Photos and video with hashtag #shahalam

#shahalam

  • 2.3M Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- #LIVEUPDATE : It's The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel, sebelah #TREEHotel) . ================ CHECK LIST 'REBUTAN' HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #LIVEUPDATE : It& #39;s The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel , sebelah #TREEHotel ) . ================ CHECK LIST & #39;REBUTAN & #39; HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #LIVEUPDATE : It's The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel, sebelah #TREEHotel) . ================ CHECK LIST 'REBUTAN' HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #faizulXaenn @faizulsany & @aennyahya . . INQUIRY . . Name : Date : Type of Event : Venue / Location : Facebook / Instagram : Phone Number : . For more detail Inquiry 📲 01119580521 📧 Yusranyusupmy@gmail.com _____________________________________________ #Mywed #Malaysia #Sabah #KKcity #Sandakan #TawauTown #tawau #kotakinabalu #sarawak #johorbahru #shahalam #SandakanPhotography #sandakanphotographer #Kkcityweddingguide #weddinginspirations #malayweddingguide #wedphotoinspiration #weddingphotoinspiration #weddinginspirations #photobugcommunity
- #faizulXaenn @faizulsany & @aennyahya . . INQUIRY . . Name : Date : Type of Event : Venue / Location : Facebook / Instagram : Phone Number : . For more detail Inquiry 📲 01119580521 📧 Yusranyusupm @gmail.com _____________________________________________ #Mywed #Malaysia #Sabah #KKcity #Sandakan #TawauTown #tawau #kotakinabalu #sarawak #johorbahru #shahalam #SandakanPhotography #sandakanphotographer #Kkcityweddingguide #weddinginspirations #malayweddingguide #wedphotoinspiration #weddingphotoinspiration #weddinginspirations #photobugcommunity
- #faizulXaenn @faizulsany & @aennyahya . . INQUIRY . . Name : Date : Type of Event : Venue / Location : Facebook / Instagram : Phone Number : . For more detail Inquiry 📲 01119580521 📧 Yusranyusupmy@gmail.com _____________________________________________ #Mywed #Malaysia #Sabah #KKcity #Sandakan #TawauTown #tawau #kotakinabalu #sarawak #johorbahru #shahalam #SandakanPhotography #sandakanphotographer #Kkcityweddingguide #weddinginspirations #malayweddingguide #wedphotoinspiration #weddingphotoinspiration #weddinginspirations #photobugcommunity
- #LIVEUPDATE : It's The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel, sebelah #TREEHotel) . ================ CHECK LIST 'REBUTAN' HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #LIVEUPDATE : It& #39;s The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel , sebelah #TREEHotel ) . ================ CHECK LIST & #39;REBUTAN & #39; HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #LIVEUPDATE : It's The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel, sebelah #TREEHotel) . ================ CHECK LIST 'REBUTAN' HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- >>Nenek berusia 84 tahun kini boleh berjalan<< KRIM BIO EVER PLUS DAN CELGYNIC GOLD BENAR-BENAR MUJARAB!! Tanggal 18 July 2016 (lihat Day1), nenek Safiah mengalami bengkak di bahagian kaki sebelah kiri dan kerapuhan tulang. Alkisahnya salah pakai kasut sehingga menyebabkan kematu di tapak kaki dan sudah terkena daging. Oleh sebab itu, nenek safiah tidak boleh berjalan & hanya menggunakan kerusi roda. Saya hanya menggunakan sapuan bio ever plus di bahagian kaki yang bengkak. Keesokan harinya bengkak di bahagian kaki dah surut.(Lihat day2) pada 19 July 2016 dan berikan Celgynic Gold 2 biji pagi & 2 biji malam untuk sakit lutut, sakit saraf, sakit sendi Dan sebagainya. Masuk hari ketiga alhamdulillah nenek safiah dah boleh berjalan menggunakan tongkat. Dah boleh pergi bilik air, dah boleh solat. Semakin sihat, badan semakin bertenaga, kurang sakit lutut. Bengkak di kaki pun dah hilang. Alhamdulillah. Terima kasih Allah kerana asbab daripada produk2 Shom yang terbaik menyebabkan nenek semakin sihat, semakin baik. Syukur alhamdulillah. ~kredit to sis Shima zulkifli~ Pm segera 017-2564585/aisyah #projekRM1000seMinggu #beU #produkhaio#haioputrajaya#haiodengkil #haiobangi#haio#STG#kotawarisansepang#bazarpaknil#cyberjaya#serdang#banting #haimalaysia#puchong#shahalam
- >>Nenek berusia 84 tahun kini boleh berjalan<< KRIM BIO EVER PLUS DAN CELGYNIC GOLD BENAR-BENAR MUJARAB!! Tanggal 18 July 2016 (lihat Day1), nenek Safiah mengalami bengkak di bahagian kaki sebelah kiri dan kerapuhan tulang. Alkisahnya salah pakai kasut sehingga menyebabkan kematu di tapak kaki dan sudah terkena daging. Oleh sebab itu, nenek safiah tidak boleh berjalan & hanya menggunakan kerusi roda. Saya hanya menggunakan sapuan bio ever plus di bahagian kaki yang bengkak. Keesokan harinya bengkak di bahagian kaki dah surut.(Lihat day2) pada 19 July 2016 dan berikan Celgynic Gold 2 biji pagi & 2 biji malam untuk sakit lutut, sakit saraf, sakit sendi Dan sebagainya. Masuk hari ketiga alhamdulillah nenek safiah dah boleh berjalan menggunakan tongkat. Dah boleh pergi bilik air, dah boleh solat. Semakin sihat, badan semakin bertenaga, kurang sakit lutut. Bengkak di kaki pun dah hilang. Alhamdulillah. Terima kasih Allah kerana asbab daripada produk2 Shom yang terbaik menyebabkan nenek semakin sihat, semakin baik. Syukur alhamdulillah. ~kredit to sis Shima zulkifli~ Pm segera 017-2564585/aisyah #projekRM1000seMinggu #beU #produkhaio #haioputrajay #haiodengkil #haiobangi #hai #STG #kotawarisansepan #bazarpaknil #cyberjay #serdang #banting #haimalaysia #puchon #shahalam
- >>Nenek berusia 84 tahun kini boleh berjalan<< KRIM BIO EVER PLUS DAN CELGYNIC GOLD BENAR-BENAR MUJARAB!! Tanggal 18 July 2016 (lihat Day1), nenek Safiah mengalami bengkak di bahagian kaki sebelah kiri dan kerapuhan tulang. Alkisahnya salah pakai kasut sehingga menyebabkan kematu di tapak kaki dan sudah terkena daging. Oleh sebab itu, nenek safiah tidak boleh berjalan & hanya menggunakan kerusi roda. Saya hanya menggunakan sapuan bio ever plus di bahagian kaki yang bengkak. Keesokan harinya bengkak di bahagian kaki dah surut.(Lihat day2) pada 19 July 2016 dan berikan Celgynic Gold 2 biji pagi & 2 biji malam untuk sakit lutut, sakit saraf, sakit sendi Dan sebagainya. Masuk hari ketiga alhamdulillah nenek safiah dah boleh berjalan menggunakan tongkat. Dah boleh pergi bilik air, dah boleh solat. Semakin sihat, badan semakin bertenaga, kurang sakit lutut. Bengkak di kaki pun dah hilang. Alhamdulillah. Terima kasih Allah kerana asbab daripada produk2 Shom yang terbaik menyebabkan nenek semakin sihat, semakin baik. Syukur alhamdulillah. ~kredit to sis Shima zulkifli~ Pm segera 017-2564585/aisyah #projekRM1000seMinggu #beU #produkhaio#haioputrajaya#haiodengkil #haiobangi#haio#STG#kotawarisansepang#bazarpaknil#cyberjaya#serdang#banting #haimalaysia#puchong#shahalam
- #LIVEUPDATE : It's The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel, sebelah #TREEHotel) . ================ CHECK LIST 'REBUTAN' HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #LIVEUPDATE : It& #39;s The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel , sebelah #TREEHotel ) . ================ CHECK LIST & #39;REBUTAN & #39; HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #LIVEUPDATE : It's The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel, sebelah #TREEHotel) . ================ CHECK LIST 'REBUTAN' HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- Kenapa perlu abis kan duit bnyk2 untuk produk2 mahal yg blm tntu kita taw dia bebas mekuri kan ... mai la try dermaroller dia bkn krim taw dia adalah jarum yg akan memulihkan kolegen muka kita tnpa bhan2 terlarang ... xperlu buat treatment yg mahal2 kat lua sana skrng da mudah korg bole buat di rumah sahaja tnpa mengeluarkn kos yg banyak ... dan hasil yg sgt tidak mngecewakan ... Serius da ramai yg mencuba dermaroller ni untuk mcm2 masalah kulit dan maslah rambut juga ... Korg xnk try ke ??? Rugi taw harga xmahal mana pon mampu milik Dr korg rosak kan muke dngn produk yg bkn2 baik korg cuba dermaroller tntu2 dia mmg bebas mekuri 😙😙😙 Mai mai mai 1 dermaroller rm30 sahaja SM RM8 Ss rm12 📲 0142300611 #parutjerawat #antipernua #dermaroller #dermarollermalaysia #subangperdana #subangpermai #kgmelayusubang #aradamansara #shahalam #sungaibuluh #kotadamansara #petalingjaya #nakcantik
- Kenapa perlu abis kan duit bnyk2 untuk produk2 mahal yg blm tntu kita taw dia bebas mekuri kan ... mai la try dermaroller dia bkn krim taw dia adalah jarum yg akan memulihkan kolegen muka kita tnpa bhan2 terlarang ... xperlu buat treatment yg mahal2 kat lua sana skrng da mudah korg bole buat di rumah sahaja tnpa mengeluarkn kos yg banyak ... dan hasil yg sgt tidak mngecewakan ... Serius da ramai yg mencuba dermaroller ni untuk mcm2 masalah kulit dan maslah rambut juga ... Korg xnk try ke ??? Rugi taw harga xmahal mana pon mampu milik Dr korg rosak kan muke dngn produk yg bkn2 baik korg cuba dermaroller tntu2 dia mmg bebas mekuri 😙😙😙 Mai mai mai 1 dermaroller rm30 sahaja SM RM8 Ss rm12 📲 0142300611 #parutjerawat #antipernua #dermaroller #dermarollermalaysia #subangperdana #subangpermai #kgmelayusubang #aradamansara #shahalam #sungaibuluh #kotadamansara #petalingjaya #nakcantik
- Kenapa perlu abis kan duit bnyk2 untuk produk2 mahal yg blm tntu kita taw dia bebas mekuri kan ... mai la try dermaroller dia bkn krim taw dia adalah jarum yg akan memulihkan kolegen muka kita tnpa bhan2 terlarang ... xperlu buat treatment yg mahal2 kat lua sana skrng da mudah korg bole buat di rumah sahaja tnpa mengeluarkn kos yg banyak ... dan hasil yg sgt tidak mngecewakan ... Serius da ramai yg mencuba dermaroller ni untuk mcm2 masalah kulit dan maslah rambut juga ... Korg xnk try ke ??? Rugi taw harga xmahal mana pon mampu milik Dr korg rosak kan muke dngn produk yg bkn2 baik korg cuba dermaroller tntu2 dia mmg bebas mekuri 😙😙😙 Mai mai mai 1 dermaroller rm30 sahaja SM RM8 Ss rm12 📲 0142300611 #parutjerawat #antipernua #dermaroller #dermarollermalaysia #subangperdana #subangpermai #kgmelayusubang #aradamansara #shahalam #sungaibuluh #kotadamansara #petalingjaya #nakcantik
- #LIVEUPDATE : It's The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel, sebelah #TREEHotel) . ================ CHECK LIST 'REBUTAN' HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #LIVEUPDATE : It& #39;s The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel , sebelah #TREEHotel ) . ================ CHECK LIST & #39;REBUTAN & #39; HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #LIVEUPDATE : It's The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel, sebelah #TREEHotel) . ================ CHECK LIST 'REBUTAN' HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #LIVEUPDATE : It's The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel, sebelah #TREEHotel) . ================ CHECK LIST 'REBUTAN' HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #LIVEUPDATE : It& #39;s The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel , sebelah #TREEHotel ) . ================ CHECK LIST & #39;REBUTAN & #39; HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #LIVEUPDATE : It's The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel, sebelah #TREEHotel) . ================ CHECK LIST 'REBUTAN' HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #LIVEUPDATE : It's The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel, sebelah #TREEHotel) . ================ CHECK LIST 'REBUTAN' HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #LIVEUPDATE : It& #39;s The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel , sebelah #TREEHotel ) . ================ CHECK LIST & #39;REBUTAN & #39; HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #LIVEUPDATE : It's The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel, sebelah #TREEHotel) . ================ CHECK LIST 'REBUTAN' HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- . EPM CAPSULE adalah supplement/makanan kesihatan yang membantu melancarkan peredaran darah, membesar, memanjang dan menguatkan otot zakar secara semulajadi. 100% SELAMAT. . ➠ 6 herba ajaib di dunia bergabung dalam satu produk terhebat, terbaru dengan tambahan serbuk Catuaba. . ➠ 5 fungsi untuk Zakar lelaki | BESAR | PANJANG | KERAS | BANYAK AIR MANI | SUBUR . EPM CAPSULE penyelesaian kepada MASALAH : . . LEMAH & CEPAT PANCUT . LEMBIK & TIDAK KERAS . CEPAT LETIH . TAK TAHAN LAMA . KECIL & PENDEK . EPM ORIGINAL CAPSULE adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. . Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, EPM Capsule adalah jawapan buat anda. . Antara Kelebihan Energy Power Men : ⋙ Mencegah penyakit Kardiovaskular. ⋙ Meningkatkan Sistem Imunisasi Badan. ⋙ Mengatasi masalah mati pucuk, dingin seks & lemah tenaga batin. ⋙ Menghilangkan stress ⋙ Sesuai sebagai ubat diabetes/gout ⋙ Sesuai untuk kaki gym /bodybuilder ⋙ Mencerahkan mata bagi yang memandu seperti pemandu lori/teksi. . ▶whatsapp 014-2043396 for fast respone👍 . ▶PEMBELIAN PERCUMA POS LAJU🚚 . #ubatkuat#sayajual#sayajualmurah#trustedsellermalaysia#epm#epmgold#epmgoldpremium#freepostage#besar#panjang#keras#tahanlama#igersmalaysia#vscomalaysia#ubat_kuat2lagi_best#shahalam#johor#kualalumpur#sabah#sarawak#bazarpaknil#bazaarpaknil#malaysia
- . EPM CAPSULE adalah supplement/makanan kesihatan yang membantu melancarkan peredaran darah, membesar, memanjang dan menguatkan otot zakar secara semulajadi. 100% SELAMAT. . ➠ 6 herba ajaib di dunia bergabung dalam satu produk terhebat, terbaru dengan tambahan serbuk Catuaba. . ➠ 5 fungsi untuk Zakar lelaki | BESAR | PANJANG | KERAS | BANYAK AIR MANI | SUBUR . EPM CAPSULE penyelesaian kepada MASALAH : . . LEMAH & CEPAT PANCUT . LEMBIK & TIDAK KERAS . CEPAT LETIH . TAK TAHAN LAMA . KECIL & PENDEK . EPM ORIGINAL CAPSULE adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. . Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, EPM Capsule adalah jawapan buat anda. . Antara Kelebihan Energy Power Men : ⋙ Mencegah penyakit Kardiovaskular. ⋙ Meningkatkan Sistem Imunisasi Badan. ⋙ Mengatasi masalah mati pucuk, dingin seks & lemah tenaga batin. ⋙ Menghilangkan stress ⋙ Sesuai sebagai ubat diabetes/gout ⋙ Sesuai untuk kaki gym /bodybuilder ⋙ Mencerahkan mata bagi yang memandu seperti pemandu lori/teksi. . ▶whatsapp 014-2043396 for fast respone👍 . ▶PEMBELIAN PERCUMA POS LAJU🚚 . #ubatkuat #sayajua #sayajualmurah #trustedsellermalaysi #epm #epmgol #epmgoldpremium #freepostag #besar #panjan #keras #tahanlam #igersmalaysia #vscomalaysi #ubat_kuat2lagi_best #shahala #johor #kualalumpu #sabah #sarawa #bazarpaknil #bazaarpakni #malaysia
- . EPM CAPSULE adalah supplement/makanan kesihatan yang membantu melancarkan peredaran darah, membesar, memanjang dan menguatkan otot zakar secara semulajadi. 100% SELAMAT. . ➠ 6 herba ajaib di dunia bergabung dalam satu produk terhebat, terbaru dengan tambahan serbuk Catuaba. . ➠ 5 fungsi untuk Zakar lelaki | BESAR | PANJANG | KERAS | BANYAK AIR MANI | SUBUR . EPM CAPSULE penyelesaian kepada MASALAH : . . LEMAH & CEPAT PANCUT . LEMBIK & TIDAK KERAS . CEPAT LETIH . TAK TAHAN LAMA . KECIL & PENDEK . EPM ORIGINAL CAPSULE adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. . Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, EPM Capsule adalah jawapan buat anda. . Antara Kelebihan Energy Power Men : ⋙ Mencegah penyakit Kardiovaskular. ⋙ Meningkatkan Sistem Imunisasi Badan. ⋙ Mengatasi masalah mati pucuk, dingin seks & lemah tenaga batin. ⋙ Menghilangkan stress ⋙ Sesuai sebagai ubat diabetes/gout ⋙ Sesuai untuk kaki gym /bodybuilder ⋙ Mencerahkan mata bagi yang memandu seperti pemandu lori/teksi. . ▶whatsapp 014-2043396 for fast respone👍 . ▶PEMBELIAN PERCUMA POS LAJU🚚 . #ubatkuat#sayajual#sayajualmurah#trustedsellermalaysia#epm#epmgold#epmgoldpremium#freepostage#besar#panjang#keras#tahanlama#igersmalaysia#vscomalaysia#ubat_kuat2lagi_best#shahalam#johor#kualalumpur#sabah#sarawak#bazarpaknil#bazaarpaknil#malaysia
- Bln ni byk cerita hot: 1-Harimau Malaya jatuh ranking 2- Fazura bertunang 3- Myvi baru 4- ManU kalah dgn Basel 😂😂 Tp korang jgn lupa..Axia G auto ade rebet. Ade byk RM2000!! RM2000. Sesuai utk short distance... Ulang alik kerja. Jimat minyak!! BELI LA AXIA !! Call atau whatsapp saya utk pertanyaan. 01128225448 Atau simpan contact no saya dgn click link ini http://peroduamalaysiaku.wasap.my #perodua #peroduaaxia #shahalam #klang #putrajaya #usj #mestibelidgnsaya #hatimestikental
- Bln ni byk cerita hot: 1-Harimau Malaya jatuh ranking 2- Fazura bertunang 3- Myvi baru 4- ManU kalah dgn Basel 😂😂 Tp korang jgn lupa..Axia G auto ade rebet. Ade byk RM2000!! RM2000. Sesuai utk short distance... Ulang alik kerja. Jimat minyak!! BELI LA AXIA !! Call atau whatsapp saya utk pertanyaan. 01128225448 Atau simpan contact no saya dgn click link ini http://peroduamalaysiaku.wasap.my #perodua #peroduaaxia #shahalam #klang #putrajaya #usj #mestibelidgnsaya #hatimestikental
- Bln ni byk cerita hot: 1-Harimau Malaya jatuh ranking 2- Fazura bertunang 3- Myvi baru 4- ManU kalah dgn Basel 😂😂 Tp korang jgn lupa..Axia G auto ade rebet. Ade byk RM2000!! RM2000. Sesuai utk short distance... Ulang alik kerja. Jimat minyak!! BELI LA AXIA !! Call atau whatsapp saya utk pertanyaan. 01128225448 Atau simpan contact no saya dgn click link ini http://peroduamalaysiaku.wasap.my #perodua #peroduaaxia #shahalam #klang #putrajaya #usj #mestibelidgnsaya #hatimestikental
- . EPM CAPSULE adalah supplement/makanan kesihatan yang membantu melancarkan peredaran darah, membesar, memanjang dan menguatkan otot zakar secara semulajadi. 100% SELAMAT. . ➠ 6 herba ajaib di dunia bergabung dalam satu produk terhebat, terbaru dengan tambahan serbuk Catuaba. . ➠ 5 fungsi untuk Zakar lelaki | BESAR | PANJANG | KERAS | BANYAK AIR MANI | SUBUR . EPM CAPSULE penyelesaian kepada MASALAH : . . LEMAH & CEPAT PANCUT . LEMBIK & TIDAK KERAS . CEPAT LETIH . TAK TAHAN LAMA . KECIL & PENDEK . EPM ORIGINAL CAPSULE adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. . Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, EPM Capsule adalah jawapan buat anda. . Antara Kelebihan Energy Power Men : ⋙ Mencegah penyakit Kardiovaskular. ⋙ Meningkatkan Sistem Imunisasi Badan. ⋙ Mengatasi masalah mati pucuk, dingin seks & lemah tenaga batin. ⋙ Menghilangkan stress ⋙ Sesuai sebagai ubat diabetes/gout ⋙ Sesuai untuk kaki gym /bodybuilder ⋙ Mencerahkan mata bagi yang memandu seperti pemandu lori/teksi. . ▶whatsapp 014-2043396 for fast respone👍 . ▶PEMBELIAN PERCUMA POS LAJU🚚 . #ubatkuat#sayajual#sayajualmurah#trustedsellermalaysia#epm#epmgold#epmgoldpremium#freepostage#besar#panjang#keras#tahanlama#igersmalaysia#vscomalaysia#ubat_kuat2lagi_best#shahalam#johor#kualalumpur#sabah#sarawak#bazarpaknil#bazaarpaknil#malaysia
- . EPM CAPSULE adalah supplement/makanan kesihatan yang membantu melancarkan peredaran darah, membesar, memanjang dan menguatkan otot zakar secara semulajadi. 100% SELAMAT. . ➠ 6 herba ajaib di dunia bergabung dalam satu produk terhebat, terbaru dengan tambahan serbuk Catuaba. . ➠ 5 fungsi untuk Zakar lelaki | BESAR | PANJANG | KERAS | BANYAK AIR MANI | SUBUR . EPM CAPSULE penyelesaian kepada MASALAH : . . LEMAH & CEPAT PANCUT . LEMBIK & TIDAK KERAS . CEPAT LETIH . TAK TAHAN LAMA . KECIL & PENDEK . EPM ORIGINAL CAPSULE adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. . Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, EPM Capsule adalah jawapan buat anda. . Antara Kelebihan Energy Power Men : ⋙ Mencegah penyakit Kardiovaskular. ⋙ Meningkatkan Sistem Imunisasi Badan. ⋙ Mengatasi masalah mati pucuk, dingin seks & lemah tenaga batin. ⋙ Menghilangkan stress ⋙ Sesuai sebagai ubat diabetes/gout ⋙ Sesuai untuk kaki gym /bodybuilder ⋙ Mencerahkan mata bagi yang memandu seperti pemandu lori/teksi. . ▶whatsapp 014-2043396 for fast respone👍 . ▶PEMBELIAN PERCUMA POS LAJU🚚 . #ubatkuat #sayajua #sayajualmurah #trustedsellermalaysi #epm #epmgol #epmgoldpremium #freepostag #besar #panjan #keras #tahanlam #igersmalaysia #vscomalaysi #ubat_kuat2lagi_best #shahala #johor #kualalumpu #sabah #sarawa #bazarpaknil #bazaarpakni #malaysia
- . EPM CAPSULE adalah supplement/makanan kesihatan yang membantu melancarkan peredaran darah, membesar, memanjang dan menguatkan otot zakar secara semulajadi. 100% SELAMAT. . ➠ 6 herba ajaib di dunia bergabung dalam satu produk terhebat, terbaru dengan tambahan serbuk Catuaba. . ➠ 5 fungsi untuk Zakar lelaki | BESAR | PANJANG | KERAS | BANYAK AIR MANI | SUBUR . EPM CAPSULE penyelesaian kepada MASALAH : . . LEMAH & CEPAT PANCUT . LEMBIK & TIDAK KERAS . CEPAT LETIH . TAK TAHAN LAMA . KECIL & PENDEK . EPM ORIGINAL CAPSULE adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. . Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, EPM Capsule adalah jawapan buat anda. . Antara Kelebihan Energy Power Men : ⋙ Mencegah penyakit Kardiovaskular. ⋙ Meningkatkan Sistem Imunisasi Badan. ⋙ Mengatasi masalah mati pucuk, dingin seks & lemah tenaga batin. ⋙ Menghilangkan stress ⋙ Sesuai sebagai ubat diabetes/gout ⋙ Sesuai untuk kaki gym /bodybuilder ⋙ Mencerahkan mata bagi yang memandu seperti pemandu lori/teksi. . ▶whatsapp 014-2043396 for fast respone👍 . ▶PEMBELIAN PERCUMA POS LAJU🚚 . #ubatkuat#sayajual#sayajualmurah#trustedsellermalaysia#epm#epmgold#epmgoldpremium#freepostage#besar#panjang#keras#tahanlama#igersmalaysia#vscomalaysia#ubat_kuat2lagi_best#shahalam#johor#kualalumpur#sabah#sarawak#bazarpaknil#bazaarpaknil#malaysia
- 25th October 2017~Thank you Prince Immanuel from Shah Alam for your visit & support ^^(Walk in ) *Scan QR code to Connect with us on Social Media for more products' Information & promotion * Items:( Package) 1. Tenor Ukulele (UMA) 2. Ukulele Bag 3. VITA picks 4.Ukulele String Set 5. Ukulele Strap www.vita.com.my #uma #vita #vitamusic #ukulele #ukulelestore #ukuleleshop #vitashop #petalingjaya #subang #musicstore #walkin #bukitrimau #shahalam #kotakemuning #kemuningutama #bukitrimauukulele #klangukulele #setapak #kualalumpur #musicproducts #nilai #seremban #negerisembilan #johor #melaka #guitarmalaysia #vitazy #ukulelekaki #perak #sabah
- 25th October 2017~Thank you Prince Immanuel from Shah Alam for your visit & support ^^(Walk in ) *Scan QR code to Connect with us on Social Media for more products& #39; Information & promotion * Items:( Package) 1. Tenor Ukulele (UMA) 2. Ukulele Bag 3. VITA picks 4.Ukulele String Set 5. Ukulele Strap www.vita.com.my #uma #vita #vitamusic #ukulele #ukulelestore #ukuleleshop #vitashop #petalingjaya #subang #musicstore #walkin #bukitrimau #shahalam #kotakemuning #kemuningutama #bukitrimauukulele #klangukulele #setapak #kualalumpur #musicproducts #nilai #seremban #negerisembilan #johor #melaka #guitarmalaysia #vitazy #ukulelekaki #perak #sabah
- 25th October 2017~Thank you Prince Immanuel from Shah Alam for your visit & support ^^(Walk in ) *Scan QR code to Connect with us on Social Media for more products' Information & promotion * Items:( Package) 1. Tenor Ukulele (UMA) 2. Ukulele Bag 3. VITA picks 4.Ukulele String Set 5. Ukulele Strap www.vita.com.my #uma #vita #vitamusic #ukulele #ukulelestore #ukuleleshop #vitashop #petalingjaya #subang #musicstore #walkin #bukitrimau #shahalam #kotakemuning #kemuningutama #bukitrimauukulele #klangukulele #setapak #kualalumpur #musicproducts #nilai #seremban #negerisembilan #johor #melaka #guitarmalaysia #vitazy #ukulelekaki #perak #sabah
- #LIVEUPDATE : It's The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel, sebelah #TREEHotel) . ================ CHECK LIST 'REBUTAN' HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #LIVEUPDATE : It& #39;s The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel , sebelah #TREEHotel ) . ================ CHECK LIST & #39;REBUTAN & #39; HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- #LIVEUPDATE : It's The #DAY ! . Alhamdulillah.. Kosongkan jadual sepanjang hari ini uolls & jommm ajak #bff kaki shopping tu SERBUUU Grand Opening CaryaZara Shah Alam hari ini, #SABTU & #AHAD !! #2SAHAJA ! P/s - Shopping hari ini baju dapat perut kenyang..😋😋 . 🗓 25 - 26 hb NOV 2017 ⏰ 11AM - 9PM . BUTIK CARYAZARA #SHAHALAM NO.2G Jln Plumbum Q7/Q Sek.7 #ShahAlam (belakang #Jakel, sebelah #TREEHotel) . ================ CHECK LIST 'REBUTAN' HARI INI. ================ Paling UTAMA !! [X] #LUCKYDRAW TAJAAN BAJU KURUNG SETAHUN! [X] 100 ‪#‎GOODIES‬ PERCUMA [X] DOLLY CARDIGAN FREE UTK 100 PEMBELI PERTAMA YG MEMILIKI PREMIUM INVITATION CARD [X] BLOUSE 2PCS RM100 [X] RM95 UTK BAJU KURUNG / DRESS / JUBAH KOLEKSI TERPILIH [X] 4 DESIGN TERBARU KURUNG PEPLUM & BLOUSE BAKAL DILANCARKAN [X] 100 TERAWAL BUY 4 BAJU KURUNG FREE 1PCS ! #GrandOpeningCaryaZara #GrandOpeningCaryaZaraShahAlam #CaryaZara
- . EPM CAPSULE adalah supplement/makanan kesihatan yang membantu melancarkan peredaran darah, membesar, memanjang dan menguatkan otot zakar secara semulajadi. 100% SELAMAT. . ➠ 6 herba ajaib di dunia bergabung dalam satu produk terhebat, terbaru dengan tambahan serbuk Catuaba. . ➠ 5 fungsi untuk Zakar lelaki | BESAR | PANJANG | KERAS | BANYAK AIR MANI | SUBUR . EPM CAPSULE penyelesaian kepada MASALAH : . . LEMAH & CEPAT PANCUT . LEMBIK & TIDAK KERAS . CEPAT LETIH . TAK TAHAN LAMA . KECIL & PENDEK . EPM ORIGINAL CAPSULE adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. . Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, EPM Capsule adalah jawapan buat anda. . Antara Kelebihan Energy Power Men : ⋙ Mencegah penyakit Kardiovaskular. ⋙ Meningkatkan Sistem Imunisasi Badan. ⋙ Mengatasi masalah mati pucuk, dingin seks & lemah tenaga batin. ⋙ Menghilangkan stress ⋙ Sesuai sebagai ubat diabetes/gout ⋙ Sesuai untuk kaki gym /bodybuilder ⋙ Mencerahkan mata bagi yang memandu seperti pemandu lori/teksi. . ▶whatsapp 014-2043396 for fast respone👍 . ▶PEMBELIAN PERCUMA POS LAJU🚚 . #ubatkuat#sayajual#sayajualmurah#trustedsellermalaysia#epm#epmgold#epmgoldpremium#freepostage#besar#panjang#keras#tahanlama#igersmalaysia#vscomalaysia#ubat_kuat2lagi_best#shahalam#johor#kualalumpur#sabah#sarawak#bazarpaknil#bazaarpaknil#malaysia
- . EPM CAPSULE adalah supplement/makanan kesihatan yang membantu melancarkan peredaran darah, membesar, memanjang dan menguatkan otot zakar secara semulajadi. 100% SELAMAT. . ➠ 6 herba ajaib di dunia bergabung dalam satu produk terhebat, terbaru dengan tambahan serbuk Catuaba. . ➠ 5 fungsi untuk Zakar lelaki | BESAR | PANJANG | KERAS | BANYAK AIR MANI | SUBUR . EPM CAPSULE penyelesaian kepada MASALAH : . . LEMAH & CEPAT PANCUT . LEMBIK & TIDAK KERAS . CEPAT LETIH . TAK TAHAN LAMA . KECIL & PENDEK . EPM ORIGINAL CAPSULE adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. . Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, EPM Capsule adalah jawapan buat anda. . Antara Kelebihan Energy Power Men : ⋙ Mencegah penyakit Kardiovaskular. ⋙ Meningkatkan Sistem Imunisasi Badan. ⋙ Mengatasi masalah mati pucuk, dingin seks & lemah tenaga batin. ⋙ Menghilangkan stress ⋙ Sesuai sebagai ubat diabetes/gout ⋙ Sesuai untuk kaki gym /bodybuilder ⋙ Mencerahkan mata bagi yang memandu seperti pemandu lori/teksi. . ▶whatsapp 014-2043396 for fast respone👍 . ▶PEMBELIAN PERCUMA POS LAJU🚚 . #ubatkuat #sayajua #sayajualmurah #trustedsellermalaysi #epm #epmgol #epmgoldpremium #freepostag #besar #panjan #keras #tahanlam #igersmalaysia #vscomalaysi #ubat_kuat2lagi_best #shahala #johor #kualalumpu #sabah #sarawa #bazarpaknil #bazaarpakni #malaysia
- . EPM CAPSULE adalah supplement/makanan kesihatan yang membantu melancarkan peredaran darah, membesar, memanjang dan menguatkan otot zakar secara semulajadi. 100% SELAMAT. . ➠ 6 herba ajaib di dunia bergabung dalam satu produk terhebat, terbaru dengan tambahan serbuk Catuaba. . ➠ 5 fungsi untuk Zakar lelaki | BESAR | PANJANG | KERAS | BANYAK AIR MANI | SUBUR . EPM CAPSULE penyelesaian kepada MASALAH : . . LEMAH & CEPAT PANCUT . LEMBIK & TIDAK KERAS . CEPAT LETIH . TAK TAHAN LAMA . KECIL & PENDEK . EPM ORIGINAL CAPSULE adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. . Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, EPM Capsule adalah jawapan buat anda. . Antara Kelebihan Energy Power Men : ⋙ Mencegah penyakit Kardiovaskular. ⋙ Meningkatkan Sistem Imunisasi Badan. ⋙ Mengatasi masalah mati pucuk, dingin seks & lemah tenaga batin. ⋙ Menghilangkan stress ⋙ Sesuai sebagai ubat diabetes/gout ⋙ Sesuai untuk kaki gym /bodybuilder ⋙ Mencerahkan mata bagi yang memandu seperti pemandu lori/teksi. . ▶whatsapp 014-2043396 for fast respone👍 . ▶PEMBELIAN PERCUMA POS LAJU🚚 . #ubatkuat#sayajual#sayajualmurah#trustedsellermalaysia#epm#epmgold#epmgoldpremium#freepostage#besar#panjang#keras#tahanlama#igersmalaysia#vscomalaysia#ubat_kuat2lagi_best#shahalam#johor#kualalumpur#sabah#sarawak#bazarpaknil#bazaarpaknil#malaysia

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.