Want to schedule and automatically publish to Instagram? Sign up here
Photos and video with hashtag #student

#student

  • 7.3M Photos
Instagram photo by rz_beautyboxAssalamualaikum semua, . #espshaklee my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN . Kebaikan ESP Shaklee . ❤️ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you! . ❤️ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita . ❤️ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran . ❤️ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark . ❤️ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat . ❤️ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan . ❤️ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah . ❤️ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang... . ❤️ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian . Cuba lah. Mesti tak rugi... . @rz_beautybox 013 7357512 . P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah . P/S : Setiap pembelian #setshaklee , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU.... . #sayajual #shaklee #shakleemurah #visitmyig #espshaklee #esppunadapromo #setkecantikan #setbasicslimming #setberpantang #setkehamilan #aurawhite #quputeh #housewife #isteri #student #sedap #tahanlama #tahanlapar #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam
Instagram photo by rz_beautyboxAssalamualaikum semua, . #espshaklee my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN . Kebaikan ESP Shaklee . ❤️ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you! . ❤️ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita . ❤️ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran . ❤️ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark . ❤️ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat . ❤️ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan . ❤️ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah . ❤️ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang... . ❤️ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian . Cuba lah. Mesti tak rugi... . @rz_beautybox 013 7357512 . P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah . P/S : Setiap pembelian #setshaklee , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU.... . #sayajual #shaklee #shakleemurah #visitmyig #espshaklee #esppunadapromo #setkecantikan #setbasicslimming #setberpantang #setkehamilan #aurawhite #quputeh #housewife #isteri #student #sedap #tahanlama #tahanlapar #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.