Want to schedule and automatically publish to Instagram? Sign up here
Photos and video with hashtag #iphone

#iphone

  • 26.2M Photos
Instagram photo by elanishbeauty_official. "Memang TERBAIK!
.
Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..."
.
"sis, saya dah guna 3 hari, bukan setakat kulit nampak licin, malah kulit saya nampak muda la sis.. nanti nak order lagi ye...
.
"Akak, Tq tau, Elanish SERUM ni betul2 ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa Elanish SERUM ni dari dulu lagi, hanya beberapa titis je sehari... kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!"
.
Macam2 feedback kami terima dari customer ni, ape pun uolls mesti kena try.. mmg best!!
.
Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ?
.
✅100Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit.
✅100HALAL dan mendapat kelulusan KKM.
✅100produk organik dan natural.
✅100tanpa bahan terlarang.
✅100dijamin selamat.
✅100Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita.
✅100GMP certified.
✅100buatan tempatan.
.
.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp : +6018 264 2604 Whatsapp : +6018 264 2604
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
. #elanish #elanishbeauty #elanishserum #elanishbeautyserum #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #raya #iphone #sayajualmurah #serum #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #zizanrazak #neelofa #kulit #igshop #igshopping #igshopmurah #igshopmy #rozitachewan #jualkosmetik

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.