Photos and video with hashtag #addicted

#addicted

  • 5.6M Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- Dari kecil lagi dah minat conteng2, pantang nampak pensel ke pen ke mesti nak melukis.. paling best kalau dapat marker pen! bukan setakat buku, baju, dinding pun nak lukis! Tapi mcm lin, lin suka ber'doodle' lebih kepada design bunga2 dan abstract. Kalau dah start melukis.. jadi ralit, seronok, tido pun boleh termimpi2 nak melukis... hahaha! Ni pun amik gmbr pun dah senget2! Xpela at least hampa nampak la hasil lukisan tangan yg x seberapa! . Lukisan ni lin nak tujukan khas buat support group sifu #ajimaura , #terapiinstagram yg secara terus menerus menyokong lin secara lgsg atau tidak lgsg dari dulu hingga kini. . Btw siapa yg suka conteng-conteng kita geng!! Sep sikit 🙋🙋🙋🙋
- Dari kecil lagi dah minat conteng2, pantang nampak pensel ke pen ke mesti nak melukis.. paling best kalau dapat marker pen! bukan setakat buku, baju, dinding pun nak lukis! Tapi mcm lin, lin suka ber& #39;doodle & #39; lebih kepada design bunga2 dan abstract. Kalau dah start melukis.. jadi ralit, seronok, tido pun boleh termimpi2 nak melukis... hahaha! Ni pun amik gmbr pun dah senget2! Xpela at least hampa nampak la hasil lukisan tangan yg x seberapa! . Lukisan ni lin nak tujukan khas buat support group sifu #ajimaura , #terapiinstagram yg secara terus menerus menyokong lin secara lgsg atau tidak lgsg dari dulu hingga kini. . Btw siapa yg suka conteng-conteng kita geng!! Sep sikit 🙋🙋🙋🙋
- Dari kecil lagi dah minat conteng2, pantang nampak pensel ke pen ke mesti nak melukis.. paling best kalau dapat marker pen! bukan setakat buku, baju, dinding pun nak lukis! Tapi mcm lin, lin suka ber'doodle' lebih kepada design bunga2 dan abstract. Kalau dah start melukis.. jadi ralit, seronok, tido pun boleh termimpi2 nak melukis... hahaha! Ni pun amik gmbr pun dah senget2! Xpela at least hampa nampak la hasil lukisan tangan yg x seberapa! . Lukisan ni lin nak tujukan khas buat support group sifu #ajimaura , #terapiinstagram yg secara terus menerus menyokong lin secara lgsg atau tidak lgsg dari dulu hingga kini. . Btw siapa yg suka conteng-conteng kita geng!! Sep sikit 🙋🙋🙋🙋
- Sigam / Follow ☝ 💎@ferdiiass💎 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🌍Recomendo🌍 @belasmarombas @divulgamix_oficial3 @brazilianbeautifulgals ________________________________________ #determination #bodybuilder #fitness #fitnessmodel #focus #fitnessaddict #model #picoftheday #gym #belasgirlsbr #noexcuses #workout #bodybuilding #muscle #followme #motivation #exercise #training #insta #abs #like4like #nevergiveup #photooftheday #aesthetics #instagramers #instafollow #follow4follow #addicted #followmebackteam #fit
- Sigam / Follow ☝ 💎@ferdiiass💎 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🌍Recomendo🌍 @belasmarombas @divulgamix_oficial3 @brazilianbeautifulgals ________________________________________ #determination #bodybuilder #fitness #fitnessmodel #focus #fitnessaddict #model #picoftheday #gym #belasgirlsbr #noexcuses #workout #bodybuilding #muscle #followme #motivation #exercise #training #insta #abs #like4like #nevergiveup #photooftheday #aesthetics #instagramers #instafollow #follow4follow #addicted #followmebackteam #fit
- Petit brownie bien gourmand pour mon papa ❤️ brownie recette felder (je kiff ce chef #1 ) 😋😋 brownie chocolat manjari valrhona, caramel beurre salé, ganache chocolat manjari valrhona et chantilly mascarpone vanille 😜😋 @valrhonafrance @christophefelder 😊 #brownie #chocolat #noixdepecan #valrhona #manjari #ganache #caramel #sale #beurresalé #chantilly #mascarpone #vanille #papa #papi #family #pastry #addicted #patisserie #ardeche #passion #family #instalove #instafood #instagood #picoftheday #gourmandise #yummy #miam
- Petit brownie bien gourmand pour mon papa ❤️ brownie recette felder (je kiff ce chef #1 ) 😋😋 brownie chocolat manjari valrhona, caramel beurre salé, ganache chocolat manjari valrhona et chantilly mascarpone vanille 😜😋 @valrhonafrance @christophefelder 😊 #brownie #chocolat #noixdepecan #valrhona #manjari #ganache #caramel #sale #beurresal é #chantilly #mascarpone #vanille #papa #papi #family #pastry #addicted #patisserie #ardeche #passion #family #instalove #instafood #instagood #picoftheday #gourmandise #yummy #miam
- Petit brownie bien gourmand pour mon papa ❤️ brownie recette felder (je kiff ce chef #1 ) 😋😋 brownie chocolat manjari valrhona, caramel beurre salé, ganache chocolat manjari valrhona et chantilly mascarpone vanille 😜😋 @valrhonafrance @christophefelder 😊 #brownie #chocolat #noixdepecan #valrhona #manjari #ganache #caramel #sale #beurresalé #chantilly #mascarpone #vanille #papa #papi #family #pastry #addicted #patisserie #ardeche #passion #family #instalove #instafood #instagood #picoftheday #gourmandise #yummy #miam
- "Le charme d'un homme n'est pas son physique ou encore son matériel, c'est tout simplement l'importance qu'il donne à la femme qu'il aime" "La confiance ne se construit pas avec des paroles, mais avec des actes" CAN'T STOP ME ✨💫 #workout #fitgirl #fitness #crossfit #protein #fit #fitfam #fitfrenchies #addicted #igers #igdaily #eatclean #eat #keepcalm #nopainnogain #noregime #inshape #healthy #healthychoices #bootybuilding #follow4follow #instagirl #detox #fitnesslifestyle #blackprotein #muscu #girlswithmuscle #bodybuilding #body #workhard
- "Le charme d& #39;un homme n& #39;est pas son physique ou encore son matériel, c& #39;est tout simplement l& #39;importance qu& #39;il donne à la femme qu& #39;il aime" "La confiance ne se construit pas avec des paroles, mais avec des actes" CAN& #39;T STOP ME ✨💫 #workout #fitgirl #fitness #crossfit #protein #fit #fitfam #fitfrenchies #addicted #igers #igdaily #eatclean #eat #keepcalm #nopainnogain #noregime #inshape #healthy #healthychoices #bootybuilding #follow4follow #instagirl #detox #fitnesslifestyle #blackprotein #muscu #girlswithmuscle #bodybuilding #body #workhard
- "Le charme d'un homme n'est pas son physique ou encore son matériel, c'est tout simplement l'importance qu'il donne à la femme qu'il aime" "La confiance ne se construit pas avec des paroles, mais avec des actes" CAN'T STOP ME ✨💫 #workout #fitgirl #fitness #crossfit #protein #fit #fitfam #fitfrenchies #addicted #igers #igdaily #eatclean #eat #keepcalm #nopainnogain #noregime #inshape #healthy #healthychoices #bootybuilding #follow4follow #instagirl #detox #fitnesslifestyle #blackprotein #muscu #girlswithmuscle #bodybuilding #body #workhard

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.