Photos and video with hashtag #survivor

#survivor

  • 2.4M Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- Solo travel! Sama kek orang2 kece diluar sana, pasti tiap tahun bikin "list things to do" sebelum tahun baru, dan dari banyak, alhamdulillah baru ini satu2nya list yg kecoret 👏👏 Oke. Kenapa solo travel? Gak bermaksud plagiat, tapi solo travel itu serunya cuma kita sendiri yg tahu, tapi sebelumnya harus komitmen dulu buat : 1. HEMAT! iya soalnya kalo solo tavel keluar indo, berarti lo gak ada temen di negara tujuan (beda kalo udah pergaulannya internesyenel kek artis), walaupun ketemu orang sesama negara di negara tujuan, paling banter minta tolong cari alamat, gak mungkin tiba2 minjem duit kan 😅😅 2. Katakan tidak untuk naik transportasi umum yg sifatnya pribadi!! Tapi kalo uangnya turah2, monggo aja, kalo disini gw full pake bis kota, sky line dan jalan kaki! 😂 dgn modal google map (terima kasih google), cerita konyol nya dipostingan selanjutnya bro 3.be a good representative of country! karena lu sendirian, otomatis gak bisa seenaknya, karena di negara tujuan ini juga tata krama nya cukup bagus dari anak kecil sampe opa oma 4.prioritas tempat yg gak terlalu pake duit 😂😂 Terus. Kok bangkok? 1.mode transportasinya udah oke buat jalan sendiri. Semua terhubung. 2.walaupun non speaking english country, bangkok kota yg banyak turis/pendatangnya, jadi siki2 bisa lah at least pake bahasa tubuh 3.wisata nya gak terlalu jauh dan makanannya cukup terjangkau, buat yg muslim, kalo dia nyediain pork, dan lu pilih menu non pork, mendingan beli makanan disebelahnya yg gak sediain sama sekali, disini juga ada kok yg nyediain makanan full unggas, atau kalau mau hemat, beli di sevel banyak yg serve from microwave 4.aksen yg unik, walaupun marah2, gw gak merasa kena marah 😂😂 (ada di postingan selanjutnya) #solotravel #bangkok #thailand #survivor #nekat #seru
- Solo travel! Sama kek orang2 kece diluar sana, pasti tiap tahun bikin "list things to do" sebelum tahun baru, dan dari banyak, alhamdulillah baru ini satu2nya list yg kecoret 👏👏 Oke. Kenapa solo travel? Gak bermaksud plagiat, tapi solo travel itu serunya cuma kita sendiri yg tahu, tapi sebelumnya harus komitmen dulu buat : 1. HEMAT! iya soalnya kalo solo tavel keluar indo, berarti lo gak ada temen di negara tujuan (beda kalo udah pergaulannya internesyenel kek artis), walaupun ketemu orang sesama negara di negara tujuan, paling banter minta tolong cari alamat, gak mungkin tiba2 minjem duit kan 😅😅 2. Katakan tidak untuk naik transportasi umum yg sifatnya pribadi!! Tapi kalo uangnya turah2, monggo aja, kalo disini gw full pake bis kota, sky line dan jalan kaki! 😂 dgn modal google map (terima kasih google), cerita konyol nya dipostingan selanjutnya bro 3.be a good representative of country! karena lu sendirian, otomatis gak bisa seenaknya, karena di negara tujuan ini juga tata krama nya cukup bagus dari anak kecil sampe opa oma 4.prioritas tempat yg gak terlalu pake duit 😂😂 Terus. Kok bangkok? 1.mode transportasinya udah oke buat jalan sendiri. Semua terhubung. 2.walaupun non speaking english country, bangkok kota yg banyak turis/pendatangnya, jadi siki2 bisa lah at least pake bahasa tubuh 3.wisata nya gak terlalu jauh dan makanannya cukup terjangkau, buat yg muslim, kalo dia nyediain pork, dan lu pilih menu non pork, mendingan beli makanan disebelahnya yg gak sediain sama sekali, disini juga ada kok yg nyediain makanan full unggas, atau kalau mau hemat, beli di sevel banyak yg serve from microwave 4.aksen yg unik, walaupun marah2, gw gak merasa kena marah 😂😂 (ada di postingan selanjutnya) #solotravel #bangkok #thailand #survivor #nekat #seru
- Solo travel! Sama kek orang2 kece diluar sana, pasti tiap tahun bikin "list things to do" sebelum tahun baru, dan dari banyak, alhamdulillah baru ini satu2nya list yg kecoret 👏👏 Oke. Kenapa solo travel? Gak bermaksud plagiat, tapi solo travel itu serunya cuma kita sendiri yg tahu, tapi sebelumnya harus komitmen dulu buat : 1. HEMAT! iya soalnya kalo solo tavel keluar indo, berarti lo gak ada temen di negara tujuan (beda kalo udah pergaulannya internesyenel kek artis), walaupun ketemu orang sesama negara di negara tujuan, paling banter minta tolong cari alamat, gak mungkin tiba2 minjem duit kan 😅😅 2. Katakan tidak untuk naik transportasi umum yg sifatnya pribadi!! Tapi kalo uangnya turah2, monggo aja, kalo disini gw full pake bis kota, sky line dan jalan kaki! 😂 dgn modal google map (terima kasih google), cerita konyol nya dipostingan selanjutnya bro 3.be a good representative of country! karena lu sendirian, otomatis gak bisa seenaknya, karena di negara tujuan ini juga tata krama nya cukup bagus dari anak kecil sampe opa oma 4.prioritas tempat yg gak terlalu pake duit 😂😂 Terus. Kok bangkok? 1.mode transportasinya udah oke buat jalan sendiri. Semua terhubung. 2.walaupun non speaking english country, bangkok kota yg banyak turis/pendatangnya, jadi siki2 bisa lah at least pake bahasa tubuh 3.wisata nya gak terlalu jauh dan makanannya cukup terjangkau, buat yg muslim, kalo dia nyediain pork, dan lu pilih menu non pork, mendingan beli makanan disebelahnya yg gak sediain sama sekali, disini juga ada kok yg nyediain makanan full unggas, atau kalau mau hemat, beli di sevel banyak yg serve from microwave 4.aksen yg unik, walaupun marah2, gw gak merasa kena marah 😂😂 (ada di postingan selanjutnya) #solotravel #bangkok #thailand #survivor #nekat #seru
- Cold capping at its finest. Everything went pretty great. Started capping in the infusion room but then my entourage was so big they moved us into a private room😊The girls helping with the trial were sooo awesome. I was also gifted a homemade quilt by a volunteer which was so beautiful! My very own signed quilt. I'll post a photo tomorrow. 💕 Today I've felt pretty great. I think it's the steroids which I'll be stopping after tonight's dose so we'll see what tomorrow brings. I'm hoping to wake up feeling great and get some exercise with my mama. Duck game and maybe hit up some garage sales. Just your typical Saturday😉 💕 Thanks everyone for checking in and to those that brought me flowers and gifts. I'm such a lucky girl to have so many thoughtful people in ma life. 💕 This is the best pic we took yesterday. Some of them had panty liners hanging out (that were keeping my scalp from direct ice) and chin straps with wash cloths for padding. It was an adventure. But again Thank You to Dr. Page at providence for the opportunity. I'm told I'm the first and patient accepted on the trial. I am also told they are going to have the news pop in for an interview.🙈All for science I guess. Night night friends.
- Cold capping at its finest. Everything went pretty great. Started capping in the infusion room but then my entourage was so big they moved us into a private room😊The girls helping with the trial were sooo awesome. I was also gifted a homemade quilt by a volunteer which was so beautiful! My very own signed quilt. I& #39;ll post a photo tomorrow. 💕 Today I& #39;ve felt pretty great. I think it& #39;s the steroids which I& #39;ll be stopping after tonight& #39;s dose so we& #39;ll see what tomorrow brings. I& #39;m hoping to wake up feeling great and get some exercise with my mama. Duck game and maybe hit up some garage sales. Just your typical Saturday😉 💕 Thanks everyone for checking in and to those that brought me flowers and gifts. I& #39;m such a lucky girl to have so many thoughtful people in ma life. 💕 This is the best pic we took yesterday. Some of them had panty liners hanging out (that were keeping my scalp from direct ice) and chin straps with wash cloths for padding. It was an adventure. But again Thank You to Dr. Page at providence for the opportunity. I& #39;m told I& #39;m the first and patient accepted on the trial. I am also told they are going to have the news pop in for an interview.🙈All for science I guess. Night night friends.
- Cold capping at its finest. Everything went pretty great. Started capping in the infusion room but then my entourage was so big they moved us into a private room😊The girls helping with the trial were sooo awesome. I was also gifted a homemade quilt by a volunteer which was so beautiful! My very own signed quilt. I'll post a photo tomorrow. 💕 Today I've felt pretty great. I think it's the steroids which I'll be stopping after tonight's dose so we'll see what tomorrow brings. I'm hoping to wake up feeling great and get some exercise with my mama. Duck game and maybe hit up some garage sales. Just your typical Saturday😉 💕 Thanks everyone for checking in and to those that brought me flowers and gifts. I'm such a lucky girl to have so many thoughtful people in ma life. 💕 This is the best pic we took yesterday. Some of them had panty liners hanging out (that were keeping my scalp from direct ice) and chin straps with wash cloths for padding. It was an adventure. But again Thank You to Dr. Page at providence for the opportunity. I'm told I'm the first and patient accepted on the trial. I am also told they are going to have the news pop in for an interview.🙈All for science I guess. Night night friends.
- HEPSİ TREND SHOP 🔶FERRUCCİ Marka Bayan Saati 📱Bilgi Sipariş ve Destek için Whatsapp 0530-029-85-35 🔻İnstagram DM Açık 🔻%100 Orjınal Ürün Garanti Belgesi ile gönderilir 🔻2 Yıl Garantili 🔻Hesaba Havale veya Kapıda Ödeme 🔻3 ATM Su Geçirmezlik 🔻Tüm Türkiye"ye Ücretsiz Kargo 🔻%100 Müşteri Memnuniyeti 👍 🔻Güvenli Alışveriş 🔻Kolay ve Sorunsuz Ürün Değişimi 🔻1-3 İş Günü İçinde Ürün Teslimi 🔻Ürünler Hakkında Bilgi ve Resim ve Video için Whatsaptan Ulaşınız #saat #bayansaati #erkeksaati #moda #trend #popüler #tarz #hediye #çanta #ayakkabı #zamanidurdur #istanbul #ankara #survivor #aşk #tatil #türkiye #mutluluk #bugununkaresi #love #follow #happy #fashion #style #like4like #instagood
- HEPSİ TREND SHOP 🔶FERRUCCİ Marka Bayan Saati 📱Bilgi Sipariş ve Destek için Whatsapp 0530-029-85-35 🔻İnstagram DM Açık 🔻%100 Orjınal Ürün Garanti Belgesi ile gönderilir 🔻2 Yıl Garantili 🔻Hesaba Havale veya Kapıda Ödeme 🔻3 ATM Su Geçirmezlik 🔻Tüm Türkiye"ye Ücretsiz Kargo 🔻%100 Müşteri Memnuniyeti 👍 🔻Güvenli Alışveriş 🔻Kolay ve Sorunsuz Ürün Değişimi 🔻1-3 İş Günü İçinde Ürün Teslimi 🔻Ürünler Hakkında Bilgi ve Resim ve Video için Whatsaptan Ulaşınız #saat #bayansaati #erkeksaati #moda #trend #pop üler #tarz #hediye #çanta #ayakkab ı #zamanidurdur #istanbul #ankara #survivor #a şk #tatil #t ürkiye #mutluluk #bugununkaresi #love #follow #happy #fashion #style #like4like #instagood
- HEPSİ TREND SHOP 🔶FERRUCCİ Marka Bayan Saati 📱Bilgi Sipariş ve Destek için Whatsapp 0530-029-85-35 🔻İnstagram DM Açık 🔻%100 Orjınal Ürün Garanti Belgesi ile gönderilir 🔻2 Yıl Garantili 🔻Hesaba Havale veya Kapıda Ödeme 🔻3 ATM Su Geçirmezlik 🔻Tüm Türkiye"ye Ücretsiz Kargo 🔻%100 Müşteri Memnuniyeti 👍 🔻Güvenli Alışveriş 🔻Kolay ve Sorunsuz Ürün Değişimi 🔻1-3 İş Günü İçinde Ürün Teslimi 🔻Ürünler Hakkında Bilgi ve Resim ve Video için Whatsaptan Ulaşınız #saat #bayansaati #erkeksaati #moda #trend #popüler #tarz #hediye #çanta #ayakkabı #zamanidurdur #istanbul #ankara #survivor #aşk #tatil #türkiye #mutluluk #bugununkaresi #love #follow #happy #fashion #style #like4like #instagood
- # ΔΩΣΕ Κ ΕΣΥ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻 #ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ 🤗 ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ❌💉 "ΓΙΝΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΟΥ!!!" ''FROM ZERO BE YOUR OWN HERO!!!" 👌🏻 ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!!! www.arogi12.gr #Arogi12 #γινε_ο_ηρωας_σου #from_zero_be_your_own_hero #γίνε_ο_ήρωας_σου🔝#Top #Global #Life #Live #Love #Music #Inspiration #There_Is_Life_Now 👌🏻🍾🌍❌💉💦👼🏻👑🛀🏻🌴🤗💥🐼🌟🍫#survivor #survivors #sober #sobriety#from_zero_be_your_own_hero #apexartisi
- # ΔΩΣΕ Κ ΕΣΥ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻 #ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ 🤗 ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ❌💉 "ΓΙΝΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΟΥ!!!" & #39; & #39;FROM ZERO BE YOUR OWN HERO!!!" 👌🏻 ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!!! www.arogi12.gr #Arogi12 #γινε_ο_ηρωας_σου #from_zero_be_your_own_hero #γίνε_ο_ήρωας_σου #Top #Global #Life #Live #Love #Music #Inspiration #There_Is_Life_Now 👌🏻🍾🌍❌💉💦👼🏻👑🛀🏻🌴🤗💥🐼🌟 #survivor #survivors #sober #sobriety #from_zero_be_your_own_hero #apexartisi
- # ΔΩΣΕ Κ ΕΣΥ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻 #ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ 🤗 ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ❌💉 "ΓΙΝΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΟΥ!!!" ''FROM ZERO BE YOUR OWN HERO!!!" 👌🏻 ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!!! www.arogi12.gr #Arogi12 #γινε_ο_ηρωας_σου #from_zero_be_your_own_hero #γίνε_ο_ήρωας_σου🔝#Top #Global #Life #Live #Love #Music #Inspiration #There_Is_Life_Now 👌🏻🍾🌍❌💉💦👼🏻👑🛀🏻🌴🤗💥🐼🌟🍫#survivor #survivors #sober #sobriety#from_zero_be_your_own_hero #apexartisi
- What to do when you haven’t gone grocery shopping (yes, adulting is hard sometimes!) and have barely anything left in the house? Get creative and work with what you’ve got...pretend you’re on #survivor 😜. Here is my effort - a bag of frozen riced cauliflower with spinach and a cracked egg stirred in once cooked (hello fried rice alternative). Served over sliced, pan fried sweet potatoes. It went alright...necessity is the mother of invention 😁💪#healthylifestyle #nutrition #healthyfastfood #getinmybelly #creativity #clairemorganlifestyle
- What to do when you haven’t gone grocery shopping (yes, adulting is hard sometimes!) and have barely anything left in the house? Get creative and work with what you’ve got...pretend you’re on #survivor 😜. Here is my effort - a bag of frozen riced cauliflower with spinach and a cracked egg stirred in once cooked (hello fried rice alternative). Served over sliced, pan fried sweet potatoes. It went alright...necessity is the mother of invention 😁 #healthylifestyle #nutrition #healthyfastfood #getinmybelly #creativity #clairemorganlifestyle
- What to do when you haven’t gone grocery shopping (yes, adulting is hard sometimes!) and have barely anything left in the house? Get creative and work with what you’ve got...pretend you’re on #survivor 😜. Here is my effort - a bag of frozen riced cauliflower with spinach and a cracked egg stirred in once cooked (hello fried rice alternative). Served over sliced, pan fried sweet potatoes. It went alright...necessity is the mother of invention 😁💪#healthylifestyle #nutrition #healthyfastfood #getinmybelly #creativity #clairemorganlifestyle

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.