Photos and video with hashtag #konvo

#konvo

  • 86.1K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1 Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan! . . MODEST AND COMFORTABLE Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?😊 . . MATERIAL YANG SANGAT SELESA Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni. . . 14 PILIHAN WARNA TERBAIK Best kan ada 14 pilihan warna terbaik 2017. Berkenan yg pastel ke yang gelap? Semuanya ada tau. Yang best giler tu, tak kisah la dpt wrna apa smuanya gojes. "Wah boleh rambang mata ni nak pilih yg mana. Semuanya cantik giler2 ni🙊" . . MESRA BF DAN WUDHU Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dinner #dressmurahmalaysia #dressdinner #bajunursingfriendly #bajumuslimah #konvo #konvokesyen #instashopmalaysia #instafamous #viral #kurungdinner #muabellaz #muslimahstyle #terapiinstagram #ajimaura #jubahgojes #jubahnursingfriendly #adibizara #izara #jubahgojes #dresses #kurungcantik #kurungmurah #bridesmaid #kendurikendara #kendurikahwin #weddingdress
- REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1 Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan! . . MODEST AND COMFORTABLE Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?😊 . . MATERIAL YANG SANGAT SELESA Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni. . . 14 PILIHAN WARNA TERBAIK Best kan ada 14 pilihan warna terbaik 2017. Berkenan yg pastel ke yang gelap? Semuanya ada tau. Yang best giler tu, tak kisah la dpt wrna apa smuanya gojes. "Wah boleh rambang mata ni nak pilih yg mana. Semuanya cantik giler2 ni🙊" . . MESRA BF DAN WUDHU Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dinner #dressmurahmalaysia #dressdinner #bajunursingfriendly #bajumuslimah #konvo #konvokesyen #instashopmalaysia #instafamous #viral #kurungdinner #muabellaz #muslimahstyle #terapiinstagram #ajimaura #jubahgojes #jubahnursingfriendly #adibizara #izara #jubahgojes #dresses #kurungcantik #kurungmurah #bridesmaid #kendurikendara #kendurikahwin #weddingdress
- REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1 Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan! . . MODEST AND COMFORTABLE Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?😊 . . MATERIAL YANG SANGAT SELESA Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni. . . 14 PILIHAN WARNA TERBAIK Best kan ada 14 pilihan warna terbaik 2017. Berkenan yg pastel ke yang gelap? Semuanya ada tau. Yang best giler tu, tak kisah la dpt wrna apa smuanya gojes. "Wah boleh rambang mata ni nak pilih yg mana. Semuanya cantik giler2 ni🙊" . . MESRA BF DAN WUDHU Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dinner #dressmurahmalaysia #dressdinner #bajunursingfriendly #bajumuslimah #konvo #konvokesyen #instashopmalaysia #instafamous #viral #kurungdinner #muabellaz #muslimahstyle #terapiinstagram #ajimaura #jubahgojes #jubahnursingfriendly #adibizara #izara #jubahgojes #dresses #kurungcantik #kurungmurah #bridesmaid #kendurikendara #kendurikahwin #weddingdress
- . You bring the thought. We'll bring the flowers 💐. We custom made flower arrangement just for you. Premium flower. Discounted price, starting from RM90 🎁🎁 . . This exclusive Box only available in L size . . •Place your order 3 days before delivery date 💐. •Flowers can choose depends on your budget . •Box got 2 colours can choose ( Black/White ) . •Contact us to place your order now . •019-7199775 / 0176513445 (ws) . . #flowerporn #flowergram #classof2017 #freshflowers #surprisedeliverykl #floristkl #konvo #convocation #bunga #hantaranbunga #uitmconvo #boxflower #flowerboy #weddingbouquet #birthdayflowers #uia #vsco #floristwangsamaju #konvokesyen #graduationflower #suprisebouquet #surprisedeliverykl #uitmconvo
- . You bring the thought. We& #39;ll bring the flowers 💐. We custom made flower arrangement just for you. Premium flower. Discounted price, starting from RM90 🎁🎁 . . This exclusive Box only available in L size . . •Place your order 3 days before delivery date 💐. •Flowers can choose depends on your budget . •Box got 2 colours can choose ( Black/White ) . •Contact us to place your order now . •019-7199775 / 0176513445 (ws) . . #flowerporn #flowergram #classof2017 #freshflowers #surprisedeliverykl #floristkl #konvo #convocation #bunga #hantaranbunga #uitmconvo #boxflower #flowerboy #weddingbouquet #birthdayflowers #uia #vsco #floristwangsamaju #konvokesyen #graduationflower #suprisebouquet #surprisedeliverykl #uitmconvo
- . You bring the thought. We'll bring the flowers 💐. We custom made flower arrangement just for you. Premium flower. Discounted price, starting from RM90 🎁🎁 . . This exclusive Box only available in L size . . •Place your order 3 days before delivery date 💐. •Flowers can choose depends on your budget . •Box got 2 colours can choose ( Black/White ) . •Contact us to place your order now . •019-7199775 / 0176513445 (ws) . . #flowerporn #flowergram #classof2017 #freshflowers #surprisedeliverykl #floristkl #konvo #convocation #bunga #hantaranbunga #uitmconvo #boxflower #flowerboy #weddingbouquet #birthdayflowers #uia #vsco #floristwangsamaju #konvokesyen #graduationflower #suprisebouquet #surprisedeliverykl #uitmconvo
- Sorry gaisss. Kami rehat sekejap haritu lepas konvo. Hiks . NOW kami dah start buka order yaaa. Cepat ws kami untuk kita sembang-sembang mcm mana nak surprise kan orang tersayang korang ☺️ . #bungakonvomurah #flowersbouquetmurah #chocolatebouquetmurah #coklatkonvomurah #konvo #kamijualbungakonvo #hadiahkonvo #hadiahkonvocomel #hadiahkonvokesyen #hadiahkonvomurah #snacksbouquetmurah #chocolatebouquetmurah #cheapgifts #lovebouquet #hadiahmurah #birthdaygift #birthdaysurprise #suprisegift #giftdeliverycheras #giftdeliveryampang #giftdeliverywangsamaju #giftforhim #giftforher #sayajualmurah #anniversarygift #anniversarysurprise #kamibaluthadiah #servicebaluthadiah #servisbaluthadiah #servisbalutbouquet #servismurah
- Sorry gaisss. Kami rehat sekejap haritu lepas konvo. Hiks . NOW kami dah start buka order yaaa. Cepat ws kami untuk kita sembang-sembang mcm mana nak surprise kan orang tersayang korang ☺️ . #bungakonvomurah #flowersbouquetmurah #chocolatebouquetmurah #coklatkonvomurah #konvo #kamijualbungakonvo #hadiahkonvo #hadiahkonvocomel #hadiahkonvokesyen #hadiahkonvomurah #snacksbouquetmurah #chocolatebouquetmurah #cheapgifts #lovebouquet #hadiahmurah #birthdaygift #birthdaysurprise #suprisegift #giftdeliverycheras #giftdeliveryampang #giftdeliverywangsamaju #giftforhim #giftforher #sayajualmurah #anniversarygift #anniversarysurprise #kamibaluthadiah #servicebaluthadiah #servisbaluthadiah #servisbalutbouquet #servismurah
- Lavera Exclusive RM 110 SM / RM 117 SS . Material Top : Quality Lace Material Skirt : Spandex silk Free size xs to M . Ukuran Top (inci) Bahu :14.5-15 Dada :34-36/38 Labuh tgn :21 Labuh bju :27 Labuh kain :40 . 🌸Hidden zip depan baju 🌸Ada lining baju 🌸East wudhu ( bergetah ) 🌸Tidak jarang 🌸Skirt cutting mermaid 🌸Pinggang Skirt bergetah . . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . #bajukurung #uitm #utm #cikgu #guru #kerani #konvo #konvokesyen #student #minikurung #kurunglace #soniafrenchlace #soniafrenchlacekurung #kurungmoden #konvo #konvokesyen #lacekurung #bajunikah #bajutunang #eyelashlace #kurungprada #senroselaceyexclusive #bajubridemaids #bajubridemaidsmurah #bajubridesmaid #kurungbridemaids #kurungbridesmaid #trustedsellermalaysia #trustedseller #bajukonvo #bajuconvo #laveraexclusive =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷===============================
- Lavera Exclusive RM 110 SM / RM 117 SS . Material Top : Quality Lace Material Skirt : Spandex silk Free size xs to M . Ukuran Top (inci) Bahu :14.5-15 Dada :34-36/38 Labuh tgn :21 Labuh bju :27 Labuh kain :40 . 🌸Hidden zip depan baju 🌸Ada lining baju 🌸East wudhu ( bergetah ) 🌸Tidak jarang 🌸Skirt cutting mermaid 🌸Pinggang Skirt bergetah . . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . #bajukurung #uitm #utm #cikgu #guru #kerani #konvo #konvokesyen #student #minikurung #kurunglace #soniafrenchlace #soniafrenchlacekurung #kurungmoden #konvo #konvokesyen #lacekurung #bajunikah #bajutunang #eyelashlace #kurungprada #senroselaceyexclusive #bajubridemaids #bajubridemaidsmurah #bajubridesmaid #kurungbridemaids #kurungbridesmaid #trustedsellermalaysia #trustedseller #bajukonvo #bajuconvo #laveraexclusive =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷===============================
- Lavera Exclusive RM 110 SM / RM 117 SS . Material Top : Quality Lace Material Skirt : Spandex silk Free size xs to M . Ukuran Top (inci) Bahu :14.5-15 Dada :34-36/38 Labuh tgn :21 Labuh bju :27 Labuh kain :40 . 🌸Hidden zip depan baju 🌸Ada lining baju 🌸East wudhu ( bergetah ) 🌸Tidak jarang 🌸Skirt cutting mermaid 🌸Pinggang Skirt bergetah . . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . #bajukurung #uitm #utm #cikgu #guru #kerani #konvo #konvokesyen #student #minikurung #kurunglace #soniafrenchlace #soniafrenchlacekurung #kurungmoden #konvo #konvokesyen #lacekurung #bajunikah #bajutunang #eyelashlace #kurungprada #senroselaceyexclusive #bajubridemaids #bajubridemaidsmurah #bajubridesmaid #kurungbridemaids #kurungbridesmaid #trustedsellermalaysia #trustedseller #bajukonvo #bajuconvo #laveraexclusive =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷===============================

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.