Photos and video with hashtag #testimoniproduk

#testimoniproduk

  • 17.5K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- TESTIMONI BERJAYA!!! Ada masalah kulit? Tapi tak tau produk mana yg sesuai? Boleh whatsapp fie sekarang utk tahu โ˜บ . . Whatsapp 011-33330257, For orders and consultation. . . #shaklee #shakleesibu #shakleesarawak #shakleemalaysiamurah #shakleemurahmalaysia #testimoniproduk #testimoniberjaya #testimonishaklee #shakleelovers #pengedarsah #agentshaklee #penjualshaklee #pengedarshaklee #kulithalus #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah #produkmurah #produkkecantikan #supplementmurah #vitaminmurahmalaysia #esp #espmurah #espmalaysia #promosimalaysia #promosishaklee
- TESTIMONI BERJAYA!!! Ada masalah kulit? Tapi tak tau produk mana yg sesuai? Boleh whatsapp fie sekarang utk tahu โ˜บ . . Whatsapp 011-33330257, For orders and consultation. . . #shaklee #shakleesibu #shakleesarawak #shakleemalaysiamurah #shakleemurahmalaysia #testimoniproduk #testimoniberjaya #testimonishaklee #shakleelovers #pengedarsah #agentshaklee #penjualshaklee #pengedarshaklee #kulithalus #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah #produkmurah #produkkecantikan #supplementmurah #vitaminmurahmalaysia #esp #espmurah #espmalaysia #promosimalaysia #promosishaklee
- TESTIMONI BERJAYA!!! Ada masalah kulit? Tapi tak tau produk mana yg sesuai? Boleh whatsapp fie sekarang utk tahu โ˜บ . . Whatsapp 011-33330257, For orders and consultation. . . #shaklee #shakleesibu #shakleesarawak #shakleemalaysiamurah #shakleemurahmalaysia #testimoniproduk #testimoniberjaya #testimonishaklee #shakleelovers #pengedarsah #agentshaklee #penjualshaklee #pengedarshaklee #kulithalus #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah #produkmurah #produkkecantikan #supplementmurah #vitaminmurahmalaysia #esp #espmurah #espmalaysia #promosimalaysia #promosishaklee
- TESTIMONI BERJAYA!!! Ada masalah kulit? Tapi tak tau produk mana yg sesuai? Boleh whatsapp fie sekarang utk tahu โ˜บ . . Whatsapp 011-33330257, For orders and consultation. . . #shaklee #shakleesibu #shakleesarawak #shakleemalaysiamurah #shakleemurahmalaysia #testimoniproduk #testimoniberjaya #testimonishaklee #shakleelovers #pengedarsah #agentshaklee #penjualshaklee #pengedarshaklee #kulithalus #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah #produkmurah #produkkecantikan #supplementmurah #vitaminmurahmalaysia #esp #espmurah #espmalaysia #promosimalaysia #promosishaklee
- TESTIMONI BERJAYA!!! Ada masalah kulit? Tapi tak tau produk mana yg sesuai? Boleh whatsapp fie sekarang utk tahu โ˜บ . . Whatsapp 011-33330257, For orders and consultation. . . #shaklee #shakleesibu #shakleesarawak #shakleemalaysiamurah #shakleemurahmalaysia #testimoniproduk #testimoniberjaya #testimonishaklee #shakleelovers #pengedarsah #agentshaklee #penjualshaklee #pengedarshaklee #kulithalus #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah #produkmurah #produkkecantikan #supplementmurah #vitaminmurahmalaysia #esp #espmurah #espmalaysia #promosimalaysia #promosishaklee
- TESTIMONI BERJAYA!!! Ada masalah kulit? Tapi tak tau produk mana yg sesuai? Boleh whatsapp fie sekarang utk tahu โ˜บ . . Whatsapp 011-33330257, For orders and consultation. . . #shaklee #shakleesibu #shakleesarawak #shakleemalaysiamurah #shakleemurahmalaysia #testimoniproduk #testimoniberjaya #testimonishaklee #shakleelovers #pengedarsah #agentshaklee #penjualshaklee #pengedarshaklee #kulithalus #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah #produkmurah #produkkecantikan #supplementmurah #vitaminmurahmalaysia #esp #espmurah #espmalaysia #promosimalaysia #promosishaklee
- #TestimoniProduk Dari mba Rafita Kurniati, karyawati cantik sebuah perbankan ๐Ÿ˜Š Haii Gaess... Yang seharian kerjaannya di ruang ber AC wajib punya ini nih Eclat Femme Perfumed Body Cream dari Oriflame๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Recommended bangett๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Teksturnya lembut ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Wangi perfumenya tahan seharian๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Lembab banget dikulit๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Dijaminnn kulit tidak kering dan busik O iyaa ternyata bisa buat kulit semakin cerah loh... Ini salah satu bodycream favorit akuhh Mumpung bulan ini lagi diskon gaess... Dari 139ribu Hari ini cuman 70ribu sajah ๐Ÿ˜‰ Jangan sampe nga coba Benerann Sampe daster riani 3hari nga dicuci, masih wangi. Iya abis mandi, pake daster kan, trus pake bodycream ini, eh bodycreamnya mesti kan kena daster juga tuh, eh dasternya ikutan wangii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
- #TestimoniProduk Dari mba Rafita Kurniati, karyawati cantik sebuah perbankan ๐Ÿ˜Š Haii Gaess... Yang seharian kerjaannya di ruang ber AC wajib punya ini nih Eclat Femme Perfumed Body Cream dari Oriflame๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Recommended bangett๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Teksturnya lembut ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Wangi perfumenya tahan seharian๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Lembab banget dikulit๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Dijaminnn kulit tidak kering dan busik O iyaa ternyata bisa buat kulit semakin cerah loh... Ini salah satu bodycream favorit akuhh Mumpung bulan ini lagi diskon gaess... Dari 139ribu Hari ini cuman 70ribu sajah ๐Ÿ˜‰ Jangan sampe nga coba Benerann Sampe daster riani 3hari nga dicuci, masih wangi. Iya abis mandi, pake daster kan, trus pake bodycream ini, eh bodycreamnya mesti kan kena daster juga tuh, eh dasternya ikutan wangii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
- #TestimoniProduk Dari mba Rafita Kurniati, karyawati cantik sebuah perbankan ๐Ÿ˜Š Haii Gaess... Yang seharian kerjaannya di ruang ber AC wajib punya ini nih Eclat Femme Perfumed Body Cream dari Oriflame๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Recommended bangett๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Teksturnya lembut ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Wangi perfumenya tahan seharian๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Lembab banget dikulit๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Dijaminnn kulit tidak kering dan busik O iyaa ternyata bisa buat kulit semakin cerah loh... Ini salah satu bodycream favorit akuhh Mumpung bulan ini lagi diskon gaess... Dari 139ribu Hari ini cuman 70ribu sajah ๐Ÿ˜‰ Jangan sampe nga coba Benerann Sampe daster riani 3hari nga dicuci, masih wangi. Iya abis mandi, pake daster kan, trus pake bodycream ini, eh bodycreamnya mesti kan kena daster juga tuh, eh dasternya ikutan wangii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
- #TestimoniProduk Dari mba Rafita Kurniati, karyawati cantik sebuah perbankan ๐Ÿ˜Š Haii Gaess... Yang seharian kerjaannya di ruang ber AC wajib punya ini nih Eclat Femme Perfumed Body Cream dari Oriflame๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Recommended bangett๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Teksturnya lembut ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Wangi perfumenya tahan seharian๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Lembab banget dikulit๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Dijaminnn kulit tidak kering dan busik O iyaa ternyata bisa buat kulit semakin cerah loh... Ini salah satu bodycream favorit akuhh Mumpung bulan ini lagi diskon gaess... Dari 139ribu Hari ini cuman 70ribu sajah ๐Ÿ˜‰ Jangan sampe nga coba Benerann Sampe daster riani 3hari nga dicuci, masih wangi. Iya abis mandi, pake daster kan, trus pake bodycream ini, eh bodycreamnya mesti kan kena daster juga tuh, eh dasternya ikutan wangii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
- #TestimoniProduk Dari mba Rafita Kurniati, karyawati cantik sebuah perbankan ๐Ÿ˜Š Haii Gaess... Yang seharian kerjaannya di ruang ber AC wajib punya ini nih Eclat Femme Perfumed Body Cream dari Oriflame๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Recommended bangett๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Teksturnya lembut ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Wangi perfumenya tahan seharian๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Lembab banget dikulit๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Dijaminnn kulit tidak kering dan busik O iyaa ternyata bisa buat kulit semakin cerah loh... Ini salah satu bodycream favorit akuhh Mumpung bulan ini lagi diskon gaess... Dari 139ribu Hari ini cuman 70ribu sajah ๐Ÿ˜‰ Jangan sampe nga coba Benerann Sampe daster riani 3hari nga dicuci, masih wangi. Iya abis mandi, pake daster kan, trus pake bodycream ini, eh bodycreamnya mesti kan kena daster juga tuh, eh dasternya ikutan wangii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
- #TestimoniProduk Dari mba Rafita Kurniati, karyawati cantik sebuah perbankan ๐Ÿ˜Š Haii Gaess... Yang seharian kerjaannya di ruang ber AC wajib punya ini nih Eclat Femme Perfumed Body Cream dari Oriflame๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Recommended bangett๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Teksturnya lembut ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Wangi perfumenya tahan seharian๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Lembab banget dikulit๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Dijaminnn kulit tidak kering dan busik O iyaa ternyata bisa buat kulit semakin cerah loh... Ini salah satu bodycream favorit akuhh Mumpung bulan ini lagi diskon gaess... Dari 139ribu Hari ini cuman 70ribu sajah ๐Ÿ˜‰ Jangan sampe nga coba Benerann Sampe daster riani 3hari nga dicuci, masih wangi. Iya abis mandi, pake daster kan, trus pake bodycream ini, eh bodycreamnya mesti kan kena daster juga tuh, eh dasternya ikutan wangii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
- Testimoni masuk bertubi tubi... tak sempat nak save kadang tu bila time sibuk... Alhamdulillah syukur sangat..ramai yang dah cantik berseri dengan set combo Aloraskinz...๐Ÿ˜˜ . . . . #testimoni #testimonial #testimonicustomer #testimonials #testimonishaklee #testimoniolshop #testimonialcustomer #testimoniwmp #testimonijafra #testimonio #testimonies #testimonimyazaria #testimonialolshop #testimonios #testimonimalaysia #testimonifrutablend #testimonicrystalx #testimonikurus #testimonihijab #testimonimega #testimonikefir #testimonidtozym #testimonisepatu #testimoniproduk #testimonipeninggi #testimonitdc #testimoninesv #testimonialora #alorafoundation #aloraskinz
- Testimoni masuk bertubi tubi... tak sempat nak save kadang tu bila time sibuk... Alhamdulillah syukur sangat..ramai yang dah cantik berseri dengan set combo Aloraskinz...๐Ÿ˜˜ . . . . #testimoni #testimonial #testimonicustomer #testimonials #testimonishaklee #testimoniolshop #testimonialcustomer #testimoniwmp #testimonijafra #testimonio #testimonies #testimonimyazaria #testimonialolshop #testimonios #testimonimalaysia #testimonifrutablend #testimonicrystalx #testimonikurus #testimonihijab #testimonimega #testimonikefir #testimonidtozym #testimonisepatu #testimoniproduk #testimonipeninggi #testimonitdc #testimoninesv #testimonialora #alorafoundation #aloraskinz
- #TestimoniProduk Dari mba Rafita Kurniati, karyawati cantik sebuah perbankan ๐Ÿ˜Š Haii Gaess... Yang seharian kerjaannya di ruang ber AC wajib punya ini nih Eclat Femme Perfumed Body Cream dari Oriflame๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Recommended bangett๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Teksturnya lembut ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Wangi perfumenya tahan seharian๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Lembab banget dikulit๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Dijaminnn kulit tidak kering dan busik O iyaa ternyata bisa buat kulit semakin cerah loh... Ini salah satu bodycream favorit akuhh Mumpung bulan ini lagi diskon gaess... Dari 139ribu Hari ini cuman 70ribu sajah ๐Ÿ˜‰ Jangan sampe nga coba Benerann Sampe daster mbak riani 3hari nga dicuci, masih wangi. Iya abis mandi, pake daster kan, trus pake bodycream ini, eh bodycreamnya mesti kan kena daster juga tuh, eh dasternya ikutan wangii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
- #TestimoniProduk Dari mba Rafita Kurniati, karyawati cantik sebuah perbankan ๐Ÿ˜Š Haii Gaess... Yang seharian kerjaannya di ruang ber AC wajib punya ini nih Eclat Femme Perfumed Body Cream dari Oriflame๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Recommended bangett๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Teksturnya lembut ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Wangi perfumenya tahan seharian๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Lembab banget dikulit๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Dijaminnn kulit tidak kering dan busik O iyaa ternyata bisa buat kulit semakin cerah loh... Ini salah satu bodycream favorit akuhh Mumpung bulan ini lagi diskon gaess... Dari 139ribu Hari ini cuman 70ribu sajah ๐Ÿ˜‰ Jangan sampe nga coba Benerann Sampe daster mbak riani 3hari nga dicuci, masih wangi. Iya abis mandi, pake daster kan, trus pake bodycream ini, eh bodycreamnya mesti kan kena daster juga tuh, eh dasternya ikutan wangii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
- #TestimoniProduk Dari mba Rafita Kurniati, karyawati cantik sebuah perbankan ๐Ÿ˜Š Haii Gaess... Yang seharian kerjaannya di ruang ber AC wajib punya ini nih Eclat Femme Perfumed Body Cream dari Oriflame๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Recommended bangett๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Teksturnya lembut ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Wangi perfumenya tahan seharian๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Lembab banget dikulit๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Dijaminnn kulit tidak kering dan busik O iyaa ternyata bisa buat kulit semakin cerah loh... Ini salah satu bodycream favorit akuhh Mumpung bulan ini lagi diskon gaess... Dari 139ribu Hari ini cuman 70ribu sajah ๐Ÿ˜‰ Jangan sampe nga coba Benerann Sampe daster mbak riani 3hari nga dicuci, masih wangi. Iya abis mandi, pake daster kan, trus pake bodycream ini, eh bodycreamnya mesti kan kena daster juga tuh, eh dasternya ikutan wangii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
- #TestimoniProduk Dari mba Rafita Kurniati, karyawati cantik sebuah perbankan ๐Ÿ˜Š Haii Gaess... Yang seharian kerjaannya di ruang ber AC wajib punya ini nih Eclat Femme Perfumed Body Cream dari Oriflame๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . . Recommended bangett๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Teksturnya lembut ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ . . Wangi perfumenya tahan seharian๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน . . Lembab banget dikulit๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป . . . Dijaminnn kulit tidak kering dan busik O iyaa ternyata bisa buat kulit semakin cerah loh... . . . Ini salah satu bodycream favorit akuhh Mumpung bulan ini lagi diskon gaess... Dari 139ribu Hari ini cuman 70ribu sajah ๐Ÿ˜‰ Jangan sampe nga coba Benerann Sampe daster riani 3hari nga dicuci, masih wangi. Iya abis mandi, pake daster kan, trus pake bodycream ini, eh bodycreamnya mesti kan kena daster juga tuh, eh dasternya ikutan wangii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
- #TestimoniProduk Dari mba Rafita Kurniati, karyawati cantik sebuah perbankan ๐Ÿ˜Š Haii Gaess... Yang seharian kerjaannya di ruang ber AC wajib punya ini nih Eclat Femme Perfumed Body Cream dari Oriflame๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . . Recommended bangett๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Teksturnya lembut ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ . . Wangi perfumenya tahan seharian๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน . . Lembab banget dikulit๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป . . . Dijaminnn kulit tidak kering dan busik O iyaa ternyata bisa buat kulit semakin cerah loh... . . . Ini salah satu bodycream favorit akuhh Mumpung bulan ini lagi diskon gaess... Dari 139ribu Hari ini cuman 70ribu sajah ๐Ÿ˜‰ Jangan sampe nga coba Benerann Sampe daster riani 3hari nga dicuci, masih wangi. Iya abis mandi, pake daster kan, trus pake bodycream ini, eh bodycreamnya mesti kan kena daster juga tuh, eh dasternya ikutan wangii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
- #TestimoniProduk Dari mba Rafita Kurniati, karyawati cantik sebuah perbankan ๐Ÿ˜Š Haii Gaess... Yang seharian kerjaannya di ruang ber AC wajib punya ini nih Eclat Femme Perfumed Body Cream dari Oriflame๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . . Recommended bangett๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Teksturnya lembut ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ . . Wangi perfumenya tahan seharian๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน . . Lembab banget dikulit๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป . . . Dijaminnn kulit tidak kering dan busik O iyaa ternyata bisa buat kulit semakin cerah loh... . . . Ini salah satu bodycream favorit akuhh Mumpung bulan ini lagi diskon gaess... Dari 139ribu Hari ini cuman 70ribu sajah ๐Ÿ˜‰ Jangan sampe nga coba Benerann Sampe daster riani 3hari nga dicuci, masih wangi. Iya abis mandi, pake daster kan, trus pake bodycream ini, eh bodycreamnya mesti kan kena daster juga tuh, eh dasternya ikutan wangii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
- #TestimoniProduk Dari mba Rafita Kurniati, karyawati cantik sebuah perbankan ๐Ÿ˜Š Haii Gaess... Yang seharian kerjaannya di ruang ber AC wajib punya ini nih Eclat Femme Perfumed Body Cream dari Oriflame๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Recommended bangett๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Teksturnya lembut ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Wangi perfumenya tahan seharian๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Lembab banget dikulit๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Dijaminnn kulit tidak kering dan busik O iyaa ternyata bisa buat kulit semakin cerah loh... Ini salah satu bodycream favorit akuhh Mumpung bulan ini lagi diskon gaess... Dari 139ribu Hari ini cuman 70ribu sajah ๐Ÿ˜‰ Jangan sampe nga coba Benerann Sampe daster riani 3hari nga dicuci, masih wangi. Iya abis mandi, pake daster kan, trus pake bodycream ini, eh bodycreamnya mesti kan kena daster juga tuh, eh dasternya ikutan wangii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
- #TestimoniProduk Dari mba Rafita Kurniati, karyawati cantik sebuah perbankan ๐Ÿ˜Š Haii Gaess... Yang seharian kerjaannya di ruang ber AC wajib punya ini nih Eclat Femme Perfumed Body Cream dari Oriflame๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Recommended bangett๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Teksturnya lembut ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Wangi perfumenya tahan seharian๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Lembab banget dikulit๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Dijaminnn kulit tidak kering dan busik O iyaa ternyata bisa buat kulit semakin cerah loh... Ini salah satu bodycream favorit akuhh Mumpung bulan ini lagi diskon gaess... Dari 139ribu Hari ini cuman 70ribu sajah ๐Ÿ˜‰ Jangan sampe nga coba Benerann Sampe daster riani 3hari nga dicuci, masih wangi. Iya abis mandi, pake daster kan, trus pake bodycream ini, eh bodycreamnya mesti kan kena daster juga tuh, eh dasternya ikutan wangii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
- #TestimoniProduk Dari mba Rafita Kurniati, karyawati cantik sebuah perbankan ๐Ÿ˜Š Haii Gaess... Yang seharian kerjaannya di ruang ber AC wajib punya ini nih Eclat Femme Perfumed Body Cream dari Oriflame๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Recommended bangett๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Teksturnya lembut ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Wangi perfumenya tahan seharian๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Lembab banget dikulit๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Dijaminnn kulit tidak kering dan busik O iyaa ternyata bisa buat kulit semakin cerah loh... Ini salah satu bodycream favorit akuhh Mumpung bulan ini lagi diskon gaess... Dari 139ribu Hari ini cuman 70ribu sajah ๐Ÿ˜‰ Jangan sampe nga coba Benerann Sampe daster riani 3hari nga dicuci, masih wangi. Iya abis mandi, pake daster kan, trus pake bodycream ini, eh bodycreamnya mesti kan kena daster juga tuh, eh dasternya ikutan wangii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
- โ—โ—SET LAKU TERUK โ—โ— . . Cuba teka syira nak bagi apa โ“๐Ÿค” . Disebabkan set ni TERLAJAK LAKU, syira nak bagi SPECIAL OFFER dekat korang ๐Ÿ˜ . Beli SET BASIC (BCCREAM + FACE MIST + BRUSH) . DAPAT โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒผ BLUSHER ๐ŸŒผ LIPBAMP ๐ŸŒผ EYEBROW ๐ŸŒผ EYE CURLER ๐ŸŒผ WET TISSUE . BEST KE BESTTTโ“โ—terhad kepada orang yang TERAWAL sahaja โ— . Jadi.... Whatsapp syira cepat โ— Booked RM20 pun boleh โ— . Whatsapp syira ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 #dyxyfacemistgreentea #teamfara #teamsyira #viralkan #produkviral #tutupparut #jerawat #fattahamin #fatzura #freepostage #freegiftmewah #sayajual #dyxycosmetics #dyxylovers #dyxymelaka #dyxyjohor #opendropship #freegiftmahal #videoviral #parutjerawat #tutorialmakeup #testimoniproduk #muacheras #muabangi #instafamous #dyxyteam #dyxymurah #dyxybccreamfoundation #dyxybydyana #brushlembut
- โ—โ—SET LAKU TERUK โ—โ— . . Cuba teka syira nak bagi apa โ“๐Ÿค” . Disebabkan set ni TERLAJAK LAKU, syira nak bagi SPECIAL OFFER dekat korang ๐Ÿ˜ . Beli SET BASIC (BCCREAM + FACE MIST + BRUSH) . DAPAT โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒผ BLUSHER ๐ŸŒผ LIPBAMP ๐ŸŒผ EYEBROW ๐ŸŒผ EYE CURLER ๐ŸŒผ WET TISSUE . BEST KE BESTTTโ“โ—terhad kepada orang yang TERAWAL sahaja โ— . Jadi.... Whatsapp syira cepat โ— Booked RM20 pun boleh โ— . Whatsapp syira ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 #dyxyfacemistgreentea #teamfara #teamsyira #viralkan #produkviral #tutupparut #jerawat #fattahamin #fatzura #freepostage #freegiftmewah #sayajual #dyxycosmetics #dyxylovers #dyxymelaka #dyxyjohor #opendropship #freegiftmahal #videoviral #parutjerawat #tutorialmakeup #testimoniproduk #muacheras #muabangi #instafamous #dyxyteam #dyxymurah #dyxybccreamfoundation #dyxybydyana #brushlembut
- โ—โ—SET LAKU TERUK โ—โ— . . Cuba teka syira nak bagi apa โ“๐Ÿค” . Disebabkan set ni TERLAJAK LAKU, syira nak bagi SPECIAL OFFER dekat korang ๐Ÿ˜ . Beli SET BASIC (BCCREAM + FACE MIST + BRUSH) . DAPAT โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒผ BLUSHER ๐ŸŒผ LIPBAMP ๐ŸŒผ EYEBROW ๐ŸŒผ EYE CURLER ๐ŸŒผ WET TISSUE . BEST KE BESTTTโ“โ—terhad kepada orang yang TERAWAL sahaja โ— . Jadi.... Whatsapp syira cepat โ— Booked RM20 pun boleh โ— . Whatsapp syira ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 #dyxyfacemistgreentea #teamfara #teamsyira #viralkan #produkviral #tutupparut #jerawat #fattahamin #fatzura #freepostage #freegiftmewah #sayajual #dyxycosmetics #dyxylovers #dyxymelaka #dyxyjohor #opendropship #freegiftmahal #videoviral #parutjerawat #tutorialmakeup #testimoniproduk #muacheras #muabangi #instafamous #dyxyteam #dyxymurah #dyxybccreamfoundation #dyxybydyana #brushlembut
- โ—โ—SET LAKU TERUK โ—โ— . . Cuba teka syira nak bagi apa โ“๐Ÿค” . Disebabkan set ni TERLAJAK LAKU, syira nak bagi SPECIAL OFFER dekat korang ๐Ÿ˜ . Beli SET BASIC (BCCREAM + FACE MIST + BRUSH) . DAPAT โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒผ BLUSHER ๐ŸŒผ LIPBAMP ๐ŸŒผ EYEBROW ๐ŸŒผ EYE CURLER ๐ŸŒผ WET TISSUE . BEST KE BESTTTโ“โ—terhad kepada orang yang TERAWAL sahaja โ— . Jadi.... Whatsapp syira cepat โ— Booked RM20 pun boleh โ— . Whatsapp syira ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 #dyxyfacemistgreentea #teamfara #teamsyira #viralkan #produkviral #tutupparut #jerawat #fattahamin #fatzura #freepostage #freegiftmewah #sayajual #dyxycosmetics #dyxylovers #dyxymelaka #dyxyjohor #opendropship #freegiftmahal #videoviral #parutjerawat #tutorialmakeup #testimoniproduk #muacheras #muabangi #instafamous #dyxyteam #dyxymurah #dyxybccreamfoundation #dyxybydyana #brushlembut
- โ—โ—SET LAKU TERUK โ—โ— . . Cuba teka syira nak bagi apa โ“๐Ÿค” . Disebabkan set ni TERLAJAK LAKU, syira nak bagi SPECIAL OFFER dekat korang ๐Ÿ˜ . Beli SET BASIC (BCCREAM + FACE MIST + BRUSH) . DAPAT โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒผ BLUSHER ๐ŸŒผ LIPBAMP ๐ŸŒผ EYEBROW ๐ŸŒผ EYE CURLER ๐ŸŒผ WET TISSUE . BEST KE BESTTTโ“โ—terhad kepada orang yang TERAWAL sahaja โ— . Jadi.... Whatsapp syira cepat โ— Booked RM20 pun boleh โ— . Whatsapp syira ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 #dyxyfacemistgreentea #teamfara #teamsyira #viralkan #produkviral #tutupparut #jerawat #fattahamin #fatzura #freepostage #freegiftmewah #sayajual #dyxycosmetics #dyxylovers #dyxymelaka #dyxyjohor #opendropship #freegiftmahal #videoviral #parutjerawat #tutorialmakeup #testimoniproduk #muacheras #muabangi #instafamous #dyxyteam #dyxymurah #dyxybccreamfoundation #dyxybydyana #brushlembut
- โ—โ—SET LAKU TERUK โ—โ— . . Cuba teka syira nak bagi apa โ“๐Ÿค” . Disebabkan set ni TERLAJAK LAKU, syira nak bagi SPECIAL OFFER dekat korang ๐Ÿ˜ . Beli SET BASIC (BCCREAM + FACE MIST + BRUSH) . DAPAT โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒผ BLUSHER ๐ŸŒผ LIPBAMP ๐ŸŒผ EYEBROW ๐ŸŒผ EYE CURLER ๐ŸŒผ WET TISSUE . BEST KE BESTTTโ“โ—terhad kepada orang yang TERAWAL sahaja โ— . Jadi.... Whatsapp syira cepat โ— Booked RM20 pun boleh โ— . Whatsapp syira ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 #dyxyfacemistgreentea #teamfara #teamsyira #viralkan #produkviral #tutupparut #jerawat #fattahamin #fatzura #freepostage #freegiftmewah #sayajual #dyxycosmetics #dyxylovers #dyxymelaka #dyxyjohor #opendropship #freegiftmahal #videoviral #parutjerawat #tutorialmakeup #testimoniproduk #muacheras #muabangi #instafamous #dyxyteam #dyxymurah #dyxybccreamfoundation #dyxybydyana #brushlembut
- โ—โ—SET LAKU TERUK โ—โ— . . Cuba teka syira nak bagi apa โ“๐Ÿค” . Disebabkan set ni TERLAJAK LAKU, syira nak bagi SPECIAL OFFER dekat korang ๐Ÿ˜ . Beli SET BASIC (BCCREAM + FACE MIST + BRUSH) . DAPAT โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒผ BLUSHER ๐ŸŒผ LIPBAMP ๐ŸŒผ EYEBROW ๐ŸŒผ EYE CURLER ๐ŸŒผ WET TISSUE . BEST KE BESTTTโ“โ—terhad kepada orang yang TERAWAL sahaja โ— . Jadi.... Whatsapp syira cepat โ— Booked RM20 pun boleh โ— . Whatsapp syira ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 #dyxyfacemistgreentea #teamfara #teamsyira #viralkan #produkviral #tutupparut #jerawat #fattahamin #fatzura #freepostage #freegiftmewah #sayajual #dyxycosmetics #dyxylovers #dyxymelaka #dyxyjohor #opendropship #freegiftmahal #videoviral #parutjerawat #tutorialmakeup #testimoniproduk #muacheras #muabangi #instafamous #dyxyteam #dyxymurah #dyxybccreamfoundation #dyxybydyana #brushlembut
- โ—โ—SET LAKU TERUK โ—โ— . . Cuba teka syira nak bagi apa โ“๐Ÿค” . Disebabkan set ni TERLAJAK LAKU, syira nak bagi SPECIAL OFFER dekat korang ๐Ÿ˜ . Beli SET BASIC (BCCREAM + FACE MIST + BRUSH) . DAPAT โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒผ BLUSHER ๐ŸŒผ LIPBAMP ๐ŸŒผ EYEBROW ๐ŸŒผ EYE CURLER ๐ŸŒผ WET TISSUE . BEST KE BESTTTโ“โ—terhad kepada orang yang TERAWAL sahaja โ— . Jadi.... Whatsapp syira cepat โ— Booked RM20 pun boleh โ— . Whatsapp syira ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 #dyxyfacemistgreentea #teamfara #teamsyira #viralkan #produkviral #tutupparut #jerawat #fattahamin #fatzura #freepostage #freegiftmewah #sayajual #dyxycosmetics #dyxylovers #dyxymelaka #dyxyjohor #opendropship #freegiftmahal #videoviral #parutjerawat #tutorialmakeup #testimoniproduk #muacheras #muabangi #instafamous #dyxyteam #dyxymurah #dyxybccreamfoundation #dyxybydyana #brushlembut
- โ—โ—SET LAKU TERUK โ—โ— . . Cuba teka syira nak bagi apa โ“๐Ÿค” . Disebabkan set ni TERLAJAK LAKU, syira nak bagi SPECIAL OFFER dekat korang ๐Ÿ˜ . Beli SET BASIC (BCCREAM + FACE MIST + BRUSH) . DAPAT โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒผ BLUSHER ๐ŸŒผ LIPBAMP ๐ŸŒผ EYEBROW ๐ŸŒผ EYE CURLER ๐ŸŒผ WET TISSUE . BEST KE BESTTTโ“โ—terhad kepada orang yang TERAWAL sahaja โ— . Jadi.... Whatsapp syira cepat โ— Booked RM20 pun boleh โ— . Whatsapp syira ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 #dyxyfacemistgreentea #teamfara #teamsyira #viralkan #produkviral #tutupparut #jerawat #fattahamin #fatzura #freepostage #freegiftmewah #sayajual #dyxycosmetics #dyxylovers #dyxymelaka #dyxyjohor #opendropship #freegiftmahal #videoviral #parutjerawat #tutorialmakeup #testimoniproduk #muacheras #muabangi #instafamous #dyxyteam #dyxymurah #dyxybccreamfoundation #dyxybydyana #brushlembut

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramโ„ข logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.