Photos and video with hashtag #happy

#happy

  • 368.5M Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- 1. Marrja e ushqimit dhe e pijeve me harresë apo përdhunisht (me dhunë). 2. Barnat që përdoren në sy dhe në veshë, heqja e dhëmbit dhe pastrimi i varrës. 3. Injeksionet joushqyese (penicilina, vaksinat), por më së mirë është të merren pas iftarit. 4. Përcjellja në fyt e pështymës apo e pluhurit të rrugës ose të miellit. 5. Gazrat që përdor i sëmuri (prej frymëmarrjes) për lehtësimin e frymëmarrjes. 6. Dhënia e gjakut në sasi të vogël për analizë mjekësore. 7. Përdorimi i tabletave nën gjuhë. 8. Përdorimi i ilaçit për pastrimin e fytit (nëse nuk përcillet në fyt). 9. Pastrimi i veshëve, i trupit gjatë ditës, pikat që përdoren në hundë (me kusht që të mos depërtojë në fyt). 10. Kontrollimi mjekësor me aparate të ndryshme që bëhet në stomak dhe në fushën e gjinekologjisë. 11. Pastrimi i dhëmbëve me misvak apo brushë (por duhet pasur kujdes që të mos depërtojë në fyt). 12. Hedhja e ujit në kokë, në rast se ka temperaturë, apo shpëlarja e gojës. 13. Nëse është xhunub, mund të lahet dhe ta vazhdojë agjërimin. 14. Përdorimi i erërave dhe i parfumeve. 15. Dhënia gji fëmijës. 16. Futja e ujit në gojë dhe hundë gjatë marrjes së abdesit, duke pasur kujdes që të mos përcillet në fyt. 17. Dhimbjet e pakta të kokës, flama, kollitjet e lehta. 18. Shijimi i ushqimit me majë të gjuhës. 19. Puthja, përkëdhelja, përqafimi i gruas me kusht të përmbajtjes, që të mos shkaktohet ejakulimi. 20. Përgojimi, rrena, shpifja, mbartja e fjalëve (por këto e pakësojnë vlerën e agjërimit). #islam #muslim #muslimah #islamic #photooftheday #happy #quran #hollyquran #peace #nowar #people #noracism #together #like #follow #refugeeswelcome #followforlikes #refugee #followforlike #refugees #smileforever #quote #pray #religion #igers #toptags
- 1. Marrja e ushqimit dhe e pijeve me harresë apo përdhunisht (me dhunë). 2. Barnat që përdoren në sy dhe në veshë, heqja e dhëmbit dhe pastrimi i varrës. 3. Injeksionet joushqyese (penicilina, vaksinat), por më së mirë është të merren pas iftarit. 4. Përcjellja në fyt e pështymës apo e pluhurit të rrugës ose të miellit. 5. Gazrat që përdor i sëmuri (prej frymëmarrjes) për lehtësimin e frymëmarrjes. 6. Dhënia e gjakut në sasi të vogël për analizë mjekësore. 7. Përdorimi i tabletave nën gjuhë. 8. Përdorimi i ilaçit për pastrimin e fytit (nëse nuk përcillet në fyt). 9. Pastrimi i veshëve, i trupit gjatë ditës, pikat që përdoren në hundë (me kusht që të mos depërtojë në fyt). 10. Kontrollimi mjekësor me aparate të ndryshme që bëhet në stomak dhe në fushën e gjinekologjisë. 11. Pastrimi i dhëmbëve me misvak apo brushë (por duhet pasur kujdes që të mos depërtojë në fyt). 12. Hedhja e ujit në kokë, në rast se ka temperaturë, apo shpëlarja e gojës. 13. Nëse është xhunub, mund të lahet dhe ta vazhdojë agjërimin. 14. Përdorimi i erërave dhe i parfumeve. 15. Dhënia gji fëmijës. 16. Futja e ujit në gojë dhe hundë gjatë marrjes së abdesit, duke pasur kujdes që të mos përcillet në fyt. 17. Dhimbjet e pakta të kokës, flama, kollitjet e lehta. 18. Shijimi i ushqimit me majë të gjuhës. 19. Puthja, përkëdhelja, përqafimi i gruas me kusht të përmbajtjes, që të mos shkaktohet ejakulimi. 20. Përgojimi, rrena, shpifja, mbartja e fjalëve (por këto e pakësojnë vlerën e agjërimit). #islam #muslim #muslimah #islamic #photooftheday #happy #quran #hollyquran #peace #nowar #people #noracism #together #like #follow #refugeeswelcome #followforlikes #refugee #followforlike #refugees #smileforever #quote #pray #religion #igers #toptags
- 1. Marrja e ushqimit dhe e pijeve me harresë apo përdhunisht (me dhunë). 2. Barnat që përdoren në sy dhe në veshë, heqja e dhëmbit dhe pastrimi i varrës. 3. Injeksionet joushqyese (penicilina, vaksinat), por më së mirë është të merren pas iftarit. 4. Përcjellja në fyt e pështymës apo e pluhurit të rrugës ose të miellit. 5. Gazrat që përdor i sëmuri (prej frymëmarrjes) për lehtësimin e frymëmarrjes. 6. Dhënia e gjakut në sasi të vogël për analizë mjekësore. 7. Përdorimi i tabletave nën gjuhë. 8. Përdorimi i ilaçit për pastrimin e fytit (nëse nuk përcillet në fyt). 9. Pastrimi i veshëve, i trupit gjatë ditës, pikat që përdoren në hundë (me kusht që të mos depërtojë në fyt). 10. Kontrollimi mjekësor me aparate të ndryshme që bëhet në stomak dhe në fushën e gjinekologjisë. 11. Pastrimi i dhëmbëve me misvak apo brushë (por duhet pasur kujdes që të mos depërtojë në fyt). 12. Hedhja e ujit në kokë, në rast se ka temperaturë, apo shpëlarja e gojës. 13. Nëse është xhunub, mund të lahet dhe ta vazhdojë agjërimin. 14. Përdorimi i erërave dhe i parfumeve. 15. Dhënia gji fëmijës. 16. Futja e ujit në gojë dhe hundë gjatë marrjes së abdesit, duke pasur kujdes që të mos përcillet në fyt. 17. Dhimbjet e pakta të kokës, flama, kollitjet e lehta. 18. Shijimi i ushqimit me majë të gjuhës. 19. Puthja, përkëdhelja, përqafimi i gruas me kusht të përmbajtjes, që të mos shkaktohet ejakulimi. 20. Përgojimi, rrena, shpifja, mbartja e fjalëve (por këto e pakësojnë vlerën e agjërimit). #islam #muslim #muslimah #islamic #photooftheday #happy #quran #hollyquran #peace #nowar #people #noracism #together #like #follow #refugeeswelcome #followforlikes #refugee #followforlike #refugees #smileforever #quote #pray #religion #igers #toptags
- А я вот определённо поверхностна. Я не особенно разбираюсь в больших вопросах жизни. Мне нравится только прекрасное. Вот ты принёс сирень — я уже счастлива. Эрих Мария Ремарк "Три товарища" Доброе утро 🌸🌸🌸#amazing#best#bestoftheday#beauty#beautiful#cool#morning#flowers#followme#happy#home#insta#instadaily#instagood#instalike#instamood#life#love#mood#nice#photo#photooftheday#love#relax#smile#spring#view#счастье#фото#настроение
- А я вот определённо поверхностна. Я не особенно разбираюсь в больших вопросах жизни. Мне нравится только прекрасное. Вот ты принёс сирень — я уже счастлива. Эрих Мария Ремарк "Три товарища" Доброе утро 🌸🌸 #amazing #bes #bestoftheday #beaut #beautiful #coo #morning #flower #followme #happ #home #inst #instadaily #instagoo #instalike #instamoo #life #lov #mood #nic #photo #photooftheda #love #rela #smile #sprin #view #счастье#фото#настроение
- А я вот определённо поверхностна. Я не особенно разбираюсь в больших вопросах жизни. Мне нравится только прекрасное. Вот ты принёс сирень — я уже счастлива. Эрих Мария Ремарк "Три товарища" Доброе утро 🌸🌸🌸#amazing#best#bestoftheday#beauty#beautiful#cool#morning#flowers#followme#happy#home#insta#instadaily#instagood#instalike#instamood#life#love#mood#nice#photo#photooftheday#love#relax#smile#spring#view#счастье#фото#настроение
- 念願の‼️紅茶風味のコーヒー豆ゲット😆 下北沢に住んでいた頃に通っていた カフェラテ専門店で飲んで以来、 ずっと探してたけど、銘柄も何も分からず早数年。。 最近になって、種類がエチオピアだと分かり、 あちこち探していました。 先日、ふらりと寄ったコーヒー豆屋さんで 店員さんに聞いたら、 「ありますよ!」 えー!こんなアッサリ出てくるなんて・:*+.\(( °ω° ))/.:+ しかも2種類もあった☺️ * 豆を選んでから焙煎して 挽いてくれるなんて素晴らしい❣️ コーヒー豆は焙煎してから、さらに 挽いてからも酸化が進むから、これはうれしい♪ * そんなエチオピアのコーヒーを淹れて、 ミルクと合わせて。 ああ、幸せ〜❤☕️ * ちなみに、ブラックで飲むと、酸味は少なく、フルーティーな香りと上品なコクがある。ブラジルのようなコーヒーらしい苦味はない。 だから、ミルクと合わせると、ミルクティーな気すらする。笑。 鼻に抜ける香りが紅茶とは違う、コーヒーにしかない花のような香り。 * * Yaaay!! Finally, I got coffee beans "Ethiopia Sidamo G-1 Shakiso" ☕️ I had looked the coffee beans which tastes like black tea for a few years. Because it was stunning experience that I had it before at cafe at first time. Very happy with this coffee ❤☺️ * * #おうちカフェ #コーヒー豆 #紅茶みたいなコーヒー #エチオピア #オーガニックコーヒー #至福の時 #マメココロ #北千住 #ライフスタイルビジネス #エネルギービジネス #ビジネスオーナー #ソーシャル起業家 #愛しき人生 #coffeetime #coffeebeans #ethiopia #organic #happy #loveandpeace #respectothers #lifestylebusiness #businessowner #socialentrepeneur #mylifemyway #tokyolife
- 念願の‼️紅茶風味のコーヒー豆ゲット😆 下北沢に住んでいた頃に通っていた カフェラテ専門店で飲んで以来、 ずっと探してたけど、銘柄も何も分からず早数年。。 最近になって、種類がエチオピアだと分かり、 あちこち探していました。 先日、ふらりと寄ったコーヒー豆屋さんで 店員さんに聞いたら、 「ありますよ!」 えー!こんなアッサリ出てくるなんて・:*+.\(( °ω° ))/.:+ しかも2種類もあった☺️ * 豆を選んでから焙煎して 挽いてくれるなんて素晴らしい❣️ コーヒー豆は焙煎してから、さらに 挽いてからも酸化が進むから、これはうれしい♪ * そんなエチオピアのコーヒーを淹れて、 ミルクと合わせて。 ああ、幸せ〜❤☕️ * ちなみに、ブラックで飲むと、酸味は少なく、フルーティーな香りと上品なコクがある。ブラジルのようなコーヒーらしい苦味はない。 だから、ミルクと合わせると、ミルクティーな気すらする。笑。 鼻に抜ける香りが紅茶とは違う、コーヒーにしかない花のような香り。 * * Yaaay!! Finally, I got coffee beans "Ethiopia Sidamo G-1 Shakiso" ☕️ I had looked the coffee beans which tastes like black tea for a few years. Because it was stunning experience that I had it before at cafe at first time. Very happy with this coffee ❤☺️ * * #おうちカフェ #コーヒー豆 #紅茶みたいなコーヒー #エチオピア #オーガニックコーヒー #至福の時 #マメココロ #北千住 #ライフスタイルビジネス #エネルギービジネス #ビジネスオーナー #ソーシャル起業家 #愛しき人生 #coffeetime #coffeebeans #ethiopia #organic #happy #loveandpeace #respectothers #lifestylebusiness #businessowner #socialentrepeneur #mylifemyway #tokyolife
- 念願の‼️紅茶風味のコーヒー豆ゲット😆 下北沢に住んでいた頃に通っていた カフェラテ専門店で飲んで以来、 ずっと探してたけど、銘柄も何も分からず早数年。。 最近になって、種類がエチオピアだと分かり、 あちこち探していました。 先日、ふらりと寄ったコーヒー豆屋さんで 店員さんに聞いたら、 「ありますよ!」 えー!こんなアッサリ出てくるなんて・:*+.\(( °ω° ))/.:+ しかも2種類もあった☺️ * 豆を選んでから焙煎して 挽いてくれるなんて素晴らしい❣️ コーヒー豆は焙煎してから、さらに 挽いてからも酸化が進むから、これはうれしい♪ * そんなエチオピアのコーヒーを淹れて、 ミルクと合わせて。 ああ、幸せ〜❤☕️ * ちなみに、ブラックで飲むと、酸味は少なく、フルーティーな香りと上品なコクがある。ブラジルのようなコーヒーらしい苦味はない。 だから、ミルクと合わせると、ミルクティーな気すらする。笑。 鼻に抜ける香りが紅茶とは違う、コーヒーにしかない花のような香り。 * * Yaaay!! Finally, I got coffee beans "Ethiopia Sidamo G-1 Shakiso" ☕️ I had looked the coffee beans which tastes like black tea for a few years. Because it was stunning experience that I had it before at cafe at first time. Very happy with this coffee ❤☺️ * * #おうちカフェ #コーヒー豆 #紅茶みたいなコーヒー #エチオピア #オーガニックコーヒー #至福の時 #マメココロ #北千住 #ライフスタイルビジネス #エネルギービジネス #ビジネスオーナー #ソーシャル起業家 #愛しき人生 #coffeetime #coffeebeans #ethiopia #organic #happy #loveandpeace #respectothers #lifestylebusiness #businessowner #socialentrepeneur #mylifemyway #tokyolife
- Всем доброе утро! Хорошего дня. Сегодня очень тепло на улице и очень жалко что обещают дождик. А к концу недели опять похолодание!!! Лето, ау???? Ты где ё-маё!!! Уже хочется убрать все тёплые вещи подальше в шкаф!!! Крик души 😃😃😃 Кстати на фото моя радость, моя душа, моя любовь 😍 Мой сынок ❤️
- Всем доброе утро! Хорошего дня. Сегодня очень тепло на улице и очень жалко что обещают дождик. А к концу недели опять похолодание!!! Лето, ау???? Ты где ё-маё!!! Уже хочется убрать все тёплые вещи подальше в шкаф!!! Крик души 😃😃😃 Кстати на фото моя радость, моя душа, моя любовь 😍 Мой сынок ❤️
- Всем доброе утро! Хорошего дня. Сегодня очень тепло на улице и очень жалко что обещают дождик. А к концу недели опять похолодание!!! Лето, ау???? Ты где ё-маё!!! Уже хочется убрать все тёплые вещи подальше в шкаф!!! Крик души 😃😃😃 Кстати на фото моя радость, моя душа, моя любовь 😍 Мой сынок ❤️

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.