Photos and video with hashtag #sleep

#sleep

  • 20.3M Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- Sometimes I have a hard time relaxing and unwinding at the end of the day. We put the kids down to bed and then my mind starts racing to finish all the "things" I wanted to do earlier in the day. I use these four oils - Lavender, Cedarwood, Vetiver, and Dream Catcher to calm my mind down so that I can fall asleep. I like to use them individually or in a combination depending on my mood. Choose whichever one(s) you enjoy the smell of and what seems most relaxing to you. These oils are all safe for use on children and adults alike. My kiddos usually have Cedarwood and Lavender diffusing in their bedrooms every night. Diffusing oils is a great way to help you fall asleep AND to stay asleep. We apply these oils on the bottoms of our feet before bed and off to Dreamland we go. What are your favorite oils for sleep support?
- Sometimes I have a hard time relaxing and unwinding at the end of the day. We put the kids down to bed and then my mind starts racing to finish all the "things" I wanted to do earlier in the day. I use these four oils - Lavender, Cedarwood, Vetiver, and Dream Catcher to calm my mind down so that I can fall asleep. I like to use them individually or in a combination depending on my mood. Choose whichever one(s) you enjoy the smell of and what seems most relaxing to you. These oils are all safe for use on children and adults alike. My kiddos usually have Cedarwood and Lavender diffusing in their bedrooms every night. Diffusing oils is a great way to help you fall asleep AND to stay asleep. We apply these oils on the bottoms of our feet before bed and off to Dreamland we go. What are your favorite oils for sleep support?
- Sometimes I have a hard time relaxing and unwinding at the end of the day. We put the kids down to bed and then my mind starts racing to finish all the "things" I wanted to do earlier in the day. I use these four oils - Lavender, Cedarwood, Vetiver, and Dream Catcher to calm my mind down so that I can fall asleep. I like to use them individually or in a combination depending on my mood. Choose whichever one(s) you enjoy the smell of and what seems most relaxing to you. These oils are all safe for use on children and adults alike. My kiddos usually have Cedarwood and Lavender diffusing in their bedrooms every night. Diffusing oils is a great way to help you fall asleep AND to stay asleep. We apply these oils on the bottoms of our feet before bed and off to Dreamland we go. What are your favorite oils for sleep support?
- Night-time Kombinasi Masker #kiehlsid cocok banget buat muka aku yg kombinasi #maskhacks #maskmoments #maskhack .. .. Disini aku pake 2 jenis masker dr @kiehlsid yaitu Cilantro & Orange Extract Pollutant Masque buat daerah T-zone aku yg rada berminyak dan Ultra Facial Overnight Hydrating Masque buat daerah pipi yg rada kering.. .. Masker Cilantro ini selain baunya enak juga bagus untuk detox muka kita. Karena setiap harinya kita bersentuhan dengan polusi kan. Jadi butuh banget buat deep-cleansing muka kita dari polutan.. .. Kalo yg Ultra Facial buat melembankan daerah pipi yang kering. Jadi bikin kulit lebih lembut dan kenyal.. .. Cara pakainya gampang banget. Cuci muka dan pake toner, kemudian oleskan masker ini. Lalu diamkan 10 menit. Setelah itu tepuk2 muka dengan tissue untuk mengangkat sisa masker. Trus tinggal tidur aja. Besok pagi baru dibilas sekalian mandi.. .. Buat temen2 yg mukanya kombinasi kayak aku, coba deh pake maskernya dikombinasiin juga. Karena daerah muka kondisinya berbeda-beda, dengan multi-mask akan memberi nutrisi sesuai kondisi yg dibutuhkan.. .. Selamat mencoba masker Kiehl's nya, n happy pampering yourself ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.. . . #nighttime #love #yourself #happy #time #pic #picoftheday #ootd #instagood #instapic #instabeauty #insta #instabeautiful #beauty #moment #sleep #mask #moments #skin #skincare #addict #care #loveyourbody #beyourself #candid #nomakeup
- Night-time Kombinasi Masker #kiehlsid cocok banget buat muka aku yg kombinasi #maskhacks #maskmoments #maskhack .. .. Disini aku pake 2 jenis masker dr @kiehlsid yaitu Cilantro & Orange Extract Pollutant Masque buat daerah T-zone aku yg rada berminyak dan Ultra Facial Overnight Hydrating Masque buat daerah pipi yg rada kering.. .. Masker Cilantro ini selain baunya enak juga bagus untuk detox muka kita. Karena setiap harinya kita bersentuhan dengan polusi kan. Jadi butuh banget buat deep-cleansing muka kita dari polutan.. .. Kalo yg Ultra Facial buat melembankan daerah pipi yang kering. Jadi bikin kulit lebih lembut dan kenyal.. .. Cara pakainya gampang banget. Cuci muka dan pake toner, kemudian oleskan masker ini. Lalu diamkan 10 menit. Setelah itu tepuk2 muka dengan tissue untuk mengangkat sisa masker. Trus tinggal tidur aja. Besok pagi baru dibilas sekalian mandi.. .. Buat temen2 yg mukanya kombinasi kayak aku, coba deh pake maskernya dikombinasiin juga. Karena daerah muka kondisinya berbeda-beda, dengan multi-mask akan memberi nutrisi sesuai kondisi yg dibutuhkan.. .. Selamat mencoba masker Kiehl& #39;s nya, n happy pampering yourself ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.. . . #nighttime #love #yourself #happy #time #pic #picoftheday #ootd #instagood #instapic #instabeauty #insta #instabeautiful #beauty #moment #sleep #mask #moments #skin #skincare #addict #care #loveyourbody #beyourself #candid #nomakeup
- Night-time Kombinasi Masker #kiehlsid cocok banget buat muka aku yg kombinasi #maskhacks #maskmoments #maskhack .. .. Disini aku pake 2 jenis masker dr @kiehlsid yaitu Cilantro & Orange Extract Pollutant Masque buat daerah T-zone aku yg rada berminyak dan Ultra Facial Overnight Hydrating Masque buat daerah pipi yg rada kering.. .. Masker Cilantro ini selain baunya enak juga bagus untuk detox muka kita. Karena setiap harinya kita bersentuhan dengan polusi kan. Jadi butuh banget buat deep-cleansing muka kita dari polutan.. .. Kalo yg Ultra Facial buat melembankan daerah pipi yang kering. Jadi bikin kulit lebih lembut dan kenyal.. .. Cara pakainya gampang banget. Cuci muka dan pake toner, kemudian oleskan masker ini. Lalu diamkan 10 menit. Setelah itu tepuk2 muka dengan tissue untuk mengangkat sisa masker. Trus tinggal tidur aja. Besok pagi baru dibilas sekalian mandi.. .. Buat temen2 yg mukanya kombinasi kayak aku, coba deh pake maskernya dikombinasiin juga. Karena daerah muka kondisinya berbeda-beda, dengan multi-mask akan memberi nutrisi sesuai kondisi yg dibutuhkan.. .. Selamat mencoba masker Kiehl's nya, n happy pampering yourself ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.. . . #nighttime #love #yourself #happy #time #pic #picoftheday #ootd #instagood #instapic #instabeauty #insta #instabeautiful #beauty #moment #sleep #mask #moments #skin #skincare #addict #care #loveyourbody #beyourself #candid #nomakeup
- ๐Ÿ’™Love this EO Blend. It helps if you have a cold, congestion, allergies and even asthma. It aids with clear airways and easy breathing. Diffuse doTERRA Breathe at bedtime for a restful environment.๐Ÿ’™ If you like to know more about Essential Oils or would like a sample, please DM me or link in bio.๐Ÿ˜ŠBe Well๐Ÿ’ โœจ . . . . . #Healthyinfluences #healthandwellness #healthytips #naturalista #foodismedicine #influence #healthandwellnesscoach #mindbodyandspirit #CulinaryNutritionist #iinhealthcoach #Womenshealth #wellnesswarrior #hormonalhealth #hormonalimbalance #endometriosis #pcos #fibroids #infertility #fertility #ttc #healyourself #Womenswellness #stress #sleep #essentialoils #doterra #breathe #aromatherapy
- ๐Ÿ’™Love this EO Blend. It helps if you have a cold, congestion, allergies and even asthma. It aids with clear airways and easy breathing. Diffuse doTERRA Breathe at bedtime for a restful environment.๐Ÿ’™ If you like to know more about Essential Oils or would like a sample, please DM me or link in bio.๐Ÿ˜ŠBe Well๐Ÿ’ โœจ . . . . . #Healthyinfluences #healthandwellness #healthytips #naturalista #foodismedicine #influence #healthandwellnesscoach #mindbodyandspirit #CulinaryNutritionist #iinhealthcoach #Womenshealth #wellnesswarrior #hormonalhealth #hormonalimbalance #endometriosis #pcos #fibroids #infertility #fertility #ttc #healyourself #Womenswellness #stress #sleep #essentialoils #doterra #breathe #aromatherapy
- ๐Ÿ’™Love this EO Blend. It helps if you have a cold, congestion, allergies and even asthma. It aids with clear airways and easy breathing. Diffuse doTERRA Breathe at bedtime for a restful environment.๐Ÿ’™ If you like to know more about Essential Oils or would like a sample, please DM me or link in bio.๐Ÿ˜ŠBe Well๐Ÿ’ โœจ . . . . . #Healthyinfluences #healthandwellness #healthytips #naturalista #foodismedicine #influence #healthandwellnesscoach #mindbodyandspirit #CulinaryNutritionist #iinhealthcoach #Womenshealth #wellnesswarrior #hormonalhealth #hormonalimbalance #endometriosis #pcos #fibroids #infertility #fertility #ttc #healyourself #Womenswellness #stress #sleep #essentialoils #doterra #breathe #aromatherapy
- For the BEST beauty sleep and to ensure waking with refreshed, clean, rejuvenated skin, it is suggested to change your pillow case every 2-3 days. Why? Well, while we sleep our skin secrets oil and produces bacteria, which collects on the pillow case. So, each night, if not changed, your pillow case will become a less and less ideal place for clean skin to rest. Especially if you are suffering with skin irritations, break-outs or sensitivity, try changing your pillow case more often. Sleep well my beautiful friends. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . . . . #beauty #beautysleep #sleep #sleepy #sleepover #sleepingbeauty #skincare #bed #bedroom #pillow #pillows #comfort #rest #relax #pajamas #retail #sales #boss #stylist #blogger #beautytips #tips #tip #australia #job #work #haircut
- For the BEST beauty sleep and to ensure waking with refreshed, clean, rejuvenated skin, it is suggested to change your pillow case every 2-3 days. Why? Well, while we sleep our skin secrets oil and produces bacteria, which collects on the pillow case. So, each night, if not changed, your pillow case will become a less and less ideal place for clean skin to rest. Especially if you are suffering with skin irritations, break-outs or sensitivity, try changing your pillow case more often. Sleep well my beautiful friends. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . . . . #beauty #beautysleep #sleep #sleepy #sleepover #sleepingbeauty #skincare #bed #bedroom #pillow #pillows #comfort #rest #relax #pajamas #retail #sales #boss #stylist #blogger #beautytips #tips #tip #australia #job #work #haircut
- For the BEST beauty sleep and to ensure waking with refreshed, clean, rejuvenated skin, it is suggested to change your pillow case every 2-3 days. Why? Well, while we sleep our skin secrets oil and produces bacteria, which collects on the pillow case. So, each night, if not changed, your pillow case will become a less and less ideal place for clean skin to rest. Especially if you are suffering with skin irritations, break-outs or sensitivity, try changing your pillow case more often. Sleep well my beautiful friends. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . . . . #beauty #beautysleep #sleep #sleepy #sleepover #sleepingbeauty #skincare #bed #bedroom #pillow #pillows #comfort #rest #relax #pajamas #retail #sales #boss #stylist #blogger #beautytips #tips #tip #australia #job #work #haircut

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramโ„ข logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.