Photos and video with hashtag #foundation

#foundation

  • 5M Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . 📲0179249579 . #boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah #instafemes #followermalaysia
- BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa & #39;passion fruit& #39; 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . 📲0179249579 . #boosterwhitening #nshhazbeauty #nshhazboosterwhitenin #boosterwhiteningpremium #bwpremium #shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu #bwpremium #boosterwhiteningpremium #bccream #boosterwhiteningoriginal #ajimaura #terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation #kosmetikmurah #instafemes #followermalaysia
- BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . 📲0179249579 . #boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah #instafemes #followermalaysia
- YEAR END SALES ❗❗ YEAR END SALES ❗❗ 🔥🔥🔥 HOT COMBO! 🔥🔥🔥 Beribu orang dah jatuh cinta dengan set combo bc cream, face mist dan brush ni! 😘 Tepek2 je dekat muka macam pakai compact powder, cap cuss siap! SEMINIT jeee nak bersiap. Senang ke senang? 😉 Ya, SEMINIT JE DAH SIAP uolls. SEMINIT je dah boleh flawless glowing mowing. Bestnyaaa 😍😍 Lagi best set 3 beradik ni boleh tahan sampai 5 bulan tau. Wahh jimattt.. 😱😱 Jom cepat2 pm atau whatsapp terus utk dapatkan set combo terlajak laris ni. 💋❤️ FREE MASCARA EFOLAR, LIPSGLOSS AND EYEBROW LIMITED 20 ORANG TERAWAL 😍😍 Jommm whatapps or dm laju2 0179029139 #dyxycosmetic #stokisdyxy #bccreambydyana #facemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #murah #cantik #foundation #bangi #kajang #cheras #foundationviral #muacheras #muakajang #muakl #agentwanted #dropshipwanted #teamzai #bazarpaknil #moodrepublik #murah #foundation #sephora #mac #marykay #neelofa #izaraaishah #beautycosmetic #fullcoverage
- YEAR END SALES ❗❗ YEAR END SALES ❗❗ 🔥🔥🔥 HOT COMBO! 🔥🔥🔥 Beribu orang dah jatuh cinta dengan set combo bc cream, face mist dan brush ni! 😘 Tepek2 je dekat muka macam pakai compact powder, cap cuss siap! SEMINIT jeee nak bersiap. Senang ke senang? 😉 Ya, SEMINIT JE DAH SIAP uolls. SEMINIT je dah boleh flawless glowing mowing. Bestnyaaa 😍😍 Lagi best set 3 beradik ni boleh tahan sampai 5 bulan tau. Wahh jimattt.. 😱😱 Jom cepat2 pm atau whatsapp terus utk dapatkan set combo terlajak laris ni. 💋❤️ FREE MASCARA EFOLAR, LIPSGLOSS AND EYEBROW LIMITED 20 ORANG TERAWAL 😍😍 Jommm whatapps or dm laju2 0179029139 #dyxycosmetic #stokisdyxy #bccreambydyana #facemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #murah #cantik #foundation #bangi #kajang #cheras #foundationviral #muacheras #muakajang #muakl #agentwanted #dropshipwanted #teamzai #bazarpaknil #moodrepublik #murah #foundation #sephora #mac #marykay #neelofa #izaraaishah #beautycosmetic #fullcoverage
- YEAR END SALES ❗❗ YEAR END SALES ❗❗ 🔥🔥🔥 HOT COMBO! 🔥🔥🔥 Beribu orang dah jatuh cinta dengan set combo bc cream, face mist dan brush ni! 😘 Tepek2 je dekat muka macam pakai compact powder, cap cuss siap! SEMINIT jeee nak bersiap. Senang ke senang? 😉 Ya, SEMINIT JE DAH SIAP uolls. SEMINIT je dah boleh flawless glowing mowing. Bestnyaaa 😍😍 Lagi best set 3 beradik ni boleh tahan sampai 5 bulan tau. Wahh jimattt.. 😱😱 Jom cepat2 pm atau whatsapp terus utk dapatkan set combo terlajak laris ni. 💋❤️ FREE MASCARA EFOLAR, LIPSGLOSS AND EYEBROW LIMITED 20 ORANG TERAWAL 😍😍 Jommm whatapps or dm laju2 0179029139 #dyxycosmetic #stokisdyxy #bccreambydyana #facemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #murah #cantik #foundation #bangi #kajang #cheras #foundationviral #muacheras #muakajang #muakl #agentwanted #dropshipwanted #teamzai #bazarpaknil #moodrepublik #murah #foundation #sephora #mac #marykay #neelofa #izaraaishah #beautycosmetic #fullcoverage
- #購入品 さすがクレドという感じ…😍 タッチアップで感動、即購入でした☺️ 元々肌がきれいな人に見せてくれます💓 #cledepeaubeaute #クレドポーボーテ #クレド #タンプードルエクラ #teintpoudreeclat #ファンデーション #ファンデ #パウダーファンデ #パウダーファンデーション #foundation #資生堂 #ベースメイク #透明感 #素肌感 #お気に入り #お気に入りコスメ #デパコス #コスメ購入品 #コスメ好き #コスメ中毒 #コスメ好きな人と繋がりたい #コスメ好きさんと繋がりたい
- #購入品 さすがクレドという感じ…😍 タッチアップで感動、即購入でした☺️ 元々肌がきれいな人に見せてくれます💓 #cledepeaubeaute #クレドポーボーテ #クレド #タンプードルエクラ #teintpoudreeclat #ファンデーション #ファンデ #パウダーファンデ #パウダーファンデーション #foundation #資生堂 #ベースメイク #透明感 #素肌感 #お気に入り #お気に入りコスメ #デパコス #コスメ購入品 #コスメ好き #コスメ中毒 #コスメ好きな人と繋がりたい #コスメ好きさんと繋がりたい
- #購入品 さすがクレドという感じ…😍 タッチアップで感動、即購入でした☺️ 元々肌がきれいな人に見せてくれます💓 #cledepeaubeaute #クレドポーボーテ #クレド #タンプードルエクラ #teintpoudreeclat #ファンデーション #ファンデ #パウダーファンデ #パウダーファンデーション #foundation #資生堂 #ベースメイク #透明感 #素肌感 #お気に入り #お気に入りコスメ #デパコス #コスメ購入品 #コスメ好き #コスメ中毒 #コスメ好きな人と繋がりたい #コスメ好きさんと繋がりたい
- Haiii kawan2 fb & insta kiterr,, ada sesape teringin nak jd owner bisnes home spa!????? Teringin la nak buat bisnes cam wani buat. X pe, wani boleh share camne wani buat, kita kongsi ilmu sama2... X de nak rahsia2.....😊😊😊😊 Yuran belajar hanya RM20 jer... Berminat???? Register untuk datang kelas sekarang! Wassap 0142679368 Sesi bisnes preview di KL. . . 💙🔝 Facial Home Spa💙 . #wanieybeautycartel #facialhomespa #antiaging #facial #facialspa #beautyworkshop #duittambahan #collagen #skincare #duittepi #foundation #proskin #beautyblogger #pakejkahwin #beautyworkshop #bisnesmudah #facial #incometambahan makeup #bisnesonline #facelift #dermahydra #usahawanonline #mua #jeragathilang #jakarta #elysyle . ❤️ Beauty Cartel No.1 🇲🇾 ❤️
- Haiii kawan2 fb & insta kiterr,, ada sesape teringin nak jd owner bisnes home spa!????? Teringin la nak buat bisnes cam wani buat. X pe, wani boleh share camne wani buat, kita kongsi ilmu sama2... X de nak rahsia2.....😊😊😊😊 Yuran belajar hanya RM20 jer... Berminat???? Register untuk datang kelas sekarang! Wassap 0142679368 Sesi bisnes preview di KL. . . 💙🔝 Facial Home Spa💙 . #wanieybeautycartel #facialhomespa #antiaging #facial #facialspa #beautyworkshop #duittambahan #collagen #skincare #duittepi #foundation #proskin #beautyblogger #pakejkahwin #beautyworkshop #bisnesmudah #facial #incometambahan makeup #bisnesonline #facelift #dermahydra #usahawanonline #mua #jeragathilang #jakarta #elysyle . ❤️ Beauty Cartel No.1 🇲🇾 ❤️
- Haiii kawan2 fb & insta kiterr,, ada sesape teringin nak jd owner bisnes home spa!????? Teringin la nak buat bisnes cam wani buat. X pe, wani boleh share camne wani buat, kita kongsi ilmu sama2... X de nak rahsia2.....😊😊😊😊 Yuran belajar hanya RM20 jer... Berminat???? Register untuk datang kelas sekarang! Wassap 0142679368 Sesi bisnes preview di KL. . . 💙🔝 Facial Home Spa💙 . #wanieybeautycartel #facialhomespa #antiaging #facial #facialspa #beautyworkshop #duittambahan #collagen #skincare #duittepi #foundation #proskin #beautyblogger #pakejkahwin #beautyworkshop #bisnesmudah #facial #incometambahan makeup #bisnesonline #facelift #dermahydra #usahawanonline #mua #jeragathilang #jakarta #elysyle . ❤️ Beauty Cartel No.1 🇲🇾 ❤️
- YEAR END SALES ❗❗ YEAR END SALES ❗❗ 🔥🔥🔥 HOT COMBO! 🔥🔥🔥 Beribu orang dah jatuh cinta dengan set combo bc cream, face mist dan brush ni! 😘 Tepek2 je dekat muka macam pakai compact powder, cap cuss siap! SEMINIT jeee nak bersiap. Senang ke senang? 😉 Ya, SEMINIT JE DAH SIAP uolls. SEMINIT je dah boleh flawless glowing mowing. Bestnyaaa 😍😍 Lagi best set 3 beradik ni boleh tahan sampai 5 bulan tau. Wahh jimattt.. 😱😱 Jom cepat2 pm atau whatsapp terus utk dapatkan set combo terlajak laris ni. 💋❤️ FREE MASCARA EFOLAR, LIPSGLOSS AND EYEBROW LIMITED 20 ORANG TERAWAL 😍😍 Jommm whatapps or dm laju2 (01124117743) #dyxycosmetic #stokisdyxy #bccreambydyana #facemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #murah #cantik #foundation #bangi #kajang #cheras #foundationviral #muacheras #muakajang #muakl #agentwanted #dropshipwanted #teamzai #bazarpaknil #moodrepublik #murah #foundation #sephora #mac #marykay #neelofa #izaraaishah #beautycosmetic #fullcoverage
- YEAR END SALES ❗❗ YEAR END SALES ❗❗ 🔥🔥🔥 HOT COMBO! 🔥🔥🔥 Beribu orang dah jatuh cinta dengan set combo bc cream, face mist dan brush ni! 😘 Tepek2 je dekat muka macam pakai compact powder, cap cuss siap! SEMINIT jeee nak bersiap. Senang ke senang? 😉 Ya, SEMINIT JE DAH SIAP uolls. SEMINIT je dah boleh flawless glowing mowing. Bestnyaaa 😍😍 Lagi best set 3 beradik ni boleh tahan sampai 5 bulan tau. Wahh jimattt.. 😱😱 Jom cepat2 pm atau whatsapp terus utk dapatkan set combo terlajak laris ni. 💋❤️ FREE MASCARA EFOLAR, LIPSGLOSS AND EYEBROW LIMITED 20 ORANG TERAWAL 😍😍 Jommm whatapps or dm laju2 (01124117743) #dyxycosmetic #stokisdyxy #bccreambydyana #facemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #murah #cantik #foundation #bangi #kajang #cheras #foundationviral #muacheras #muakajang #muakl #agentwanted #dropshipwanted #teamzai #bazarpaknil #moodrepublik #murah #foundation #sephora #mac #marykay #neelofa #izaraaishah #beautycosmetic #fullcoverage
- YEAR END SALES ❗❗ YEAR END SALES ❗❗ 🔥🔥🔥 HOT COMBO! 🔥🔥🔥 Beribu orang dah jatuh cinta dengan set combo bc cream, face mist dan brush ni! 😘 Tepek2 je dekat muka macam pakai compact powder, cap cuss siap! SEMINIT jeee nak bersiap. Senang ke senang? 😉 Ya, SEMINIT JE DAH SIAP uolls. SEMINIT je dah boleh flawless glowing mowing. Bestnyaaa 😍😍 Lagi best set 3 beradik ni boleh tahan sampai 5 bulan tau. Wahh jimattt.. 😱😱 Jom cepat2 pm atau whatsapp terus utk dapatkan set combo terlajak laris ni. 💋❤️ FREE MASCARA EFOLAR, LIPSGLOSS AND EYEBROW LIMITED 20 ORANG TERAWAL 😍😍 Jommm whatapps or dm laju2 (01124117743) #dyxycosmetic #stokisdyxy #bccreambydyana #facemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #murah #cantik #foundation #bangi #kajang #cheras #foundationviral #muacheras #muakajang #muakl #agentwanted #dropshipwanted #teamzai #bazarpaknil #moodrepublik #murah #foundation #sephora #mac #marykay #neelofa #izaraaishah #beautycosmetic #fullcoverage
- KENAPA ANDA HARUS MILIKI DYXY COSMETIC??? Sebabnya adalah dyxy cosmetic banyak Kelebihannya: √ Mengecutkan jerawat √ Memudarkan parut √ Memudarkan jeragat √ Merawat kesan luka √ Melembapkan kulit muka √ menyegarkan sel kulit kembali sihat Cantik sambil merawat..bestkan kalo xmakeup pun kulit still cantik gebus gebasss.....natural beuty giteww....... Jom dapatkan dengan promosi YEAR END SALE...Dapat FREE gift/dyxy #aynadyxy #dyxycosmeticsmalaysia #dyxydropship #dyxydropshipwanted #dyxyagen #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyampang #foundationterbaik #dyxypandanindah #dyxypandanjaya #makeupbased #dyxycheras #dyxymuakualalumpur #foundation #facialkerumah 019-3080-790 019-3080-790 019-3080-790
- KENAPA ANDA HARUS MILIKI DYXY COSMETIC??? Sebabnya adalah dyxy cosmetic banyak Kelebihannya: √ Mengecutkan jerawat √ Memudarkan parut √ Memudarkan jeragat √ Merawat kesan luka √ Melembapkan kulit muka √ menyegarkan sel kulit kembali sihat Cantik sambil merawat..bestkan kalo xmakeup pun kulit still cantik gebus gebasss.....natural beuty giteww....... Jom dapatkan dengan promosi YEAR END SALE...Dapat FREE gift/dyxy #aynadyxy #dyxycosmeticsmalaysia #dyxydropship #dyxydropshipwanted #dyxyagen #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyampang #foundationterbaik #dyxypandanindah #dyxypandanjaya #makeupbased #dyxycheras #dyxymuakualalumpur #foundation #facialkerumah 019-3080-790 019-3080-790 019-3080-790
- KENAPA ANDA HARUS MILIKI DYXY COSMETIC??? Sebabnya adalah dyxy cosmetic banyak Kelebihannya: √ Mengecutkan jerawat √ Memudarkan parut √ Memudarkan jeragat √ Merawat kesan luka √ Melembapkan kulit muka √ menyegarkan sel kulit kembali sihat Cantik sambil merawat..bestkan kalo xmakeup pun kulit still cantik gebus gebasss.....natural beuty giteww....... Jom dapatkan dengan promosi YEAR END SALE...Dapat FREE gift/dyxy #aynadyxy #dyxycosmeticsmalaysia #dyxydropship #dyxydropshipwanted #dyxyagen #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyampang #foundationterbaik #dyxypandanindah #dyxypandanjaya #makeupbased #dyxycheras #dyxymuakualalumpur #foundation #facialkerumah 019-3080-790 019-3080-790 019-3080-790
- دوستای خوبم سلام و صبح شنبه تون بخیر 🌸 کرم پودر هلتی میکس بورژوا حاوی ترکیبی از ویتامین های سی، ای و ب پنج به همراه سایر مواد مغذی پوست هست که حس تازگی به پوستتون میده و اونو شفاف، شاداب و با طراوت میکنه. 🙆 رنگدانه های فراوان موجود در این محصول، تمامی سطح پوست رو به طور کامل، یکدست و بی نقص پوشش میده. این محصول نقاط تیره، لک، قرمزی و عیوب پوست رو پوشانده و به پوست ظاهری طبیعی و یکدست میده. فرمولاسیون منحصربفرد این کرم پودر، رطوبت پوستتون رو در تمام طول روز (بیست و چهار ساعت) حفظ میکنه. ماندگاری بالای این محصول و همچنین بوی رایحه های تازه میوه ها وقتی اونو روی صورتمون میزنیم، حس خیلی خوبی بهتون میده. هفته خوب و شادی همراه با بورژوا براتون آرزومندیم. 😍❤☺ نام محصول: کرم پودر هلتی میکس بورژوا Bourjois Healthy Mix Foundation قیمت: ۵۹,۰۰۰ تومان #bourjois #bourjois_iran #beauty #HealthyMix #foundation #longlasting #fruit #vitamins #tiredskin #dryskin #wrinklyskin #skin #پوست #زیبایی #کرم_پودر #هلتی #آرایشی #آرایش #رطوبت #پوست_خشک #چروک #خستگی #طبیعی
- دوستای خوبم سلام و صبح شنبه تون بخیر 🌸 کرم پودر هلتی میکس بورژوا حاوی ترکیبی از ویتامین های سی، ای و ب پنج به همراه سایر مواد مغذی پوست هست که حس تازگی به پوستتون میده و اونو شفاف، شاداب و با طراوت میکنه. 🙆 رنگدانه های فراوان موجود در این محصول، تمامی سطح پوست رو به طور کامل، یکدست و بی نقص پوشش میده. این محصول نقاط تیره، لک، قرمزی و عیوب پوست رو پوشانده و به پوست ظاهری طبیعی و یکدست میده. فرمولاسیون منحصربفرد این کرم پودر، رطوبت پوستتون رو در تمام طول روز (بیست و چهار ساعت) حفظ میکنه. ماندگاری بالای این محصول و همچنین بوی رایحه های تازه میوه ها وقتی اونو روی صورتمون میزنیم، حس خیلی خوبی بهتون میده. هفته خوب و شادی همراه با بورژوا براتون آرزومندیم. 😍❤☺ نام محصول: کرم پودر هلتی میکس بورژوا Bourjois Healthy Mix Foundation قیمت: ۵۹,۰۰۰ تومان #bourjois #bourjois_iran #beauty #HealthyMix #foundation #longlasting #fruit #vitamins #tiredskin #dryskin #wrinklyskin #skin #پوست #زیبایی #کرم_پودر #هلتی #آرایشی #آرایش #رطوبت #پوست_خشک #چروک #خستگی #طبیعی
- دوستای خوبم سلام و صبح شنبه تون بخیر 🌸 کرم پودر هلتی میکس بورژوا حاوی ترکیبی از ویتامین های سی، ای و ب پنج به همراه سایر مواد مغذی پوست هست که حس تازگی به پوستتون میده و اونو شفاف، شاداب و با طراوت میکنه. 🙆 رنگدانه های فراوان موجود در این محصول، تمامی سطح پوست رو به طور کامل، یکدست و بی نقص پوشش میده. این محصول نقاط تیره، لک، قرمزی و عیوب پوست رو پوشانده و به پوست ظاهری طبیعی و یکدست میده. فرمولاسیون منحصربفرد این کرم پودر، رطوبت پوستتون رو در تمام طول روز (بیست و چهار ساعت) حفظ میکنه. ماندگاری بالای این محصول و همچنین بوی رایحه های تازه میوه ها وقتی اونو روی صورتمون میزنیم، حس خیلی خوبی بهتون میده. هفته خوب و شادی همراه با بورژوا براتون آرزومندیم. 😍❤☺ نام محصول: کرم پودر هلتی میکس بورژوا Bourjois Healthy Mix Foundation قیمت: ۵۹,۰۰۰ تومان #bourjois #bourjois_iran #beauty #HealthyMix #foundation #longlasting #fruit #vitamins #tiredskin #dryskin #wrinklyskin #skin #پوست #زیبایی #کرم_پودر #هلتی #آرایشی #آرایش #رطوبت #پوست_خشک #چروک #خستگی #طبیعی
- Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️ . Setiap pembelian SET akan mendapat FREE GIFT, FREE POSTAGE & FREE COD‼️ . . COD Kuantan / Bandar Tasik Selatan / KL Sentral . Utk direct whatsApp order klik link pada bio 👆🏻 . Mehla try 😘 Kita cantik samaII. Berminat? Meh whatapps sis lajuII mehhh 019993983 / @dyxykuantan_outlet . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentralx #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentneeded #agentwanted
- Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️ . Setiap pembelian SET akan mendapat FREE GIFT, FREE POSTAGE & FREE COD‼️ . . COD Kuantan / Bandar Tasik Selatan / KL Sentral . Utk direct whatsApp order klik link pada bio 👆🏻 . Mehla try 😘 Kita cantik samaII. Berminat? Meh whatapps sis lajuII mehhh 019993983 / @dyxykuantan_outlet . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentralx #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentneeded #agentwanted
- Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️ . Setiap pembelian SET akan mendapat FREE GIFT, FREE POSTAGE & FREE COD‼️ . . COD Kuantan / Bandar Tasik Selatan / KL Sentral . Utk direct whatsApp order klik link pada bio 👆🏻 . Mehla try 😘 Kita cantik samaII. Berminat? Meh whatapps sis lajuII mehhh 019993983 / @dyxykuantan_outlet . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentralx #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentneeded #agentwanted
- Buat peminat lipmatte, 5 pilihan warna yang cantikk wajib ada dalam koleksi korang ❤ _ •Kiss Love •No Lies •Sweet Talker •Baby Muah •Talkative Apa yang best dengan Sistho Lip Matte 💄 _ 💋 Texture yang ringan 💋 Warna pigmented 💋 Wangi semanis honey dew 💋 Tidak merekah 💋 Melembapkan bibir yang kering 💋 Menghaluskan kulit bibir 💋 Tahan lama _ RM35 (exclude pos) Postage RM8 SM | RM12 SS COD #kualakangsar #taiping _ Suhaila Rosli | Your Sistho agent _ 📲+60175744559 📲+60175744559 📲+60175744559 Malas save nombor? klik je link di bio ✌ _ #sistholipmatte #sistho #lipmattemurah #lipmatte #sistholipmatteperak #makeupartist #makeupstuff #makeup #lipstick #lips #mua #thebeautyhacks #lipmattemalaysia #sistholipmattetaiping #foundation #muamalaysia #muabellaz #viral #trending #neelofa #makeupwedding #weddings #tunang #cosmetics #eyeshadow #pengantin #lipsticks #fattzura
- Buat peminat lipmatte, 5 pilihan warna yang cantikk wajib ada dalam koleksi korang ❤ _ •Kiss Love •No Lies •Sweet Talker •Baby Muah •Talkative Apa yang best dengan Sistho Lip Matte 💄 _ 💋 Texture yang ringan 💋 Warna pigmented 💋 Wangi semanis honey dew 💋 Tidak merekah 💋 Melembapkan bibir yang kering 💋 Menghaluskan kulit bibir 💋 Tahan lama _ RM35 (exclude pos) Postage RM8 SM | RM12 SS COD #kualakangsar #taiping _ Suhaila Rosli | Your Sistho agent _ 📲+60175744559 📲+60175744559 📲+60175744559 Malas save nombor? klik je link di bio ✌ _ #sistholipmatte #sistho #lipmattemurah #lipmatte #sistholipmatteperak #makeupartist #makeupstuff #makeup #lipstick #lips #mua #thebeautyhacks #lipmattemalaysia #sistholipmattetaiping #foundation #muamalaysia #muabellaz #viral #trending #neelofa #makeupwedding #weddings #tunang #cosmetics #eyeshadow #pengantin #lipsticks #fattzura
- Buat peminat lipmatte, 5 pilihan warna yang cantikk wajib ada dalam koleksi korang ❤ _ •Kiss Love •No Lies •Sweet Talker •Baby Muah •Talkative Apa yang best dengan Sistho Lip Matte 💄 _ 💋 Texture yang ringan 💋 Warna pigmented 💋 Wangi semanis honey dew 💋 Tidak merekah 💋 Melembapkan bibir yang kering 💋 Menghaluskan kulit bibir 💋 Tahan lama _ RM35 (exclude pos) Postage RM8 SM | RM12 SS COD #kualakangsar #taiping _ Suhaila Rosli | Your Sistho agent _ 📲+60175744559 📲+60175744559 📲+60175744559 Malas save nombor? klik je link di bio ✌ _ #sistholipmatte #sistho #lipmattemurah #lipmatte #sistholipmatteperak #makeupartist #makeupstuff #makeup #lipstick #lips #mua #thebeautyhacks #lipmattemalaysia #sistholipmattetaiping #foundation #muamalaysia #muabellaz #viral #trending #neelofa #makeupwedding #weddings #tunang #cosmetics #eyeshadow #pengantin #lipsticks #fattzura
- 🌸Berat : 10g . 🌸Harga : RM10 . FUNGSI BIBIRPINK SCRUB 💋Mencerahkan bibir 💋Menanggalkan sel2 kulit mati pada bibir 💋Mengurangkan kesan hitam akibat memakai lipstik mengandungi plumbum 💋Menanjalkan bibir 💋Merawat bibir merekah dan mengelupas 💋Membersihkan bibir dari sisa2 kosmetik 💋Lelaki & perempuan boleh pakai . . 🌸Trust seller💯 . 📲0169849094 📲0169849094 #lipscrub #scrubbibir #lipstick #bibirmerekah #bibirpink #bibirpinkhq #boosterwhitening#okaya #foundation #boosterwhiteningterengganu #serummurah #mylea #ibuputih #kapsulmutiara #jomdetox #combomelati #teadetox #legstea #miracleserum #serum #pamoga #qurose #sureglow #adjuice #boosterfoundation #okaya
- 🌸Berat : 10g . 🌸Harga : RM10 . FUNGSI BIBIRPINK SCRUB 💋Mencerahkan bibir 💋Menanggalkan sel2 kulit mati pada bibir 💋Mengurangkan kesan hitam akibat memakai lipstik mengandungi plumbum 💋Menanjalkan bibir 💋Merawat bibir merekah dan mengelupas 💋Membersihkan bibir dari sisa2 kosmetik 💋Lelaki & perempuan boleh pakai . . 🌸Trust seller💯 . 📲0169849094 📲0169849094 #lipscrub #scrubbibir #lipstick #bibirmerekah #bibirpink #bibirpinkhq #boosterwhitening #okaya #foundation #boosterwhiteningterengganu #serummurah #mylea #ibuputih #kapsulmutiara #jomdetox #combomelati #teadetox #legstea #miracleserum #serum #pamoga #qurose #sureglow #adjuice #boosterfoundation #okaya
- 🌸Berat : 10g . 🌸Harga : RM10 . FUNGSI BIBIRPINK SCRUB 💋Mencerahkan bibir 💋Menanggalkan sel2 kulit mati pada bibir 💋Mengurangkan kesan hitam akibat memakai lipstik mengandungi plumbum 💋Menanjalkan bibir 💋Merawat bibir merekah dan mengelupas 💋Membersihkan bibir dari sisa2 kosmetik 💋Lelaki & perempuan boleh pakai . . 🌸Trust seller💯 . 📲0169849094 📲0169849094 #lipscrub #scrubbibir #lipstick #bibirmerekah #bibirpink #bibirpinkhq #boosterwhitening#okaya #foundation #boosterwhiteningterengganu #serummurah #mylea #ibuputih #kapsulmutiara #jomdetox #combomelati #teadetox #legstea #miracleserum #serum #pamoga #qurose #sureglow #adjuice #boosterfoundation #okaya
- Alahai..cantiknya sis ni. Pakai ape tu? Semestinya Magic Cushion Base Foundation laa 😉. Pakai ni pun dah cantik macam ni? Serious x tipu! . MAGIC CUSHION BASE FOUNDATION - - Go crazy! with Magic cushion base foundation - A long wearing cushion base foundation - - Apa yang best tentang Magic Cushion ni? . ✅Vit E + Collagen biji anggur ✅SPF20 ✅Come in 3 colours: Light, Natural and Dark - - Untuk awak-awak yang x suka foundation jenis liquid boleh cuba magic cushion base foundation, long wearing dan kalis air dan paling penting full coverage tau! - - Harga : RM55.00 - 14gm Postage : +RM8 SM/+RM12 SS - - Untuk pertanyaan/order, sila whatsapp no yang tertera di bawah atau tekan sahaja link di bio 😊 . Whatsapp➡+6013-902 9033 #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfakelantan #alhaalfakuantan #alhaalfapropolisfoundation #alhaalfaproduct #alhaalfasilkfoundation #alhaalfablusher #alhaalfacushionblusher #alhaalfacushionglowblusher #alhaalfacushionfoundation #alhaalfamattelipstick #alhaalfaspray #alhaalfaprimerspray #alhaalfaglitterglowspray #alhaalfaserum #like4like #likeforlike #likeforfollow #barangviral #kelantan #kotabharu #umk #unimap #unimas #makeup #foundation #mua #muakelantan #makeupwedding
- Alahai..cantiknya sis ni. Pakai ape tu? Semestinya Magic Cushion Base Foundation laa 😉. Pakai ni pun dah cantik macam ni? Serious x tipu! . MAGIC CUSHION BASE FOUNDATION - - Go crazy! with Magic cushion base foundation - A long wearing cushion base foundation - - Apa yang best tentang Magic Cushion ni? . ✅Vit E + Collagen biji anggur ✅SPF20 ✅Come in 3 colours: Light, Natural and Dark - - Untuk awak-awak yang x suka foundation jenis liquid boleh cuba magic cushion base foundation, long wearing dan kalis air dan paling penting full coverage tau! - - Harga : RM55.00 - 14gm Postage : +RM8 SM/+RM12 SS - - Untuk pertanyaan/order, sila whatsapp no yang tertera di bawah atau tekan sahaja link di bio 😊 . Whatsapp➡+6013-902 9033 #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfakelantan #alhaalfakuantan #alhaalfapropolisfoundation #alhaalfaproduct #alhaalfasilkfoundation #alhaalfablusher #alhaalfacushionblusher #alhaalfacushionglowblusher #alhaalfacushionfoundation #alhaalfamattelipstick #alhaalfaspray #alhaalfaprimerspray #alhaalfaglitterglowspray #alhaalfaserum #like4like #likeforlike #likeforfollow #barangviral #kelantan #kotabharu #umk #unimap #unimas #makeup #foundation #mua #muakelantan #makeupwedding
- Alahai..cantiknya sis ni. Pakai ape tu? Semestinya Magic Cushion Base Foundation laa 😉. Pakai ni pun dah cantik macam ni? Serious x tipu! . MAGIC CUSHION BASE FOUNDATION - - Go crazy! with Magic cushion base foundation - A long wearing cushion base foundation - - Apa yang best tentang Magic Cushion ni? . ✅Vit E + Collagen biji anggur ✅SPF20 ✅Come in 3 colours: Light, Natural and Dark - - Untuk awak-awak yang x suka foundation jenis liquid boleh cuba magic cushion base foundation, long wearing dan kalis air dan paling penting full coverage tau! - - Harga : RM55.00 - 14gm Postage : +RM8 SM/+RM12 SS - - Untuk pertanyaan/order, sila whatsapp no yang tertera di bawah atau tekan sahaja link di bio 😊 . Whatsapp➡+6013-902 9033 #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfakelantan #alhaalfakuantan #alhaalfapropolisfoundation #alhaalfaproduct #alhaalfasilkfoundation #alhaalfablusher #alhaalfacushionblusher #alhaalfacushionglowblusher #alhaalfacushionfoundation #alhaalfamattelipstick #alhaalfaspray #alhaalfaprimerspray #alhaalfaglitterglowspray #alhaalfaserum #like4like #likeforlike #likeforfollow #barangviral #kelantan #kotabharu #umk #unimap #unimas #makeup #foundation #mua #muakelantan #makeupwedding
- Harga Runtuh‼️ Harga Runtuh‼️ Promosi Super Jimat 😍😍 dan jugakkkk extra freegift 😘 . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . Utk direct whatsApp order klik link pada bio 👆🏻 . 0199939836 / @fizasaiza.dyxy 0199939836 / @fizasaiza.dyxy 0199939836 / @fizasaiza.dyxy . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentneeded #agentwanted
- Harga Runtuh‼️ Harga Runtuh‼️ Promosi Super Jimat 😍😍 dan jugakkkk extra freegift 😘 . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . Utk direct whatsApp order klik link pada bio 👆🏻 . 0199939836 / @fizasaiza.dyxy 0199939836 / @fizasaiza.dyxy 0199939836 / @fizasaiza.dyxy . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentneeded #agentwanted
- Harga Runtuh‼️ Harga Runtuh‼️ Promosi Super Jimat 😍😍 dan jugakkkk extra freegift 😘 . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . Utk direct whatsApp order klik link pada bio 👆🏻 . 0199939836 / @fizasaiza.dyxy 0199939836 / @fizasaiza.dyxy 0199939836 / @fizasaiza.dyxy . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentneeded #agentwanted

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.