Photos and video with hashtag #kl

#kl

  • 2.8M Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- This Saturday, 21st 10-12 pm Please join us for a fun and educational workshop where you will learn how to produce natural probiotics and digestive aid drinks in the convenience of your own home. Grace the head brewer at Amrita Kefir will conduct the hands-on workshop which will cover: 1. Explanation of water kefir its benefits. 2. Brewing technique for water kefir. 3. Questions and answers. The investment for this gut loving workshop is RM160 pand includes: 1. Water Kefir Kit – Our sensational kefir ‘grains’, sturdy 5ltr jar, pretty cloth, sugar, dates and a recipe. 2. Complimentary Amrita Kefir and Kombucha products (one bottle per participant) Bank Transfer RM 160 RHB 21427700078631 Ecolove by The Hive Love The Hive Team #thehivebulkfoods #money #zerowaste #saving #vegetarian #plantbased #health #minimalist #simplelife #mindfulness #zerowastehome #goingzerowaste #zerowastekualalumpur #loseweight #zerowastemalaysia #malaysia #kualalumpur #kl #simple #budget #forkoverknives #climatechange #minimalism #community #natural #minimalism #organic #kefir
- This Saturday, 21st 10-12 pm Please join us for a fun and educational workshop where you will learn how to produce natural probiotics and digestive aid drinks in the convenience of your own home. Grace the head brewer at Amrita Kefir will conduct the hands-on workshop which will cover: 1. Explanation of water kefir its benefits. 2. Brewing technique for water kefir. 3. Questions and answers. The investment for this gut loving workshop is RM160 pand includes: 1. Water Kefir Kit – Our sensational kefir ‘grains’, sturdy 5ltr jar, pretty cloth, sugar, dates and a recipe. 2. Complimentary Amrita Kefir and Kombucha products (one bottle per participant) Bank Transfer RM 160 RHB 21427700078631 Ecolove by The Hive Love The Hive Team #thehivebulkfoods #money #zerowaste #saving #vegetarian #plantbased #health #minimalist #simplelife #mindfulness #zerowastehome #goingzerowaste #zerowastekualalumpur #loseweight #zerowastemalaysia #malaysia #kualalumpur #kl #simple #budget #forkoverknives #climatechange #minimalism #community #natural #minimalism #organic #kefir
- This Saturday, 21st 10-12 pm Please join us for a fun and educational workshop where you will learn how to produce natural probiotics and digestive aid drinks in the convenience of your own home. Grace the head brewer at Amrita Kefir will conduct the hands-on workshop which will cover: 1. Explanation of water kefir its benefits. 2. Brewing technique for water kefir. 3. Questions and answers. The investment for this gut loving workshop is RM160 pand includes: 1. Water Kefir Kit – Our sensational kefir ‘grains’, sturdy 5ltr jar, pretty cloth, sugar, dates and a recipe. 2. Complimentary Amrita Kefir and Kombucha products (one bottle per participant) Bank Transfer RM 160 RHB 21427700078631 Ecolove by The Hive Love The Hive Team #thehivebulkfoods #money #zerowaste #saving #vegetarian #plantbased #health #minimalist #simplelife #mindfulness #zerowastehome #goingzerowaste #zerowastekualalumpur #loseweight #zerowastemalaysia #malaysia #kualalumpur #kl #simple #budget #forkoverknives #climatechange #minimalism #community #natural #minimalism #organic #kefir
- - PCOS dikenali Polycystic Ovarian Syndrome 👉 iaitu penyakit hormon yang melibatkan sistem peranakan wanita yang biasanya terjadi pada waktu kesuburan dan boleh juga terjadi kepada wanita menopause. TANDA-TANDA PENYAKIT PCOS 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 1. Tidak Subur atau Mandul Kebanyakan pesakit PCO datang berjumpa doktor pakar sakit puan kerana mereka mengalami masalah sukar hendak hamil walaupun sudah beberapa tahun berkahwin - masih belum mendapat zuriat dan telah lama mencuba. Ada yang berjaya mendapat anak pertama tetapi gagal untuk hamil lagi selepas itu dan mereka ini mudah mengalami peningkatan berat badan serta berlaku secara mendadak. 2. Haid Tidak Teratur Tanda yang biasa bagi pesakit PCO ialah kitaran haid yang tidak teratur, lambat datang haid dan kadang-kadang jarak antara haid begitu jauh sekali mencecah hingga 3 atau 6 bulan barulah datang haid yang berikutnya. Dan ada sesetengah wanita pula sampai setahun tidak datang haid. 3. Gemuk Peningkatan berat badan menyebabkan seseorang wanita itu mengahadapi masalah kegemukan atau ´obese´, malah peningkat berat badan ini berlaku secara mendadak selepas ia berkahwin dan pada ketika itu pusingan haid pun menjadi lebih tidak teratur. Dan tahap kesuburan mereka sangat rendah ataupun langsung tidak subur kerana telur tidak dapat menetas. 4. Darah Haid Sedikit atau/dan Berpanjangan Wanita yang mengidap penyakit POC akan mengalami haid yang sangat sedikit - hanya menitis selama dua atau tiga hari. Ada juga di kalangan mereka yang mengalami perdarahan yang berpanjangan hingga 15 ataupun 30 hari tanpa berhenti. Hal ini tidak terjadi pada seperti biasa haid akan keluar dengan sederhana selama seminggu. 5. Tumbuh Rambut Tanda-tanda lain ialah tumbuh rambut pada kaki, tumbuh misai dan janggut - juga tumbuh rambut pada bahagian tangan dan ada kalanya di bahagian dada. Ini menandakan peningkatan hormon lelaki dalam darah wanita tersebut dan merupakan satu keadaan yang sering berlaku di kalangan pengidap penyakit POC ini. . . #ndlifeapricotseeds#apricotseeds#bijibuahapricot#supplementterbaik#antioxidant#wanitasihat#badansihat#kotabharu#tanjungmalim#kl#puncakalam#selangor#da
- - PCOS dikenali Polycystic Ovarian Syndrome 👉 iaitu penyakit hormon yang melibatkan sistem peranakan wanita yang biasanya terjadi pada waktu kesuburan dan boleh juga terjadi kepada wanita menopause. TANDA-TANDA PENYAKIT PCOS 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 1. Tidak Subur atau Mandul Kebanyakan pesakit PCO datang berjumpa doktor pakar sakit puan kerana mereka mengalami masalah sukar hendak hamil walaupun sudah beberapa tahun berkahwin - masih belum mendapat zuriat dan telah lama mencuba. Ada yang berjaya mendapat anak pertama tetapi gagal untuk hamil lagi selepas itu dan mereka ini mudah mengalami peningkatan berat badan serta berlaku secara mendadak. 2. Haid Tidak Teratur Tanda yang biasa bagi pesakit PCO ialah kitaran haid yang tidak teratur, lambat datang haid dan kadang-kadang jarak antara haid begitu jauh sekali mencecah hingga 3 atau 6 bulan barulah datang haid yang berikutnya. Dan ada sesetengah wanita pula sampai setahun tidak datang haid. 3. Gemuk Peningkatan berat badan menyebabkan seseorang wanita itu mengahadapi masalah kegemukan atau ´obese´, malah peningkat berat badan ini berlaku secara mendadak selepas ia berkahwin dan pada ketika itu pusingan haid pun menjadi lebih tidak teratur. Dan tahap kesuburan mereka sangat rendah ataupun langsung tidak subur kerana telur tidak dapat menetas. 4. Darah Haid Sedikit atau/dan Berpanjangan Wanita yang mengidap penyakit POC akan mengalami haid yang sangat sedikit - hanya menitis selama dua atau tiga hari. Ada juga di kalangan mereka yang mengalami perdarahan yang berpanjangan hingga 15 ataupun 30 hari tanpa berhenti. Hal ini tidak terjadi pada seperti biasa haid akan keluar dengan sederhana selama seminggu. 5. Tumbuh Rambut Tanda-tanda lain ialah tumbuh rambut pada kaki, tumbuh misai dan janggut - juga tumbuh rambut pada bahagian tangan dan ada kalanya di bahagian dada. Ini menandakan peningkatan hormon lelaki dalam darah wanita tersebut dan merupakan satu keadaan yang sering berlaku di kalangan pengidap penyakit POC ini. . . #ndlifeapricotseeds #apricotseed #bijibuahapricot #supplementterbai #antioxidant #wanitasiha #badansihat #kotabhar #tanjungmalim #k #puncakalam #selango #da
- - PCOS dikenali Polycystic Ovarian Syndrome 👉 iaitu penyakit hormon yang melibatkan sistem peranakan wanita yang biasanya terjadi pada waktu kesuburan dan boleh juga terjadi kepada wanita menopause. TANDA-TANDA PENYAKIT PCOS 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 1. Tidak Subur atau Mandul Kebanyakan pesakit PCO datang berjumpa doktor pakar sakit puan kerana mereka mengalami masalah sukar hendak hamil walaupun sudah beberapa tahun berkahwin - masih belum mendapat zuriat dan telah lama mencuba. Ada yang berjaya mendapat anak pertama tetapi gagal untuk hamil lagi selepas itu dan mereka ini mudah mengalami peningkatan berat badan serta berlaku secara mendadak. 2. Haid Tidak Teratur Tanda yang biasa bagi pesakit PCO ialah kitaran haid yang tidak teratur, lambat datang haid dan kadang-kadang jarak antara haid begitu jauh sekali mencecah hingga 3 atau 6 bulan barulah datang haid yang berikutnya. Dan ada sesetengah wanita pula sampai setahun tidak datang haid. 3. Gemuk Peningkatan berat badan menyebabkan seseorang wanita itu mengahadapi masalah kegemukan atau ´obese´, malah peningkat berat badan ini berlaku secara mendadak selepas ia berkahwin dan pada ketika itu pusingan haid pun menjadi lebih tidak teratur. Dan tahap kesuburan mereka sangat rendah ataupun langsung tidak subur kerana telur tidak dapat menetas. 4. Darah Haid Sedikit atau/dan Berpanjangan Wanita yang mengidap penyakit POC akan mengalami haid yang sangat sedikit - hanya menitis selama dua atau tiga hari. Ada juga di kalangan mereka yang mengalami perdarahan yang berpanjangan hingga 15 ataupun 30 hari tanpa berhenti. Hal ini tidak terjadi pada seperti biasa haid akan keluar dengan sederhana selama seminggu. 5. Tumbuh Rambut Tanda-tanda lain ialah tumbuh rambut pada kaki, tumbuh misai dan janggut - juga tumbuh rambut pada bahagian tangan dan ada kalanya di bahagian dada. Ini menandakan peningkatan hormon lelaki dalam darah wanita tersebut dan merupakan satu keadaan yang sering berlaku di kalangan pengidap penyakit POC ini. . . #ndlifeapricotseeds#apricotseeds#bijibuahapricot#supplementterbaik#antioxidant#wanitasihat#badansihat#kotabharu#tanjungmalim#kl#puncakalam#selangor#da
- Lonely Planet listed Melaka in Malaysia as one of the top ten places to be visited in Asia in 2017. Congrats to Melaka 🇲 🇾 👏 . . #Repost @mynegaraku (@get_repost) ・・・ Lonely Planet mengeluarkan senarai top 10 tempat terbaik di Asia untuk di lawati tahun 2017. • Salah satunya adalah Melaka. Melaka merupakan bandar bersejarah di Malaysia dan sememangnya penuh dengan keunikan dan juga makanan yang sedap-sedap. • Tiba-tiba teringat kesedapan asam pedas ikan pari dimakan dengan nasi panas dan laksa nyonya. Oh jangan lupa coconut milkshake Klebang!🤤 • Tahniah Melaka! • #Negaraku 말레이시아 #マレーシア #ماليزيا #马来亚 #馬來西亞 #melaka #penang #kl #malaysia #kualalumpur #sabah #kotakinabalu #nyonya #lonelyplanet #asia #southeastasia
- Lonely Planet listed Melaka in Malaysia as one of the top ten places to be visited in Asia in 2017. Congrats to Melaka 🇲 🇾 👏 . . #Repost @mynegaraku @get_repost ) ・・・ Lonely Planet mengeluarkan senarai top 10 tempat terbaik di Asia untuk di lawati tahun 2017. • Salah satunya adalah Melaka. Melaka merupakan bandar bersejarah di Malaysia dan sememangnya penuh dengan keunikan dan juga makanan yang sedap-sedap. • Tiba-tiba teringat kesedapan asam pedas ikan pari dimakan dengan nasi panas dan laksa nyonya. Oh jangan lupa coconut milkshake Klebang!🤤 • Tahniah Melaka! • #Negaraku 말레이시아 #マレーシア #ماليزيا #马来亚 #馬來西亞 #melaka #penang #kl #malaysia #kualalumpur #sabah #kotakinabalu #nyonya #lonelyplanet #asia #southeastasia
- Lonely Planet listed Melaka in Malaysia as one of the top ten places to be visited in Asia in 2017. Congrats to Melaka 🇲 🇾 👏 . . #Repost @mynegaraku (@get_repost) ・・・ Lonely Planet mengeluarkan senarai top 10 tempat terbaik di Asia untuk di lawati tahun 2017. • Salah satunya adalah Melaka. Melaka merupakan bandar bersejarah di Malaysia dan sememangnya penuh dengan keunikan dan juga makanan yang sedap-sedap. • Tiba-tiba teringat kesedapan asam pedas ikan pari dimakan dengan nasi panas dan laksa nyonya. Oh jangan lupa coconut milkshake Klebang!🤤 • Tahniah Melaka! • #Negaraku 말레이시아 #マレーシア #ماليزيا #马来亚 #馬來西亞 #melaka #penang #kl #malaysia #kualalumpur #sabah #kotakinabalu #nyonya #lonelyplanet #asia #southeastasia
- 💖 KWN2 KATA MAKIN HOT!!KULIT MAKIN CANTIK!!!💖 . . ✔ Cik adik manis ni dah teruja dengan keberkesanan Slimmewhite! 😉 ✔ Mana tak nya uolls banyak kesan positif makan Slimmewhite 📛 jerawat kurang 📛 bekas jerawat pudar 🌸 muka dah glowing tanpa makeup 🌸 Natural beauty gitueeew😍😍😍 . . 👍😉 Uolls tak teringinke kurus dan cantik serentak??meh wassup akak laju2 meh 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 . . #kurustanpadiet #kuruscepat #kurusselamat #kurussihat #kurusputihserentak #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepatdanselamat #kuruscantik #slimmewhite #codkl #kl #cod #kurusmudah #kurusdengancepat #kurusdansihat #kurusdanputihserentak #bazarpaknilmurah #produkkurus #produkkurusterbaik #juskurus
- 💖 KWN2 KATA MAKIN HOT!!KULIT MAKIN CANTIK!!!💖 . . ✔ Cik adik manis ni dah teruja dengan keberkesanan Slimmewhite! 😉 ✔ Mana tak nya uolls banyak kesan positif makan Slimmewhite 📛 jerawat kurang 📛 bekas jerawat pudar 🌸 muka dah glowing tanpa makeup 🌸 Natural beauty gitueeew😍😍😍 . . 👍😉 Uolls tak teringinke kurus dan cantik serentak??meh wassup akak laju2 meh 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 . . #kurustanpadiet #kuruscepat #kurusselamat #kurussihat #kurusputihserentak #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepatdanselamat #kuruscantik #slimmewhite #codkl #kl #cod #kurusmudah #kurusdengancepat #kurusdansihat #kurusdanputihserentak #bazarpaknilmurah #produkkurus #produkkurusterbaik #juskurus
- 💖 KWN2 KATA MAKIN HOT!!KULIT MAKIN CANTIK!!!💖 . . ✔ Cik adik manis ni dah teruja dengan keberkesanan Slimmewhite! 😉 ✔ Mana tak nya uolls banyak kesan positif makan Slimmewhite 📛 jerawat kurang 📛 bekas jerawat pudar 🌸 muka dah glowing tanpa makeup 🌸 Natural beauty gitueeew😍😍😍 . . 👍😉 Uolls tak teringinke kurus dan cantik serentak??meh wassup akak laju2 meh 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 . . #kurustanpadiet #kuruscepat #kurusselamat #kurussihat #kurusputihserentak #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepatdanselamat #kuruscantik #slimmewhite #codkl #kl #cod #kurusmudah #kurusdengancepat #kurusdansihat #kurusdanputihserentak #bazarpaknilmurah #produkkurus #produkkurusterbaik #juskurus
- 📛 SIAPA DAH TENGOK VIDEO NI?? 📛 . ✔ sedih kan... ramai yg xsedar air mata meleleh... hakak pun sama tau😢 lakonan mmg mantap! . . 🔨 Dalam rumah tangga bukan kita kena jaga makan minum suami je 🔨 Penampilan pun kena jaga 🔨 xperlu sampai bermakeup beria pun... 👍😄 cuma nampak kemas dan tenang mata mandang sudah ckup... . . . . ❎ Tapi... xsemua lelaki cam dlm video ni... ❎ TAPI..... ADA lelaki cmtu tau... jgn x tahu... ✔ sejak video ni viral, ramai cust yg dtg mengadu yg dia sama seperti dlm cerita tu 😢 ✔ Xpe... slimmewhite kan ada... nak kurus nak putih nah Slimmewhite!! 😍😍 . . . . #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus #slimmingproducts #slimmingproduct #slimmewhite #nakkurusss #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusterbaik #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusberkesan #ubatkurus #bakarlemak #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #kl #codkl #kurusselamat #kurussebelumraya
- 📛 SIAPA DAH TENGOK VIDEO NI?? 📛 . ✔ sedih kan... ramai yg xsedar air mata meleleh... hakak pun sama tau😢 lakonan mmg mantap! . . 🔨 Dalam rumah tangga bukan kita kena jaga makan minum suami je 🔨 Penampilan pun kena jaga 🔨 xperlu sampai bermakeup beria pun... 👍😄 cuma nampak kemas dan tenang mata mandang sudah ckup... . . . . ❎ Tapi... xsemua lelaki cam dlm video ni... ❎ TAPI..... ADA lelaki cmtu tau... jgn x tahu... ✔ sejak video ni viral, ramai cust yg dtg mengadu yg dia sama seperti dlm cerita tu 😢 ✔ Xpe... slimmewhite kan ada... nak kurus nak putih nah Slimmewhite!! 😍😍 . . . . #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus #slimmingproducts #slimmingproduct #slimmewhite #nakkurusss #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusterbaik #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusberkesan #ubatkurus #bakarlemak #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #kl #codkl #kurusselamat #kurussebelumraya
- 📛 SIAPA DAH TENGOK VIDEO NI?? 📛 . ✔ sedih kan... ramai yg xsedar air mata meleleh... hakak pun sama tau😢 lakonan mmg mantap! . . 🔨 Dalam rumah tangga bukan kita kena jaga makan minum suami je 🔨 Penampilan pun kena jaga 🔨 xperlu sampai bermakeup beria pun... 👍😄 cuma nampak kemas dan tenang mata mandang sudah ckup... . . . . ❎ Tapi... xsemua lelaki cam dlm video ni... ❎ TAPI..... ADA lelaki cmtu tau... jgn x tahu... ✔ sejak video ni viral, ramai cust yg dtg mengadu yg dia sama seperti dlm cerita tu 😢 ✔ Xpe... slimmewhite kan ada... nak kurus nak putih nah Slimmewhite!! 😍😍 . . . . #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus #slimmingproducts #slimmingproduct #slimmewhite #nakkurusss #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusterbaik #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusberkesan #ubatkurus #bakarlemak #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #kl #codkl #kurusselamat #kurussebelumraya
- READY STOCK ! JS3661 Jessica Minkoff Bag Price: rm 55 sahaja Material: High quality artificial leather Size: 19 cm L x 10 cm BW x 15 cm H Strap length : 100 cm Closure: button . Postage: rm 7 sm/ rm 13 ss WASSAP : 013 - 442 3852 WASSAP : 013 - 442 3852 WASSAP : 013 - 442 3852 #bagmalaysia #bagcasual #bagstyle #bagslingmurah #baggalas #slingbagmurah #bagmurah #bagtotemurah #bagtanganwaniatatermurah #bagmurah #bagtanganmalaysia #bagpackmurah #pouchbagmurah #makeupbag #dinnerbag #bagdinnermurah #bagdufflemurah #bagbucketmurah #aaisyahdhiarana #laraalana #lofattah #yusufiskandar #dropshipbag #pursemalaysia #pursemurah #penang #kl #bagmango #mangobag #hadiahhandbag #hadiahanniversarymurah
- READY STOCK ! JS3661 Jessica Minkoff Bag Price: rm 55 sahaja Material: High quality artificial leather Size: 19 cm L x 10 cm BW x 15 cm H Strap length : 100 cm Closure: button . Postage: rm 7 sm/ rm 13 ss WASSAP : 013 - 442 3852 WASSAP : 013 - 442 3852 WASSAP : 013 - 442 3852 #bagmalaysia #bagcasual #bagstyle #bagslingmurah #baggalas #slingbagmurah #bagmurah #bagtotemurah #bagtanganwaniatatermurah #bagmurah #bagtanganmalaysia #bagpackmurah #pouchbagmurah #makeupbag #dinnerbag #bagdinnermurah #bagdufflemurah #bagbucketmurah #aaisyahdhiarana #laraalana #lofattah #yusufiskandar #dropshipbag #pursemalaysia #pursemurah #penang #kl #bagmango #mangobag #hadiahhandbag #hadiahanniversarymurah
- READY STOCK ! JS3661 Jessica Minkoff Bag Price: rm 55 sahaja Material: High quality artificial leather Size: 19 cm L x 10 cm BW x 15 cm H Strap length : 100 cm Closure: button . Postage: rm 7 sm/ rm 13 ss WASSAP : 013 - 442 3852 WASSAP : 013 - 442 3852 WASSAP : 013 - 442 3852 #bagmalaysia #bagcasual #bagstyle #bagslingmurah #baggalas #slingbagmurah #bagmurah #bagtotemurah #bagtanganwaniatatermurah #bagmurah #bagtanganmalaysia #bagpackmurah #pouchbagmurah #makeupbag #dinnerbag #bagdinnermurah #bagdufflemurah #bagbucketmurah #aaisyahdhiarana #laraalana #lofattah #yusufiskandar #dropshipbag #pursemalaysia #pursemurah #penang #kl #bagmango #mangobag #hadiahhandbag #hadiahanniversarymurah
- Done Facial untuk pagi ni 🤗💆🏼💆🏼 . . Thank You sis Reyhan #jalankebunklang sebab memilih @qasehjuwitabeautyhomespa untuk buat facial treatment 😍😍 . . <www.wasapp.my/60129400962>🤗💆🏼🤗💆🏻‍♂️ . . Hi sis out there! . Nak tau tak apa yg best sgt mesin urut muka ni?..Haaaa..ni lah mesin Eternal Beauty.. Nak tau tak apa fungsi sebenar EB ni. . Let's check this out. . 😍Eternal Beauty ni ada rahsia 1,3 & 4 . . 1 Pengurut Pemenang Anugerah Ciptaan Inovatif Persatuan Wakil Paten Korea . . 3 Bahagian sasaran : Muka, payudara dan badan . . 4 Teknologi Revolusioner ~ SINAR INFRAMERAH JAUH (FIR) -Memperelok tona kulit -Menghaluskan parut Jerawat -Peredaran darah yang baik ~ULTRABUNYI (ULTRASOUND) -Menggalakkan metabolisme sel -Menghancurkan lemak badan -Menegangkan kulit kendur ~ANION -Meneutralkan Radikal Bebas -Mengurangkan kedutan -Mencerahkan muka -Mengurangkan bintik-bintik hitam @ lingkaran hitam ~GERMANIUM -Meneutralkan ion yang tidak seimbang -Mencegah penuaan pramatang -Meningkatkan penyerapan nutrient Sel -Mencergaskan tubuh badan . . Haaaaa..best kan.. Sape nak rasa kehebatan mesin EB ni?? . . 💜Beauty Cartel No.1 🇲🇾💜 . #qasehjuwitabeautyhomespa #klang #klangvalley #shahalam #kl #pj #facelifting #instantresult #instantvshape
- Done Facial untuk pagi ni 🤗💆🏼💆🏼 . . Thank You sis Reyhan #jalankebunklang sebab memilih @qasehjuwitabeautyhomespa untuk buat facial treatment 😍😍 . . <www.wasapp.my/60129400962>🤗💆🏼🤗💆🏻‍♂️ . . Hi sis out there! . Nak tau tak apa yg best sgt mesin urut muka ni?..Haaaa..ni lah mesin Eternal Beauty.. Nak tau tak apa fungsi sebenar EB ni. . Let& #39;s check this out. . 😍Eternal Beauty ni ada rahsia 1,3 & 4 . . 1 Pengurut Pemenang Anugerah Ciptaan Inovatif Persatuan Wakil Paten Korea . . 3 Bahagian sasaran : Muka, payudara dan badan . . 4 Teknologi Revolusioner ~ SINAR INFRAMERAH JAUH (FIR) -Memperelok tona kulit -Menghaluskan parut Jerawat -Peredaran darah yang baik ~ULTRABUNYI (ULTRASOUND) -Menggalakkan metabolisme sel -Menghancurkan lemak badan -Menegangkan kulit kendur ~ANION -Meneutralkan Radikal Bebas -Mengurangkan kedutan -Mencerahkan muka -Mengurangkan bintik-bintik hitam @ lingkaran hitam ~GERMANIUM -Meneutralkan ion yang tidak seimbang -Mencegah penuaan pramatang -Meningkatkan penyerapan nutrient Sel -Mencergaskan tubuh badan . . Haaaaa..best kan.. Sape nak rasa kehebatan mesin EB ni?? . . 💜Beauty Cartel No.1 🇲🇾💜 . #qasehjuwitabeautyhomespa #klang #klangvalley #shahalam #kl #pj #facelifting #instantresult #instantvshape
- Done Facial untuk pagi ni 🤗💆🏼💆🏼 . . Thank You sis Reyhan #jalankebunklang sebab memilih @qasehjuwitabeautyhomespa untuk buat facial treatment 😍😍 . . <www.wasapp.my/60129400962>🤗💆🏼🤗💆🏻‍♂️ . . Hi sis out there! . Nak tau tak apa yg best sgt mesin urut muka ni?..Haaaa..ni lah mesin Eternal Beauty.. Nak tau tak apa fungsi sebenar EB ni. . Let's check this out. . 😍Eternal Beauty ni ada rahsia 1,3 & 4 . . 1 Pengurut Pemenang Anugerah Ciptaan Inovatif Persatuan Wakil Paten Korea . . 3 Bahagian sasaran : Muka, payudara dan badan . . 4 Teknologi Revolusioner ~ SINAR INFRAMERAH JAUH (FIR) -Memperelok tona kulit -Menghaluskan parut Jerawat -Peredaran darah yang baik ~ULTRABUNYI (ULTRASOUND) -Menggalakkan metabolisme sel -Menghancurkan lemak badan -Menegangkan kulit kendur ~ANION -Meneutralkan Radikal Bebas -Mengurangkan kedutan -Mencerahkan muka -Mengurangkan bintik-bintik hitam @ lingkaran hitam ~GERMANIUM -Meneutralkan ion yang tidak seimbang -Mencegah penuaan pramatang -Meningkatkan penyerapan nutrient Sel -Mencergaskan tubuh badan . . Haaaaa..best kan.. Sape nak rasa kehebatan mesin EB ni?? . . 💜Beauty Cartel No.1 🇲🇾💜 . #qasehjuwitabeautyhomespa #klang #klangvalley #shahalam #kl #pj #facelifting #instantresult #instantvshape
- Gumber Clutch🔥💯 Material : Leather Size : 9" x 5.5" . Color : Brown, Ori Black, Modern Black, Emerald Green . RM60 SM/RM70 SS . #tshirtmurah #bazaarpaknil #trustedsellermalaysia #igersmalaysia #lokalbiz #sapotlokal #lokalahmalaysia #sayajualonline #malaysia #kl #brandedonlineshop #barangkualiti #barangtiptop #clutchmurah #clutchmalaysia #loafermurah #barangbranded #readystockmalaysia #walletmurah #jamtanganmalaysia #jamtangnmurahmalaysia #sneakersmalaysia #sneakersmurah #kasutmurah #kasutsukanmurah #bomberjacketmurah #baranglelakimurahgila #streetwear
- Gumber Clutch🔥💯 Material : Leather Size : 9" x 5.5" . Color : Brown, Ori Black, Modern Black, Emerald Green . RM60 SM/RM70 SS . #tshirtmurah #bazaarpaknil #trustedsellermalaysia #igersmalaysia #lokalbiz #sapotlokal #lokalahmalaysia #sayajualonline #malaysia #kl #brandedonlineshop #barangkualiti #barangtiptop #clutchmurah #clutchmalaysia #loafermurah #barangbranded #readystockmalaysia #walletmurah #jamtanganmalaysia #jamtangnmurahmalaysia #sneakersmalaysia #sneakersmurah #kasutmurah #kasutsukanmurah #bomberjacketmurah #baranglelakimurahgila #streetwear
- Gumber Clutch🔥💯 Material : Leather Size : 9" x 5.5" . Color : Brown, Ori Black, Modern Black, Emerald Green . RM60 SM/RM70 SS . #tshirtmurah #bazaarpaknil #trustedsellermalaysia #igersmalaysia #lokalbiz #sapotlokal #lokalahmalaysia #sayajualonline #malaysia #kl #brandedonlineshop #barangkualiti #barangtiptop #clutchmurah #clutchmalaysia #loafermurah #barangbranded #readystockmalaysia #walletmurah #jamtanganmalaysia #jamtangnmurahmalaysia #sneakersmalaysia #sneakersmurah #kasutmurah #kasutsukanmurah #bomberjacketmurah #baranglelakimurahgila #streetwear
- Gumber Clutch🔥💯 Material : Leather Size : 9" x 5.5" . Color : Brown, Ori Black, Modern Black, Emerald Green . RM60 SM/RM70 SS . #tshirtmurah #bazaarpaknil #trustedsellermalaysia #igersmalaysia #lokalbiz #sapotlokal #lokalahmalaysia #sayajualonline #malaysia #kl #brandedonlineshop #barangkualiti #barangtiptop #clutchmurah #clutchmalaysia #loafermurah #barangbranded #readystockmalaysia #walletmurah #jamtanganmalaysia #jamtangnmurahmalaysia #sneakersmalaysia #sneakersmurah #kasutmurah #kasutsukanmurah #bomberjacketmurah #baranglelakimurahgila #streetwear
- Gumber Clutch🔥💯 Material : Leather Size : 9" x 5.5" . Color : Brown, Ori Black, Modern Black, Emerald Green . RM60 SM/RM70 SS . #tshirtmurah #bazaarpaknil #trustedsellermalaysia #igersmalaysia #lokalbiz #sapotlokal #lokalahmalaysia #sayajualonline #malaysia #kl #brandedonlineshop #barangkualiti #barangtiptop #clutchmurah #clutchmalaysia #loafermurah #barangbranded #readystockmalaysia #walletmurah #jamtanganmalaysia #jamtangnmurahmalaysia #sneakersmalaysia #sneakersmurah #kasutmurah #kasutsukanmurah #bomberjacketmurah #baranglelakimurahgila #streetwear
- Gumber Clutch🔥💯 Material : Leather Size : 9" x 5.5" . Color : Brown, Ori Black, Modern Black, Emerald Green . RM60 SM/RM70 SS . #tshirtmurah #bazaarpaknil #trustedsellermalaysia #igersmalaysia #lokalbiz #sapotlokal #lokalahmalaysia #sayajualonline #malaysia #kl #brandedonlineshop #barangkualiti #barangtiptop #clutchmurah #clutchmalaysia #loafermurah #barangbranded #readystockmalaysia #walletmurah #jamtanganmalaysia #jamtangnmurahmalaysia #sneakersmalaysia #sneakersmurah #kasutmurah #kasutsukanmurah #bomberjacketmurah #baranglelakimurahgila #streetwear
- Gumber Clutch🔥💯 Material : Leather Size : 9" x 5.5" . Color : Brown, Ori Black, Modern Black, Emerald Green . RM60 SM/RM70 SS . #tshirtmurah #bazaarpaknil #trustedsellermalaysia #igersmalaysia #lokalbiz #sapotlokal #lokalahmalaysia #sayajualonline #malaysia #kl #brandedonlineshop #barangkualiti #barangtiptop #clutchmurah #clutchmalaysia #loafermurah #barangbranded #readystockmalaysia #walletmurah #jamtanganmalaysia #jamtangnmurahmalaysia #sneakersmalaysia #sneakersmurah #kasutmurah #kasutsukanmurah #bomberjacketmurah #baranglelakimurahgila #streetwear
- Gumber Clutch🔥💯 Material : Leather Size : 9" x 5.5" . Color : Brown, Ori Black, Modern Black, Emerald Green . RM60 SM/RM70 SS . #tshirtmurah #bazaarpaknil #trustedsellermalaysia #igersmalaysia #lokalbiz #sapotlokal #lokalahmalaysia #sayajualonline #malaysia #kl #brandedonlineshop #barangkualiti #barangtiptop #clutchmurah #clutchmalaysia #loafermurah #barangbranded #readystockmalaysia #walletmurah #jamtanganmalaysia #jamtangnmurahmalaysia #sneakersmalaysia #sneakersmurah #kasutmurah #kasutsukanmurah #bomberjacketmurah #baranglelakimurahgila #streetwear
- Genuine silver black diamond. Cantik elok di jari manis. . .... RM170.00✔ termasuk kotak cincin + polishing cloth. .... . PERCUMA postage untuk Semenanjung Malaysia. Tambah RM5 untuk Sabah Sarawak. . . . ======== Cara Order; 1. Dapatkan ukuran inner diameter cincin yang asal terlebih dahulu. 2. Jika tidak tahu cara nak ukur, kami akan ajar. 3. Pelanggan perlu pastikan saiz cincin yang dipilih adalah tepat. 4. PM kami untuk stock checking . . PENGEPOSAN ●Postage dilakukan dalam masa 2 hari selepas bayaran penuh diterima. Barang dijangka diterima dalam tempoh 3 - 5 hari bekerja. ● Pengeposan dilakukan sepenuhnya oleh Pos Malaysia. . ** Diminta ikut aturan belian seperti di atas untuk memudahkan urusan tuan puan. ======== . . .......... Hubungi kami untuk order/pertanyaan: 📱0199790730 📱0199790730 . . #cincinlelaki #cincinwanita #cincin #cincinemas #cincinemas #diamond #kejutan #harijadi #ringstyle #hantaran #hantaranmurah #hantarankawin #anniversarygift #anniversaryweekend #malaysiawedding #instamalaysiashop #onlineshoppingmalaysia #kl #bazarpaknilmurah #alhajarjewels #engagementring #engagementrings #cintasiweddingplanner #kekasih #jubahmuslimah #jubahmurahmurah #tudung #tudungonline #handsock #murahmurah
- Genuine silver black diamond. Cantik elok di jari manis. . .... RM170.00✔ termasuk kotak cincin + polishing cloth. .... . PERCUMA postage untuk Semenanjung Malaysia. Tambah RM5 untuk Sabah Sarawak. . . . ======== Cara Order; 1. Dapatkan ukuran inner diameter cincin yang asal terlebih dahulu. 2. Jika tidak tahu cara nak ukur, kami akan ajar. 3. Pelanggan perlu pastikan saiz cincin yang dipilih adalah tepat. 4. PM kami untuk stock checking . . PENGEPOSAN ●Postage dilakukan dalam masa 2 hari selepas bayaran penuh diterima. Barang dijangka diterima dalam tempoh 3 - 5 hari bekerja. ● Pengeposan dilakukan sepenuhnya oleh Pos Malaysia. . ** Diminta ikut aturan belian seperti di atas untuk memudahkan urusan tuan puan. ======== . . .......... Hubungi kami untuk order/pertanyaan: 📱0199790730 📱0199790730 . . #cincinlelaki #cincinwanita #cincin #cincinemas #cincinemas #diamond #kejutan #harijadi #ringstyle #hantaran #hantaranmurah #hantarankawin #anniversarygift #anniversaryweekend #malaysiawedding #instamalaysiashop #onlineshoppingmalaysia #kl #bazarpaknilmurah #alhajarjewels #engagementring #engagementrings #cintasiweddingplanner #kekasih #jubahmuslimah #jubahmurahmurah #tudung #tudungonline #handsock #murahmurah
- Genuine silver black diamond. Cantik elok di jari manis. . .... RM170.00✔ termasuk kotak cincin + polishing cloth. .... . PERCUMA postage untuk Semenanjung Malaysia. Tambah RM5 untuk Sabah Sarawak. . . . ======== Cara Order; 1. Dapatkan ukuran inner diameter cincin yang asal terlebih dahulu. 2. Jika tidak tahu cara nak ukur, kami akan ajar. 3. Pelanggan perlu pastikan saiz cincin yang dipilih adalah tepat. 4. PM kami untuk stock checking . . PENGEPOSAN ●Postage dilakukan dalam masa 2 hari selepas bayaran penuh diterima. Barang dijangka diterima dalam tempoh 3 - 5 hari bekerja. ● Pengeposan dilakukan sepenuhnya oleh Pos Malaysia. . ** Diminta ikut aturan belian seperti di atas untuk memudahkan urusan tuan puan. ======== . . .......... Hubungi kami untuk order/pertanyaan: 📱0199790730 📱0199790730 . . #cincinlelaki #cincinwanita #cincin #cincinemas #cincinemas #diamond #kejutan #harijadi #ringstyle #hantaran #hantaranmurah #hantarankawin #anniversarygift #anniversaryweekend #malaysiawedding #instamalaysiashop #onlineshoppingmalaysia #kl #bazarpaknilmurah #alhajarjewels #engagementring #engagementrings #cintasiweddingplanner #kekasih #jubahmuslimah #jubahmurahmurah #tudung #tudungonline #handsock #murahmurah
- Genuine silver black diamond. Cantik elok di jari manis. . .... RM170.00✔ termasuk kotak cincin + polishing cloth. .... . PERCUMA postage untuk Semenanjung Malaysia. Tambah RM5 untuk Sabah Sarawak. . . . ======== Cara Order; 1. Dapatkan ukuran inner diameter cincin yang asal terlebih dahulu. 2. Jika tidak tahu cara nak ukur, kami akan ajar. 3. Pelanggan perlu pastikan saiz cincin yang dipilih adalah tepat. 4. PM kami untuk stock checking . . PENGEPOSAN ●Postage dilakukan dalam masa 2 hari selepas bayaran penuh diterima. Barang dijangka diterima dalam tempoh 3 - 5 hari bekerja. ● Pengeposan dilakukan sepenuhnya oleh Pos Malaysia. . ** Diminta ikut aturan belian seperti di atas untuk memudahkan urusan tuan puan. ======== . . .......... Hubungi kami untuk order/pertanyaan: 📱0199790730 📱0199790730 . . #cincinlelaki #cincinwanita #cincin #cincinemas #cincinemas #diamond #kejutan #harijadi #ringstyle #hantaran #hantaranmurah #hantarankawin #anniversarygift #anniversaryweekend #malaysiawedding #instamalaysiashop #onlineshoppingmalaysia #kl #bazarpaknilmurah #alhajarjewels #engagementring #engagementrings #cintasiweddingplanner #kekasih #jubahmuslimah #jubahmurahmurah #tudung #tudungonline #handsock #murahmurah
- Genuine silver black diamond. Cantik elok di jari manis. . .... RM170.00✔ termasuk kotak cincin + polishing cloth. .... . PERCUMA postage untuk Semenanjung Malaysia. Tambah RM5 untuk Sabah Sarawak. . . . ======== Cara Order; 1. Dapatkan ukuran inner diameter cincin yang asal terlebih dahulu. 2. Jika tidak tahu cara nak ukur, kami akan ajar. 3. Pelanggan perlu pastikan saiz cincin yang dipilih adalah tepat. 4. PM kami untuk stock checking . . PENGEPOSAN ●Postage dilakukan dalam masa 2 hari selepas bayaran penuh diterima. Barang dijangka diterima dalam tempoh 3 - 5 hari bekerja. ● Pengeposan dilakukan sepenuhnya oleh Pos Malaysia. . ** Diminta ikut aturan belian seperti di atas untuk memudahkan urusan tuan puan. ======== . . .......... Hubungi kami untuk order/pertanyaan: 📱0199790730 📱0199790730 . . #cincinlelaki #cincinwanita #cincin #cincinemas #cincinemas #diamond #kejutan #harijadi #ringstyle #hantaran #hantaranmurah #hantarankawin #anniversarygift #anniversaryweekend #malaysiawedding #instamalaysiashop #onlineshoppingmalaysia #kl #bazarpaknilmurah #alhajarjewels #engagementring #engagementrings #cintasiweddingplanner #kekasih #jubahmuslimah #jubahmurahmurah #tudung #tudungonline #handsock #murahmurah
- Genuine silver black diamond. Cantik elok di jari manis. . .... RM170.00✔ termasuk kotak cincin + polishing cloth. .... . PERCUMA postage untuk Semenanjung Malaysia. Tambah RM5 untuk Sabah Sarawak. . . . ======== Cara Order; 1. Dapatkan ukuran inner diameter cincin yang asal terlebih dahulu. 2. Jika tidak tahu cara nak ukur, kami akan ajar. 3. Pelanggan perlu pastikan saiz cincin yang dipilih adalah tepat. 4. PM kami untuk stock checking . . PENGEPOSAN ●Postage dilakukan dalam masa 2 hari selepas bayaran penuh diterima. Barang dijangka diterima dalam tempoh 3 - 5 hari bekerja. ● Pengeposan dilakukan sepenuhnya oleh Pos Malaysia. . ** Diminta ikut aturan belian seperti di atas untuk memudahkan urusan tuan puan. ======== . . .......... Hubungi kami untuk order/pertanyaan: 📱0199790730 📱0199790730 . . #cincinlelaki #cincinwanita #cincin #cincinemas #cincinemas #diamond #kejutan #harijadi #ringstyle #hantaran #hantaranmurah #hantarankawin #anniversarygift #anniversaryweekend #malaysiawedding #instamalaysiashop #onlineshoppingmalaysia #kl #bazarpaknilmurah #alhajarjewels #engagementring #engagementrings #cintasiweddingplanner #kekasih #jubahmuslimah #jubahmurahmurah #tudung #tudungonline #handsock #murahmurah
- Genuine silver black diamond. Cantik elok di jari manis. . .... RM170.00✔ termasuk kotak cincin + polishing cloth. .... . PERCUMA postage untuk Semenanjung Malaysia. Tambah RM5 untuk Sabah Sarawak. . . . ======== Cara Order; 1. Dapatkan ukuran inner diameter cincin yang asal terlebih dahulu. 2. Jika tidak tahu cara nak ukur, kami akan ajar. 3. Pelanggan perlu pastikan saiz cincin yang dipilih adalah tepat. 4. PM kami untuk stock checking . . PENGEPOSAN ●Postage dilakukan dalam masa 2 hari selepas bayaran penuh diterima. Barang dijangka diterima dalam tempoh 3 - 5 hari bekerja. ● Pengeposan dilakukan sepenuhnya oleh Pos Malaysia. . ** Diminta ikut aturan belian seperti di atas untuk memudahkan urusan tuan puan. ======== . . .......... Hubungi kami untuk order/pertanyaan: 📱0199790730 📱0199790730 . . #cincinlelaki #cincinwanita #cincin #cincinemas #cincinemas #diamond #kejutan #harijadi #ringstyle #hantaran #hantaranmurah #hantarankawin #anniversarygift #anniversaryweekend #malaysiawedding #instamalaysiashop #onlineshoppingmalaysia #kl #bazarpaknilmurah #alhajarjewels #engagementring #engagementrings #cintasiweddingplanner #kekasih #jubahmuslimah #jubahmurahmurah #tudung #tudungonline #handsock #murahmurah
- Genuine silver black diamond. Cantik elok di jari manis. . .... RM170.00✔ termasuk kotak cincin + polishing cloth. .... . PERCUMA postage untuk Semenanjung Malaysia. Tambah RM5 untuk Sabah Sarawak. . . . ======== Cara Order; 1. Dapatkan ukuran inner diameter cincin yang asal terlebih dahulu. 2. Jika tidak tahu cara nak ukur, kami akan ajar. 3. Pelanggan perlu pastikan saiz cincin yang dipilih adalah tepat. 4. PM kami untuk stock checking . . PENGEPOSAN ●Postage dilakukan dalam masa 2 hari selepas bayaran penuh diterima. Barang dijangka diterima dalam tempoh 3 - 5 hari bekerja. ● Pengeposan dilakukan sepenuhnya oleh Pos Malaysia. . ** Diminta ikut aturan belian seperti di atas untuk memudahkan urusan tuan puan. ======== . . .......... Hubungi kami untuk order/pertanyaan: 📱0199790730 📱0199790730 . . #cincinlelaki #cincinwanita #cincin #cincinemas #cincinemas #diamond #kejutan #harijadi #ringstyle #hantaran #hantaranmurah #hantarankawin #anniversarygift #anniversaryweekend #malaysiawedding #instamalaysiashop #onlineshoppingmalaysia #kl #bazarpaknilmurah #alhajarjewels #engagementring #engagementrings #cintasiweddingplanner #kekasih #jubahmuslimah #jubahmurahmurah #tudung #tudungonline #handsock #murahmurah
- Genuine silver black diamond. Cantik elok di jari manis. . .... RM170.00✔ termasuk kotak cincin + polishing cloth. .... . PERCUMA postage untuk Semenanjung Malaysia. Tambah RM5 untuk Sabah Sarawak. . . . ======== Cara Order; 1. Dapatkan ukuran inner diameter cincin yang asal terlebih dahulu. 2. Jika tidak tahu cara nak ukur, kami akan ajar. 3. Pelanggan perlu pastikan saiz cincin yang dipilih adalah tepat. 4. PM kami untuk stock checking . . PENGEPOSAN ●Postage dilakukan dalam masa 2 hari selepas bayaran penuh diterima. Barang dijangka diterima dalam tempoh 3 - 5 hari bekerja. ● Pengeposan dilakukan sepenuhnya oleh Pos Malaysia. . ** Diminta ikut aturan belian seperti di atas untuk memudahkan urusan tuan puan. ======== . . .......... Hubungi kami untuk order/pertanyaan: 📱0199790730 📱0199790730 . . #cincinlelaki #cincinwanita #cincin #cincinemas #cincinemas #diamond #kejutan #harijadi #ringstyle #hantaran #hantaranmurah #hantarankawin #anniversarygift #anniversaryweekend #malaysiawedding #instamalaysiashop #onlineshoppingmalaysia #kl #bazarpaknilmurah #alhajarjewels #engagementring #engagementrings #cintasiweddingplanner #kekasih #jubahmuslimah #jubahmurahmurah #tudung #tudungonline #handsock #murahmurah

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.