Photos and video with hashtag #kl

#kl

  • 3M Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- Hasil penggunaan konsisten full set skincare, nampak beza tak? . Kulit after tampak lebih bersih, kurang berminyak, lebih cerah & halus . Elysian merawat kulit secara sempurna, dari dalam kulit, dengan cara selamat. Kakak tak janji bulan bintang, tak janji kulit licin berkilau bak cermin oh tidakkk . Kakak janji kulit akan rasa bersihhh dan sihat, rasa smooth je, tanpa rasa pedih pedih, tanpa penggelupasan, dok tengan panas pun lekkk ja takda macam udang kena bakar . Full set Elysian ni ada: . . 1. Elysian Booster Serum RM85 SM/ RM90SS 2. Ruby Skincare Set RM135 SM / RM140 SS Free postage SM / SS add RM5 . If baru nak berkenalan dengan Elysian, boleh mula dengan set bajet kita basic set. Bila dah serasi dan sesuaii, haa boleh dah tambah item lain 😎 . Nak cuba make sure dapatkan konsultasi eksklusif dari kakak, kakwi bantu korang dapatkan kulit sihat cantik dengan cara selamat, inshaAllah . . 📲Whatsapp kakwie +6013-6210061 untuk further info . . 💎Jom Jana Income Bersama, Ejen & Dropship dari seluruh negara diperlukan. . . 🚗COD available Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil / KLIA / Sepang / Semenyih / Kajang / Bangi / Nilai /  Seremban / Senawang
- Hasil penggunaan konsisten full set skincare, nampak beza tak? . Kulit after tampak lebih bersih, kurang berminyak, lebih cerah & halus . Elysian merawat kulit secara sempurna, dari dalam kulit, dengan cara selamat. Kakak tak janji bulan bintang, tak janji kulit licin berkilau bak cermin oh tidakkk . Kakak janji kulit akan rasa bersihhh dan sihat, rasa smooth je, tanpa rasa pedih pedih, tanpa penggelupasan, dok tengan panas pun lekkk ja takda macam udang kena bakar . Full set Elysian ni ada: . . 1. Elysian Booster Serum RM85 SM/ RM90SS 2. Ruby Skincare Set RM135 SM / RM140 SS Free postage SM / SS add RM5 . If baru nak berkenalan dengan Elysian, boleh mula dengan set bajet kita basic set. Bila dah serasi dan sesuaii, haa boleh dah tambah item lain 😎 . Nak cuba make sure dapatkan konsultasi eksklusif dari kakak, kakwi bantu korang dapatkan kulit sihat cantik dengan cara selamat, inshaAllah . . 📲Whatsapp kakwie +6013-6210061 untuk further info . . 💎Jom Jana Income Bersama, Ejen & Dropship dari seluruh negara diperlukan. . . 🚗COD available Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil / KLIA / Sepang / Semenyih / Kajang / Bangi / Nilai /  Seremban / Senawang
- Hasil penggunaan konsisten full set skincare, nampak beza tak? . Kulit after tampak lebih bersih, kurang berminyak, lebih cerah & halus . Elysian merawat kulit secara sempurna, dari dalam kulit, dengan cara selamat. Kakak tak janji bulan bintang, tak janji kulit licin berkilau bak cermin oh tidakkk . Kakak janji kulit akan rasa bersihhh dan sihat, rasa smooth je, tanpa rasa pedih pedih, tanpa penggelupasan, dok tengan panas pun lekkk ja takda macam udang kena bakar . Full set Elysian ni ada: . . 1. Elysian Booster Serum RM85 SM/ RM90SS 2. Ruby Skincare Set RM135 SM / RM140 SS Free postage SM / SS add RM5 . If baru nak berkenalan dengan Elysian, boleh mula dengan set bajet kita basic set. Bila dah serasi dan sesuaii, haa boleh dah tambah item lain 😎 . Nak cuba make sure dapatkan konsultasi eksklusif dari kakak, kakwi bantu korang dapatkan kulit sihat cantik dengan cara selamat, inshaAllah . . 📲Whatsapp kakwie +6013-6210061 untuk further info . . 💎Jom Jana Income Bersama, Ejen & Dropship dari seluruh negara diperlukan. . . 🚗COD available Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil / KLIA / Sepang / Semenyih / Kajang / Bangi / Nilai /  Seremban / Senawang
- 📝💁🏻👆🏻📞feedback dari customer👍🏻😍🕶 tq😘 📱wasap only tau tau tau.. . ada lg kekosongan bln 12 2017 & bln 1 2018📬 utk diselitkan📣BLN DECEMBER 2017 & BLN JANUARI 2018📣📝🎊 meh wasap for detail📃 . 🍬DOORGIFT,🌷deco hb/Anniversary, 🎉surprise hb/Anniversary, 🎪SUPRISE PICNIC,📃delivery ucapan, 🍭diaper cake, 📷photobooth, 📋guestbook, 🍮candybuffet & 🎁tempahan hamper🍫🌹🍉🌹😍☕🍱 *IKUT BAJET ANDA* wasap 0102770248 (aisyah) 0176606590 (hidayah) . #surprisedeliverylafys #onlineshopping #onlineboutique #doorgift #surprisebirthday #flowerbox #gifts #kedaibunga #bazaar #bazaronline #bazarpaknilmurah #kl #flowers #surprisedelivery #selangor #flowerbouquet #chocolate #putrajaya #picnic #petals #diapercake #photobooth #freshflower #flowercrown #hampermurah #hampers #kedaionline #rombouquet
- 📝💁🏻👆🏻📞feedback dari customer👍🏻😍🕶 tq😘 📱wasap only tau tau tau.. . ada lg kekosongan bln 12 2017 & bln 1 2018📬 utk diselitkan📣BLN DECEMBER 2017 & BLN JANUARI 2018📣📝🎊 meh wasap for detail📃 . 🍬DOORGIFT,🌷deco hb/Anniversary, 🎉surprise hb/Anniversary, 🎪SUPRISE PICNIC,📃delivery ucapan, 🍭diaper cake, 📷photobooth, 📋guestbook, 🍮candybuffet & 🎁tempahan hamper🍫🌹🍉🌹😍☕🍱 *IKUT BAJET ANDA* wasap 0102770248 (aisyah) 0176606590 (hidayah) . #surprisedeliverylafys #onlineshopping #onlineboutique #doorgift #surprisebirthday #flowerbox #gifts #kedaibunga #bazaar #bazaronline #bazarpaknilmurah #kl #flowers #surprisedelivery #selangor #flowerbouquet #chocolate #putrajaya #picnic #petals #diapercake #photobooth #freshflower #flowercrown #hampermurah #hampers #kedaionline #rombouquet
- 📝💁🏻👆🏻📞feedback dari customer👍🏻😍🕶 tq😘 📱wasap only tau tau tau.. . ada lg kekosongan bln 12 2017 & bln 1 2018📬 utk diselitkan📣BLN DECEMBER 2017 & BLN JANUARI 2018📣📝🎊 meh wasap for detail📃 . 🍬DOORGIFT,🌷deco hb/Anniversary, 🎉surprise hb/Anniversary, 🎪SUPRISE PICNIC,📃delivery ucapan, 🍭diaper cake, 📷photobooth, 📋guestbook, 🍮candybuffet & 🎁tempahan hamper🍫🌹🍉🌹😍☕🍱 *IKUT BAJET ANDA* wasap 0102770248 (aisyah) 0176606590 (hidayah) . #surprisedeliverylafys #onlineshopping #onlineboutique #doorgift #surprisebirthday #flowerbox #gifts #kedaibunga #bazaar #bazaronline #bazarpaknilmurah #kl #flowers #surprisedelivery #selangor #flowerbouquet #chocolate #putrajaya #picnic #petals #diapercake #photobooth #freshflower #flowercrown #hampermurah #hampers #kedaionline #rombouquet
- 📝💝💖💗📞suprise lg lg lg 📃🚗surprise surprise surprise 🚗 📱wasap only tau tau tau.. . ada lg kekosongan bln 12 2017 & buat tmphn bulan 1 2018📬 utk diselitkan📣BLN DECEMBER 2017📣📝buat tempahan/order bulan 1 2018 🎈🎊 meh wasap for detail📃 . 🍬DOORGIFT,🌷deco hb/Anniversary, 🎉surprise hb/Anniversary, 🎪SUPRISE PICNIC,📃delivery ucapan, 🍭diaper cake, 📷photobooth, 📋guestbook, 🍮candybuffet & 🎁tempahan hamper🍫🌹🍉🌹😍☕🍱 *IKUT BAJET ANDA* wasap 0102770248 (aisyah) 0176606590 (hidayah) . #surprisedeliverylafys #onlineshopping #onlineboutique #doorgift #surprisebirthday #flowerbox #gifts #kedaibunga #bazaar #bazaronline #bazarpaknilmurah #kl #flowers #surprisedelivery #selangor #flowerbouquet #chocolate #putrajaya #picnic #petals #diapercake #photobooth #freshflower #flowercrown #hampermurah #hampers #kedaionline #rombouquet
- 📝💝💖💗📞suprise lg lg lg 📃🚗surprise surprise surprise 🚗 📱wasap only tau tau tau.. . ada lg kekosongan bln 12 2017 & buat tmphn bulan 1 2018📬 utk diselitkan📣BLN DECEMBER 2017📣📝buat tempahan/order bulan 1 2018 🎈🎊 meh wasap for detail📃 . 🍬DOORGIFT,🌷deco hb/Anniversary, 🎉surprise hb/Anniversary, 🎪SUPRISE PICNIC,📃delivery ucapan, 🍭diaper cake, 📷photobooth, 📋guestbook, 🍮candybuffet & 🎁tempahan hamper🍫🌹🍉🌹😍☕🍱 *IKUT BAJET ANDA* wasap 0102770248 (aisyah) 0176606590 (hidayah) . #surprisedeliverylafys #onlineshopping #onlineboutique #doorgift #surprisebirthday #flowerbox #gifts #kedaibunga #bazaar #bazaronline #bazarpaknilmurah #kl #flowers #surprisedelivery #selangor #flowerbouquet #chocolate #putrajaya #picnic #petals #diapercake #photobooth #freshflower #flowercrown #hampermurah #hampers #kedaionline #rombouquet
- 📝💝💖💗📞suprise lg lg lg 📃🚗surprise surprise surprise 🚗 📱wasap only tau tau tau.. . ada lg kekosongan bln 12 2017 & buat tmphn bulan 1 2018📬 utk diselitkan📣BLN DECEMBER 2017📣📝buat tempahan/order bulan 1 2018 🎈🎊 meh wasap for detail📃 . 🍬DOORGIFT,🌷deco hb/Anniversary, 🎉surprise hb/Anniversary, 🎪SUPRISE PICNIC,📃delivery ucapan, 🍭diaper cake, 📷photobooth, 📋guestbook, 🍮candybuffet & 🎁tempahan hamper🍫🌹🍉🌹😍☕🍱 *IKUT BAJET ANDA* wasap 0102770248 (aisyah) 0176606590 (hidayah) . #surprisedeliverylafys #onlineshopping #onlineboutique #doorgift #surprisebirthday #flowerbox #gifts #kedaibunga #bazaar #bazaronline #bazarpaknilmurah #kl #flowers #surprisedelivery #selangor #flowerbouquet #chocolate #putrajaya #picnic #petals #diapercake #photobooth #freshflower #flowercrown #hampermurah #hampers #kedaionline #rombouquet
- 📝💝💖💗📞suprise lg lg lg 📃🚗surprise surprise surprise 🚗 📱wasap only tau tau tau.. . ada lg kekosongan bln 12 2017 & buat tmphn bulan 1 2018📬 utk diselitkan📣BLN DECEMBER 2017📣📝buat tempahan/order bulan 1 2018 🎈🎊 meh wasap for detail📃 . 🍬DOORGIFT,🌷deco hb/Anniversary, 🎉surprise hb/Anniversary, 🎪SUPRISE PICNIC,📃delivery ucapan, 🍭diaper cake, 📷photobooth, 📋guestbook, 🍮candybuffet & 🎁tempahan hamper🍫🌹🍉🌹😍☕🍱 *IKUT BAJET ANDA* wasap 0102770248 (aisyah) 0176606590 (hidayah) . #surprisedeliverylafys #onlineshopping #onlineboutique #doorgift #surprisebirthday #flowerbox #gifts #kedaibunga #bazaar #bazaronline #bazarpaknilmurah #kl #flowers #surprisedelivery #selangor #flowerbouquet #chocolate #putrajaya #picnic #petals #diapercake #photobooth #freshflower #flowercrown #hampermurah #hampers #kedaionline #rombouquet
- 📝💝💖💗📞suprise lg lg lg 📃🚗surprise surprise surprise 🚗 📱wasap only tau tau tau.. . ada lg kekosongan bln 12 2017 & buat tmphn bulan 1 2018📬 utk diselitkan📣BLN DECEMBER 2017📣📝buat tempahan/order bulan 1 2018 🎈🎊 meh wasap for detail📃 . 🍬DOORGIFT,🌷deco hb/Anniversary, 🎉surprise hb/Anniversary, 🎪SUPRISE PICNIC,📃delivery ucapan, 🍭diaper cake, 📷photobooth, 📋guestbook, 🍮candybuffet & 🎁tempahan hamper🍫🌹🍉🌹😍☕🍱 *IKUT BAJET ANDA* wasap 0102770248 (aisyah) 0176606590 (hidayah) . #surprisedeliverylafys #onlineshopping #onlineboutique #doorgift #surprisebirthday #flowerbox #gifts #kedaibunga #bazaar #bazaronline #bazarpaknilmurah #kl #flowers #surprisedelivery #selangor #flowerbouquet #chocolate #putrajaya #picnic #petals #diapercake #photobooth #freshflower #flowercrown #hampermurah #hampers #kedaionline #rombouquet
- 📝💝💖💗📞suprise lg lg lg 📃🚗surprise surprise surprise 🚗 📱wasap only tau tau tau.. . ada lg kekosongan bln 12 2017 & buat tmphn bulan 1 2018📬 utk diselitkan📣BLN DECEMBER 2017📣📝buat tempahan/order bulan 1 2018 🎈🎊 meh wasap for detail📃 . 🍬DOORGIFT,🌷deco hb/Anniversary, 🎉surprise hb/Anniversary, 🎪SUPRISE PICNIC,📃delivery ucapan, 🍭diaper cake, 📷photobooth, 📋guestbook, 🍮candybuffet & 🎁tempahan hamper🍫🌹🍉🌹😍☕🍱 *IKUT BAJET ANDA* wasap 0102770248 (aisyah) 0176606590 (hidayah) . #surprisedeliverylafys #onlineshopping #onlineboutique #doorgift #surprisebirthday #flowerbox #gifts #kedaibunga #bazaar #bazaronline #bazarpaknilmurah #kl #flowers #surprisedelivery #selangor #flowerbouquet #chocolate #putrajaya #picnic #petals #diapercake #photobooth #freshflower #flowercrown #hampermurah #hampers #kedaionline #rombouquet
- 📝💝💖💗📞suprise lg lg lg 📃🚗surprise surprise surprise 🚗 📱wasap only tau tau tau.. . ada lg kekosongan bln 12 2017 & buat tmphn bulan 1 2018📬 utk diselitkan📣BLN DECEMBER 2017📣📝buat tempahan/order bulan 1 2018 🎈🎊 meh wasap for detail📃 . 🍬DOORGIFT,🌷deco hb/Anniversary, 🎉surprise hb/Anniversary, 🎪SUPRISE PICNIC,📃delivery ucapan, 🍭diaper cake, 📷photobooth, 📋guestbook, 🍮candybuffet & 🎁tempahan hamper🍫🌹🍉🌹😍☕🍱 *IKUT BAJET ANDA* wasap 0102770248 (aisyah) 0176606590 (hidayah) . #surprisedeliverylafys #onlineshopping #onlineboutique #doorgift #surprisebirthday #flowerbox #gifts #kedaibunga #bazaar #bazaronline #bazarpaknilmurah #kl #flowers #surprisedelivery #selangor #flowerbouquet #chocolate #putrajaya #picnic #petals #diapercake #photobooth #freshflower #flowercrown #hampermurah #hampers #kedaionline #rombouquet
- 📝💝💖💗📞suprise lg lg lg 📃🚗surprise surprise surprise 🚗 📱wasap only tau tau tau.. . ada lg kekosongan bln 12 2017 & buat tmphn bulan 1 2018📬 utk diselitkan📣BLN DECEMBER 2017📣📝buat tempahan/order bulan 1 2018 🎈🎊 meh wasap for detail📃 . 🍬DOORGIFT,🌷deco hb/Anniversary, 🎉surprise hb/Anniversary, 🎪SUPRISE PICNIC,📃delivery ucapan, 🍭diaper cake, 📷photobooth, 📋guestbook, 🍮candybuffet & 🎁tempahan hamper🍫🌹🍉🌹😍☕🍱 *IKUT BAJET ANDA* wasap 0102770248 (aisyah) 0176606590 (hidayah) . #surprisedeliverylafys #onlineshopping #onlineboutique #doorgift #surprisebirthday #flowerbox #gifts #kedaibunga #bazaar #bazaronline #bazarpaknilmurah #kl #flowers #surprisedelivery #selangor #flowerbouquet #chocolate #putrajaya #picnic #petals #diapercake #photobooth #freshflower #flowercrown #hampermurah #hampers #kedaionline #rombouquet
- 📝💝💖💗📞suprise lg lg lg 📃🚗surprise surprise surprise 🚗 📱wasap only tau tau tau.. . ada lg kekosongan bln 12 2017 & buat tmphn bulan 1 2018📬 utk diselitkan📣BLN DECEMBER 2017📣📝buat tempahan/order bulan 1 2018 🎈🎊 meh wasap for detail📃 . 🍬DOORGIFT,🌷deco hb/Anniversary, 🎉surprise hb/Anniversary, 🎪SUPRISE PICNIC,📃delivery ucapan, 🍭diaper cake, 📷photobooth, 📋guestbook, 🍮candybuffet & 🎁tempahan hamper🍫🌹🍉🌹😍☕🍱 *IKUT BAJET ANDA* wasap 0102770248 (aisyah) 0176606590 (hidayah) . #surprisedeliverylafys #onlineshopping #onlineboutique #doorgift #surprisebirthday #flowerbox #gifts #kedaibunga #bazaar #bazaronline #bazarpaknilmurah #kl #flowers #surprisedelivery #selangor #flowerbouquet #chocolate #putrajaya #picnic #petals #diapercake #photobooth #freshflower #flowercrown #hampermurah #hampers #kedaionline #rombouquet
- The 12.12 sale starts now! Limited promotion quantities available for each product. To avoid disappointment, log in to your Virtual Office as early as possible to place your order(s) for your favourite products! To know further 👉🏻 💌📲 0163197912💕 💚WhatsApp: 0163197912 https://api.whatsapp.com/send?phone=60163197912&text= #youngliving #yenhan #malaysia #KL #puretherapeuticalgrade #essentialoil #ilove #iloveoil #100pureoil #pureessentialoil #seedtoseal #younglivingessentialoil #instagood #essentialoils #EO #instaphoto #askmehow #ylsharing #younglivingbusiness #ylopportunity #ylpsk #xmasgift
- The 12.12 sale starts now! Limited promotion quantities available for each product. To avoid disappointment, log in to your Virtual Office as early as possible to place your order(s) for your favourite products! To know further 👉🏻 💌📲 0163197912💕 💚WhatsApp: 0163197912 https://api.whatsapp.com/send?phone=60163197912&text= #youngliving #yenhan #malaysia #KL #puretherapeuticalgrade #essentialoil #ilove #iloveoil #100pureoil #pureessentialoil #seedtoseal #younglivingessentialoil #instagood #essentialoils #EO #instaphoto #askmehow #ylsharing #younglivingbusiness #ylopportunity #ylpsk #xmasgift
- The 12.12 sale starts now! Limited promotion quantities available for each product. To avoid disappointment, log in to your Virtual Office as early as possible to place your order(s) for your favourite products! To know further 👉🏻 💌📲 0163197912💕 💚WhatsApp: 0163197912 https://api.whatsapp.com/send?phone=60163197912&text= #youngliving #yenhan #malaysia #KL #puretherapeuticalgrade #essentialoil #ilove #iloveoil #100pureoil #pureessentialoil #seedtoseal #younglivingessentialoil #instagood #essentialoils #EO #instaphoto #askmehow #ylsharing #younglivingbusiness #ylopportunity #ylpsk #xmasgift
- Comemorando 1 ano. Apresento mais uma vez do projeto defendido na minha banca de TFG. Desta vez para alunos da Unime a convite do prof André Lissonger. Apaixonado pelo.que faço. Gratidão. #Repost @klarquitetos (@get_repost) ・・・ Apresentação dos trabalhos desenvolvidos pelos Arquitetos @andrefonsecafraga e @alejandrakirkwood , orientados pelo Prof. Arq. @andrelissonger . . TEMA 1: Requalificação da Ladeira da Montanha. TEMA 2: Centro de Beneficiamento do Pescado: reabilitação de patrimônio industrial. . ➡️Local: Unime, sala do Labiau ➡️Data: 12.12.2017 (terça-feira) ➡️Horário: 08h às 12h . #kl #tfg #requalificação #ladeiradamontanha #urbanismo #salvador #patrimônio #pescado #subúrbioferroviário #plataforma #klarquitetos
- Comemorando 1 ano. Apresento mais uma vez do projeto defendido na minha banca de TFG. Desta vez para alunos da Unime a convite do prof André Lissonger. Apaixonado pelo.que faço. Gratidão. #Repost @klarquitetos @get_repost ) ・・・ Apresentação dos trabalhos desenvolvidos pelos Arquitetos @andrefonsecafraga e @alejandrakirkwood , orientados pelo Prof. Arq. @andrelissonger . . TEMA 1: Requalificação da Ladeira da Montanha. TEMA 2: Centro de Beneficiamento do Pescado: reabilitação de patrimônio industrial. . ➡️Local: Unime, sala do Labiau ➡️Data: 12.12.2017 (terça-feira) ➡️Horário: 08h às 12h . #kl #tfg #requalifica ção #ladeiradamontanha #urbanismo #salvador #patrim ônio #pescado #sub úrbioferroviário #plataforma #klarquitetos
- Comemorando 1 ano. Apresento mais uma vez do projeto defendido na minha banca de TFG. Desta vez para alunos da Unime a convite do prof André Lissonger. Apaixonado pelo.que faço. Gratidão. #Repost @klarquitetos (@get_repost) ・・・ Apresentação dos trabalhos desenvolvidos pelos Arquitetos @andrefonsecafraga e @alejandrakirkwood , orientados pelo Prof. Arq. @andrelissonger . . TEMA 1: Requalificação da Ladeira da Montanha. TEMA 2: Centro de Beneficiamento do Pescado: reabilitação de patrimônio industrial. . ➡️Local: Unime, sala do Labiau ➡️Data: 12.12.2017 (terça-feira) ➡️Horário: 08h às 12h . #kl #tfg #requalificação #ladeiradamontanha #urbanismo #salvador #patrimônio #pescado #subúrbioferroviário #plataforma #klarquitetos
- Hasil penggunaan konsisten full set skincare, nampak beza tak? . Kulit after tampak lebih bersih, kurang berminyak, lebih cerah & halus . Elysian merawat kulit secara sempurna, dari dalam kulit, dengan cara selamat. Kakak tak janji bulan bintang, tak janji kulit licin berkilau bak cermin oh tidakkk . Kakak janji kulit akan rasa bersihhh dan sihat, rasa smooth je, tanpa rasa pedih pedih, tanpa penggelupasan, dok tengan panas pun lekkk ja takda macam udang kena bakar . Full set Elysian ni ada: . . 1. Elysian Booster Serum RM85 SM/ RM90SS 2. Ruby Skincare Set RM135 SM / RM140 SS Free postage SM / SS add RM5 . If baru nak berkenalan dengan Elysian, boleh mula dengan set bajet kita basic set. Bila dah serasi dan sesuaii, haa boleh dah tambah item lain 😎 . Nak cuba make sure dapatkan konsultasi eksklusif dari kakak, kakwi bantu korang dapatkan kulit sihat cantik dengan cara selamat, inshaAllah . . 📲Whatsapp kakwie +6013-6210061 untuk further info . . 💎Jom Jana Income Bersama, Ejen & Dropship dari seluruh negara diperlukan. . . 🚗COD available Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil / KLIA / Sepang / Semenyih / Kajang / Bangi / Nilai /  Seremban / Senawang
- Hasil penggunaan konsisten full set skincare, nampak beza tak? . Kulit after tampak lebih bersih, kurang berminyak, lebih cerah & halus . Elysian merawat kulit secara sempurna, dari dalam kulit, dengan cara selamat. Kakak tak janji bulan bintang, tak janji kulit licin berkilau bak cermin oh tidakkk . Kakak janji kulit akan rasa bersihhh dan sihat, rasa smooth je, tanpa rasa pedih pedih, tanpa penggelupasan, dok tengan panas pun lekkk ja takda macam udang kena bakar . Full set Elysian ni ada: . . 1. Elysian Booster Serum RM85 SM/ RM90SS 2. Ruby Skincare Set RM135 SM / RM140 SS Free postage SM / SS add RM5 . If baru nak berkenalan dengan Elysian, boleh mula dengan set bajet kita basic set. Bila dah serasi dan sesuaii, haa boleh dah tambah item lain 😎 . Nak cuba make sure dapatkan konsultasi eksklusif dari kakak, kakwi bantu korang dapatkan kulit sihat cantik dengan cara selamat, inshaAllah . . 📲Whatsapp kakwie +6013-6210061 untuk further info . . 💎Jom Jana Income Bersama, Ejen & Dropship dari seluruh negara diperlukan. . . 🚗COD available Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil / KLIA / Sepang / Semenyih / Kajang / Bangi / Nilai /  Seremban / Senawang
- Hasil penggunaan konsisten full set skincare, nampak beza tak? . Kulit after tampak lebih bersih, kurang berminyak, lebih cerah & halus . Elysian merawat kulit secara sempurna, dari dalam kulit, dengan cara selamat. Kakak tak janji bulan bintang, tak janji kulit licin berkilau bak cermin oh tidakkk . Kakak janji kulit akan rasa bersihhh dan sihat, rasa smooth je, tanpa rasa pedih pedih, tanpa penggelupasan, dok tengan panas pun lekkk ja takda macam udang kena bakar . Full set Elysian ni ada: . . 1. Elysian Booster Serum RM85 SM/ RM90SS 2. Ruby Skincare Set RM135 SM / RM140 SS Free postage SM / SS add RM5 . If baru nak berkenalan dengan Elysian, boleh mula dengan set bajet kita basic set. Bila dah serasi dan sesuaii, haa boleh dah tambah item lain 😎 . Nak cuba make sure dapatkan konsultasi eksklusif dari kakak, kakwi bantu korang dapatkan kulit sihat cantik dengan cara selamat, inshaAllah . . 📲Whatsapp kakwie +6013-6210061 untuk further info . . 💎Jom Jana Income Bersama, Ejen & Dropship dari seluruh negara diperlukan. . . 🚗COD available Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil / KLIA / Sepang / Semenyih / Kajang / Bangi / Nilai /  Seremban / Senawang

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.