Photos and video with hashtag #eusahawan

#eusahawan

  • 168.6K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- Pandan Gula Melaka slice.... Kek kegemaran mak2 kita dulu kala. Sekarang ni dimodenkan sikit mengikut trend dan citarasa anak muda. Basic kek tidak banyak diubah, cuma frosting memberi rasa kelainan pada kek pandan ni. Kami ada menyediakan 2 jenis krim: 1. Creamcheese filling 2. Italian Buttercream Anda boleh pilih mana satu idaman kalbu. Kalo tanya kek win semestinya creamcheese menjadi pilihan hati... haa mcm mana la tak kurus2 smpai skrg. So korang dah faham kenapa kan kan kan... hihihi.... Nak order boleh terus wassap 0122101195 Oh ya, selain 2 jenis krim tu size pun kami sediakan 2 size utk shape berikut: BULAT 1. Size 6" - RM50 2. Size 8" - RM100 PETAK 1. Size 7" (petak) - RM50 2. Size 10" (petak) - RM100 Senang la nanti korang nk pilih mana satu sesuai utk beli. Mudah kan Apa lagi terus je la wassap kami utk order. WA 012 210 1195 ***pre-order dulu tau... sekurang2nya 3 hari sebelum pick up. Thank you, Kek Win #missdessert #cakemaker #dessertmaker #dessertlover #pjbaker #missdessert #kekwin #pjsusahawan #eusahawan #mdec #deliciouscake #akusuka
- Pandan Gula Melaka slice.... Kek kegemaran mak2 kita dulu kala. Sekarang ni dimodenkan sikit mengikut trend dan citarasa anak muda. Basic kek tidak banyak diubah, cuma frosting memberi rasa kelainan pada kek pandan ni. Kami ada menyediakan 2 jenis krim: 1. Creamcheese filling 2. Italian Buttercream Anda boleh pilih mana satu idaman kalbu. Kalo tanya kek win semestinya creamcheese menjadi pilihan hati... haa mcm mana la tak kurus2 smpai skrg. So korang dah faham kenapa kan kan kan... hihihi.... Nak order boleh terus wassap 0122101195 Oh ya, selain 2 jenis krim tu size pun kami sediakan 2 size utk shape berikut: BULAT 1. Size 6" - RM50 2. Size 8" - RM100 PETAK 1. Size 7" (petak) - RM50 2. Size 10" (petak) - RM100 Senang la nanti korang nk pilih mana satu sesuai utk beli. Mudah kan Apa lagi terus je la wassap kami utk order. WA 012 210 1195 ***pre-order dulu tau... sekurang2nya 3 hari sebelum pick up. Thank you, Kek Win #missdessert #cakemaker #dessertmaker #dessertlover #pjbaker #missdessert #kekwin #pjsusahawan #eusahawan #mdec #deliciouscake #akusuka
- Pandan Gula Melaka slice.... Kek kegemaran mak2 kita dulu kala. Sekarang ni dimodenkan sikit mengikut trend dan citarasa anak muda. Basic kek tidak banyak diubah, cuma frosting memberi rasa kelainan pada kek pandan ni. Kami ada menyediakan 2 jenis krim: 1. Creamcheese filling 2. Italian Buttercream Anda boleh pilih mana satu idaman kalbu. Kalo tanya kek win semestinya creamcheese menjadi pilihan hati... haa mcm mana la tak kurus2 smpai skrg. So korang dah faham kenapa kan kan kan... hihihi.... Nak order boleh terus wassap 0122101195 Oh ya, selain 2 jenis krim tu size pun kami sediakan 2 size utk shape berikut: BULAT 1. Size 6" - RM50 2. Size 8" - RM100 PETAK 1. Size 7" (petak) - RM50 2. Size 10" (petak) - RM100 Senang la nanti korang nk pilih mana satu sesuai utk beli. Mudah kan Apa lagi terus je la wassap kami utk order. WA 012 210 1195 ***pre-order dulu tau... sekurang2nya 3 hari sebelum pick up. Thank you, Kek Win #missdessert #cakemaker #dessertmaker #dessertlover #pjbaker #missdessert #kekwin #pjsusahawan #eusahawan #mdec #deliciouscake #akusuka
- Ramai tak suka makan oat sbb rasanya xbegitu sweet lagi2 oat ni dari gandum. So kmi mewujudkan produk baru dgn nama di beri Oathentic dgn menggunakan oat sbg bahan utama diikuti dgn bahan2 berkhasiat spt chia seed, cocoa powder, milk powder and chocolate chip. Tapi sblm tu, oathentic ni tak d makan begitu sahaja, kena letakkan air panas mendidih dan gaulkn sehingga sebati. Dah siap! Utk 1 mug jar ni blh serve 2-3 org. Tolong support and share produk baru kami oathentic. Follow ig kami @oathentic_ Follow facebook kami Oathentic #eusahawan #uitm #uitmsarawak #kampussamarahan1 #acc220 #ent530
- Ramai tak suka makan oat sbb rasanya xbegitu sweet lagi2 oat ni dari gandum. So kmi mewujudkan produk baru dgn nama di beri Oathentic dgn menggunakan oat sbg bahan utama diikuti dgn bahan2 berkhasiat spt chia seed, cocoa powder, milk powder and chocolate chip. Tapi sblm tu, oathentic ni tak d makan begitu sahaja, kena letakkan air panas mendidih dan gaulkn sehingga sebati. Dah siap! Utk 1 mug jar ni blh serve 2-3 org. Tolong support and share produk baru kami oathentic. Follow ig kami @oathentic_ Follow facebook kami Oathentic #eusahawan #uitm #uitmsarawak #kampussamarahan1 #acc220 #ent530
- Ramai tak suka makan oat sbb rasanya xbegitu sweet lagi2 oat ni dari gandum. So kmi mewujudkan produk baru dgn nama di beri Oathentic dgn menggunakan oat sbg bahan utama diikuti dgn bahan2 berkhasiat spt chia seed, cocoa powder, milk powder and chocolate chip. Tapi sblm tu, oathentic ni tak d makan begitu sahaja, kena letakkan air panas mendidih dan gaulkn sehingga sebati. Dah siap! Utk 1 mug jar ni blh serve 2-3 org. Tolong support and share produk baru kami oathentic. Follow ig kami @oathentic_ Follow facebook kami Oathentic #eusahawan #uitm #uitmsarawak #kampussamarahan1 #acc220 #ent530
- Kalau tanya saya.. Kenapa FEMININE WASH JSD ni lain daripada yang lain, sejujurnya saya akan jawab ini. . . 🌺Ianya lebih pekat. Picit sedikit sahaja dah cukup nak cuci seluruh permukaan cik munga. . 🌺Ianya berubat. Masalah keputihan, kegatalan, bau yang tak best tu boleh dirawat dengan pemakaian FW JSD secara betul dan konsisten. . 🌺Ianya merapatkan cik munga sebab bila saluran vagina itu bersih, automatik ianya kembali rapat. . 🌺Ianya bersifat antiseptik iaitu mampu mencegah jangkitan bakteria kepada cik munga. . 🌺pH feminine wash JSD serasi dengan pH normal faraj iaitu antara 3.8-4.3 (slightly acidic). . Ini antara sebab kenapa FEMININE wash JSD berbeza daripada yang lain. 😊 . WhatsApp kak ann utk order πŸ’“ ☎ 017 9032210 Atau klink link biru kat bio. . FEMININE WASH JSD - RM68 Pos RM7 sm Rm10 ss . #femininewashjsd #pencuciintimwanita #period #farajgatal #keputihan #missvfemininewash #jamususukdara #jsd #sayajual #sayajualjsd #jsdselangor #agenjsdselangor #aurainsta #erezeki #eusahawan #youcanduit #like4like #follow4follow #instagood #instafamous #freereview #sabah #sarawak #ajimaura #teamjsdiman #empireaurafidarich
- Kalau tanya saya.. Kenapa FEMININE WASH JSD ni lain daripada yang lain, sejujurnya saya akan jawab ini. . . 🌺Ianya lebih pekat. Picit sedikit sahaja dah cukup nak cuci seluruh permukaan cik munga. . 🌺Ianya berubat. Masalah keputihan, kegatalan, bau yang tak best tu boleh dirawat dengan pemakaian FW JSD secara betul dan konsisten. . 🌺Ianya merapatkan cik munga sebab bila saluran vagina itu bersih, automatik ianya kembali rapat. . 🌺Ianya bersifat antiseptik iaitu mampu mencegah jangkitan bakteria kepada cik munga. . 🌺pH feminine wash JSD serasi dengan pH normal faraj iaitu antara 3.8-4.3 (slightly acidic). . Ini antara sebab kenapa FEMININE wash JSD berbeza daripada yang lain. 😊 . WhatsApp kak ann utk order πŸ’“ ☎ 017 9032210 Atau klink link biru kat bio. . FEMININE WASH JSD - RM68 Pos RM7 sm Rm10 ss . #femininewashjsd #pencuciintimwanita #period #farajgatal #keputihan #missvfemininewash #jamususukdara #jsd #sayajual #sayajualjsd #jsdselangor #agenjsdselangor #aurainsta #erezeki #eusahawan #youcanduit #like4like #follow4follow #instagood #instafamous #freereview #sabah #sarawak #ajimaura #teamjsdiman #empireaurafidarich
- Kalau tanya saya.. Kenapa FEMININE WASH JSD ni lain daripada yang lain, sejujurnya saya akan jawab ini. . . 🌺Ianya lebih pekat. Picit sedikit sahaja dah cukup nak cuci seluruh permukaan cik munga. . 🌺Ianya berubat. Masalah keputihan, kegatalan, bau yang tak best tu boleh dirawat dengan pemakaian FW JSD secara betul dan konsisten. . 🌺Ianya merapatkan cik munga sebab bila saluran vagina itu bersih, automatik ianya kembali rapat. . 🌺Ianya bersifat antiseptik iaitu mampu mencegah jangkitan bakteria kepada cik munga. . 🌺pH feminine wash JSD serasi dengan pH normal faraj iaitu antara 3.8-4.3 (slightly acidic). . Ini antara sebab kenapa FEMININE wash JSD berbeza daripada yang lain. 😊 . WhatsApp kak ann utk order πŸ’“ ☎ 017 9032210 Atau klink link biru kat bio. . FEMININE WASH JSD - RM68 Pos RM7 sm Rm10 ss . #femininewashjsd #pencuciintimwanita #period #farajgatal #keputihan #missvfemininewash #jamususukdara #jsd #sayajual #sayajualjsd #jsdselangor #agenjsdselangor #aurainsta #erezeki #eusahawan #youcanduit #like4like #follow4follow #instagood #instafamous #freereview #sabah #sarawak #ajimaura #teamjsdiman #empireaurafidarich
- Masalah ini sering mengganggu aktiviti harian anda? Apa kata selesaikan masalah anda hanya dengan FEMINI WASH JSD Harga RM68/botol Kita kami tawarkan harga PROMOSI RM100 untuk 2 botol Jimat sangat!!! Potongan Rm38 mana cari?? Jom dapatkan sekarang klik link dibawah untuk tempahan http://www.wasap.my/60124958284/niknuralshikinjsd #stokissahjsd #empiredivajutawan #feminiwashjsd #wanita #neelofa #irfankhairi #iphone #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #terapiinstagram #ajimaura #kataajim #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #instafamous #tambahfollowers #projekstg #azizanosman #eusahawan #tambahfollower #followers #erezeki #usahawan #bisnesonline #seminar
- Masalah ini sering mengganggu aktiviti harian anda? Apa kata selesaikan masalah anda hanya dengan FEMINI WASH JSD Harga RM68/botol Kita kami tawarkan harga PROMOSI RM100 untuk 2 botol Jimat sangat!!! Potongan Rm38 mana cari?? Jom dapatkan sekarang klik link dibawah untuk tempahan http://www.wasap.my/60124958284/niknuralshikinjsd #stokissahjsd #empiredivajutawan #feminiwashjsd #wanita #neelofa #irfankhairi #iphone #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #terapiinstagram #ajimaura #kataajim #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #instafamous #tambahfollowers #projekstg #azizanosman #eusahawan #tambahfollower #followers #erezeki #usahawan #bisnesonline #seminar
- Masalah ini sering mengganggu aktiviti harian anda? Apa kata selesaikan masalah anda hanya dengan FEMINI WASH JSD Harga RM68/botol Kita kami tawarkan harga PROMOSI RM100 untuk 2 botol Jimat sangat!!! Potongan Rm38 mana cari?? Jom dapatkan sekarang klik link dibawah untuk tempahan http://www.wasap.my/60124958284/niknuralshikinjsd #stokissahjsd #empiredivajutawan #feminiwashjsd #wanita #neelofa #irfankhairi #iphone #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #terapiinstagram #ajimaura #kataajim #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #instafamous #tambahfollowers #projekstg #azizanosman #eusahawan #tambahfollower #followers #erezeki #usahawan #bisnesonline #seminar
- Good morning, smoga yg like dan komen amin dapat hadiah garis 2 di bulan ini aminπŸ™πŸ™ ⇛ Bagi yang sudah lama nikah, Sudah PROMIL dan Banyak ngeluarin Biaya Chekup. JANGAN PUTUS ASA,,, KONSULTASIKAN PENGHAMBAT KEHAMILAN BUNDA πŸ‘ˆMAU ??? πŸ‘Yukk buruan konsultasi (GRATIS). Follow: @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi οΈβœ” contact person πŸ“±BBMD6C06E11 πŸ“±WA: 083841648955 πŸ“±LINE: happypregnantmamy19 πŸ“±LINE@: @idv1602m ️ ️
- Good morning, smoga yg like dan komen amin dapat hadiah garis 2 di bulan ini aminπŸ™πŸ™ ⇛ Bagi yang sudah lama nikah, Sudah PROMIL dan Banyak ngeluarin Biaya Chekup. JANGAN PUTUS ASA,,, KONSULTASIKAN PENGHAMBAT KEHAMILAN BUNDA πŸ‘ˆMAU ??? πŸ‘Yukk buruan konsultasi (GRATIS). Follow: @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi οΈβœ” contact person πŸ“±BBMD6C06E11 πŸ“±WA: 083841648955 πŸ“±LINE: happypregnantmamy19 πŸ“±LIN @: @idv1602m ️ ️
- Good morning, smoga yg like dan komen amin dapat hadiah garis 2 di bulan ini aminπŸ™πŸ™ ⇛ Bagi yang sudah lama nikah, Sudah PROMIL dan Banyak ngeluarin Biaya Chekup. JANGAN PUTUS ASA,,, KONSULTASIKAN PENGHAMBAT KEHAMILAN BUNDA πŸ‘ˆMAU ??? πŸ‘Yukk buruan konsultasi (GRATIS). Follow: @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi οΈβœ” contact person πŸ“±BBMD6C06E11 πŸ“±WA: 083841648955 πŸ“±LINE: happypregnantmamy19 πŸ“±LINE@: @idv1602m ️ ️
- Ada customer tanya, Pink Lady ni berbahaya tak? 😱 Off course tak dear. Kita nak tolong orang. Bukan nak dajal orang. . Pink Lady ni boleh fit kan body ke? πŸ€” Boleh dear. 😌 yang berisi boleh jadi fit, yang kuruih jadi curvy gituuu. Ada shape ala Cik Kerengga 🐜 . Pink Lady ni diperbuat daripada herbs yang HIGH QUALITY πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Yang membantu menganjalkan kulit, merapatkan Miss V, menegangkan boobies πŸ˜‡ Kiranya, all in 1. Maksudnya, Pink Lady ni category MUST HAVE tauu untuk orang perempuan. . pssst! pssst! πŸ‘‚πŸ» Tu pun KALAU nak cantik la kan? Tak mau? Dok diam2 sambil meraung tengok orang lain lawa 🀣🀣🀣🀣 bye πŸ˜„ . Berminat? Mehh WhatsApp je kita 016-9588514 . #punggung #putihgebu #keputihan #bakarlemak #kulitcantik #gadisayu #pinkladybodyperfection #perempuan #payudara #kulitcerah #pinklady #subangheights #malaysiaonlineshop #malaysiamodel #jubahcantikmurah #keputihanhilang #hijabfashionmurah #astrowarna #tutorialhijab #eusahawan #kurusdenganselamat #bazarpaknil #1utama #kualapilah #hijab #motifviral #kedaionlinemalaysia #vendorkedah #alorsetar . #dropshipwelcome . Kalau nak jadi Dropshipper kita pun boleh :)
- Ada customer tanya, Pink Lady ni berbahaya tak? 😱 Off course tak dear. Kita nak tolong orang. Bukan nak dajal orang. . Pink Lady ni boleh fit kan body ke? πŸ€” Boleh dear. 😌 yang berisi boleh jadi fit, yang kuruih jadi curvy gituuu. Ada shape ala Cik Kerengga 🐜 . Pink Lady ni diperbuat daripada herbs yang HIGH QUALITY πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Yang membantu menganjalkan kulit, merapatkan Miss V, menegangkan boobies πŸ˜‡ Kiranya, all in 1. Maksudnya, Pink Lady ni category MUST HAVE tauu untuk orang perempuan. . pssst! pssst! πŸ‘‚πŸ» Tu pun KALAU nak cantik la kan? Tak mau? Dok diam2 sambil meraung tengok orang lain lawa 🀣🀣🀣🀣 bye πŸ˜„ . Berminat? Mehh WhatsApp je kita 016-9588514 . #punggung #putihgebu #keputihan #bakarlemak #kulitcantik #gadisayu #pinkladybodyperfection #perempuan #payudara #kulitcerah #pinklady #subangheights #malaysiaonlineshop #malaysiamodel #jubahcantikmurah #keputihanhilang #hijabfashionmurah #astrowarna #tutorialhijab #eusahawan #kurusdenganselamat #bazarpaknil #1utama #kualapilah #hijab #motifviral #kedaionlinemalaysia #vendorkedah #alorsetar . #dropshipwelcome . Kalau nak jadi Dropshipper kita pun boleh :)
- Ada customer tanya, Pink Lady ni berbahaya tak? 😱 Off course tak dear. Kita nak tolong orang. Bukan nak dajal orang. . Pink Lady ni boleh fit kan body ke? πŸ€” Boleh dear. 😌 yang berisi boleh jadi fit, yang kuruih jadi curvy gituuu. Ada shape ala Cik Kerengga 🐜 . Pink Lady ni diperbuat daripada herbs yang HIGH QUALITY πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Yang membantu menganjalkan kulit, merapatkan Miss V, menegangkan boobies πŸ˜‡ Kiranya, all in 1. Maksudnya, Pink Lady ni category MUST HAVE tauu untuk orang perempuan. . pssst! pssst! πŸ‘‚πŸ» Tu pun KALAU nak cantik la kan? Tak mau? Dok diam2 sambil meraung tengok orang lain lawa 🀣🀣🀣🀣 bye πŸ˜„ . Berminat? Mehh WhatsApp je kita 016-9588514 . #punggung #putihgebu #keputihan #bakarlemak #kulitcantik #gadisayu #pinkladybodyperfection #perempuan #payudara #kulitcerah #pinklady #subangheights #malaysiaonlineshop #malaysiamodel #jubahcantikmurah #keputihanhilang #hijabfashionmurah #astrowarna #tutorialhijab #eusahawan #kurusdenganselamat #bazarpaknil #1utama #kualapilah #hijab #motifviral #kedaionlinemalaysia #vendorkedah #alorsetar . #dropshipwelcome . Kalau nak jadi Dropshipper kita pun boleh :)
- BESTNYA PAKAI HIBROW!! .. Kenapa best ??? .. Sebab "PAKAI SEKALI TAHAN SEMINGGU" .. tak payah lagi mau lukis hari2 sebab leceh laa.. .. Cara pemakaian amat mudah.. Video boleh check di post sebelum ne.. .. Sangat mudahh! .. Halal dan Selamat dipakai .. So xpaya la risau or takut sebab sy sndiri cuba produk ne sampai sekarang kening masih cukup sifat yaa.. .. Harga RM30 (free postage) ps; inai tahan ikut cara penjagaan pemakai .. Contact Whatsapp : 0143547582 (Senn) .. #eusahawan #uitm #kampuskotakinabalu #hm241 #usahawanmuda #hotstuff #inaikening #eyebrow #hibrow #henna #eyebrowhenna #trustedseller #onlineshopping #shopping #online
- BESTNYA PAKAI HIBROW!! .. Kenapa best ??? .. Sebab "PAKAI SEKALI TAHAN SEMINGGU" .. tak payah lagi mau lukis hari2 sebab leceh laa.. .. Cara pemakaian amat mudah.. Video boleh check di post sebelum ne.. .. Sangat mudahh! .. Halal dan Selamat dipakai .. So xpaya la risau or takut sebab sy sndiri cuba produk ne sampai sekarang kening masih cukup sifat yaa.. .. Harga RM30 (free postage) ps; inai tahan ikut cara penjagaan pemakai .. Contact Whatsapp : 0143547582 (Senn) .. #eusahawan #uitm #kampuskotakinabalu #hm241 #usahawanmuda #hotstuff #inaikening #eyebrow #hibrow #henna #eyebrowhenna #trustedseller #onlineshopping #shopping #online
- BESTNYA PAKAI HIBROW!! .. Kenapa best ??? .. Sebab "PAKAI SEKALI TAHAN SEMINGGU" .. tak payah lagi mau lukis hari2 sebab leceh laa.. .. Cara pemakaian amat mudah.. Video boleh check di post sebelum ne.. .. Sangat mudahh! .. Halal dan Selamat dipakai .. So xpaya la risau or takut sebab sy sndiri cuba produk ne sampai sekarang kening masih cukup sifat yaa.. .. Harga RM30 (free postage) ps; inai tahan ikut cara penjagaan pemakai .. Contact Whatsapp : 0143547582 (Senn) .. #eusahawan #uitm #kampuskotakinabalu #hm241 #usahawanmuda #hotstuff #inaikening #eyebrow #hibrow #henna #eyebrowhenna #trustedseller #onlineshopping #shopping #online
- Siapa Geng SURIRUMAH? . Dah lama jadi DROPSHIP tapi untung kecik ya amat? Nak tak Elin kongsikan RAHSIA buat SALES RM1200 sebulan hanya menjual di FB_PERSONAL dan INSTAGRAM? . ❌ Tidak perlu simpan barang ❌ Tidak perlu pening nak pos ❌ Tidak perlu keluar rumah promote βœ… Hanya Online dari rumah . tapi Elin nak 30 orang yg SERIOUS JERR... untuk Elin guide buat sampai jadi... . . Korang nak PM Elin ke, nak inbox Elin ke, nak letak no phone kat bawah Elin tak kisah. Nak pecet sini lagi cepat http://www.wasap.my/60199200700/dsKepuks 30 ORANG JE ELIN NAK . SAPE CEPAT DIA DAPAT!!! Elin - 0199200700 . #TeamKepuks #TK5
- Siapa Geng SURIRUMAH? . Dah lama jadi DROPSHIP tapi untung kecik ya amat? Nak tak Elin kongsikan RAHSIA buat SALES RM1200 sebulan hanya menjual di FB_PERSONAL dan INSTAGRAM? . ❌ Tidak perlu simpan barang ❌ Tidak perlu pening nak pos ❌ Tidak perlu keluar rumah promote βœ… Hanya Online dari rumah . tapi Elin nak 30 orang yg SERIOUS JERR... untuk Elin guide buat sampai jadi... . . Korang nak PM Elin ke, nak inbox Elin ke, nak letak no phone kat bawah Elin tak kisah. Nak pecet sini lagi cepat http://www.wasap.my/60199200700/dsKepuks 30 ORANG JE ELIN NAK . SAPE CEPAT DIA DAPAT!!! Elin - 0199200700 . #TeamKepuks #TK5
- Siapa Geng SURIRUMAH? . Dah lama jadi DROPSHIP tapi untung kecik ya amat? Nak tak Elin kongsikan RAHSIA buat SALES RM1200 sebulan hanya menjual di FB_PERSONAL dan INSTAGRAM? . ❌ Tidak perlu simpan barang ❌ Tidak perlu pening nak pos ❌ Tidak perlu keluar rumah promote βœ… Hanya Online dari rumah . tapi Elin nak 30 orang yg SERIOUS JERR... untuk Elin guide buat sampai jadi... . . Korang nak PM Elin ke, nak inbox Elin ke, nak letak no phone kat bawah Elin tak kisah. Nak pecet sini lagi cepat http://www.wasap.my/60199200700/dsKepuks 30 ORANG JE ELIN NAK . SAPE CEPAT DIA DAPAT!!! Elin - 0199200700 . #TeamKepuks #TK5
- Cantik kan?😍😍😍 Rambang mata tak tahu nak pilih mana satu? 😭😭😭 Beli jee semua warna, so taklah runsing nak pilih mana satu kan? πŸ€—πŸ€—πŸ€— . Haaaa, ini khas untuk sesiapa yang berminat beli borong 😘😘😘 . Kenapa kena beli borong? Sebab harga lagiiiiiiii murah dan sangat berbaloi dari beli satu 😎😎😎 . Korang boleh share beli dengan kawan-kawan untuk dapat harga lagi murah and paling penting jimat postage πŸ‘πŸ‘ . πŸ“Œ Min purchases 10pcs πŸ“Œ 10pcs ➑RM40 (exc postage) πŸ“Œ Bidang 45 πŸ“Œ Postage: RM8 SS/ RM12 SM πŸ“Œ COD uitm samarahan kampus 1 & 2 πŸ“Œ Berminat? Jangan malu-malu untuk DM/WS‡ 012 8518268 (ziera) 010 3836133 (nad) 011 23398053 (dila) 😘 . Yang duduk kolej uitm tu, tak perlu pergi summer mall ke aiman mall ke untuk beli tudung, kami boleh hantar direct ke bilik anda okayπŸ˜‰πŸ˜‰. Jimat masa, tenaga dan duit grab/uber kan? πŸ€—πŸ€—πŸ€— . #eusahawan #uitm #BM232 #uitmsarawak #kampussamarahan1
- Cantik kan?😍😍😍 Rambang mata tak tahu nak pilih mana satu? 😭😭😭 Beli jee semua warna, so taklah runsing nak pilih mana satu kan? πŸ€—πŸ€—πŸ€— . Haaaa, ini khas untuk sesiapa yang berminat beli borong 😘😘😘 . Kenapa kena beli borong? Sebab harga lagiiiiiiii murah dan sangat berbaloi dari beli satu 😎😎😎 . Korang boleh share beli dengan kawan-kawan untuk dapat harga lagi murah and paling penting jimat postage πŸ‘πŸ‘ . πŸ“Œ Min purchases 10pcs πŸ“Œ 10pcs ➑RM40 (exc postage) πŸ“Œ Bidang 45 πŸ“Œ Postage: RM8 SS/ RM12 SM πŸ“Œ COD uitm samarahan kampus 1 & 2 πŸ“Œ Berminat? Jangan malu-malu untuk DM/WS‡ 012 8518268 (ziera) 010 3836133 (nad) 011 23398053 (dila) 😘 . Yang duduk kolej uitm tu, tak perlu pergi summer mall ke aiman mall ke untuk beli tudung, kami boleh hantar direct ke bilik anda okayπŸ˜‰πŸ˜‰. Jimat masa, tenaga dan duit grab/uber kan? πŸ€—πŸ€—πŸ€— . #eusahawan #uitm #BM232 #uitmsarawak #kampussamarahan1
- Cantik kan?😍😍😍 Rambang mata tak tahu nak pilih mana satu? 😭😭😭 Beli jee semua warna, so taklah runsing nak pilih mana satu kan? πŸ€—πŸ€—πŸ€— . Haaaa, ini khas untuk sesiapa yang berminat beli borong 😘😘😘 . Kenapa kena beli borong? Sebab harga lagiiiiiiii murah dan sangat berbaloi dari beli satu 😎😎😎 . Korang boleh share beli dengan kawan-kawan untuk dapat harga lagi murah and paling penting jimat postage πŸ‘πŸ‘ . πŸ“Œ Min purchases 10pcs πŸ“Œ 10pcs ➑RM40 (exc postage) πŸ“Œ Bidang 45 πŸ“Œ Postage: RM8 SS/ RM12 SM πŸ“Œ COD uitm samarahan kampus 1 & 2 πŸ“Œ Berminat? Jangan malu-malu untuk DM/WS‡ 012 8518268 (ziera) 010 3836133 (nad) 011 23398053 (dila) 😘 . Yang duduk kolej uitm tu, tak perlu pergi summer mall ke aiman mall ke untuk beli tudung, kami boleh hantar direct ke bilik anda okayπŸ˜‰πŸ˜‰. Jimat masa, tenaga dan duit grab/uber kan? πŸ€—πŸ€—πŸ€— . #eusahawan #uitm #BM232 #uitmsarawak #kampussamarahan1
- . 🌸Genite dear🌸 . E.F.F.O.R.T . ⏰Business Hour: 10.00 am to 9.00 pm πŸ“Location: UDA Business Centre ☎️Whatsapp for Enquiries: +6019-7070263 ☎️Whatsapp for Online Order: 017-7071739 . Love, Alkaff Boutique. . #alkaffboutique #arabicfashionboutique #letsshopingwithalkaffboutique #arabictheme #arabicwedding #arabicaccesories #weddingjb #weddingsg #bridaljb #bridalsg #jubahmurah #jubahclearance #abayasaudi #jalabeeyasaudi #nusajaya #johor #medini #singapore #malaysia #ecommerce #eusahawan #jeiwajohor #mara #qotd #beabetterperson #dressforrent #gownforrent #clutch #elegantdress #newvember
- . 🌸Genite dear🌸 . E.F.F.O.R.T . ⏰Business Hour: 10.00 am to 9.00 pm πŸ“Location: UDA Business Centre ☎️Whatsapp for Enquiries: +6019-7070263 ☎️Whatsapp for Online Order: 017-7071739 . Love, Alkaff Boutique. . #alkaffboutique #arabicfashionboutique #letsshopingwithalkaffboutique #arabictheme #arabicwedding #arabicaccesories #weddingjb #weddingsg #bridaljb #bridalsg #jubahmurah #jubahclearance #abayasaudi #jalabeeyasaudi #nusajaya #johor #medini #singapore #malaysia #ecommerce #eusahawan #jeiwajohor #mara #qotd #beabetterperson #dressforrent #gownforrent #clutch #elegantdress #newvember
- . 🌸Genite dear🌸 . E.F.F.O.R.T . ⏰Business Hour: 10.00 am to 9.00 pm πŸ“Location: UDA Business Centre ☎️Whatsapp for Enquiries: +6019-7070263 ☎️Whatsapp for Online Order: 017-7071739 . Love, Alkaff Boutique. . #alkaffboutique #arabicfashionboutique #letsshopingwithalkaffboutique #arabictheme #arabicwedding #arabicaccesories #weddingjb #weddingsg #bridaljb #bridalsg #jubahmurah #jubahclearance #abayasaudi #jalabeeyasaudi #nusajaya #johor #medini #singapore #malaysia #ecommerce #eusahawan #jeiwajohor #mara #qotd #beabetterperson #dressforrent #gownforrent #clutch #elegantdress #newvember
- Cantik kan?😍😍😍 Rambang mata tak tahu nak pilih mana satu? 😭😭😭 . Haaaa, ini khas untuk sesiapa yang berminat beli borong 😘😘😘 . Kenapa kena beli borong? Sebab harga lagiiiiiiii murah dari beli satu 😎😎😎 . Korang boleh share beli dengan kawan-kawan untuk dapat harga lagi murah and paling penting jimat postage πŸ‘πŸ‘ . πŸ“Œ Min purchases 10pcs πŸ“Œ 10pcs ➑RM40 (exc postage) πŸ“Œ Bidang 45 πŸ“Œ Postage: RM8 SS/ RM12 SM πŸ“Œ COD uitm samarahan kampus 1 & 2 πŸ“Œ Berminat? Jangan malu-malu untuk DM/WS‡ 012 8518268 (ziera) 010 3836133 (nad) 011 23398053 (dila) 😘 . Yang duduk kolej uitm tu, tak perlu pergi summer mall ke aiman mall ke untuk beli tudung, kami boleh hantar direct ke bilik anda okayπŸ˜‰πŸ˜‰. Jimat masa, tenaga dan duit grab/uber kan? πŸ€—πŸ€—πŸ€— . #eusahawan #uitm #BM232 #uitmsarawak #kampussamarahan1
- Cantik kan?😍😍😍 Rambang mata tak tahu nak pilih mana satu? 😭😭😭 . Haaaa, ini khas untuk sesiapa yang berminat beli borong 😘😘😘 . Kenapa kena beli borong? Sebab harga lagiiiiiiii murah dari beli satu 😎😎😎 . Korang boleh share beli dengan kawan-kawan untuk dapat harga lagi murah and paling penting jimat postage πŸ‘πŸ‘ . πŸ“Œ Min purchases 10pcs πŸ“Œ 10pcs ➑RM40 (exc postage) πŸ“Œ Bidang 45 πŸ“Œ Postage: RM8 SS/ RM12 SM πŸ“Œ COD uitm samarahan kampus 1 & 2 πŸ“Œ Berminat? Jangan malu-malu untuk DM/WS‡ 012 8518268 (ziera) 010 3836133 (nad) 011 23398053 (dila) 😘 . Yang duduk kolej uitm tu, tak perlu pergi summer mall ke aiman mall ke untuk beli tudung, kami boleh hantar direct ke bilik anda okayπŸ˜‰πŸ˜‰. Jimat masa, tenaga dan duit grab/uber kan? πŸ€—πŸ€—πŸ€— . #eusahawan #uitm #BM232 #uitmsarawak #kampussamarahan1
- Cantik kan?😍😍😍 Rambang mata tak tahu nak pilih mana satu? 😭😭😭 . Haaaa, ini khas untuk sesiapa yang berminat beli borong 😘😘😘 . Kenapa kena beli borong? Sebab harga lagiiiiiiii murah dari beli satu 😎😎😎 . Korang boleh share beli dengan kawan-kawan untuk dapat harga lagi murah and paling penting jimat postage πŸ‘πŸ‘ . πŸ“Œ Min purchases 10pcs πŸ“Œ 10pcs ➑RM40 (exc postage) πŸ“Œ Bidang 45 πŸ“Œ Postage: RM8 SS/ RM12 SM πŸ“Œ COD uitm samarahan kampus 1 & 2 πŸ“Œ Berminat? Jangan malu-malu untuk DM/WS‡ 012 8518268 (ziera) 010 3836133 (nad) 011 23398053 (dila) 😘 . Yang duduk kolej uitm tu, tak perlu pergi summer mall ke aiman mall ke untuk beli tudung, kami boleh hantar direct ke bilik anda okayπŸ˜‰πŸ˜‰. Jimat masa, tenaga dan duit grab/uber kan? πŸ€—πŸ€—πŸ€— . #eusahawan #uitm #BM232 #uitmsarawak #kampussamarahan1

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.