungsatinmurah #tudungmurah #bawaldullsatin #bawaldullsatinmurah #bawalmaniktabur #tudungmaniktabur #inhannalovers #ukm #upm #uiam #usm #um
- LULU SQUARE SCARFS PLAIN💠 . Ramai yang nantikan koleksi tudung dari Inhanna kan? Tudung bawal yang tak lapuk di telan zaman, simple tapi manis bila digayakan ♥️ . LULU SQUARE SCARFS menggunakan material premium dull satin yang sangat best 👉🏼tak panas 👉🏼tak jarang 👉🏼tak licin 👉🏼mudah dibentuk 👉🏼mudah digosok 👉🏼bidang 45' PROMO PRICE RM39 sahaja 📮RM8 sm/RM10 ss Whatsapp segera utk preorder 📞+60149495586 #hijjablista #TudungByHijjablista #tudungsatinmurah #tudungmurah #bawaldullsatin #bawaldullsatinmurah #bawalmaniktabur #tudungmaniktabur #inhannalovers #ukm #upm #uiam #usm #um
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: Vektor Smudge Siluet Original photo Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: Vektor Smudge Siluet Original photo Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: Vektor Smudge Siluet Original photo Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: Vektor Smudge Siluet Original photo Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: Vektor Smudge Siluet Original photo Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- Open order photo frame for birthday, Anniversary, Graduation, Wedding, etc Photo choice: Vektor Smudge Siluet Original photo Kami juga menyediakan paket cetak+pigura dengan ukuran yang tersedia Untuk pricelist dan info lebih lanjut hubungi contact: • WhatsApp : 082143987953 • Line : @gnv7338n (use @) Happy shoping 😄 #kado #gift #birthday #anniversary #wedding #graduation #malang #surabaya #sidoarjo #jawatimur #bandung #jakarta #kadounik #kadomalang #kadobandung #kadosurabaya #kadojakarta #hadiah #ulangtahun #hadiahulangtahun #wisuda #um #ub #umm #mahasiswa #sma #unair #kadowisuda
- "SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . . To order : 📲 013-634.8170 📲 013-634.8170 📲 013-634.8170 . . #dyxybccream #dyxy #facemist #dyxybrush #lipstick #facespray #simplemakeup #brushmakeup #makeup  #promosi #simple #foundation #mua  #muashahalam #bazarpaknil #cosmetics #muapj #dyxypj #dyxyum #um #dyxysunway #dyxypuchong #muapuchong #dropshipopened #dropshipdiperlukan
- "SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . . To order : 📲 013-634.8170 📲 013-634.8170 📲 013-634.8170 . . #dyxybccream #dyxy #facemist #dyxybrush #lipstick #facespray #simplemakeup #brushmakeup #makeup   #promosi #simple #foundation #mua   #muashahalam #bazarpaknil #cosmetics #muapj #dyxypj #dyxyum #um #dyxysunway #dyxypuchong #muapuchong #dropshipopened #dropshipdiperlukan
- "SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . . To order : 📲 013-634.8170 📲 013-634.8170 📲 013-634.8170 . . #dyxybccream #dyxy #facemist #dyxybrush #lipstick #facespray #simplemakeup #brushmakeup #makeup  #promosi #simple #foundation #mua  #muashahalam #bazarpaknil #cosmetics #muapj #dyxypj #dyxyum #um #dyxysunway #dyxypuchong #muapuchong #dropshipopened #dropshipdiperlukan
- Selamat berhujung minggu #AmalSisters. Pastikan pakaian hujung minggu anda daripada fabrik selesa dan menyerap peluh untuk keselesaan menyiapkan tugasan di rumah. – Kak Ina. . . www.wasap.my/60166631985 . . #Kurung #BajuKurung #BajuKurungPahang #KurungPahang #BajuKurungPesakGantung #KurungPesakGantung #BajuKurungCotton #KurungCotton #KurungCottonAmalhadiey #amalhadiey #KolejMatrikulasi #uitm #uum #usm #uia #upm #uiam #ukm #um #unimap #unimas #upsi #cikgucikgi #gurumalaysia #matriks #politeknik #MayaCollection
- Selamat berhujung minggu #AmalSisters . Pastikan pakaian hujung minggu anda daripada fabrik selesa dan menyerap peluh untuk keselesaan menyiapkan tugasan di rumah. – Kak Ina. . . www.wasap.my/60166631985 . . #Kurung #BajuKurung #BajuKurungPahang #KurungPahang #BajuKurungPesakGantung #KurungPesakGantung #BajuKurungCotton #KurungCotton #KurungCottonAmalhadiey #amalhadiey #KolejMatrikulasi #uitm #uum #usm #uia #upm #uiam #ukm #um #unimap #unimas #upsi #cikgucikgi #gurumalaysia #matriks #politeknik #MayaCollection
- Selamat berhujung minggu #AmalSisters. Pastikan pakaian hujung minggu anda daripada fabrik selesa dan menyerap peluh untuk keselesaan menyiapkan tugasan di rumah. – Kak Ina. . . www.wasap.my/60166631985 . . #Kurung #BajuKurung #BajuKurungPahang #KurungPahang #BajuKurungPesakGantung #KurungPesakGantung #BajuKurungCotton #KurungCotton #KurungCottonAmalhadiey #amalhadiey #KolejMatrikulasi #uitm #uum #usm #uia #upm #uiam #ukm #um #unimap #unimas #upsi #cikgucikgi #gurumalaysia #matriks #politeknik #MayaCollection
- Dilema seorang digelar Student atau Pelajar. Sering kehabisan duit disebabkan tidak tahu nak tambahkan duit. Disini peluang anda dengan sertai AGENT TOPUP RELOAD. Setiap kali anda jual kat kawan2 dapat duit. Guna kat diri sendiri dapat diskaun. Boleh jana duit pendapatan dan guna untuk diri sendiri. Bila lagi nak berubah? Jom jadi Agent Topup. Berminat? Whatsapp 0173042238 #agentopup #agentopupdiperlukan #topup #buatduit #murah #bisnesonline #sideincome #parttime #pelajar #benzmobile #msu #unikl #unitar #ukm #um #uia #usm #uitm #upm #uum #utm #upsi #politeknik
- Dilema seorang digelar Student atau Pelajar. Sering kehabisan duit disebabkan tidak tahu nak tambahkan duit. Disini peluang anda dengan sertai AGENT TOPUP RELOAD. Setiap kali anda jual kat kawan2 dapat duit. Guna kat diri sendiri dapat diskaun. Boleh jana duit pendapatan dan guna untuk diri sendiri. Bila lagi nak berubah? Jom jadi Agent Topup. Berminat? Whatsapp 0173042238 #agentopup #agentopupdiperlukan #topup #buatduit #murah #bisnesonline #sideincome #parttime #pelajar #benzmobile #msu #unikl #unitar #ukm #um #uia #usm #uitm #upm #uum #utm #upsi #politeknik
- Dilema seorang digelar Student atau Pelajar. Sering kehabisan duit disebabkan tidak tahu nak tambahkan duit. Disini peluang anda dengan sertai AGENT TOPUP RELOAD. Setiap kali anda jual kat kawan2 dapat duit. Guna kat diri sendiri dapat diskaun. Boleh jana duit pendapatan dan guna untuk diri sendiri. Bila lagi nak berubah? Jom jadi Agent Topup. Berminat? Whatsapp 0173042238 #agentopup #agentopupdiperlukan #topup #buatduit #murah #bisnesonline #sideincome #parttime #pelajar #benzmobile #msu #unikl #unitar #ukm #um #uia #usm #uitm #upm #uum #utm #upsi #politeknik
- NEW ARRIVAL 🛬🛬 . ADIDAS SPAIN (AVAILABLE ALL COLOUR ) . . FABRIC : 100% MICRO POLYESTER . . SIZE : S , M , L , XL , XXL , XXXL . . SERVICE YANG DITAWARKAN ‼️ 🔥PRINTING NAMA&NOMBOR 🔥PATCH SPONSOR 🔥LOGO HEATPRESS 🔥LOGO SULAM 🔥STOKIN & SELUAR . FREE ITEM: •PRINTING SPONSOR KEDAIJERSI11 MINIMUM ORDER 10 PCS . CARA ORDER ? ------------- . WHATSAPP : 📲 011-6101 3991 📲011-6101 3991 . Atau Klik Link di Bio untuk Direct Whatsapp . #jersimurah #malaysia #hashhtagjer #trustedseller #epl17 #ligasuper2017 #karisma #saf #sukol #kakom #ligaipt #ligaperdana #uitm #utm #utem #uthm #um #usm #unimap #unisza #ump #sukansea #kitajuara #ggmu #coys #coyg #halamadrid #gold #jersiteammurah #jersiteam
- NEW ARRIVAL 🛬🛬 . ADIDAS SPAIN (AVAILABLE ALL COLOUR ) . . FABRIC : 100% MICRO POLYESTER . . SIZE : S , M , L , XL , XXL , XXXL . . SERVICE YANG DITAWARKAN ‼️ 🔥PRINTING NAMA&NOMBOR 🔥PATCH SPONSOR 🔥LOGO HEATPRESS 🔥LOGO SULAM 🔥STOKIN & SELUAR . FREE ITEM: •PRINTING SPONSOR KEDAIJERSI11 MINIMUM ORDER 10 PCS . CARA ORDER ? ------------- . WHATSAPP : 📲 011-6101 3991 📲011-6101 3991 . Atau Klik Link di Bio untuk Direct Whatsapp . #jersimurah #malaysia #hashhtagjer #trustedseller #epl17 #ligasuper2017 #karisma #saf #sukol #kakom #ligaipt #ligaperdana #uitm #utm #utem #uthm #um #usm #unimap #unisza #ump #sukansea #kitajuara #ggmu #coys #coyg #halamadrid #gold #jersiteammurah #jersiteam
- NEW ARRIVAL 🛬🛬 . ADIDAS SPAIN (AVAILABLE ALL COLOUR ) . . FABRIC : 100% MICRO POLYESTER . . SIZE : S , M , L , XL , XXL , XXXL . . SERVICE YANG DITAWARKAN ‼️ 🔥PRINTING NAMA&NOMBOR 🔥PATCH SPONSOR 🔥LOGO HEATPRESS 🔥LOGO SULAM 🔥STOKIN & SELUAR . FREE ITEM: •PRINTING SPONSOR KEDAIJERSI11 MINIMUM ORDER 10 PCS . CARA ORDER ? ------------- . WHATSAPP : 📲 011-6101 3991 📲011-6101 3991 . Atau Klik Link di Bio untuk Direct Whatsapp . #jersimurah #malaysia #hashhtagjer #trustedseller #epl17 #ligasuper2017 #karisma #saf #sukol #kakom #ligaipt #ligaperdana #uitm #utm #utem #uthm #um #usm #unimap #unisza #ump #sukansea #kitajuara #ggmu #coys #coyg #halamadrid #gold #jersiteammurah #jersiteam

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.