Open menu
Switch to grid Switch to list Go back
Photos and video with hashtag #toingtoing

#toingtoing

  • 0 Photos
Instagram photo by zetti_ajwarrios - Video kenangan aku ngan my geng #toingtoing ...mmg toing toing habis kita masa ni sbb tggu dik #aydajebat x muncul2.....@imanaem_ajwarriors berjaya mem prank aku ngan @bisskutmarie_ajwarriors.....tgk aksi ku yg senget ke cun tu x tau la.... #toingtoing  #sahabatselamanya
- Video kenangan aku ngan my geng #toingtoing ...mmg toing toing habis kita masa ni sbb tggu dik #aydajebat x muncul2.....@imanaem_ajwarriors berjaya mem prank aku ngan @bisskutmarie_ajwarriors.....tgk aksi ku yg senget ke cun tu x tau la.... #toingtoing #sahabatselamanya
zetti_ajwarrios zetti_ajwarrios
imanaem_ajwarriors - ima ramli @zetti_ajwarrios rindunyaaaa 😭😭😭😭😭
zetti_ajwarrios - aj_supporter Kan....mai la kelate @imanaem_ajwarriors
imanaem_ajwarriors - ima ramli @zetti_ajwarrios tu la.. mereput sungguh ni...
bisskutmarie_ajwarriors - suriana ismail Ya allah..rindunya kt korang...sob2..nk toingtoing lagi @zetti_ajwarrios @imanaem_ajwarriors
imanaem_ajwarriors - ima ramli @bisskutmarie_ajwarriors thu xpe sue.. lg la bile tgk video.. betoi2 mereputtt
bisskutmarie_ajwarriors - suriana ismail Seriussss...rindu sgt2..nk toingtoing lagi @imanaem_ajwarriors
zetti_ajwarrios - aj_supporter Kah kah kah.....miss uolls..
Instagram photo by zetti_ajwarrios - how do you do my frenzz!!!!.....kerinduan dlm hati bagai ditusuk sembilu bisa....Ku sanggup menahan sakit dihati.......😄😄😄😄😄😄😄😄 rindu Kat kamu berdua...ahakkss @imanaem_ajwarriors @bisskutmarie_ajwarriors  entah bila dapat bersua lagi....hanya pic yg jadikk kenangan....
- how do you do my frenzz!!!!.....kerinduan dlm hati bagai ditusuk sembilu bisa....Ku sanggup menahan sakit dihati....... rindu Kat kamu berdua...ahakkss @imanaem_ajwarriors @bisskutmarie_ajwarriors entah bila dapat bersua lagi....hanya pic yg jadikk kenangan....
zetti_ajwarrios zetti_ajwarrios
zetti_ajwarrios - aj_supporter @aisyatulhumairah awaa Ada ke Kat situ Ari tu.....x perasan la pulak
zetti_ajwarrios - aj_supporter kan....byk kisah lucu yg kita lalui Ari tu....@bisskutmarie_ajwarriors
aisyatulhumairah - 💋AJSCREAMER💋 Hahaa sokay tapi sy perasan akak @zetti_ajwarrios ngan kak @bisskutmarie_ajwarriors 😄 takpe lah, tknk ganggu mood akak2 nk bersweet 😊 undur diri dulu 😘 muahciked
zetti_ajwarrios - aj_supporter hahaha.....lain Kali kalau nampak tegur la....salam perkenalan tuk awaa @aisyatulhumairah
aisyatulhumairah - 💋AJSCREAMER💋 @zetti_ajwarrios in shaa ALLAH kak 😊 salam perkenalan jgk 😃
imanaem_ajwarriors - ima ramli @zetti_ajwarrios awaa rindunyee... uwaaa tacing nk ngis 😭😭😭😭
zetti_ajwarrios - aj_supporter Nak bahu ker @imanaem_ajwarriors tp jauh la nak bagi...
imanaem_ajwarriors - ima ramli @zetti_ajwarrios nk jupo mu lg.. rindu weh
Instagram photo by bisskutmarie_ajwarriors - Belanja selfie sikit...rindu baby sgt2😢😢 @aydajebat semoga adik sentiasa sihat dan tak mereput yer😂😂 #budakkenidkuad  #RinduAwak200Peratus  #suamisebelahrumah  #nakpelukkuadkuad #toingtoing
- Belanja selfie sikit...rindu baby sgt2 @aydajebat semoga adik sentiasa sihat dan tak mereput yer #budakkenidkuad #RinduAwak200Peratus #suamisebelahrumah #nakpelukkuadkuad #toingtoing
bisskutmarie_ajw... bisskutmarie_ajwarriors
bigmacs0907 - Fatin Farina Semale ore mimpi aida jebat tumpang kencing rmh ore kak :-@bisskutmarie_ajwarriors hahha
bisskutmarie_ajwarriors - suriana ismail @bigmacs0907 sungguh??hahaha...pah tu dio dan kencing dlm jamban ko..hahaha
bigmacs0907 - Fatin Farina Haha...sungguh2...ore x ngita laa plok gpo dio buat,,haha..kirim salam lah ko dio ore minat dio sebab suara dia mcm rani mukerji...bezz terbaek laa @bisskutmarie_ajwarriors penyokong setia abg jebat
bisskutmarie_ajwarriors - suriana ismail Insyaallah...abg jebat dan ayda jebat😚😚😚😚 @bigmacs0907
bigmacs0907 - Fatin Farina Minat namo jebat2....dasat!! Haha
bisskutmarie_ajwarriors - suriana ismail Kebetulan..hahaha..awk dok mano?
bigmacs0907 - Fatin Farina Ore dk pasir mas kak weh @bisskutmarie_ajwarriors
bisskutmarie_ajwarriors - suriana ismail Oh..time AJ g ktc aritu..g dok?
Instagram photo by zetti_ajwarrios - Gadis dan ular.....GADISULAR!!!!! hahaha #toingtoing
- Gadis dan ular.....GADISULAR!!!!! hahaha #toingtoing
zetti_ajwarrios zetti_ajwarrios
imanaem_ajwarriors - ima ramli @zetti_ajwarrios g mne ni mek.. byk ular.. serum plop tgk
leeya_asyikin - Minat novel..jom singgah.. Arrghhhhb geliiii...eiiii... Ya Allah byknya.. @zt_ajwarrios
zetti_ajwarrios - aj_supporter Hahaha....pameran ular ni @leeya_asyikin @imanaem_ajwarriors
Instagram photo by bisskutmarie_ajwarriors - By @zetti_ajwarrios "Mlm ni aku rindu kat bebudak 2 org ni pulak....pertama kali bertemu dah #toing ...temu kali ke 2 lebih #toingtoing...tima kasih sbb jadikk kwn aku ni....kita bersatu sbb adik @aydajebat ....syg kamu semua dunia akhirat....@imanaem_ajwarriors @bisskutmarie_ajwarriors" via @PhotoRepost_app  Rindu mu jugok!!! #gengtoingtoing  #ajscreamer  #happyday  #ketiakbasah
- By @zetti_ajwarrios "Mlm ni aku rindu kat bebudak 2 org ni pulak....pertama kali bertemu dah #toing ...temu kali ke 2 lebih #toingtoing...tima kasih sbb jadikk kwn aku ni....kita bersatu sbb adik @aydajebat ....syg kamu semua dunia akhirat....@imanaem_ajwarriors @bisskutmarie_ajwarriors" v...
bisskutmarie_ajw... bisskutmarie_ajwarriors
bisskutmarie_ajwarriors - suriana ismail Dpt tak syg??? @aisyatulhumairah_ajwarriors
iamazean_loveaj - AzeanIbrahim 3 ore cek mek molek ni lh yg menghavockan suasana aritu smpai kak yan teringat2 n merindu ni...oooo...sayunyo merindu kt @zt_ajwarrios @bisskutmarie_ajwarriors @imanaem_ajwarriors...adik2ku yg somell n #toingtoing skit...hahaha
bisskutmarie_ajwarriors - suriana ismail Kak..rindu akk gak😂😂😂 #mereput @iamazean_sweet
imanaem_ajwarriors - ima ramli Hehehe.. havoc havoc.. hehehe.. rindu kak yan jgk.. xsbr nk havoc2 sma kak yan lg @iamazean_sweet
iamazean_loveaj - AzeanIbrahim Rindu merindu dik syg @imanaem_ajwarriors...kak yan pn x sabar nk havoc2 smpai mereput ni...meh kak yan nk muahciked buat ubat pengubat rindu...😘😘😘😘
bisskutmarie_ajwarriors - suriana ismail Waaa bestnya dpt muahciked dr kak yan😙😙😙 @iamazean_sweet
iamazean_loveaj - AzeanIbrahim Meh dkt2 pipi tu dik kak yan nk bui pengubat rindu jgk ni @bisskutmarie_ajwarriors... muahciked😘😘😘
Instagram photo by zetti_ajwarrios - Mlm ni aku rindu kat bebudak 2 org ni pulak....pertama kali bertemu dah #toing ...temu kali ke 2 lebih #toingtoing...tima kasih sbb jadikk kwn aku ni....kita bersatu sbb adik @aydajebat ....syg kamu semua dunia akhirat....@imanaem_ajwarriors @bisskutmarie_ajwarriors
- Mlm ni aku rindu kat bebudak 2 org ni pulak....pertama kali bertemu dah #toing ...temu kali ke 2 lebih #toingtoing...tima kasih sbb jadikk kwn aku ni....kita bersatu sbb adik @aydajebat ....syg kamu semua dunia akhirat....@imanaem_ajwarriors @bisskutmarie_ajwarriors
zetti_ajwarrios zetti_ajwarrios
ary_ajwarriors - Ary Syafiqah Latif Somel akak2 Ku sekalian @zt_ajwarrios @bisskutmarie_ajwarriors @imanaem_ajwarriors 😍😘😘
imanaem_ajwarriors - ima ramli @ary_ajwarriors oh adkku.. rindu kamu.. kamu pon somel jgk #mereput 😘😘😘
bisskutmarie_ajwarriors - suriana ismail @ary_ajwarriors kakak2mu yg masuk air😂😂😂
zetti_ajwarrios - aj_supporter Somel angat ke???kak @imanaem_ajwarriors n @bisskutmarie_ajwarriors je senget @ary_ajwarriors akk tak...
imanaem_ajwarriors - ima ramli Hahahaha... org yg kate dia x tula trlebih,,, 😜😜😜😂😂😂 @zt_ajwarrios @bisskutmarie_ajwarriors
ary_ajwarriors - Ary Syafiqah Latif Saya mmg somel sbb saya Ada akak2 yg lgi somel 3 org kat pic atas tu 😳😳 @imanaem_ajwarriors takpe akak2 ku masok air pon maintain somel, muncung siapa pling power ni 😂😂@bisskutmarie_ajwarriors
bisskutmarie_ajwarriors - suriana ismail @ary_ajwarriors somel ker hakak2 kt atas tu.hahahaha...ary pilih la nk mana satu😂😂😂
zetti_ajwarrios - aj_supporter Hahaha....lucu la,nak cari muncung siapa paling power??? akk pakai mask muka ni....kang ketawa lebih2 kang berkerut muka akk nanti....@ary_ajwarriors @bisskutmarie_ajwarriors @imanaem_ajwarriors
Instagram photo by zetti_ajwarrios - One big hug n one big kisses to my lovely princess @aydajebat ...sila jgn mereput #aydajebat #ajscreamer  #toingtoing
- One big hug n one big kisses to my lovely princess @aydajebat ...sila jgn mereput #aydajebat #ajscreamer #toingtoing
zetti_ajwarrios zetti_ajwarrios
imanaem_ajwarriors - ima ramli Ok sia jeles tgk gmbr ni.. bye 😏
imanaem_ajwarriors - ima ramli Aku ke amik pic ni,,, aku xsedaq pon,,, cmna aku xpasan ek,,, haalaaa mlm tu nyaris pgsan.. smpai blur n blank xsnap pon pic ngn adk somel @aydajebat .. adk t jmpa nk hug n kiss.. hahahaha @zt_ajwarrios
zetti_ajwarrios - aj_supporter Hahaha....hug kakak dia mu x se ko @imanaem_ajwarriors
imanaem_ajwarriors - ima ramli @zt_ajwarrios kakak dia pon nk jgk.. aritu xdan nk feluk2
zetti_ajwarrios - aj_supporter Yup...kenape yer kita x ingat nak feluk2 ari tu.....@imanaem_ajwarriors
imanaem_ajwarriors - ima ramli Itulah,,, aritu xdak aksi feluk2.. next time kite mereput ok... 😘😘😘 @zt_ajwarrios
zetti_ajwarrios - aj_supporter Ok setttt.....mereput jgn x mereput @imanaem_ajwarriors
olinjailani - Shazlin Jailani Sape ade jual bag cam aida tu please tag me ..