Photos and video with hashtag #foundation

#foundation

  • 4.4M Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- Роскошный неординарный макияж благодаря талантливой @miraadamss для красотки @vika.khomenko_ 😍😍 @maccosmetics @maccosmeticsrussia #instamakeup #instagramanet #instatag #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupforever #makeupbyme #cosmetic #cosmetics #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #pomade #foundation #concealer #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash
- Роскошный неординарный макияж благодаря талантливой @miraadamss для красотки @vika.khomenko_ 😍😍 @maccosmetics @maccosmeticsrussia #instamakeup #instagramanet #instatag #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupforever #makeupbyme #cosmetic #cosmetics #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #pomade #foundation #concealer #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash
- Such a fun event organised by @bloggersunitedau today 👍💖 loved meeting fellow youtubers and bloggers and networking with amazingly generous brands 💞🍹😍 Thank you to @sleekmakeup_australia @byscosmetics @weledaaustralia @kiehls @beautynextaustralia for their generosity xx Now it's playtime 💞 Can't wait to do some videos and posts with all of these awesome products! #beautycommunity #brisbaneevents #makeupcollection #makeupjunkie #youtuber #ausbeautyblogger #australia #wowzers #photooftheday #bbloggerau #bbloggers #goldcoast #instamakeup #instadaily #eyepalette #foundation #lipstick #highlighters #glitter #haircare #cosmeticshaul #haul #goodiebags
- Such a fun event organised by @bloggersunitedau today 👍💖 loved meeting fellow youtubers and bloggers and networking with amazingly generous brands 💞🍹😍 Thank you to @sleekmakeup_australia @byscosmetics @weledaaustralia @kiehls @beautynextaustralia for their generosity xx Now it& #39;s playtime 💞 Can& #39;t wait to do some videos and posts with all of these awesome products! #beautycommunity #brisbaneevents #makeupcollection #makeupjunkie #youtuber #ausbeautyblogger #australia #wowzers #photooftheday #bbloggerau #bbloggers #goldcoast #instamakeup #instadaily #eyepalette #foundation #lipstick #highlighters #glitter #haircare #cosmeticshaul #haul #goodiebags
- Such a fun event organised by @bloggersunitedau today 👍💖 loved meeting fellow youtubers and bloggers and networking with amazingly generous brands 💞🍹😍 Thank you to @sleekmakeup_australia @byscosmetics @weledaaustralia @kiehls @beautynextaustralia for their generosity xx Now it's playtime 💞 Can't wait to do some videos and posts with all of these awesome products! #beautycommunity #brisbaneevents #makeupcollection #makeupjunkie #youtuber #ausbeautyblogger #australia #wowzers #photooftheday #bbloggerau #bbloggers #goldcoast #instamakeup #instadaily #eyepalette #foundation #lipstick #highlighters #glitter #haircare #cosmeticshaul #haul #goodiebags
- "TONE COLOUR BCCREAM FOUNDATION" . . 🌸 Ramai yang keliru nak pilih tone kaler mana satu. Okay fienaz terangkan sikit cara nak pilih tone kaler ni. Nak pilih tone kaler foundation kena ikut tone kaler kulit kita jugak. Ingat, kita guna foundation bukan nak tukar warna asal kulit kita tapi sebab nak cover all flaws in our face 😝. . 🌸🌸BEIGE : Siapa je yang sesuai pakai tone BEIGE ni? Tone beige sesuai untuk sesiapa je. Even kulit gelap pun takde masalah nak pakai. Sebab bccream foundation ni bila well blend memang nampak cantik kat muka. Tapi kalau normally beige kita akan sarankan untuk yang berkulit cerah dan yang suka heavy makeup atau memang jenis suka melawo gite. Tapi bagi perempuan pakai tudung, kaler beige ni sangat sesuai. . Sebab bila kita pakai tudung kaler2 terang, kita kena pakai foundation yang cerah untuk buat muka kita menonjol. Takde la tenggelam muka kita dan nampak gelap & kusam je. Hek hek, saya cakap berdasarkan pandangan yang MUA berikan 😊. So, pilihlah tone foundation mengikut tone kulit anda. Jadilah pengguna yang bijak! 🙋🏻 . 🌸🌸NATURAL: Tone Natural. Sangat sesuai buat semua jenis kulit jugak. Tapi paling disarankan bagi mereka yang berkulit sederhana cerah atau gelap. Bagi yang kulit cerah takde masalah nak ambil tone ni. Cuma nanti tone kulit korang tak menyerlah dan nampak kelam je. . Tone natural sesuai buat mereka yang tak suka sangat makeup. Nak pakai hari-hari contoh pergi kerja, pergi pasar malam jap, atau nak pergi keluar ke. Sebab ada orang jenis tak biasa muka kosong tapi still nak tepek2 sikit. So sangat disarankan ambil tone ni. Boleh cover segala cela, parut dan jerawat. Yang ada masalah kulit teruk macam ni nak cover better guna tone ni 😊 . . MEH MEH WHATSAPP EMAN CEPAT ❗ 📲 0133143280 📲 0133143280 📲 0133143280 #dyxyperak #produkviral #promosidyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstickmatte #dyxyfoudation #facemistgreentea #mattelipstik #bccream #foundation #flawless #glowing #facemist
- "TONE COLOUR BCCREAM FOUNDATION" . . 🌸 Ramai yang keliru nak pilih tone kaler mana satu. Okay fienaz terangkan sikit cara nak pilih tone kaler ni. Nak pilih tone kaler foundation kena ikut tone kaler kulit kita jugak. Ingat, kita guna foundation bukan nak tukar warna asal kulit kita tapi sebab nak cover all flaws in our face 😝. . 🌸🌸BEIGE : Siapa je yang sesuai pakai tone BEIGE ni? Tone beige sesuai untuk sesiapa je. Even kulit gelap pun takde masalah nak pakai. Sebab bccream foundation ni bila well blend memang nampak cantik kat muka. Tapi kalau normally beige kita akan sarankan untuk yang berkulit cerah dan yang suka heavy makeup atau memang jenis suka melawo gite. Tapi bagi perempuan pakai tudung, kaler beige ni sangat sesuai. . Sebab bila kita pakai tudung kaler2 terang, kita kena pakai foundation yang cerah untuk buat muka kita menonjol. Takde la tenggelam muka kita dan nampak gelap & kusam je. Hek hek, saya cakap berdasarkan pandangan yang MUA berikan 😊. So, pilihlah tone foundation mengikut tone kulit anda. Jadilah pengguna yang bijak! 🙋🏻 . 🌸🌸NATURAL: Tone Natural. Sangat sesuai buat semua jenis kulit jugak. Tapi paling disarankan bagi mereka yang berkulit sederhana cerah atau gelap. Bagi yang kulit cerah takde masalah nak ambil tone ni. Cuma nanti tone kulit korang tak menyerlah dan nampak kelam je. . Tone natural sesuai buat mereka yang tak suka sangat makeup. Nak pakai hari-hari contoh pergi kerja, pergi pasar malam jap, atau nak pergi keluar ke. Sebab ada orang jenis tak biasa muka kosong tapi still nak tepek2 sikit. So sangat disarankan ambil tone ni. Boleh cover segala cela, parut dan jerawat. Yang ada masalah kulit teruk macam ni nak cover better guna tone ni 😊 . . MEH MEH WHATSAPP EMAN CEPAT ❗ 📲 0133143280 📲 0133143280 📲 0133143280 #dyxyperak #produkviral #promosidyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstickmatte #dyxyfoudation #facemistgreentea #mattelipstik #bccream #foundation #flawless #glowing #facemist
- "TONE COLOUR BCCREAM FOUNDATION" . . 🌸 Ramai yang keliru nak pilih tone kaler mana satu. Okay fienaz terangkan sikit cara nak pilih tone kaler ni. Nak pilih tone kaler foundation kena ikut tone kaler kulit kita jugak. Ingat, kita guna foundation bukan nak tukar warna asal kulit kita tapi sebab nak cover all flaws in our face 😝. . 🌸🌸BEIGE : Siapa je yang sesuai pakai tone BEIGE ni? Tone beige sesuai untuk sesiapa je. Even kulit gelap pun takde masalah nak pakai. Sebab bccream foundation ni bila well blend memang nampak cantik kat muka. Tapi kalau normally beige kita akan sarankan untuk yang berkulit cerah dan yang suka heavy makeup atau memang jenis suka melawo gite. Tapi bagi perempuan pakai tudung, kaler beige ni sangat sesuai. . Sebab bila kita pakai tudung kaler2 terang, kita kena pakai foundation yang cerah untuk buat muka kita menonjol. Takde la tenggelam muka kita dan nampak gelap & kusam je. Hek hek, saya cakap berdasarkan pandangan yang MUA berikan 😊. So, pilihlah tone foundation mengikut tone kulit anda. Jadilah pengguna yang bijak! 🙋🏻 . 🌸🌸NATURAL: Tone Natural. Sangat sesuai buat semua jenis kulit jugak. Tapi paling disarankan bagi mereka yang berkulit sederhana cerah atau gelap. Bagi yang kulit cerah takde masalah nak ambil tone ni. Cuma nanti tone kulit korang tak menyerlah dan nampak kelam je. . Tone natural sesuai buat mereka yang tak suka sangat makeup. Nak pakai hari-hari contoh pergi kerja, pergi pasar malam jap, atau nak pergi keluar ke. Sebab ada orang jenis tak biasa muka kosong tapi still nak tepek2 sikit. So sangat disarankan ambil tone ni. Boleh cover segala cela, parut dan jerawat. Yang ada masalah kulit teruk macam ni nak cover better guna tone ni 😊 . . MEH MEH WHATSAPP EMAN CEPAT ❗ 📲 0133143280 📲 0133143280 📲 0133143280 #dyxyperak #produkviral #promosidyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstickmatte #dyxyfoudation #facemistgreentea #mattelipstik #bccream #foundation #flawless #glowing #facemist
- ดูความอลังซะก่อนนน รีบจับจองนะ ของออกไปเยอะแล้ว!! 🦄พร้อมส่งสินค้า 28.08.60 นี้ค่ะ ⭐️ขนแปรงคุณภาพ ⭐️ปัดแล้วไม่บาดหน้า ⭐️ไม่ทำให้รูขุมขนกว้าง ⭐️แปรงมีทั้งหมด 10 ชิ้นด้วยกัน ㅤㅤ 🌈PROMOTION จากราคา 1,490฿ เหลือเพียง 990฿ Free EMS ┏━━━━━━━━━━━━━━━┓ ❥สั่งซื้อสินค้าสมัครตัวแทนได้ที่ 👇🏻 Line🆔http://line.me/ti/p/cLPzSyAkD3 ┗━━━━━━━━━━━━━━━┛ ㅤㅤ #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #TagsForLikes #TFLers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
- ดูความอลังซะก่อนนน รีบจับจองนะ ของออกไปเยอะแล้ว!! 🦄พร้อมส่งสินค้า 28.08.60 นี้ค่ะ ⭐️ขนแปรงคุณภาพ ⭐️ปัดแล้วไม่บาดหน้า ⭐️ไม่ทำให้รูขุมขนกว้าง ⭐️แปรงมีทั้งหมด 10 ชิ้นด้วยกัน ㅤㅤ 🌈PROMOTION จากราคา 1,490฿ เหลือเพียง 990฿ Free EMS ┏━━━━━━━━━━━━━━━┓ ❥สั่งซื้อสินค้าสมัครตัวแทนได้ที่ 👇🏻 Line🆔http://line.me/ti/p/cLPzSyAkD3 ┗━━━━━━━━━━━━━━━┛ ㅤㅤ #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #TagsForLikes #TFLers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
- ดูความอลังซะก่อนนน รีบจับจองนะ ของออกไปเยอะแล้ว!! 🦄พร้อมส่งสินค้า 28.08.60 นี้ค่ะ ⭐️ขนแปรงคุณภาพ ⭐️ปัดแล้วไม่บาดหน้า ⭐️ไม่ทำให้รูขุมขนกว้าง ⭐️แปรงมีทั้งหมด 10 ชิ้นด้วยกัน ㅤㅤ 🌈PROMOTION จากราคา 1,490฿ เหลือเพียง 990฿ Free EMS ┏━━━━━━━━━━━━━━━┓ ❥สั่งซื้อสินค้าสมัครตัวแทนได้ที่ 👇🏻 Line🆔http://line.me/ti/p/cLPzSyAkD3 ┗━━━━━━━━━━━━━━━┛ ㅤㅤ #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #TagsForLikes #TFLers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
- The Faceshop Oil Control Water Cushion,SPF 50 ( casing kakotalk apeach) #201 apricot beige Full size  @230.000 refill  @149.000  paket dobel @350.000 The Faceshop Oil Control Water Cushion SPF 50 PA++ ( casing putih) Tersedia #201 - apricot beige #203 - natural beige Fullsize @Rp264.000  refill  @139.000 *khusus cushion: Fullsize = 1 compact kaca include Isi +/-15g + 1 spons in 1 box Refill = 1 compact Tanpa kaca include Isi +/-15g+ 1 spons 👉untuk refill tanpa box  Packet double in 1 box : 1 compact kaca include Isi +/-15g + 1 spons 👉1 compact Tanpa kaca include Isi +/-15g+ 1 spons Cushion berkolaborasi dengan designer tas ternama dan kakao talk korea , cushion mempunyai efek glow natural namun tidak terasa berminayk di kulit , cocok untuk yang menginginkan penampilan natural namun tetap coverage Cushion foundation recharges skin with moisture wile controlling sebum for long lasting freshness. Moist-cover effect promotes a healthy look while covering up imperfections and pigmentation. Sebum control formula helps keep makeup shine free. Sweet proof effect keeps makeup in perfect condition for hours. New microfoam keeps makeup feel as fresh as when it is first applied. Features My Other Bag Collaboration Highly adhering & Highly cover formula for natural makeup. Silky skin texture with glow finish. How to Use Take this on puff and spread to face through skin texture. Tap lightly for adhering. Add on the area where more covering is needed 👇👇👇 bbm : 7a0a3d40 line. : llysabeauty #tfs #thefaceshop #cushion #bbcushion #glowing #glowup #kulitberkilau #kulitsehat #kulitbercahaya #kulitkasar #kulitkusam #putih #putihbersih #kulit #makeup #skin #skincareroutine #skincare #koreanskincareoriginal #trustedolshop #trustedseller #foundation #like4like #like4follow #like4likealways
- The Faceshop Oil Control Water Cushion,SPF 50 ( casing kakotalk apeach) #201 apricot beige Full size @230.000 refill @149.000  paket dobel @350.000 The Faceshop Oil Control Water Cushion SPF 50 PA++ ( casing putih) Tersedia #201 - apricot beige #203 - natural beige Fullsize @Rp264.000   refill @139.000 *khusus cushion: Fullsize = 1 compact kaca include Isi +/-15g + 1 spons in 1 box Refill = 1 compact Tanpa kaca include Isi +/-15g+ 1 spons 👉untuk refill tanpa box  Packet double in 1 box : 1 compact kaca include Isi +/-15g + 1 spons 👉1 compact Tanpa kaca include Isi +/-15g+ 1 spons Cushion berkolaborasi dengan designer tas ternama dan kakao talk korea , cushion mempunyai efek glow natural namun tidak terasa berminayk di kulit , cocok untuk yang menginginkan penampilan natural namun tetap coverage Cushion foundation recharges skin with moisture wile controlling sebum for long lasting freshness. Moist-cover effect promotes a healthy look while covering up imperfections and pigmentation. Sebum control formula helps keep makeup shine free. Sweet proof effect keeps makeup in perfect condition for hours. New microfoam keeps makeup feel as fresh as when it is first applied. Features My Other Bag Collaboration Highly adhering & Highly cover formula for natural makeup. Silky skin texture with glow finish. How to Use Take this on puff and spread to face through skin texture. Tap lightly for adhering. Add on the area where more covering is needed 👇👇👇 bbm : 7a0a3d40 line. : llysabeauty #tfs #thefaceshop #cushion #bbcushion #glowing #glowup #kulitberkilau #kulitsehat #kulitbercahaya #kulitkasar #kulitkusam #putih #putihbersih #kulit #makeup #skin #skincareroutine #skincare #koreanskincareoriginal #trustedolshop #trustedseller #foundation #like4like #like4follow #like4likealways
- The Faceshop Oil Control Water Cushion,SPF 50 ( casing kakotalk apeach) #201 apricot beige Full size  @230.000 refill  @149.000  paket dobel @350.000 The Faceshop Oil Control Water Cushion SPF 50 PA++ ( casing putih) Tersedia #201 - apricot beige #203 - natural beige Fullsize @Rp264.000  refill  @139.000 *khusus cushion: Fullsize = 1 compact kaca include Isi +/-15g + 1 spons in 1 box Refill = 1 compact Tanpa kaca include Isi +/-15g+ 1 spons 👉untuk refill tanpa box  Packet double in 1 box : 1 compact kaca include Isi +/-15g + 1 spons 👉1 compact Tanpa kaca include Isi +/-15g+ 1 spons Cushion berkolaborasi dengan designer tas ternama dan kakao talk korea , cushion mempunyai efek glow natural namun tidak terasa berminayk di kulit , cocok untuk yang menginginkan penampilan natural namun tetap coverage Cushion foundation recharges skin with moisture wile controlling sebum for long lasting freshness. Moist-cover effect promotes a healthy look while covering up imperfections and pigmentation. Sebum control formula helps keep makeup shine free. Sweet proof effect keeps makeup in perfect condition for hours. New microfoam keeps makeup feel as fresh as when it is first applied. Features My Other Bag Collaboration Highly adhering & Highly cover formula for natural makeup. Silky skin texture with glow finish. How to Use Take this on puff and spread to face through skin texture. Tap lightly for adhering. Add on the area where more covering is needed 👇👇👇 bbm : 7a0a3d40 line. : llysabeauty #tfs #thefaceshop #cushion #bbcushion #glowing #glowup #kulitberkilau #kulitsehat #kulitbercahaya #kulitkasar #kulitkusam #putih #putihbersih #kulit #makeup #skin #skincareroutine #skincare #koreanskincareoriginal #trustedolshop #trustedseller #foundation #like4like #like4follow #like4likealways
- Hot selling items, u all yang nak cantik glowing tidak berminyak jom pakat pakat guna dyxy bc cream di jamin mesti u all jatuh cinta, syok habis #dyxycosmatics #bccream #foundation #sunblock #makeup #mukajerawat #mukabercapuk #lipmatte #dyxyshahalam #dyxyklang #trustedsaller #shahalam #klang #bcoriginal #agentsahdyxy #teamdyxy #teamfl #muaklang #muaklang #muabangsar #krimpemutih #masalahjerawat #muapj #muabangsar #uitmshahalam #upsi #muashahalam #shahalamagent #dropshipwanted #teamfitri #um #uitmpuncakalam
- Hot selling items, u all yang nak cantik glowing tidak berminyak jom pakat pakat guna dyxy bc cream di jamin mesti u all jatuh cinta, syok habis #dyxycosmatics #bccream #foundation #sunblock #makeup #mukajerawat #mukabercapuk #lipmatte #dyxyshahalam #dyxyklang #trustedsaller #shahalam #klang #bcoriginal #agentsahdyxy #teamdyxy #teamfl #muaklang #muaklang #muabangsar #krimpemutih #masalahjerawat #muapj #muabangsar #uitmshahalam #upsi #muashahalam #shahalamagent #dropshipwanted #teamfitri #um #uitmpuncakalam
- #Repost @sasmita_rio adidas superstar foundation black / white / gold size : 39 ,40 ,41 ,42 ,43 including half size brand new with box 100% original / authentic made in Indonesia Rp 455,000 idr (retail 1.100,000) whatsapp : 08128556304 cek katalog follow instagram @sasmita_rio #adidas #adidassuperstar #legit #adidasoriginals #superstar #adidasoriginal #foundation #superstarprimeknit #sneakers #jualadidas #jualsuperstar #jualadidassuperstar #adiporn #jualsepatuadidas #sepatulegit #indonesianadidaslovers #sale #trefoil #trefoil_id #3foil_id #sneakerhead #sepatucowok #diskon #sepatulegit #kadopacar #adidassuperstaroriginal #adidassuperstarmurahmalaysia
- #Repost @sasmita_rio adidas superstar foundation black / white / gold size : 39 ,40 ,41 ,42 ,43 including half size brand new with box 100% original / authentic made in Indonesia Rp 455,000 idr (retail 1.100,000) whatsapp : 08128556304 cek katalog follow instagram @sasmita_rio #adidas #adidassuperstar #legit #adidasoriginals #superstar #adidasoriginal #foundation #superstarprimeknit #sneakers #jualadidas #jualsuperstar #jualadidassuperstar #adiporn #jualsepatuadidas #sepatulegit #indonesianadidaslovers #sale #trefoil #trefoil_id #3foil_id #sneakerhead #sepatucowok #diskon #sepatulegit #kadopacar #adidassuperstaroriginal #adidassuperstarmurahmalaysia
- #Repost @sasmita_rio adidas superstar foundation black / white / gold size : 39 ,40 ,41 ,42 ,43 including half size brand new with box 100% original / authentic made in Indonesia Rp 455,000 idr (retail 1.100,000) whatsapp : 08128556304 cek katalog follow instagram @sasmita_rio #adidas #adidassuperstar #legit #adidasoriginals #superstar #adidasoriginal #foundation #superstarprimeknit #sneakers #jualadidas #jualsuperstar #jualadidassuperstar #adiporn #jualsepatuadidas #sepatulegit #indonesianadidaslovers #sale #trefoil #trefoil_id #3foil_id #sneakerhead #sepatucowok #diskon #sepatulegit #kadopacar #adidassuperstaroriginal #adidassuperstarmurahmalaysia
- 🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa . . 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian . . . 🌸 ws sis ke 014-8299759 . . #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamdyxy #dyxybccreamdyxy #bccreamfoundation #foundation #facemistgreentea #makeuptutorial #brush #mua #bazaarpaknil #concealer #lipstik #muamalaysia #makeup #uitm #unimas #um #usm #upm #onlineseller #makeupmurah #teamNaddy #teamFL #teamdyxy
- 🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa . . 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian . . . 🌸 ws sis ke 014-8299759 . . #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamdyxy #dyxybccreamdyxy #bccreamfoundation #foundation #facemistgreentea #makeuptutorial #brush #mua #bazaarpaknil #concealer #lipstik #muamalaysia #makeup #uitm #unimas #um #usm #upm #onlineseller #makeupmurah #teamNaddy #teamFL #teamdyxy
- 🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa . . 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian . . . 🌸 ws sis ke 014-8299759 . . #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreamdyxy #dyxybccreamdyxy #bccreamfoundation #foundation #facemistgreentea #makeuptutorial #brush #mua #bazaarpaknil #concealer #lipstik #muamalaysia #makeup #uitm #unimas #um #usm #upm #onlineseller #makeupmurah #teamNaddy #teamFL #teamdyxy
- 目前夏天最愛底妝組合💁🏻💗 左邊Make up for ever Ultra HD invisible cover foundation👍🏻 有coverage之餘唔杰身 對混油人既我黎講感覺良好而且唔會溶到一撻撻 右邊Make up for ever Water Blend face & body foundation水粉霜👍🏻 呢支質地更水,coverage好低其實,但我好中意佢上面果時涼浸浸既感覺,同埋有光澤感,出左油之後妝感都好自然 如果面部多暇疵既女仔可能唔太中意 以上兩支粉底色號Y215 下面係Ultra HD micro finishing loose power👍🏻 控油能力好好,我覺得同1028相若,但乾人慎用,同埋聽講開閃光燈影相會好似主席夫人咁塊面一撻撻😂(但我好少會開) #hkig#instamood#igdaily#mufe#makeupforever#beautyreview#foundation#用後感#粉底#美妝心得#hkreview#igers#makeupreview#summermusthave
- 目前夏天最愛底妝組合💁🏻💗 左邊Make up for ever Ultra HD invisible cover foundation👍🏻 有coverage之餘唔杰身 對混油人既我黎講感覺良好而且唔會溶到一撻撻 右邊Make up for ever Water Blend face & body foundation水粉霜👍🏻 呢支質地更水,coverage好低其實,但我好中意佢上面果時涼浸浸既感覺,同埋有光澤感,出左油之後妝感都好自然 如果面部多暇疵既女仔可能唔太中意 以上兩支粉底色號Y215 下面係Ultra HD micro finishing loose power👍🏻 控油能力好好,我覺得同1028相若,但乾人慎用,同埋聽講開閃光燈影相會好似主席夫人咁塊面一撻撻😂(但我好少會開) #hkig #instamoo #igdaily #muf #makeupforever #beautyrevie #foundation #用後感#粉底#美妝心 #hkreview #iger #makeupreview #summermusthave
- 目前夏天最愛底妝組合💁🏻💗 左邊Make up for ever Ultra HD invisible cover foundation👍🏻 有coverage之餘唔杰身 對混油人既我黎講感覺良好而且唔會溶到一撻撻 右邊Make up for ever Water Blend face & body foundation水粉霜👍🏻 呢支質地更水,coverage好低其實,但我好中意佢上面果時涼浸浸既感覺,同埋有光澤感,出左油之後妝感都好自然 如果面部多暇疵既女仔可能唔太中意 以上兩支粉底色號Y215 下面係Ultra HD micro finishing loose power👍🏻 控油能力好好,我覺得同1028相若,但乾人慎用,同埋聽講開閃光燈影相會好似主席夫人咁塊面一撻撻😂(但我好少會開) #hkig#instamood#igdaily#mufe#makeupforever#beautyreview#foundation#用後感#粉底#美妝心得#hkreview#igers#makeupreview#summermusthave
- Assalamualaikum / hai dan selamat petang. ☺ Sedang berlangsung COMBO JIMAT MERDEKA RAYA HAJI special untuk *#FuraihaLovers*! Sempena Founder Furaiha Masuk TV lagi. 😘❤ . . Apa yang uols boleh dapat dari Combo Jimat ni? . . Sudah tentu dapat FREE GIFT yang Lumayan. Best ke besttt? 💃 . . *Combo 2* ======== 💥 1 Beauty Water 💥 1 Luminous DD Cream 💥 1 Lipcare Kit (Lipbalm dan liptint) ❗ *FREE* Blusher Stick . . 👉🏻 Harga RM 385 (JIMAT RM 68!) . . Pm/ Whatsapp Kak Asz untuk detail yea 📲 012 534 6440 📲 012 534 6440 📲 012 534 6440 . . #FuraihaSalesCombo #FuraihaSkincare #FuraihaCosmetic #KSE #KakSemahEmpire #BeautyWater #LipCareKit #DDCream #Toner #BibirCantik #BibirMerekah #Foundation #Blusher #Glowing #OrganicFoodForYourSkin #Bidor #Tapah #Kampar #Perak #Malaysia #Worldwide
- Assalamualaikum / hai dan selamat petang. ☺ Sedang berlangsung COMBO JIMAT MERDEKA RAYA HAJI special untuk #FuraihaLovers *! Sempena Founder Furaiha Masuk TV lagi. 😘❤ . . Apa yang uols boleh dapat dari Combo Jimat ni? . . Sudah tentu dapat FREE GIFT yang Lumayan. Best ke besttt? 💃 . . *Combo 2* ======== 💥 1 Beauty Water 💥 1 Luminous DD Cream 💥 1 Lipcare Kit (Lipbalm dan liptint) ❗ *FREE* Blusher Stick . . 👉🏻 Harga RM 385 (JIMAT RM 68!) . . Pm/ Whatsapp Kak Asz untuk detail yea 📲 012 534 6440 📲 012 534 6440 📲 012 534 6440 . . #FuraihaSalesCombo #FuraihaSkincare #FuraihaCosmetic #KSE #KakSemahEmpire #BeautyWater #LipCareKit #DDCream #Toner #BibirCantik #BibirMerekah #Foundation #Blusher #Glowing #OrganicFoodForYourSkin #Bidor #Tapah #Kampar #Perak #Malaysia #Worldwide
- Assalamualaikum / hai dan selamat petang. ☺ Sedang berlangsung COMBO JIMAT MERDEKA RAYA HAJI special untuk *#FuraihaLovers*! Sempena Founder Furaiha Masuk TV lagi. 😘❤ . . Apa yang uols boleh dapat dari Combo Jimat ni? . . Sudah tentu dapat FREE GIFT yang Lumayan. Best ke besttt? 💃 . . *Combo 2* ======== 💥 1 Beauty Water 💥 1 Luminous DD Cream 💥 1 Lipcare Kit (Lipbalm dan liptint) ❗ *FREE* Blusher Stick . . 👉🏻 Harga RM 385 (JIMAT RM 68!) . . Pm/ Whatsapp Kak Asz untuk detail yea 📲 012 534 6440 📲 012 534 6440 📲 012 534 6440 . . #FuraihaSalesCombo #FuraihaSkincare #FuraihaCosmetic #KSE #KakSemahEmpire #BeautyWater #LipCareKit #DDCream #Toner #BibirCantik #BibirMerekah #Foundation #Blusher #Glowing #OrganicFoodForYourSkin #Bidor #Tapah #Kampar #Perak #Malaysia #Worldwide
- We are getting ready for the start of the school year, and I want to help my daughter tackle her teen skin issues this fall with a new line of products by Exposed Skincare - I have never seen a larger line of products that works quickly through morning and evening routines through cleansing the skin, clearing acne, and then healing with a moisture complex, masks, and scrubs. The ingredient list of the products is full of recognizable extracts, it gives that connection, and almost a homemade quality - of course, a moisturizer with essential oils and extracts is what I would trust myself, but here the products combine the science and nature to treat acne and prevent new acne from forming. I find the fact that there is tea tree oil in the products is very reassuring, and sometimes with acne treatments, as long as you have that confidence, and use the products continuously, there is an effect. Interested in trying the products? Here is their website where to find them - http://www.exposedskincare.com #ad #exposedskincare #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
- We are getting ready for the start of the school year, and I want to help my daughter tackle her teen skin issues this fall with a new line of products by Exposed Skincare - I have never seen a larger line of products that works quickly through morning and evening routines through cleansing the skin, clearing acne, and then healing with a moisture complex, masks, and scrubs. The ingredient list of the products is full of recognizable extracts, it gives that connection, and almost a homemade quality - of course, a moisturizer with essential oils and extracts is what I would trust myself, but here the products combine the science and nature to treat acne and prevent new acne from forming. I find the fact that there is tea tree oil in the products is very reassuring, and sometimes with acne treatments, as long as you have that confidence, and use the products continuously, there is an effect. Interested in trying the products? Here is their website where to find them - http://www.exposedskincare.com #ad #exposedskincare #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
- We are getting ready for the start of the school year, and I want to help my daughter tackle her teen skin issues this fall with a new line of products by Exposed Skincare - I have never seen a larger line of products that works quickly through morning and evening routines through cleansing the skin, clearing acne, and then healing with a moisture complex, masks, and scrubs. The ingredient list of the products is full of recognizable extracts, it gives that connection, and almost a homemade quality - of course, a moisturizer with essential oils and extracts is what I would trust myself, but here the products combine the science and nature to treat acne and prevent new acne from forming. I find the fact that there is tea tree oil in the products is very reassuring, and sometimes with acne treatments, as long as you have that confidence, and use the products continuously, there is an effect. Interested in trying the products? Here is their website where to find them - http://www.exposedskincare.com #ad #exposedskincare #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
- . FLAWLESS KAN? GLOWING LAGI GORJES.. NAK MCM DIA..? . Xpuas hati betulkan tgk muka org lain mcm cantik je.. Ape rahsia diorg ni? Makeup xtebal mane pun, tp putih gebu je memanjang.. . Rahsianya adalah pakai foundation yg berkualiti. Instant Beauty gitu.. Cepat, mudah & kos efektif. Barulah dpt "Celebrity Look" yg ramai tercari2.. . . LOCA LORA CELEBRITY FOUNDATION Direka khas utk Sis2 di Malaysia. . Bahan-bahan utama: ✔ Collagen ✔ Propolis ✔ Sea Cucumber ✔ Argan Oil Info umum: ✔ 11g ✔ Soft-medium compound ✔ Tahan sampai 3 bulan ✔ Mempunyai haruman ✔ Tone yg luas ✔ Komposisi halus Features: ✔ Celebrity Look ✔ SPF 30 ✔ Adunan tinggi ✔ Rasa ringan ✔ Tidak rasa berminyak ✔ Tahan lama ✔ Dpt lindung kulit dari pencemaran sekitar ✔ Full coverage Benefit: ✔ Menghaluskan & melembutkan ✔ Melindungi & mencerahkan ✔ Memberi khasiat & melembapkan ✔ Menyihatkan ✔ Mengurangkan masalah kulit Advantage: ✔ Lambat habis sbb bukan jenis cream ✔ Sebulan jatuh kurang dari RM20 shj ✔ Casing compact & ringan ✔ Mudah di bawa dlm handbag ✔ Bau wangi & memberi mood Hasilnya: ✔ Kulit akan nampak sekata ✔ Kulit nampak putih gebu ✔ Kulit nampak flawless ✔ Terserlah kecantikan Sis2 ✔ Menaikkan konfiden Sis2 ✔ Xnmpak bertepung ✔ Kulit nampak natural cantik ✔ Xnmpak mcm pakai makeup tebal . . Berminat? . Wassap kami di: 0196792553 0196792553 0196792553 . Jika malas nak add number, klik saja link web di front page. Ia akan direct wassap kami. . . Kami akan reply asap! . . #localora #localoracelebritycosmetics #localoracelebrityfoundation #celebrityfoundation #celebritylook #foundation #flawless #mukaflawless #kulitflawless #mukaglowing #kulitglowing #foundationmalaysia #foundationglowing #foundationflawless #foundationmuka #kosmetikmalaysia #testimonilocalora #agentwanted
- . FLAWLESS KAN? GLOWING LAGI GORJES.. NAK MCM DIA..? . Xpuas hati betulkan tgk muka org lain mcm cantik je.. Ape rahsia diorg ni? Makeup xtebal mane pun, tp putih gebu je memanjang.. . Rahsianya adalah pakai foundation yg berkualiti. Instant Beauty gitu.. Cepat, mudah & kos efektif. Barulah dpt "Celebrity Look" yg ramai tercari2.. . . LOCA LORA CELEBRITY FOUNDATION Direka khas utk Sis2 di Malaysia. . Bahan-bahan utama: ✔ Collagen ✔ Propolis ✔ Sea Cucumber ✔ Argan Oil Info umum: ✔ 11g ✔ Soft-medium compound ✔ Tahan sampai 3 bulan ✔ Mempunyai haruman ✔ Tone yg luas ✔ Komposisi halus Features: ✔ Celebrity Look ✔ SPF 30 ✔ Adunan tinggi ✔ Rasa ringan ✔ Tidak rasa berminyak ✔ Tahan lama ✔ Dpt lindung kulit dari pencemaran sekitar ✔ Full coverage Benefit: ✔ Menghaluskan & melembutkan ✔ Melindungi & mencerahkan ✔ Memberi khasiat & melembapkan ✔ Menyihatkan ✔ Mengurangkan masalah kulit Advantage: ✔ Lambat habis sbb bukan jenis cream ✔ Sebulan jatuh kurang dari RM20 shj ✔ Casing compact & ringan ✔ Mudah di bawa dlm handbag ✔ Bau wangi & memberi mood Hasilnya: ✔ Kulit akan nampak sekata ✔ Kulit nampak putih gebu ✔ Kulit nampak flawless ✔ Terserlah kecantikan Sis2 ✔ Menaikkan konfiden Sis2 ✔ Xnmpak bertepung ✔ Kulit nampak natural cantik ✔ Xnmpak mcm pakai makeup tebal . . Berminat? . Wassap kami di: 0196792553 0196792553 0196792553 . Jika malas nak add number, klik saja link web di front page. Ia akan direct wassap kami. . . Kami akan reply asap! . . #localora #localoracelebritycosmetics #localoracelebrityfoundation #celebrityfoundation #celebritylook #foundation #flawless #mukaflawless #kulitflawless #mukaglowing #kulitglowing #foundationmalaysia #foundationglowing #foundationflawless #foundationmuka #kosmetikmalaysia #testimonilocalora #agentwanted
- . FLAWLESS KAN? GLOWING LAGI GORJES.. NAK MCM DIA..? . Xpuas hati betulkan tgk muka org lain mcm cantik je.. Ape rahsia diorg ni? Makeup xtebal mane pun, tp putih gebu je memanjang.. . Rahsianya adalah pakai foundation yg berkualiti. Instant Beauty gitu.. Cepat, mudah & kos efektif. Barulah dpt "Celebrity Look" yg ramai tercari2.. . . LOCA LORA CELEBRITY FOUNDATION Direka khas utk Sis2 di Malaysia. . Bahan-bahan utama: ✔ Collagen ✔ Propolis ✔ Sea Cucumber ✔ Argan Oil Info umum: ✔ 11g ✔ Soft-medium compound ✔ Tahan sampai 3 bulan ✔ Mempunyai haruman ✔ Tone yg luas ✔ Komposisi halus Features: ✔ Celebrity Look ✔ SPF 30 ✔ Adunan tinggi ✔ Rasa ringan ✔ Tidak rasa berminyak ✔ Tahan lama ✔ Dpt lindung kulit dari pencemaran sekitar ✔ Full coverage Benefit: ✔ Menghaluskan & melembutkan ✔ Melindungi & mencerahkan ✔ Memberi khasiat & melembapkan ✔ Menyihatkan ✔ Mengurangkan masalah kulit Advantage: ✔ Lambat habis sbb bukan jenis cream ✔ Sebulan jatuh kurang dari RM20 shj ✔ Casing compact & ringan ✔ Mudah di bawa dlm handbag ✔ Bau wangi & memberi mood Hasilnya: ✔ Kulit akan nampak sekata ✔ Kulit nampak putih gebu ✔ Kulit nampak flawless ✔ Terserlah kecantikan Sis2 ✔ Menaikkan konfiden Sis2 ✔ Xnmpak bertepung ✔ Kulit nampak natural cantik ✔ Xnmpak mcm pakai makeup tebal . . Berminat? . Wassap kami di: 0196792553 0196792553 0196792553 . Jika malas nak add number, klik saja link web di front page. Ia akan direct wassap kami. . . Kami akan reply asap! . . #localora #localoracelebritycosmetics #localoracelebrityfoundation #celebrityfoundation #celebritylook #foundation #flawless #mukaflawless #kulitflawless #mukaglowing #kulitglowing #foundationmalaysia #foundationglowing #foundationflawless #foundationmuka #kosmetikmalaysia #testimonilocalora #agentwanted
- 👸🏼⚡ FLASH LADY D COMBO DEAL⚡ 👸🏼 The best and complete combo deal of DYXY products.. 1st time dalam DYXY buat deal mcm ni.. limited time only special utk LOVELY DYXY LOVER ♥OFFER TERHEBAT AFTER RAYA EXTENDDDD ( valid sehingga 31hb ) ♥ DISCOUNT POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM50 hingga RM100 UNTUK SETIAP COMBO ♥ GRAB CEPAT LAJU3 SEBAB STOK TERHAD LAKU KERAS ♥ FREE GIFT SPECIAL AND LIMITED ♥ DAPATKAN THE BEST SET EVER OF DYXY YANG TENGAH VIRAL TEROKK SKRG NIHH #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybrush #dyxymineralfacemist #dyxyfacemist #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybydyana #dyxymalaysia #dyxyfacemistgreentea #dyxyfoundation #dyxytrustedseller #dyxycosmetic #dyxygreenteamist #dyxycombo #dyxylipstick #lipstickdyxy #lipstick #cosmetic #facemist #foundation #brush #makeupbrush #concealer #sayajual
- 👸🏼⚡ FLASH LADY D COMBO DEAL⚡ 👸🏼 The best and complete combo deal of DYXY products.. 1st time dalam DYXY buat deal mcm ni.. limited time only special utk LOVELY DYXY LOVER ♥OFFER TERHEBAT AFTER RAYA EXTENDDDD ( valid sehingga 31hb ) ♥ DISCOUNT POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM50 hingga RM100 UNTUK SETIAP COMBO ♥ GRAB CEPAT LAJU3 SEBAB STOK TERHAD LAKU KERAS ♥ FREE GIFT SPECIAL AND LIMITED ♥ DAPATKAN THE BEST SET EVER OF DYXY YANG TENGAH VIRAL TEROKK SKRG NIHH #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybrush #dyxymineralfacemist #dyxyfacemist #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybydyana #dyxymalaysia #dyxyfacemistgreentea #dyxyfoundation #dyxytrustedseller #dyxycosmetic #dyxygreenteamist #dyxycombo #dyxylipstick #lipstickdyxy #lipstick #cosmetic #facemist #foundation #brush #makeupbrush #concealer #sayajual
- 👸🏼⚡ FLASH LADY D COMBO DEAL⚡ 👸🏼 The best and complete combo deal of DYXY products.. 1st time dalam DYXY buat deal mcm ni.. limited time only special utk LOVELY DYXY LOVER ♥OFFER TERHEBAT AFTER RAYA EXTENDDDD ( valid sehingga 31hb ) ♥ DISCOUNT POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM50 hingga RM100 UNTUK SETIAP COMBO ♥ GRAB CEPAT LAJU3 SEBAB STOK TERHAD LAKU KERAS ♥ FREE GIFT SPECIAL AND LIMITED ♥ DAPATKAN THE BEST SET EVER OF DYXY YANG TENGAH VIRAL TEROKK SKRG NIHH #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybrush #dyxymineralfacemist #dyxyfacemist #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybydyana #dyxymalaysia #dyxyfacemistgreentea #dyxyfoundation #dyxytrustedseller #dyxycosmetic #dyxygreenteamist #dyxycombo #dyxylipstick #lipstickdyxy #lipstick #cosmetic #facemist #foundation #brush #makeupbrush #concealer #sayajual

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.