Photos and video with hashtag #pakej

#pakej

  • 36.2K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- *4H2M HADYAI SHOPPING TOUR🌟* *ATURCARA PERJALANAN:* *🚍HARI 01/JUMAAT /24 NOV 2017 :- KUALA LUMPUR* - *08.30 Malam* : Berkumpul Di Kuala Lumpur - *10.00 Malam* : Bertolak Dari Kuala Lumpur *🚍HARI 02/SABTU/25 NOV 2017 :- BUKIT KAYU HITAM- HADYAI* - *6.00 Pagi *: Solat & Mandi Subuh Rnr Gurun - *8.00 Pagi* : Immigration Bukit Kayu Hitam - *9.30 Pagi* : Sarapan Pagi Di Restoran ( Perbelanjaan Sendiri) - *11.00 Pagi* : Shopping Di Nora Leather Plaza - *12.00 T.Hari* : Shopping Di Kilang Kacang Gajus - *1.00 Petang*: Makan Tengah Hari ( Perbelanjaan Sendiri) - *2.00 Petang* : Ke Chang Puak Cham ( Menaiki Gajah , Atv & Tiket Masuk Tidak Termasuk) - *4.00 Petang* : Shamila Beach Songkla (Patung Naga, Kucing & Duyung) - *6.00 Petang* : Pulau Kok Yo – Shopping Hasil Laut - *8.00 Malam* : Pasar Malam *🚍HARI 03/ AHAD/26 NOV 2017 :- HADYAI* - *8.00 Pagi* : Sarapan Pagi - *9.00 Pagi *: Aktiviti Bebas (Shopping Di Pasar Pagi, Makan T.Hari Dan Lain- Lain) - *3.00 Petan*g : Bertolak Ke Floating Market - *6.00 Petang* : Balik Ke Hotel - *8.00 Malam* : Aktiviti Bebas (Shopping Di Kawasan Hotel) *🚍HARI 04/ ISNIN/27 NOV 2017 :- HADYAI – KUALA LUMPUR* - *8.00 – 10.00 Pagi* : Sarapan Pagi & Aktiviti Bebas (Shopping Di Kawasan Hotel) - *11.00 Pagi* : Check Out - *12.00 T.Hari* : Makan Tengah Hari Di Restoran/ Rnr - *1.30 Petang* : Bertolak Ke Kuala Lumpur - *8.00 Malam* : Jangka Sampai Di Kuala Lumpur ✅ * PAKEJ TERMASUK:* - 2 Malam Penginapan di Hotel dengan sarapan pagi. - Insurans. - Pemandu Pelancong. - Pengangkutan sepanjang program. - lawatan seperti di program. ❌ *PAKEJ TIDAK TERMASUK* - Lawatan tambahan. - Makan & Minum. - Tiket masuk. - Lain-lain yang tiada di dalam info@travelflex.my #hatyai #pakej #copypaste
- *4H2M HADYAI SHOPPING TOUR🌟* *ATURCARA PERJALANAN:* *🚍HARI 01/JUMAAT /24 NOV 2017 :- KUALA LUMPUR* - *08.30 Malam* : Berkumpul Di Kuala Lumpur - *10.00 Malam* : Bertolak Dari Kuala Lumpur *🚍HARI 02/SABTU/25 NOV 2017 :- BUKIT KAYU HITAM- HADYAI* - *6.00 Pagi *: Solat & Mandi Subuh Rnr Gurun - *8.00 Pagi* : Immigration Bukit Kayu Hitam - *9.30 Pagi* : Sarapan Pagi Di Restoran ( Perbelanjaan Sendiri) - *11.00 Pagi* : Shopping Di Nora Leather Plaza - *12.00 T.Hari* : Shopping Di Kilang Kacang Gajus - *1.00 Petang*: Makan Tengah Hari ( Perbelanjaan Sendiri) - *2.00 Petang* : Ke Chang Puak Cham ( Menaiki Gajah , Atv & Tiket Masuk Tidak Termasuk) - *4.00 Petang* : Shamila Beach Songkla (Patung Naga, Kucing & Duyung) - *6.00 Petang* : Pulau Kok Yo – Shopping Hasil Laut - *8.00 Malam* : Pasar Malam *🚍HARI 03/ AHAD/26 NOV 2017 :- HADYAI* - *8.00 Pagi* : Sarapan Pagi - *9.00 Pagi *: Aktiviti Bebas (Shopping Di Pasar Pagi, Makan T.Hari Dan Lain- Lain) - *3.00 Petan*g : Bertolak Ke Floating Market - *6.00 Petang* : Balik Ke Hotel - *8.00 Malam* : Aktiviti Bebas (Shopping Di Kawasan Hotel) *🚍HARI 04/ ISNIN/27 NOV 2017 :- HADYAI – KUALA LUMPUR* - *8.00 – 10.00 Pagi* : Sarapan Pagi & Aktiviti Bebas (Shopping Di Kawasan Hotel) - *11.00 Pagi* : Check Out - *12.00 T.Hari* : Makan Tengah Hari Di Restoran/ Rnr - *1.30 Petang* : Bertolak Ke Kuala Lumpur - *8.00 Malam* : Jangka Sampai Di Kuala Lumpur ✅ * PAKEJ TERMASUK:* - 2 Malam Penginapan di Hotel dengan sarapan pagi. - Insurans. - Pemandu Pelancong. - Pengangkutan sepanjang program. - lawatan seperti di program. ❌ *PAKEJ TIDAK TERMASUK* - Lawatan tambahan. - Makan & Minum. - Tiket masuk. - Lain-lain yang tiada di dalam inf @travelflex.my #hatyai #pakej #copypaste
- *4H2M HADYAI SHOPPING TOUR🌟* *ATURCARA PERJALANAN:* *🚍HARI 01/JUMAAT /24 NOV 2017 :- KUALA LUMPUR* - *08.30 Malam* : Berkumpul Di Kuala Lumpur - *10.00 Malam* : Bertolak Dari Kuala Lumpur *🚍HARI 02/SABTU/25 NOV 2017 :- BUKIT KAYU HITAM- HADYAI* - *6.00 Pagi *: Solat & Mandi Subuh Rnr Gurun - *8.00 Pagi* : Immigration Bukit Kayu Hitam - *9.30 Pagi* : Sarapan Pagi Di Restoran ( Perbelanjaan Sendiri) - *11.00 Pagi* : Shopping Di Nora Leather Plaza - *12.00 T.Hari* : Shopping Di Kilang Kacang Gajus - *1.00 Petang*: Makan Tengah Hari ( Perbelanjaan Sendiri) - *2.00 Petang* : Ke Chang Puak Cham ( Menaiki Gajah , Atv & Tiket Masuk Tidak Termasuk) - *4.00 Petang* : Shamila Beach Songkla (Patung Naga, Kucing & Duyung) - *6.00 Petang* : Pulau Kok Yo – Shopping Hasil Laut - *8.00 Malam* : Pasar Malam *🚍HARI 03/ AHAD/26 NOV 2017 :- HADYAI* - *8.00 Pagi* : Sarapan Pagi - *9.00 Pagi *: Aktiviti Bebas (Shopping Di Pasar Pagi, Makan T.Hari Dan Lain- Lain) - *3.00 Petan*g : Bertolak Ke Floating Market - *6.00 Petang* : Balik Ke Hotel - *8.00 Malam* : Aktiviti Bebas (Shopping Di Kawasan Hotel) *🚍HARI 04/ ISNIN/27 NOV 2017 :- HADYAI – KUALA LUMPUR* - *8.00 – 10.00 Pagi* : Sarapan Pagi & Aktiviti Bebas (Shopping Di Kawasan Hotel) - *11.00 Pagi* : Check Out - *12.00 T.Hari* : Makan Tengah Hari Di Restoran/ Rnr - *1.30 Petang* : Bertolak Ke Kuala Lumpur - *8.00 Malam* : Jangka Sampai Di Kuala Lumpur ✅ * PAKEJ TERMASUK:* - 2 Malam Penginapan di Hotel dengan sarapan pagi. - Insurans. - Pemandu Pelancong. - Pengangkutan sepanjang program. - lawatan seperti di program. ❌ *PAKEJ TIDAK TERMASUK* - Lawatan tambahan. - Makan & Minum. - Tiket masuk. - Lain-lain yang tiada di dalam info@travelflex.my #hatyai #pakej #copypaste
- 💣💣💣PROMOSI KEBABOM💣💣💣 Promosi kebabom??? Ye, betul tu. Uolls yg nak buat name card jangan risau, kita ada PROMOSI KEBABOM NAME CARD MURAH untuk uolls. Beli lagiiii banyak box, LAGI MURAH uolls. Jimat pun jimat, kalau 1 box habis, ada backup box lain. Nak tahu berapa SPECIAL PRICE tu bolehhhh PM cik Bella laju laju sebelum terlambat~ Whatsapp cik Bella skang 0175434527 p/s: dalam mimpi pun cik Bella layan uolls taw~ hihi #BellaPrinting #Pulau pinang #printingmurah # #areapmtgpauh #stickermirrorcott #stickermattlam #stickerglossy #stickermurah #pomade #foamboard #balang #goodies # botolhadiah # kotakhadiah #hadiah #goodiesbag #pakej kad kawin murah#jaminan wang dikembalikan #namecard
- 💣💣💣PROMOSI KEBABOM💣💣💣 Promosi kebabom??? Ye, betul tu. Uolls yg nak buat name card jangan risau, kita ada PROMOSI KEBABOM NAME CARD MURAH untuk uolls. Beli lagiiii banyak box, LAGI MURAH uolls. Jimat pun jimat, kalau 1 box habis, ada backup box lain. Nak tahu berapa SPECIAL PRICE tu bolehhhh PM cik Bella laju laju sebelum terlambat~ Whatsapp cik Bella skang 0175434527 p/s: dalam mimpi pun cik Bella layan uolls taw~ hihi #BellaPrinting #Pulau pinang #printingmurah # #areapmtgpauh #stickermirrorcott #stickermattlam #stickerglossy #stickermurah #pomade #foamboard #balang #goodies # botolhadiah # kotakhadiah #hadiah #goodiesbag #pakej kad kawin mura #jaminan wang dikembalikan #namecard
- 💣💣💣PROMOSI KEBABOM💣💣💣 Promosi kebabom??? Ye, betul tu. Uolls yg nak buat name card jangan risau, kita ada PROMOSI KEBABOM NAME CARD MURAH untuk uolls. Beli lagiiii banyak box, LAGI MURAH uolls. Jimat pun jimat, kalau 1 box habis, ada backup box lain. Nak tahu berapa SPECIAL PRICE tu bolehhhh PM cik Bella laju laju sebelum terlambat~ Whatsapp cik Bella skang 0175434527 p/s: dalam mimpi pun cik Bella layan uolls taw~ hihi #BellaPrinting #Pulau pinang #printingmurah # #areapmtgpauh #stickermirrorcott #stickermattlam #stickerglossy #stickermurah #pomade #foamboard #balang #goodies # botolhadiah # kotakhadiah #hadiah #goodiesbag #pakej kad kawin murah#jaminan wang dikembalikan #namecard
- A glimpse of wedding @ms_mimin // firdaus by Plan A Films . Photo by @hosyahrul deco by @preppropstudio . feel free to view full video at our official FB page facebook.com/planafilms . #videographer #weddingphotography #weddingphotographer #weddingvideography #promotion #film #pelamin #murahmeriah #pameranpengantin #canon #malaywedding #malaysia #videos #kualalumpur #selangor #sale #cinematography #viral #pakej #weddingpackage #videographerkl #videographerselangor #videographerjohor #topvideographermalaysia #videographermalaysia #videographerterengganu #kerjakahwin
- A glimpse of wedding @ms_mimin // firdaus by Plan A Films . Photo by @hosyahrul deco by @preppropstudio . feel free to view full video at our official FB page facebook.com/planafilms . #videographer #weddingphotography #weddingphotographer #weddingvideography #promotion #film #pelamin #murahmeriah #pameranpengantin #canon #malaywedding #malaysia #videos #kualalumpur #selangor #sale #cinematography #viral #pakej #weddingpackage #videographerkl #videographerselangor #videographerjohor #topvideographermalaysia #videographermalaysia #videographerterengganu #kerjakahwin
- Wedding Promo book now... Per Event 1 day Wedding Rm1200 2 day Wedding RM1500 Free outdoor same day Shoot & Burn RM600 Any event RM150 Per Hour 0179748518 Wedding photo by #thephotofrenzy RM200 to book your date.. Call/whatsapp/insta message #malayweddingguide #temerloh #jengka #malaysian #maran #kuantan #shahalam #jerantut #cantik #malay #pakejperkahwinan #pakej #people #pahang #pahangweddingphotographer #2017 #pakejbajet #instagram #instagramers #solemnization #outdoors #indoor #kacak #potrait #budget #repost #malaywedding
- Wedding Promo book now... Per Event 1 day Wedding Rm1200 2 day Wedding RM1500 Free outdoor same day Shoot & Burn RM600 Any event RM150 Per Hour 0179748518 Wedding photo by #thephotofrenzy RM200 to book your date.. Call/whatsapp/insta message #malayweddingguide #temerloh #jengka #malaysian #maran #kuantan #shahalam #jerantut #cantik #malay #pakejperkahwinan #pakej #people #pahang #pahangweddingphotographer #2017 #pakejbajet #instagram #instagramers #solemnization #outdoors #indoor #kacak #potrait #budget #repost #malaywedding
- Wedding Promo book now... Per Event 1 day Wedding Rm1200 2 day Wedding RM1500 Free outdoor same day Shoot & Burn RM600 Any event RM150 Per Hour 0179748518 Wedding photo by #thephotofrenzy RM200 to book your date.. Call/whatsapp/insta message #malayweddingguide #temerloh #jengka #malaysian #maran #kuantan #shahalam #jerantut #cantik #malay #pakejperkahwinan #pakej #people #pahang #pahangweddingphotographer #2017 #pakejbajet #instagram #instagramers #solemnization #outdoors #indoor #kacak #potrait #budget #repost #malaywedding
- Wedding Promo book now... Per Event 1 day Wedding Rm1200 2 day Wedding RM1500 Free outdoor same day Shoot & Burn RM600 Any event RM150 Per Hour 0179748518 Wedding photo by #thephotofrenzy RM200 to book your date.. Call/whatsapp/insta message #malayweddingguide #temerloh #jengka #malaysian #maran #kuantan #shahalam #jerantut #cantik #malay #pakejperkahwinan #pakej #people #pahang #pahangweddingphotographer #2017 #pakejbajet #instagram #instagramers #solemnization #outdoors #indoor #kacak #potrait #budget #repost #malaywedding
- Wedding Promo book now... Per Event 1 day Wedding Rm1200 2 day Wedding RM1500 Free outdoor same day Shoot & Burn RM600 Any event RM150 Per Hour 0179748518 Wedding photo by #thephotofrenzy RM200 to book your date.. Call/whatsapp/insta message #malayweddingguide #temerloh #jengka #malaysian #maran #kuantan #shahalam #jerantut #cantik #malay #pakejperkahwinan #pakej #people #pahang #pahangweddingphotographer #2017 #pakejbajet #instagram #instagramers #solemnization #outdoors #indoor #kacak #potrait #budget #repost #malaywedding
- Wedding Promo book now... Per Event 1 day Wedding Rm1200 2 day Wedding RM1500 Free outdoor same day Shoot & Burn RM600 Any event RM150 Per Hour 0179748518 Wedding photo by #thephotofrenzy RM200 to book your date.. Call/whatsapp/insta message #malayweddingguide #temerloh #jengka #malaysian #maran #kuantan #shahalam #jerantut #cantik #malay #pakejperkahwinan #pakej #people #pahang #pahangweddingphotographer #2017 #pakejbajet #instagram #instagramers #solemnization #outdoors #indoor #kacak #potrait #budget #repost #malaywedding
- Ni trip Hatyai, masa Chinese New Year tahun ni... Alhamdulillah, 4 buah bas sekali jln . Utk tahun 2018 pon, kita dah open booking kat semua.. Untuk yg merancang nak bercuti ker Hatyai thn depan, dah bole start booking. Deposit hanya serendah RM 100 jer seorang utk dewasa.. Yg balance tu, boleh bayar kemudian, at least dh dpt lock seat.. 😃😘 . Pergi bercuti sekali sekala, xsalah.. Bkn utk org lain.. Utk diri kita, utk keluarga kita jgk.. Kalo nak pergi dgn kawan2 pon boleh, company trip ker. Sis x menjanjikan bulan dan bintang. Tapi, setiap customer yg dah pergi..sangat berpuas hati sampai ada yg repeat trip lagi . Utk detail pakej, boleh dm atau WhatsApp sis 0175050452 (Sis Az) . . #pakej #percutian #murah #berbaloi #besttrip #jalanjalan #cuti2 #cuticuti #letstravel #bercuti #trip #travel #ke #hatyai #thailand #holiday #ohsem #percutianmurah #bersama #pakej2_holidaybudget #by #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #bahterakembaraholidays #BAHTERAKEMBARAHOLIDAYS
- Ni trip Hatyai, masa Chinese New Year tahun ni... Alhamdulillah, 4 buah bas sekali jln . Utk tahun 2018 pon, kita dah open booking kat semua.. Untuk yg merancang nak bercuti ker Hatyai thn depan, dah bole start booking. Deposit hanya serendah RM 100 jer seorang utk dewasa.. Yg balance tu, boleh bayar kemudian, at least dh dpt lock seat.. 😃😘 . Pergi bercuti sekali sekala, xsalah.. Bkn utk org lain.. Utk diri kita, utk keluarga kita jgk.. Kalo nak pergi dgn kawan2 pon boleh, company trip ker. Sis x menjanjikan bulan dan bintang. Tapi, setiap customer yg dah pergi..sangat berpuas hati sampai ada yg repeat trip lagi . Utk detail pakej, boleh dm atau WhatsApp sis 0175050452 (Sis Az) . . #pakej #percutian #murah #berbaloi #besttrip #jalanjalan #cuti2 #cuticuti #letstravel #bercuti #trip #travel #ke #hatyai #thailand #holiday #ohsem #percutianmurah #bersama #pakej2_holidaybudget #by #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #bahterakembaraholidays #BAHTERAKEMBARAHOLIDAYS
- Ni trip Hatyai, masa Chinese New Year tahun ni... Alhamdulillah, 4 buah bas sekali jln . Utk tahun 2018 pon, kita dah open booking kat semua.. Untuk yg merancang nak bercuti ker Hatyai thn depan, dah bole start booking. Deposit hanya serendah RM 100 jer seorang utk dewasa.. Yg balance tu, boleh bayar kemudian, at least dh dpt lock seat.. 😃😘 . Pergi bercuti sekali sekala, xsalah.. Bkn utk org lain.. Utk diri kita, utk keluarga kita jgk.. Kalo nak pergi dgn kawan2 pon boleh, company trip ker. Sis x menjanjikan bulan dan bintang. Tapi, setiap customer yg dah pergi..sangat berpuas hati sampai ada yg repeat trip lagi . Utk detail pakej, boleh dm atau WhatsApp sis 0175050452 (Sis Az) . . #pakej #percutian #murah #berbaloi #besttrip #jalanjalan #cuti2 #cuticuti #letstravel #bercuti #trip #travel #ke #hatyai #thailand #holiday #ohsem #percutianmurah #bersama #pakej2_holidaybudget #by #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #bahterakembaraholidays #BAHTERAKEMBARAHOLIDAYS
- Hai semua! 2017 hampir melabuhkan tirai. Macam biasa Y.E.S mumcul lagi!! Harga bermula serendah RM1500! Sepuluh pasangan yg bertuah akan dapat 10% promo dari kami! Lets go!! #weddingday#weddingdress #weddingphotographer#weddingphotography #engagementgaged #shoes #shoeporn #malaysia#malaysianphotographer#malaysiawedding #malaysian#malaysianwedding #nikah #sanding#perkahwinan #pernikahan#pakejperkahwinan #pakej #pakejmurah#pakejfotografi #tunang#perkahwin#enanmelayu#malayweddingguide #malaywedd
- Hai semua! 2017 hampir melabuhkan tirai. Macam biasa Y.E.S mumcul lagi!! Harga bermula serendah RM1500! Sepuluh pasangan yg bertuah akan dapat 10% promo dari kami! Lets go!! #weddingday #weddingdress #weddingphotographer #weddingphotography #engagementgaged #shoes #shoeporn #malaysia #malaysianphotographe #malaysiawedding #malaysian #malaysianwedding #nikah #sanding #perkahwinan #pernikahan #pakejperkahwinan #pakej #pakejmurah #pakejfotografi #tunang #perkahwi #enanmelayu #malayweddingguide #malaywedd
- Hai semua! 2017 hampir melabuhkan tirai. Macam biasa Y.E.S mumcul lagi!! Harga bermula serendah RM1500! Sepuluh pasangan yg bertuah akan dapat 10% promo dari kami! Lets go!! #weddingday#weddingdress #weddingphotographer#weddingphotography #engagementgaged #shoes #shoeporn #malaysia#malaysianphotographer#malaysiawedding #malaysian#malaysianwedding #nikah #sanding#perkahwinan #pernikahan#pakejperkahwinan #pakej #pakejmurah#pakejfotografi #tunang#perkahwin#enanmelayu#malayweddingguide #malaywedd
- Hai!! nad nak tanya siapa kat sini tetibe rasa nak makan strawberry? hanya RM99 dari kl sentral okay! takyah susah nak drive jauh jauh nak fikir duit minyak pesemua. takyah. korang join je trip ni. duduk atas bas sedar2 je ladang teh depan mata 😂 lepastu dengan pakej RM99 ni jugak korang akan dibawa ke tempat tempat menarik dekat sana. ya allah murah lah tu! so ape tunggu lagi meh lah join trip balik hari ni! ajak mak, kakak, bff, adik, isteri korang join 😉 booking lekaihh sebab trip cameron ni mmg cepat penuh! . . . DEWASA : RM 99 / PAX KANAK-KANAK : RM 99 / PAX BAYI : FOC (TANPA DUDUK) DEPOSIT : RM 50 / PAX . . . TEMPAT MENARIK : . . . 🍓 Strawberry Farm 🍓 Key Farm Market 🍓 Cactus Valley (FREE) 🍓 Mardi (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Tea Boh (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Lavender Garden (Dewasa RM10 | Kanak-Kanak RM8) . . PAKEJ TERMASUK : . . ✔ Pengangkutan bas pergi balik KL Sentral ✔ Percuma Sarapan Pagi. ✔ Tour Guide (Leader) ✔ Lawatan ke Tempat Menarik . . . PAKEJ TIDAK TERMASUK : . . . ❌ Tiket Masuk (Lavender Garden, Tea Boh, Mardi) ❌ Makanan & Minuman (Anggaran RM10-RM15 sekali makan) ❌ Perbelanjaan Sendiri ❌ Insuran (Pilihan – RM 10 / Pax) . . . #pakejmurah #pakejjimat #pakejbajet #pakejhatyai #hatyai #jalanhatyai #murah #pakej #jalanjalan #pakejuss #pakejbandung #pakejjogja #pakejvietnam #pakejkrabi #jimat #murah #sayajual #thailand #pakejthailand #thailandmurah #pakejsingapore #singapore #uss #pakejbali #pakejperhentian #pakejlangkawi #jomjalan #bali #pakejcameron #cameronhighland #cameronmurahrm99
- Hai!! nad nak tanya siapa kat sini tetibe rasa nak makan strawberry? hanya RM99 dari kl sentral okay! takyah susah nak drive jauh jauh nak fikir duit minyak pesemua. takyah. korang join je trip ni. duduk atas bas sedar2 je ladang teh depan mata 😂 lepastu dengan pakej RM99 ni jugak korang akan dibawa ke tempat tempat menarik dekat sana. ya allah murah lah tu! so ape tunggu lagi meh lah join trip balik hari ni! ajak mak, kakak, bff, adik, isteri korang join 😉 booking lekaihh sebab trip cameron ni mmg cepat penuh! . . . DEWASA : RM 99 / PAX KANAK-KANAK : RM 99 / PAX BAYI : FOC (TANPA DUDUK) DEPOSIT : RM 50 / PAX . . . TEMPAT MENARIK : . . . 🍓 Strawberry Farm 🍓 Key Farm Market 🍓 Cactus Valley (FREE) 🍓 Mardi (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Tea Boh (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Lavender Garden (Dewasa RM10 | Kanak-Kanak RM8) . . PAKEJ TERMASUK : . . ✔ Pengangkutan bas pergi balik KL Sentral ✔ Percuma Sarapan Pagi. ✔ Tour Guide (Leader) ✔ Lawatan ke Tempat Menarik . . . PAKEJ TIDAK TERMASUK : . . . ❌ Tiket Masuk (Lavender Garden, Tea Boh, Mardi) ❌ Makanan & Minuman (Anggaran RM10-RM15 sekali makan) ❌ Perbelanjaan Sendiri ❌ Insuran (Pilihan – RM 10 / Pax) . . . #pakejmurah #pakejjimat #pakejbajet #pakejhatyai #hatyai #jalanhatyai #murah #pakej #jalanjalan #pakejuss #pakejbandung #pakejjogja #pakejvietnam #pakejkrabi #jimat #murah #sayajual #thailand #pakejthailand #thailandmurah #pakejsingapore #singapore #uss #pakejbali #pakejperhentian #pakejlangkawi #jomjalan #bali #pakejcameron #cameronhighland #cameronmurahrm99
- Hai!! nad nak tanya siapa kat sini tetibe rasa nak makan strawberry? hanya RM99 dari kl sentral okay! takyah susah nak drive jauh jauh nak fikir duit minyak pesemua. takyah. korang join je trip ni. duduk atas bas sedar2 je ladang teh depan mata 😂 lepastu dengan pakej RM99 ni jugak korang akan dibawa ke tempat tempat menarik dekat sana. ya allah murah lah tu! so ape tunggu lagi meh lah join trip balik hari ni! ajak mak, kakak, bff, adik, isteri korang join 😉 booking lekaihh sebab trip cameron ni mmg cepat penuh! . . . DEWASA : RM 99 / PAX KANAK-KANAK : RM 99 / PAX BAYI : FOC (TANPA DUDUK) DEPOSIT : RM 50 / PAX . . . TEMPAT MENARIK : . . . 🍓 Strawberry Farm 🍓 Key Farm Market 🍓 Cactus Valley (FREE) 🍓 Mardi (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Tea Boh (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Lavender Garden (Dewasa RM10 | Kanak-Kanak RM8) . . PAKEJ TERMASUK : . . ✔ Pengangkutan bas pergi balik KL Sentral ✔ Percuma Sarapan Pagi. ✔ Tour Guide (Leader) ✔ Lawatan ke Tempat Menarik . . . PAKEJ TIDAK TERMASUK : . . . ❌ Tiket Masuk (Lavender Garden, Tea Boh, Mardi) ❌ Makanan & Minuman (Anggaran RM10-RM15 sekali makan) ❌ Perbelanjaan Sendiri ❌ Insuran (Pilihan – RM 10 / Pax) . . . #pakejmurah #pakejjimat #pakejbajet #pakejhatyai #hatyai #jalanhatyai #murah #pakej #jalanjalan #pakejuss #pakejbandung #pakejjogja #pakejvietnam #pakejkrabi #jimat #murah #sayajual #thailand #pakejthailand #thailandmurah #pakejsingapore #singapore #uss #pakejbali #pakejperhentian #pakejlangkawi #jomjalan #bali #pakejcameron #cameronhighland #cameronmurahrm99
- Hai!! nad nak tanya siapa kat sini tetibe rasa nak makan strawberry? hanya RM99 dari kl sentral okay! takyah susah nak drive jauh jauh nak fikir duit minyak pesemua. takyah. korang join je trip ni. duduk atas bas sedar2 je ladang teh depan mata 😂 lepastu dengan pakej RM99 ni jugak korang akan dibawa ke tempat tempat menarik dekat sana. ya allah murah lah tu! so ape tunggu lagi meh lah join trip balik hari ni! ajak mak, kakak, bff, adik, isteri korang join 😉 booking lekaihh sebab trip cameron ni mmg cepat penuh! . . . DEWASA : RM 99 / PAX KANAK-KANAK : RM 99 / PAX BAYI : FOC (TANPA DUDUK) DEPOSIT : RM 50 / PAX . . . TEMPAT MENARIK : . . . 🍓 Strawberry Farm 🍓 Key Farm Market 🍓 Cactus Valley (FREE) 🍓 Mardi (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Tea Boh (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Lavender Garden (Dewasa RM10 | Kanak-Kanak RM8) . . PAKEJ TERMASUK : . . ✔ Pengangkutan bas pergi balik KL Sentral ✔ Percuma Sarapan Pagi. ✔ Tour Guide (Leader) ✔ Lawatan ke Tempat Menarik . . . PAKEJ TIDAK TERMASUK : . . . ❌ Tiket Masuk (Lavender Garden, Tea Boh, Mardi) ❌ Makanan & Minuman (Anggaran RM10-RM15 sekali makan) ❌ Perbelanjaan Sendiri ❌ Insuran (Pilihan – RM 10 / Pax) . . . #pakejmurah #pakejjimat #pakejbajet #pakejhatyai #hatyai #jalanhatyai #murah #pakej #jalanjalan #pakejuss #pakejbandung #pakejjogja #pakejvietnam #pakejkrabi #jimat #murah #sayajual #thailand #pakejthailand #thailandmurah #pakejsingapore #singapore #uss #pakejbali #pakejperhentian #pakejlangkawi #jomjalan #bali #pakejcameron #cameronhighland #cameronmurahrm99
- Hai!! nad nak tanya siapa kat sini tetibe rasa nak makan strawberry? hanya RM99 dari kl sentral okay! takyah susah nak drive jauh jauh nak fikir duit minyak pesemua. takyah. korang join je trip ni. duduk atas bas sedar2 je ladang teh depan mata 😂 lepastu dengan pakej RM99 ni jugak korang akan dibawa ke tempat tempat menarik dekat sana. ya allah murah lah tu! so ape tunggu lagi meh lah join trip balik hari ni! ajak mak, kakak, bff, adik, isteri korang join 😉 booking lekaihh sebab trip cameron ni mmg cepat penuh! . . . DEWASA : RM 99 / PAX KANAK-KANAK : RM 99 / PAX BAYI : FOC (TANPA DUDUK) DEPOSIT : RM 50 / PAX . . . TEMPAT MENARIK : . . . 🍓 Strawberry Farm 🍓 Key Farm Market 🍓 Cactus Valley (FREE) 🍓 Mardi (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Tea Boh (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Lavender Garden (Dewasa RM10 | Kanak-Kanak RM8) . . PAKEJ TERMASUK : . . ✔ Pengangkutan bas pergi balik KL Sentral ✔ Percuma Sarapan Pagi. ✔ Tour Guide (Leader) ✔ Lawatan ke Tempat Menarik . . . PAKEJ TIDAK TERMASUK : . . . ❌ Tiket Masuk (Lavender Garden, Tea Boh, Mardi) ❌ Makanan & Minuman (Anggaran RM10-RM15 sekali makan) ❌ Perbelanjaan Sendiri ❌ Insuran (Pilihan – RM 10 / Pax) . . . #pakejmurah #pakejjimat #pakejbajet #pakejhatyai #hatyai #jalanhatyai #murah #pakej #jalanjalan #pakejuss #pakejbandung #pakejjogja #pakejvietnam #pakejkrabi #jimat #murah #sayajual #thailand #pakejthailand #thailandmurah #pakejsingapore #singapore #uss #pakejbali #pakejperhentian #pakejlangkawi #jomjalan #bali #pakejcameron #cameronhighland #cameronmurahrm99
- Hai!! nad nak tanya siapa kat sini tetibe rasa nak makan strawberry? hanya RM99 dari kl sentral okay! takyah susah nak drive jauh jauh nak fikir duit minyak pesemua. takyah. korang join je trip ni. duduk atas bas sedar2 je ladang teh depan mata 😂 lepastu dengan pakej RM99 ni jugak korang akan dibawa ke tempat tempat menarik dekat sana. ya allah murah lah tu! so ape tunggu lagi meh lah join trip balik hari ni! ajak mak, kakak, bff, adik, isteri korang join 😉 booking lekaihh sebab trip cameron ni mmg cepat penuh! . . . DEWASA : RM 99 / PAX KANAK-KANAK : RM 99 / PAX BAYI : FOC (TANPA DUDUK) DEPOSIT : RM 50 / PAX . . . TEMPAT MENARIK : . . . 🍓 Strawberry Farm 🍓 Key Farm Market 🍓 Cactus Valley (FREE) 🍓 Mardi (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Tea Boh (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Lavender Garden (Dewasa RM10 | Kanak-Kanak RM8) . . PAKEJ TERMASUK : . . ✔ Pengangkutan bas pergi balik KL Sentral ✔ Percuma Sarapan Pagi. ✔ Tour Guide (Leader) ✔ Lawatan ke Tempat Menarik . . . PAKEJ TIDAK TERMASUK : . . . ❌ Tiket Masuk (Lavender Garden, Tea Boh, Mardi) ❌ Makanan & Minuman (Anggaran RM10-RM15 sekali makan) ❌ Perbelanjaan Sendiri ❌ Insuran (Pilihan – RM 10 / Pax) . . . #pakejmurah #pakejjimat #pakejbajet #pakejhatyai #hatyai #jalanhatyai #murah #pakej #jalanjalan #pakejuss #pakejbandung #pakejjogja #pakejvietnam #pakejkrabi #jimat #murah #sayajual #thailand #pakejthailand #thailandmurah #pakejsingapore #singapore #uss #pakejbali #pakejperhentian #pakejlangkawi #jomjalan #bali #pakejcameron #cameronhighland #cameronmurahrm99
- Hai!! nad nak tanya siapa kat sini tetibe rasa nak makan strawberry? hanya RM99 dari kl sentral okay! takyah susah nak drive jauh jauh nak fikir duit minyak pesemua. takyah. korang join je trip ni. duduk atas bas sedar2 je ladang teh depan mata 😂 lepastu dengan pakej RM99 ni jugak korang akan dibawa ke tempat tempat menarik dekat sana. ya allah murah lah tu! so ape tunggu lagi meh lah join trip balik hari ni! ajak mak, kakak, bff, adik, isteri korang join 😉 booking lekaihh sebab trip cameron ni mmg cepat penuh! . . . DEWASA : RM 99 / PAX KANAK-KANAK : RM 99 / PAX BAYI : FOC (TANPA DUDUK) DEPOSIT : RM 50 / PAX . . . TEMPAT MENARIK : . . . 🍓 Strawberry Farm 🍓 Key Farm Market 🍓 Cactus Valley (FREE) 🍓 Mardi (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Tea Boh (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Lavender Garden (Dewasa RM10 | Kanak-Kanak RM8) . . PAKEJ TERMASUK : . . ✔ Pengangkutan bas pergi balik KL Sentral ✔ Percuma Sarapan Pagi. ✔ Tour Guide (Leader) ✔ Lawatan ke Tempat Menarik . . . PAKEJ TIDAK TERMASUK : . . . ❌ Tiket Masuk (Lavender Garden, Tea Boh, Mardi) ❌ Makanan & Minuman (Anggaran RM10-RM15 sekali makan) ❌ Perbelanjaan Sendiri ❌ Insuran (Pilihan – RM 10 / Pax) . . . #pakejmurah #pakejjimat #pakejbajet #pakejhatyai #hatyai #jalanhatyai #murah #pakej #jalanjalan #pakejuss #pakejbandung #pakejjogja #pakejvietnam #pakejkrabi #jimat #murah #sayajual #thailand #pakejthailand #thailandmurah #pakejsingapore #singapore #uss #pakejbali #pakejperhentian #pakejlangkawi #jomjalan #bali #pakejcameron #cameronhighland #cameronmurahrm99
- Hai!! nad nak tanya siapa kat sini tetibe rasa nak makan strawberry? hanya RM99 dari kl sentral okay! takyah susah nak drive jauh jauh nak fikir duit minyak pesemua. takyah. korang join je trip ni. duduk atas bas sedar2 je ladang teh depan mata 😂 lepastu dengan pakej RM99 ni jugak korang akan dibawa ke tempat tempat menarik dekat sana. ya allah murah lah tu! so ape tunggu lagi meh lah join trip balik hari ni! ajak mak, kakak, bff, adik, isteri korang join 😉 booking lekaihh sebab trip cameron ni mmg cepat penuh! . . . DEWASA : RM 99 / PAX KANAK-KANAK : RM 99 / PAX BAYI : FOC (TANPA DUDUK) DEPOSIT : RM 50 / PAX . . . TEMPAT MENARIK : . . . 🍓 Strawberry Farm 🍓 Key Farm Market 🍓 Cactus Valley (FREE) 🍓 Mardi (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Tea Boh (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Lavender Garden (Dewasa RM10 | Kanak-Kanak RM8) . . PAKEJ TERMASUK : . . ✔ Pengangkutan bas pergi balik KL Sentral ✔ Percuma Sarapan Pagi. ✔ Tour Guide (Leader) ✔ Lawatan ke Tempat Menarik . . . PAKEJ TIDAK TERMASUK : . . . ❌ Tiket Masuk (Lavender Garden, Tea Boh, Mardi) ❌ Makanan & Minuman (Anggaran RM10-RM15 sekali makan) ❌ Perbelanjaan Sendiri ❌ Insuran (Pilihan – RM 10 / Pax) . . . #pakejmurah #pakejjimat #pakejbajet #pakejhatyai #hatyai #jalanhatyai #murah #pakej #jalanjalan #pakejuss #pakejbandung #pakejjogja #pakejvietnam #pakejkrabi #jimat #murah #sayajual #thailand #pakejthailand #thailandmurah #pakejsingapore #singapore #uss #pakejbali #pakejperhentian #pakejlangkawi #jomjalan #bali #pakejcameron #cameronhighland #cameronmurahrm99
- Hai!! nad nak tanya siapa kat sini tetibe rasa nak makan strawberry? hanya RM99 dari kl sentral okay! takyah susah nak drive jauh jauh nak fikir duit minyak pesemua. takyah. korang join je trip ni. duduk atas bas sedar2 je ladang teh depan mata 😂 lepastu dengan pakej RM99 ni jugak korang akan dibawa ke tempat tempat menarik dekat sana. ya allah murah lah tu! so ape tunggu lagi meh lah join trip balik hari ni! ajak mak, kakak, bff, adik, isteri korang join 😉 booking lekaihh sebab trip cameron ni mmg cepat penuh! . . . DEWASA : RM 99 / PAX KANAK-KANAK : RM 99 / PAX BAYI : FOC (TANPA DUDUK) DEPOSIT : RM 50 / PAX . . . TEMPAT MENARIK : . . . 🍓 Strawberry Farm 🍓 Key Farm Market 🍓 Cactus Valley (FREE) 🍓 Mardi (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Tea Boh (Dewasa RM5 | Kanak-Kanak RM3) 🍓 Lavender Garden (Dewasa RM10 | Kanak-Kanak RM8) . . PAKEJ TERMASUK : . . ✔ Pengangkutan bas pergi balik KL Sentral ✔ Percuma Sarapan Pagi. ✔ Tour Guide (Leader) ✔ Lawatan ke Tempat Menarik . . . PAKEJ TIDAK TERMASUK : . . . ❌ Tiket Masuk (Lavender Garden, Tea Boh, Mardi) ❌ Makanan & Minuman (Anggaran RM10-RM15 sekali makan) ❌ Perbelanjaan Sendiri ❌ Insuran (Pilihan – RM 10 / Pax) . . . #pakejmurah #pakejjimat #pakejbajet #pakejhatyai #hatyai #jalanhatyai #murah #pakej #jalanjalan #pakejuss #pakejbandung #pakejjogja #pakejvietnam #pakejkrabi #jimat #murah #sayajual #thailand #pakejthailand #thailandmurah #pakejsingapore #singapore #uss #pakejbali #pakejperhentian #pakejlangkawi #jomjalan #bali #pakejcameron #cameronhighland #cameronmurahrm99
- 📣Pengumuman...Slot Rawatan Bekam November Dibuka📣 . . Hye hye hye Jom beramai-ramai (cewah) booking tarikh bekam anda mulai malam ini hingga hujung bulan November . . Yang mana tak sempat booking bulan lepas, korang dah boleh start menyelit dah kat mana-mana tarikh yang tertera . . Psssttt : Yang dah berpalang tu, dah ada org booking tau..so, sila pilih tarikh yang lain yea ✅Pilih tarikh yang korang free (fleksibel) ✅Waktu : Pagi / Tengah hari / Petang ✅Jurubekam akan ke kediaman anda . . Jadi? Tunggu apa lagi?? Jom amalkan sunnah Rasulullah ini . . Cara nak booking? Mudah je!! Wassap ke talian 0185770177 . . #bekamwanita #servisbekambergerak #sterelizer #penlancet #pakej #bekamcantik #bekambelakang #bekambasah #bekamkering #bekamdarah #bekamangin #selangor #selayang #gombak #kualalumpur #um #upm #uitm #puncakalam #utm #sukanseakualalumpur #sunnah #sevisbekambergerak #sgbuloh #rawang #bangsar #bekambasah #overhaul #bekambadanringan
- 📣Pengumuman...Slot Rawatan Bekam November Dibuka📣 . . Hye hye hye Jom beramai-ramai (cewah) booking tarikh bekam anda mulai malam ini hingga hujung bulan November . . Yang mana tak sempat booking bulan lepas, korang dah boleh start menyelit dah kat mana-mana tarikh yang tertera . . Psssttt : Yang dah berpalang tu, dah ada org booking tau..so, sila pilih tarikh yang lain yea ✅Pilih tarikh yang korang free (fleksibel) ✅Waktu : Pagi / Tengah hari / Petang ✅Jurubekam akan ke kediaman anda . . Jadi? Tunggu apa lagi?? Jom amalkan sunnah Rasulullah ini . . Cara nak booking? Mudah je!! Wassap ke talian 0185770177 . . #bekamwanita #servisbekambergerak #sterelizer #penlancet #pakej #bekamcantik #bekambelakang #bekambasah #bekamkering #bekamdarah #bekamangin #selangor #selayang #gombak #kualalumpur #um #upm #uitm #puncakalam #utm #sukanseakualalumpur #sunnah #sevisbekambergerak #sgbuloh #rawang #bangsar #bekambasah #overhaul #bekambadanringan
- 📣Pengumuman...Slot Rawatan Bekam November Dibuka📣 . . Hye hye hye Jom beramai-ramai (cewah) booking tarikh bekam anda mulai malam ini hingga hujung bulan November . . Yang mana tak sempat booking bulan lepas, korang dah boleh start menyelit dah kat mana-mana tarikh yang tertera . . Psssttt : Yang dah berpalang tu, dah ada org booking tau..so, sila pilih tarikh yang lain yea ✅Pilih tarikh yang korang free (fleksibel) ✅Waktu : Pagi / Tengah hari / Petang ✅Jurubekam akan ke kediaman anda . . Jadi? Tunggu apa lagi?? Jom amalkan sunnah Rasulullah ini . . Cara nak booking? Mudah je!! Wassap ke talian 0185770177 . . #bekamwanita #servisbekambergerak #sterelizer #penlancet #pakej #bekamcantik #bekambelakang #bekambasah #bekamkering #bekamdarah #bekamangin #selangor #selayang #gombak #kualalumpur #um #upm #uitm #puncakalam #utm #sukanseakualalumpur #sunnah #sevisbekambergerak #sgbuloh #rawang #bangsar #bekambasah #overhaul #bekambadanringan

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.