Photos and video with hashtag #blouse

#blouse

  • 8.6M Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- πŸ’‹πŸ’‹AL HIRA LOVERSπŸ’‹πŸ’‹ . ♨♨HOT N NEW♨♨ . DRESS LANIA CODE : D604467-gray . β€’β€’β€’> πŸ’₯ TYPE : Dress πŸ’₯ MATERIAL : Moss Crepe πŸ’₯ LIMITED STOCK πŸ’₯ SIZE : Free size (fit to L) with stripe at the back πŸ’₯ RM69 / pc exclude postage πŸ’₯ Handling Charges : RM8 sm RM11 ss (1pc) πŸ’―% TRUSTED SELLER . β€’β€’β€’> πŸƒπŸƒπŸƒ CEPAT!!! Faster grab before its too late... Nanti walk in customer grab dulu design yang cantik2 u'olls, nangis!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tak dapat admin tolong.... . πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ . β€’β€’β€’> #ilovealhira #fashion #tudung #bawal #shawl #baju #blouse #bajukurung #bajucantik #bajumurah #blousecantik #blousemurah #bajukurungcantik #bajukurungmurah #sayajualbaju #apparel #ilovefashion #latestbaju #latestblouse #latestbajukurung #minikurung #ootd #blousebaru #newblouse . Lotz of πŸ’ŸπŸ’œπŸ’›πŸ’šπŸ’™ Admin @ilovealhira
- πŸ’‹πŸ’‹AL HIRA LOVERSπŸ’‹πŸ’‹ . ♨♨HOT N NEW♨♨ . DRESS LANIA CODE : D604467-gray . β€’β€’β€’> πŸ’₯ TYPE : Dress πŸ’₯ MATERIAL : Moss Crepe πŸ’₯ LIMITED STOCK πŸ’₯ SIZE : Free size (fit to L) with stripe at the back πŸ’₯ RM69 / pc exclude postage πŸ’₯ Handling Charges : RM8 sm RM11 ss (1pc) πŸ’―% TRUSTED SELLER . β€’β€’β€’> πŸƒπŸƒπŸƒ CEPAT!!! Faster grab before its too late... Nanti walk in customer grab dulu design yang cantik2 u& #39;olls , nangis!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tak dapat admin tolong.... . πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ . β€’β€’β€’> #ilovealhira #fashion #tudung #bawal #shawl #baju #blouse #bajukurung #bajucantik #bajumurah #blousecantik #blousemurah #bajukurungcantik #bajukurungmurah #sayajualbaju #apparel #ilovefashion #latestbaju #latestblouse #latestbajukurung #minikurung #ootd #blousebaru #newblouse . Lotz of πŸ’ŸπŸ’œπŸ’›πŸ’šπŸ’™ Admin @ilovealhira
- πŸ’‹πŸ’‹AL HIRA LOVERSπŸ’‹πŸ’‹ . ♨♨HOT N NEW♨♨ . DRESS LANIA CODE : D604467-gray . β€’β€’β€’> πŸ’₯ TYPE : Dress πŸ’₯ MATERIAL : Moss Crepe πŸ’₯ LIMITED STOCK πŸ’₯ SIZE : Free size (fit to L) with stripe at the back πŸ’₯ RM69 / pc exclude postage πŸ’₯ Handling Charges : RM8 sm RM11 ss (1pc) πŸ’―% TRUSTED SELLER . β€’β€’β€’> πŸƒπŸƒπŸƒ CEPAT!!! Faster grab before its too late... Nanti walk in customer grab dulu design yang cantik2 u'olls, nangis!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tak dapat admin tolong.... . πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ . β€’β€’β€’> #ilovealhira #fashion #tudung #bawal #shawl #baju #blouse #bajukurung #bajucantik #bajumurah #blousecantik #blousemurah #bajukurungcantik #bajukurungmurah #sayajualbaju #apparel #ilovefashion #latestbaju #latestblouse #latestbajukurung #minikurung #ootd #blousebaru #newblouse . Lotz of πŸ’ŸπŸ’œπŸ’›πŸ’šπŸ’™ Admin @ilovealhira
- Β° πŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆGeser geser untuk melihat detail warna πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ . . Hallo , product kami semua ready stock , pergerakan barang sangat cepat , jadi pastikan kalian fix order dan payment tidak lebih dari 24 jam . Jika ragu akan stock boleh tanyakan kepada admin kami . . Info lain : 1 . Pengiriman via jne / jnt , maks h+2 transfer , sesuai dengan urutan , resi di bagi h+5 setelah pengiriman . 2. Rekening hanya BTN 3. ORDER = SABAR . . πŸ’• Detail product πŸ’• Bisa beli ecer atau grosir. Matt: Kain Wolfis Ukuran: 150 x 20 cm JAHIT TEPI BUKAN NECI Ecer: Rp 20.000 5 pcs: Rp 18.000 10 pcs: Rp 15.000 πŸŽ‰(BOLEH MOTIF CAMPUR) πŸŽ‰ WELCOME RESELLER Di jual lagi bisa sampai 25.000 keatas lho!! Cek di online shop lain πŸ˜„ ======================================= βœ…Produksi sendiri || Real Pict πŸ’• ======================================= πŸ’Œ HARGA BELUM TERMASUK ONGKOS KIRIM πŸ’Œ PENGIRIMAN JNE πŸ’Œ ONGKOS KIRIM SESUAI WEB JNE . Jika kalian berminat , langsung kontak admin dan kirim format order β›” Wajib baca : admin online senin - sabtu mulai pukul 11.00 - 20.00 , lebih dari jam tersebut dibalas besoknya, minggu libur / OFF β›” . πŸƒFormat order πŸƒ Nama lengkap : Alamat lengkap : No telp : Nama produk/Kode orderan/warna : ======================================= #blouse #atasan #croptee #gamis #tutorialhijab #tuhijab #tunik #kemeja #bajucewek #sepatuwanita #tutorialhijab #kulot #catalogwelcomest #catalogwelcomestore #welcomest #lfl #likeforlike #l4l #like4me #like4like #fff #followforfollow #follow4follow #f4f #instagram #instagood #instadaily #ootd #grosirhijabmurah #grosirhijab
- Β° πŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆGeser geser untuk melihat detail warna πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ . . Hallo , product kami semua ready stock , pergerakan barang sangat cepat , jadi pastikan kalian fix order dan payment tidak lebih dari 24 jam . Jika ragu akan stock boleh tanyakan kepada admin kami . . Info lain : 1 . Pengiriman via jne / jnt , maks h+2 transfer , sesuai dengan urutan , resi di bagi h+5 setelah pengiriman . 2. Rekening hanya BTN 3. ORDER = SABAR . . πŸ’• Detail product πŸ’• Bisa beli ecer atau grosir. Matt: Kain Wolfis Ukuran: 150 x 20 cm JAHIT TEPI BUKAN NECI Ecer: Rp 20.000 5 pcs: Rp 18.000 10 pcs: Rp 15.000 πŸŽ‰(BOLEH MOTIF CAMPUR) πŸŽ‰ WELCOME RESELLER Di jual lagi bisa sampai 25.000 keatas lho!! Cek di online shop lain πŸ˜„ ======================================= βœ…Produksi sendiri || Real Pict πŸ’• ======================================= πŸ’Œ HARGA BELUM TERMASUK ONGKOS KIRIM πŸ’Œ PENGIRIMAN JNE πŸ’Œ ONGKOS KIRIM SESUAI WEB JNE . Jika kalian berminat , langsung kontak admin dan kirim format order β›” Wajib baca : admin online senin - sabtu mulai pukul 11.00 - 20.00 , lebih dari jam tersebut dibalas besoknya, minggu libur / OFF β›” . πŸƒFormat order πŸƒ Nama lengkap : Alamat lengkap : No telp : Nama produk/Kode orderan/warna : ======================================= #blouse #atasan #croptee #gamis #tutorialhijab #tuhijab #tunik #kemeja #bajucewek #sepatuwanita #tutorialhijab #kulot #catalogwelcomest #catalogwelcomestore #welcomest #lfl #likeforlike #l4l #like4me #like4like #fff #followforfollow #follow4follow #f4f #instagram #instagood #instadaily #ootd #grosirhijabmurah #grosirhijab
- Β° πŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆGeser geser untuk melihat detail warna πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ . . Hallo , product kami semua ready stock , pergerakan barang sangat cepat , jadi pastikan kalian fix order dan payment tidak lebih dari 24 jam . Jika ragu akan stock boleh tanyakan kepada admin kami . . Info lain : 1 . Pengiriman via jne / jnt , maks h+2 transfer , sesuai dengan urutan , resi di bagi h+5 setelah pengiriman . 2. Rekening hanya BTN 3. ORDER = SABAR . . πŸ’• Detail product πŸ’• Bisa beli ecer atau grosir. Matt: Kain Wolfis Ukuran: 150 x 20 cm JAHIT TEPI BUKAN NECI Ecer: Rp 20.000 5 pcs: Rp 18.000 10 pcs: Rp 15.000 πŸŽ‰(BOLEH MOTIF CAMPUR) πŸŽ‰ WELCOME RESELLER Di jual lagi bisa sampai 25.000 keatas lho!! Cek di online shop lain πŸ˜„ ======================================= βœ…Produksi sendiri || Real Pict πŸ’• ======================================= πŸ’Œ HARGA BELUM TERMASUK ONGKOS KIRIM πŸ’Œ PENGIRIMAN JNE πŸ’Œ ONGKOS KIRIM SESUAI WEB JNE . Jika kalian berminat , langsung kontak admin dan kirim format order β›” Wajib baca : admin online senin - sabtu mulai pukul 11.00 - 20.00 , lebih dari jam tersebut dibalas besoknya, minggu libur / OFF β›” . πŸƒFormat order πŸƒ Nama lengkap : Alamat lengkap : No telp : Nama produk/Kode orderan/warna : ======================================= #blouse #atasan #croptee #gamis #tutorialhijab #tuhijab #tunik #kemeja #bajucewek #sepatuwanita #tutorialhijab #kulot #catalogwelcomest #catalogwelcomestore #welcomest #lfl #likeforlike #l4l #like4me #like4like #fff #followforfollow #follow4follow #f4f #instagram #instagood #instadaily #ootd #grosirhijabmurah #grosirhijab
- πŸ’‹πŸ’‹AL HIRA LOVERSπŸ’‹πŸ’‹ . ♨♨HOT N NEW♨♨ . DRESS LANIA CODE : D604467-emerald green . β€’β€’β€’> πŸ’₯ TYPE : Dress πŸ’₯ MATERIAL : Moss Crepe πŸ’₯ LIMITED STOCK πŸ’₯ SIZE : Free size (fit to L) with stripe at the back πŸ’₯ RM69 / pc exclude postage πŸ’₯ Handling Charges : RM8 sm RM11 ss (1pc) πŸ’―% TRUSTED SELLER . β€’β€’β€’> πŸƒπŸƒπŸƒ CEPAT!!! Faster grab before its too late... Nanti walk in customer grab dulu design yang cantik2 u'olls, nangis!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tak dapat admin tolong.... . πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ . β€’β€’β€’> #ilovealhira #fashion #tudung #bawal #shawl #baju #blouse #bajukurung #bajucantik #bajumurah #blousecantik #blousemurah #bajukurungcantik #bajukurungmurah #sayajualbaju #apparel #ilovefashion #latestbaju #latestblouse #latestbajukurung #minikurung #ootd #blousebaru #newblouse . Lotz of πŸ’ŸπŸ’œπŸ’›πŸ’šπŸ’™ Admin @ilovealhira
- πŸ’‹πŸ’‹AL HIRA LOVERSπŸ’‹πŸ’‹ . ♨♨HOT N NEW♨♨ . DRESS LANIA CODE : D604467-emerald green . β€’β€’β€’> πŸ’₯ TYPE : Dress πŸ’₯ MATERIAL : Moss Crepe πŸ’₯ LIMITED STOCK πŸ’₯ SIZE : Free size (fit to L) with stripe at the back πŸ’₯ RM69 / pc exclude postage πŸ’₯ Handling Charges : RM8 sm RM11 ss (1pc) πŸ’―% TRUSTED SELLER . β€’β€’β€’> πŸƒπŸƒπŸƒ CEPAT!!! Faster grab before its too late... Nanti walk in customer grab dulu design yang cantik2 u& #39;olls , nangis!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tak dapat admin tolong.... . πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ . β€’β€’β€’> #ilovealhira #fashion #tudung #bawal #shawl #baju #blouse #bajukurung #bajucantik #bajumurah #blousecantik #blousemurah #bajukurungcantik #bajukurungmurah #sayajualbaju #apparel #ilovefashion #latestbaju #latestblouse #latestbajukurung #minikurung #ootd #blousebaru #newblouse . Lotz of πŸ’ŸπŸ’œπŸ’›πŸ’šπŸ’™ Admin @ilovealhira
- πŸ’‹πŸ’‹AL HIRA LOVERSπŸ’‹πŸ’‹ . ♨♨HOT N NEW♨♨ . DRESS LANIA CODE : D604467-emerald green . β€’β€’β€’> πŸ’₯ TYPE : Dress πŸ’₯ MATERIAL : Moss Crepe πŸ’₯ LIMITED STOCK πŸ’₯ SIZE : Free size (fit to L) with stripe at the back πŸ’₯ RM69 / pc exclude postage πŸ’₯ Handling Charges : RM8 sm RM11 ss (1pc) πŸ’―% TRUSTED SELLER . β€’β€’β€’> πŸƒπŸƒπŸƒ CEPAT!!! Faster grab before its too late... Nanti walk in customer grab dulu design yang cantik2 u'olls, nangis!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tak dapat admin tolong.... . πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ . β€’β€’β€’> #ilovealhira #fashion #tudung #bawal #shawl #baju #blouse #bajukurung #bajucantik #bajumurah #blousecantik #blousemurah #bajukurungcantik #bajukurungmurah #sayajualbaju #apparel #ilovefashion #latestbaju #latestblouse #latestbajukurung #minikurung #ootd #blousebaru #newblouse . Lotz of πŸ’ŸπŸ’œπŸ’›πŸ’šπŸ’™ Admin @ilovealhira
- . πŸ’‹1st hand supplier bandage fever, uninamu, urmod, gitaliuπŸ’‹ . #gitaliuterusan . Ecer Only 70.000rb/pcs WS min.2pcs mix model @ 65.000rb/pcs . UPPER WAIST JUMPSUIT *Inner tdk termasuk HITAM DAN BURGUNDY MUST HAVE ITEM!!!!! SEMI FORMAL / CASUAL!!!!! MATCH WITH YOUR FAVORITE SHOES/HEELS/KETS/SANDALS/snekers/DLL!!!!! . . For order : Line: @ gitaliu #gitaliu #celanakulot #grosirbaju #jumper #tanahabang #bandagefever #uninamu #urmod #bajumurah #bajubangkok #pgmta #escarpatpants #dressmurah #jumpsuitmurah #blouse #ootd #supplierbaju #jumpermurah #itcmanggadua #jumpsuit #jeggingmurah #onlineshopjakarta #kulot #hijab #supplierbandagefever #supplierbajumurah #monoblazer #pobkk
- . πŸ’‹1st hand supplier bandage fever, uninamu, urmod, gitaliuπŸ’‹ . #gitaliuterusan . Ecer Only 70.000rb/pcs WS min.2pcs mix model @ 65.000rb/pcs . UPPER WAIST JUMPSUIT *Inner tdk termasuk HITAM DAN BURGUNDY MUST HAVE ITEM!!!!! SEMI FORMAL / CASUAL!!!!! MATCH WITH YOUR FAVORITE SHOES/HEELS/KETS/SANDALS/snekers/DLL!!!!! . . For order : Line: @ gitaliu #gitaliu #celanakulot #grosirbaju #jumper #tanahabang #bandagefever #uninamu #urmod #bajumurah #bajubangkok #pgmta #escarpatpants #dressmurah #jumpsuitmurah #blouse #ootd #supplierbaju #jumpermurah #itcmanggadua #jumpsuit #jeggingmurah #onlineshopjakarta #kulot #hijab #supplierbandagefever #supplierbajumurah #monoblazer #pobkk
- . πŸ’‹1st hand supplier bandage fever, uninamu, urmod, gitaliuπŸ’‹ . #gitaliuterusan . Ecer Only 70.000rb/pcs WS min.2pcs mix model @ 65.000rb/pcs . UPPER WAIST JUMPSUIT *Inner tdk termasuk HITAM DAN BURGUNDY MUST HAVE ITEM!!!!! SEMI FORMAL / CASUAL!!!!! MATCH WITH YOUR FAVORITE SHOES/HEELS/KETS/SANDALS/snekers/DLL!!!!! . . For order : Line: @ gitaliu #gitaliu #celanakulot #grosirbaju #jumper #tanahabang #bandagefever #uninamu #urmod #bajumurah #bajubangkok #pgmta #escarpatpants #dressmurah #jumpsuitmurah #blouse #ootd #supplierbaju #jumpermurah #itcmanggadua #jumpsuit #jeggingmurah #onlineshopjakarta #kulot #hijab #supplierbandagefever #supplierbajumurah #monoblazer #pobkk
- πŸ’₯PROMOSI DUA RM99 πŸ’₯ Rosalinda kurung: [TERBARU] KURUNG RAYA YG PALING RARE DENGAN HIASAN PLEATED LACE TRENDING 2017 πŸ”₯πŸ”₯ ___ Fuhh reciks gilers design raya 2017 pleated lace yg terbaru dihiaskan pada rosalinda kurung ini memberi " look" yg manis tapi intrend pasti membuat anda lah yg kelihatan paling ayu sekali di pagi aidilfitri ❀️ ___ βœ…bf and wudhu friendly yg memang wajib bagi para muslimah βœ…design simple dan boleh dipakai kemana2 selepas raya haishh jimat duit bole recycle 😍 βœ…side pocket βœ…οΈmaterial como crepe yg memang selesa tak panas dan mudah gosok βœ…saiz s m l xl kini semua boleh bergaya dengan kurung ❀️ ___ Harga sebenar rm139 Tapi....... Kak warda nak bagi harga kasih sayang pergi bulan tak balik2 Buy 2 rm99 each Buy 2 rm99 each Sehelai rm119 Sehelai rm119 Sah sehingga 21 ogos sahaja πŸŽ‰ Phewww jimat giler n sangat berbaloi utk jubah super intrend ni gilerr ah ___ "Wahh.. tq kak warda " Nak order kat mana? Order online dii whatsapp 0177255644 0177255644 ___ Psst ingat tau setiap koleksi adalah limited dan PROMOSI bakal berakhir 21 ogos ni πŸ˜–πŸ€€ #wardatulbaydharaya2017 #wardarayabarulahsempurna #peplumlabuh #kurungpeplum #kurungpeplummurah #peplum #peplumruffle #ruffle #kurungpeplumplain #peplumplain #rayahaji #promosi #blouse #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungplain
- πŸ’₯PROMOSI DUA RM99 πŸ’₯ Rosalinda kurung: [TERBARU] KURUNG RAYA YG PALING RARE DENGAN HIASAN PLEATED LACE TRENDING 2017 πŸ”₯πŸ”₯ ___ Fuhh reciks gilers design raya 2017 pleated lace yg terbaru dihiaskan pada rosalinda kurung ini memberi " look" yg manis tapi intrend pasti membuat anda lah yg kelihatan paling ayu sekali di pagi aidilfitri ❀️ ___ βœ…bf and wudhu friendly yg memang wajib bagi para muslimah βœ…design simple dan boleh dipakai kemana2 selepas raya haishh jimat duit bole recycle 😍 βœ…side pocket βœ…οΈmaterial como crepe yg memang selesa tak panas dan mudah gosok βœ…saiz s m l xl kini semua boleh bergaya dengan kurung ❀️ ___ Harga sebenar rm139 Tapi....... Kak warda nak bagi harga kasih sayang pergi bulan tak balik2 Buy 2 rm99 each Buy 2 rm99 each Sehelai rm119 Sehelai rm119 Sah sehingga 21 ogos sahaja πŸŽ‰ Phewww jimat giler n sangat berbaloi utk jubah super intrend ni gilerr ah ___ "Wahh.. tq kak warda " Nak order kat mana? Order online dii whatsapp 0177255644 0177255644 ___ Psst ingat tau setiap koleksi adalah limited dan PROMOSI bakal berakhir 21 ogos ni πŸ˜–πŸ€€ #wardatulbaydharaya2017 #wardarayabarulahsempurna #peplumlabuh #kurungpeplum #kurungpeplummurah #peplum #peplumruffle #ruffle #kurungpeplumplain #peplumplain #rayahaji #promosi #blouse #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungplain
- πŸ’₯PROMOSI DUA RM99 πŸ’₯ Rosalinda kurung: [TERBARU] KURUNG RAYA YG PALING RARE DENGAN HIASAN PLEATED LACE TRENDING 2017 πŸ”₯πŸ”₯ ___ Fuhh reciks gilers design raya 2017 pleated lace yg terbaru dihiaskan pada rosalinda kurung ini memberi " look" yg manis tapi intrend pasti membuat anda lah yg kelihatan paling ayu sekali di pagi aidilfitri ❀️ ___ βœ…bf and wudhu friendly yg memang wajib bagi para muslimah βœ…design simple dan boleh dipakai kemana2 selepas raya haishh jimat duit bole recycle 😍 βœ…side pocket βœ…οΈmaterial como crepe yg memang selesa tak panas dan mudah gosok βœ…saiz s m l xl kini semua boleh bergaya dengan kurung ❀️ ___ Harga sebenar rm139 Tapi....... Kak warda nak bagi harga kasih sayang pergi bulan tak balik2 Buy 2 rm99 each Buy 2 rm99 each Sehelai rm119 Sehelai rm119 Sah sehingga 21 ogos sahaja πŸŽ‰ Phewww jimat giler n sangat berbaloi utk jubah super intrend ni gilerr ah ___ "Wahh.. tq kak warda " Nak order kat mana? Order online dii whatsapp 0177255644 0177255644 ___ Psst ingat tau setiap koleksi adalah limited dan PROMOSI bakal berakhir 21 ogos ni πŸ˜–πŸ€€ #wardatulbaydharaya2017 #wardarayabarulahsempurna #peplumlabuh #kurungpeplum #kurungpeplummurah #peplum #peplumruffle #ruffle #kurungpeplumplain #peplumplain #rayahaji #promosi #blouse #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungplain
- 🌼 JENNICA🌼 HARGA : 140.000 . . βœ” Keterangan produk sudah di gambar . βœ” STOK cepat habis . . . FORMAT ORDER : βœ” NAMA : βœ” NO HP : βœ” WARNA +SEND PICT + JUMLAH : βœ” ALAMAT LENGKAP : ORDER SILAHKAN HUBUNGI SALAH 1 ADMIN WA :087736256893 BBM:D40FF551 #jualbaju #jualcelana #jualatasan #tunic #gamis #gamissyari #hijaber #blouse #overalls #bajumurah #bajusolo #fashionsos #trendy #like4like #likeforme #likeforlike #followforfollow #hijab #celana #kemeja #kulot #batik #onlineshopping #online #ootd #ootdhijab #bajubranded #bajuanakmurah #like4follow #dress
- 🌼 JENNICA🌼 HARGA : 140.000 . . βœ” Keterangan produk sudah di gambar . βœ” STOK cepat habis . . . FORMAT ORDER : βœ” NAMA : βœ” NO HP : βœ” WARNA +SEND PICT + JUMLAH : βœ” ALAMAT LENGKAP : ORDER SILAHKAN HUBUNGI SALAH 1 ADMIN WA :087736256893 BBM:D40FF551 #jualbaju #jualcelana #jualatasan #tunic #gamis #gamissyari #hijaber #blouse #overalls #bajumurah #bajusolo #fashionsos #trendy #like4like #likeforme #likeforlike #followforfollow #hijab #celana #kemeja #kulot #batik #onlineshopping #online #ootd #ootdhijab #bajubranded #bajuanakmurah #like4follow #dress
- 🌼 JENNICA🌼 HARGA : 140.000 . . βœ” Keterangan produk sudah di gambar . βœ” STOK cepat habis . . . FORMAT ORDER : βœ” NAMA : βœ” NO HP : βœ” WARNA +SEND PICT + JUMLAH : βœ” ALAMAT LENGKAP : ORDER SILAHKAN HUBUNGI SALAH 1 ADMIN WA :087736256893 BBM:D40FF551 #jualbaju #jualcelana #jualatasan #tunic #gamis #gamissyari #hijaber #blouse #overalls #bajumurah #bajusolo #fashionsos #trendy #like4like #likeforme #likeforlike #followforfollow #hijab #celana #kemeja #kulot #batik #onlineshopping #online #ootd #ootdhijab #bajubranded #bajuanakmurah #like4follow #dress
- πŸ’‹πŸ’‹AL HIRA LOVERSπŸ’‹πŸ’‹ . ♨♨HOT N NEW♨♨ . DRESS LANIA CODE : D604467-lavender . β€’β€’β€’> πŸ’₯ TYPE : Dress πŸ’₯ MATERIAL : Moss Crepe πŸ’₯ LIMITED STOCK πŸ’₯ SIZE : Free size (fit to L) with stripe at the back πŸ’₯ RM69 / pc exclude postage πŸ’₯ Handling Charges : RM8 sm RM11 ss (1pc) πŸ’―% TRUSTED SELLER . β€’β€’β€’> πŸƒπŸƒπŸƒ CEPAT!!! Faster grab before its too late... Nanti walk in customer grab dulu design yang cantik2 u'olls, nangis!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tak dapat admin tolong.... . πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ . β€’β€’β€’> #ilovealhira #fashion #tudung #bawal #shawl #baju #blouse #bajukurung #bajucantik #bajumurah #blousecantik #blousemurah #bajukurungcantik #bajukurungmurah #sayajualbaju #apparel #ilovefashion #latestbaju #latestblouse #latestbajukurung #minikurung #ootd #blousebaru #newblouse . Lotz of πŸ’ŸπŸ’œπŸ’›πŸ’šπŸ’™ Admin @ilovealhira
- πŸ’‹πŸ’‹AL HIRA LOVERSπŸ’‹πŸ’‹ . ♨♨HOT N NEW♨♨ . DRESS LANIA CODE : D604467-lavender . β€’β€’β€’> πŸ’₯ TYPE : Dress πŸ’₯ MATERIAL : Moss Crepe πŸ’₯ LIMITED STOCK πŸ’₯ SIZE : Free size (fit to L) with stripe at the back πŸ’₯ RM69 / pc exclude postage πŸ’₯ Handling Charges : RM8 sm RM11 ss (1pc) πŸ’―% TRUSTED SELLER . β€’β€’β€’> πŸƒπŸƒπŸƒ CEPAT!!! Faster grab before its too late... Nanti walk in customer grab dulu design yang cantik2 u& #39;olls , nangis!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tak dapat admin tolong.... . πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ . β€’β€’β€’> #ilovealhira #fashion #tudung #bawal #shawl #baju #blouse #bajukurung #bajucantik #bajumurah #blousecantik #blousemurah #bajukurungcantik #bajukurungmurah #sayajualbaju #apparel #ilovefashion #latestbaju #latestblouse #latestbajukurung #minikurung #ootd #blousebaru #newblouse . Lotz of πŸ’ŸπŸ’œπŸ’›πŸ’šπŸ’™ Admin @ilovealhira
- πŸ’‹πŸ’‹AL HIRA LOVERSπŸ’‹πŸ’‹ . ♨♨HOT N NEW♨♨ . DRESS LANIA CODE : D604467-lavender . β€’β€’β€’> πŸ’₯ TYPE : Dress πŸ’₯ MATERIAL : Moss Crepe πŸ’₯ LIMITED STOCK πŸ’₯ SIZE : Free size (fit to L) with stripe at the back πŸ’₯ RM69 / pc exclude postage πŸ’₯ Handling Charges : RM8 sm RM11 ss (1pc) πŸ’―% TRUSTED SELLER . β€’β€’β€’> πŸƒπŸƒπŸƒ CEPAT!!! Faster grab before its too late... Nanti walk in customer grab dulu design yang cantik2 u'olls, nangis!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tak dapat admin tolong.... . πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ πŸ“³πŸ“³πŸ“³WA +60173780240πŸ“³πŸ“³πŸ“³ . β€’β€’β€’> #ilovealhira #fashion #tudung #bawal #shawl #baju #blouse #bajukurung #bajucantik #bajumurah #blousecantik #blousemurah #bajukurungcantik #bajukurungmurah #sayajualbaju #apparel #ilovefashion #latestbaju #latestblouse #latestbajukurung #minikurung #ootd #blousebaru #newblouse . Lotz of πŸ’ŸπŸ’œπŸ’›πŸ’šπŸ’™ Admin @ilovealhira
- Β° πŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆGeser geser untuk melihat detail warna πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ . . Hallo , product kami semua ready stock , pergerakan barang sangat cepat , jadi pastikan kalian fix order dan payment tidak lebih dari 24 jam . Jika ragu akan stock boleh tanyakan kepada admin kami . . Info lain : 1 . Pengiriman via jne / jnt , maks h+2 transfer , sesuai dengan urutan , resi di bagi h+5 setelah pengiriman . 2. Rekening hanya BTN 3. ORDER = SABAR . . πŸ’• Detail product πŸ’• Bisa beli ecer atau grosir. Matt: Kain Wolfis Ukuran: 150 x 20 cm JAHIT TEPI BUKAN NECI Ecer: Rp 20.000 5 pcs: Rp 18.000 10 pcs: Rp 15.000 πŸŽ‰(BOLEH MOTIF CAMPUR) πŸŽ‰ WELCOME RESELLER Di jual lagi bisa sampai 25.000 keatas lho!! Cek di online shop lain πŸ˜„ ======================================= βœ…Produksi sendiri || Real Pict πŸ’• ======================================= πŸ’Œ HARGA BELUM TERMASUK ONGKOS KIRIM πŸ’Œ PENGIRIMAN JNE πŸ’Œ ONGKOS KIRIM SESUAI WEB JNE . Jika kalian berminat , langsung kontak admin dan kirim format order β›” Wajib baca : admin online senin - sabtu mulai pukul 11.00 - 20.00 , lebih dari jam tersebut dibalas besoknya, minggu libur / OFF β›” . πŸƒFormat order πŸƒ Nama lengkap : Alamat lengkap : No telp : Nama produk/Kode orderan/warna : ======================================= #blouse #atasan #croptee #gamis #olshopbekasi #kemeja #tunik #kemeja #bajucewek #sepatuwanita #tutorialhijab #kulot #catalogwelcomest #catalogwelcomestore #welcomest #lfl #likeforlike #l4l #like4me #like4like #fff #followforfollow #follow4follow #f4f #instagram #instagood #instadaily #ootd #grosirhijabmurah #grosirhijab
- Β° πŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆGeser geser untuk melihat detail warna πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ . . Hallo , product kami semua ready stock , pergerakan barang sangat cepat , jadi pastikan kalian fix order dan payment tidak lebih dari 24 jam . Jika ragu akan stock boleh tanyakan kepada admin kami . . Info lain : 1 . Pengiriman via jne / jnt , maks h+2 transfer , sesuai dengan urutan , resi di bagi h+5 setelah pengiriman . 2. Rekening hanya BTN 3. ORDER = SABAR . . πŸ’• Detail product πŸ’• Bisa beli ecer atau grosir. Matt: Kain Wolfis Ukuran: 150 x 20 cm JAHIT TEPI BUKAN NECI Ecer: Rp 20.000 5 pcs: Rp 18.000 10 pcs: Rp 15.000 πŸŽ‰(BOLEH MOTIF CAMPUR) πŸŽ‰ WELCOME RESELLER Di jual lagi bisa sampai 25.000 keatas lho!! Cek di online shop lain πŸ˜„ ======================================= βœ…Produksi sendiri || Real Pict πŸ’• ======================================= πŸ’Œ HARGA BELUM TERMASUK ONGKOS KIRIM πŸ’Œ PENGIRIMAN JNE πŸ’Œ ONGKOS KIRIM SESUAI WEB JNE . Jika kalian berminat , langsung kontak admin dan kirim format order β›” Wajib baca : admin online senin - sabtu mulai pukul 11.00 - 20.00 , lebih dari jam tersebut dibalas besoknya, minggu libur / OFF β›” . πŸƒFormat order πŸƒ Nama lengkap : Alamat lengkap : No telp : Nama produk/Kode orderan/warna : ======================================= #blouse #atasan #croptee #gamis #olshopbekasi #kemeja #tunik #kemeja #bajucewek #sepatuwanita #tutorialhijab #kulot #catalogwelcomest #catalogwelcomestore #welcomest #lfl #likeforlike #l4l #like4me #like4like #fff #followforfollow #follow4follow #f4f #instagram #instagood #instadaily #ootd #grosirhijabmurah #grosirhijab
- Β° πŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆGeser geser untuk melihat detail warna πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ . . Hallo , product kami semua ready stock , pergerakan barang sangat cepat , jadi pastikan kalian fix order dan payment tidak lebih dari 24 jam . Jika ragu akan stock boleh tanyakan kepada admin kami . . Info lain : 1 . Pengiriman via jne / jnt , maks h+2 transfer , sesuai dengan urutan , resi di bagi h+5 setelah pengiriman . 2. Rekening hanya BTN 3. ORDER = SABAR . . πŸ’• Detail product πŸ’• Bisa beli ecer atau grosir. Matt: Kain Wolfis Ukuran: 150 x 20 cm JAHIT TEPI BUKAN NECI Ecer: Rp 20.000 5 pcs: Rp 18.000 10 pcs: Rp 15.000 πŸŽ‰(BOLEH MOTIF CAMPUR) πŸŽ‰ WELCOME RESELLER Di jual lagi bisa sampai 25.000 keatas lho!! Cek di online shop lain πŸ˜„ ======================================= βœ…Produksi sendiri || Real Pict πŸ’• ======================================= πŸ’Œ HARGA BELUM TERMASUK ONGKOS KIRIM πŸ’Œ PENGIRIMAN JNE πŸ’Œ ONGKOS KIRIM SESUAI WEB JNE . Jika kalian berminat , langsung kontak admin dan kirim format order β›” Wajib baca : admin online senin - sabtu mulai pukul 11.00 - 20.00 , lebih dari jam tersebut dibalas besoknya, minggu libur / OFF β›” . πŸƒFormat order πŸƒ Nama lengkap : Alamat lengkap : No telp : Nama produk/Kode orderan/warna : ======================================= #blouse #atasan #croptee #gamis #olshopbekasi #kemeja #tunik #kemeja #bajucewek #sepatuwanita #tutorialhijab #kulot #catalogwelcomest #catalogwelcomestore #welcomest #lfl #likeforlike #l4l #like4me #like4like #fff #followforfollow #follow4follow #f4f #instagram #instagood #instadaily #ootd #grosirhijabmurah #grosirhijab
- πŸ’₯PROMOSI DUA RM99 πŸ’₯ Rosalinda kurung: [TERBARU] KURUNG RAYA YG PALING RARE DENGAN HIASAN PLEATED LACE TRENDING 2017 πŸ”₯πŸ”₯ ___ Fuhh reciks gilers design raya 2017 pleated lace yg terbaru dihiaskan pada rosalinda kurung ini memberi " look" yg manis tapi intrend pasti membuat anda lah yg kelihatan paling ayu sekali di pagi aidilfitri ❀️ ___ βœ…bf and wudhu friendly yg memang wajib bagi para muslimah βœ…design simple dan boleh dipakai kemana2 selepas raya haishh jimat duit bole recycle 😍 βœ…side pocket βœ…οΈmaterial como crepe yg memang selesa tak panas dan mudah gosok βœ…saiz s m l xl kini semua boleh bergaya dengan kurung ❀️ ___ Harga sebenar rm139 Tapi....... Kak warda nak bagi harga kasih sayang pergi bulan tak balik2 Buy 2 rm99 each Buy 2 rm99 each Sehelai rm119 Sehelai rm119 Sah sehingga 21 ogos sahaja πŸŽ‰ Phewww jimat giler n sangat berbaloi utk jubah super intrend ni gilerr ah ___ "Wahh.. tq kak warda " Nak order kat mana? Order online dii whatsapp 0177255644 0177255644 ___ Psst ingat tau setiap koleksi adalah limited dan PROMOSI bakal berakhir 21 ogos ni πŸ˜–πŸ€€ #wardatulbaydharaya2017 #wardarayabarulahsempurna #peplumlabuh #kurungpeplum #kurungpeplummurah #peplum #peplumruffle #ruffle #kurungpeplumplain #peplumplain #rayahaji #promosi #blouse #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungplain
- πŸ’₯PROMOSI DUA RM99 πŸ’₯ Rosalinda kurung: [TERBARU] KURUNG RAYA YG PALING RARE DENGAN HIASAN PLEATED LACE TRENDING 2017 πŸ”₯πŸ”₯ ___ Fuhh reciks gilers design raya 2017 pleated lace yg terbaru dihiaskan pada rosalinda kurung ini memberi " look" yg manis tapi intrend pasti membuat anda lah yg kelihatan paling ayu sekali di pagi aidilfitri ❀️ ___ βœ…bf and wudhu friendly yg memang wajib bagi para muslimah βœ…design simple dan boleh dipakai kemana2 selepas raya haishh jimat duit bole recycle 😍 βœ…side pocket βœ…οΈmaterial como crepe yg memang selesa tak panas dan mudah gosok βœ…saiz s m l xl kini semua boleh bergaya dengan kurung ❀️ ___ Harga sebenar rm139 Tapi....... Kak warda nak bagi harga kasih sayang pergi bulan tak balik2 Buy 2 rm99 each Buy 2 rm99 each Sehelai rm119 Sehelai rm119 Sah sehingga 21 ogos sahaja πŸŽ‰ Phewww jimat giler n sangat berbaloi utk jubah super intrend ni gilerr ah ___ "Wahh.. tq kak warda " Nak order kat mana? Order online dii whatsapp 0177255644 0177255644 ___ Psst ingat tau setiap koleksi adalah limited dan PROMOSI bakal berakhir 21 ogos ni πŸ˜–πŸ€€ #wardatulbaydharaya2017 #wardarayabarulahsempurna #peplumlabuh #kurungpeplum #kurungpeplummurah #peplum #peplumruffle #ruffle #kurungpeplumplain #peplumplain #rayahaji #promosi #blouse #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungplain
- πŸ’₯PROMOSI DUA RM99 πŸ’₯ Rosalinda kurung: [TERBARU] KURUNG RAYA YG PALING RARE DENGAN HIASAN PLEATED LACE TRENDING 2017 πŸ”₯πŸ”₯ ___ Fuhh reciks gilers design raya 2017 pleated lace yg terbaru dihiaskan pada rosalinda kurung ini memberi " look" yg manis tapi intrend pasti membuat anda lah yg kelihatan paling ayu sekali di pagi aidilfitri ❀️ ___ βœ…bf and wudhu friendly yg memang wajib bagi para muslimah βœ…design simple dan boleh dipakai kemana2 selepas raya haishh jimat duit bole recycle 😍 βœ…side pocket βœ…οΈmaterial como crepe yg memang selesa tak panas dan mudah gosok βœ…saiz s m l xl kini semua boleh bergaya dengan kurung ❀️ ___ Harga sebenar rm139 Tapi....... Kak warda nak bagi harga kasih sayang pergi bulan tak balik2 Buy 2 rm99 each Buy 2 rm99 each Sehelai rm119 Sehelai rm119 Sah sehingga 21 ogos sahaja πŸŽ‰ Phewww jimat giler n sangat berbaloi utk jubah super intrend ni gilerr ah ___ "Wahh.. tq kak warda " Nak order kat mana? Order online dii whatsapp 0177255644 0177255644 ___ Psst ingat tau setiap koleksi adalah limited dan PROMOSI bakal berakhir 21 ogos ni πŸ˜–πŸ€€ #wardatulbaydharaya2017 #wardarayabarulahsempurna #peplumlabuh #kurungpeplum #kurungpeplummurah #peplum #peplumruffle #ruffle #kurungpeplumplain #peplumplain #rayahaji #promosi #blouse #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungplain

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.