Photos and video with hashtag #nom

#nom

  • 5.4M Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- - Sop Daging Lembu - Koko lagi pengen makan yang kuah-kuah akhir-akhir ini, gak tau juga kenapa πŸ˜‚ . So kali ini langsung capsus ke Sop lembu Hj.Uty yang berlokasi di Tanjung Morawa, Medan.. Biasa sih koko pesennya yang Sop Tulang Iga, agak lembut kenyal2 berurat gimana gitu πŸ˜‚ Tapi kali ini Tulang iganya sudah habis, jadi pesan yang daging aj dehh.. Kalau rasa soupnya pasti memang uda enak seperti biasa πŸ˜‚ Nah dagingnya rupanya mantep juga loh,, matengnya pass, jadi gak sampai daging hitam gitu.. masih warna merah2 yang juicy banget.. πŸ‘πŸ» . Bagi kalian yang gak suka makan daging lembu, disini juga tersedia dari Ayam lohh πŸ˜ƒ . ------ #kulinerkoko ------ 🏠 Sop Lembu πŸ“ Jl.Medan, Tanjung Morawa - sebelah Satlantas πŸ’² Rp 40.000,- πŸ•› 11.00 - 18.00 βœ… Halal . #eatandtreats #kulineraddict #hidupuntukmakan #makanmana #kuliner #kulinermedan #nom #nomnom #nomnommedan #foodie #food #foodstagram #welovefoodmedan #medanfood #makananmedan #medan #kulinernusantara #tukangmakan #medan #anakjajan #instagram #instafood #foodporn #indonesia
- - Sop Daging Lembu - Koko lagi pengen makan yang kuah-kuah akhir-akhir ini, gak tau juga kenapa πŸ˜‚ . So kali ini langsung capsus ke Sop lembu Hj.Uty yang berlokasi di Tanjung Morawa, Medan.. Biasa sih koko pesennya yang Sop Tulang Iga, agak lembut kenyal2 berurat gimana gitu πŸ˜‚ Tapi kali ini Tulang iganya sudah habis, jadi pesan yang daging aj dehh.. Kalau rasa soupnya pasti memang uda enak seperti biasa πŸ˜‚ Nah dagingnya rupanya mantep juga loh,, matengnya pass, jadi gak sampai daging hitam gitu.. masih warna merah2 yang juicy banget.. πŸ‘πŸ» . Bagi kalian yang gak suka makan daging lembu, disini juga tersedia dari Ayam lohh πŸ˜ƒ . ------ #kulinerkoko ------ 🏠 Sop Lembu πŸ“ Jl.Medan, Tanjung Morawa - sebelah Satlantas πŸ’² Rp 40.000,- πŸ•› 11.00 - 18.00 βœ… Halal . #eatandtreats #kulineraddict #hidupuntukmakan #makanmana #kuliner #kulinermedan #nom #nomnom #nomnommedan #foodie #food #foodstagram #welovefoodmedan #medanfood #makananmedan #medan #kulinernusantara #tukangmakan #medan #anakjajan #instagram #instafood #foodporn #indonesia
- - Sop Daging Lembu - Koko lagi pengen makan yang kuah-kuah akhir-akhir ini, gak tau juga kenapa πŸ˜‚ . So kali ini langsung capsus ke Sop lembu Hj.Uty yang berlokasi di Tanjung Morawa, Medan.. Biasa sih koko pesennya yang Sop Tulang Iga, agak lembut kenyal2 berurat gimana gitu πŸ˜‚ Tapi kali ini Tulang iganya sudah habis, jadi pesan yang daging aj dehh.. Kalau rasa soupnya pasti memang uda enak seperti biasa πŸ˜‚ Nah dagingnya rupanya mantep juga loh,, matengnya pass, jadi gak sampai daging hitam gitu.. masih warna merah2 yang juicy banget.. πŸ‘πŸ» . Bagi kalian yang gak suka makan daging lembu, disini juga tersedia dari Ayam lohh πŸ˜ƒ . ------ #kulinerkoko ------ 🏠 Sop Lembu πŸ“ Jl.Medan, Tanjung Morawa - sebelah Satlantas πŸ’² Rp 40.000,- πŸ•› 11.00 - 18.00 βœ… Halal . #eatandtreats #kulineraddict #hidupuntukmakan #makanmana #kuliner #kulinermedan #nom #nomnom #nomnommedan #foodie #food #foodstagram #welovefoodmedan #medanfood #makananmedan #medan #kulinernusantara #tukangmakan #medan #anakjajan #instagram #instafood #foodporn #indonesia
- πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ˜ NEW!!! πŸ˜πŸŽ‰πŸŽ‰ . . . Are You a Cheeseaholic ??? 😍 . . TRY the new one from DeCHIZ Japanese Cheesecake 😍😍😘 . . Extra cheese, more cheesy, yummy .....πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘ . . . . . πŸŽ‰πŸ‘ " 😍 DOUBLE CHEESECAKE 😍 "πŸ‘ πŸŽ‰ . . ____________________________________________ OPEN PO JUMAT 25 AUG'17 😊 . . . DeCHIZ DOUBLE CHEESE & ORIGINAL CHEESE 😍😍😍 ____________________________________________ Untuk info, harga & order plz : WA 0853 9844 8523 Tq πŸ™ ______________________________________________ Testimoni yang pernah cobain DeCHIZ Japanese Cheesecake 😍 : β€’ sangat lembut(soft), β€’ manisnya pas, β€’ 'melt in mouth', β€’ enak dan β€’ tidak bikin eneg πŸ‘πŸ˜πŸ˜Š ________________________________________ #dechiz #jajananmakassar #kulinermakassar #makassarkuliner #yummy #instamakassar #instafoodie #instafood #nom #foodgasm #foodgram #foodie #foodporn #foodmatters #foodpics #foodism #foodstagram #foodphotography #foodblogger #eatfamous #foodcoma#foodlover #like4like #cheesecakedechizmks #makassar #cheesecake #japanesecheesecake #happening #dechiztestimonial
- πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ˜ NEW!!! πŸ˜πŸŽ‰πŸŽ‰ . . . Are You a Cheeseaholic ??? 😍 . . TRY the new one from DeCHIZ Japanese Cheesecake 😍😍😘 . . Extra cheese, more cheesy, yummy .....πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘ . . . . . πŸŽ‰πŸ‘ " 😍 DOUBLE CHEESECAKE 😍 "πŸ‘ πŸŽ‰ . . ____________________________________________ OPEN PO JUMAT 25 AUG& #39;17 😊 . . . DeCHIZ DOUBLE CHEESE & ORIGINAL CHEESE 😍😍😍 ____________________________________________ Untuk info, harga & order plz : WA 0853 9844 8523 Tq πŸ™ ______________________________________________ Testimoni yang pernah cobain DeCHIZ Japanese Cheesecake 😍 : β€’ sangat lembut(soft), β€’ manisnya pas, β€’ & #39;melt in mouth& #39; , β€’ enak dan β€’ tidak bikin eneg πŸ‘πŸ˜πŸ˜Š ________________________________________ #dechiz #jajananmakassar #kulinermakassar #makassarkuliner #yummy #instamakassar #instafoodie #instafood #nom #foodgasm #foodgram #foodie #foodporn #foodmatters #foodpics #foodism #foodstagram #foodphotography #foodblogger #eatfamous #foodcoma #foodlover #like4like #cheesecakedechizmks #makassar #cheesecake #japanesecheesecake #happening #dechiztestimonial
- πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ˜ NEW!!! πŸ˜πŸŽ‰πŸŽ‰ . . . Are You a Cheeseaholic ??? 😍 . . TRY the new one from DeCHIZ Japanese Cheesecake 😍😍😘 . . Extra cheese, more cheesy, yummy .....πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘ . . . . . πŸŽ‰πŸ‘ " 😍 DOUBLE CHEESECAKE 😍 "πŸ‘ πŸŽ‰ . . ____________________________________________ OPEN PO JUMAT 25 AUG'17 😊 . . . DeCHIZ DOUBLE CHEESE & ORIGINAL CHEESE 😍😍😍 ____________________________________________ Untuk info, harga & order plz : WA 0853 9844 8523 Tq πŸ™ ______________________________________________ Testimoni yang pernah cobain DeCHIZ Japanese Cheesecake 😍 : β€’ sangat lembut(soft), β€’ manisnya pas, β€’ 'melt in mouth', β€’ enak dan β€’ tidak bikin eneg πŸ‘πŸ˜πŸ˜Š ________________________________________ #dechiz #jajananmakassar #kulinermakassar #makassarkuliner #yummy #instamakassar #instafoodie #instafood #nom #foodgasm #foodgram #foodie #foodporn #foodmatters #foodpics #foodism #foodstagram #foodphotography #foodblogger #eatfamous #foodcoma#foodlover #like4like #cheesecakedechizmks #makassar #cheesecake #japanesecheesecake #happening #dechiztestimonial
- PEER PRESSURE WON!! I gave in && FINALLY tried #HaloTop tonight. Y'all, I've been missing out!! I don't crave sweets often, nor do I eat them often, but when I do I want something that does actually taste good. This will totally be my go to sweet treat from now on!! It's not a daily thing or even a weekly thing in our house!! But when it does happen, every #solar #eclipse, this baby will have a home in our freezer fo sho!!! πŸ™ŒπŸΌβ€οΈ
- PEER PRESSURE WON!! I gave in && FINALLY tried #HaloTop tonight. Y& #39;all , I& #39;ve been missing out!! I don& #39;t crave sweets often, nor do I eat them often, but when I do I want something that does actually taste good. This will totally be my go to sweet treat from now on!! It& #39;s not a daily thing or even a weekly thing in our house!! But when it does happen, every #solar #eclipse , this baby will have a home in our freezer fo sho!!! πŸ™ŒπŸΌβ€οΈ
- PEER PRESSURE WON!! I gave in && FINALLY tried #HaloTop tonight. Y'all, I've been missing out!! I don't crave sweets often, nor do I eat them often, but when I do I want something that does actually taste good. This will totally be my go to sweet treat from now on!! It's not a daily thing or even a weekly thing in our house!! But when it does happen, every #solar #eclipse, this baby will have a home in our freezer fo sho!!! πŸ™ŒπŸΌβ€οΈ
- Good morning and happy Thursday! πŸ’š When we think of green smoothie's we definitly don't think of them tasting like mint choc chip ice-cream but this one does! 😍 . πŸ“Έ@gatherandfeast . . β˜† For a chance to be featured on our account use the hashtag #KafoodleFoodie β˜† . . #goodmorning #riseandshine #thursday #healthy #healthyfood #foodie #food #glutenfree #dairyfree #veggie #vegan #nogluten #singlutine #senzaglutine #whatveganseat #plantbased #veganfoodshare #breakfast #breakfastlover #nom #tasty #instafood #yummy #smoothie #mint #chocolate #mintchocolatechip #foodpic
- Good morning and happy Thursday! πŸ’š When we think of green smoothie& #39;s we definitly don& #39;t think of them tasting like mint choc chip ice-cream but this one does! 😍 . πŸ“ @gatherandfeast . . β˜† For a chance to be featured on our account use the hashtag #KafoodleFoodie β˜† . . #goodmorning #riseandshine #thursday #healthy #healthyfood #foodie #food #glutenfree #dairyfree #veggie #vegan #nogluten #singlutine #senzaglutine #whatveganseat #plantbased #veganfoodshare #breakfast #breakfastlover #nom #tasty #instafood #yummy #smoothie #mint #chocolate #mintchocolatechip #foodpic
- Good morning and happy Thursday! πŸ’š When we think of green smoothie's we definitly don't think of them tasting like mint choc chip ice-cream but this one does! 😍 . πŸ“Έ@gatherandfeast . . β˜† For a chance to be featured on our account use the hashtag #KafoodleFoodie β˜† . . #goodmorning #riseandshine #thursday #healthy #healthyfood #foodie #food #glutenfree #dairyfree #veggie #vegan #nogluten #singlutine #senzaglutine #whatveganseat #plantbased #veganfoodshare #breakfast #breakfastlover #nom #tasty #instafood #yummy #smoothie #mint #chocolate #mintchocolatechip #foodpic

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.