Photos and video with hashtag #milkshake

#milkshake

  • 2.5M Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- BLUE ISLAND pas banget ni cuaca kayak gini Ada menu lainnya looo Varian menu Ocean Tropical Drink: - Blue Island - Blue Ocean - Choco Mint - Choco Ocean - Tropical Sunset - Virgin Mojito - Rainbow - Sunrise Ajak semua kawan, keluarga, tetangga, mantan, pacar dan semuanya untuk merasakan kesegaran minuman kami lokasi: Jalan Hayam Wuruk No. 120 Pasar Tugu (depan tk. Ratu Perfume Jaya) Stay positive & spread the love Cheers #oceantropicaldrink #oceantropical #oceanallday #ahola #tropicaldrink #moctail #streetdrink #streetbar #nonalkohol #minumansegar #yuonemilk #mendemduren #nyokelat #milkshake #milksoda #kulinerlampung #kulinerbandarjaya #kulinermetro #kulinerpalembang #kulinerpekanbaru #kulinerbatam #kulinerpadang #kulinermedan #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinerjogja #kulinersurabaya #kulinermakasar #kulinerindonesia #jajanpalembang
- BLUE ISLAND pas banget ni cuaca kayak gini Ada menu lainnya looo Varian menu Ocean Tropical Drink: - Blue Island - Blue Ocean - Choco Mint - Choco Ocean - Tropical Sunset - Virgin Mojito - Rainbow - Sunrise Ajak semua kawan, keluarga, tetangga, mantan, pacar dan semuanya untuk merasakan kesegaran minuman kami lokasi: Jalan Hayam Wuruk No. 120 Pasar Tugu (depan tk. Ratu Perfume Jaya) Stay positive & spread the love Cheers #oceantropicaldrink #oceantropical #oceanallday #ahola #tropicaldrink #moctail #streetdrink #streetbar #nonalkohol #minumansegar #yuonemilk #mendemduren #nyokelat #milkshake #milksoda #kulinerlampung #kulinerbandarjaya #kulinermetro #kulinerpalembang #kulinerpekanbaru #kulinerbatam #kulinerpadang #kulinermedan #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinerjogja #kulinersurabaya #kulinermakasar #kulinerindonesia #jajanpalembang
- BLUE ISLAND pas banget ni cuaca kayak gini Ada menu lainnya looo Varian menu Ocean Tropical Drink: - Blue Island - Blue Ocean - Choco Mint - Choco Ocean - Tropical Sunset - Virgin Mojito - Rainbow - Sunrise Ajak semua kawan, keluarga, tetangga, mantan, pacar dan semuanya untuk merasakan kesegaran minuman kami lokasi: Jalan Hayam Wuruk No. 120 Pasar Tugu (depan tk. Ratu Perfume Jaya) Stay positive & spread the love Cheers #oceantropicaldrink #oceantropical #oceanallday #ahola #tropicaldrink #moctail #streetdrink #streetbar #nonalkohol #minumansegar #yuonemilk #mendemduren #nyokelat #milkshake #milksoda #kulinerlampung #kulinerbandarjaya #kulinermetro #kulinerpalembang #kulinerpekanbaru #kulinerbatam #kulinerpadang #kulinermedan #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinerjogja #kulinersurabaya #kulinermakasar #kulinerindonesia #jajanpalembang
- LELAKI BOLEH AMBIL ESP??? . . . . . . Sebenarnye kan, lelaki pun wajib ambil ESP jugak. bukan perempuan je tau yang kena ambil ESP ni. . . meh Fatin nak cerita sikit kenapa Lelaki pun kena ambil ESP ni. . . 👨🏼orang lelaki ni sebagai ayah or suami mesti dia kena kerja untuk sara keluarga kan. Ha kat situ mesti si ayah or suami ni akan rasa letih selepas seharian bekerja. . 👨🏼selain tu, mereka ni sukar untuk mengekalkan jisim otot, kekuatan otot dan berat badan yang sihat. . 👨🏼Ayah or suami berisiko untuk menghadapi masalah kesihatan yang berkaitan prostat. . . So, apa penyelesaian yang boleh diambil dengan menggunakan protein ESP??? . . 💪🏻 Memberikan tenaga sepanjang hari kerana ESP mengandungi protein yang bagus berbanding karbohidrat. . 💪🏻 bantu menghasilkan muscle kerana komposisi badan lelaki tinggi dengan otot dan rendah dengan lemak. berbeza dengan perempuan iaitu komposisi badan perempuan adalah tinggi dengan lemak dan rendah dengan otot. . 💪🏻 mengekalkan kekuatan otot dan menggalakkan perkembangan otot yang sihat. . 💪🏻 meningkatkan kesihatan prostat dimana kajian telah membuktikan protein ESP ni dapat membantu mengurangkan risiko kanser prostat. . . . jom sama-sama bantu untuk dapatkan kesihatan yang berpanjangan. . sebarang pertanyaan boleh je pm/wasap Fatin okeh. . . fast action fast result. . Your trusted SID || Fatin Najwa❤️
- LELAKI BOLEH AMBIL ESP??? . . . . . . Sebenarnye kan, lelaki pun wajib ambil ESP jugak. bukan perempuan je tau yang kena ambil ESP ni. . . meh Fatin nak cerita sikit kenapa Lelaki pun kena ambil ESP ni. . . 👨🏼orang lelaki ni sebagai ayah or suami mesti dia kena kerja untuk sara keluarga kan. Ha kat situ mesti si ayah or suami ni akan rasa letih selepas seharian bekerja. . 👨🏼selain tu, mereka ni sukar untuk mengekalkan jisim otot, kekuatan otot dan berat badan yang sihat. . 👨🏼Ayah or suami berisiko untuk menghadapi masalah kesihatan yang berkaitan prostat. . . So, apa penyelesaian yang boleh diambil dengan menggunakan protein ESP??? . . 💪🏻 Memberikan tenaga sepanjang hari kerana ESP mengandungi protein yang bagus berbanding karbohidrat. . 💪🏻 bantu menghasilkan muscle kerana komposisi badan lelaki tinggi dengan otot dan rendah dengan lemak. berbeza dengan perempuan iaitu komposisi badan perempuan adalah tinggi dengan lemak dan rendah dengan otot. . 💪🏻 mengekalkan kekuatan otot dan menggalakkan perkembangan otot yang sihat. . 💪🏻 meningkatkan kesihatan prostat dimana kajian telah membuktikan protein ESP ni dapat membantu mengurangkan risiko kanser prostat. . . . jom sama-sama bantu untuk dapatkan kesihatan yang berpanjangan. . sebarang pertanyaan boleh je pm/wasap Fatin okeh. . . fast action fast result. . Your trusted SID || Fatin Najwa❤️
- LELAKI BOLEH AMBIL ESP??? . . . . . . Sebenarnye kan, lelaki pun wajib ambil ESP jugak. bukan perempuan je tau yang kena ambil ESP ni. . . meh Fatin nak cerita sikit kenapa Lelaki pun kena ambil ESP ni. . . 👨🏼orang lelaki ni sebagai ayah or suami mesti dia kena kerja untuk sara keluarga kan. Ha kat situ mesti si ayah or suami ni akan rasa letih selepas seharian bekerja. . 👨🏼selain tu, mereka ni sukar untuk mengekalkan jisim otot, kekuatan otot dan berat badan yang sihat. . 👨🏼Ayah or suami berisiko untuk menghadapi masalah kesihatan yang berkaitan prostat. . . So, apa penyelesaian yang boleh diambil dengan menggunakan protein ESP??? . . 💪🏻 Memberikan tenaga sepanjang hari kerana ESP mengandungi protein yang bagus berbanding karbohidrat. . 💪🏻 bantu menghasilkan muscle kerana komposisi badan lelaki tinggi dengan otot dan rendah dengan lemak. berbeza dengan perempuan iaitu komposisi badan perempuan adalah tinggi dengan lemak dan rendah dengan otot. . 💪🏻 mengekalkan kekuatan otot dan menggalakkan perkembangan otot yang sihat. . 💪🏻 meningkatkan kesihatan prostat dimana kajian telah membuktikan protein ESP ni dapat membantu mengurangkan risiko kanser prostat. . . . jom sama-sama bantu untuk dapatkan kesihatan yang berpanjangan. . sebarang pertanyaan boleh je pm/wasap Fatin okeh. . . fast action fast result. . Your trusted SID || Fatin Najwa❤️
- Manfaat dan Kebaikan ESP yang anda perlu tahu. . 👇🏼👇🏼👇🏼 . 🌷Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. . 🌷Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam. . 🌷Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. . 🌷Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. . 🌷Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan. . 🌷Memberi ton warna kulit yang sekata. . 🌷Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. . 🌷Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) . 🌷Rendah lemak, tanpa kolestrol. . 🌷Menguatkan sistem imun tubuh. . 🌷Mempertingkatkan tahap kolestol baik. . 🌷Memelihara kesihatan jantung. . 🌷Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua. . 🌷Kecantikan kulit dan rambut. . banyakkan khasiat ESP kepada kite... Jom grab sekarang..xrugi la kalau ada 1 tong ESP dekat rumah.. . jangan segan2 wasap fatin ye..🤗🤗. . Fatin Najwa 0136196792
- Manfaat dan Kebaikan ESP yang anda perlu tahu. . 👇🏼👇🏼👇🏼 . 🌷Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. . 🌷Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam. . 🌷Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. . 🌷Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. . 🌷Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan. . 🌷Memberi ton warna kulit yang sekata. . 🌷Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. . 🌷Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) . 🌷Rendah lemak, tanpa kolestrol. . 🌷Menguatkan sistem imun tubuh. . 🌷Mempertingkatkan tahap kolestol baik. . 🌷Memelihara kesihatan jantung. . 🌷Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua. . 🌷Kecantikan kulit dan rambut. . banyakkan khasiat ESP kepada kite... Jom grab sekarang..xrugi la kalau ada 1 tong ESP dekat rumah.. . jangan segan2 wasap fatin ye..🤗🤗. . Fatin Najwa 0136196792
- Manfaat dan Kebaikan ESP yang anda perlu tahu. . 👇🏼👇🏼👇🏼 . 🌷Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. . 🌷Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam. . 🌷Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. . 🌷Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. . 🌷Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan. . 🌷Memberi ton warna kulit yang sekata. . 🌷Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. . 🌷Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) . 🌷Rendah lemak, tanpa kolestrol. . 🌷Menguatkan sistem imun tubuh. . 🌷Mempertingkatkan tahap kolestol baik. . 🌷Memelihara kesihatan jantung. . 🌷Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua. . 🌷Kecantikan kulit dan rambut. . banyakkan khasiat ESP kepada kite... Jom grab sekarang..xrugi la kalau ada 1 tong ESP dekat rumah.. . jangan segan2 wasap fatin ye..🤗🤗. . Fatin Najwa 0136196792
- ESP SHAKLEE YANG TERHEBAT DIPASARAN dan tiada TANDINGANNYA!!! . . . Kenapa ESP ni sangat-sangat laris dan disukai ramai ye? . . Sebab ESP Shaklee ni banyak manfaatnye tau..Antara KELEBIHAN ESP SHAKLEE : - 💥 Rahsia awetmuda dan anti penuaan 💥 Menurunkan berat badan 💥 Memberikan rasa kenyang dan bertenaga yang berpanjangan 💥 Meningkatkan keupayaan memori 💥 menjadikan #kulitcantik dan anjal 💥 masalah pigmentasi 💥 memperbaiki fungsi hormon wanita 💥 Memperbanyakkan susu ibu untuk ibu yang sedang menyusu - . . Jom tunggu apa lagi, cepat-cepat whatsapp Fatin untuk dapatkan #espshaklee ni tau..lagi cepat order, lagi cepat dapat rasai keberkesanannya😍😍 . . whatsapp Fatin di 0136196792 whatsapp Fatin di 0136196792 whatsapp Fatin di 0136196792
- ESP SHAKLEE YANG TERHEBAT DIPASARAN dan tiada TANDINGANNYA!!! . . . Kenapa ESP ni sangat-sangat laris dan disukai ramai ye? . . Sebab ESP Shaklee ni banyak manfaatnye tau..Antara KELEBIHAN ESP SHAKLEE : - 💥 Rahsia awetmuda dan anti penuaan 💥 Menurunkan berat badan 💥 Memberikan rasa kenyang dan bertenaga yang berpanjangan 💥 Meningkatkan keupayaan memori 💥 menjadikan #kulitcantik dan anjal 💥 masalah pigmentasi 💥 memperbaiki fungsi hormon wanita 💥 Memperbanyakkan susu ibu untuk ibu yang sedang menyusu - . . Jom tunggu apa lagi, cepat-cepat whatsapp Fatin untuk dapatkan #espshaklee ni tau..lagi cepat order, lagi cepat dapat rasai keberkesanannya😍😍 . . whatsapp Fatin di 0136196792 whatsapp Fatin di 0136196792 whatsapp Fatin di 0136196792
- ESP SHAKLEE YANG TERHEBAT DIPASARAN dan tiada TANDINGANNYA!!! . . . Kenapa ESP ni sangat-sangat laris dan disukai ramai ye? . . Sebab ESP Shaklee ni banyak manfaatnye tau..Antara KELEBIHAN ESP SHAKLEE : - 💥 Rahsia awetmuda dan anti penuaan 💥 Menurunkan berat badan 💥 Memberikan rasa kenyang dan bertenaga yang berpanjangan 💥 Meningkatkan keupayaan memori 💥 menjadikan #kulitcantik dan anjal 💥 masalah pigmentasi 💥 memperbaiki fungsi hormon wanita 💥 Memperbanyakkan susu ibu untuk ibu yang sedang menyusu - . . Jom tunggu apa lagi, cepat-cepat whatsapp Fatin untuk dapatkan #espshaklee ni tau..lagi cepat order, lagi cepat dapat rasai keberkesanannya😍😍 . . whatsapp Fatin di 0136196792 whatsapp Fatin di 0136196792 whatsapp Fatin di 0136196792

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.