Photos and video with hashtag #elysian

#elysian

  • 82K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- Kandungan bahan dalam Treatment Matte . 1. SHEA BUTTER -melembapkan bibir 2. ARGAN OIL -melembapkan dan memungilkan bibir 3. MINYAK BIJI HABBATUSSAUDA - berkesan melembapkan bibir dan membantu pengaliran darah di bibir supaya bibir sihat, mungil dan kekal merah secara semulajadi 4. VITAMIN E - merawat bibir yg kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap ~ SAMBIL MAKEUP SAMBIL MERAWAT BIBIR. Sangat sesuai untuk mereka yg ada masalah bibir Kering, Gelap, Mengelupas dan lain2 . Harga : RM39.90 sahaja WHATSAPP 011-21858824
- Kandungan bahan dalam Treatment Matte . 1. SHEA BUTTER -melembapkan bibir 2. ARGAN OIL -melembapkan dan memungilkan bibir 3. MINYAK BIJI HABBATUSSAUDA - berkesan melembapkan bibir dan membantu pengaliran darah di bibir supaya bibir sihat, mungil dan kekal merah secara semulajadi 4. VITAMIN E - merawat bibir yg kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap ~ SAMBIL MAKEUP SAMBIL MERAWAT BIBIR. Sangat sesuai untuk mereka yg ada masalah bibir Kering, Gelap, Mengelupas dan lain2 . Harga : RM39.90 sahaja WHATSAPP 011-21858824
- Kandungan bahan dalam Treatment Matte . 1. SHEA BUTTER -melembapkan bibir 2. ARGAN OIL -melembapkan dan memungilkan bibir 3. MINYAK BIJI HABBATUSSAUDA - berkesan melembapkan bibir dan membantu pengaliran darah di bibir supaya bibir sihat, mungil dan kekal merah secara semulajadi 4. VITAMIN E - merawat bibir yg kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap ~ SAMBIL MAKEUP SAMBIL MERAWAT BIBIR. Sangat sesuai untuk mereka yg ada masalah bibir Kering, Gelap, Mengelupas dan lain2 . Harga : RM39.90 sahaja WHATSAPP 011-21858824
- Barang da restock.. Nmpk sikit sbb da ramai yg kebas before ditangkap.. Haha.. Mcm x lama lg kena restock lg ni.. Huhu.. Yg nak order baik cepat.. Bukan senang kak Meer nk simpan stock.. Mcm goreng pisang panas dah.. Petang ni COD lg #elysianserumbooster Go go go kak Meer!! #elysian #elysianagent #elysianmalaysia #elysianproduct #elysianagent #elysiancosmetic #elysiannilai #elysiansepang #elysiantrustedseller #elysianklia #elysiannatural #elysianskincare #elysiancosmetic #elysiansalak #elysiansalaktinggi #elysianisthebest #sispakaisisjual #naturalcosmetic #naturalproduct #switzerlandtechnology #kinisemuabolehcantik #sispakaisisjual #elysiankotaserimas #elysiankotawarisan #elysianenstek
- Barang da restock.. Nmpk sikit sbb da ramai yg kebas before ditangkap.. Haha.. Mcm x lama lg kena restock lg ni.. Huhu.. Yg nak order baik cepat.. Bukan senang kak Meer nk simpan stock.. Mcm goreng pisang panas dah.. Petang ni COD lg #elysianserumbooster Go go go kak Meer!! #elysian #elysianagent #elysianmalaysia #elysianproduct #elysianagent #elysiancosmetic #elysiannilai #elysiansepang #elysiantrustedseller #elysianklia #elysiannatural #elysianskincare #elysiancosmetic #elysiansalak #elysiansalaktinggi #elysianisthebest #sispakaisisjual #naturalcosmetic #naturalproduct #switzerlandtechnology #kinisemuabolehcantik #sispakaisisjual #elysiankotaserimas #elysiankotawarisan #elysianenstek
- Barang da restock.. Nmpk sikit sbb da ramai yg kebas before ditangkap.. Haha.. Mcm x lama lg kena restock lg ni.. Huhu.. Yg nak order baik cepat.. Bukan senang kak Meer nk simpan stock.. Mcm goreng pisang panas dah.. Petang ni COD lg #elysianserumbooster Go go go kak Meer!! #elysian #elysianagent #elysianmalaysia #elysianproduct #elysianagent #elysiancosmetic #elysiannilai #elysiansepang #elysiantrustedseller #elysianklia #elysiannatural #elysianskincare #elysiancosmetic #elysiansalak #elysiansalaktinggi #elysianisthebest #sispakaisisjual #naturalcosmetic #naturalproduct #switzerlandtechnology #kinisemuabolehcantik #sispakaisisjual #elysiankotaserimas #elysiankotawarisan #elysianenstek
- BASIC SET NEUTRALKAN KULIT WAJAH Kepada mereka2 yang pernah tersalah guna produk. Muka breakout, muka berminyak, muka berjerawat, berjeragat or parut. Untuk permulaan, boleh gunakan Basic Set. If da serasi dengan kulit, suka dengan produk Elysian. Boleh try full set elysian. Untuk Booster Serum fungsi utamanya adalah sebagai:- Anti-aging, Anti-wrinkle, Anti-scar & whitening. Boleh menghilangkan masalah sunburn, parut kat muka or kat badan pun boleh sapu jugak. N paling best, serum elysian SELAMAT digunakan untuk pelbagai peringkat umur seperti bayi, wanita mengandung mahupun warga veteran. Deep Gel Cleanser mampu membersihkan kulit wajah dengan lembut & secara mendalam. Dimana buih yang dihasilkan sangat2 halus & ringan. Lepas cucian mesti akan rasa kulit lembut, fresh & boleh bagi effect glowing jugak tau. Untuk lebih feedback positif IG elysian_beauty_hq FB elysian beauty HQ www.elysianhq.com Whatsapp 017-2040189 #kulitkering #tonataksekata #kulitsensitif #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatbernanah #jeragat #kulitkusam #kulitkering #poriporiterbuka #poriporibesar #kecilkanpori #sunburn #kulitberminyak #parut #parutberlubang #whiteningskin #mukabreakout #chickenpox #elysianbanting #elysianobsessed #elysian #elysianfeedback #dropshipwanted
- BASIC SET NEUTRALKAN KULIT WAJAH Kepada mereka2 yang pernah tersalah guna produk. Muka breakout, muka berminyak, muka berjerawat, berjeragat or parut. Untuk permulaan, boleh gunakan Basic Set. If da serasi dengan kulit, suka dengan produk Elysian. Boleh try full set elysian. Untuk Booster Serum fungsi utamanya adalah sebagai:- Anti-aging, Anti-wrinkle, Anti-scar & whitening. Boleh menghilangkan masalah sunburn, parut kat muka or kat badan pun boleh sapu jugak. N paling best, serum elysian SELAMAT digunakan untuk pelbagai peringkat umur seperti bayi, wanita mengandung mahupun warga veteran. Deep Gel Cleanser mampu membersihkan kulit wajah dengan lembut & secara mendalam. Dimana buih yang dihasilkan sangat2 halus & ringan. Lepas cucian mesti akan rasa kulit lembut, fresh & boleh bagi effect glowing jugak tau. Untuk lebih feedback positif IG elysian_beauty_hq FB elysian beauty HQ www.elysianhq.com Whatsapp 017-2040189 #kulitkering #tonataksekata #kulitsensitif #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatbernanah #jeragat #kulitkusam #kulitkering #poriporiterbuka #poriporibesar #kecilkanpori #sunburn #kulitberminyak #parut #parutberlubang #whiteningskin #mukabreakout #chickenpox #elysianbanting #elysianobsessed #elysian #elysianfeedback #dropshipwanted
- BASIC SET NEUTRALKAN KULIT WAJAH Kepada mereka2 yang pernah tersalah guna produk. Muka breakout, muka berminyak, muka berjerawat, berjeragat or parut. Untuk permulaan, boleh gunakan Basic Set. If da serasi dengan kulit, suka dengan produk Elysian. Boleh try full set elysian. Untuk Booster Serum fungsi utamanya adalah sebagai:- Anti-aging, Anti-wrinkle, Anti-scar & whitening. Boleh menghilangkan masalah sunburn, parut kat muka or kat badan pun boleh sapu jugak. N paling best, serum elysian SELAMAT digunakan untuk pelbagai peringkat umur seperti bayi, wanita mengandung mahupun warga veteran. Deep Gel Cleanser mampu membersihkan kulit wajah dengan lembut & secara mendalam. Dimana buih yang dihasilkan sangat2 halus & ringan. Lepas cucian mesti akan rasa kulit lembut, fresh & boleh bagi effect glowing jugak tau. Untuk lebih feedback positif IG elysian_beauty_hq FB elysian beauty HQ www.elysianhq.com Whatsapp 017-2040189 #kulitkering #tonataksekata #kulitsensitif #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatbernanah #jeragat #kulitkusam #kulitkering #poriporiterbuka #poriporibesar #kecilkanpori #sunburn #kulitberminyak #parut #parutberlubang #whiteningskin #mukabreakout #chickenpox #elysianbanting #elysianobsessed #elysian #elysianfeedback #dropshipwanted
- Jom tinjau feedback pengguna yang berpuas hati yang dah gunakan Ruby Skincare Series. Dan juga info2 menarik mengenai Ruby Skincare Series. Ambil tahu produk yang nak dipakai. Jadi pengguna bijak😎 Produk RUBY merupakan produk tempatan bertaraf antarabangsa. Produk yang diformulasikan dari ekstrak semulajadi. Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit. Jangan ragu2 dengan keberkesanannya. Dirumus TANPA bahan kimia berbahaya🖒 Dan paling penting, BUKAN produk re-branding / re-packaging. Mendapat kelulusan dari KKM & pengiktirafan RAHN Switzerland. Beauty from Nature🍀 Ingat Natural🍀 Ingat Elysian🍀 #kulitkering #tonataksekata #kulitsensitif #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatbernanah #jeragat #kulitkusam #kulitkering #poriporiterbuka #poriporibesar #kecilkanpori #sunburn #kulitberminyak #parut #parutberlubang #whiteningskin #mukabreakout #chickenpox #elysianbanting #elysianobsessed #elysian #elysianfeedback #dropshipwanted
- Jom tinjau feedback pengguna yang berpuas hati yang dah gunakan Ruby Skincare Series. Dan juga info2 menarik mengenai Ruby Skincare Series. Ambil tahu produk yang nak dipakai. Jadi pengguna bijak😎 Produk RUBY merupakan produk tempatan bertaraf antarabangsa. Produk yang diformulasikan dari ekstrak semulajadi. Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit. Jangan ragu2 dengan keberkesanannya. Dirumus TANPA bahan kimia berbahaya🖒 Dan paling penting, BUKAN produk re-branding / re-packaging. Mendapat kelulusan dari KKM & pengiktirafan RAHN Switzerland. Beauty from Nature🍀 Ingat Natural🍀 Ingat Elysian🍀 #kulitkering #tonataksekata #kulitsensitif #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatbernanah #jeragat #kulitkusam #kulitkering #poriporiterbuka #poriporibesar #kecilkanpori #sunburn #kulitberminyak #parut #parutberlubang #whiteningskin #mukabreakout #chickenpox #elysianbanting #elysianobsessed #elysian #elysianfeedback #dropshipwanted
- Jom tinjau feedback pengguna yang berpuas hati yang dah gunakan Ruby Skincare Series. Dan juga info2 menarik mengenai Ruby Skincare Series. Ambil tahu produk yang nak dipakai. Jadi pengguna bijak😎 Produk RUBY merupakan produk tempatan bertaraf antarabangsa. Produk yang diformulasikan dari ekstrak semulajadi. Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit. Jangan ragu2 dengan keberkesanannya. Dirumus TANPA bahan kimia berbahaya🖒 Dan paling penting, BUKAN produk re-branding / re-packaging. Mendapat kelulusan dari KKM & pengiktirafan RAHN Switzerland. Beauty from Nature🍀 Ingat Natural🍀 Ingat Elysian🍀 #kulitkering #tonataksekata #kulitsensitif #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatbernanah #jeragat #kulitkusam #kulitkering #poriporiterbuka #poriporibesar #kecilkanpori #sunburn #kulitberminyak #parut #parutberlubang #whiteningskin #mukabreakout #chickenpox #elysianbanting #elysianobsessed #elysian #elysianfeedback #dropshipwanted
- *KULIT KERING? SIAP ADA OIL SEED/BUJI KOLESTROL?* . Tengok pada testimoni atas tu. Punyelah berjinggut nak hilangkan oil seed tu tapi dengan menggunakan full set Ruby Skincare dan digabung dengan Elysian Booster Serum, Alhamdulillah berjaya hilangkan oil seed tu . Mommy EEZ tak nak ckp berapa lama kesan yg perlu diambil utk dptkan kulit mulus tulus gebus ittew sbb ianya bergantung kepada jenis kulit masing2. Yang oenting KONSISTEN DAN SABAR adalah punca kejayaan! . 📲 WhatsApp utk tanya/order +6011-3661 8330 . #setelysian #skincarenatural #skincareorganik #skincareselamat #skincareuntukibu #skincareuntukkulitkusam #skincareuntukkulitjerawat #skincaratakadaparaben #skincaremurahdanselamat #skincaremurah #cleanserdeepgel #skincarepakaisampaicantik #skincareuntukjeragat #pembersihmukahalal #elysianciksayang #pembersihmukapatuhsyariah #cleansermesrawudhuk #serummuka #naturalserumuntukmuka #elysianboosterserum #elysianboosterserummurah #elysian #elysianmalaysia
- *KULIT KERING? SIAP ADA OIL SEED/BUJI KOLESTROL?* . Tengok pada testimoni atas tu. Punyelah berjinggut nak hilangkan oil seed tu tapi dengan menggunakan full set Ruby Skincare dan digabung dengan Elysian Booster Serum, Alhamdulillah berjaya hilangkan oil seed tu . Mommy EEZ tak nak ckp berapa lama kesan yg perlu diambil utk dptkan kulit mulus tulus gebus ittew sbb ianya bergantung kepada jenis kulit masing2. Yang oenting KONSISTEN DAN SABAR adalah punca kejayaan! . 📲 WhatsApp utk tanya/order +6011-3661 8330 . #setelysian #skincarenatural #skincareorganik #skincareselamat #skincareuntukibu #skincareuntukkulitkusam #skincareuntukkulitjerawat #skincaratakadaparaben #skincaremurahdanselamat #skincaremurah #cleanserdeepgel #skincarepakaisampaicantik #skincareuntukjeragat #pembersihmukahalal #elysianciksayang #pembersihmukapatuhsyariah #cleansermesrawudhuk #serummuka #naturalserumuntukmuka #elysianboosterserum #elysianboosterserummurah #elysian #elysianmalaysia
- *KULIT KERING? SIAP ADA OIL SEED/BUJI KOLESTROL?* . Tengok pada testimoni atas tu. Punyelah berjinggut nak hilangkan oil seed tu tapi dengan menggunakan full set Ruby Skincare dan digabung dengan Elysian Booster Serum, Alhamdulillah berjaya hilangkan oil seed tu . Mommy EEZ tak nak ckp berapa lama kesan yg perlu diambil utk dptkan kulit mulus tulus gebus ittew sbb ianya bergantung kepada jenis kulit masing2. Yang oenting KONSISTEN DAN SABAR adalah punca kejayaan! . 📲 WhatsApp utk tanya/order +6011-3661 8330 . #setelysian #skincarenatural #skincareorganik #skincareselamat #skincareuntukibu #skincareuntukkulitkusam #skincareuntukkulitjerawat #skincaratakadaparaben #skincaremurahdanselamat #skincaremurah #cleanserdeepgel #skincarepakaisampaicantik #skincareuntukjeragat #pembersihmukahalal #elysianciksayang #pembersihmukapatuhsyariah #cleansermesrawudhuk #serummuka #naturalserumuntukmuka #elysianboosterserum #elysianboosterserummurah #elysian #elysianmalaysia
- Dah lama intai set basic ni? Yang pasti skincare ni paling ringkas dan takkan sama dengan produk lain. . Sekali dah guna terus terjebak nak guna FULL SET😍😍 . Apa ada dalam SET BASIC ni? ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM ✔️ DEEP GEL CLEANSER . Biar betul set basic dah nampak kesan? Memang betul. Dah terbukti dengan ribuan feedback pengguna tau. . Dengan hanya SET BASIC: ✔️ Kulit makin cerah ✔️ Jerawat makin kecut ✔️ Parut makin pudar ✔️ Kulit makin tegang ✔️ Garis halus makin hilang ✔️ Jeragat makin pudar . Produk halal, lulus KKM, mendapat pengiktirafan dari institusi rahn di switzerland. . Whatsapp 019 3591466 💕 #elysian #elysianboosterserum #elysianskincare #elysiancosmetic #rubyskincare #elysianserumfoundation #elysianlipmatte #serum #foundation #lipmatte #deepgelcleanserelysian #elysianagent #elysianseremban #elysiansenawang
- Dah lama intai set basic ni? Yang pasti skincare ni paling ringkas dan takkan sama dengan produk lain. . Sekali dah guna terus terjebak nak guna FULL SET😍😍 . Apa ada dalam SET BASIC ni? ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM ✔️ DEEP GEL CLEANSER . Biar betul set basic dah nampak kesan? Memang betul. Dah terbukti dengan ribuan feedback pengguna tau. . Dengan hanya SET BASIC: ✔️ Kulit makin cerah ✔️ Jerawat makin kecut ✔️ Parut makin pudar ✔️ Kulit makin tegang ✔️ Garis halus makin hilang ✔️ Jeragat makin pudar . Produk halal, lulus KKM, mendapat pengiktirafan dari institusi rahn di switzerland. . Whatsapp 019 3591466 💕 #elysian #elysianboosterserum #elysianskincare #elysiancosmetic #rubyskincare #elysianserumfoundation #elysianlipmatte #serum #foundation #lipmatte #deepgelcleanserelysian #elysianagent #elysianseremban #elysiansenawang
- Dah lama intai set basic ni? Yang pasti skincare ni paling ringkas dan takkan sama dengan produk lain. . Sekali dah guna terus terjebak nak guna FULL SET😍😍 . Apa ada dalam SET BASIC ni? ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM ✔️ DEEP GEL CLEANSER . Biar betul set basic dah nampak kesan? Memang betul. Dah terbukti dengan ribuan feedback pengguna tau. . Dengan hanya SET BASIC: ✔️ Kulit makin cerah ✔️ Jerawat makin kecut ✔️ Parut makin pudar ✔️ Kulit makin tegang ✔️ Garis halus makin hilang ✔️ Jeragat makin pudar . Produk halal, lulus KKM, mendapat pengiktirafan dari institusi rahn di switzerland. . Whatsapp 019 3591466 💕 #elysian #elysianboosterserum #elysianskincare #elysiancosmetic #rubyskincare #elysianserumfoundation #elysianlipmatte #serum #foundation #lipmatte #deepgelcleanserelysian #elysianagent #elysianseremban #elysiansenawang
- BEAUTY WITH NATURE . Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap.... . Ruby Cellactive®-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. . Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka. . Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. . Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱 . Jangan tunggu lama2 . Jom cuba pakai Elysian booster serum. Watapps dayah 019-3029115. . #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysiannatural #naturalproducts #naturalskincare #malaysia #mesrawuduk #kulitcantiksihat #cantikmulus #fawlessskin #natural #kuantan #codkuantan #inderamahkota #iium #elysianagent #agentsah #dropshipwanted
- BEAUTY WITH NATURE . Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap.... . Ruby Cellactive®-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. . Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka. . Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. . Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱 . Jangan tunggu lama2 . Jom cuba pakai Elysian booster serum. Watapps dayah 019-3029115. . #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysiannatural #naturalproducts #naturalskincare #malaysia #mesrawuduk #kulitcantiksihat #cantikmulus #fawlessskin #natural #kuantan #codkuantan #inderamahkota #iium #elysianagent #agentsah #dropshipwanted
- BEAUTY WITH NATURE . Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap.... . Ruby Cellactive®-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. . Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka. . Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. . Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱 . Jangan tunggu lama2 . Jom cuba pakai Elysian booster serum. Watapps dayah 019-3029115. . #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysiannatural #naturalproducts #naturalskincare #malaysia #mesrawuduk #kulitcantiksihat #cantikmulus #fawlessskin #natural #kuantan #codkuantan #inderamahkota #iium #elysianagent #agentsah #dropshipwanted
- BEAUTY WITH NATURE . Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap.... . Ruby Cellactive®-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. . Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka. . Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. . Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱 . Jangan tunggu lama2 . Jom cuba pakai Elysian booster serum. Watapps dayah 019-3029115. . #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysiannatural #naturalproducts #naturalskincare #malaysia #mesrawuduk #kulitcantiksihat #cantikmulus #fawlessskin #natural #kuantan #codkuantan #inderamahkota #iium #elysianagent #agentsah #dropshipwanted
- BEAUTY WITH NATURE . Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap.... . Ruby Cellactive®-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. . Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka. . Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. . Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱 . Jangan tunggu lama2 . Jom cuba pakai Elysian booster serum. Watapps dayah 019-3029115. . #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysiannatural #naturalproducts #naturalskincare #malaysia #mesrawuduk #kulitcantiksihat #cantikmulus #fawlessskin #natural #kuantan #codkuantan #inderamahkota #iium #elysianagent #agentsah #dropshipwanted
- BEAUTY WITH NATURE . Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap.... . Ruby Cellactive®-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. . Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka. . Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. . Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱 . Jangan tunggu lama2 . Jom cuba pakai Elysian booster serum. Watapps dayah 019-3029115. . #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysiannatural #naturalproducts #naturalskincare #malaysia #mesrawuduk #kulitcantiksihat #cantikmulus #fawlessskin #natural #kuantan #codkuantan #inderamahkota #iium #elysianagent #agentsah #dropshipwanted
- BEAUTY WITH NATURE . Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap.... . Ruby Cellactive®-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. . Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka. . Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. . Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱 . Jangan tunggu lama2 . Jom cuba pakai Elysian booster serum. Watapps dayah 019-3029115. . #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysiannatural #naturalproducts #naturalskincare #malaysia #mesrawuduk #kulitcantiksihat #cantikmulus #fawlessskin #natural #kuantan #codkuantan #inderamahkota #iium #elysianagent #agentsah #dropshipwanted
- BEAUTY WITH NATURE . Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap.... . Ruby Cellactive®-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. . Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka. . Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. . Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱 . Jangan tunggu lama2 . Jom cuba pakai Elysian booster serum. Watapps dayah 019-3029115. . #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysiannatural #naturalproducts #naturalskincare #malaysia #mesrawuduk #kulitcantiksihat #cantikmulus #fawlessskin #natural #kuantan #codkuantan #inderamahkota #iium #elysianagent #agentsah #dropshipwanted
- BEAUTY WITH NATURE . Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap.... . Ruby Cellactive®-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. . Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka. . Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. . Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱 . Jangan tunggu lama2 . Jom cuba pakai Elysian booster serum. Watapps dayah 019-3029115. . #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysiannatural #naturalproducts #naturalskincare #malaysia #mesrawuduk #kulitcantiksihat #cantikmulus #fawlessskin #natural #kuantan #codkuantan #inderamahkota #iium #elysianagent #agentsah #dropshipwanted
- BEAUTY WITH NATURE . Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap.... . Ruby Cellactive®-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. . Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka. . Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. . Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱 . Jangan tunggu lama2 . Jom cuba pakai Elysian booster serum. Watapps dayah 019-3029115. . #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysiannatural #naturalproducts #naturalskincare #malaysia #mesrawuduk #kulitcantiksihat #cantikmulus #fawlessskin #natural #kuantan #codkuantan #inderamahkota #iium #elysianagent #agentsah #dropshipwanted
- BEAUTY WITH NATURE . Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap.... . Ruby Cellactive®-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. . Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka. . Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. . Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱 . Jangan tunggu lama2 . Jom cuba pakai Elysian booster serum. Watapps dayah 019-3029115. . #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysiannatural #naturalproducts #naturalskincare #malaysia #mesrawuduk #kulitcantiksihat #cantikmulus #fawlessskin #natural #kuantan #codkuantan #inderamahkota #iium #elysianagent #agentsah #dropshipwanted
- BEAUTY WITH NATURE . Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap.... . Ruby Cellactive®-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. . Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka. . Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. . Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱 . Jangan tunggu lama2 . Jom cuba pakai Elysian booster serum. Watapps dayah 019-3029115. . #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysiannatural #naturalproducts #naturalskincare #malaysia #mesrawuduk #kulitcantiksihat #cantikmulus #fawlessskin #natural #kuantan #codkuantan #inderamahkota #iium #elysianagent #agentsah #dropshipwanted

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.