Photos and video with hashtag #serum

#serum

  • 1.7M Photos
Instagram photo by hq_elanishbeauty. Ramai yg tanya admin: "Perlu ke serum kalau saya dh guna skincare yg lengkap?" . PERLU sis, sebab bahan2 aktif yg terkandung dlm Elanish White Glow Serum ni membantu segala zat2/nutrisi meresap jauh ke dalam kulit. Sbb serum terdiri drpd molekul2 yg sgt halus yg berupaya menembusi sekaligus merawat kulit sis. . Jadi...lengkap ke? Belum lengkap selagi belum ada Elanish Serum tau :) . InsyaAllah admin akan reply selaju mungkin ya :) Antara fungsi yg sangat efektif : . 📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 📌Menyamaratakan tona warna kulit. 📌Mengatasi masalah kulit berminyak. 📌Kurang kedutan pada kulit muka. 📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 📌Menganjal dan melembapkan kulit. 📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi 📌Menghilangkan garis2 halus pada wajah. 📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 📌memberi keserian pada wajah. . Yang dh bersedia nk hadap soalan2 cupemas tu boleh pm/ whatsapp akak skrg ye! . Nak harga PROMOSI?? . WHATSAPP: +6018 264 2604 WHATSAPP: +6018 264 2604 . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . #elanish #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #flawless #serumjeragat #serumjerawat #jerawat #jeragat #serumantipenuaan #cantik #cantikalami #kulitputih #quputeh #skincaremalaysia #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #zizanrazak #neelofa #serum #kulit #skincareorganik #raya2017 #kulitputih #bajubaby
Instagram photo by elanishbeauty_official. Ramaiii sgt PM/DM admin sampai admin tak sempat nk reply . Semua berebut-rebut nk dpt kan Elanish White Glow Serum ni. Terima kasih byk2 ya semua. Nak cpt whatsapp admin ya. Kalau DM takut terlepas pandang. Jd nk mudah & cepat blh whatsapp no kt bawah ni ya: . InsyaAllah admin akan reply selaju mungkin ya :) . Antara fungsi yg sangat efektif : . 👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍Merawat kulit terbakar/sunburn. 👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam. 👍 Memberi keserian pada wajah. 👍Mengurangkan eyebag. 👍Menghilangkan white/black head 👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah. . Yang dh bersedia nk hadap soalan2 cupemas tu boleh pm/ whatsapp akak skrg ye! . Nak harga PROMOSI?? . WHATSAPP: +6018 264 2604 WHATSAPP: +6018 264 2604 . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #eczema #serumezcema #serumantipenuaan #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayajualmurah #sayajualmurah2 #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #serum #elanish #cantiknyaberhijab #onlineshopping #jerawat #onlineshopping
Instagram photo by elanishbeauty.hq. Ramai yg tanya admin: "Perlu ke serum kalau saya dh guna skincare yg lengkap?" . PERLU sis, sebab bahan2 aktif yg terkandung dlm Elanish White Glow Serum ni membantu segala zat2/nutrisi meresap jauh ke dalam kulit. Sbb serum terdiri drpd molekul2 yg sgt halus yg berupaya menembusi sekaligus merawat kulit sis. . Jadi...lengkap ke? Belum lengkap selagi belum ada Elanish Serum tau :) . InsyaAllah admin akan reply selaju mungkin ya :) Antara fungsi yg sangat efektif : . 📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 📌Menyamaratakan tona warna kulit. 📌Mengatasi masalah kulit berminyak. 📌Kurang kedutan pada kulit muka. 📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 📌Menganjal dan melembapkan kulit. 📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi dan garis2 halus pada wajah. 📌Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pd bayi. 📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah. . Yang dh bersedia nk hadap soalan2 cupemas tu boleh pm/ whatsapp akak skrg ye! . Nak harga PROMOSI?? . Whatsapp : +60111 555 6677 Whatsapp : +60111 555 6677 . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . #elanish #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #flawless #serumjeragat #serumjerawat #jerawat #jeragat #serumantipenuaan #cantik #cantikalami #kulitputih #quputeh #skincaremalaysia #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #zizanrazak #neelofa #serum #kulit #skincareorganik #raya2017 #kulitputih #bajubaby
Instagram photo by elanishbeauty.com.my. Ramai yg tanya admin: "Perlu ke serum kalau saya dh guna skincare yg lengkap?" . PERLU sis, sebab bahan2 aktif yg terkandung dlm Elanish White Glow Serum ni membantu segala zat2/nutrisi meresap jauh ke dalam kulit. Sbb serum terdiri drpd molekul2 yg sgt halus yg berupaya menembusi sekaligus merawat kulit sis. . Jadi...lengkap ke? Belum lengkap selagi belum ada Elanish Serum tau :) . InsyaAllah admin akan reply selaju mungkin ya :) Antara fungsi yg sangat efektif : . 📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 📌Menyamaratakan tona warna kulit. 📌Mengatasi masalah kulit berminyak. 📌Kurang kedutan pada kulit muka. 📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 📌Menganjal dan melembapkan kulit. 📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi 📌Menghilangkan garis2 halus pada wajah. 📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 📌memberi keserian pada wajah. . Yang dh bersedia nk hadap soalan2 cupemas tu boleh pm/ whatsapp akak skrg ye! . Nak harga PROMOSI?? . WHATSAPP: +6018 264 2604 WHATSAPP: +6018 264 2604 . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . #elanish #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #flawless #serumjeragat #serumjerawat #jerawat #jeragat #serumantipenuaan #cantik #cantikalami #kulitputih #quputeh #skincaremalaysia #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #zizanrazak #neelofa #serum #kulit #skincareorganik #raya2017 #kulitputih #bajubaby
Instagram photo by elanishbeauty.official. Ramai yg tanya admin: "Perlu ke serum kalau saya dh guna skincare yg lengkap?" . PERLU sis, sebab bahan2 aktif yg terkandung dlm Elanish White Glow Serum ni membantu segala zat2/nutrisi meresap jauh ke dalam kulit. Sbb serum terdiri drpd molekul2 yg sgt halus yg berupaya menembusi sekaligus merawat kulit sis. . Jadi...lengkap ke? Belum lengkap selagi belum ada Elanish Serum tau :) . InsyaAllah admin akan reply selaju mungkin ya :) Antara fungsi yg sangat efektif : . 📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 📌Menyamaratakan tona warna kulit. 📌Mengatasi masalah kulit berminyak. 📌Kurang kedutan pada kulit muka. 📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 📌Menganjal dan melembapkan kulit. 📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi dan garis2 halus pada wajah. 📌Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pd bayi. 📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah. . Yang dh bersedia nk hadap soalan2 cupemas tu boleh pm/ whatsapp akak skrg ye! . Nak harga PROMOSI?? . Whatsapp : +60111 555 6677 Whatsapp : +60111 555 6677 . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . #elanish #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #flawless #serumjeragat #serumjerawat #jerawat #jeragat #serumantipenuaan #cantik #cantikalami #kulitputih #quputeh #skincaremalaysia #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #zizanrazak #neelofa #serum #kulit #skincareorganik #raya2017 #kulitputih #bajubaby

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.