Photos and video with hashtag #yamaha

#yamaha

  • 10.8M Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- μ–΄μ œ 우린 μƒˆλ²½ν•œμ‹œμ— μ»€ν”Όκ΅¬λ ›λ‚˜λ£¨ μ—μ„œ 였늘 λͺ…동을 κ°€κΈ°λ‘œ ν–ˆμ§€ λͺ…동가면 뭐 μ–΄μ§€κ°„ν•˜λ©΄ #λͺ…λ™κ΅μž ν˜ΈλΉ—μ‘±κ°™μ΄ λ‚˜μ˜¨ 뢀끄사진은 μž¬μ„œν¬λ•œμ‹œ... ν•˜μ•„..κ·Έλž˜λ„ μ°¨λ§‰νž˜λ§Œ λΉΌλ©΄ μ™„μ „ μž¬λ°Œλ˜ν•˜λ£¨ #λͺ…동 #r1riders #ridersbook #r1 #6r #r600 #yamaha #kawasaki #suzuki #민지 #카페 #폭주쑱 #민폐 #κ°œν—ˆμ„Έ #뭔상관이야 #κ΅¬λ³€μ™„λ£Œ #street #jordan12 #shoei #og #superbike #299km #zwoo #주무 #주무그램 #bigbang #engine #crossplanei4
- μ–΄μ œ 우린 μƒˆλ²½ν•œμ‹œμ— μ»€ν”Όκ΅¬λ ›λ‚˜λ£¨ μ—μ„œ 였늘 λͺ…동을 κ°€κΈ°λ‘œ ν–ˆμ§€ λͺ…동가면 뭐 μ–΄μ§€κ°„ν•˜λ©΄ #λͺ…λ™κ΅μž ν˜ΈλΉ—μ‘±κ°™μ΄ λ‚˜μ˜¨ 뢀끄사진은 μž¬μ„œν¬λ•œμ‹œ... ν•˜μ•„..κ·Έλž˜λ„ μ°¨λ§‰νž˜λ§Œ λΉΌλ©΄ μ™„μ „ μž¬λ°Œλ˜ν•˜λ£¨ #λͺ…동 #r1riders #ridersbook #r1 #6r #r600 #yamaha #kawasaki #suzuki #민지 #카페 #폭주쑱 #민폐 #κ°œν—ˆμ„Έ #뭔상관이야 #κ΅¬λ³€μ™„λ£Œ #street #jordan12 #shoei #og #superbike #299km #zwoo #주무 #주무그램 #bigbang #engine #crossplanei4
- μ–΄μ œ 우린 μƒˆλ²½ν•œμ‹œμ— μ»€ν”Όκ΅¬λ ›λ‚˜λ£¨ μ—μ„œ 였늘 λͺ…동을 κ°€κΈ°λ‘œ ν–ˆμ§€ λͺ…동가면 뭐 μ–΄μ§€κ°„ν•˜λ©΄ #λͺ…λ™κ΅μž ν˜ΈλΉ—μ‘±κ°™μ΄ λ‚˜μ˜¨ 뢀끄사진은 μž¬μ„œν¬λ•œμ‹œ... ν•˜μ•„..κ·Έλž˜λ„ μ°¨λ§‰νž˜λ§Œ λΉΌλ©΄ μ™„μ „ μž¬λ°Œλ˜ν•˜λ£¨ #λͺ…동 #r1riders #ridersbook #r1 #6r #r600 #yamaha #kawasaki #suzuki #민지 #카페 #폭주쑱 #민폐 #κ°œν—ˆμ„Έ #뭔상관이야 #κ΅¬λ³€μ™„λ£Œ #street #jordan12 #shoei #og #superbike #299km #zwoo #주무 #주무그램 #bigbang #engine #crossplanei4
- Edisi malem sabtu !! Yukk yang mau Bordir Komputer Merapat !!! . . Kami menerima berbagai jenis BORDIR KOMPUTER , Sebagai Berikut : πŸ‘‰ Bordir Logo πŸ‘‰ Bordir Patch / Backpatch πŸ‘‰ Bordir Kemeja πŸ‘‰ Bordir Jaket πŸ‘‰ Bordir Topi πŸ‘‰ Bordir Tas πŸ‘‰ Bordir Gantungan Kunci Catatan : Semua Bisa Custom Yaaaa dan ada Minimal Order nyaaa !!! . . Contact Person : ☎ Whatsapp : 0838-5798-3240 ☎ Line id : bagus123yudha . . Kami menerima pesanan 24 jam !!! πŸ“ ( 00.00 - 07.00 ) Slow Respon .. πŸ“ ( 08.30 - 22.00 ) Fast Respon .. . . #bordirbandung #bordirjaket #bordirtopi #bordirmurah #emblembesar #emblemlogo #bordirmurahbanget #keytag #gantungankuncibordir #bordirkemeja #dbbordirkomputer #dbembroidery #bandung #digitalembroidery #gantungankuncimurah #patchbordirkomputer #patchcustom #bordircustom #bordirtas #bordirmurah #hondabikersday2017 #honda #suzuki #kawasaki #yamaha
- Edisi malem sabtu !! Yukk yang mau Bordir Komputer Merapat !!! . . Kami menerima berbagai jenis BORDIR KOMPUTER , Sebagai Berikut : πŸ‘‰ Bordir Logo πŸ‘‰ Bordir Patch / Backpatch πŸ‘‰ Bordir Kemeja πŸ‘‰ Bordir Jaket πŸ‘‰ Bordir Topi πŸ‘‰ Bordir Tas πŸ‘‰ Bordir Gantungan Kunci Catatan : Semua Bisa Custom Yaaaa dan ada Minimal Order nyaaa !!! . . Contact Person : ☎ Whatsapp : 0838-5798-3240 ☎ Line id : bagus123yudha . . Kami menerima pesanan 24 jam !!! πŸ“ ( 00.00 - 07.00 ) Slow Respon .. πŸ“ ( 08.30 - 22.00 ) Fast Respon .. . . #bordirbandung #bordirjaket #bordirtopi #bordirmurah #emblembesar #emblemlogo #bordirmurahbanget #keytag #gantungankuncibordir #bordirkemeja #dbbordirkomputer #dbembroidery #bandung #digitalembroidery #gantungankuncimurah #patchbordirkomputer #patchcustom #bordircustom #bordirtas #bordirmurah #hondabikersday2017 #honda #suzuki #kawasaki #yamaha
- Edisi malem sabtu !! Yukk yang mau Bordir Komputer Merapat !!! . . Kami menerima berbagai jenis BORDIR KOMPUTER , Sebagai Berikut : πŸ‘‰ Bordir Logo πŸ‘‰ Bordir Patch / Backpatch πŸ‘‰ Bordir Kemeja πŸ‘‰ Bordir Jaket πŸ‘‰ Bordir Topi πŸ‘‰ Bordir Tas πŸ‘‰ Bordir Gantungan Kunci Catatan : Semua Bisa Custom Yaaaa dan ada Minimal Order nyaaa !!! . . Contact Person : ☎ Whatsapp : 0838-5798-3240 ☎ Line id : bagus123yudha . . Kami menerima pesanan 24 jam !!! πŸ“ ( 00.00 - 07.00 ) Slow Respon .. πŸ“ ( 08.30 - 22.00 ) Fast Respon .. . . #bordirbandung #bordirjaket #bordirtopi #bordirmurah #emblembesar #emblemlogo #bordirmurahbanget #keytag #gantungankuncibordir #bordirkemeja #dbbordirkomputer #dbembroidery #bandung #digitalembroidery #gantungankuncimurah #patchbordirkomputer #patchcustom #bordircustom #bordirtas #bordirmurah #hondabikersday2017 #honda #suzuki #kawasaki #yamaha
- jenuh dah mengadap kerenah customer.. macam2 perangai ada.. contoh _______ hantar makanan , bila sampai kawasan rumah customer kene hadap guard dulu.. sometime guard ni ok memahami yg we all ni rider delivery fast food ,, tengok baju pon tahu dah then terus buka gate bagi masuk.. seten2 time tu plak bukan main nk cek atas bawah lagi , kene cinformkn dulu dgn customer sama ada betul atau x ada oder makan , biasa lah rumah2 private ni memang ketat low nya.. ok bila settle then hantar la ke rumau customer.. hmm we all rider ni pon bersua sory sir/mis sbb late.. hmm takde cerita banyak.. customer trus marah.. kenapa lambat bla bla bla bla then makanan sejuk la bla bla bla.. ok i know wat u means sir/mis.. u kene faham juga yg guard house u hold we all rider kadang sampai 10 mnit 20 mnit sebab nk cinform kn dgn u yg betul ke ada oder atau x.. tu satu.. kadang trafik jem.. hmm ok la customer always betul.. fair la sikit bos.. takkan everytime we all rider ni selalu salah kan ? hmm then lama kelamaan customer ni yg selalu oder pon ok sebab sudah memahami.. hmm if we all ada salah silap minta maaf lah ye customer.. if u want new produk just bgtau.. we all can try folow wat u want.. customer mesti kita mahu jaga.. hmm tu je la takat ni.. sory to say la ye.. saje nak share kepenatan ni..huhuhu... tq muahh #rider #malaysia #kapcaimalaya #santaianakutara #genglampupetak #y15 #yamaha #honda #lawakhambar #lawak4x4
- jenuh dah mengadap kerenah customer.. macam2 perangai ada.. contoh _______ hantar makanan , bila sampai kawasan rumah customer kene hadap guard dulu.. sometime guard ni ok memahami yg we all ni rider delivery fast food ,, tengok baju pon tahu dah then terus buka gate bagi masuk.. seten2 time tu plak bukan main nk cek atas bawah lagi , kene cinformkn dulu dgn customer sama ada betul atau x ada oder makan , biasa lah rumah2 private ni memang ketat low nya.. ok bila settle then hantar la ke rumau customer.. hmm we all rider ni pon bersua sory sir/mis sbb late.. hmm takde cerita banyak.. customer trus marah.. kenapa lambat bla bla bla bla then makanan sejuk la bla bla bla.. ok i know wat u means sir/mis.. u kene faham juga yg guard house u hold we all rider kadang sampai 10 mnit 20 mnit sebab nk cinform kn dgn u yg betul ke ada oder atau x.. tu satu.. kadang trafik jem.. hmm ok la customer always betul.. fair la sikit bos.. takkan everytime we all rider ni selalu salah kan ? hmm then lama kelamaan customer ni yg selalu oder pon ok sebab sudah memahami.. hmm if we all ada salah silap minta maaf lah ye customer.. if u want new produk just bgtau.. we all can try folow wat u want.. customer mesti kita mahu jaga.. hmm tu je la takat ni.. sory to say la ye.. saje nak share kepenatan ni..huhuhu... tq muahh #rider #malaysia #kapcaimalaya #santaianakutara #genglampupetak #y15 #yamaha #honda #lawakhambar #lawak4x4
- jenuh dah mengadap kerenah customer.. macam2 perangai ada.. contoh _______ hantar makanan , bila sampai kawasan rumah customer kene hadap guard dulu.. sometime guard ni ok memahami yg we all ni rider delivery fast food ,, tengok baju pon tahu dah then terus buka gate bagi masuk.. seten2 time tu plak bukan main nk cek atas bawah lagi , kene cinformkn dulu dgn customer sama ada betul atau x ada oder makan , biasa lah rumah2 private ni memang ketat low nya.. ok bila settle then hantar la ke rumau customer.. hmm we all rider ni pon bersua sory sir/mis sbb late.. hmm takde cerita banyak.. customer trus marah.. kenapa lambat bla bla bla bla then makanan sejuk la bla bla bla.. ok i know wat u means sir/mis.. u kene faham juga yg guard house u hold we all rider kadang sampai 10 mnit 20 mnit sebab nk cinform kn dgn u yg betul ke ada oder atau x.. tu satu.. kadang trafik jem.. hmm ok la customer always betul.. fair la sikit bos.. takkan everytime we all rider ni selalu salah kan ? hmm then lama kelamaan customer ni yg selalu oder pon ok sebab sudah memahami.. hmm if we all ada salah silap minta maaf lah ye customer.. if u want new produk just bgtau.. we all can try folow wat u want.. customer mesti kita mahu jaga.. hmm tu je la takat ni.. sory to say la ye.. saje nak share kepenatan ni..huhuhu... tq muahh #rider #malaysia #kapcaimalaya #santaianakutara #genglampupetak #y15 #yamaha #honda #lawakhambar #lawak4x4

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.