Photos and video with hashtag #kedah

#kedah

  • 1.6M Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- VIRAL.. ni rupanya rahsia Si Barbie kekal ramping macam anak dara lepas bersalin 😀 . . Si Barbie pun minum JUS DEINA setiap hari untuk kempiskan perut, hanya tuang 1 sudu pagi dan 1 sudu malam sebelum makan malam. Bangun pagi perut dah kempis. . Jom2 join postage hari ni. Promosi hari ini shaja. Whatsapp "DEINA40" ke 01121691200 untuk diskaun RM40 sekarang! . . #johor #johorbahru #melaka #pahang #kuantan #selangor #kualalumpur #shahalam #negerisembilan #seremban #perak #ipoh #kelantan #kotabharu #terengganu #kualaterengganu #kedah #alorsetar #pulaupinang #georgetown #sabah #kotakinabalu #sarawak #kuching #terapiinstagram #ajimaura #viral #deinslimaxjuice #kuruscantik14hari #deina
- VIRAL.. ni rupanya rahsia Si Barbie kekal ramping macam anak dara lepas bersalin 😀 . . Si Barbie pun minum JUS DEINA setiap hari untuk kempiskan perut, hanya tuang 1 sudu pagi dan 1 sudu malam sebelum makan malam. Bangun pagi perut dah kempis. . Jom2 join postage hari ni. Promosi hari ini shaja. Whatsapp "DEINA40" ke 01121691200 untuk diskaun RM40 sekarang! . . #johor #johorbahru #melaka #pahang #kuantan #selangor #kualalumpur #shahalam #negerisembilan #seremban #perak #ipoh #kelantan #kotabharu #terengganu #kualaterengganu #kedah #alorsetar #pulaupinang #georgetown #sabah #kotakinabalu #sarawak #kuching #terapiinstagram #ajimaura #viral #deinslimaxjuice #kuruscantik14hari #deina
- VIRAL.. ni rupanya rahsia Si Barbie kekal ramping macam anak dara lepas bersalin 😀 . . Si Barbie pun minum JUS DEINA setiap hari untuk kempiskan perut, hanya tuang 1 sudu pagi dan 1 sudu malam sebelum makan malam. Bangun pagi perut dah kempis. . Jom2 join postage hari ni. Promosi hari ini shaja. Whatsapp "DEINA40" ke 01121691200 untuk diskaun RM40 sekarang! . . #johor #johorbahru #melaka #pahang #kuantan #selangor #kualalumpur #shahalam #negerisembilan #seremban #perak #ipoh #kelantan #kotabharu #terengganu #kualaterengganu #kedah #alorsetar #pulaupinang #georgetown #sabah #kotakinabalu #sarawak #kuching #terapiinstagram #ajimaura #viral #deinslimaxjuice #kuruscantik14hari #deina
- Rimas pakai spec waktu hadap pc?? Selalu silau depan skrin?? Anda ada masalah mcm ni?? Jgn risau..kami boleh bantu Wasap kami di 01133046163 @ tinggalkan no wasap anda di komen #rabun#rabunjauh#rabundekat#rabunsilau#sayajual#ukm#pemborongmalaysia#pemborongkosmetik#vitaminmata#onlineshopping#onlineshoppingmalaysia#penawarrabun#rawatmata#jusmata#pakarmata#terapiinstagram#sarawak#ubatmata#sabah#kedah#cod#singapore#sport#kacamata#sungaipetani#sayajualmurah#brunei#trigoaleyecare#usm#murah
- Rimas pakai spec waktu hadap pc?? Selalu silau depan skrin?? Anda ada masalah mcm ni?? Jgn risau..kami boleh bantu Wasap kami di 01133046163 @ tinggalkan no wasap anda di komen #rabun #rabunjau #rabundekat #rabunsila #sayajual #uk #pemborongmalaysia #pemborongkosmeti #vitaminmata #onlineshoppin #onlineshoppingmalaysia #penawarrabu #rawatmata #jusmat #pakarmata #terapiinstagra #sarawak #ubatmat #sabah #keda #cod #singapor #sport #kacamat #sungaipetani #sayajualmura #brunei #trigoaleyecar #usm #murah
- Rimas pakai spec waktu hadap pc?? Selalu silau depan skrin?? Anda ada masalah mcm ni?? Jgn risau..kami boleh bantu Wasap kami di 01133046163 @ tinggalkan no wasap anda di komen #rabun#rabunjauh#rabundekat#rabunsilau#sayajual#ukm#pemborongmalaysia#pemborongkosmetik#vitaminmata#onlineshopping#onlineshoppingmalaysia#penawarrabun#rawatmata#jusmata#pakarmata#terapiinstagram#sarawak#ubatmata#sabah#kedah#cod#singapore#sport#kacamata#sungaipetani#sayajualmurah#brunei#trigoaleyecare#usm#murah
- trueparth85@gmail.com Whatsapp /CALL / SMS 0194916777 Head to Toe Benefits LUCENT is formulated from a unique blend of four ingredients, particularly the PhytoflORAL®, a natural tomato powder, as the main active ingredient. While each component works effectively on its own, when combined, the unique formulation synergizes to strengthen and enhance each other’s efficacy for optimal lightening and anti-aging results. Unlike topical creams and lotions that are applied only to the surface of the skin, LUCENT penetrates deeper creating complete and continuous coverage round-the-clock. Such advantage allows optimal absorption and distribution. The results – simply amazing and natural skin radiance. Brightens & Whitens PhytoflORAL® has been clinically proven to effectively lighten age spots, freckles and other forms of pigmentation by inhibiting the production of melanin in the skin. PhytoflORAL® also prevents skin darkening by absorbing damaging UVA/UVB rays and minimises its tanning effects for a brighter, clearer and more even skin tone. Protects and Prevents UVA/UVB rays causes inflammation and damage to cell contents such as DNA and cell membranes. PhytoflORAL® absorbs these dangerous rays, protecting the skin from sun damage and other environmental stressors and pollutants and eventually limiting the aging effects of sun and toxin exposures. Your skin’s ability to fight sun damage and its aging effects will be strengthened and intensified. Repairs & Rejuvenates LUCENT’s powerful blend of antioxidants and lightening ingredients work together to repair and rejuvenate the skin. It boosts skin clarity and suppleness, reduces the appearance of wrinkles, and rehydrates dry and dull skin making skin appearing more youthful, smooth, and visibly healthier and radiant.⁠⁠⁠⁠ trueparth85@gmail.com Whatsapp /CALL / SMS 0194916777 #putihgebu #dermapen #malaysia #kajang #trustedseller #kelantan #complexion6 #glutathionemalaysia #kedah #pahang #kualalumpur #cindella #sabah #serawak #whiteninginjectionoriginal #nexentury #lucent
- trueparth8 @gmail.com Whatsapp /CALL / SMS 0194916777 Head to Toe Benefits LUCENT is formulated from a unique blend of four ingredients, particularly the PhytoflORAL®, a natural tomato powder, as the main active ingredient. While each component works effectively on its own, when combined, the unique formulation synergizes to strengthen and enhance each other’s efficacy for optimal lightening and anti-aging results. Unlike topical creams and lotions that are applied only to the surface of the skin, LUCENT penetrates deeper creating complete and continuous coverage round-the-clock. Such advantage allows optimal absorption and distribution. The results – simply amazing and natural skin radiance. Brightens & Whitens PhytoflORAL® has been clinically proven to effectively lighten age spots, freckles and other forms of pigmentation by inhibiting the production of melanin in the skin. PhytoflORAL® also prevents skin darkening by absorbing damaging UVA/UVB rays and minimises its tanning effects for a brighter, clearer and more even skin tone. Protects and Prevents UVA/UVB rays causes inflammation and damage to cell contents such as DNA and cell membranes. PhytoflORAL® absorbs these dangerous rays, protecting the skin from sun damage and other environmental stressors and pollutants and eventually limiting the aging effects of sun and toxin exposures. Your skin’s ability to fight sun damage and its aging effects will be strengthened and intensified. Repairs & Rejuvenates LUCENT’s powerful blend of antioxidants and lightening ingredients work together to repair and rejuvenate the skin. It boosts skin clarity and suppleness, reduces the appearance of wrinkles, and rehydrates dry and dull skin making skin appearing more youthful, smooth, and visibly healthier and radiant.⁠⁠⁠⁠ trueparth8 @gmail.com Whatsapp /CALL / SMS 0194916777 #putihgebu #dermapen #malaysia #kajang #trustedseller #kelantan #complexion6 #glutathionemalaysia #kedah #pahang #kualalumpur #cindella #sabah #serawak #whiteninginjectionoriginal #nexentury #lucent
- trueparth85@gmail.com Whatsapp /CALL / SMS 0194916777 Head to Toe Benefits LUCENT is formulated from a unique blend of four ingredients, particularly the PhytoflORAL®, a natural tomato powder, as the main active ingredient. While each component works effectively on its own, when combined, the unique formulation synergizes to strengthen and enhance each other’s efficacy for optimal lightening and anti-aging results. Unlike topical creams and lotions that are applied only to the surface of the skin, LUCENT penetrates deeper creating complete and continuous coverage round-the-clock. Such advantage allows optimal absorption and distribution. The results – simply amazing and natural skin radiance. Brightens & Whitens PhytoflORAL® has been clinically proven to effectively lighten age spots, freckles and other forms of pigmentation by inhibiting the production of melanin in the skin. PhytoflORAL® also prevents skin darkening by absorbing damaging UVA/UVB rays and minimises its tanning effects for a brighter, clearer and more even skin tone. Protects and Prevents UVA/UVB rays causes inflammation and damage to cell contents such as DNA and cell membranes. PhytoflORAL® absorbs these dangerous rays, protecting the skin from sun damage and other environmental stressors and pollutants and eventually limiting the aging effects of sun and toxin exposures. Your skin’s ability to fight sun damage and its aging effects will be strengthened and intensified. Repairs & Rejuvenates LUCENT’s powerful blend of antioxidants and lightening ingredients work together to repair and rejuvenate the skin. It boosts skin clarity and suppleness, reduces the appearance of wrinkles, and rehydrates dry and dull skin making skin appearing more youthful, smooth, and visibly healthier and radiant.⁠⁠⁠⁠ trueparth85@gmail.com Whatsapp /CALL / SMS 0194916777 #putihgebu #dermapen #malaysia #kajang #trustedseller #kelantan #complexion6 #glutathionemalaysia #kedah #pahang #kualalumpur #cindella #sabah #serawak #whiteninginjectionoriginal #nexentury #lucent
- New!!! New!!! 😍😍😍 Gelang tangan LOVE 💟💟💟 *tebal, berat, persis emas 916!! *blh celup semula *alergi/kulit sensitif blh pakai!! Whatsapp 0183813122 cuti sekolah dah nak mula. BANYAK KENDURI KENDARA NI NAK PEGI!! #barangbaru #barangbaik #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkauyangpanas #jangancakapakaktakpayung #takovertaksah #murah #murah2 #emaskoreamurah #johor #johorbahru #shahalam #klang #kl #kualalumpur #pahang #perak #selangor #sarawak #sabah #kedah #terengganu #kuantan #cheras #putrajaya #mukah #ipoh
- New!!! New!!! 😍😍😍 Gelang tangan LOVE 💟💟💟 *tebal, berat, persis emas 916!! *blh celup semula *alergi/kulit sensitif blh pakai!! Whatsapp 0183813122 cuti sekolah dah nak mula. BANYAK KENDURI KENDARA NI NAK PEGI!! #barangbaru #barangbaik #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkauyangpanas #jangancakapakaktakpayung #takovertaksah #murah #murah2 #emaskoreamurah #johor #johorbahru #shahalam #klang #kl #kualalumpur #pahang #perak #selangor #sarawak #sabah #kedah #terengganu #kuantan #cheras #putrajaya #mukah #ipoh
- New!!! New!!! 😍😍😍 Gelang tangan LOVE 💟💟💟 *tebal, berat, persis emas 916!! *blh celup semula *alergi/kulit sensitif blh pakai!! Whatsapp 0183813122 cuti sekolah dah nak mula. BANYAK KENDURI KENDARA NI NAK PEGI!! #barangbaru #barangbaik #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkauyangpanas #jangancakapakaktakpayung #takovertaksah #murah #murah2 #emaskoreamurah #johor #johorbahru #shahalam #klang #kl #kualalumpur #pahang #perak #selangor #sarawak #sabah #kedah #terengganu #kuantan #cheras #putrajaya #mukah #ipoh
- 😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : D632622B 📱LINE :@tug1777m (Pakai @ ya) 📱WA: +62895607501619 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
- 😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : D632622B 📱LINE @tug1777m (Pakai @ ya) 📱WA: +62895607501619 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
- 😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : D632622B 📱LINE :@tug1777m (Pakai @ ya) 📱WA: +62895607501619 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
- (PR3:532) PAID REVIEW SECTION . . Anda mencari handbag yang berstyle⁉️⁉️ Yang menarik dan cantik⁉️⁉️ Harga pun berpatutan.. Authentic dan imported.. ⁉️⁉️ Jomm dapatkan skrg di @madbaglady1982 . Pelbagai pilihan warna yang menarik ada 😍 . Rugi siapa tak follow @madbaglady1982 . Boleh 📲📲 or Whats app 0122823642 atau DM @madbaglady1982 . . #paidreview #paidreviewrm3 #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreviewig #malaysia #selangor #negerisembilan #melaka #johor #pahang #terengganu #kelantan #kedah #perlis #pulaupinang #perak #kualalumpur #putrajaya
- (PR3:532) PAID REVIEW SECTION . . Anda mencari handbag yang berstyle⁉️⁉️ Yang menarik dan cantik⁉️⁉️ Harga pun berpatutan.. Authentic dan imported.. ⁉️⁉️ Jomm dapatkan skrg di @madbaglady1982 . Pelbagai pilihan warna yang menarik ada 😍 . Rugi siapa tak follow @madbaglady1982 . Boleh 📲📲 or Whats app 0122823642 atau DM @madbaglady1982 . . #paidreview #paidreviewrm3 #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreviewig #malaysia #selangor #negerisembilan #melaka #johor #pahang #terengganu #kelantan #kedah #perlis #pulaupinang #perak #kualalumpur #putrajaya
- (PR3:532) PAID REVIEW SECTION . . Anda mencari handbag yang berstyle⁉️⁉️ Yang menarik dan cantik⁉️⁉️ Harga pun berpatutan.. Authentic dan imported.. ⁉️⁉️ Jomm dapatkan skrg di @madbaglady1982 . Pelbagai pilihan warna yang menarik ada 😍 . Rugi siapa tak follow @madbaglady1982 . Boleh 📲📲 or Whats app 0122823642 atau DM @madbaglady1982 . . #paidreview #paidreviewrm3 #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreviewig #malaysia #selangor #negerisembilan #melaka #johor #pahang #terengganu #kelantan #kedah #perlis #pulaupinang #perak #kualalumpur #putrajaya
- Exclusive Photo album and frame cover up with premium texture. Album come with many sizes to choose 😍 . For details inquiries, kindly (whatsapp/call) +6011 1464 8823 COME AND GRAB NOW !! #malaywedding #canon #photography #weddingdress #weddingmalaysia #kerjakahwin #potrait #kedah #kualalumpur #pakejmurah #photographymurah #promotion #photoshoot #phokl #weddingkualalumpur #weddingkedah #weddingkl #weddingselangor #gambarkahwinmurah #videography #videowedding #pakejvideomurah #pakejkahwin #jurugambar #engagementphotos #pakejtuang #event
- Exclusive Photo album and frame cover up with premium texture. Album come with many sizes to choose 😍 . For details inquiries, kindly (whatsapp/call) +6011 1464 8823 COME AND GRAB NOW !! #malaywedding #canon #photography #weddingdress #weddingmalaysia #kerjakahwin #potrait #kedah #kualalumpur #pakejmurah #photographymurah #promotion #photoshoot #phokl #weddingkualalumpur #weddingkedah #weddingkl #weddingselangor #gambarkahwinmurah #videography #videowedding #pakejvideomurah #pakejkahwin #jurugambar #engagementphotos #pakejtuang #event
- Exclusive Photo album and frame cover up with premium texture. Album come with many sizes to choose 😍 . For details inquiries, kindly (whatsapp/call) +6011 1464 8823 COME AND GRAB NOW !! #malaywedding #canon #photography #weddingdress #weddingmalaysia #kerjakahwin #potrait #kedah #kualalumpur #pakejmurah #photographymurah #promotion #photoshoot #phokl #weddingkualalumpur #weddingkedah #weddingkl #weddingselangor #gambarkahwinmurah #videography #videowedding #pakejvideomurah #pakejkahwin #jurugambar #engagementphotos #pakejtuang #event
- Assalamualaikum and good morning dearies! . WONGI-KAN YOUR DAY WITH WONGI! . Alhamdullilah to be alive today. It is another day full of challenges and also laughters. 😊😊😊 . WONGI brightens my day as my kids came to the staff room with belated birthday and wishes. Thanks babe girls @nor.faezah_ and the gang! 😍😍😍 . They got to know about my birthday via WONGI Perfumed Lotion FREE BIRTHDAY TREAT event! So, here is a token of appreciation from me! 😘😘😘 ________ #teachersofinstagram #wongilotion #wongi #teamrocketwongi #wongicodkulim #wongicodbandarbaharu #wongicodparitbuntar #wongiperfumedbodymoisturiser #women #beauty #bodylotion #care #beautyroutine #kedah #malaysia #perfume #scent #scentedlotion #wongihq #beautyproduct #losyenwangi #losyenbadan #murahberbaloi
- Assalamualaikum and good morning dearies! . WONGI-KAN YOUR DAY WITH WONGI! . Alhamdullilah to be alive today. It is another day full of challenges and also laughters. 😊😊😊 . WONGI brightens my day as my kids came to the staff room with belated birthday and wishes. Thanks babe girls @nor.faezah_ and the gang! 😍😍😍 . They got to know about my birthday via WONGI Perfumed Lotion FREE BIRTHDAY TREAT event! So, here is a token of appreciation from me! 😘😘😘 ________ #teachersofinstagram #wongilotion #wongi #teamrocketwongi #wongicodkulim #wongicodbandarbaharu #wongicodparitbuntar #wongiperfumedbodymoisturiser #women #beauty #bodylotion #care #beautyroutine #kedah #malaysia #perfume #scent #scentedlotion #wongihq #beautyproduct #losyenwangi #losyenbadan #murahberbaloi
- Assalamualaikum and good morning dearies! . WONGI-KAN YOUR DAY WITH WONGI! . Alhamdullilah to be alive today. It is another day full of challenges and also laughters. 😊😊😊 . WONGI brightens my day as my kids came to the staff room with belated birthday and wishes. Thanks babe girls @nor.faezah_ and the gang! 😍😍😍 . They got to know about my birthday via WONGI Perfumed Lotion FREE BIRTHDAY TREAT event! So, here is a token of appreciation from me! 😘😘😘 ________ #teachersofinstagram #wongilotion #wongi #teamrocketwongi #wongicodkulim #wongicodbandarbaharu #wongicodparitbuntar #wongiperfumedbodymoisturiser #women #beauty #bodylotion #care #beautyroutine #kedah #malaysia #perfume #scent #scentedlotion #wongihq #beautyproduct #losyenwangi #losyenbadan #murahberbaloi
- [NAK HADIAHKAN YANG TERSAYANG, SAMBIL SAMA2 KONGSI PAHALA?, JOM DAPATKAN NYER SEKARANG, TELEKUNG SULAM JAMEELA]😊😊😊 . . Harga: RM 99(sm)/RM 105(ss) 1) Material yang selesa (soft cotton) 2) Sulam LACE EXCLUSIVE pada hujung telekung 3) Tidak panas dan tidak mudah terbang terbang 4) DUA LAPIS KAIN PADA BAHAGIAN KEPALA SEHINGGA LEHER untuk extra coverage 5) Bukaan muka yang terletak cantik 6) Sesuai dijadikan hadiah/hantaran/gift 7) PERCUMA TRAVEL BAG Berminat sms/ whatsapp : 017 - 5954895 #telekungjameelatiara #sayajualtelekung #telekung #telekungcantik #telekungcotton #telekungcantikmurah #bestshoppingonline #instashop #instaniaga #instabazaar #bazaarpaknil #kedah #penang #seberangjaya #perlis #perak #kelantan #terengganu #pahang #selangor #kualalumpur #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak #tiara_shoppinggallery #teambelloscarves
- [NAK HADIAHKAN YANG TERSAYANG, SAMBIL SAMA2 KONGSI PAHALA?, JOM DAPATKAN NYER SEKARANG, TELEKUNG SULAM JAMEELA]😊😊😊 . . Harga: RM 99(sm)/RM 105(ss) 1) Material yang selesa (soft cotton) 2) Sulam LACE EXCLUSIVE pada hujung telekung 3) Tidak panas dan tidak mudah terbang terbang 4) DUA LAPIS KAIN PADA BAHAGIAN KEPALA SEHINGGA LEHER untuk extra coverage 5) Bukaan muka yang terletak cantik 6) Sesuai dijadikan hadiah/hantaran/gift 7) PERCUMA TRAVEL BAG Berminat sms/ whatsapp : 017 - 5954895 #telekungjameelatiara #sayajualtelekung #telekung #telekungcantik #telekungcotton #telekungcantikmurah #bestshoppingonline #instashop #instaniaga #instabazaar #bazaarpaknil #kedah #penang #seberangjaya #perlis #perak #kelantan #terengganu #pahang #selangor #kualalumpur #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak #tiara_shoppinggallery #teambelloscarves
- [NAK HADIAHKAN YANG TERSAYANG, SAMBIL SAMA2 KONGSI PAHALA?, JOM DAPATKAN NYER SEKARANG, TELEKUNG SULAM JAMEELA]😊😊😊 . . Harga: RM 99(sm)/RM 105(ss) 1) Material yang selesa (soft cotton) 2) Sulam LACE EXCLUSIVE pada hujung telekung 3) Tidak panas dan tidak mudah terbang terbang 4) DUA LAPIS KAIN PADA BAHAGIAN KEPALA SEHINGGA LEHER untuk extra coverage 5) Bukaan muka yang terletak cantik 6) Sesuai dijadikan hadiah/hantaran/gift 7) PERCUMA TRAVEL BAG Berminat sms/ whatsapp : 017 - 5954895 #telekungjameelatiara #sayajualtelekung #telekung #telekungcantik #telekungcotton #telekungcantikmurah #bestshoppingonline #instashop #instaniaga #instabazaar #bazaarpaknil #kedah #penang #seberangjaya #perlis #perak #kelantan #terengganu #pahang #selangor #kualalumpur #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak #tiara_shoppinggallery #teambelloscarves
- Rimas pakai spec waktu hadap pc?? Selalu silau depan skrin?? Anda ada masalah mcm ni?? Jgn risau..kami boleh bantu Wasap kami di 01133046163 @ tinggalkan no wasap anda di komen #rabun#rabunjauh#rabundekat#rabunsilau#sayajual#ukm#pemborongmalaysia#pemborongkosmetik#vitaminmata#onlineshopping#onlineshoppingmalaysia#penawarrabun#rawatmata#jusmata#pakarmata#terapiinstagram#sarawak#ubatmata#sabah#kedah#cod#singapore#sport#kacamata#sungaipetani#sayajualmurah#brunei#trigoaleyecare#usm#murah
- Rimas pakai spec waktu hadap pc?? Selalu silau depan skrin?? Anda ada masalah mcm ni?? Jgn risau..kami boleh bantu Wasap kami di 01133046163 @ tinggalkan no wasap anda di komen #rabun #rabunjau #rabundekat #rabunsila #sayajual #uk #pemborongmalaysia #pemborongkosmeti #vitaminmata #onlineshoppin #onlineshoppingmalaysia #penawarrabu #rawatmata #jusmat #pakarmata #terapiinstagra #sarawak #ubatmat #sabah #keda #cod #singapor #sport #kacamat #sungaipetani #sayajualmura #brunei #trigoaleyecar #usm #murah
- Rimas pakai spec waktu hadap pc?? Selalu silau depan skrin?? Anda ada masalah mcm ni?? Jgn risau..kami boleh bantu Wasap kami di 01133046163 @ tinggalkan no wasap anda di komen #rabun#rabunjauh#rabundekat#rabunsilau#sayajual#ukm#pemborongmalaysia#pemborongkosmetik#vitaminmata#onlineshopping#onlineshoppingmalaysia#penawarrabun#rawatmata#jusmata#pakarmata#terapiinstagram#sarawak#ubatmata#sabah#kedah#cod#singapore#sport#kacamata#sungaipetani#sayajualmurah#brunei#trigoaleyecare#usm#murah
- 1. Beri alasan 2. Abaikan tidur 3. Dikelilingi dengan orang negatif  4. Membiarkan kegagalan menghalang mereka 5. Berfikiran sempit 6. Tidak belajar dari kesilapan #tronexus #business #bisness #usahawan #prepaid #student #prepaidjimat #prepaidmurah #prepaid2u #mytronexussim #buatduit #teamAzizan #irfankhairi #uitm #upmserdang #kolejkomuniti #ustazazharidrus #kedah #kl #selangor #sayajual SEGALA PERTANYAAN HUBUNGI SAYA: ☎ +60103258825 RIZAL Self Registration, Click: http://ow.ly/enKa309Dv6g Website: www.MrTronexus.com
- 1. Beri alasan 2. Abaikan tidur 3. Dikelilingi dengan orang negatif  4. Membiarkan kegagalan menghalang mereka 5. Berfikiran sempit 6. Tidak belajar dari kesilapan #tronexus #business #bisness #usahawan #prepaid #student #prepaidjimat #prepaidmurah #prepaid2u #mytronexussim #buatduit #teamAzizan #irfankhairi #uitm #upmserdang #kolejkomuniti #ustazazharidrus #kedah #kl #selangor #sayajual SEGALA PERTANYAAN HUBUNGI SAYA: ☎ +60103258825 RIZAL Self Registration, Click: http://ow.ly/enKa309Dv6g Website: www.MrTronexus.com
- 1. Beri alasan 2. Abaikan tidur 3. Dikelilingi dengan orang negatif  4. Membiarkan kegagalan menghalang mereka 5. Berfikiran sempit 6. Tidak belajar dari kesilapan #tronexus #business #bisness #usahawan #prepaid #student #prepaidjimat #prepaidmurah #prepaid2u #mytronexussim #buatduit #teamAzizan #irfankhairi #uitm #upmserdang #kolejkomuniti #ustazazharidrus #kedah #kl #selangor #sayajual SEGALA PERTANYAAN HUBUNGI SAYA: ☎ +60103258825 RIZAL Self Registration, Click: http://ow.ly/enKa309Dv6g Website: www.MrTronexus.com
- Alhamdulillah , ig ni akan menjadi Instashop menjual sneakers 🔥 Harap your all support me guys ! 😋 Syukur , nanti admin akan update List harga and sneakers (kasut)🎉 Whatsapp 014-2518320 for more detail or order 🔥🔥🔥 ----------- #kasut #duniasneakers #kasutmurah #igshopmalaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #pahang #terengganu #kelantan #johor #sabah #sarawak #malaysia #kl #uitm #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #upsi
- Alhamdulillah , ig ni akan menjadi Instashop menjual sneakers 🔥 Harap your all support me guys ! 😋 Syukur , nanti admin akan update List harga and sneakers (kasut)🎉 Whatsapp 014-2518320 for more detail or order 🔥🔥🔥 ----------- #kasut #duniasneakers #kasutmurah #igshopmalaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #pahang #terengganu #kelantan #johor #sabah #sarawak #malaysia #kl #uitm #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #upsi
- Alhamdulillah , ig ni akan menjadi Instashop menjual sneakers 🔥 Harap your all support me guys ! 😋 Syukur , nanti admin akan update List harga and sneakers (kasut)🎉 Whatsapp 014-2518320 for more detail or order 🔥🔥🔥 ----------- #kasut #duniasneakers #kasutmurah #igshopmalaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #pahang #terengganu #kelantan #johor #sabah #sarawak #malaysia #kl #uitm #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #upsi
- Alhamdulillah semua kerja Design & Printing siap untuk Baling AgroBIZ Sdn Bhd. Esok usahawa kita semua (peladang Nanas) dari Baling AgroBIZ Sdn Bhd akan terbang ke Changi, Singapore sempena Expo Peladang di sana. Sedikit sebanyak Bangga bila abg dpt hasilkan (Design & Print) utk mereka semua iaitu Roll-Up Bunting, Bunting, Banner, Backdrop, ID Card termasuk Flyers utk Mereka. Apa2 pun jom kita support usahawan nanas kita ni, hehe. #Baling #Kedah #BalingAgroBiz #Singapore #ExpoPeladang #NanasMalaysia #pineapple #malaysia #kualalumpur2017 #lokalah #tempatanfest #katasapot
- Alhamdulillah semua kerja Design & Printing siap untuk Baling AgroBIZ Sdn Bhd. Esok usahawa kita semua (peladang Nanas) dari Baling AgroBIZ Sdn Bhd akan terbang ke Changi, Singapore sempena Expo Peladang di sana. Sedikit sebanyak Bangga bila abg dpt hasilkan (Design & Print) utk mereka semua iaitu Roll-Up Bunting, Bunting, Banner, Backdrop, ID Card termasuk Flyers utk Mereka. Apa2 pun jom kita support usahawan nanas kita ni, hehe. #Baling #Kedah #BalingAgroBiz #Singapore #ExpoPeladang #NanasMalaysia #pineapple #malaysia #kualalumpur2017 #lokalah #tempatanfest #katasapot
- Alhamdulillah semua kerja Design & Printing siap untuk Baling AgroBIZ Sdn Bhd. Esok usahawa kita semua (peladang Nanas) dari Baling AgroBIZ Sdn Bhd akan terbang ke Changi, Singapore sempena Expo Peladang di sana. Sedikit sebanyak Bangga bila abg dpt hasilkan (Design & Print) utk mereka semua iaitu Roll-Up Bunting, Bunting, Banner, Backdrop, ID Card termasuk Flyers utk Mereka. Apa2 pun jom kita support usahawan nanas kita ni, hehe. #Baling #Kedah #BalingAgroBiz #Singapore #ExpoPeladang #NanasMalaysia #pineapple #malaysia #kualalumpur2017 #lokalah #tempatanfest #katasapot

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.