Photos and video with hashtag #lemongrass

#lemongrass

  • 355K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- Terkejut semuaaa bila #YoungLiving buat sale! Haa. Kan, unpredictable sungguh. . . Nampak dak lavender tuu. Fuh, titiskan kat bantal, tidur lenaaa la jawabnya☺️☺️, bantu kurangkan tantrum anak, mencepatkan baik luka. . . Orange tu pulak mendamaikan je bau dia. Bantu kita fokus juga tau, apa lg anak2 kecik. . . Serai tau dak? Tu laa lemongrass tu. Halau nyamuk, halau serangga, kasi nyaman je bau macam dalam spa giteww! Bagus utk peredaran darah jugak tau. Sape yang selalu cramp, bagus cuba ni👍🏻 Yasss! Grapefruit pun ado🙊🙊. Ni pulak bantu kurangkan rasa nak makan benda2 manis,pastu kurangkan stress. . . http://oilingloving.wasap.my http://oilingloving.wasap.my http://oilingloving.wasap.my . . #OilingLoving #yleodrzilalandfriends #younglivingmalaysia #ylmurah #yleokajang #yleobangi #yleogombak #yleocheras #yleosale #healthykids #healthyfamily #healthylifestyle #batuk #ubattidurlena #lemongrass
- Terkejut semuaaa bila #YoungLiving buat sale! Haa. Kan, unpredictable sungguh. . . Nampak dak lavender tuu. Fuh, titiskan kat bantal, tidur lenaaa la jawabnya☺️☺️, bantu kurangkan tantrum anak, mencepatkan baik luka. . . Orange tu pulak mendamaikan je bau dia. Bantu kita fokus juga tau, apa lg anak2 kecik. . . Serai tau dak? Tu laa lemongrass tu. Halau nyamuk, halau serangga, kasi nyaman je bau macam dalam spa giteww! Bagus utk peredaran darah jugak tau. Sape yang selalu cramp, bagus cuba ni👍🏻 Yasss! Grapefruit pun ado🙊🙊. Ni pulak bantu kurangkan rasa nak makan benda2 manis,pastu kurangkan stress. . . http://oilingloving.wasap.my http://oilingloving.wasap.my http://oilingloving.wasap.my . . #OilingLoving #yleodrzilalandfriends #younglivingmalaysia #ylmurah #yleokajang #yleobangi #yleogombak #yleocheras #yleosale #healthykids #healthyfamily #healthylifestyle #batuk #ubattidurlena #lemongrass
- Terkejut semuaaa bila #YoungLiving buat sale! Haa. Kan, unpredictable sungguh. . . Nampak dak lavender tuu. Fuh, titiskan kat bantal, tidur lenaaa la jawabnya☺️☺️, bantu kurangkan tantrum anak, mencepatkan baik luka. . . Orange tu pulak mendamaikan je bau dia. Bantu kita fokus juga tau, apa lg anak2 kecik. . . Serai tau dak? Tu laa lemongrass tu. Halau nyamuk, halau serangga, kasi nyaman je bau macam dalam spa giteww! Bagus utk peredaran darah jugak tau. Sape yang selalu cramp, bagus cuba ni👍🏻 Yasss! Grapefruit pun ado🙊🙊. Ni pulak bantu kurangkan rasa nak makan benda2 manis,pastu kurangkan stress. . . http://oilingloving.wasap.my http://oilingloving.wasap.my http://oilingloving.wasap.my . . #OilingLoving #yleodrzilalandfriends #younglivingmalaysia #ylmurah #yleokajang #yleobangi #yleogombak #yleocheras #yleosale #healthykids #healthyfamily #healthylifestyle #batuk #ubattidurlena #lemongrass
- When seasons change the fresh ingredients become less and less available. I hiiiighly recommend cooking with essential #oils bc it's fun #experimenting BUT MOSTLY having your favorite herbs on hand at any given time for anything is pretty great ! (knowing they're a high quality #essentialoil !) Here's my collection for #cooking 😁 I'm wanting to add clove and cinnamon for fall❤️🍂 For everything else I hit up @savoryspicefranklin ✌🏻 if you can't cook at least your house can smell like you know how 🍁
- When seasons change the fresh ingredients become less and less available. I hiiiighly recommend cooking with essential #oils bc it& #39;s fun #experimenting BUT MOSTLY having your favorite herbs on hand at any given time for anything is pretty great ! (knowing they& #39;re a high quality #essentialoil !) Here& #39;s my collection for #cooking 😁 I& #39;m wanting to add clove and cinnamon for fall❤️🍂 For everything else I hit up @savoryspicefranklin ✌🏻 if you can& #39;t cook at least your house can smell like you know how 🍁
- When seasons change the fresh ingredients become less and less available. I hiiiighly recommend cooking with essential #oils bc it's fun #experimenting BUT MOSTLY having your favorite herbs on hand at any given time for anything is pretty great ! (knowing they're a high quality #essentialoil !) Here's my collection for #cooking 😁 I'm wanting to add clove and cinnamon for fall❤️🍂 For everything else I hit up @savoryspicefranklin ✌🏻 if you can't cook at least your house can smell like you know how 🍁
- Special Worldwide Promo! 3 days limited time only 20% off for these 4 eo |Lavender | Lemongrass | Grapefruit | Orange| DM or whatsaap #mmipokt2017 #maghchioilers #naiksama2 #youngliving #yleo #ylmalaysia #younglivingbukitjalil #younglivingcheras #younglivingkualalumpur #youbglivingpenang #younglivingmalaysia #essentialoil #organics #premiumstarterkit #promotion #eomurah #yleomalaysia #sayajualessentialoil #asli #tiadabahankimia #pati #minyakpokok #tumbuhan #nature #lavender #lemongrass #orange #grapefruit
- Special Worldwide Promo! 3 days limited time only 20% off for these 4 eo |Lavender | Lemongrass | Grapefruit | Orange| DM or whatsaap #mmipokt2017 #maghchioilers #naiksama2 #youngliving #yleo #ylmalaysia #younglivingbukitjalil #younglivingcheras #younglivingkualalumpur #youbglivingpenang #younglivingmalaysia #essentialoil #organics #premiumstarterkit #promotion #eomurah #yleomalaysia #sayajualessentialoil #asli #tiadabahankimia #pati #minyakpokok #tumbuhan #nature #lavender #lemongrass #orange #grapefruit
- 2 essenti oils ni paling hangat di pasaran Oilytalk. Baru blast promo tak sampai sejam, Oilytalk dah kena place order untuk first batch dah sebab limit 3 ketul je untuk promo diskaun 20% ni. . Grapefruit ni bagus untuk selulit dan yang tgh berdiet nak jaga badan tu elok guna eo ni. Grapefruit bantu membakar lemak dengan pantas. . Lemongrass antara eo kegemaran Oilytalk. Xyah guna spray Pumakila ke Shelltox ke..bila diffuse dalam bilik, bau bilik macam spa! Baik untuk sistem aliran darah, tolongkan clearkan kahak/ mukus. . Sebelum kehabisan stok, pm Oilytalk untuk dapatkan eo ni dengan harga paling rendah pernah ada sepanjang Oilytalk bergelumang dgn essential oils ni. . Nak dm boleh, nak whatsapp pun boleh 0197916701 . #oilytalk #youngliving #essentialoils #discount #eomurahgila #lemongrass #grapefruit #lavender #orange #natural
- 2 essenti oils ni paling hangat di pasaran Oilytalk. Baru blast promo tak sampai sejam, Oilytalk dah kena place order untuk first batch dah sebab limit 3 ketul je untuk promo diskaun 20% ni. . Grapefruit ni bagus untuk selulit dan yang tgh berdiet nak jaga badan tu elok guna eo ni. Grapefruit bantu membakar lemak dengan pantas. . Lemongrass antara eo kegemaran Oilytalk. Xyah guna spray Pumakila ke Shelltox ke..bila diffuse dalam bilik, bau bilik macam spa! Baik untuk sistem aliran darah, tolongkan clearkan kahak/ mukus. . Sebelum kehabisan stok, pm Oilytalk untuk dapatkan eo ni dengan harga paling rendah pernah ada sepanjang Oilytalk bergelumang dgn essential oils ni. . Nak dm boleh, nak whatsapp pun boleh 0197916701 . #oilytalk #youngliving #essentialoils #discount #eomurahgila #lemongrass #grapefruit #lavender #orange #natural
- 2 essenti oils ni paling hangat di pasaran Oilytalk. Baru blast promo tak sampai sejam, Oilytalk dah kena place order untuk first batch dah sebab limit 3 ketul je untuk promo diskaun 20% ni. . Grapefruit ni bagus untuk selulit dan yang tgh berdiet nak jaga badan tu elok guna eo ni. Grapefruit bantu membakar lemak dengan pantas. . Lemongrass antara eo kegemaran Oilytalk. Xyah guna spray Pumakila ke Shelltox ke..bila diffuse dalam bilik, bau bilik macam spa! Baik untuk sistem aliran darah, tolongkan clearkan kahak/ mukus. . Sebelum kehabisan stok, pm Oilytalk untuk dapatkan eo ni dengan harga paling rendah pernah ada sepanjang Oilytalk bergelumang dgn essential oils ni. . Nak dm boleh, nak whatsapp pun boleh 0197916701 . #oilytalk #youngliving #essentialoils #discount #eomurahgila #lemongrass #grapefruit #lavender #orange #natural
- Promo 20% off untuk 24-26 oct ni saje tau.memang YL buat utk hot product.yang mana nak selit order lg meh cepat2 grab. # Sementara stock masih ada.4eo Ni antara Best seller Eo 👍👍👍👍 # Promo ni hanya untuk 3hari sahaja tau.. Sebarang order & pertanyaan wasap sy Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com #younglivingmalaysia #younglivingessantialoil #youngliving #yleosheila #yleosrirampai #yleowangsawalk #sayajualdiffuser #sayajual #eo #minyakterapi #aromatheraphy #minyakviral #psk #diyessantialoil #100percentpureessantialoil #lemongrass #spa #dewdropdiffuser #bazarpaknil
- Promo 20% off untuk 24-26 oct ni saje tau.memang YL buat utk hot product.yang mana nak selit order lg meh cepat2 grab. # Sementara stock masih ada.4eo Ni antara Best seller Eo 👍👍👍👍 # Promo ni hanya untuk 3hari sahaja tau.. Sebarang order & pertanyaan wasap sy Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com #younglivingmalaysia #younglivingessantialoil #youngliving #yleosheila #yleosrirampai #yleowangsawalk #sayajualdiffuser #sayajual #eo #minyakterapi #aromatheraphy #minyakviral #psk #diyessantialoil #100percentpureessantialoil #lemongrass #spa #dewdropdiffuser #bazarpaknil
- Promo 20% off untuk 24-26 oct ni saje tau.memang YL buat utk hot product.yang mana nak selit order lg meh cepat2 grab. # Sementara stock masih ada.4eo Ni antara Best seller Eo 👍👍👍👍 # Promo ni hanya untuk 3hari sahaja tau.. Sebarang order & pertanyaan wasap sy Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com #younglivingmalaysia #younglivingessantialoil #youngliving #yleosheila #yleosrirampai #yleowangsawalk #sayajualdiffuser #sayajual #eo #minyakterapi #aromatheraphy #minyakviral #psk #diyessantialoil #100percentpureessantialoil #lemongrass #spa #dewdropdiffuser #bazarpaknil
- Promo 20% off selected item untuk 24-26 oct ni saje tau.memang YL buat utk hot product.yang mana nak selit order lg meh cepat2 grab. # Sementara stock masih ada.4eo Ni antara Best seller Eo 👍👍👍👍 # Promo ni hanya untuk 3hari sahaja tau.. Sebarang order & pertanyaan wasap sy Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com #younglivingmalaysia #younglivingessantialoil #youngliving #yleosheila #yleosrirampai #yleowangsawalk #sayajualdiffuser #sayajual #eo #minyakterapi #aromatheraphy #minyakviral #psk #diyessantialoil #100percentpureessantialoil #lemongrass #spa #dewdropdiffuser #bazarpaknil
- Promo 20% off selected item untuk 24-26 oct ni saje tau.memang YL buat utk hot product.yang mana nak selit order lg meh cepat2 grab. # Sementara stock masih ada.4eo Ni antara Best seller Eo 👍👍👍👍 # Promo ni hanya untuk 3hari sahaja tau.. Sebarang order & pertanyaan wasap sy Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com #younglivingmalaysia #younglivingessantialoil #youngliving #yleosheila #yleosrirampai #yleowangsawalk #sayajualdiffuser #sayajual #eo #minyakterapi #aromatheraphy #minyakviral #psk #diyessantialoil #100percentpureessantialoil #lemongrass #spa #dewdropdiffuser #bazarpaknil
- Promo 20% off selected item untuk 24-26 oct ni saje tau.memang YL buat utk hot product.yang mana nak selit order lg meh cepat2 grab. # Sementara stock masih ada.4eo Ni antara Best seller Eo 👍👍👍👍 # Promo ni hanya untuk 3hari sahaja tau.. Sebarang order & pertanyaan wasap sy Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com #younglivingmalaysia #younglivingessantialoil #youngliving #yleosheila #yleosrirampai #yleowangsawalk #sayajualdiffuser #sayajual #eo #minyakterapi #aromatheraphy #minyakviral #psk #diyessantialoil #100percentpureessantialoil #lemongrass #spa #dewdropdiffuser #bazarpaknil
- Promo 20% off selected item untuk 24-26 oct ni saje tau.memang YL buat utk hot product.yang mana nak selit order lg meh cepat2 grab. # Sementara stock masih ada.4eo Ni antara Best seller Eo 👍👍👍👍 # Promo ni hanya untuk 3hari sahaja tau.. Sebarang order & pertanyaan wasap sy Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com #younglivingmalaysia #younglivingessantialoil #youngliving #yleosheila #yleosrirampai #yleowangsawalk #sayajualdiffuser #sayajual #eo #minyakterapi #aromatheraphy #minyakviral #psk #diyessantialoil #100percentpureessantialoil #lemongrass #spa #dewdropdiffuser #bazarpaknil
- Promo 20% off selected item untuk 24-26 oct ni saje tau.memang YL buat utk hot product.yang mana nak selit order lg meh cepat2 grab. # Sementara stock masih ada.4eo Ni antara Best seller Eo 👍👍👍👍 # Promo ni hanya untuk 3hari sahaja tau.. Sebarang order & pertanyaan wasap sy Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com #younglivingmalaysia #younglivingessantialoil #youngliving #yleosheila #yleosrirampai #yleowangsawalk #sayajualdiffuser #sayajual #eo #minyakterapi #aromatheraphy #minyakviral #psk #diyessantialoil #100percentpureessantialoil #lemongrass #spa #dewdropdiffuser #bazarpaknil
- Promo 20% off selected item untuk 24-26 oct ni saje tau.memang YL buat utk hot product.yang mana nak selit order lg meh cepat2 grab. # Sementara stock masih ada.4eo Ni antara Best seller Eo 👍👍👍👍 # Promo ni hanya untuk 3hari sahaja tau.. Sebarang order & pertanyaan wasap sy Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com #younglivingmalaysia #younglivingessantialoil #youngliving #yleosheila #yleosrirampai #yleowangsawalk #sayajualdiffuser #sayajual #eo #minyakterapi #aromatheraphy #minyakviral #psk #diyessantialoil #100percentpureessantialoil #lemongrass #spa #dewdropdiffuser #bazarpaknil
- Promo 20% off selected item untuk 24-26 oct ni saje tau.memang YL buat utk hot product.yang mana nak selit order lg meh cepat2 grab. # Sementara stock masih ada.4eo Ni antara Best seller Eo 👍👍👍👍 # Promo ni hanya untuk 3hari sahaja tau.. Sebarang order & pertanyaan wasap sy Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com #younglivingmalaysia #younglivingessantialoil #youngliving #yleosheila #yleosrirampai #yleowangsawalk #sayajualdiffuser #sayajual #eo #minyakterapi #aromatheraphy #minyakviral #psk #diyessantialoil #100percentpureessantialoil #lemongrass #spa #dewdropdiffuser #bazarpaknil
- Promo 20% off selected item untuk 24-26 oct ni saje tau.memang YL buat utk hot product.yang mana nak selit order lg meh cepat2 grab. # Sementara stock masih ada.4eo Ni antara Best seller Eo 👍👍👍👍 # Promo ni hanya untuk 3hari sahaja tau.. Sebarang order & pertanyaan wasap sy Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com #younglivingmalaysia #younglivingessantialoil #youngliving #yleosheila #yleosrirampai #yleowangsawalk #sayajualdiffuser #sayajual #eo #minyakterapi #aromatheraphy #minyakviral #psk #diyessantialoil #100percentpureessantialoil #lemongrass #spa #dewdropdiffuser #bazarpaknil
- Promo 20% off selected item untuk 24-26 oct ni saje tau.memang YL buat utk hot product.yang mana nak selit order lg meh cepat2 grab. # Sementara stock masih ada.4eo Ni antara Best seller Eo 👍👍👍👍 # Promo ni hanya untuk 3hari sahaja tau.. Sebarang order & pertanyaan wasap sy Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com #younglivingmalaysia #younglivingessantialoil #youngliving #yleosheila #yleosrirampai #yleowangsawalk #sayajualdiffuser #sayajual #eo #minyakterapi #aromatheraphy #minyakviral #psk #diyessantialoil #100percentpureessantialoil #lemongrass #spa #dewdropdiffuser #bazarpaknil
- Promo 20% untuk 24-26 oct ni saje tau.memang YL buat utk hot product.yang mana nak selit order lg meh cepat2 grab. # Sementara stock masih ada.4eo Ni antara Best seller Eo 👍👍👍👍 # Promo ni hanya untuk 3hari sahaja tau.. Sebarang order & pertanyaan wasap sy Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com #younglivingmalaysia #younglivingessantialoil #youngliving #yleosheila #yleosrirampai #yleowangsawalk #sayajualdiffuser #sayajual #eo #minyakterapi #aromatheraphy #minyakviral #psk #diyessantialoil #100percentpureessantialoil #lemongrass #spa #dewdropdiffuser #bazarpaknil
- Promo 20% untuk 24-26 oct ni saje tau.memang YL buat utk hot product.yang mana nak selit order lg meh cepat2 grab. # Sementara stock masih ada.4eo Ni antara Best seller Eo 👍👍👍👍 # Promo ni hanya untuk 3hari sahaja tau.. Sebarang order & pertanyaan wasap sy Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com #younglivingmalaysia #younglivingessantialoil #youngliving #yleosheila #yleosrirampai #yleowangsawalk #sayajualdiffuser #sayajual #eo #minyakterapi #aromatheraphy #minyakviral #psk #diyessantialoil #100percentpureessantialoil #lemongrass #spa #dewdropdiffuser #bazarpaknil
- Promo 20% untuk 24-26 oct ni saje tau.memang YL buat utk hot product.yang mana nak selit order lg meh cepat2 grab. # Sementara stock masih ada.4eo Ni antara Best seller Eo 👍👍👍👍 # Promo ni hanya untuk 3hari sahaja tau.. Sebarang order & pertanyaan wasap sy Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com Http://nazatulsheila.wasap.com #younglivingmalaysia #younglivingessantialoil #youngliving #yleosheila #yleosrirampai #yleowangsawalk #sayajualdiffuser #sayajual #eo #minyakterapi #aromatheraphy #minyakviral #psk #diyessantialoil #100percentpureessantialoil #lemongrass #spa #dewdropdiffuser #bazarpaknil

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.