Photos and video with hashtag #appleflower

#appleflower

  • 10K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- SLIMMING SERIES . . Gabungan tiga jenis bunga yg sangat efisien utk menyingkirkan sisa kotoran dalam badan melalui sistem perkumuhan (berak/peluh/kencing) . Detox sekurang2nya 2-3 minggu sblm consume any supplement utk kesan yg superb! Paling best teh bunga ni langsung tak kelat, rasa mcm minum RIBENA TANPA GULA ! . . ============================= . 1 JAR 40g | 1 Paket 45g . 🚫 HARGA ASAL RM30! 🚫 πŸ”₯ Promo RM25 per jar . πŸ”₯ Beli 3 RM69 FREE POSTAGE . ============================= . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #slimmingtea #slimmingseries #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- SLIMMING SERIES . . Gabungan tiga jenis bunga yg sangat efisien utk menyingkirkan sisa kotoran dalam badan melalui sistem perkumuhan (berak/peluh/kencing) . Detox sekurang2nya 2-3 minggu sblm consume any supplement utk kesan yg superb! Paling best teh bunga ni langsung tak kelat, rasa mcm minum RIBENA TANPA GULA ! . . ============================= . 1 JAR 40g | 1 Paket 45g . 🚫 HARGA ASAL RM30! 🚫 πŸ”₯ Promo RM25 per jar . πŸ”₯ Beli 3 RM69 FREE POSTAGE . ============================= . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #slimmingtea #slimmingseries #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- SLIMMING SERIES . . Gabungan tiga jenis bunga yg sangat efisien utk menyingkirkan sisa kotoran dalam badan melalui sistem perkumuhan (berak/peluh/kencing) . Detox sekurang2nya 2-3 minggu sblm consume any supplement utk kesan yg superb! Paling best teh bunga ni langsung tak kelat, rasa mcm minum RIBENA TANPA GULA ! . . ============================= . 1 JAR 40g | 1 Paket 45g . 🚫 HARGA ASAL RM30! 🚫 πŸ”₯ Promo RM25 per jar . πŸ”₯ Beli 3 RM69 FREE POSTAGE . ============================= . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #slimmingtea #slimmingseries #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- 6 PUNCA METABOLISMA RENDAH . . Bersenam ni tersangatlah membantu meningkatkan metabolisme dengan baik. Tapi bukan semua ada masa utk bersenam setiap hari kan? . . Berjoging sekurang-kurangnya 30 minit setiap kali, tiga kali seminggu juga boleh membantu membakar kalori . . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #slimmingtea #slimmingseries #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon #tipskuruscikbunga
- 6 PUNCA METABOLISMA RENDAH . . Bersenam ni tersangatlah membantu meningkatkan metabolisme dengan baik. Tapi bukan semua ada masa utk bersenam setiap hari kan? . . Berjoging sekurang-kurangnya 30 minit setiap kali, tiga kali seminggu juga boleh membantu membakar kalori . . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #slimmingtea #slimmingseries #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon #tipskuruscikbunga
- 6 PUNCA METABOLISMA RENDAH . . Bersenam ni tersangatlah membantu meningkatkan metabolisme dengan baik. Tapi bukan semua ada masa utk bersenam setiap hari kan? . . Berjoging sekurang-kurangnya 30 minit setiap kali, tiga kali seminggu juga boleh membantu membakar kalori . . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #slimmingtea #slimmingseries #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon #tipskuruscikbunga
- SIAPA YG BOLEH MINUM? . . βœ”οΈ Yg ada masalah penghadaman . βœ”οΈ Sukar membuang air besar (seminggu sekali dll) . βœ”οΈ Mempunyai masalah haid . βœ”οΈ Perut buncit / kembung . βœ”οΈ GEMUK AIR . βœ”οΈ Metabolisma rendah (berat susah turun) . . Seriously, ketiga-tiga campuran bunga ni tersangatlah membantu utk menyelesaikan masalah di atas. Tak rugi mencuba ! . . ============================= . 1 JAR 40g | 1 Paket 45g . 🚫 HARGA ASAL RM30! 🚫 πŸ”₯ Promo RM25 per jar . πŸ”₯ Beli 3 RM69 FREE POSTAGE . ============================= . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #slimmingtea #slimmingseries #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- SIAPA YG BOLEH MINUM? . . βœ”οΈ Yg ada masalah penghadaman . βœ”οΈ Sukar membuang air besar (seminggu sekali dll) . βœ”οΈ Mempunyai masalah haid . βœ”οΈ Perut buncit / kembung . βœ”οΈ GEMUK AIR . βœ”οΈ Metabolisma rendah (berat susah turun) . . Seriously, ketiga-tiga campuran bunga ni tersangatlah membantu utk menyelesaikan masalah di atas. Tak rugi mencuba ! . . ============================= . 1 JAR 40g | 1 Paket 45g . 🚫 HARGA ASAL RM30! 🚫 πŸ”₯ Promo RM25 per jar . πŸ”₯ Beli 3 RM69 FREE POSTAGE . ============================= . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #slimmingtea #slimmingseries #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- SIAPA YG BOLEH MINUM? . . βœ”οΈ Yg ada masalah penghadaman . βœ”οΈ Sukar membuang air besar (seminggu sekali dll) . βœ”οΈ Mempunyai masalah haid . βœ”οΈ Perut buncit / kembung . βœ”οΈ GEMUK AIR . βœ”οΈ Metabolisma rendah (berat susah turun) . . Seriously, ketiga-tiga campuran bunga ni tersangatlah membantu utk menyelesaikan masalah di atas. Tak rugi mencuba ! . . ============================= . 1 JAR 40g | 1 Paket 45g . 🚫 HARGA ASAL RM30! 🚫 πŸ”₯ Promo RM25 per jar . πŸ”₯ Beli 3 RM69 FREE POSTAGE . ============================= . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #slimmingtea #slimmingseries #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- SLIMMING TEA SERIES . . Selain drp masalah berat badan, for those yg ada masalah perut kembung/ buncit & susah membuang pun sgt2 disarankan utk minum #teamislimmingseries ni . Yang pasti, teh ni tak kelat mcm green tea tau ! Mcm minum ribena tanpa gula jee uolsss πŸ’• . . ============================= . 1 JAR 40g | 1 Paket 45g . 🚫 HARGA ASAL RM30! 🚫 πŸ”₯ Promo RM25 per jar . πŸ”₯ Beli 3 RM69 FREE POSTAGE . ============================= . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #legslimmingtea #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- SLIMMING TEA SERIES . . Selain drp masalah berat badan, for those yg ada masalah perut kembung/ buncit & susah membuang pun sgt2 disarankan utk minum #teamislimmingseries ni . Yang pasti, teh ni tak kelat mcm green tea tau ! Mcm minum ribena tanpa gula jee uolsss πŸ’• . . ============================= . 1 JAR 40g | 1 Paket 45g . 🚫 HARGA ASAL RM30! 🚫 πŸ”₯ Promo RM25 per jar . πŸ”₯ Beli 3 RM69 FREE POSTAGE . ============================= . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #legslimmingtea #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- SLIMMING TEA SERIES . . Selain drp masalah berat badan, for those yg ada masalah perut kembung/ buncit & susah membuang pun sgt2 disarankan utk minum #teamislimmingseries ni . Yang pasti, teh ni tak kelat mcm green tea tau ! Mcm minum ribena tanpa gula jee uolsss πŸ’• . . ============================= . 1 JAR 40g | 1 Paket 45g . 🚫 HARGA ASAL RM30! 🚫 πŸ”₯ Promo RM25 per jar . πŸ”₯ Beli 3 RM69 FREE POSTAGE . ============================= . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #legslimmingtea #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- SLIMMING TEA SERIES . . Fungsi utama slimming series ini utk menyingkirkan toksin dlm badan. Susah kurus? Metabolism low? Makan beribu supplement pun tak jadi? Means bdn anda mmg byk toksin (hasil drp makanan yg dimakan juga) . . FUNGSI SLIMMING SERIES . β€’ Menyingkirkan toksin dlm badan . β€’ Mengurangkan kolestrol . β€’ Mjadikan badan anda sentiasa fit . β€’ Mengurangkan berat badan . β€’ Mencantikkan wajah . β€’ Badan lebih lawas & ringan . 🚫 Tiada kesan sampingan . 🚫 Tidak cirit birit . . ============================= . 1 JAR 40g | 1 Paket 45g . 🚫 HARGA ASAL RM30! 🚫 πŸ”₯ Promo RM25 per jar . πŸ”₯ Beli 3 RM69 FREE POSTAGE . ============================= . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #legslimmingtea #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- SLIMMING TEA SERIES . . Fungsi utama slimming series ini utk menyingkirkan toksin dlm badan. Susah kurus? Metabolism low? Makan beribu supplement pun tak jadi? Means bdn anda mmg byk toksin (hasil drp makanan yg dimakan juga) . . FUNGSI SLIMMING SERIES . β€’ Menyingkirkan toksin dlm badan . β€’ Mengurangkan kolestrol . β€’ Mjadikan badan anda sentiasa fit . β€’ Mengurangkan berat badan . β€’ Mencantikkan wajah . β€’ Badan lebih lawas & ringan . 🚫 Tiada kesan sampingan . 🚫 Tidak cirit birit . . ============================= . 1 JAR 40g | 1 Paket 45g . 🚫 HARGA ASAL RM30! 🚫 πŸ”₯ Promo RM25 per jar . πŸ”₯ Beli 3 RM69 FREE POSTAGE . ============================= . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #legslimmingtea #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- SLIMMING TEA SERIES . . Fungsi utama slimming series ini utk menyingkirkan toksin dlm badan. Susah kurus? Metabolism low? Makan beribu supplement pun tak jadi? Means bdn anda mmg byk toksin (hasil drp makanan yg dimakan juga) . . FUNGSI SLIMMING SERIES . β€’ Menyingkirkan toksin dlm badan . β€’ Mengurangkan kolestrol . β€’ Mjadikan badan anda sentiasa fit . β€’ Mengurangkan berat badan . β€’ Mencantikkan wajah . β€’ Badan lebih lawas & ringan . 🚫 Tiada kesan sampingan . 🚫 Tidak cirit birit . . ============================= . 1 JAR 40g | 1 Paket 45g . 🚫 HARGA ASAL RM30! 🚫 πŸ”₯ Promo RM25 per jar . πŸ”₯ Beli 3 RM69 FREE POSTAGE . ============================= . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #legslimmingtea #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- SLIMMING TEA SERIES . . 🌸 Siapa boleh minum tea ni? . βœ”οΈ Yg ada masalah penghadaman . βœ”οΈ Sukar membuang air besar (seminggu sekali dll) . βœ”οΈ Mempunyai masalah haid . βœ”οΈ Perut buncit / kembung . βœ”οΈ GEMUK AIR . βœ”οΈ Metabolisma rendah (berat susah turun) . βœ”οΈ Selera makan membuak-buak . . πŸ’ͺ FUNGSI SLIMMING TEA? . β€’ Utk menyingkirkan sisa kotoran dalam badan melalui sistem perkumuhan (berak/peluh/kencing) . Detox sekurang2nya 2-3 minggu sblm consume any supplement utk kesan yg ohsem! . . 🌸 SEDAP TAK? . β€’ Macam minum ribena tanpa gula . . πŸ‘© PERSONAL REVIEW : . Sebelum consume any slimming pills / supplement , disarankan utk kita detoxkan badan sekurang-kurangnya 2-3minggu utk kesan penyerapan ubat yg lebih UMPH ! Sebabnya? Segala sisa toksin dah pun keluar , so kesan ubat lebih senang utk memberi kesan . . #kurus #dietsihat #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #slimmingtea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #legslimmingtea #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- SLIMMING TEA SERIES . . 🌸 Siapa boleh minum tea ni? . βœ”οΈ Yg ada masalah penghadaman . βœ”οΈ Sukar membuang air besar (seminggu sekali dll) . βœ”οΈ Mempunyai masalah haid . βœ”οΈ Perut buncit / kembung . βœ”οΈ GEMUK AIR . βœ”οΈ Metabolisma rendah (berat susah turun) . βœ”οΈ Selera makan membuak-buak . . πŸ’ͺ FUNGSI SLIMMING TEA? . β€’ Utk menyingkirkan sisa kotoran dalam badan melalui sistem perkumuhan (berak/peluh/kencing) . Detox sekurang2nya 2-3 minggu sblm consume any supplement utk kesan yg ohsem! . . 🌸 SEDAP TAK? . β€’ Macam minum ribena tanpa gula . . πŸ‘© PERSONAL REVIEW : . Sebelum consume any slimming pills / supplement , disarankan utk kita detoxkan badan sekurang-kurangnya 2-3minggu utk kesan penyerapan ubat yg lebih UMPH ! Sebabnya? Segala sisa toksin dah pun keluar , so kesan ubat lebih senang utk memberi kesan . . #kurus #dietsihat #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #slimmingtea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #legslimmingtea #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- SLIMMING TEA SERIES . . 🌸 Siapa boleh minum tea ni? . βœ”οΈ Yg ada masalah penghadaman . βœ”οΈ Sukar membuang air besar (seminggu sekali dll) . βœ”οΈ Mempunyai masalah haid . βœ”οΈ Perut buncit / kembung . βœ”οΈ GEMUK AIR . βœ”οΈ Metabolisma rendah (berat susah turun) . βœ”οΈ Selera makan membuak-buak . . πŸ’ͺ FUNGSI SLIMMING TEA? . β€’ Utk menyingkirkan sisa kotoran dalam badan melalui sistem perkumuhan (berak/peluh/kencing) . Detox sekurang2nya 2-3 minggu sblm consume any supplement utk kesan yg ohsem! . . 🌸 SEDAP TAK? . β€’ Macam minum ribena tanpa gula . . πŸ‘© PERSONAL REVIEW : . Sebelum consume any slimming pills / supplement , disarankan utk kita detoxkan badan sekurang-kurangnya 2-3minggu utk kesan penyerapan ubat yg lebih UMPH ! Sebabnya? Segala sisa toksin dah pun keluar , so kesan ubat lebih senang utk memberi kesan . . #kurus #dietsihat #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #slimmingtea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #legslimmingtea #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- SLIMMING TEA . . 100% natural . 100% packing by hand . 100% tidak diblend . 100% bebas kafein . . βœ”οΈ Perut selesa . βœ”οΈ Badan rasa ringan bertenaga . βœ”οΈ tak rasa lemah malas . βœ”οΈ tak rasa macam nak lemas βœ”οΈ kg + inci berkurang . . ============================= . 1 JAR 40g | 1 Paket 45g . 🚫 HARGA ASAL RM30! 🚫 πŸ”₯ Promo RM25 per jar . πŸ”₯ Beli 3 RM69 FREE POSTAGE . ============================= . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #legslimmingtea #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- SLIMMING TEA . . 100% natural . 100% packing by hand . 100% tidak diblend . 100% bebas kafein . . βœ”οΈ Perut selesa . βœ”οΈ Badan rasa ringan bertenaga . βœ”οΈ tak rasa lemah malas . βœ”οΈ tak rasa macam nak lemas βœ”οΈ kg + inci berkurang . . ============================= . 1 JAR 40g | 1 Paket 45g . 🚫 HARGA ASAL RM30! 🚫 πŸ”₯ Promo RM25 per jar . πŸ”₯ Beli 3 RM69 FREE POSTAGE . ============================= . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #legslimmingtea #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon
- SLIMMING TEA . . 100% natural . 100% packing by hand . 100% tidak diblend . 100% bebas kafein . . βœ”οΈ Perut selesa . βœ”οΈ Badan rasa ringan bertenaga . βœ”οΈ tak rasa lemah malas . βœ”οΈ tak rasa macam nak lemas βœ”οΈ kg + inci berkurang . . ============================= . 1 JAR 40g | 1 Paket 45g . 🚫 HARGA ASAL RM30! 🚫 πŸ”₯ Promo RM25 per jar . πŸ”₯ Beli 3 RM69 FREE POSTAGE . ============================= . #slimmingtea #dietatkins #dietkalori #nutrition #nutrisi #eatclean #healthytips #leanfood #tehbungamalaysia #tehbunga #teamitea #teatox #detoxtea #skinnyteamalaysia #detoxteamalaysia #teatime #legslimmingtea #legslimming #tehkurus #organictea #japanesegreentea #tea #nutrition #eatclean #detoxwater #infusedwater #calendula #appleflower #frenchrose #driedlemon

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.